Suunnitelmana Euroopan tuho: uusi Neuvostoliitto

”Jos voisit päättää siitä mikä on oikein, ja käytössäsi olisi rajoittamattomat resurssit propagandaa varten sekä lehdistön apu, ja mikäli hallitsisit asevoimia ja poliisia, voisit rakentaa uuden yhteiskunnan lyhyessä ajassa. Voisit hävittää vuosisatojen perinteet muutamassa vuosikymmenessä. Ja jos vielä hallitsisit koulutusjärjestelmää, voisit pyyhkiä menneisyyden ihmisten mielistä. Kukaan ei muistaisi. Kukaan ei välittäisi. Tätä toteutetaan Euroopassa tällä hetkellä. Tietämättömyys on viisautta.”

(The Underground, Jon Rappoport)

 

Eräs elitistisen globalismin perusperiaatteista on: hävitetään rajat, hävitetään itsenäiset valtiot.

Euroopan unioni luotiin askel askeleelta tätä tarkoitusta varten toisen maailmansodan tuhkista. Superbyrokratiaksi ja poliittiseksi hallintajärjestelmäksi, joka tulisi kattamaan koko mantereen.

Mutta se ei riittänyt. Täytyi olla keino, jolla pyyhkäistä erilliset ja itsenäiset valtiot maan tasalle, maiseman muutoksen tuli olla pysyvä.

Sehän löytyi; avoimet rajat, maahanmuuttajien tulva; “väestökadon paikkaajat”; sellaisten tulijoiden tulva, joilla ei ole aikomustakaan hyväksyä uuden kotimaansa kulttuuria tai elämäntapaa.

Lopputulos? Väestönvaihtos. Kun katsot Eurooppaa 20 vuoden päästä, toteat:

“Miksi puhua Saksasta, Ranskasta tai Englannista? Niitä ei oikeasti ole olemassa. Eurooppalaiset ovat eri maahanmuuttajaryhmien muodostama sekoitus. Euroopassa on nykyään vain yksi kansa. Poistetaan kaikki vanhat, keinotekoiset rajat.”

Lopulta jopa termien, kuten “ruotsalainen, norjalainen, saksalainen, ranskalainen, hollantilainen…” käyttöä pidetään mikro(tai makro-)aggressiona “eurooppalaista ihmistä” vastaan.

Tässä vaiheessa tietenkin syntyy jonkinlainen kaaos, ja väkivaltaisuuksia esiintyy. EU ponnistelee saadakseen tilanteen hallintaan, ja tarvittaessa tukahduttaa ne, pysytellen Euroopan ainoana hallitsevana voimana.

Kulttuurillisella tasolla nimet, kuten Locke, Shakespeare, Goethe, Mozart, Beethoven, Bach, Lorca, Goya, Cezanne, Monet, Van Gogh, Michelangelo, Rembrandt, Dante, Galileo, Faraday tai jopa “modernit” nimet, kuten Bartok, Stravinsky, Rimbaud, Orwell ja Camus ovat pelkkiä menneisyyden haamuja, joiden mainitseminen saa aikaan pelkkiä tyhjiä katseita. “Menneisyys on kuollut”.

”No mutta, älkää olko huolissaan. Tärkeää on se, että jokainen Euroopassa elävä on Euroopan kansalainen, ja oikeutettu etuuksiin. Se on inhimillisyyttä, se on oikein, se on hyväntahtoisen valtion suoma etu. Millään muulla ei ole väliä.”

Kaikki eurooppalaiset kielet tulevat häviämään. Miksi kenelläkään olisi oikeutta puhua kieltä, jota suurin osa ei ymmärrä?

Hahmottelen teille verkkoa, joka tullaan laskemaan Euroopan päälle.

Ja tietenkin, kun automaatio etenee kiihtyvällä vauhdilla, monista “Euroopan työläisistä” tulee tarpeettomia. Jopa suuryhtiöt tulevat kaatumaan, sillä ne eivät kykene myymään tuotteitaan köyhtyvälle väestölle. He toivovat, että tuotteille löytyy uudet markkinat Kiinan ja Intian miljardiväestön keskuudesta.

Tätä taustaa vasten ihmiset tullaan näkemään pelkkinä numeroina tilastoissa tai osina koneissa.

Kysymys kuuluukin, kuinka monet tarttuvat syöttiin ja pitävät itseään vain yhtenä “osana” suuressa koneistossa?

Kuinka moni luovuttaa, ja pitää ainoana tarkoituksenaan hyötyä valtiokoneistosta niin paljon kuin mahdollista?

Kuinka moni tulee uskomaan, että yksilöinä heidän vaikutusmahdollisuutensa ovat merkityksettömän pienet – tai pelkkä harhakuvitelma?

Miksi vaivaudun edes kertomaan tätä? Koska huolimatta vallitsevasta kollektivistisesta ajattelumallista – jota eliitti syöttää ja hyödyntää omiin tarpeisiinsa – valtioterrori, kaikissa muodoissaan, koskettaa jokaista.

Jos yksilön käsite hävitetään, mitä jää jäljelle?

John Stuart Mill kirjoitti vuonna 1859:

 • “Jos yksilöllisyyden vapaata kehitystä pidettäisiin keskeisenä edellytyksenä hyvinvoinnille… ei olisi vaaraa siitä, ettei vapautta pidettäisi arvossaan.”
 • Ja kääntäen, kun yksilöllisyyden vapaata kehitystä ei arvosteta, vapaus tulee kuolemaan.

  Venäläinen novellisti ja runoilija, Boris Pasternak, joka yhtä sun toista poliittisesta vainosta, kirjoitti (1960):

  “He [neuvostovirkamiehet] eivät juuri kysele. He haluavat vain että vihaat asioita, joita rakastat, ja rakastaa asioita, joita vihaat.”

  Tätä toteutetaan Euroopassa tällä hetkellä.

  Entisestä Neuvostoliitosta loikanneet huomaisivat sen välittömästi, sillä he ovat kokeneet itse saman. Eurooppalainen versio vaikuttaa pehmeämmältä ja hienostuneemmalta, mutta kyse on vain strategiasta. Kulttuuriamme nakerretaan hitaammin.

  Mutta vain koska salainen poliisi ei kolkuttele ovia keskellä yötä ja suorita joukkopidätyksiä, se ei tarkoita että olemme vapaita.

  Lukuisat eurooppalaiset poliittiset johtajat ovat todenneet äänestäjilleen, “Teillä ei ole oikeutta vastustaa maahanmuuttotulvaa millään perusteella. Minkään tuollaisen sanominen julkisesti on rikos.”

  Kuulostaako tutulta?

  Jokaisen kollektivistin märkä uni on käymässä toteen. Kaikki valta on keskitetty huipulle. Kaikki ovat sopeutuneet. Uusi Neuvostoliitto on syntynyt.

  Menneinä aikoina Itä-Saksan poliisi piti silmällä koko väestöä ja kyllästi kansanjoukot ilmiantajilla ja vakoojilla. Nykyaikainen valvontayhteiskunta on korvannut tämän etsimällä joukostamme “levottomia aineksia”.

  Kollektivistit saattavat näennäisesti vastustaa valvontayhteiskuntaa, mutta kun on kyse sellaisten henkilöiden kitkemisestä, jotka eivät osaa kuvitella paremman maailman perustuvan, monien muiden asioiden ohella, avoimiin rajoihin, kyseessä ovat oikeutetut pakkokeinot niitä kohtaan, jotka eivät ymmärrä omaa parastaan.

  Jos inhimillisyys kaipaa hieman työntöapua, miksipä sitä ei annettaisi?

  Piintyneelle kollektivistille vapaus ei ole vain este; se on tarpeeton illuusio. Sitä ei ole koskaan ollut olemassakaan. Ihmiset toimivat kuten heidät on ohjelmoitu, ja he ovat toimineet näin syntymästään lähtien. Näin ollen, asenna parempi ohjelma, millä tahansa käytössä olevilla keinoilla. Saat aikaan “hyväntahtoisempia ihmisiä”.

  Kyseessä on sekä poliittinen että teknologinen välttämättömyys.

  Avoimet rajat ja rajoittamaton maahanmuutto on hyvä koetinkivi. Ihmiset, jotka tuntevat olevansa painostuksen alaisena, jotka tuntevat että heidän yhteisöjään ollaan repimässä kappaleiksi, jotka tuntevat olevansa henkilökohtaisesti uhattuina, jotka tuntevat kaiken tämän, todellakin, salaoperaation, jossa Eurooppa muutetaan uudeksi Neuvostoliitoksi, ovat uudelleenkoulutuksen tarpeessa sanan syvimmässä merkityksessä. Koska, tottakai, moiset ihmiset kärsivät perustavanlaatuisista mielenterveysongelmista. Heidän piirinsä ovat oikosulussa. Heidän aivoissaan on vikaa. He eivät näe suurempaa kuvaa.

  He eivät koskaan kykene ymmärtämään esimerkiksi Zbigniew Brzezinskin, David Rockefellerin alter egon, viisauden sanoja, jotka hän kirjoitti vuonna 1969:

 • Kansallisvaltio, ihmisten elämän perusyksikkönä, on lakannut olemasta pääasiallinen luova voima: Kansainväliset pankit ja monikansalliset yritykset suunnittelevat ja toimivat paljon laajemmin kuin kansallisvaltion kaltaiset poliittiset konseptit.
 • Globalistitaktikko mielipuuhissaan. Hän vaikuttaa vihaavan vanhaa Neuvostoliittoa, mutta haluaa luona uuden version samasta kollektivismista, uusilla keinoilla.

  Jos Lenin olisi elossa, hän tarkastelisi Eurooppaa ja huomaisi aatteensa elävän ja voivan hyvin. Hän saattaisi olla kriittinen hidasta kehityskulkua kohtaan. Ehkä hän haluaisi väkivaltaisempaa toimintaa. Hän kuitenkin joutuisi vastahakoisesti myöntämään, että hänen jälkeläisensä ovat oppineet muutamia uusia kikkoja.

  Hän osaisi arvostaa “humanitaarista altruismia”, ja kuinka sitä on mallinnettu ja muokattu niin, että se näyttää valon pilkahdukselta pimeydessä.

  Loistava elokuva. Erinomainen tuotanto. Liikutuksen kyyneleet vierivät pitkin yleisön poskia.

  Kaikki ajatukset pelkistyvät yhteen: meidän täytyy auttaa vähemmän onnekkaita.

  Biljoonia dollareita päivästä toiseen tätä tarkoitusta varten, riippumatta olosuhteista, tai huonoista seurauksista, tai varsinaisista pahoista tarkoitusperistäkään huolimatta.

   

  Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Activistpost.com-verkkosivuilla.

  Lue myös:

  Suomen on erottava Euroopan unionista
  Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi
  YK:n häiriintynyt rotuhygieniaohjelma: “Eurooppalaisten homogeenisyys tuhottava!”

  10 kommenttia

  1. Muistakaas mistä tämä lähti rakkaan isänmaamme kohdalla. Kirkko toi meille keskusvallan ja rahan palvonnan. Vaikka kirkon valta on huvennut keskusvalta ja sille edullinen rahanpalvonta ovat säilyneet ja voimistuneet vain. En muista nähneeni puoluetta joka todella vastustaisi keskusvaltaa, hallituksesta lähtien. Hankala tietysti vastustaa jotain sellaista mihin itse pyrkii. Satojen vuosien aivopesu on meidät saanut kiitettävän hyvin karsastamaan ”anarkiaa”. Miten me enää pärjäisimmekään ilman globaalin keskusvallan osastoa muka meitä edustamassa mutta silti päättämässä asioistamme keskusvallan etujen mukaisesti.

   Plusääni(20)Miinusääni(4)
   1. Lee Wise, en voi väittää vastaan, etteikö asiat paljolti näin olisi. Mutta Kristus ei ole sama kuin Kirkko instituutiona. Kirkko palveli feodaalikeskushallinto ja keskushallinto palveli juutalaista rahoittajaansa niin kuin oli britti-imperiumissa. Uusi aika ja tekniikan kehitys toi mustia pilviä feodalistien maailmanvallan ylle, sanotaan Henry Ford esimerkkinä. Juutalaisuus on ajallisesti ja ajatuksellisesti ensisijaisesti feodalismia, vasta sen jälkeen uuden ajan feodalismi eli kommunismi, jolla kustiin silmään tavallista kansaa ryhtymään vastarintaan omien olojensa parantumista vastaan.

    Nykyajan Kirkko on Karl Marxin luomus. Hän houkutteli osan porukoista pois Kristuksen opetukset ylittävillä katteettomilla lupauksilla, kutsuivat itseään vasemmistoksi. Kirkko ”korjasi” kurssiaan hylkäämällä Kristuksen opetukset ja alkoi kutsua itseään oikeistoksi. Tämä totta kai edellyttää keskushallintoa molemmin puolin ja arvaa ketkä ovat molempien johdossa. Aikoinaan köyhimmän ja kurjimman viimeinen turvapaikka oli Kirkko, ei ole enää eikä sitä turvapaikkaa ole enää missään.

    Plusääni(15)Miinusääni(4)
  2. Totta, EU on luotu neuvostoista, joiden valta tulee ylhäältä rahoittajilta, eikä suinkaan Euuroopan kansoilta. Muistuttaa Neuvostoliittoa.

   Plusääni(32)Miinusääni(2)
  3. Itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser kirjoitti runsaat 20 sitten kirjan ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto!

   Plusääni(23)Miinusääni(2)
  4. On olemassa perkeleen lapsia (luonnollisia ihmisiä) ja Jumalan lapsia (kristittyjä, Raamatun sanasta uudestisyntyneitä). Rappoportin artikkeli näkee asiat perkeleen lasten näkökulmasta. Lisään muutaman kommentin Jumalan lasten näkökulmasta – sitäkin suuremmalla syyllä, kun Raamatun sana on totuus: ”Sinun (Jumalan) sanasi on totuus”, Joh. 17:17.

   Ilmausten ”voisit hävittää vuosisatojen perinteet – – voisit pyyhkiä menneisyyden ihmisten mielistä” johdosta seuraavaa:

   Liki 6000-vuotista kristinuskoa (syntyjae 1. Moos. 3:15), Kristusta ja hänen rakkauttaan (Ef. 3:17), Kristuksen sanaa (Kol. 3:16), Kristuksen rauhaa (Kol. 3:17) ja Pyhää Henkeä eli itse Jumalaa (1. Kor. 3:16) ei voi hävittää kristittyjen mielistä ja sydämistä minkäänlainen valvontayhteiskunta tai valtakoneisto:

   ”Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa? Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niin kuin kirjoitettu on: ’Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina’. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:31-39);

   ”Kaikki on teidän, teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23).

   Ilmausten ”jos yksilön käsite hävitetään, mitä jää jäljelle – – jos yksilöllisyyden vapaata kehitystä pidettäisiin keskeisenä edellytyksenä hyvinvoinnille, ei olisi vaaraa siitä, ettei vapautta pidettäisi arvossaan – – kun yksilöllisyyden vapaata kehitystä ei arvosteta, vapaus tulee kuolemaan” johdosta seuraavaa:

   Syntiinlankeemuksen peruina luonnollinen ihminen on perkeleen orja (Ap. t. 26:18; 1. Joh. 3:8 + Room. 14:23). Perkele asuu luonnollisen ihmisen sydämessä ja säätelee sieltä kaiken luonnollisen ihmisen ajattelun, puhumisen ja tekemisen; erityisesti luonnollisen ihmisen tahto on perkeleen pää. Luonnollisen ”yksilön käsite” ja luonnollinen ”yksilöllisyys” ovat siis perkele. Luonnollisen ”yksilöllisyyden vapaa kehitys” on perkeleen vapaa kehitys – ja perkeleen vapaa kehitys ei ole ”hyvinvoinnin edellytys”, joka johtaisi vapauden arvostamiseen, vaan hyvinvoinnin ja vapauden tuho (kuten Suomesta ja Euroopasta nähdään).

   Jumalan sanasta syntynyt kristitty on Jumalan ”orja” eli Jumalan lapsi. Hän ei niin ollen ole enää luonnollisessa tilassaan. Jumalan sanasta syntyminen edellyttääkin kuolemaa: luonnollinen ihminen, jossa perkele asuu, kuolee, ja Jumalan sanan synnyttämä uusi ihminen, jossa Jumala asuu, syntyy:

   ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

   ”ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:20).

   Jumalan sanasta uudestisyntyneen ihmisen eli kristityn sydämessä asuu Jumala, joka säätelee sieltä kaiken uudestisyntyneen ihmisen ajattelun, puhumisen ja tekemisen; erityisesti uudestisyntyneen ihmisen tahto on Jumalan pää. Kristillisen ”yksilön käsite” ja kristillinen ”yksilöllisyys” ovat siis Jumala. Kristillisen ”yksilöllisyyden vapaa kehitys” on Jumalan vapaa kehitys (pyhitys) – ja Jumalan vapaa kehitys on kaiken ”hyvinvoinnin edellytys”, joka johtaa hyvinvointiin ja vapauteen (jotka Suomesta ja Euroopasta puuttuvat).

   Ilmauksen ”sitä (vapautta) ei ole koskaan ollut olemassakaan. Ihmiset toimivat kuten heidät on ohjelmoitu, ja he ovat toimineet näin syntymästään lähtien” johdosta seuraavaa:

   Koska luonnollinen ihminen on perkeleen orja, hänessä ei ole mitään vapautta. Perkele ohjaa hänessä kaiken. Luonnollisen ihmisen vapaus on perkeleen vapautta.

   Kristitty puolestaan on Jumalan ”orja” eli vapauden orja, täydellisen vapaa – ei itsessään vapaa, sillä hänen ”itsensä” ja ”oma tahtonsa” ovat kuolleet, vaan Jumalassa vapaa, sillä hänen sydämeensä on tullut Jumala ja hänen tahtonsa:

   ”Jos te pysytte minun (Jeesuksen) sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi. – – Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja. Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti. Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi” (Joh. 8:31-32, 34-36);

   ”Vapauteen Kristus vapautti meidät” (Gal. 5:1);

   ”Sillä Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siinä on vapaus” (2. Kor. 3:17).

   Perkele kokoaa maailmassa orjiensa maailmanvaltaa. Tämä maailmanvalta, ja koko tämä maailma, tuhoutuvat:

   ”Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat – – odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat” (2. Piet. 3:10, 12);

   ”Sitten hän (Jeesus Kristus, Kuningas) myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville (so. luonnollisille ihmisille, Kristuksen hylänneille): ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä’” (Matt. 25:41);

   Jumala puolestaan myös kokoaa valtakuntaansa Kristuksessa. Se valtakunta on ikuinen taivaallinen valtakunta. Se ei ole tästä maailmasta:

   ”Minun (Jeesuksen) kuninkuuteni ei ole tästä maailmasta” (Joh. 18:36);

   ”Mutta hänen (so. Jumalan) lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:13);

   ”Ja Herra on vapahtava minut (Paavalin) kaikesta ilkivallasta ja pelastava minut taivaalliseen valtakuntaansa” (2. Tim. 4:18);

   ”sillä näin teille runsain määrin tarjotaan pääsy meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen iankaikkiseen valtakuntaan” (2. Piet. 1:11).

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(20)Miinusääni(6)
   1. Turpa kiinni, Laurio. Mielisairas paskanjauhantasi alkaa ottamaan pannuun. Eikö mene perille, ettei MM ole kristillinen julkaisu (onneksi) eikä kukaan jaksa lukea verbaalista oksennustasi? Olet tyypillinen psykoottinen hihhuli, ja paikkasi on lepositeissä Niuvanniemellä.

    Toivon hartaasti että saat syövän ja kuolet pois, niin että ilma muuttuisi hieman raikkaammaksi. Sama koskee myös sinua, Suomi suomalaisille. Kristinusko on lähtöisin Juutalaisuudesta, ja teidän viheliäinen messiaanne, Jeesus, oli itsekin Juutalainen ja mustan magian harjoittaja. Hän palvoi mm. kiveä ja demoneita, ja joutui kuoltuaan Helvettiin, ansaitusti. Häneltä teidän on turha odottaa apua.

    Lucifer on jo voittanut, nyt odotamme vain asian virallista julkistamista Anti-kristuksen muodossa.

    Plusääni(2)Miinusääni(11)
  5. ”…jauhantasi alkaa ottamaan pannuun.”

   Nuo tuohan on hyvä juttu. Sillä ainakin Jumalan sanan suhteen tuo kuuluu asiaan. Sillä sanan julistaminen olisi turhaa, jos missään ei värähtäisi. Laurio käyttää aika usein Jumalan sanaa myös kansan nuhteluun, ja varsinkin silloin sen kuuluukin ”ottaa pannuun” ja paljon. Silloin saarna on ollut onnistunut ja aito. Silloin omissa tunnoissa on voinut jotain alkamaan tapahtua.

   Esim. Martti Luther on sanonut :

   Oikea saarna herättää pahennusta

   “Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää – – Autuaita olette te, kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikään kuin jonkin pahan – Ihmisen Pojan tähden” (Luuk. 6:26, 22). Maailma voi kärsiä saarnaamista, kunhan vain ei julisteta Kristusta. Tämä johtuu siitä, ettei se tahdo kuulla niitä totuuksia, joita hän julistaa, että viisaat ovat tyhmiä, pyhät syntisiä ja rikkaat kadotettuja. Sellaisista sanoista joutuu maailma pois suunniltaan.

   Kristityille sitä vastoin, ja erikoisesti saarnaajille, on hyvä tietää, että heidän täytyy kärsiä vainoa, kun he oikein saarnaavat Kristusta. Mikään muu ei voi olla mahdollista, sillä oikean kristillisen saarnan merkkinä on juuri se, että se herättää pahennusta, erittäinkin suuren, pyhän, oppineen ja viisaan kansan keskuudessa. Jos sitä vastoin saarnaa paljon ylistetään ja kiitetään, niin voi olla varma siitä, ettei se ole ollut tosi kristillinen.

   Raamattu: Kristittyjä kaikki vihaavat

   “Te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden” (Matt. 10:22).

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
  6. Miksi taistella neuvostojärjestelmää vastaa vuosikymmeniä, jos tavoitteena on luoda neuvostojärjestelmä uudestaan? Toisin sanoen luomme valheellisen demokratian, joka näennäisesti taistelee totalitarismia vastaan, jotta voisimme luoda totalitaristisen järjestelmän.

   Ei siihen tarvita salaliittoa. Väkivallalla on totalitaristisia yhteiskuntia luotu aina. Se on huomattavasti helpompaa kuin näennäisen demokratian rakentaminen tavoitteena huijata meidät totalitarismiin. Mikä helvetti sitä valtaeliittiä vaivaa, kun kaikki pitää tehdä sen vaikeamman kautta? AK-47:lla ihmiset on saatu alistumaan totalitarismiin vuosikymmeniä, ei siihen tarvita järjettömän monimutkaisia ja vuosikymmeniä kestäviä salaliittoja.

   Toinen vaihtoehto toki on, että artikkelin kirjoittaja keksii omiaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat