Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn

Syrian Girl –nimimerkillä paremmin tunnettu Mimi Al Laham kertoo tuoreella videollaan, miksi valkoisiin maihin kohdistuu nyt ennennäkemätön pakolaistulva. Perimmäisiä syyllisiä ovat Israel, Yhdysvallat ja muut sionistisia sotia synnyttävät valtiot.

Syyrialaistytön mukaan valtamedia on alkanut kierrättää kuvia hukkuneista pakolaislapsista puhtaasti kyynisistä ja poliittisista syistä.

Syyrian konflikti on jatkunut jo kauan, mutta media heräsi vasta nyt, kun Ranska, Britannia ja Australia kutsuttiin mukaan pommittamaan maata. Kuvia hukkuneista pienokaisista käytetään nyt sotapropagandan työkaluna.

Sionisti Rupert Murdochin omistama The Sun –lehti julkaisi esimerkiksi etusivullaan kuvan hukkuneesta Aylan-nimisestä lapsesta; kuvan vieressä oli teksti: ”Pommittakaa Syyriaa Aylanin tähden!”

the sun

Al Laham toteaa, että valheellisen sotapropagandan tunnistaa myös siitä, että pakolaisia käytetään tekosyynä vaatimukselle syrjäyttää Syyrian sionisminvastainen presidentti Bashar al-Assad. Merkittävä osa Eurooppaan tulevista pakolaisista ei edes ole syyrialaisia vaan esimerkiksi irakilaisia! Tästä huolimatta Israelin vihaama Assad esitetään kaikkien ongelmien alkulähteenä.

Valtamedia on sortunut naurettaviin ylilyönteihin ja julkaissut kuvia pikimustista afrikkalaispakolaisista ja kutsunut näitä Assadia pakeneviksi ”syyrialaisiksi”!

Vaikka Al Laham on itse maahanmuuttajataustainen, hänellä ei ole vaikeuksia myöntää, että monet länsimaiden kulttuurimarxistipoliitikot käyttävät Syyrian kriisiä myös tekosyynä avoimien rajojen ja pakkomonikulttuurisuuden ajamiselle. ”Eurooppa on hukutettava pakolaisiin, koska muuten Assad murhaa heidät kaikki!”

Eniten syyrialaistyttöä inhottavat liberaalit länsimaiset kulttuurimarxistit, jotka tukevat sionistisia sotia ja sen jälkeen vuodattavat krokotiilinkyyneleitä sotien aiheuttamien pakolaiskriisien vuoksi. Esimerkiksi YK:n pakolaistyöryhmässä työskentelevä näyttelijä Angelina Jolie kannatti hyökkäystä Libyaa vastaan, mikä syöksi maan kaaokseen, josta se ei vieläkään ole toipunut.

Libyan kaatumisen ja Gaddafin murhan jälkeen liberaalit käänsivät kiväärinsä kohti Syyriaa ja vaativat Assadin syrjäyttämistä tunnetuin lopputuloksin.

Taistelu Israelin hirmuvaltaa vastaan jatkuu.
Taistelu vapaan Syyrian puolesta ja Israelin hirmuvaltaa vastaan jatkuu.

Syyrialaistyttö tarjoaa selkeät ohjeet sille, kuinka syyrialainen pakolaiskriisi voidaan lopettaa:

 • Sodan lopettamiseksi Turkin, Qatarin ja Saudi-Arabian (jotka ovat Yhdysvaltojen läheisiä liittolaisia) taloudellinen tuki al-Qaidalle ja Islamic Statelle on katkaistava.
 • Yhdysvaltojen on lopetettava suora tuki al-Qaidalle ja muille kapinallisille.
 • Ilmaiskut Assadia vastaan on lopetettava.
 • Syyrian-vastaiset pakotteet on peruttava.
 • Jokainen voi tukea Syyrian uudelleenrakentamista esimerkiksi Syrian Red Crescent –järjestön ja WafaRelief-rahaston kautta.

Erityisesti meidän eurooppalaisten tulee vastustaa nykyisiä hallituksiamme, joiden johdossa on poikkeuksetta ahneita pankkiirien, Israelin ja Yhdysvaltojen orjia. Nationalismi on hyväksi niin eurooppalaisille kuin syyrialaisille.

Lopuksi syyrialaistyttö kysyy kysymyksen, johon poliittisesti korrektilla valtamedialla ei ole vastausta: Miksi Israel saarnaa länsimaille jatkuvasti ”suvaitsevaisuudesta” ja ”rasismin vastustamisesta” muttei laita tikkua ristiin pakolaisten auttamiseksi? Miksi Israelilla on lupa olla nationalistinen mutta Syyrialla ja Euroopalla ei ole?

 

Lue myös:

Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Martti Ahtisaari vihainen, koska Syyriassa ei tehty vallankaappausta
Israel sekaannuksessa Hizbollahin koston jälkeen – juutalaiset tappoivat rauhanturvaajan
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille

3 kommenttia

 1. Kiitos Magneettimedia tästä. Tämä on ehdottomasti eräs suosikkejani Mimi al-Lahamin videoista, mutta mieleeni muistuu sellainenkin video, jossa hän naisena arvosteli median tapaa ylläpitää kuvaa länsimaisesta miehestä seksistisenä naisen alistajana. Mimi al-Laham on puhunut naisena feminismiä vastaan.

  Kyseisessä videossa hän totesi muistaakseni myös, että mikäli Syyrian hallinto kukistetaan valloittajat alistavat Syyrian naiset sharia-lain alle. Nythän Syyria on itseasiassa ainoa valtio Lähi-Idässä, jossa valtio ja kirkko on erotettu toisistaan. Naiset ovat käytännössä yhtä vapaita kuin länsimaissa. He saavat ajaa autolla ja pukeutua vapaasti. Syyria on alueella samankaltainen kuin Libya oli Afrikassa, ennen kuin se pommitettiin Naton toimesta maan tasalle ja nykyinen valtiovarainministerimme oli täysin tämän Afrikan vauraimman maan tuhoamisen takana.

  Ajat ovat nyt sellaiset, että kehotan kaikkia tietoisia ihmisiä jakamaan tietoa sekä internetissä että muutenkin. Tehkää omia dokumenttielokuvia, lähettäkää päättäjille kiperiä kysymyksiä sähköpostitse, facebookin kautta ja perinteisillä kirjeillä. Netin ulkopuolinen toiminta on aivan olennaista. Nostetaan perhe korkeaan asemaan. Sen kuka tahansa voi tehdä. Media vapisee. Näen merkkejä siitä jatkuvasti, vaikka media ohjaileekin toistaiseksi keskustelua. Ylen toimittajissa voi olla ihan hyviä toimittajiakin, jotka eivät saa juttujaan läpi. Se perustellaan johdon tasolta esimerkiksi kustannussyillä.

  Näiden sivustojen kautta voitte kopioida sellaiset YouTube -videot, joiden pikaista sensurointia epäilette. Suosittelen haistattamaan pitkät Microsoftin, Applen ja Googlen tuotteille niin paljon kuin mahdollista. Siirtykää gnulinuxin (vapaiden ohjelmistojen liike) (www.gnu.org) tai linuxin (www.prism-break.org) (avoimen lähdekoodin liike) ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien käyttäjiksi. Se vaatii hieman opettelua, jos olette tottuneet jättifirmojen sovelluksiin, mutta vastineeksi saatte oikean tietoturvan, jota mitkään muut järjestelmät eivät kykene tarjoamaan.

  Henkilökohtaisesti olen kokenut kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen olevan suurin haaste. Asioihin voi perehtyä, mutta saattaa olla haastavaa päästä eroon huonosta ruokavaliosta, kovasta tupakanpoltosta ym. vanhoista tavoista. Se vie aikansa. Kohtuullinen yleiskunto auttaa toimimaan tehokkaammin. Lääkäri Antti Heikkilän kirjoihin kannattaa tutustua terveyttä koskevassa elämäntapamuutoksessa.

  Suomen kohdalla meneillään on parhaillaan itsenäisyys- ja selviytymiskamppailu. Teitä jokaista tarvitaan, koska sionististen ylikansallisten tahojen voittaessa naistemme, lastemme ja lastenlastemme tulevaisuus on järkyttävä. Joten nyt on suomalaisten miesten ja naisten puolustettava kotiaan. Kuunnelkaa tämän syyrialaisnaisen viisaita sanoja. Kysehän on oikeastaan vain siitä, että haluaisimme elää elämäämme rauhassa. Eivät suomalaiset ketään vihaa, mutta ylikansallisten tahojen juoksupoikina toimivat päättäjämme haluavat riistää vapautemme elää täällä pohjolassa omissa kodeissamme. En usko, että suomalaiset vaativat kohtuuttomia. Emme kierrätä tulojamme veroparatiisien kautta, emme nosta jättibonuksia. Luonnon tuhoaminen, köyhyyden lisääntyminen johtuvat siitä sionistisesta valtaklikistä, joka on tämän AHNEUDEN AJAN todellinen hyötyjä.

  Yksikään meikäläisen median toimittaja ei mielestäni yllä Lähi-Idän tietämyksessään lähellekään Mimi al-Lahamin tasoa.

  http://www.keepvid.com
  http://www.youtube-dl.org (tämä on vaikein tapa, mutta suositeltavin)

  Tämän videon tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=pHFnvFbThDE

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 2. Kuukausien keskustelut lentokieltoalueen perustamisesta Syyriaan saivat USAn hallinnon ja Venäjän välillä yllättävän käänteen kun Venäjän ilmavoimat aloittivat USA/Israelin tukeman ISIS terroristijoukkojen pommittamisen. Lentokieltoalueen perustamisen taustalla olikin ajatus Syyrian kehittyneen ilmapuolustusjärjestelmän alasajo.

  USAn hallinnon mielestä Venäjän sotaretki Syyriaan olisi vain Assadin vastaisten oppositioryhmien eliminoimista. Syyrian oppositioryhmiä tukevat USAn hallinto ja Israel, saadakseen syöstyä Assadin vallasta. Syyrialaisten pakolaistulvasta Eurooppaan tulee todella mittava, mikäli Venäjä ei onnistu aikeissaan.

  Venäjä pitää USAn lausuntoja pelkkänä informaatiosotana, jota ne ovatkin. Yhdysvallat/Israel on satsannut sotilaallista tukeaan, rahoitustaan ja koulutustaan Syyrian kapinallisille ja ISIS järjestölle tavoitteenaan ajaa syyrialainen siviiliväestö pakolaisina Eurooppaan ja siten edistää siionistien Suur-Israel-hanketta. Myös Suomi tulee saamaan kiintiönsä syyrialaisista pakolaisista.

  NATO vaatii Venäjää lopettamaan ilmaiskunsa Syyrian oppositioryhmiä ja `siviilejä` vastaan. Myös Turkki vaatii Venäjää lopettamaan sotatoimensa alueella. Lännen koalition aikeet kaataa Syyrian laillinen hallinto on saanut merkittävän takaiskun. Lännen aikomuksena on kaataa Bashar al-Assadin hallinto, mutta Venäjä ei sitä hyväksy.

  `Järjestön (NATO) mukaan Venäjän iskuista ainakin osa on kohdistunut lännen tukemia oppositioryhmiä vastaan ja iskujen todellisena tarkoituksena on ollut vahvistaa presidentti Bashar al-Assadin asemaa`:
  `Nato vaatii taas Venäjää lopettamaan iskut Syyrian siviilejä vastaan?:
  http://yle.fi/uutiset/nato_vaatii_taas_venajaa_lopettamaan_iskut_syyrian_siviileja_vastaan/8357043?ref=leiki-uup

  Mutta mitä tekee Israel kaikessa hiljaisuudessa sillä aikaa kun mediassa käydään valheellista, Venäjä vastaista, informaatiotrollausta? Israel käyttää meneillään olevaa yleistä sekaannusta hyväkseen aikomuksenaan kasvattaa hegemoniaansa Jerusalemissa sijaitsevalla Moorian vuorella; temppelivuorella.

  `Otamme kovan linjan terrorismia ja väkivallan lietsojia vastaan. Poliisit menevät syvemmälle arabien asuinalueille kuin ennen. Tuhoamme terroristien kodit, Netanjahu sanoi ennen Israelin turvallisuusneuvoston kokousta maanantaina`:
  `Israel lupaa kovempia otteita palestiinalaisia vastaan`:
  http://yle.fi/uutiset/israel_lupaa_kovempia_otteita_palestiinalaisia_vastaan/8357040

  Olipa yllätys tuo Netanjahun lausunto. Totta tosiaan. Mutta seuraavassa kuvassa esitetään juuri niitä `terroristeja` ja `väkivallan lietsojia`, joihin Netanjahun hallinnon vihapuheilla viitataan ja joita vastaan Israelin armeija sotinut jo vuosikymmeniä:
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=550&q=shildren+victims+in+palestine&oq=shildren+victims+in+palestine&gs_l=img.3…1985.15369.0.16695.29.10.0.19.0.0.154.1452.0j10.10.0….0…1ac.1.64.img..20.9.1301.XWkG9gq4Q-8

  Israelin tavoite ei ole ainoastaan käydä sotaa edellisen kuvituksen osoittamia `terroristeja` ja `väkivallan lietsojia` vastaan, vaan sen tarkoituksena on vallata Jerusalemissa sijaitseva Moorian vuoren temppelialue kokonaan itselleen. Väkivaltaisuudet temppelialueella ovat jatkuvia, vaikka valtamedia on onnistuneesti vaiennut niistä.

  Seuratkaahan aivan lähiaikojen uutisointia, sillä seuraavaa tapahtumaa ei enää pysty peittelemään! Moorian vuoren temppelialueen valtaus on ollut käynnissä jo jonkin aikaa! Mutta nyt otteet kovenevat.
  `Police release footage of Temple Mount riots in Jerusalem, Israel. 9/13/15`:
  https://www.youtube.com/watch?v=dMXE-sXln54

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 3. Monta kertaa on käynyt mielessä ovatko temppelivuorella vuosisatoja kaivaneet muslimit löytäneet jotain koska kristitty kirkko tuntuu olevan Paavista alkaen täysin heidän ohjattavissa.
  Ei mulla muuta…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat