Suosittu blogisti: Nato kurottelee Itämerelle öljyn ja kaasun vuoksi

Valtamedia ja epäisänmaalliset upseerit ovat kuluneiden vuosien aikana alkaneet lobata entistä kiivaammin Suomen Nato-jäsenyyden puolesta. Suosittua blogia pitävän Sami Parkkosen mukaan Yhdysvallat tahtoo itään laajentamalla kahmia uusia öljy- ja kaasuesiintymiä.

Parkkonen esittää retorisen kysymyksen pohtimalla, miksi Itämeren mittaamattoman arvokkaista luonnonvaroista ei ole juuri julkisuudessa kirjoiteltu, vaikka öljy- ja kaasuesiintymät ovat tosiasia: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Parkkonen kertaa Euroopan lähihistoriaa ja muistuttaa, että 1995–1997 Yhdysvallat tutki jättihankkeessaan satelliitin avulla maapallon maaperää useiden kilometrien syvyydeltä.

Hankkeen valmistuttua Nato aloitti monia yllättäneen ankaran laajentumiskampanjan Euroopassa. Parkkosen mukaan syyt laajentumiselle ovat selvät:

”Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuspolitiikan mukaan öljy ja kaasu ovat sille kansallinen turvallisuuskysymys, riippumatta siitä missä kaasua ja öljyä on, ja niiden saannin turvaaminen on kansallinen turvallisuuskysymys, halusipa öljyn ja kaasun omaava kansakunta tai valtio niin tahi ei.”

Syksyllä 2014 Suomi ja Ruotsi allekirjoittivat Nato-isäntämaasopimuksen, joka teki Pohjoismaista amerikkalaisen sotilasliiton prostituoituja ja joka vaaransi peruuttamattomasti Suomen ulkopoliittisen aseman.

Suomen Amerikka-alisteinen ulkopolitiikka on vaarantanut Venäjä-vastaisten talouspakotteiden ja tiivistyvän Nato-yhteistyön vuoksi suomalaisten taloudellisen toimeentulon ja sotilaallisen turvallisuuden.

Miksi suomalaiset poliitikot ajavat kansan edun sijaan Itämeren öljyä ja kaasua havittelevien amerikkalaisten etua? Vastaus löytyy Magneettimedian artikkelista ”Suomea johtaa mafia”.

 

Lue myös: Nato-jäsenyys olisi suuronnettomuus Suomelle

38 kommenttia

 1. Suomen maanpetturit on tietoisesti viemässä kohti kurjuutta,väkivaltaa ja sotaa.Tämän kun vain saisi kaikille kansalaisille todistettu aukottomastija dokumentoituna.Siihen kaupan päälle siionistien pankkiiri-ja mediamaifia.Valtamedian vaikutus on aina ollut massiivista mielenhallintaa.Onneksi on maailma alkanut suuresti heräämään tähän törkeään salaliittoon,joka ei ole vain teoria.

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
   1. Nuo debunkkaukset olivat hieman epämääräisiä (RT väittää tätä, Foreign Policy väittää tota), kirjoittajana toimii joku puolalais-ukrainalais-venäläistaustainen (!) amerikkalainen elokuvantekijä (eli illuusionisti..)- jonka tausta on jenkkiimperiumin propagandakoneistossa (viihdegenressä pääosin).

    Tosin, sekä Venäjän että ’lännen’ MSM-media on osittain samojen intressien hallussa, joten mediapelillä on helppo johdatella meitä lampaita.

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
 2. Putinisti Sande Parkkosen blogi on Kremlin etuja ajava propagandablogi.

  Plusääni(9)Miinusääni(29)
    1. Mitä tarkoitat ”länsifobialla”?

     Vastakkainasettelusi on vähän vanhanaikaista maailmankuvaa.

     Et mainitse esim.Nwo.ta ja mainitset kommentissasi ”foliohatun”.

     Oliko 60-luvun ”kuussa käyneillä”astronauteilla mainitsemasi foliohatut?

     Mielenkiintoista kuitenkin ,että ”avaruusalus” oli rakennettu
     tästä mainitsemastasi foliosta ja siihen vielä 60-luvun kehittynyt tekniikka.

     Oliko mielestäsi mars-luotaimen epäonnistununeen laskeutumisen syynä,että nasa on luopunut jostain syystä 60-luvun folion käytöstä avaruusalusten materiaalina?

     Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Lopeta paskapuheet valehtelija!

   Sande ei ole mikään Putinisti!

   Se että tuo esille maailman rikollisimman valtion(Jenkkilän) edesottamuksia, ei tee kenestäkään Putinistia.

   Propaganda on kaukana Sanden blogista, jos näet sen propagandana niin olet täysin valehtelevien valtamedioiden aivopesemä idiootti.

   Plusääni(21)Miinusääni(4)
    1. Niin sinulla on tietty todisteet että Sami P. saa rahaa Kremliltä!??

     Mainitsit salaliittoteoriat. Mitkä helvetin teoriat?
     Maailma on täynnä salaliittoja(on aina ollut) ja suuria salattuja asioita joista suuret massat eivät tiedä paskan vertaakaan!

     Ei tarvitse kuin lukea Wikileaksia tai kuunnella Snowdenin ym. paljastuksia niin jokainen aivot omistava tajuaa milkäkaltaisessa valheiden maailmassa elämme.

     Vastavalkeaa luen itsekin ja mielestäni suurin osa siellä julkaistuista artikkeleista on asiallisia eikä mitään helvetin propagandaa.

     Ei jokainen joka näkee realistisesti Amerikan Yhdysvaltojen harjoittaman sorron, alistamisen ja toisten itsenäisten valtioden tuhoamisen/ryöstämisen ole Putinisti tai propagandisti!

     Kuullostat mielestäni Jessikka ”tröllipeikkojen” metsästäjä Aron hengenheimolaiselta.

     Plusääni(12)Miinusääni(5)
     1. Tota se on kun ei ymmärrä lukemaansa. Sun kannattaakin parantaa tuota medialukutaitoasi ja suhtautua kriittisemmin lukemaasi. Faktojen tarkistukseen kannattaa käyttää enemmän aikaa. 😉 Medialukutaitosi kasvaessa, propagandistit ja internetissä vaikuttavat huuhaamaakarit eivät pääse kusettamaan sua noin helposti. Vastavalkea on Kremlin intressejä palveleva valemediasivusto. 🙂

      Plusääni(2)Miinusääni(9)
     2. Tuota samaa paskaa juuri Jessika ja hänen kaverinsa hokevat!!

      Hyvin helposti paljastit itsesi!

      :DDD!!

      Jos itselläsi olisi pyrkimys totuuden selvittämiseen niin ensimmäinen mihin sinun pitäisi kriittisesti suhtautua, olisi Suomen valtamediat jotka valehtelevat ja vääristelevät alvariinsa!

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
     3. Suomen valtamedian tiedonvälitys on luotettavaa ja se myös näkyy hiljattain tehdyn tutkimuksen tuloksista. Sen sijaan näitä vaihtoehtoisia medioita ei pidetä kansan keskuudessa luotettavina. Esimerkiksi MV-lehden tuntevista vain 8% pitää sitä luotettavana. Olet siis vähemmistössä.

      MV-lehden ja Magneettimedian kaltaiset nettisivustot ja niiden sisällöt ovat lisänneet perinteisten, ammattimaisesti toimitettujen sisältöjen luotettavuutta, sanoo Sanomalehtien Liiton kuluttaja- ja mediamarkkinoinnin johtaja Sirpa Kirjonen.

      – Niissä sisällöissä ei sitouduta journalistisiin ohjeisiin. Epäluotettavan tiedon levittäminen on tuonut näkyväksi ammattimaisesti toimitetun sisällön.

      Positiivisesta suuntauksesta huolimatta MV-lehden ja Magneettimedian kaltaisten nettisivustojen sisältö on tuttua noin puolelle 15 vuotta täyttäneistä suomalaisista. Heistä kahdeksan prosenttia ilmoitti luottavansa näiden sivustojen sisältöön.

      – Voi sanoa, että neljä prosenttia suomalaista luottaa tämän tyyppiseen sisältöön ja myöskin levittää sitä, Kirjonen harmittelee.

      Painettu lehti yhä luotetuin

      Luotetuimman median kirkkainta pokaalia kantaa edelleen painettu sanomalehti, johon luottaa 79 prosenttia suomalaisista, ilmenee Sanomalehtien liiton teettämästä tutkimuksesta. Luku kasvoi kuudella prosenttiyksiköllä vuoden takaisesta. Toiseksi luotetuin on Yleisradion televisiokanavat ja kolmanneksi Ylen radiokanavat, 75 prosenttia ja 66 prosenttia. Ylen televisiokanavien luotettavuus kasvoi viidellä ja radiokanavien kahdella prosenttiyksiköllä.

      Kirjosen mukaan perinteisten medioiden luotettavuus on parantunut myös vastaajien takia, jotka vuosi sitten eivät luottaneet mihinkään mediaan. Esimerkiksi 18-24-vuotiaista lähes viidennes ei luottanut yhteenkään mediaan. Tänä vuonna vain viisi prosenttia on samoilla linjoilla.

      Miehet luottavat enemmän valemedioihin

      Miehet luottavat naisia enemmän MV-lehden kaltaisiin sivustoihin. Sanomalehtien liiton mukaan eniten sivustoihin luottavia on ihmisissä, joilla on alempi koulutus. Esimerkiksi sivustot tuntevista perus- tai ammattikoulun käyneistä 14 prosenttia luottaa MV-lehden kaltaisiin sivustoihin.

      Kyselytutkimukset perinteisten medioiden luotettavuudesta ja netin erikoissivustojen luotettavuudesta toteutti IRO Research ja TNS Gallup maaliskuussa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051821584540_uu.shtml

      Plusääni(0)Miinusääni(11)
     4. Emmehän me oikeasti tiedä, onko kansa niin pönttö kuin mitä valemedia väittää. Valemediahan tästä vain kertoo meille. Sattuneesta syystä juuri valta… siis valemedia ei voi kuin valehdella. Onhan se valheen isän tossun alla tai omistuksessa tapauksesta riippuen ja hänessä kun ei totuutta ole. Tuossa suhteessa Raamattu kyllä osuu naulan kantaan.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Itseäni jaksaa edelleen hämmästyttää se kuinka moni isänmaallisena kansallissosialistina itseään pitävä suomalainen on ryhtynyt yhteistyöhön näiden kotimaisten, Kremlin agendaa edistävien kommunistipunikkien ja uusstalinistien kanssa. Samoissa pöydissä istuvatkin nykyään osa kotimaisesta ”äärioikeistosta” yhdessä ”maailma ilman natsismia” ja ”Suomen antifasistinen komitea” nimisiä järjestöjä edustavan dosentti Johan Bäckmanin kanssa. 😉

    Plusääni(5)Miinusääni(14)
     1. Vajotaanko täälläkin tuohon Aro/Harding/ym. versus Molari/Bäckman ym. -jakopäisyyteen MV-lehden tapaan? Russofobia ja Länsifobia. Trollit ovat totta ja molemmilla osapuolilla sama isäntä selkeästi. Trolliarmdat liikkeellä. Valeoppositiot myös.

      En enää pysty menemään MV-lehteen. Alkoi tulla fiilis: Uloos täältä hourulasta!

      Plusääni(6)Miinusääni(2)
    1. Jokainen itseänsä kunnioittava ja isänmaallisena kansallissosialistina itseään pitävä henkilö karttaa yhteistyötä tämän maanpetturistalinisti Johan Bäckmanin kanssa.

     Tässä Johan Bäckmanin sensuroimaton haastattelu Iltalehdelle.

     Iltalehti:

     Miten arvioisit Stalinin ansioita ja terroria?

     Johan Bäckman:
     – Itse olen sitä mieltä, että Stalinia ja Neuvostoliittoa pitää puolustaa kaikissa tilanteissa. Tällä tavoin puolustetaan toisen maailmansodan lopputulosta, Yhdistyneita kansakuntia ja ihmisoikeuksia. Nykyisen äärioikeistolaisen ilmapiirin käyttövoimana on aivan hillitön neuvostovastaisuus, joka tunkee esiin joka paikasta.
     – Voitto fasismista johti Yhdistyneiden kansakuntien perustamiseen, ihmisoikeuksien julistukseen ja siirtomaiden vapauttamiseen. Valtioiden koskemattomuudesta tuli kansainvälisen oikeuden perusta. Stalinilla on kaikessa tässä roolinsa.
     – Loppupeleissä Stalin on maailmanhistorian suurin voittaja. Hän löi Hitlerin, eikä kukaan voi viedä sitä häneltä. Stalin on eniten maailmanhistoriaan vaikuttanut poliitikko.
     – Brittiläiset ovat aina olleet raivoissaan Stalinille ja venäläisille siirtomaaimperiumin hajottamisesta. Siksi britit edelleen tekevät kaikkensa Venäjän hajottamiseksi. Myös amerikkalaiset ovat Stalinille erittäin kateellisia.
     – Sodan jälkeen Stalin oli Suomea kohtaan hyvin armollinen. Mannerheim nostettiin presidentiksi ja puolet sotakorvauksista annettiin anteeksi, maksuaikaa pidennettiin. Stalin halusi Suomelle vahvan raskaan teollisuuden ja sinetöi näin itsenäisyytemme.
     – Kyllähän Stalin muutti ihmiskunnan suuntaa ja kaikkien ihmisten maailmankuvaa. Hän myös loi maailmahistorian tähänastisen suurimman valtion. Kenelläkään ihmisellä ei ole ollut maailmassa niin paljon valtaa kuin Stalinilla, ja se askarruttaa monia edelleen. Tosiasiassa hän oli hyvin vaatimaton tyyppi.
     – Moni ei uskalla suoraan esittää arvioitaan Stalinista, koska hänen valtansa on edelleen suuri. Siksi kenelläkään ei voi olla yksiselitteistä kantaa hänen ihmisenä ja hänen tekoihinsa. Suuri osa Stalinia koskevasta kirjallisuudesta on alkeellista ja toistaa tiettyjä kuluneita latteuksia, vaikka poikkeuksiakin on, kuten amerikkalaisen professorin Daniel Rancour-Laferrieren Stalinin psyyke. Se on vaarallinen kirja, koska se osoittaa Stalinin syvällisen inhimillisyyden.
     – Tosiasia on, että hänellä oli valtaa eniten ihmiskunnan historiassa. Hän myös voitti ihmiskunnan historian suurimman sodan, eikä sitä kunniaa voi kukaan ottaa häneltä pois. Kyllä Hitlerin lyöminen ja natsi-Saksan tuhoaminen oli ennen kaikkea Stalinin ansiota. Siksi hän edelleen pelottaa ihmisiä.
     – Stalinin henkilön tutkimiseksi tärkeintä taitaa olla hänen pappiskoulutuksensa. Muuta koulutusta hänellä ei ollut. Luulen että useampikin pappi olisi toiminut samalla tavalla.
     – Stalin pelasti suurin uhrauksin Euroopan natseilta. Hän on siis koko Euroopan vapauttaja, mikä kannattaisi muistaa. Valitettavasti nyt on vallalla tannerilaisten sosialidemokraattien ihalema Euroopan unioni, eräänlainen trotskilainen hanke, joka on jo konkurssissa.
     – Venäjän tuhatvuotiseen historiaan mahtuu näitä suuria johtajia ja jokaisella on oma tarinansa ja kohtalonsa. Helppoa ei ole ollut kellään. Vladimir Putin on Venäjän historian maltillisin ja liberaalein johtaja. Putinin aikana jopa kuolemanrangaistus on poistettu.
     – Putin on ottanut asiakseen puolustaa valtioiden suvereniteettia esimerkiksi Syyriassa. Tosiasiassa Venäjä on noussut YK:n yläpuolelle maailmanrauhan ja kansojen oikeuksien vaalijana Putinista on tullut todellinen vapaan maailman johtaja. Häneen luotetaan ja Venäjän arvovalta maailmassa kasvaa kohisten joka päivä. Putinin ajama Euraasian liitto perustetaan viimeistään 2015. Se perustuu talousintegraatioon ja demokraattisille arvoille, kun Euroopan unioni on hajonnut.

     Iltalehti:
     Esimerkiksi Wikipedia arvioi, että Stalinin valtioterrori surmasi 10 miljoonaa neuvostokansalaista.

     Johan Bäckman:
     – Kas kun ei 100 miljoonaa tai miljardi. Stalin olisi varmaan ilahtunut tällaisista vääristä tilastoista ja liioittelusta, joka todistaa miten heikkoja Stalinin vastustajat ovat edelleen.
     – En ole kuullut että Stalin olisi surmannut ketään. Jos puhutaan hänen valtakautensa poliittisista tuomioista, niiden takana oli sisäasiain kansankomissariaatti NKVD. Jos haluatte valittaa Stalinin ajan tuomioista, ottakaa yhteys Venäjän pääsyyttäjänvirastoon ja hakekaa armahdusta.
     – Venäjä peruuttaa Stalinin ajan poliittisia tuomioita ja maksaa niistä korvauksia, kuten sivistysvaltion kuuluukin. Olisi mukava jos Suomessakin voisi hakea peruutusta poliittisille tuomioille. Sanoma Osakeyhtiö voisi maksaa suomalaisille korvauksia Erkon sodista.
     – Vuosien 1937–1938 terrorissa ammuttujen määräksi on luotettavissa tutkimuksissa esitetty 600 000
     – 900 000 (alkaen kuudesta sadasta tuhannesta päättyen yhdeksään sataan tuhanteen). En ymmärrä mistä hatusta luku 10 miljoonaa on vedetty. Se oli kovaa aikaa, mutta Neuvostoliiton olemassaolo oli vaakalaudalla. Silloin ihmisiä teloitettiin muissakin maissa, ei Neuvostoliitto ollut siitä mikään poikkeus.
     – Myös tuhansia suomalaisia ammuttiin Neuvosto-Karjalassa ja muualla. Olen käynyt Petroskoin lähellä Sondermohin teloituspaikalla. Se on todella syvällä metsässä. Ammuttujen sielut ovat ikään kuin läsnä. Siihen aikaan Suomi uhkasi jatkuvasti neuvostovaltaa sotilaallisilla hyökkäyksillä. Teloitetut suomalaiset olivat hinta valkoisen Suomen sotauhosta. Se kannattaa Nato-uhoajien myös pitää mielessä.
     – Pitäisi puhua Neuvostoliiton hajoamisen uhreista. Neuvostoliiton hajoamisella on enemmän uhreja kuin Stalinin terrorilla. Sadat tuhannet ihmiset ovat kuolleet vuoden 1991 jälkeen sisällissotien, terrorismin ja talouskriisien uhrina. Putin oli oikeassa kun sanoi, että Neuvostoliiton hajoaminen oli vuosisadan geopoliittinen katastrofi. Onneksi Putin rakentaa nyt Euraasian liiton, jotta elämänlaatumme paranee.
     – Jos Stalinia halutaan moittia niin olisi hyvä perustaa kritiikki tosiasioille. Nykyään Stalinin ylivoimaisen menestyksen takia hänen vihamiehensä ovat niin hysteerisiä, että harkintakyky pettää.
     – Aleksander Solzhenitsyn aikanaan laski näihin uhreihin jopa syntymättömät lapsetkin. Käyhän se niinkin, hänellä oli siihen kirjailijan vapaus. Mutta lehdistön pitäisi puhua tosiasioista.
     – Stalinista levitetään paljon väärää tietoa, häntä ei esimerkiksi koskaan kutsuttu ”Isä Aurinkoiseksi”. Se on suomalaisten keksimä myytti.

     Iltalehti:
     Mikä Stalinin hallinnossa meni vikaan?

     Johan Bäckman:
     – Ei sinä mikään vikaan mennyt, kyllä kaikki meni niinkuin piti.

     Iltalehti:
     Miksi Stalin hyökkäsi Suomen kimppuun talvisodassa 1939?

     Johan Bäckman:
     – En ole koskaan kuullut että Stalin olisi hyökännyt kenenkään kimppuun. Suomeen hyökkäsi Työläisten ja Talonpoikien Punainen Armeija. Stalin istui Kremlissään. Suomi laitettiin polvilleen ja otettiin se mitä haluttiin eli turvavyöhyke Leningradille, kun sitä ei muilla keinoilla Erkon käytöksen takia saatu.
     – Olen itse opiskellut myös poliittista historiaa Helsingin yliopistossa ja kirjoittanut siitä jopa sivugradun. Uskallan sanoa että Suomen koko sotahistoria on suuri väärennös. Sen väärennöksen arkkitehdit ovat Osmo Jussila, Ohto Manninen, Kimmo Rentola, Timo Vihavainen ja sen sellaiset. Heidän leipätyönsä on ihmisten huijaaminen.
     – Ainoa todellinen sotasyyllinen on ja oli Erkko. Helsingin Sanomat oli ja on olemassa ainoastaan Suomen ja Venäjän suhteiden häiritsemiseksi ja vahingoittamiseksi. Erkon kuoleman jälkeen viime keväänä Helsingin Sanomat on luisunut jo konkurssiin, mainostajat ovat häipyneet. Ehkä Suomi muuttuu paremmaksi ilman Helsingin Sanomia, mutta myös Erkon sodat pitäisi selvittää.
     – Stalin hoksasi ettei Suomen hallitus ollut legitiimi, koska se oli vuoden 1918 saksalaisen maihinnousun tulos. Sellainen ei voi nauttia kansan todellista luottamusta. Suomeahan pidettiin koossa poliittisella terrorilla, oppositio laitettiin vankilaan, vasemmistolaisuus oli lailla kielletty. Eduskunnassa istui näitä tannerilaisia Hitlerin ystäviä. Stalin tiesi että Saksa käyttäisi Suomen aluetta hyökkäykseen Neuvostoliittoa vastaan, niinkuin kävikin.
     – Suomi oli suurin uhka Leningradin turvallisuudelle. Saksan ilmavoimat pommittivat Leningradin aluetta Suomesta käsin. Jos kokoomuksen Nato-uho vielä jatkuu, rajan voisi siirtää Lappeenrantaan.
     – Stalin ymmärsi miten Suomea hallitaan ja perusti Terijoen hallituksen. Vaikka se hallitus ei tehnyt mitään muuta kuin kahvitteli ja kirjoitti Stalinille onnnittelusähkeen, siitä tuli silti Suomen historian vaikutusvaltaisin hallitus. Se muistetaan edelleen ja vaikuttaa jokaiseen Suomen hallitukseen.
     – Kukaan muu poliitikko ei ole vaikuttanut enemmän suomalaisten kohtaloon kuin Stalin eikä mikään muu hallitus ohjaa suomalaisten elämää enemmän kuin Terijoen hallitus. Terijoen hallituksessahan oli todellisia ammatti-ihmisiä, toisin kuin nykyisissä Suomen hallituksissa.
     – Stalin oli ja on edelleen eniten jokaisen suomalaisen elämää vaikuttava poliitikko.
     – Mainilan laukauksista totean että niitä laukauksia ei kukaan ampunut, koska mitään todisteita ei ole nähty. Ne laukaukset olivat olemassa vain Moskovan radiossa. Mutta Suomessa käynnistettiin heti tutkinta, jossa väärennetiin selostukset neuvostotykistön muka ampumista laukauksista. Näin syntyi myytti Mainilan laukauksista. Kukaan ei ole nähnyt niistä yhtäkään todistetta. Mutta kyllä näitä ammuskeluita rajalla oli paljon, koska tilanne oli Erkon ansiosta kireä.
     – Ohto Manninen on väärentänyt 1994 tutkielman Mainilan laukauksista. Manninen väittää, että Zhdanovin papereista löytynyt rasstrel-sana tarkoittaisi Mainilan laukauksia. Mannisen suomennos on väärä. En ole koskaan lukenut mitään yhtä naurettavaa. Samainen Manninen sai yksinoikeuden Erkon arkistoon värentääkseen Erkon sodan taustat.
     – Kansan suussa talvisotahan tunnetaan nimellä Erkon sota ja tätä yritän aina Venäjällä tuoda esiin. Suomen kansa tietää, että Erkko oli tuon sodan takana. Ei Suomea voi kukaan miehittää, täällä on liikaa metsiä ja soita. Ei tänne kannata kenenkään tulla ilman lupaa.
     – Täytyy muistaa, että Erkon lehti Helsingin Sanomat perustettiin Suomen ja Venäjän suhteiden häiritsemiseksi ja vahingoittamiseksi. Siinä Erkko onnistui erittäin hyvin. Hän oli niin mahdoton tyyppi, ettei Stalinille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin sota. Ihmettelen milloin Erkon persoonaa aletaan tutkia. Helsingin Sanomissa valitetaan Moskovan arkistoista, mutta haluaisin kysyä Erkon arkistoista. Niitä ei yksikään normaali tutkija ole päässyt tutkimaan.
     – Stalin lähetti Suomeen hyvissä ajoin salaisen neuvottelijansa Jartsevin eli Rybkinin, jolla annettiin tehtäväksi Suomen valtiojohdon päiden valaiseminen järjen valolla. No eihän sellainen voi onnistua. Erkko ei suostunut mihinkään, eikä antanut edes Moskovaan lähteneille neuvottelijoille valtuuksia neuvotella. Erkko jankutti että unohda että Venäjä on suurvalta, ja myös sitä samaahan Helsingin Sanomat jankuttaa edelleen, myös Jyrki Katainen jäi siitä hiljattain kiinni. Eli ei tässä ole opittu mitään.
     – Varmaan Stalin oli loukkaantunut siitä, että hänelle ja Leninille paljon apua ja tukea antanut Suomi oli nyt joutunut tällaisten idioottien käsiin. Kyllä Stalin varmasti koki myötätuntoa meidän suomalaisten huonosta herraonnesta. Katso nyt vaikka Niinistöä tänään, menee Putinille jankuttamaan jostakin disinformaatiosta ja sosiaalityöntekijöien vaitiolovelvollisuudesta. Kyllä siellä ihmetellään.
     – Suomalaisten pitäisi ymmärtää että talvisota on Erkon sota. Myös Helsingin Sanomien toimittajien pitäisi se ymmärtää ja pyytää anteeksi suomalaisilta. Olen esittänyt Sanoma osakeyhtiölle, että se maksaisi korvaukset Erkon sotien ja jatkosotien uhreille. Pitäisi pystyttää Erkon sotien muistopatsas, jossa Erkko pyytää polvillaan anteeksi Suomen ja Venäjän kansoilta. Mutta se on mahdollista vasta Sanoma osakeyhtiön konkurssin jälkeen.
     – Ei Stalin sotaa halunnut mutta Helsingin Sanomat oli hyvin epäkohtelias. Ei venäläistä saa loukata eikä varsinkaan gruusialaista suutarin poikaa.

     Iltalehti:
     Onko Stalin teille henkilökohtaisesti sankari vai konna?

     Johan Bäckman:
     – Sankareita ja konnia on vain amerikkalaisissa elokuvissa. En ymmärrä kysymystä.
     – Stalin eli koko elämänsä aatteelleen ja Neuvostoliitolle, hän omisti vain piippunsa. Hän ei välittänyt vähääkään omaisuudesta eikä omistanut mitään. Kun hän kuoli ja hänen perunkirjoituksensa tehtiin, todettiin, että hänellä ei ollut mitään henkilökohtaista omaisuutta. Hänellä oli ainoastaaan passi, tupakkapussi, piippu, rahakukkaro ja vähän rahaa, mantteli, lakki ja lähinnä yllään olevat vaatteet. kaikki muu mitä hän käytti, juhlapuvut ja muut olivat valtion omaisuutta.
     – Stalin oli varmaan maailman onnellisin ihminen, koska hän ei omistanut muuta kuin piippunsa.
     – Varmaan Stalin olisi kiinnostunut suomalaisesta lastensuojelusta. Sehän antaa täysin rajattomat mahdollisuudet ihmisten piinaamiselle ja kiusaamiselle ilman varsinaista teloitustuomiota. Venäjällä onkin näissä lapsikiistoissa muisteltu juuri Stalinia.
     – Moskovassa 2000-luvun alussa tein omiin tarpeisiini tutkimusta Stalinin henkilöstä ja tapasin niitä ihmisiä, jotka olivat hänen kanssaan läheisesti tekemisissä. Rudolf Sykiäinen -vainaa oli Stalinin avustaja Suomea koskevissa asioissa.
     – Stalin rakasti Suomea. Se on ymmärrettävää, koska juuri suomalaiset auttoivat eniten Stalinia ja Leniniä. Kyllä Stalin pohjimmiltaan halusi vain vapauttaa suomalaiset sen aikaisesta saksalaismielisestä fasistihallinnosta. Ja siinä hän onnistui. Suomen demokratisoinnista voimme tietysti kiittää ennen muuta Stalinia.
     – Stalin ilmeisesti arvosti suomalaisia tovereitaan eniten. Otto Wille Kuusinen oli Stalinin luottomies, joka hoiti myös Terijoen hallituksen operaation ja nousi Kremlin hierarkian huipulle politbyroon jäseneksi. Kenellekään suomalaisella poliitikolla ei ole ollut niin paljon valtaa kuin Kuusisella.
     – Ystäväni Rudolf luonnehti Stalinia herttaiseksi. Stalinilla oli tavattoman kauniit kasvot ja hän siristeli silmiään herttaisesti. Rudolfin mukaan Stalin oli ennen kaikkea objektiivinen elämän arvioitsija. Sellaisia tarvittaisiin tietysti enemmän.
     – Kyllä suomalaiset ovat aika lailla vastuussa tästä Stalinin menestystarinasta. Stalinhan kävi Suomessa aikanaan ja tapasi Tampereella ensi kerran Leninin. Suomalaiset auttoivat bolsevikkeja, koska he tukivat Suomen itsenäisyyttä. Stalin osasi myös jonkin verran suomea, hän esimerkiksi osasi pyytää kahviinsa kermaa.
     – Suomessa Stalinin vastustajat tykkäävät levittää huhua siitä, että Lenin antoi Suomelle itsenäisyyden. Mutta kyllä siinä paperissa on myös Stalinin nimi.
     – Stalin kävi Suomessa marraskuussa 1917 tukemassa Suomen itsenäisyyttä. Suomi saa olla kiitollinen itsenäisyydestään Stalinille. Ehdotankin kiitospäivän viettoa marraskuun viimeisenä torstaina Stalinin kunniaksi.
     – Tietääkseni Tampereen Lenin-museohan oli alun perin Stalinin ja Leninin museo. Museo on perustettu siihen huoneeseen, missä Lenin ja Stalin ensi kertaa tapasivat.

     Iltalehti:
     Miksi Stalin ei tehnyt Suomesta kansandemokratiaa 1940-luvulla?

     Johan Bäckman:
     – Saska Saarikosken isä Pentti Saarikoski kirjoitti: ”Hitler teki rikoksia, Stalin ehkä ainostaan erehdyksiä, vääriä diagnooseja”. Luulen että sodan jälkeen Suomelle annettiin Stalinin toimesta väärä diagnoosi. Olisi ehkä kannattanut tehdä se kansandemokratia. Nyt meillä on edelleen riesanamme rytit ja mannerheimit ja niiden palvonta. Olen tästä Stalinille jossakin määrin vihainen.
     – Ei kai Suomesta kansandemokratiaa saada kuin vasta 2040-luvulla. Mutta sitä ennen juttaurpiaiset, sixtenkorkmanit ja ollirehnit pitää tuomita uudessa sotasyyllisyysoikeudessa Suomen talouden ja elintason tuhoamisesta. Kaupastakin saa enää vain hevosenlihaa.
     – Suomihan oli Hitlerin tärkeimpiä ja uskollisimpia liittolaisia aina syksyyn 1944. Stalin antoi sitten liikaa anteeksi ja jätti sotasyylliset henkiin. Minulle syntyi käsitys, että Suomen aikainen irtautuminen sodasta sai Stalinin armolliselle tuulelle. Se oli kyllä virhe, koska Ryti olisi pitänyt hirttää.
     – Ryti itsekin tunnusti ajaneensa suomalaiset nuoret miehet rintamalle Adolf Hitlerin ja natsien puolesta. Luulen että Ryti itsekin halusi hirteen. Onhan noloa olla sodan häviäjä ja elää kansan keskuudessa muina miehinä. Rytiä ei hirtetty ja tässä ollaan. Jälkipolville on syntynyt se väärä käsitys, että Ryti olisi tehnyt jotain oikein.
     – Voi olla että Stalin ei enää ollut sodan jälkeen täysissä voimissa eikä arvioinut Suomen sotasyyllisten asiaa oikein. Sotasyyllisistä ainakin Väinö Tanner olisi pitänyt teloittaa. Nythän meillä on näitä tannerilaisia demareita joka kulmassa. Sekin on Stalinin syytä. Olen siitä hyvin pahoillani.
     – Se että Suomessa ei 1945 tapahtunut sosialistista vallankumousta johtuu pitkästi Stalinista, joka päästi Mannerheimin presidentiksi. Stalin päätti, ettei Suomesta tehdä kansandemokratiaa. Mutta sen sijaan rakennettiin niin sanottu hyvinvointivaltio. Siitäkin tuli susi. Eli ehkä kansandemokratia olisi sittenkin ollut parempi vaihtoehto. Ei tämä ongelma ratkea vain Maria Guzenina-Richardsonia vaihtamalla, kuten demarit luulee. Kyllä tässä on paljon isompi probleema.
     – Suomessahan oppositio istui vankilassa jo 1930-luvulla. Sitä kutsuttiin turvasäilöksi. Ei meillä mitään demokratiaa ollut. Erkon sodan jälkeen Suomi-Neuvostoliitto-ystävyysseura yritti rakentaa rauhaa, mutta nekin laitettiin heti vankilaan. Niissä oloissa demokratian rakentaminen oli hyvin vaivalloista, mutta Stalinin ansiosta Suomi demokratisoitiin. Ei kuitenkaan tullut de-natsifikaatiota eli natsien palvelijat saivat jatkaa hyvissä asemissa. Sehän oli ja on ihan sairas tilanne.

     Iltalehti:
     Kun paljon Venäjällä liikut, niin allekirjoitatko näkemyksen, jonka mukaan Stalinin arvostus on siellä nousussa. Mistä se mielestäsi kertoo?

     Johan Bäckman:
     – Stalinin arvostushan on periaatteessa ollut viime aikoina aika korkealla, vaikea kuvitella että se siitä voisi mitenkään erityisemmin nousta. Tietysti Venäjällä on hyvin monenlaisia mielipiteitä Stalinista, mikä kertoo Venäjän hyvästä sananvapaustilanteesta. Esimerkiksi Suomessa Stalinista sallitaan vain yksi mielipide.
     – Stalinin arvostuksesta kertoo, että hänestä kirjoitetaan valtavasti. Niin vaatimattomasta miehestä on tietysti hankala kirjoittaa. Venäjällä kirjakaupoissa on yleensä oma valtava Stalin-hylly, jossa on kirjallisuutta laidasta laitaan.
     – Nythän Volgogradin kaupungin nimen palauttaminen Stalingradiksi on hyvin ajankohtainen. Olen ollut Pietarin keskustassa osoittamassa mieltä sen puolesta, että Stalingradin nimi palautetaan. Kyllä se varmaan pian toteutuu.

     Iltalehti:
     Kaipaako kansa Venäjällä Stalinin tapaista yksinvaltaista johtajaa?

     Johan Bäckman:
     – Ei Venäjällä tietenkään kaivata uutta johtajaa, siellähän ollaan tyytyväisiä Putiniin, jonka mandaatti on vahvempi kuin esimerkiksi Sauli Niinistöllä. Nythän Venäjältä on melkein kadonnut tämä valkonauhaoppositio, koska amerikkalaisten rahoitus loppui.
     – Stalin oli oman aikansa valtiomies. Venäjähän on nyt valinnut monipuoluedemokratian. Venäjällä on monta oppositiota, monenlaisia puolueita ja järjestöjä sekä suuri määrä erilaisia lehtiä, nettiportaaleja, tv- ja radiokanavia. Niiden kautta Venäjän johto pääsee myös selville yhteiskunnan mielipiteistä. Venäjällä on paljon enemmän demokratiaa ja sananvapautta kuin esimerkiksi Suomessa.
     – Venäjällä on myös rehellisemmät vaalit kuin Suomessa. Esimerkiksi meillä voi äänestää lyijykynällä, joten merkinnän voi tarpeen vaatiessa muuttaa. Tällainen ei olisi mahdollista Venäjällä.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
   2. J.L.

    Tuolla lähettämälläsi tutkimuksella on yhtä paljon arvoa kuin kertaalleen käytetyllä wc-paperilla!!

    Valtamedia julkaisee tilatun tutkimuksen joka on muokattua aivopesupaskaa!

    Tosiasiassa mm. mv-lehti on tällä hetkellä Suomen luetuimpien medioiden joukossa.

    Ja varmasti myös magneettimediaa ja vastavalkeaa ym. lukee runsas määrä ihmisiä jotka ovat saaneet tarpeekseen valtamedioiden paskapuheista.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Tutkimuksessa ei ollut kyse siitä kuinka suosittuja tai luettuja nämä julkaisut ovat. Kyse oli siitä kuinka moni lukija pitää niitä sisällöltään luotettavina. Kyllähän Mv-lehteä lukeekin moni mutta samasta syystä kuin esim. Seiskaa, Pahkasikaa tai vaikkapa Walt Disneyn Aku Ankkaa eli ihan pelkästään viihteen takia. 🙂

     Plusääni(0)Miinusääni(4)
     1. Höpö, höpö!

      Tuollaisen tutkimuksen voi kuka tahansa julkaista ja lopputulos voi olla mikä tahansa sen mukaan kuka on maksaja/tilaaja.

      Lisäksi kohderyhmä joille kysymykset annettu tietysti valittu sen perusteella mikä on ennakkoon asenne vastamedioihin!

      Jos kysyisimme säännöllisesti Mv:tä ja muita vaihtoehtoisia medioita lukevilta ihmisiltä pitävätkö he niitä luotettavina niin veikkaan että vähintään 75-80% pitää niitä luotettavina ja asiallisina!

      Se että jokin asia on ”tutkittu”, ei vielä todista yhtään mitään!!

      Näitä huuhaa tutkimuksia tulee tänäpäivänä kuin liukuhihnalta ja usein niitä käytetään suurten massojen mieltenmuokkaukseen jotta ihmisten kulutustottumuksia ja käyttäytymistä tiettyjen haluttujen asioiden suhteen voitaisiin ohjailla!

      Lääketiede on tästä ehkä voimakkain esimerkki.

      Plusääni(4)Miinusääni(1)
     2. Edeleen se tutkimuksesi ei ole luotettava, koska kaikki toiminta yhteiskunnassa on rikollisten täydellisessä kontrollissa. Kuinka rikolliset tai oikeastaan tämän rikollisjoukkion muodostama itse Saatana (niin kauheista rikollisista on kysymys) ikimaailmassa esittelisi rehellistä ja luotettavaa tutkimusta orjillee, joita se vihaa perinpohjin. Nin perinpohjin, että juuri pitää ohjenuoranaan nimenomaan valeehdella ja pettää. Tauotta. Koska se haluaa tuhoamme ja vihaa meitä, kaikki on valhetta ja eksytystä. Eksytys palvelee tuhoutumistamme.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
     3. Nice story bro. Sä voit veikkailla ja spekuloida noilla salaliittoteorioillasi aivan vapaasti. Ei se silti muuta tuon tehdyn tutkimuksen tuloksia jotka osoittavat vaihtoehtomedioiden lukijoiden pitävän lukemaansa vaihtoehtomedioiden tietoa epäluotettavana. Vaikka niiden sisältöä pidetäänkin pääosin epäluotettavana,eikä tietoa oteta vakavasti, niitä siitä huolimatta kuitenkin luetaan, sitä ei tässä kiistä kukaan. Aivan samasta syystä monet menee kaupunkiin saapuneeseen sirkukseen nauramaan pelleille,neekereille ja friikeille. Viihteen takia.

      Plusääni(0)Miinusääni(4)
    2. Jos Vastavalkean kannatuksesta halutaan saada jonkinlainen kuva niin ehkäpä Vastavalkean Facebook-sivut antavat siitä jonkinlaisen kuvan. Vähän päälle 1500 Facebookin käyttäjää on ilmoittanut tykkäävänsä Vastavalkeasta. Se on kyllä naurettavan vähän. Sivuston julkaisemalle Kremlin propagandalle ja höyrypäisille salaliittoteorioille ei siis ole kysyntää Suomessa.

     Plusääni(0)Miinusääni(6)
 3. Keskimääräisesti olemme vankasti menossa päin helvettiä n. 41 % kansalaisita ei tiedä enää ketä äänestää hoitamaan asioitamme. Eikö meillä tosiaankaan ole muuta mahdollisuutta ,kuin oja ja allikko ?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Kuten tuhat kertaa olen sanonut, Suomen kansalla on mahdollisuus pelastua, ja se mahdollisuus on parannuksenteko Jumalan edessä, siis sydämen hätä ja kauhistuminen omien ja toisten syntien vuoksi ja sydämen uskolla syntien anteeksiantamukseen (Jeesukseen Kristukseen) tarttuminen. Näin Jumalan viha tätä julkisyntistä kansaa kohtaan poistuu ja hän poistaa tämän tuhon, joka Suomea nyt uhkaa. Maan sortuminen johtuu kansan sortumisesta (luopumuksesta). Suomea kohtaa nyt kaiken kattava tuhoutuminen Jumalan rangaistuksena.

   Vai luuletteko, että Suomi voi pelastua jatkamalla lastenmurhia aborteissa (jo. n. 700 000 lasta murhattu laillisesti), jumalanpilkkaa, homoutta, kirkkojen vesittämistä, evankeliumin halveksimista (lopettamista) kodeissa, kouluissa ja kirkoissa ja yleistä luopumuksen elämänmenoa? Surkeasti tulette pettymään, perkeleen orjat (ihminen on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen orja, vailla yhteyttä Isään Jumalaan).

   Nähtävästi koska olen kristitty ja siten totuuden julistaja, kommenttejani on blokattu täällä jo kuukausikaupalla. Nytkin viime päivinä ainakin kolme kommenttiani on jätetty julkaisematta. Todennäköisesti tämäkin kommentti blokataan, koska se sisältää totuutta. Kunhan kirjoittelin.

   Ilman Jumalaa hukutte, teittepä mitä hyvänsä. Nyt kun tämä sivusto (ja kaikki Suomen sivustot) on täynnä jumalattomia riehujia, rehentelijöitä, jumalanpilkkaajia ja kansankiihottajia, teillä ei ole alkeellisintakaan toivoa pelastua millään tavalla missään asiassa. Tuhoatte itse oman asianne jumalattomuudellanne.

   Näin on jumalattomassa ja surkeassa tilassa Suomen kansa. Kansan oma syntisyys Suomen hukuttaa, ei mikään muu. Synti herättää Jumalan vihan ja lopulta raivon. Silloin mikään ei pelastu. Lopulta kansa vielä hukkuu ikuiseen helvettiin.

   Plusääni(9)Miinusääni(5)
   1. Näin on asia. Suomi ja suomalaiset niittävät nyt sitä satoa mitä on vuosikymmenet kylvetty. Jumala on ottamassa varjeluksensa pois tämän läpeensä syntisen kansan päältä.

    Jos katsoo pelkästään sitä, miten jumalattomat miehet ja naiset tätä maata tällä hetkellä johtavat, niin kauas on menty niistä ajoista kun maan johdossa oli Jumalaa pelkääviä miehiä.

    Mikä pelasti Suomen itsenäisyyden viime sodissa? Se oli vain ja ainoastaan Jumalan suurta armoa! Presidentti Kallio näytti esimerkkiä ja luki radiossa rukouksen ja pyysi kansaa rukoilemaan. Kansa nöyrtyi ja katui syntejään, teki parannusta ja rukoili armoa Luojaltaan. Herra kuuli rukoukset ja Suomi pelastui.

    Vaan pian unohtui taas Herra. Maksettiin sotakorvaukset ja maa alkoi vaurastua. Alkoi mennä liian hyvin ja Jumala unohtui. Ajateltiin, että ”hei me tehtiin tämä kaikki itse”. Vaikka kaikki oli suurta Herran armoa.

    Nyt on Raamattu ja Jumala päässyt lähes tyystin unohtumaan. Ei auta tässä tilanteessa mikään muu kuin huutaa Jeesusta apuun. Millään muulla ei ole loppupelissä mitään väliä, kuin sillä että ihminen saa Jumalan armosta tilit selviksi Luojansa kanssa. Syntyy uudesti ylhäältä ja muuttuu synnin palvelijasta Jumalan lapseksi.

    Tehkää parannus ja uskokaa ilosanoma Jeesuksesta. Ottakaa Jumalan ilmainen pelastuslahja Jeesuksessa vastaan. Kaikki on jo tehty. Jeesus sovitti sinunkin syntisi ristillä kuollessaan. Ei tarvitse mitään omia hyviä tekoja. Riittää että uskot Jeesukseen palastajana ja vapahtajana ja haluat tehdä sydämestäsi parannuksen ja alkaa elää Jumalan tahdon mukaisesti. Hän antaa voiman muutokseen jos sitä sydämestäsi haluat.

    Jos tunnet, että Jumala kutsuu sinua parannukseen, niin älä hyvä ystävä hylkää Hänen kutsuaan. Usko ja ota vastaan. Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut, niin myös perhekuntasi.

    Jeesuksen omin sanoin: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”.

    Plusääni(5)Miinusääni(2)
   2. Ihan hyviä kommentteja sulla, mutta aika ’suolaisia’. Demarien harrastama aivopesu on vieroittanut useimmat uskontoperustaisesta maailmanselityksestä. Herätys ottaa koville, kun aletaan miettiä mistä Suomen rappiotila oikein voisi johtua. Ettei vain Raamatun sanoman ja opetuksien unohtamisella olisi jotain tekemistä asian kanssa.
    Raamatusta tulee mieleen, että jos lukee Vanhan Testamentin profeettoja, niin heidän synkät jeremiaadinsa Juudan ja Pohjois-Israelin kuningaskuntien hirvittävästä moraalisesta rappiosta (joka eteni aina lapsi- ja ihmisuhraamisen asteelle) on kuin 100% yhtäpitävä kuvaus nykypäivän Suomesta. Analogia on lähes täydellinen.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
   3. Kommenttejani on blokattu täällä pitkään. Niiden julkaisemista on viivytelty välillä päiväkaupalla, jolloin kukaan ei saa tietoa niistä (eivät ilmesty uusien kommenttien listaan). Nyt sitten neljä kommenttiani on jätetty kokonaan julkaisematta (julkaisin ne äsken Totuusblokissa, artikkelin ”Demokratia on surkea hallitusmuoto” kommenttiosastossa). Minulle riittää tämä. Luulin jo hetken, että saan paremmin kommenttejani läpi (muutama julkaistiin), mutta entinen blokkaaminen ja julkaisematta jättäminen kuitenkin jatkuu. Poistun. Sanomaani ei tarvita.

    Plusääni(1)Miinusääni(4)
    1. Nyt kyrvät julkaisivat nähtävästi juutalaisten käskystä viivyttämänsä neljä kommenttiani. Nyt ne sitten eivät tule uusien kommenttien listaan eikä kukaan löydä niitä (yksi niistä on erääseen vuoden 2014 artikkeliin – etsikää!). Kristinuskon ja sen julistajien pimittäminen osoittaa, että Magneettimedia on juutalaisten työkalu (kansan uittamiseksi keskinäiseen sotaan ja kristinuskon – pelastumisen – hävittämiseksi). Pidän Magneettimediaa juutalaisen synagogan mediana, kasana paskaa.

     Plusääni(2)Miinusääni(3)
 4. No, tuohan on aivan selvää. Tuotahan jenkkilän ”humanistit” ja ”demokratian” airueet ovat tehneet siitä asti kun itse irtautuivan Englannin otteesta. Halusivat kuulemma (jenkit) itsenäisyytensä ja oikeuden päättää omista asioitaan ja pieraista maailman hienoimman perustuslain, joka tietysti uutena kiilsi kuin juuri ”pakasta” vedetty uusi auto. Mutta nykyään tämäkin ”korkeaveisu” on kuin ”härskien tyttöjen rekilaulu”.
  Takavuosina Neuvostoliitto muisti kuuluuttaa Yhdysvaltain imperialiismista tuon tuostakin. Silloin se kuulosti perin kommunistiselta propakandalta, joka kimposi kuin kivi panssarilasista.
  Nyt tuokin jo kuulostaa perin järkevältä, vaikken edes henkeni pelastamiseksi julistaudu kommunistiksi koskaan.
  ”Tsuhnat” ovat taas vauhdissa. Oikein laittaa hävettämään. En edes viitsi, enkä jaksa kertoilla kaikkia typeryyksiä vuosien varrelta, johon ”me” olemme ”yltäneet”. Se on ollut nimittäin aina jotain mitä se nytkin on.
  Sen voin nyt vielä kuitenkin sanoa, että tämä Valkopäämerikotkakaan ei edes itsenäinen valtio, vaikka se ei sitä vielä itse tiedä. Kyseinen perin sekavalla rotupohjalla makaava mantere on vain Israelin merentakainen provinssi, joka vetelee kulissien takana ja edessä juutalaisten eli ”amerikkalaisten” avulla tämän zombien ”naruja”, siten että raajat heiluvat kuin heinämiehellä ympäri maailmaa kuin Frankestainin hirviö.
  Minun suomeni ei nuolisi kenenkään ahteria, vaan kerrankin tekisi ja olisi olemassa vain OMAKSI hyödykseen. Siirtomaita en tarvitse, niiden kanssa on vain aina kusessa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Jenkkilää hallitsee sitten 70/80 luvun neokonservatiivinen klikki, jonka ideologinen tausta on Neuvostoliiton kommunismissa eli Trotskyn opeissa. Näin nyky-Amerikka, tai sen hallinto, on tavallaan uuskommunistinen. ”Maailmankommunismin” tilalle on tullut ”demokratia” ja kulttuurimarxismi, mutta toimintatapa & propaganda samankaltaisia.

   TROTSKY, STRAUSS, AND THE NEOCONS
   http://www.antiwar.com/justin/j061303.html

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Hauskaa toi rähinöinti, kun kiinnitetään huomiota mielipiteiden esittäjiin eikä itse asiaan..

  Nythän on kyse siis väitteestä, että Itämeren pohjassa olisi öljyä ja kaasua. Jos väite pitää paikkansa voi hyvin kuvitella, että se aiheuttaa todella suurta skismaa ja valtapeliä eri tahojen välille. Mitä suurimmassa määrin kyse olisi siis meriherruuden saavuttamisesta, jotta esiintymistä pääsisi hyötymään. A´vot..iso rähinä olisi tiedossa..

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat