Syyrian kriisi: mitä tapahtuu seuraavaksi?

Syyrian kriisi sekä eturistiriitojen kärjistyminen oli täysin ennustettavissa. Itse asiassa, kirjoitin artikkelin edelliselle sivustolleni vuonna 2010, käsitellen Syyriaa mahdollisena globaalin konfliktin laukaisijana, otsikoituna “Will Globalist Trigger Yet Another World War?

 

Siinä tiivistin kyseenalaisen historian, joka on ollut monien viime vuosisadalla alkaneiden sotien taustalla, sekä globalistien luomat väärän lipun operaatiot ja väärät paradigmat, jotka on suunniteltu jakamaan kansakunnat ja ihmiset sekä kääntämään heidät toisiaan vastaan. Eliitti on hyödyntänyt keinotekoisen sodan (kuten myös keinotekoisen talousromahduksen) strategiaa kerta toisensa jälkeen, luodakseen kaaoksen ja sen jälkeen vakiinnuttaakseen ja keskittääkseen vallan, massojen ollessa epäjärjestyksen sokeuttamia.

Jopa tuolloin Syyrian ongelma näytti ilmeiseltä:

”…Ydinasein varustautunut Israel odottaa sormet syyhyten hyökkäystä Iraniin. Iran on solminut puolustussopimuksen Syyrian kanssa Israelia vastaan. Syyrian maaperällä sijaitsee Venäjän laivastotukikohtia ja aseita, Yhdysvallat myllertävät pitkin Lähi-Itää tunkeutuen Pakistanin ja Jemenin rajoille, mikä ärsyttää käytännössä kaikkia. Kyseessä on globalistien käyttämä resepti katastrofille, jossa he käyttävät samoja ainesosia kuin viimeisten suursotien aikaansaamisessa…”
 
Vain vuosi takaperin julkaisin tekstin Syyrian kansannousun synnystä, joka lähti “Daraan protestiliikkeestä”, jota tiedustelupalvelut tukivat salaa, mukaan lukien CIA.

Vuonna 2012 päätin tarkastaa alkuperäistä teoriaani Syyriasta globaalin konfliktin vauhdittajana, artikkelissani “Syria And Iran Dominoes Lead To World War.

Tuossa artikkelissa ajattelin olevan tärkeää tehdä yhteenveto alueella vallitsevista suuntauksista, mihin ne voivat johtaa, ja kuinka globalistit voivat hyödyntää tilannetta saadakseen aikaan keinotekoisen konfliktin Idän ja Lännen välille. Ennustin että koko Syyrian kapinallisliike syntyi NATO:n myötävaikutuksesta,[Yhdysvaltain] ulkoasiainneuvoston epäilyttävän luonteen ja julkisten lausuntojen vuoksi, joilla annettiin tuki Syyrian al-Qaidalle. On olemassa todisteita siitä, että Yhdysvallat ovat sekaantuneet ISIS (tai al-Qaida 2.0) –järjestönä tunnetun ryhmän rahoittamiseen ja kouluttamiseen.

Ennustin että Yhdysvaltain maajoukot siirtyisivät Syyriaan. Näin on jo käynyt, vaikka Yhdysvaltain hallitus väittää että heidän roolinsa ja joukkojensa määrä alueella on “rajallinen”.

Arvelin että kun Yhdysvaltain joukot kerran on siirretty alueelle, missä mittakaavassa tahansa, Iran tulisi tukemaan Syyrian hallituksen joukkoja heidän välillään olemassaolevan puolustussopimuksen nojalla. Tänä päivänä iranilaisia joukkoja siirretään sankoin joukoin taistelutehtäviin Syyriaan.

Ennustin myös että Yhdysvaltain sekaantuminen Syyrian tilanteeseen tulisi lopulta johtamaan Venäjän sotilaallisiin vastatoimiin ja Kiinan taloudellisiin vastatoimiin. Vaikka Kiina ei ole vielä käyttänyt konfliktia tekosyynä Yhdysvaltain velkakirjojen myynnin kiihdyttämiselle, Venäjä on suorittanut ilmaiskuja ja valmistautuu maajoukkojen siirtoon, joiden vahvuus voi ylittää 150 000 miestä.

Osa aiemmissa artikkeleissani mainitsemasta kehityksestä ei ole vielä käynyt toteen, vaikka uskon että asiat etenevät niin nopeasti, että nekin toteutuvat. Esimerkiksi, uskon että Israel on kaikkein suurin kysymysmerkki Syyrian kriisissä. Israelin sotilaalliset vastatoimet ovat enemmän kuin mahdollisia, erityisesti Irania vastaan, kostona joukkojen siirtämisestä alueelle. Yhdysvaltain laajempi sekaantuminen, erityisesti merijoukkoja lisäämällä, on todennäköistä. Ja jos Yhdysvallat tai Israel kärjistää tilannetta, uskon Iranin sulkevan Hormuzin salmen, ehkäpä jopa Venäjän avustamana.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on vihjaillut, että Israelin läsnäolo Syyrian ilmatilassa tullaan estämään, ja on tullut raportteja läheltä piti -tilanteista venäläisten ja israelilaisten joukkojen välillä.

Tällä hetkellä Yhdysvaltain “suhteet” Venäjän kanssa eivät ole olleet yhtä viileät sitten Kylmän sodan. Sillä välin globalistit ovat luoneet täydellisen risteävien etujen tilanteen, joka voi hyvinkin johtaa täysmittaiseen maailmansotaan. Siitä huolimatta, on olemassa erityyppisiä tapoja käydä sotaa. Ja kuten osoitin viisi vuotta sitten, eliitti ei välttämättä tarvitse ydinsodan uhkaa romahduksen alkamiseksi.

Taloudellisen sodankäynnin seuraukset voivat olla aivan yhtä tuhoisat monissa maailman osissa ja erityisesti Yhdysvalloissa, aiheuttaen merkittävän väestömäärän laskun muutamassa kuukaudessa, nälkiintymisen vuoksi. Samalla suuri osa infrastruktuurista pysyy vahingoittumattomana. Taloudellinen sodankäynti on myös täydellinen tapa kiinnittää yleisön huomion pois kansainvälisten rahoittajien rikoksista. Talousjärjestelmämme rakenne on jo nyt luhistumassa, lähtien liikkeelle tarkoituksenmukaisesti tuhoisasta keskuspankkitoiminnasta. Mutta taloudellisen sodankäynnin keskellä moisten toimenpiteiden vaikutuksista voidaan syyttää “petollista Itää”. Syyrian tilanne tekee Idän ja Lännen välisen taloudellisen sodankäynnin skenaariosta “uskottava” monille ihmisille kautta maailman.

Siitä huolimatta alueelle voidaan odottaa laajempia, mitä erilaisempia sotatoimia lähitulevaisuudessa.

Saudi-Arabia on tuominnut Venäjän ja Iranin osallistumisen Syyriassa, ja lisännyt tukeaan “maltillisille kapinallisille”. Tietenkin, kuten olemme huomanneet toistuvasti menneiden vuosien aikana, Syyriassa ei ole maltillisia, sillä kapinallisryhmät saavat rahoitusta ja aseita länsimailta, ja sen jälkeen liittyvät ISIS:in riveihin.

Saudit ovat tehneet selväksi, etteivät he tule ikinä hyväksymään tilannetta, jossa Assadin hallinto on vallassa Syyriassa. He ovat uhanneet sotilaallisilla toimilla, mikäli Assad saavuttaa yliotteen kapinallisista. Pitäkää mielessä että saudit ovat jo lähettäneet joukkoja Jemeniin.

Myös Saudi-Arabian ja Iranin väliset jännitteet ovat kasvaneet Syyrian tilanteen vuoksi, huolimatta saudien tuesta Yhdysvaltojen ja Iranin väliselle ydinsopimukselle. Euroopan ulkoasiainsuhteiden neuvosto on varoittanut, että alueella ei ole tilanteen rauhanomaista ratkaisua edistäviä tahoja. Tietenkin, juuri näin he haluavat asioiden olevan.

Turkki on myös yksi tekijä. Turkin viranomaiset väittävät Venäjän loukanneen ilmatilaa, ja Turkin joukot toimivat, ainakin rajoitetusti, Syyrian ja Irakin alueella. Syyria on kuin bensiinillä kasteltu rätti, jonka ympärillä on aivan liian monta kipinän lähdettä. Globalistit ovat luoneet ympäristön, jossa katastrofaalinen dominoefekti on lähestulkoon taattu.

Syyrian kriisin hieman odottamattomana seurauksena, eliitti pyrkii horjuttamaan Euroopan unionia ja ehkäpä jopa Yhdysvaltoja käyttämällä niin-sanottuja syyrialaisia “pakolaisia” Cloward-Pivenin strategian mukaisesti. Tällä hetkellä kyseisten pakolaisten määrä, joista suurin osa ei edes ole Syyriasta, on noussut 10 000 henkilöstä 100 000 henkilöön Yhdysvaltojen vastuulla olevien osalta. Uskon että kriisin jatkuessa Yhdysvaltojen vastuulla olevien pakolaisten lukumäärä kasvaa 1 miljoonaan tai yli. Voidaan olettaa että rajojemme yli saapuu ääriaineksia heidän mukanaan.

On äärimmäisen tärkeä muistaa, huolimatta siitä mitä tapahtuu seuraavaksi, että lähes jokainen osa meneillään olevasta kriisistä on järjestetty. Sota ja taloudellinen epätoivo ovat ylivoimaisesti tehokkaimpia työkaluja kun halutaan muuttaa maailmaa. Niillä pöytä pyyhitään lähes puhtaaksi, ja julkista mielipidettä muokataan pelon avulla. Se, mikä vaikuttaa tänä päivänä mahdottomalta, kuulostaa jokseenkin mielekkäältä kun kriisi on puhjennut. Tähän kuuluu myös perustuslaillisten arvojen lopullinen purkaminen, yhteisömme militarisointi, taloudellisen vaurauden menetys, elinolojen merkittävä lasku ja kaiken keskittäminen.

On myös tärkeä ymmärtää, ettei tässä konfliktissa ole varsinaisesti osapuolia. Itä/Länsi-paradigma on suuren luokan huijaus, kuten on aina ollut. Harhaanjohtava kahtiajako, jota syyttää. Totuuden vastakohta. Väärän vastakkainasettelun tarkoituksena on harhauttaa ja vieraannuttaa ihmisiä.

Jos haluat laajempaa ja syvempää analyysiä mahdollisesta tulevaisuuden kehityksestä globaalissa mittakaavassa, luethan artikkelini “The Economic End Game Explained” ja “Has America Been Set Up As History’s Ultimate Bumbling Villain?

Nykyään kysymys on vain ajankohdasta. Kuinka kauan kestää ennen kuin tilanne räjähtää käsiin? Milloin Israelin koneet ottavat yhteen Venäjän tai Iranin koneiden kanssa? Milloin Yhdysvaltain joukot ottavat yhteen Venäjän joukkojen kanssa? Milloin Israel ja Saudi-Arabia iskevät Iraniin? Ja jos Yhdysvallat vetäytyvät kokonaan, kuinka kauan kestää ennen kuin koko Lähi-Idän tilanne kääntyy ja Yhdysvaltain dollari menettää asemansa öljykaupan välineenä? Kun tarkastellaan talouspoliittisen tilanteen kehittymisen nopeutta tällä hetkellä, on hankala kuvitella että joutuisimme odottamaan kovinkaan pitkään.

 

Artikkeli on julkaistu 7.10.2015 Alt-Market.com-verkkosivustolla.

Lue myös:

Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn
Vieraskynä: Myös Venäjä on globaalien pankkien vallassa
Uusi maailmanjärjestys ja nouseva Itä
Totuus Syyriasta

8 kommenttia

 1. Venäjän ilmavoimat vetäytyvät Syyriasta tämän vuoden aikana.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Taidettu jättää suurimmat rikolliset julkaisematta!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. 1990-luvun puoliväli – 2000-luvun alku Sauli Niinistö ilmoitti iltapäivälehdille liittyneensä rappareihin. Seuraavan päivän iltapäivälehdissä rappareiden ”yliherra” tuomitsi Niinistön julkisen tulemisen. Muistaakseni Niinistöä ei eroitettu rappareista, mutta sapiskaa taisi saada. Hymy-lehti innostui tästä vapaamuurariudesta ja sen salaisista jäsenlistoista ja listasi vuosittain Suomessa olevat rapparit, jättäen tietenkin suurimmat konnat pois listoilta.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 4. Saamelaiset hallitsee mailmaa ne omistaa keskuspankit ja liikepankit ja suurimman osan isoista öljy yhtiöistä! Nyt se selvis!

  saamelaiset haluaa maahanmuuttoa tuhotakseen euroopan ja aiheuttaakseen sekasortoa!

  Suomalaiset tunkeutu saamelaisten maille jotka pitää hävittää ja muslimit tänne tulevat lappalaisten kaa toimeen ja tykkää metsästyksestä ja kalastuksesta! T; Halal rusakko!!!!

  Plusääni(4)Miinusääni(5)
 5. Kirjoituksissa on luvattu Levantin alueelle taivaalta satavaksi tulisia kivirakeita. Tapahtuma-aika on noin WWIIIn alussa. Syyrian kriisi on merkittävä ennen tästä tapahtumasta.

  Johtuen Venuksen väitetystä moninkertaisesta kirkastumisesta alkaen 26. päivänä tätä kuuta pitäisi Jupiterin kaasukehän häiriintyä siinä määrin, että Tellus tulisi kokemaan noin 15 päivää kestävän pimenemisen. Yhtämittainen pimennys alkaisi 15.11.2015 ja päättyisi 29.11.2015.

  NASA Confirms Earth will experience 15 days of complete DARKNESS in November 2015:
  https://newswatch33.com/science/nasa-confirms-earth-will-experience-15-days-of-complete-darkness-in-november-2015/2/

  NASA Confirms Earth will experience 15 days of complete DARKNESS in November 2015:
  https://www.youtube.com/watch?v=HZpfFL36uG0

  Uutista pidetään ankkana. Saa nähdä miten käy. Mutta lopunajan tapahtumissa tämäkin pikku episodi olisi vain pelkkä valomerkki.

  Taivaitten voimat alkavat toki järkkyä ihan oikeastikin. Esimerkiksi tässä kuussa pitäisi alkaa huomattavan määrän avaruusromua iskeytymään maan kamaraan. Tässäkään tapahtumassa ei ole vielä mitään pelättävää ellei satu telttailemaan juuri siinä pisteessä mihin romua sataa. Sieltä ja täältä on saatu avaruusromun tippumisesta hyviä videoitakin.

  Avaruusromua on iskeytynyt maahan ennenkin:
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=550&q=space+junk+hitting+earth&oq=space+junk+hit&gs_l=img.1.0.0i30.2441.6911.0.10915.14.14.0.0.0.0.207.2043.0j13j1.14.0.ckpsrh…0…1.1.64.img..0.14.2032.FnA8JQwIzIc

  Avaruusromuvyöhyke:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Debris-GEO1280.jpg

  Mutta pian seuraa asteroidivyöhykkeen häiriintyminen. Jo nyt NASA on pystynyt listaamaan toista tuhatta Maaplaneetalle haitallista asteroidia eli häviävän pienen määrän. Kirjoitusten mukaan asteroideja tulee satamaan satamalla maan päälle.

  Asteroidivyöhyke Marsin ja Jupiterin kiertoratojen välissä:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/InnerSolarSystem-en.png

  Ilmakehissä tapahtuvat muutokset tulevat aiheuttamaan myös raekoon suurentumisen, joten raesateista tulee tappavia ja rakeet ovat huomattavasti suurempia kuin kuvassa; alkaen rygby-pallon koosta:
  http://api.ning.com/files/iDV9E-FRGg78yUW27jjRleepbn8N-XPoc0yTXpibuitfZTIuU3Iq2CkJL9lJ9u-mhKUZUjMYtUxZGvwkZ2ReaLQtEpDeQ3TD/ABLargeHail.jpg

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat