Syöpäteollisuuden sota toimivia hoitokeinoja vastaan

Sen jälkeen, kun Kanadan terveydenhuoltojärjestelmä esti Rick Simpsonia käyttämästä hamppuöljyä, vaikka hän oli todistetusti parantanut monia kaupunkinsa syöpäpotilaita ilmaiseksi, hän ymmärsi ettei syöpäteollisuus halua parantaa syöpää.

Nykyään hän elää Amsterdamissa maanpaossa, sillä hän kieltäytyi olemaan hoitamatta naapureitaan ilmaiseksi, ja hän kieltäytyy kiistämästä hamppuöljyn parantavan tehon syövän hoidossa.

Tri Robert Atkins totesi, että syöpään on olemassa tälläkin hetkellä satoja parannuskeinoja. Hän menetti lääkärinoikeutensa parannettuaan naispotilaan rintasyövän otsoniterapialla.

Katsaus tri Burzynskin tapaukseen

Teksasin lääkeviranomaiset ja FDA ovat vainonneet tri Stanislaw Burzynskia 15 vuoden ajan, vaikka hän on hoitanut menestyksellisesti vaikeita syöpätapauksia sekä tehnyt kliinistä tutkimusta ilman ulkopuolista rahoitusta.

Muutama tärkein aihe käytiin läpi dokumentissa “Burzynski: The Movie”.

FDA saa lääketeollisuudelta vuosittain puoli miljardia dollaria “käyttömaksuina”. Käyttömaksut tukevat FDA:ta taloudellisesti ja nopeuttavat uusien, patentoitujen lääkkeiden rekisteröintiä.

Dokumentissa paljastetaan salajuoni, jossa eräs tutkija tekikin salaa yhteistyötä toisen lääkeyrityksen kanssa ja varasti Burzynskin patentit.

Tästä alkoi tapahtumaketju, johon liittyy Kansallinen syöpäinstituutti ja FDA, mikä paljastetaan noin tunnin ja viidentoista minuutin kohdalla dokumentin loppupuolella.

Syöpäteollisuus käyttää kahta päätaktiikkaa toimivia syöpähoitoja vastaan: Jos lääkkeen voi patentoida, he varastavat sen ja murskaavat alkuperäisen patentinhaltijan, kuten yritettiin Burzynskin tapauksessa. Jos he eivät voi patentoida tai varastaa sitä, he tekevät kelvottomia tutkimuksia, joissa lääke ei toimi, ja se sivuutetaan.

Viimeisin esimerkki virheellisestä testauksesta oli tri Nicholas Gonzalezin tavoite saada FDA:n hyväksyntä uudistetulle versiolleen tri William Kelleyn 1970-luvun menestyksekkäästä syöpähoitomenetelmästä.

Näin kävi myös kun Sloane-Kettering Cancer Institute testasi tri Ernst Krebbin menestyksellistä amygdaliinihoitoa.

Luonnonlääkkeen tehoa yritettiin piilotella myös kanadalaishoitaja Rene Caissen ja Amerikan intiaanien rohton, Essiac teen tapauksessa.

Tri Morris Fishbeinin valtakaudella Yhdysvaltojen lääkäreiden ammattijärjestö AMA yritti ostaa Harry Hoxseyn yrttisekoituksia pois markkinoilta. Lopulta hänet pakotettiin siirtämään menestyksekäs klinikka Meksikoon vuosia kestäneen oikeustaistelun päätteeksi.

Tämän jälkeen Fishbein kumppaneineen yritti saada hallintaansa menestystiedemies Royal Raymond Rifen elektronisen laitteen, jonka uskottiin parantavan syövän. Tapaus sijoittuu 1940-luvun Kaliforniaan.

Olet saattanut tutustua tri Max Gersonin menestyksellisiin syöpähoitomenetelmiin. Hänet pakotettiin siirtämään klinikkansa Meksikoon, missä hänen tyttärensä Charlotte ja poikansa jatkoivat lääkemafian ahdistelusta huolimatta. Tri Gerson yritettiin murhata ja hänen potilastietojaan yritettiin varastaa.

On olemassa muutamia vieläkin ikävämpiä esimerkkejä siitä, miksi syöpäpotilaat ja hyvää tarkoittavat lääkärit pidetään tietämättöminä yli 200 toimivasta ja vähemmän myrkyllisestä vaihtoehdosta.

Pelissä on liian suuret rahat, biljoonat dollarit, jotta halpa, toimiva ja turvallinen syöpähoito voitaisiin päästää lääkemafian reviirille.

 

Lähde: Natural News

Lue myös:

Perinteiset syöpähoidot eivät hoida syöpää
Niin onnistunut syövänhoito että perinteiset lääkärit kieltävät sen
Rahastusta lääkkeillä: lääkäri määräsi kemoterapiaa ilman syytä
Tarpeetonta kärsimystä: syöpäpotilaiden taloudellinen hyväksikäyttö

3 kommenttia

  1. Ihmettelen suuresti että jos on noita hyvää tarkoittavia syöpälääkäreitä niin eikö heidän tulisi hoitaa potilaitaan vahingoittamattomilla aineilla kuten esim. luonnonmukaisilla hoitokeinoilla joista on todellista apua sairaalle enemmän kuin lääketieteen kyhäelemistä katteettomista ”hoidoista”. En katso sellaista lääkäriä hyvää tarkoittavaksi joka käyttää näitä kemiallisia ja tappavia aineita syövän hoitoon ainakaan kertomatta totuutta siitä että ne hoidot vahingoittavat ja tappavat yleensä potilaan ennemmin tai myöhemmin. Kysehän on siitä ettei näillä lääkäreillä ole selkärankaa tai edes tahtoa puolustaa potilaan oikeuksia parantaviin hoitoihin ja sellainen ”lääkäri” ei ole lainkaan luotettava joka pelaa vain omaan pussiinsa. Lukekaapa sivustolta Kurkuma Raikasweb.com Avainsanat lääketeollisuus ja sitä rataa eteenpäin löytyy erinomaisia ja asiallisia totuuksia monista tärkeistä jutuista. Todellakin lukekaa!

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat