Tutkimus: kansallismielisten määrä sosiaalisessa mediassa kasvaa nopeasti

Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan kansallismielisten aktiivisuus sosiaalisessa mediassa on lisääntynyt räjähdysmäisesti viime vuosina. Tämä huolettaa tutkimuksen tehneitä sionisteja.

J. M. Bergerin ”Nazis vs. ISIS on Twitter : A Comparative Study of White Nationalist and ISIS Online Social Media Networks” –tutkimuksessa todetaan, että kansallismieliset (eli ”uusnatsit”) ovat kasvattaneet suosiotaan huomattavasti esimerkiksi Israelin tukemaa Isis-terroristijärjestöä tehokkaammin.

Tutkimus keskittyy erityisesti amerikkalaiseen sosiaaliseen mediaan, mutta vastaavaa kehitystä on tapahtunut myös Euroopassa.

Isisiä on aiemmin pidetty parhaana sosiaalista mediaa hyväkseen käyttävänä radikaaliryhmänä. Isis pyrkii värväämään länsimaissa asuvia muslimitaustaisia maahanmuuttajia erityisesti Twitterissä.

Tutkimuksessa kuitenkin todettiin, että Twitterin perusteella valkoisten kansanmurhasta huolissaan oleva nuoriso on alkanut verkostoitua paljon nopeammin kuin terroristien maahanmuuttajakohderyhmä:

”Valkoisten nationalistien ja julkisesti kansallissosialismia kannattavien Twitter-käyttäjien määrä on moninkertaistunut yli 600 prosenttia viimeisten neljän vuoden aikana.

He ovat päihittäneet Isisin kaikessa twiittien määrästä aina seuraajalukuihin. […]

[Kansallismielisten käyttäjien] seuraajien määrä kasvoi terävästi. Vuonna 2012 se oli 3 500, mutta 2016 luku on jo 22 000.

Isis oli muutama vuosi sitten tehokkain Twitterissä propaganda- ja värväystyötä tekevä ryhmä, mutta nyt valkoiset nationalistit ovat voittaneet.

Isis vastaan kansallismieliset Twitterissä.
Isis vastaan kansallismieliset Twitterissä.
Kansallismieliset vastustavat valkoisten kansanmurhaa, Isis toteuttaa Israelin vihollisten kansanmurhaa.
Kansallismieliset vastustavat valkoisten kansanmurhaa, Isis toteuttaa Israelin vihollisten kansanmurhaa.
"Rakasta rotuasi" – valkoista propagandaa.
”Rakasta rotuasi” – valkoista propagandaa.

Valkoisten kansanmurha puhuttaa

Tutkimuksen mukaan Donald Trumpin vaalikampanja on saanut monet valkoiset liittymään Twitteriin. Trumpin jälkeen suosituin hashtag on kuitenkin #WhiteGenocide eli valkoisten kansanmurha, johon nykyinen holtiton maahanmuuttopolitiikka on johtamassa.

Twitterin mukaan valkoisen kansallismielisyyden torjuminen on vaikeampaa kuin ääri-islamismin vastustaminen, koska ”uusnatsien” propaganda ei ole yleensä väkivaltaista.

”Uusnatsit” ovat Twitterin mukaan vaarallisia ääriajattelijoita (koska he vastustavat sionismia ja avoimien rajojen politiikkaa), mutta toistaiseksi sosiaalinen media ei ole keksinyt hyvää tekosyytä, jolla valkoisten sananvapaus saataisiin tukahdutettua täysin. Isisin päänkatkomisvideot eivät tuota vastaavaa ongelmaa.

Bergerin ”tutkimusta” on tietysti kritisoitu siitä, että siinä vertaillaan valkoisten kansanmurhasta huolestuneita valkoisia Israelin vihollisten kansanmurhaa Syyriassa ja Irakissa toteuttaviin ääri-islamisteihin. Vertailuasetelma on järjetön.

 

Lue lisää sosiaalisen median tärkeydestä artikkelistamme: ”Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä

9 kommenttia

 1. Toivottavasti valkoiset ymmärtävät suosia omaa rotuaan niin kanssakäymisessä kuin suvun jatkamisessakin. Valkoinen rotu on kehittynyt eniten ja sen sekoittaminen muihin rotuihin laskee älykkyysosamäärää, mikä lienee selkeä tarkoitus sekarotuisten liittojen suosimisessa.

  Viimeaikoina on julkistettu slogani suomalaisten ja intiaanien jälkeläisistä ”fintiaani”. Väärin. Rodullisesti he ovat mestitsejä. En oikein tiedä kuka tuon aivopierun päästi ”fintiaaneista”. Mestitsi on mestisi samalla tavalla kuin mulatti on mulatti. Ei siinä ole sen enempää epäselvyyksiä.

  Toivoisi vain että nuoret naiset ymmärtäsivät nämä elämän perusasiat. Mutta juuri heitä tuntuu kiehtovan ”eksotiikka”. Ikävä kyllä ihmisen mieli on sellainen että se haluaa aina sitä mitä ei voi saada mutta sitä minkä voi saada, sitä se ei halua. Kaikki mielellään ajaisivat mersuilla ja ferrareilla, mutta kukaan ei haluaisi ajaa ladalla. Sama parinmuodostuksessa. Nämä e-pillereiden sekoittamat nuoret naiset joilla hormooni hyrräävät tuhatta ja sataa kohdistavat mielenkiinnon huumauksen alaisina poikkeuksetta väärään mieheen. Liitto saattaakin toimia siihen asti kunnes imetys lopetetaan ja sumu hälvenee arkitodellisuuden iskiessä kasvoille kuin märkä rätti. Sitä ennen pahoinpitelyt ja velkavankeudet on selitelty aina parhain päin ja uskottu parempaan huomiseen. Mutta jos käsissä on värillinen lapsi, velkaa tuhottomasti ja ”unelmien prinssillä” tuulen huuhtoma perse ilman työpaikkaa, niin koko loppuelämä näyttää äkkiä kovin karulta.

  Parinmuodostusta ajateltaessa pitäisi aina muistaa että aviopuolison kanssa kuljetaan yhtä matkaa hautaan asti. Avioero ei ole vaihtoehto. Se tuhoaa senkin mikä oli olemassa. Ja taloudellisesti rampauttaa muutamaksi vuodeksi. On siis kerralla valittava sellainen puoliso jota ei valita ulkoisten ominaisuuksien puolesta. Vaan sellainen joka ajattelee elämästä ja tulevaisuudesta samalla tavalla. Jos pari katsoo samaan suuntaan elämässä niin sen jälkeen liitto kestää mitä tahansa. Ja sitä ulkonäköä, sitä on mahdollista kohentaa koko loppuelämä.

  Plusääni(29)Miinusääni(2)
  1. Se nuorten naisten määrä joka pariutuu muslimien kanssa on todella marginaalinen, turkkilaiset lienee ainoa tilastollisesti edes vähänkin merkittävä ryhmä, mutta noissa lähi-itä/Afrikka-piireissä liikkuvat hyvin tietynlaiset ihmiset (näin diplomaattisesti ilmaistuna…) ja käytännössä kaikki tuntevat toisensa. Tummaihoisten maahanmuuttajien kanssa seurusteleviin suhtaudutaan myös hyvin tietynlaisella tavalla, enkä esim. yliopistolla tiedä ainuttakaan henkilöä joka olisi vastaavassa parisuhteessa. Tilastojen mukaan ulkomaalaisen kanssa avioituvien suomalaisnaisten kumppani on yleensä länsi-Euroopasta, siinä missä miesten itä-Euroopasta tai kaukoidästä (mail-order brides…). Nuoret naiset etsivät stabiiliutta, jota nykyisestä maailmasta löytyy yhä vähemmän.

   Tähänkin voitaisiin vaikuttaa poliittisilla päätöksillä mikäli olisi halukkuutta, mutta tällä hetkellä pienituloisten naisten asemaa heikennetään entisestään mikä väistämättä vaikuttaa myös perheisiin ja parisuhteisiin.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Pakko vielä lisätä että kommentit nuorista naisista ”e-pillereiden sekoittamina” ovat täysin todellisuudesta vieraantuneita, sekä tekevät selväksi kirjoittajan olevan miespuolinen jolla ei henkilökohtaista kokemusta ehkäisypillereistä ole. E-pillerit useammin aiheuttavat haluttomuutta entä ”hormonien hyrräämistä tuhatta ja sataa”, mikä on myös syynä monien parisuhteessa olevien naisten päätökselle lopettaa näiden käyttö mahdollisista hyödyistä huolimatta.

   Empiiristen havaintojen mukaan pillerifobian taustalla löytyy hyvin usein halu kontrolloita naisten oikeutta päättää lisääntymisestään, korreloi monesti aborttioikeuden vastustamisen ja kiihkouskonnollisuuden kanssa.

   Plusääni(0)Miinusääni(8)
   1. Siitä on ihan virallista tutkimustietoa, että naiset valitsevat erilaisen kumppanin, riippuen syövätkö e-pillereitä vai ei.
    Ja joillain jopa siinä määrin, että kun suhteen aikana aloitetaan tai lopetetaan e-pillereiden käyttö, niin suhteen jatkuminen onkin mahdotonta.

    Itsellä oli tätäkin vakavampia oireita, ja pelottavimmat oli juuri psyykkisiä, tuli kokeiltua monia eri merkkejä. Lopulta päätin luopua niiden syömisestä, koska ne tekivät niin sairaaksi.
    Ja myöhemmin jouduin, tai päätin, tehdä kaksi aborttia, joten ei ole mikään abortin vastustajan lausunto.
    Että eipä ole Fellmanilla varaa arvostella toisten juttuja todellisuudesta vieraantuneiksi noilla tiedoilla.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Olen pitkään tarkkaillut ja tehnyt havaintoja naisten käytöksestä ulkomaisten miesten seurassa, tyttöystävinä, puolisoina tai yleensä ulkomaisen miehen heilana.

  Suomalaiset naiset, niin nuoret kuin varttuneemmatkin liehakoivat, mielistelevät ulkomaalaista miestä. Ei se ulkomaalainen mies välttämättä ole mitenkään erityisen komea tai karismaattinen yleisolemukseltaan. Jos suomalainen nainen on neekerin kanssa löyttäytynyt yhteen pääsyy on ilmeisesti mustan kyrvän himo. Jos suomalainen nainen on löyttäytynyt yhteen ählämin kanssa, syy on joko a) ählämi on ehtinyt panna naisen paksuksi ja on muodostunut side tätä kautta, tai b) on romanssi meneillään joka yleensä päättyy eroon, tai c) kartsalta on löydetty viimeisin komistus jonka kanssa halutaan näyttäytyä yhdessä julkisesti.

  Ei Suomesta löydy montaa onnellista ja kestävää suhdetta esim. somalimiehen ja suomalaisnaisen välillä.

  Turkkilaiset miehet ovat jonkin verrran suomalaisnaisten suosiossa mutta niistä suhteista huomattava osa on tällaisia Ruotsin laivalla iskettyjä typyköitä. Suhteet kariutuu yleensä jossain vaiheessa. Viimeistään silloin kun suomalaisnainen saa selville että turkkilaismiehellä on jo turkkilainen vaimo.

  Suomalaisnaisen kohdun luovuttaminen viholliselle ja sen käyttäminen uusien vihollisten tuottamiseen on varmasti suurin maapetturuus ja rotupetturuus mitä on olemassa.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Kuubalaista tummaa halunnut tulikin koko lauman polkemaksi.
  Kyllä se on kumma kun yksikään suomalainen kunnon mies ei kelpaa.
  Ainoa mikä tosissaan ihmetyttää on ettei kuubalaisia vapautettu sillä perusteella että raiskaussyyte oli ”rasistinen”. Jos raiskaajat olisivat olleet juutalaisia, niin koko jengille olisi annettu Valkoisen Ruusun Ritarikunnan kunniamitalit.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Mitä tulee nationalismin 6-kertaistumiseen, niin jo oli aikakin!

  Plusääni(11)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat