Suomennettu video: Kuka on Trumpin vävy Jared Kushner?

Suosittu Miten Maailma Toimii –Youtube-käyttäjä on jälleen suomentanut yhteiskunnallisesti arvokkaan videon. Suomennetut tekstit saa asetettua päälle hammasratassymbolista!

Moni Donald Trumpin vaalikampanjasta innostunut maahanmuutto- ja pankkikriitikko on joutunut pettymään presidentin takinkääntöön. Kuka pakottaa Trumpin syömään lupauksensa ja tekemään globalistista politiikkaa?

Entä kuka on Trumpin juutalainen vävy Jared Kushner ja millaisesta vaikutusvallasta hän nauttii Valkoisessa talossa?

 

Lue myös:

Syyria: Ei enää sotia Israelin puolesta!
Lista Donald Trumpin tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista
Donald Trump julistaa tukeaan Israelille
Trump puhui ”globalisteista” ja ”pankkiireista” – juutalaisten reaktio nolostuttaa vasemmistoa
Goldman Sachsin juutalainen kakkosmies Trumpin hallitukseen
Trump nimitti äärijuutalaisen kiihkoilijan suurlähettilääksi
Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus

6 kommenttia

 1. Ei saanut ”Archie Bunker” Läskipäätään kuriin, vaan alkoi itsekin röyhytellä marihuanaa. Iso pettymys totta tosiaan. Kohta aletaan lämmitellä TPP:tä ja TTIP:tä uudestaan? Kansallissosialisteille tuli taas pieni moraalinen voitto siinä mielessä, että jälleen kerran saamme todisteen siitä, kuinka länsimainen demokratia ei toimi kansan tahtoa tai etua kunnioittaen, vaan se haluaa itsepintaisesti jatkaa globaalisti verkottuneiden hallinnon pysyvien rakenteiden, pankkiirien, suuryritysten ja kansainvälisten järjestöjen komennossa hamaan ikuisuuteen.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Tänä vuonna muuten täyttyy 20 vuotta prinsessa Dianan kuolemasta. Olisiko jollain tietoa hyvästä sivustosta tai kirjasta aiheeseen liittyen? Minulla on yksi kirja eli Stephen McGreenin kirja, mutta se on aika lyhyt ja vuodelta 1997. Onhan kuitenkin luultavaa, että kuolemassa on jotain hämärää (ja Dodin kuolemassa myös).

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. En olisi ihmeissäni, jos Diana olisi vielä hengissä tai menehtynyt myöhemmin luonnollisesti, vaikka jollain Karibian saarella. Jos hänet oltaisiin haluttu tappaa, sen olisi voinut tehdä hillitymmin ja syyttää kuolemasta sitten vaikka jotain sairautta.

   Koko jutun teatraalisuus saa ainakin minut epäilemään. Brittien valtamedia taisi aloittaa salaliittoteoriat samoin tein turman satuttua. Tässä Pierce Morganilla oli olennainen rooli. Morgan ei kuitenkaan ole mikään totuudenetsijä. Joku antoi hänelle duunin, mistä hänet on selvästi palkittu myöhemmin. Rankaistu häntä ei ainakaan ole.

   Spektaakkelit ja trauman luominen massojen mieliin on jotain mistä nukkemestarit tykkäävät. Sitä tehdään tasaisin väliajoin jatkuvasti. Siten saadaan ohjattua julkista keskustelua halutulla tavalla, kuin myös otettua massojen huomio pois ei-halutuista asioista. Järkyttynyttä mieltä on helpompi ohjata. Samalla saadaan järkättyä jokin kiva aavikkorituaali, jota miljoonat ihmiset tapittavat telkkareistaan.

   Ja tuskinpa Diana yhtään vähemmän Molochia palvoi kuin muut kuninkaallisesta perheestä.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Toisaalta myrkytystä olisi voitu epäillä ilman muuta ja aineissa on aina riskinsä. Tietysti takataskussa olisi jokin ”luonnollinen selitys” Dodin turvallisuuspalvelu koostui kymmenistä ihmisistä. Ei myrkyttäminen niin helppoa olisi.

    Auto-onnettomuus muka todistajien nähden on tietenkin uskottavampaa. Varsinkinn, kun kaikki luulevat todistajia olleen ja aitoja. Alussa oli vain muutama oma mies. Sitten oli paikalla muitakin, mutta siis kaikki vain lisäsivät uskottavuutta. Uskottavuutta hekensi valetodistajien paljous, joita ei edes ollut oikeasti. Toisaalta tämä taas vakuutti suuren yleisön. Myös se, että isku tehtiin Pariisissa, vaikka siellä hallitsee vain toinen Rothschild ja yhteydet tiedustelupalveluiden välillä Kanaalin yli ovat perinteisesti tiiviit.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. koskien prinsessa dianan murhaa, luin että autokuski, n pankkitileillä oli outoja siirtoa ja suuria sellaisia, ettei vaan ollut venäläisen red mafian ( turvallisuus poliisin operoimaa rahan pesua) ja murhan tavoite saattaa olla kuski ja Diana meni samalla?

  red mafia tyypillisesti pese rahaa avaamalla tileja henkilon nimeä käyttäen pankkiin soluttamiensa pankkivirkailijoitten tekemanä ilman etta henkilo tietää mitään että hänen nimellä on tili pankissa jonka nimea hän ei edes ole kuulut tai kåynyt edes maassa jossa tili on avattu,,
  eli he operoi at täysin uhrin tietämättä ja jos käry Hajua tulee he murhaavat ( useimmiten myrkyttävät uhrin, mutta dianalla oli henkivartijoita ympärillä, joten myrkyttaa voi olla vaikeaa, mutta liikenne onnettomuuden jörjestäminen helpompaa..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat