Trumpin juutalainen vävy yritti peitellä yhteyksiään Goldmaniin, Sorosiin ja talousrikolliseen

Trumpin hallinnon vaikutusvaltaisimpiin miehiin lukeutuva sionistijuutalainen Jared Kushner pimitti tietoa yhteyksistään rikollispankki Goldman Sachsiin ja juutalaiseen talousrikolliseen, George Sorosiin.

Jared Kushnerin yhteydet rikollispankki Goldman Sachsiin ja kulttuurimarxistiseen suursijoittajaan, George Sorosiin ovat paljastuneet hänen omistamansa Cadre-sijoitusyhtiön kautta. Kushner yritti peitellä Cadre-omistajuuttaan jättämällä sen mainitsematta tuloselvityksessä.

Cadre saa rahoitusta muun muassa Goldman Sachsilta ja George Sorosilta. Kushner ei myöskään kertonut tuloselvityksessään hänen yli miljardin dollarin veloista, joista yli 300 miljoonaa dollaria on henkilökohtaisten takaajien turvaamia.

Kushnerin lakimies Jamie Gorelick yritti selitellä valtavaa pimitysyritystä väittämällä, että on ”normaalia” antaa päivitetty tuloselvitys jälkikäteen. Lakimiehen mukaan päivitettyä tuloselvitystä valmistellaan parhaillaan.

Kushner perusti Cadren yhdessä veljensä ja ystävänsä kanssa. Kushner joutui jättäytymään taka-alalle yhtiössä, kun hän nousi Trumpin hallintoon.

Kushner on Trumpin vävy. Yhteydet Goldmaniin ja Sorosiin ovat noloja presidentille, joka nousi valtaan hyökkäämällä vaalilupauksissaan finanssieliittiä vastaan.

 

Lue myös:

Donald Trumpilla mittavat velat Goldman Sachs –rikollispankille
Juutalainen Gary Cohn Yhdysvaltojen keskuspankin johtoon?
Nimittääkö Trump valtiovarainministeriksi Goldman Sachs –juutalaisen?
Reuters: Juutalainen Goldman Sachs –pankki johtaa Trumpin maahantulolain vastaista liikettä!

 

2 kommenttia

 1. Juutalainen vävy! Juutalainen mies saa Mooseksen uskon mukaisesti naida rahaa eli ”Liskon” tai ”valkoisen huoran”, jonka näkeminenkin vie juutalisen hartauden harjoituksen metsikköön, aivan kuten Musliminkin.
  Mutta kun kyseessä on juutalaiselle se rakkain asia eli maallinen mammona, kaatuu tuo ”raja-aita” rytisten tai ainakin mennään sisiään kuin ”koira veräjästä”.
  Tietenkin selvää on, ettei juutalaisella naisella ole tuota oikeutta mennä miehelään valikoiselle elämäimen tasolla olevalle luontokappaleelle. Ja kukapa terve järkinen mies sellaista huolisikaan.
  ”Juutalainen vävy”. Ei Donald Trumph sitten ollutkaan oikein terävä mies. Mutta ymmärtäähän sen juutalaisvaltio amerikan.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 2. Soros mikään ”kulttuurimarxisti” ole. Ei tosin moni muukaan, koska koko käsite on lähinnä joidenkin yhden asian suutareiden käyttämä leimakirves. Mutta tosi on, että rahamies Soros on häikäilemätön, rikollinen keinottelija, jolla on poliittinen agendansa, so. halu panna maailma uuteen järjestykseen palvelemaan rosvokoplan etuja. Unkarin vallanpitäjät ovat tajunneet tämän ja alkaneet mm. ajaa alas Soroksen Troijan puuhevosta eli ”Keski-Euroopan yliopistoa”, jonka puolesta nyt itketään pitkin Eurooppaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat