Timo Soini rakastaa Gazan kansanmurhaa

Valeoppositiopuolue perussuomalaisten johtaja Timo Soini on jälleen vannonut julkisuudessa uskollisuuttaan juutalaisille. Soinin mielestä palestiinalaissiviilien kansanmurha on täysin oikeutettua politiikkaa.

Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa Soini perustelee ihmisvihaansa irvokkaasti uskonnolla. Hän vetoaa Raamattuun ja toteaa, että yksi juutalainen on käytännössä satoja palestiinalaisia arvokkaampi. Soini ei ole tyytyväinen siihen, että Yhdysvalloissa on tällä hetkellä demokraattipresidentti. Hän haikailee demokraattejakin sionistisempien republikaanien valta-aikaan, jolloin Yhdysvallat iski esimerkiksi Irakiin ja Afganistaniin surullisin lopputuloksin.

Soini kertoo Helsingin Sanomille toki tietävänsä, että Israelin armeija on murhannut kasapäin lapsia. Lasten tappaminen ei kuitenkaan ole Soinin mielestä Israelin tapauksessa ylimitoiteltu sotatoimenpide. Soini puhuu ”isojen arabimaiden” ympäröimästä ”pienestä Israelista”. Hän kuitenkin unohtaa mainita, että Israel on liittoutunut monien arabimaiden kanssa, Israelilla on käytännössä loputon Yhdysvaltojen tuki takanaan ja Israelilla on täysin ylivoimainen armeija joukkotuhoaseineen. Pikkuseikkoja.

Soini väittää olevansa kristitty ja kansallismielinen. Hänellä ei siis pitäisi olla ensimmäistäkään hyvää syytä kannattaa Israelia ja juutalaisten toimintaa lännessä. Kuten eilen julkaisemassamme artikkelissa kirjoitettiin:

Juutalaiset ovat olleet homoavioliittokampanjoinnin eturintamassa. Olemme myös kirjoittaneet siitä, että juutalaiset hallitsevat aselakien kiristämistä vaativaa liikettä. Lisäksi juutalaiset ovat muun muassa valtavirtaistaneet pornografian ja seksualisoineet länsimaisen kulttuurin. Juutalaiset uuskonservatiivit käyttivät hyväkseen valtaansa mediassa ja politiikassa ajaessaan Yhdysvallat Irakin sotaan. Ja mikä tärkeintä, juutalaiset ovat olleet kaikista aktiivisimpia joukkomaahanmuuton kannattajia, minkä vuoksi valkoisista on tulossa nyt vähemmistö omassa maassaan. Lue täältä lisää tuoreista vaatimuksista, että ei-valkoisten maahanmuuttoa on kiihdytettävä entisestään.

Kristillisiä ja kansallismielisiä arvoja? Tuskin.

Lisäksi Israel ja sen liittolaisvaltiot ovat puhuneet julkisesti juutalaisvaltion niin sanotusta Simson-optiosta (Samson Option). Ydinasevaltio Israel on uhannut, että mikäli se koskaan häviää sodan jotain naapurimaatansa vastaan, se tulee ampumaan sadat ydinohjuksensa maailman tärkeimpien valtioiden pääkaupunkeihin. Juutalaiset haluavat viedä koko maailman mukanaan tuhoon aivan kuten Simson tuhosi Raamatussa Dagonin temppelin tappaen kaikki siellä olleet. Juutalaiset oikeuttavat Simson-option ”holokaustilla”. Perussuomalainen puolue on johtajansa suulla ilmaissut täyden tukensa Israelin sairaalle sotilasdoktriinille.

13 kommenttia

 1. Timo Soinin logiikalla kansallissosialistisen Saksan toimenpiteet juutalaisia vastaan olivat perusteltuja. Julistihan koko maailman juutalaisyhteisö sodan Saksaa vastaan 1933. (Daily Express: ”Judea declares war on Germany.” Fakta.

  Juutalaisvaltiolle suodaan kaikkein äärimmäiset toimenpiteet pienimmänkin vaaran uhatessa. Lapsia saa tappaa, koska valtio on uhattuna.

  Juutalaisvaltio näyttää tietä. On hyvä tietää, että juutalaiset hyväksyvät etniset puhdistukset, jos jokin etninen ryhmä koetaan valtion kannalta uhkaavaksi.

  Israel polttaa verisen tien nationalismiin. Kiitos siitä heille. 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 2. Hyvä uutiinen, miksihän se oli liikaa iltalehdelle :O

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Magneettimedia levittää jälleen valheita. Israelin valtio ei ole uhannut tehdä ydinpommituksia maailman tärkeimpien valtioiden pääkaupunkeihin.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Magneettimedian kirjoituksessa kylläkin väitetään, että Israelin valtio olisi tuollaista esittänyt. Martin van Creveld on israelilainen historiantutkija, Sheldon Adelson on yhdysvaltalainen liikemies. Kummallakaan ei ole mitään valtakirjaa esiintyä Israelin valtion puolesta.

    Eli Magneettimedia levittää valetta ja sinä puolustelet valheen levittämistä.

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Juutalaisvaltion olisi syytä ensinnäkin liittyä ydinaseet kieltävään sopimukseen.

     Ja toisekseen, jos johtava historioitsija noin puhuu niin siitä olisi irtisanouduttava valtion taholta. Vai onko yhdentekevää, jos esim. Iranin johtava historioitsija uhkaisi avoimesti Israelia ydiniskulla?

     Älä kiemurtele. JUUTALAISET uhkailevat muuta maailmaa ydiniskuilla ja jeesustelevat Iranille rauhanomaisesta ydinenergiasta. Kaksinaismoralistiset, valehtelevat juutalaiset.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

   Tuossahan se on, mustaa valkoisella.

   ”Van Creveld was quoted in David Hirst’s The Gun and the Olive Branch (2003) as saying:

   We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force. Let me quote General Moshe Dayan: ’Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother.’ I consider it all hopeless at this point. We shall have to try to prevent things from coming to that, if at all possible. Our armed forces, however, are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Timo Soini on sekarotuinen piski, jota israelilaiset, suomenjuutalaiset ja sionistit rahoittavat ja käyttävät vahtikoiranaan. Soinista on tehty sionistimedioissa suomalaisten pelastaja. Sekarotuinen piski ei kuitenkaan ole lojaali muille kuin ruokkijoilleen, joita ovat Israel, Poju ja muut sionistit, jotka hyödyntävät Soinia Suomen hallitsemisessaan. Suomi osataa vuosittain miljoonilla euroilla aseita Israelista ja Soinin mielestä se on ihan jees. Pojun bisneksiä. Poju rahoitti myös Alexander Stubbin vaalikampanjan tänä vuonna. Pojulla on Suomi käsissään pääministeristä oppositioon.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Naurettava artikkeli. Tehty kärpäsestä härkästä oikein tekemällä. Napattu sanamuodoista kiinni .. ei mitään totuuden hiventä. Paisuttelua eikä muuta.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 6. Juutalaisten kansanmurha on kirjattu hamasin perustuskirjaan. http://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.asp

  Center for Near East Policy Research eli Lähi-idän politiikan tutkimuksen keskus oli julkaissut videon, joka oli kuvattu UNRWA:n ylläpitämissä kouluissa Gazassa.

  Aamu alkaa sillä, kun lapset huutavat opettajan johdolla: ”Kunnia ja ikuinen elämä marttyyreille (suom. itsemurhapommittajille) ja oikeamielisille, Jerusalem on meidän, me vapautamme sen.”

  Hieman keskivertoa uskonnollisemmat opettajat opettavat lapsille, että “Israel on pyyhittävä pois”. Koululuokkien seinillä on terroristien kuvia.

  Yhden UNRWA-koulun rehtori, 23 vuotta näiden koulujen opettajana toiminut Alwad al-Keek osallistui myös Islamilaisen Jihadin toimintaan rakentamalla pommeja ja Qasssam-raketteja.

  Video kertoo myös terroristijärjestö Hamasin perustajajäsenen Ahmed Yassinin vierailuista kouluissa. Yassin puhui lapsille pommien rakentamisesta ja terrori-iskuista. Hänet olivat kutsuneet UNRWA-kouluihin Gazan opettajien unioni. Vuonna 1937 syntynyttä Yassinia pidettiin Hamasin hengellisenä johtajana. Juuri hän vaikutti siihen, että alkuaan Muslimiveljeskunnan perustamaan Hamasiin iskostui poliittinen islam ja sitä myöten marttyyrikuoleman ihailu ja terrorismi. Neljän raajan halvauksesta kärsinyt Yassin kuoli Israelin tekemässä iskussa vuonna 2004. Wikipedia kertoo, että hautajaisiin osallistui 200 000 palestiinalaista.

  Tällaisten opetustuokioiden jälkeen 10-vuotiaat lapset osaavatkin sanoa itsenäisesti kameralle, että heidän täytyy tappaa juutalaiset, ”meidän täytyy tappaa heidät kaikki”.

  YK itse ei rahoita UNRWA:a – se saa rahansa etupäässä Yhdysvalloilta ja EU:lta. Nyt Suomikin lupasi rationaalista, historiallista, ei-idealistista maailmankatsomusta ja humanistista elämäntapaa kannattavan ulkoministerinsä johdolla lisää rahaa UNRWA:lle.

  Tässä Video: http://www.youtube.com/watch?v=YGJajyjMCbs&%22,%22width%22:%22400%22,%22height%22:%22225%22}[/embed]

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. En ihmettele, jos palestiinalaiset ovat katkeroituneet.

   Juutalaisvaltio perustettiin heidän mailleen, ihmiset ajettiin pois kodeistaan ja omalta maaltaan. Tuhansia ja taas tuhansia siviilejä, etupäässä naisia ja lapsia on tapettu eriasteen joukkomurhissa jo kymmenien vuosien ajan. Juutalaisvaltio on äärimmäisen väkivaltainen ja täydellisen psykopaattinen kaikissa toimissaan.

   Nimimerkki ”format” tietenkin suutelisi juutalaista, jos se tulisi hänen kotikulmilleen ja ajaisi hänet perheineen ulos maasta ja sittemmin ghettoon? Olisiko ihanaa? Menisikö suu hymyyn?

   Minä sanon heti suoraan: En suutelisi, en hymyilisi. Käsi olisi nyrkissä ja murhaaja saisi mitä tilaisi.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat