Suomennettu video kommunismin ja juutalaisten yhteisestä historiasta

Miten maailma toimii –niminen käyttäjä on ladannut Youtubeen suomennettuja videoita juutalaisten ja kommunismin yhteisestä historiasta.


Suomenkieliset tekstit saa päälle hammasratassymbolista.

Ensimmäinen videoista on David Duken selonteko juutalaisten roolista bolshevikkivallankumouksessa sekä myöhemmin Neuvostoliiton poliittisessa koneistossa. Kuten Nobel-palkittu Alexandr Solženitsyn on todennut, juutalaiset nauttivat etuoikeutetusta asemasta myös Stalinin noustua valtaan.

Toinen video koskee Winston Chruchillin 1920 kirjoittamaa lehtiartikkelia, jonka mukaan sionismi ja kommunismi olivat kaksi aikakauden tärkeintä juutalaista aatetta. Churchill ei suinkaan ollut nationalisti tai antisemitisti, mutta jopa hänelle oli selvää, että merkittävimmät kommunistiteoreetikot ja -johtajat olivat juutalaisia.

Totesihan sionismin oppi-isä Theodor Herzl jo kirjassaan Juutalaisvaltio: ”Kun me [juutalaiset] uppoamme, ryhdymme vallankumoukselliseksi proletariaatiksi – vallankumouksellisten puolueiden upseereiksi. Kun me nousemme, ammennamme valtamme rahakirstuista.”

 

Lue myös: Miksi kirjoitamme juutalaisista, osa 1

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat