Tuhansia amerikkalaisia sotilashyökkäyksiä sensuroitu Syyriassa, Irakissa ja Afganistanissa

Yhdysvallat käy Lähi-idässä jatkuvaa sotaa turvatakseen kansainvälisen dollari- ja keskuspankkijärjestelmän ylivallan sekä laittomien huumeiden vapaan liikkuvuuden maailmalla. Länsi on pyrkinyt pimittämään tiedot tuhansista amerikkalaisiskuista, jotta sodanvastainen ilmapiiri ei yleistyisi Amerikassa ja Euroopassa.

Libanonilainen Alahed-uutistoimisto tiedotti, että Yhdysvaltojen ”puolustusvoimat” on valehdellut maailmalle röyhkeästi sodastaan ”terrorismia vastaan”. Amerikka on käyttänyt todellisuudessa paljon raaempaa väkivaltaa kuin se on antanut kansalaisten ymmärtää.

Irakin sodan myötä yhä useampi länsimaalainen on alkanut vastustaa Israelilta käskyjä ottavan Amerikan sotilaallisia seikkailuja Lähi-idässä. Monet ovat sitä mieltä, ettei siviilien murhaaminen pankkiirien, Israelin ja huumeparonien puolesta ole hyväksyttävää toimintaa.

Koska sodanvastainen ilmapiiri on voimistunut, Amerikka on reagoinut parhaaksi näkemällään tavalla – ei vähentämällä sotia vaan piilottamalla sotarikoksensa entistä tehokkaammin julkisuudelta.

Yhdysvaltojen armeija on julkaissut valheellisia tilastoja ampumiensa ohjusten määrästä. Amerikan puolustusministeriö on käyttänyt valheellisia tilastoja esimerkiksi omissa tiedotteissaan ja ”virallisissa raporteissaan”.

Tämä on erityisen ironista siksi, että sionistit ja esimerkiksi Syyrian sotaa kannattava valtamedia valittavat nykyään jatkuvasti vaihtoehtomedioiden ”feikkiuutisista”. Nyt kuitenkin paljastui, että todellisia valetilastoja ja valeuutisia suoltavat sodanlietsojat itse!

Barack Obama muistetaan Lähi-idässä parhaiten siviileitä tappaneista lennokki-iskuistaan.
Barack Obama muistetaan Lähi-idässä parhaiten siviileitä tappaneista lennokki-iskuistaan.

Pelkästään vuoden 2016 aikana Yhdysvallat teki Afganistanissa 456 ilmaiskua, joista ei löydy merkintöjä virallisista tilastoista tai Amerikan ilmavoimien tietokannasta!

Vuodesta 2014 lähtien eliitti on sensuroinut lähes 6 000 ilmaiskua, jotka Amerikka toteutti pankkien, sionismin ja huumeiden nimissä Irakissa ja Syyriassa.

Valhevyyhdin paljastanut Military Times –julkaisu kertoo hämmästyneensä siitä, kuinka luontevasti esimerkiksi ilmavoimien viranomaiset ovat valehdelleet ulkopuolisille tappotilastoistaan.

”On edelleen epäselvää, ovatko [ilmavoimien] julkilausumat olleet tietoista valehtelua vai kuvastavatko ne sitä, kuinka harva on ylipäätään tietoinen todellisista tilastoista,” Military Timesin päätoimittaja totesi.

 

Lue myös: Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa!

4 kommenttia

 1. Sallikaa minun selventää: Se kuvaa nimenomaan valehtelua. Seura tekee ”kaltaisekseen”. Nimittäin hengaileminen juutalaisten kanssa.
  Ja lopulta löydätkin itsesi hakkaamassa päätäsi ”Itkumuuriin” taskut pullottaen dollareita, jotka ovat yhä ”likaisia” 100. pesukerran jälkeenkin.
  Entinen Yhdysvaltojen presidentti Barak Obama teki valehtelemisesta taidetta. Lopputöikseen tuo mies lähetti Iraniin – en edes viitsi valehdella määrää – tuntuvan lastin uraania. Kiertokoulun väärinpäinkin käynyt kyllä tietää mitä tuosta rikasteesta tehdään.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Ydinsotaa edelleen odotellessa. Käy kohta niinkuin Putlerin kanssa; Ensin pelätään että se tulee, sitten toivotaan että se tulee, ja lopuksi pelätään että se ei tulekkaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Ydinsotaa edelleen odotellessa. Käy kohta niinkuin Putlerin kanssa; Ensin pelätään että se tulee, sitten toivotaan että se tulee, ja lopuksi pelätään että se ei tulekkaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat