Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa

Euroopassa juutalaiset valittavat julkisuudessa Islamic Staten (IS) ja al-Qaidan uhasta sekä ”lisääntyneestä” antisemitismistä. Todellisuudessa juuri juutalaisvaltio Israel on tarjonnut ääri-islamisteille kasvualustan. Viime päivien tapahtumat vahvistavat tämän.

Israelin tuoreet iskut Syyrian hallituksen puolella taistelevia Iranin Vallankumouskaartin ja Hizbollahin sotilaita vastaan osoittavat, että juutalaisvaltio tahtoo äärimmäisestä väkivallastaan tunnetun IS-terroristijärjestön voimistuvan. Samalla Israel asettaa koko Euroopan vaaraan, sillä sodista palaavat islamistit voivat tulevaisuudessa turvautua äärimmäiseen väkivaltaan myös täällä. Tästä huolimatta sionistit vaativat erityissuojelua ja esimerkiksi laajennettuja aseiden omistusoikeuksia ainoastaan Euroopan juutalaisväestöille. Mistä oikein on kyse?

hizbollahfuneral
Hizbollah-sotilaan hautajaiset.

Israelin ilmaiskussa Golanin kukkuloilla kuoli yksi iranilainen ja kuusi libanonilaista sotilasta. He sotivat Bashar al-Assadin laillisen hallituksen puolella ääri-islamistisia kapinallisia vastaan. Länsimaat eivät ole rohjenneet tuomita Israelin suorittamaa ilmatilaloukkausta ja murhia. Hizbollahin uskotaan kostavan juutalaisten rikokset ankarasti, mutta välttäen aloittamasta varsinaista sotaa Libanonin ja juutalaisvaltion välille.

Valtamedia on vain harvoin tohtinut uutisoida avoimesti Israelin ja ääri-islamistien kummallisesta liitosta. Viime syksynä Business Insider (BI) kuitenkin julkaisi tekstin Israelin ja al-Qaidaan kuuluvan al-Nusran rintaman yhteistyöstä. BI:n mukaan Israelin ja ääri-islamistien välillä on epävirallinen tulitauko, minkä lisäksi juutalaisvaltio aseistaa muslimiterroristeja, jotka ovat tunnettuja julmuuksistaan siviilejä vastaan.

Emojärjestö al-Qaidan tavoin al-Nusran rintama ei koskaan hyökkää Israelia vastaan, vaan käy sotaa itsenäisiä arabihallituksia vastaan. Israel ei ole puolestaan halunnut osallistua YK:n hankkeeseen IS:n tuhoamiseksi. Syyrialaisia murhanneet al-Nusra-terroristit ovat myös saaneet usein hoitoa Israelin sairaaloissa.

israelleviaa

Israelin taktiikka on kyyninen ja tarkkaan harkittu: usuttamalla arabit ja muslimit tappamaan toisiaan juutalaisvaltio voi turvata asemansa Lähi-idän voimakkaimpana maana. Strategiaa on kutsuttu myös Yinon-suunnitelmaksi opin kehittäneen juutalaistoimittaja Oded Yinonin mukaan.

Yinon julkaisi 1982 suunnitelmansa suur-Israelin rakentamiseksi. Jotta juutalaiset voisivat hallita, on arabit pirstottava riitaisiksi pienheimoiksi. Mikäli lännen valtamedia uskaltaisi kirjoittaa Yinon-suunnitelmasta, ymmärtäisivät suomalaisetkin paljon paremmin Lähi-idän konfliktien ja inhimillisen kärsimyksen taustoja.

 

Lue myös:

Hizbollah tuomitsee Pariisin iskut – arvostettu juutalaissionisti syyttää murhista Eurooppaa!
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää tuoretta videota
ISIL-terroristijärjestöllä yhteyksiä Israeliin

5 kommenttia

 1. Yle tekopyhästi uutisoi, että ”ISIS-joukoissa on myös ”kantasuomalaisia” eli ”etnisesti suomalaisia””.

  Yle unohtaa kokonaan, että suomenjuutalaiset ylpeilevät avoimesti sillä, kuinka nimenomaan ”kantasuomalaiset suomenjuutalaiset” osallistuvat Israelin armeijan toimintaan samaan aikaan, kun Israelin armeija tappaa siviilejä rutiininomaisesti ihmisoikeuksia rikkoen ja samalla osallistuen rikoksiin ihmiskuntaa vastaan.

  Juutalaisilla tappaminen on aina oikeutettua ja kaikin tavoin ”oikein”. Heidän pitää tappaa, muuta vaihtoehtoa ei ole. Kaikki muut tappavaqt ”ilkeästi” ja turhaan, mutta juutalainen tappaa, koska se on välttämätöntä ja oikeutettua.

  Ts. juutalainen murha on hyvä teko ja siitä ei pidä välittää, siitä ei saa edes puhua, sillä se on antisemitismiä.

  Mutta islamilainen murha on ”pahaa”, ”tuomittavaa” ja ”hirveätä” per se. Sitä ei voi puolustaa, se on aina synti ja väärin.

  Jos muslimi tappaisi yhdenkin kouluja pommittaneen ja lapsia tappaneen juutalaisarmeijan jäsenen niin oy fey! Rikos on tapahtunut.

  Mutta jos juutalainen tappaa muutama sata lasta niin se on vain kollateraalinen vahinko.

  Jos minä lähden ISIS-joukkoihin niin olen terroristi, mutta jos lähden leikkimään sotilasta Israeliin niin olen ”Gut Mensch”. Oy fey, kuinka Gut Mensch minä olenkin… Oy fey!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Kun eri maat palauttavat kultaa takaisin säilytykseen omiin holveihinsa, eli tarkoittaako tämä sitä että uusi järjestelmä (ehkä nwo) määrittelee uuden rahan arvon kullan määrässä holveissa alkuun tai jollakin varanto vaatimuksella? Ja eli kun nyt on näin paljon ”väärennettyä” rahaa liikkeellä niin esim jos ostat nyt kultaa 1000€ ja saat sillä skootterin ja uudessa rahassa sillä entisellä rahalla ostamallasi kullalla saat sitten esim uuden audin uudessa järjesltelmässä??? NÄIN NÄEN ITSE ASIAN!

  Eihän fedillä ja pankkimafialla ole lähellekään kaikkea kultaa holveissaan mitä ovat eri valtioille luvanneet palauttaa? Miten näille jotka omistavat kulta futuureja käy 🙂 eivät fyysistä kultaa?

  Kuinka pahaksi mielestänne tuleva romahdus tulee menemään? Itse ainakin näkisin niin sanottujen survivalisti ruokien ja taitojen kartuttaminen näyttäisi olevan äärimmäisen hyödyllistä! Millä muulla tästä tilanteesta voi päästä ulos kuin suurella sodalla? tällä vähäisellä määrällä ihmisten ymmärryksellä mistä kaikki johtuu! Voisihan järjestelmän velat unohtaa ja aloittaa alusta saman sairaan järjestelmän tai paremman, mutta historia osoittaa, että mailmaa hallitsevat pankkiirit aloittavat sodan keinolla millä hyvänsä! Joka on päivän selvästi nähtävissä joka vähääkään asoista ymmärtää! Tuleeko sodasta mailman laajuinen vai jääkö lähi itään sitä ei tiedä! Luulisi olevan jumalan valitulla kansallakin sen verrän aivoja, että jos heidän huijaus paljastuu joskus suuremmille massoille, niin eivät alottaisi ydin sotaan!! PSYKOPAATTEJAHAN OVAT TIEDÄ IKINÄ!!

  Olette varmaan huomanneet sota propagandan määrän valtamediassa :).

  Tuleeko uusi järjestelmä pohjautumaan kultaan ja merkitseekö se sitä, että ne valtiot jotka omistaa eniten kultaa omistaan eniten varallisuutta,Ostovoimaa (öljy, luonnonvarat)? EIHÄN ENÄÄ TULLA TEKEMÄÄN SITÄ, ETTÄ RAHAA LASKETAAN LIIKKEELLE SEN VERRAN KUIN KULTAA ON RESERVEISSÄ EIHÄN????? Koska esim osakemarkkinat on keinotekoisesti pidetty ylhäällä jo pitkään ja kullan hinta alhaalla manipuloimalla sitä! Eli lopullinen romahdus eli pahempi kuin 1930 lama alkaa silloin kuin pankkiirit lopettavat lainnottamisen koska järjestelmähän perustuu velkaan?? vai silloinko sota alkaa tai eri maat palauttavat rahan luonnin omille keskuspankeilleen kansalaisten etuja palvelemaan?? Mutta siinähän menee aikaa ennenkun niin pystytään tekemään!!

  esim jemen ja libyahan ym maat haluavat omat keskuspankkinsa takaisin maan kansalaisten etuja palvelemaan? Pankkiirien pitää ruveta löytämään terroristeja todella monista paikoista pikku hiljaa jos haluavat säilyttää dollarin aseman eikös näin!

  PITÄVÄTKÖ TEIDÄN MIELESTÄNNE ALLA OLEVAT MAILMAN VELKA KELLOT PAIKKANSA? Eikös valtioilla ole monia keinoja piilottaa todellsia velkamääriä? Ja miksi lukenut valheita, että venäjän keskuspankki maksanut rothchildeille velkansa pois??

  http://www.nationaldebtclocks.org/

  Tarkoittaako jos maan keskuspankki kuuluu bissin alle, että niitä maita hallitsee ja käskyttää bissin omistajat pankkiirit? Kuinka norja ja ruotsi ovat selvinneet tästä näinkin hyvin vaikka ovat tuon bissin alla ja mitä merkitystä on omistaa oma raha eli (ruotsi) kruunu ja norjan kruunu ym muut maat??? jos kuuluu bissin alaisuuteen? Onhan ruotsilla kaivosteollisuus ym.! Ja norjalla öljy kaasu ym.!. Eikös se tarkoita sitä että ovat helposti myytävissä olevilla luonnon varojensa myynnillä saaneet muiden maiden velkojen ottajajien( velkaperusteinen järjestelmä) rahaa niin paljon maahansa, että ovat sen takia velattomia norja siis! Koska korkoa vartenhan ei luoda rahaa eli on siis pois jonkun muiden maiden kansalaisten käytöstä!!

  Suomen vapaamuurarit ainakin toteuttavat juutalaisten haaveita täällä suomessa! Koska oikeusjärjestelmä on mätä ja poliitikot ja väkivaltakoneisto tottelee niinkuin zombiet kunhan palkka tulee tilille! Jonkunhan nuo valtamedia uutiset ja muuu paska on luotava??? Suomen kansalaiset jotka kuuluvat vapaamuurareihin ynnä muihin juutalaisten etuja ajaviin järjestöihin ovat vastuussa! Mutta ovat niin korkeilla paikoilla yhteiskunnassa, että ovat toisin sanoen ”laki”!!!

  Olisin todella kiitollinen jos saisi paremman kokonaiskuvan tilanteesta ja jaksaisitte vastailla teidän näkemyksenne???

  Miksi verkkomedia ei julkaise venäjän keskuspankin omistajia ja vallassa olevia henkilöitä? Ja mitkä ovat kytkökset juutalaiseen rahamafiaan??? löytyy pitkät tausta selvitykset eri oligargeista ym, mutta ei siltikään vielä vakuuta! On bricsit ym! PUTIN VOI OLLAKIN HYVÄLLÄ ASIALLA VALTAMEDIA AINAKIN MOLLAA KOVAA? TAHALLISTA VASTAIKKAIN ASETTELUA???? EIHÄN VALTAA PITÄVIÄ VOI KAIKKIA SUORAAN POTKIA POIS VALTAASEMISTA HILJALLEENHAN SEN ON TAPAHDUTTAVA varmaan jokainen joka edes jotain ymmärtää tajuaa sen! Ne joilla on suhteet esim energia, talous ministerit ym muut ei niitä vain voi potkaista samantien pihalle silloin maa joutuisi sekasorron valtaan! mutta esim holokausti lait ym. miljoona muuta asiaa sotivat vastaan, että venäjä olisi todellinen vastavoima!!!

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Ven%C3%A4j%C3%A4n_ministerit

  MIKÄ TÄSSÄ HYVÄT IHMISET MÄTTÄÄ???? mistään en ole löytänyt varmoja todisteita asiasta!!! Enkä usko hetkeäkään, että täältä kukaan osaa niitä antaa!! Mutta teidän näkemyksiännehän kysyin???

  LÖYTYY PALJON ASIOITA JOTKA SOTII SITÄ VASTAAN, ETTÄ ON VASTAVOIMA JA TAAS TOISAALTA LÖYTYY PALJON TODISTEITA JOTKA HÄTÄINEN LUKIJA VOI TULKITA SUORAAN, ETTÄ MAA ON EDELLEEN TOTAALISESSA JUUTALAISESSA KONTROLLISSA!!!

  Mitä jeltsin sanoi kuolin vuoteellaan, ketä tapatti mexicossa, kuka nosti putinin valtaan (juutalainen) silloin kuin putin nostettiin/valittiin valtaan oli venäjän ministerit ja vaikutus valtaiset henkilöt suurimmaksi osaksi juutalaisia! Mutta esim venäjän päärabbi on sanonut, että nykyisessä venäjän hallituksessa on todella monia antisemitistejä!!!!!!! TÄTÄ LISTAA PUOLESTA JA VASTAAN VOISI JATKAA LOPUTTOMIIN!!

  http://jewishbusinessnews.com/2013/02/01/alisher-usmanov-and-irina-viner-a-story-about-the-muslim-oligarch-and-his-jewish-wife/

  Yllä hieman erikoinen liitto 🙂 muslimi nai juutalaisen hieman epäilytti koko uutinen:)

  Nyt herran jumala selittäkää edes venäjän keskuspankin tilanne?? Putinhan nimitti keskuspankin johtajaksi venäläisen naisen josta en ainakaan ole löytänyt mitään tietoa juutalaisista sukujuurista? Ei tietenkään kerro siitä etteikö heidän vallan alla olisi!

  Pidän magneettimediaa helposti parhaana suomalaisena vaihtoehtois mediana! Mutta VENÄJÄ KYSYMYS ON MIELESTÄNI TÄRKEIN ASIA KAIKISTA OVATKO EDELLEENKIN KYSEISTEN HULLUJEN VALLAN ALLA, KOSKA OMISTAVAT MAILMAN SUURIMMAT LUONNON VARAT, JA SEN TAKIA TULEVAISUUDESSA MAILMAN SUURIMMAN VAIKUTUSVALLAN!!

  Yhtäkään artikkeli en ole lukenut missä kävisi selvästi ilmi tämä en täältä enkä mistään muualtakaa! Niinkuin sanoin tietoa löytyy hirvittävät määrät puolesta ja vastaan!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Päärabbi tietenkin yrittää puijata tyhmää goymia ja on näköjään tämän hullun helposti tai sitten hän on rabbin asialla…

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat