Trumpin juutalaisen vävyn Kiina-yhteydet sakenevat

Trumpin juutalainen vävy Jared Kushner on taas uuden kohun keskellä. Kushnerin sisko Nicole Kushner Meyer on pitänyt Kiinassa hiljattain puheen, jossa hän houkutteli Kiinan finanssieliittiä sijoittamaan rahaa Yhdysvaltoihin maahanmuuttoviisumia vastaan.

Nicole Kushner Meyer houkutteli ”holokaustin” siivittämän puheen avulla kiinalaisia rahamiehiä sijoittamaan satojatuhansia dollareita Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitsevaan huvilaan. Trumpin vävyn sisko lupasi, että sijoitusta vastaan he saisivat viisumin Yhdysvaltoihin.

Käytännössä Kushnerin sisko oli mainostamassa Kiinan eliitille Yhdysvaltojen EB-5-säädöstä, joka mahdollistaa viisumin saamisen tekemällä 500 000 dollarin ”sijoituksen”. Säädöksen kautta kiinalainen raha onkin virrannut vuolaana, sillä vuonna 2014 85 prosenttia säädöksen kautta hankituista viisumeista meni kiinalaisille.

Tilaisuutta markkinointiinkin sloganilla: Sijoita 500 000 dollaria ja muuta Yhdysvaltoihin.

Meyerin esittelyn yhteydessä mainittiin, että hänellä on yhteyksiä Trumpin hallintoon hänen veljensä kautta. Puhetta ja tapahtumaa on kritisoitu siitä, että kyseessä on yritys tehdä rahaa Jared Kushnerin vaikutusvallan kautta.

Richard Painter, joka toimi valkoisessa talossa Bushin hallinnon aikana, on kommentoinut kohua aiheuttanutta tapahtumaa:

”Se on äärimmäisen typerää ja todella sopimatonta […] He selvästi antavat ymmärtää, että Kushnerit tulevat varmistamaan viisumeiden saannin […] He [kiinalaiset sijoittajat] eivät aio hukata tilaisuutta. Totta kai he haluavat sijoittaa.”

Myöhemmin ”vahingossa” sattunutta mainintaa, että Meyer on Trumpin yhden vaikutusvaltaisimman toimijan sukulainen, pahoiteltiin ja Kushnerin perheen yritys ei lähettänyt edustusta viime viikonloppuna järjestettyyn konferenssiin Kiinassa.

Kushner ja Kiina

Kushner on tärkein linkki Trumpin hallinnon ja Kiinan hallinon välillä. Trump on antanut itsestään kuvan, että hän olisi ankara Kiinaa kohtaan, kun taas Kushner toimii tärkeänä kanavana Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä. Valkoisen talon mukaan Kushnerin tavoite on laajentaa ja parantaa yhteyksiä kahden hallinnon välillä.

Kushnerin Kiina-yhteyksien avaamisessa tärkeää roolia on vetänyt hänen heimoveljensä, juutalainen Henry Kissinger. Trumpin vaalivoiton jälkeen marraskuun puolessavälissä Kissinger tapasi Kushnerin ja Trumpin. Kissinger käskettiin lähtemään Kiinaan ja viemään viestin Kiinan presidenti Xille, että uusi Yhdysvaltain presidentti on valmis keskustelemaan kahdenvälisestä yhteistyöstä.

Kissingerin tapasi Xin joulukuun toinen päivä. Tapaaminen meni hyvin, sillä Xi ilmoitti haluavansa järjestää aikaisen tapaamisen Trumpin kanssa.

Samana päivänä Trump aiheutti kuohuntaa Kiinassa ottamalla vastaan onnittelupuhelun Taiwanin presidentiltä. Julkisesti närää aiheuttanut tapaus ei kuitenkaan vaikuttanut sisäisiin keskusteluihin.

Kissinger palasi Yhdysvaltoihin, tapasi Kushnerin ja Trumpin sekä kehotti näitä tapaamaan Kiinan valtionjohtoa. Tapaamisia järjestettiin kahteen otteeseen Kiinan valtiomiesten kanssa Kushnerin toimistossa.

Tapaamisessa Kiinan johtajat toivoivat yhteistyötä ja konfliktin välttelyä Trumpin hallinnon kanssa. Vastapalveluksena Kiina on valmis tekemään sijoituksia Yhdysvaltoihin. Investoinneilla tuettaisiin Trumpin ”kotimaista työllisyyttä suosivaa” politiikkaa. Neuvotteluiden jälkeen Kushnerista on tullut luottomies Kiinalle uudessa Yhdysvaltain hallituksessa.

Finanssisymbioosia havittelevan Kushnerin lämpimät yhteydet Kiinaan eivät ole mielyttäneet kaikkia.

Kansallismielisestä linjastaan tunnettu Stephen Bannon on aiemmin epäillyt, että sota Kiinan kanssa on tulossa. Tällä hän viittasi Kiinan lisääntyneeseen sotilaalliseen keskittämiseen Etelä-Kiinan merellä. Bannon ei ole yksin ajamassa Yhdysvaltain etua.

Peter Navarro toimii Trumpin hallinnossa taloudellisena neuvonantajana ja hänen vaikutustaan ulkomaankauppaan on pidetty aiemmin valtavana. Hänet tunnetaan tiukoista mielipiteistään Kiinaa vastaan. Navarro on syyttänyt Kiinaa Yhdysvaltojen talouden alasajosta ja hän on kirjoittanut Kiinaa vastustavia kirjoja.

Kushner on lobannut Kiinaan finanssisymbioosia yhdessä juutalaisten Gary Cohnin ja Steve Mnuchin kanssa. Kumpaakin miestä yhdistää yhteydet rikollispankki Goldman Sachsiin, kuten myös Kushneria. Cohn ja Mnuchin olivat kumpikin eri mieltä Trumpin aluperäisen Kiina-politiikan kanssa.

Mielenkiintoinen ”yksityiskohta” on, että finanssiöykkäri Cohn omisti 23,4 miljoonaa osaketta Kiinassa sijaitsevassa Kiinan teollisuus- ja kauppapankista.

Bannonin ja Navarron kaltaisten miesten vaikutusvalta on ollut laskussa Valkoisessa talossa ja Kushnerin ”blokin” vaikutus nousussa. Tämä valtasuhteiden muuttuminen on ollut huomattavissa Trumpin päätöksissä Kiinaa kohtaan harjoittamassa politiikassa.

Kushner painosti Trumpia hyväksymään ja tukemaan ”yhden Kiinan politiikkaa”, ja myöhemmin ”sattumalta” Kiinan ja Yhdysvaltain ulkoministerit olivat yhteisymmärryksessä tapaamisessaan – tai kuten Suomen valtamedia uutisoi: ”sovittelevina”.

Financial times uutisoi 12.5.2017, että Kiina avaa markkinat Yhdysvaltaisille luottoluokitus- ja luottokorttifirmoille ja myös lihatuotteille. Vastineena Yhdysvallat lisää maakaasun vientiä Kiinaan, avaa kiinalaisen kanan tuontia ja antoi hyväksynnän Kiinan projektille lisätä kauppaa Eurooppaan.

Kiinan markkinoiden avaaminen luottokortti- ja luottoluokitusfirmoille onkin suorastaan finanssimafialle omalaatuinen märkä päiväuni. Yhdysvalloissahan oli vain hiukan yli kolmisensataa miljonaa asukasta, kun Kiinasta löytyy yli miljardi asukasta! Mitä muuta kovan luokan korko-orjuuttaja voisikaan pyytää!

Xi Jinping ja Donald Trump.
Xi Jinping ja Donald Trump.

Kiinan ja Yhdysvaltain finanssieliitin symbioosi

Päivää ennen kuin Kushnerin sisko houkutteli Kiinan pankkiireja sijoittamaan rahansa Yhdysvaltoihin, Trump päätti jatkaa EB-5 säädöstä. Päätös ei sinänsä yllätä, sillä säädös, joka mahdollistaa viisumin hankkimisen ”sijoittamalla”, on hyödyttänyt suuresti Kushneria ja Trumpia. Kushner käytti säädöstä hankkiakseen 50 miljoonaa dollaria pääosin kiinalaisilta sijoittajilta Trump-tornien rakentamiseen.

Nyt Kushnerin ja kumppaneiden ajama finanssisymbioosi Kiinan eliitin kanssa näyttää vahvistuvan ja sitä vastustaneet ovat heikentyneet olemattomiin. Voimmekin olettaa, että aiempi mahtaileva käytös jota olemme nähneet Trumpilta Kiinaa vastaan, tulee entisestään karsiutumaan pois ja ”America First” -slogan tulee haihtumaan, kun Kiinan ja Yhdysvaltojen oligarkit kietoutuvat toisiinsa.

Lue myös: Trumpin perhe levittää sionistista holokaustimyyttiä

5 kommenttia

 1. Öööö… Miksi Kiinalaiset haluavat Amerikan yhdysvaltohin?? Tuolla rahamäärällä ne ovat kunkkuja omassa maassaan. Ja tuolla rahamäärällä ne saavat viisumin mistä tahansa. Miksi siis mennä maahan jossa he eivät ole mitään muuta kuin ”vinosilmiä”?

  Venäjäkin on Kiinalaisille miljardööreille parempi paratiisi kuin Amerikka.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Oisko Hollywoodilla tekemistä asian kanssa. Tai sitten sionistit pyrkivät Kiinaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Oisko Hollywoodilla tekemistä asian kanssa.
  Tai sitten sionistit pyrkivät tällä tavoin koukuttamaan kiinan oligarkkeja päästääkseen itse kiinan markkinoille..

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Juutalaiset ovat olleet kiinassa jo oopiumikaupasta lähtien vähintään,tavoitteena on usan taloudellinen tuhoaminen.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. Trump on ikänsä puolesta Soroksen kisälli ja maailmanvaltion saavuttaakseen, on jutku-siionistien levittäydyttävä agressiivisemmin ja tehdä maailmankauppaa joka puolella kiihtyvällä vauhdilla.

  Pommi-isku oli ajoitettu lähestulkoon täydellisesti. Brexit oli alkanut taas etenemään nopeammin ja ajattelevat ihmiset ympäri maailmaa ja Eurooppaa miettimään jälleen kerran Unionin oikeita päämääriä ja EU eroa tosissaan. Eihän se sovi.

  Nyt juutalainen lehdistö on aktivoitunut viemään ajatuksia sivuun.
  Myös juutalainen lobby eri paikoissa aktivoitui lepertelemään valtioiden johdoille ja rahoittamaan seuraavaa terrori-iskua.
  Tietenkin juutalaiset pankkiiriliikkeet muistuttavat valtioita koron nostoista, jos edellämainitut prosessit eivät käynnisty tarpeeksi nopeasti.

  Nyt voimme taas raivota muslimeille ja laittaa oikeat asiat siksi aikaa sivuun. Perkele ählämit!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat