Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä

Poliittinen painostustoiminta liitetään yleensä ammattiliittoihin, lobbaukseen tai valtamedian suorittamaan toisinajattelijoiden vainoon. Itsenäisten mediojen aikakaudella kansa voi kuitenkin itse painostaa eliittiä.

Magneettimedia julkaisi aiheeseen liittyen vuodenvaihteessa uutiset ”Protestointi toimii: valtamedia painostettiin uutisoimaan PAM-liiton väkivaltaskandaalista” sekä ”Protestointi toimii: maahanmuuttovastaisuus heijastuu nyt viranomaisten ja median toimintaan”. Lisäksi itsenäiset mediat pakottivat Jussi Halla-ahon myöntämään tukevansa europarlamentissa ääri-islamistivaltio Saudi-Arabiaa, vaikka hän ei olisi aluksi tahtonut kommentoida aihetta lainkaan.

Tapaukset ovat esimerkkejä siitä, kuinka aktiiviset kansalaiset voivat repiä ammottavia aukkoja eliitin pystyttämään sensuurin verhoon. PAM-uutinen lähti leviämään, kun itsenäinen media osoitti Suomen suurimman ammattiliiton johtotehtävissä toimineen äärivasemmistolaisen Niko Ravattisen tukevan raakaa poliittista väkivaltaa.

Valtamedia tahtoi suojella Ravattista, koska toimittajien mukaan vasemmistolainen väkivalta on ”hyvää väkivaltaa”. Kansalaisten aktiivisen kampanjoinnin vuoksi valtamedian uutiskynnys lopulta kuitenkin rikottiin, vaikka esimerkiksi Yle ja Helsingin Sanomat pitivät kiinni tiukasta linjastaan, jonka mukaan väkivalta on sallittua, kun sitä tehdään ”monikulttuurisuuden” nimissä. Ravattinen pakotettiin eroamaan PAM:n johdosta.

Ylen PAM-sensuurin kaksinaismoralismi tuli hyvin esille siinä, että aiemmin Yle oli painostanut metalliliittoa, koska liittoon kuulunut mies oli ”tykännyt” Facebookissa esimerkiksi Kansallisesta Vastarinnasta. Mies ei ollut kuitenkaan Ravattisen tavoin koskaan puhunut väkivallan (saatikka henkirikosten) puolesta.

Vainoamalla metalliliiton ”ajatusrikollista” ja suojelemalla PAM-liiton avoimesti väkivaltaa glorifioivaa johtohahmoa Yleisradio teki koko Suomelle selväksi valtamedian laatimat pelisäännöt. Nyt itsenäiset mediat ovat kuitenkin päättäneet, että sääntökirja on aika paiskata rovioon.

Kuvakaappaus: Lahti.fi
Kuvakaappaus: Lahti.fi

Media suojelee väkivaltavasemmistoa… jälleen

Tällä viikolla itsenäiset mediat uutisoivat laajasti äärivasemmistolaisen järjestön värväyskiertueesta, jolle ovat tarjonneet tilansa muun muassa Lahden Torvi ja Jyväskylän Lutakko.

Kiertue on suunnattu alaikäisille ja sen taustahenkilöt vaativat Suomeen aktiivisempaa vasemmistoväkivallan kulttuuria. He keräävät muun muassa avustusta murhanyrityksistä ja raiskauksesta epäillyille ulkomaalaisille äärivasemmistolaisvangeille.

Vaihtoehtomedia NykySuomi.fi uutisoi, että yksi ravintola Torven omistajista on tunnettu SDP-kaupunginvaltuutettu, Antti Sirvo. Sirvon ravintolaa tiedotettiin etukäteen useaan otteeseen äärivasemmistotapahtuman luonteesta, joten tilaisuuden järjestäminen oli firmalta selkeä arvovalinta: Suomi tarvitsee lisää poliittista verenvuodatusta.

SDP:n lisäksi vasemmistoliitto on sotkeutunut korviaan myöten marxilaiseen rikollisuuteen. Kuten Magneettimedian, Kansallisen Vastarinnan ja MV-lehden julkaisemassa artikkelissa ”Li Anderssonilla tiiviit siteet väkivaltavasemmistoon” osoitettiin, ovat väkivaltaisen Varisverkoston Suomeen tuoneet aktivistit vasemmistoliiton puoluejohtajan henkilökohtaisia ystäviä.

Sosiaalisessa mediassa valtamedian toimittajilta kyseltiin, mikseivät he uutisoi Vasemmistoliiton salatuista yhteyksistä. Vastaus oli, etteivät itsenäisten mediojen julkaisemat kuvakappaukset ole tarpeeksi hyvä peruste haastatella esimerkiksi kohun keskelle joutunutta Dan Koivulaaksoa.

Impulsiivisuuteensa usein sortuva Koivulaakso kuitenkin vahingossa käytännössä myönsi Twitterissä kuuluneensa Varisverkoston perustajasisäpiirin Facebook-ryhmään. Edes tämän jälkeen valtamedia ei tahtonut esittää vasemmiston kiiltokuvatyttö Anderssonille ikäviä kysymyksiä. Kun toimittajien tekosyyt loppuivat, lopettivat he aiheen kommentoinnin sosiaalisessa mediassa.

Valtamedian hiljaisuus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että itsenäisten mediojen sekä muiden toisinajattelijoiden on pidettävä entistä suurempaa melua.


Miksi perussuomalaisetkin suojelevat väkivaltavasemmistoa?

Maahanmuuttokriittisellä Hommaforumilla perussuomalaisten puoluelehden päätoimittajalta Matias Turkkilalta kysyttiin, voisiko Suomen Uutiset antaa näkyvyyttä Andersson–Varisverkosto-uutiselle.

Turkkila ei vastannut mitään, eikä Suomen Uutisten sivuille ole ilmestynyt aiheesta uutista. Tämä on kummallista, sillä perussuomalaiset ja Turkkila itse ovat olleet vuosien ajan vasemmiston julkisia sylkykuppeja. Vasemmisto on vandalisoinut puolueen tiloja ja uhannut väkivallalla sen jäseniä. Miksi puolue ei tartu tilaisuuteen ja anna kerrankin samalla mitalla takaisin?

”Li Andersson –kohua” on ehätetty jo verkossa verrata ”Olli Immonen –kohuun”, sillä ne molemmat syntyivät Facebookissa. Siinä missä Anderssonin ystävät keräävät tukea murhanyrityksistä epäillyille, Immonen esiintyi yhteiskuvassa radikaalien kansallismielisten seurassa ja kutsui monikulttuurisuutta ”rumaksi kuplaksi”.

Immonen lynkattiin viikkoja jatkuneella mediakampanjalla, kun taas Anderssonia pidetään kuin kukkaa kämmenellä.

Voisiko Suomen Uutisten hiljaisuuden taustalla olla häpeä? Kun media ja vasemmisto lynkkasivat Immosen, ei hän saanut lainkaan tukea puolueeltaan – päinvastoin.

Media vertasi harmittoman Facebook-päivityksen tehnyttä Immosta seksuaalisia ahdisteluviestejä lähettäneeseen Toimi Kankaanniemeen sekä ase- ja huumerikoksiin syyllistyneeseen Tony Halmeeseen. Puolue ei puolustellut Immosta lainkaan edes tässä vaiheessa. Sen sijaan Timo Soini ilmoitti, että Immonen ”harjataan huolella”, minkä jälkeen miehestä ei olla juuri kuultukaan julkisuudessa.

Perussuomalaiset heittivät Immosen liikkuvan junan alle. Sen sijaan vasemmisto on pyrkinyt suojelemaan Anderssonia kaikelta negatiiviselta julkisuudelta. Onko Suomen Uutiset hiljaa siksi, ettei oma käytös vastaavassa tilanteessa kestä lainkaan päivänvaloa?

olliimmonen

Vasemmistouutisointi paljastaa valtamedian kaksinaismoralismin

Jotkut kansallismielisistä ovat pitäneet aiheen käsittelyä turhana. Heidän mukaansa vasemmisto saa vain ”lisää julkisuutta”, mikäli vaihtoehtomedia kirjoittaa näistä.

Totuus kuitenkin on, että vasemmistolla on viimeiset 100 vuotta ollut jonkinlainen asema Suomen poliittisessa elämässä, eivätkä he katoa, vaikka heistä ei itsenäisissä medioissa kirjoitettaisikaan.

Vasemmistosta voi ja tulee tarpeen tullen uutisoida kahdesta syystä.

Vasemmiston rikoksista uutisoiminen ja henkilöllisyyttään salailevien marxistien nimien julkaiseminen asettaa painetta heitä kohtaan. Kuluneiden vuosikymmenten aikana vasemmisto on voinut riehua vapaasti, koska valtamedia ei käytännössä koskaan ole paljastanut väkivaltaa johtavien henkilöllisyyksiä. Viimeisen 3–4 vuoden aikana tilanne on muuttunut täysin, mikä syö rikollisten itseluottamusta. Tällä on taas väkivaltaa ennaltaehkäisevä vaikutus.

Toinen syy uutisoinnille on vielä tärkeämpi: tavoite on osoittaa valtamedian, viranomaisten ja koko yhteiskunnan kaksinaismoralismi. Miksi Niko Ravattista tai Marko Parkkolan pahoinpidellyttä Tommi Karjalaista suojellaan samalla, kun ”Lahden KKK-mies” ja vääristä Facebook-sivuista ”tykkäävä” metallityöläinen joutuvat häpeäpaaluun?

Tai miksi Keskusrikospoliisi suosii tiedotuslinjassaan siirtolaisia enemmän kuin suomalaisia? Miksei sisäministeriö pidä vasemmiston suorittamia väkivaltarikoksia väkivaltana? Miksi Ylen Jessikka Aro ansaitsee parempaa kohtelua kuin ei-julkisissa ammateissa työskentelevät katupartioaktiivit?

Valtamedian ja eliitin kaksinaismoralismista uutisoimalla pyrimme osoittamaan suomalaisille lukijoillemme, että yhteiskunta on mätä ja tarvitsee kokonaisvaltaisen muutoksen.

Lahden lakanamies on ollut jo vuoden ajan uutisotsikoissa, eikä loppua tunnu näkyvän. Saman viikon aikana suomalaisnaisten raiskausyrityksiin Turussa ja Joensuussa syyllistyneet maahantunkeutujat sen sijaan katosivat välittömästi suomalaisten kollektiivisesta tietoisuudesta. Näin meitä manipuloidaan.

ylemamu

Kansainvälisyysaate ja viha isänmaata kohtaan yhdistävät

Mediakriittinen Yle Watch kirjoitti jo ennen konserttikiertuekohua artikkelin, joka tiivisti hyvin, mistä median, poliittisen eliitin ja äärivasemmiston liitosta on kyse.

Kaikki edellä mainitut rakastavat kansainvälisyysaatetta ja pitävät isänmaallisuutta verisimpänä vihollisenaan. Siksi valtavirrassa kutsutaan maltillisiakin isänmaan ystäviä ”äärioikeistoksi”:

”Ylen verkkosivut on julkaissut tänään artikkelin Suomessa käynnistyy radikalisoituneita auttava Exit-projekti, joka kertoo pilottihankeesta, jonka malli on lainattu Ruotsista. Siellä jo 1990-luvulla äärivasemmistolaisten käynnistämä ja sittemmin juutalaisten rahoittama Exit pyrki kesyttämään nuoret kansallissosialistit harmittomiksi sohvaperuna-demareiksi. […]

Suomessa taas huomattava joukko radikaaleja nationalisteja kuten kansallissosialistit on nuhteettomia kansalaisia, joten heidän pois vierottaminen liikkeestä ei olekaan väkivallan ehkäisyä, vaan väkivallattomien aktivistien ohjaamista pois vallitsevan järjestelmän kavahtamasta kilpailevasta ideologiasta.

Näyttää siltä, että erotuksena muslimeista suomalaisten kohdalla Radinetin päätarkoitus ei olekaan ehkäistä väkivaltaista toimintaa, vaan projektissa keskitytään väkivallattomiin kansalaisiin, joilla ilmenee ’ääriajattelua’. Kyse on siis vanhan ajan käännytystyöstä […]

Länsimaita tällä hetkellä hallitsevat talousglobalistit ja punavihreä kulttuurieliitti muodostavat yhdessä hegemonisen vallan, josta käsin määritellään se, mikä on yhteiskunnassa ’normaalia’ ja mikä puolestaan siitä poikkeavaa ääriajattelua. Mikään järjestelmä tai arvomaailma ei itsessään edusta absoluuttista järkevyyttä, vaan sen määrittely on aina riippuvainen kulttuurista, ajasta, paikasta ja ennen kaikkea vallasta. […]

Uuden normaalin huomaa myös siitä, että Exit Radinettiä koskeneessa artikkelissa ei puhuttu mitään äärivasemmiston kuten anarkistien poliittisesta väkivallasta.

E2-ajatuspajan tutkimuksen mukaan ”vasemmistoliiton kannattajakunnassa on eduskuntapuolueista eniten (42%) valmiutta laittomaan suoraan toimintaan […] Valmiutta itse osallistua suoraan toimintaan on selvästi keskimääräistä enemmän vasemmalla äärilaidalla (58%).”

Vasemmiston ylläpitämä väkivallan pelote sopii ”pääomien, työvoiman ja tuotteiden vapaata liikkuvuutta” pyhimpänä arvonaan pitävälle globalistiselle talousoikeistolle mainiosti.

Marxilainen aggressio ei tule koskaan osumaan Jorma Ollilan, keskuspankkiiri Erkki Liikasen tai Peter Sutherlandin kaltaisiin pakkomonikulttuurisuutta lobbaaviin äärikapitalisteihin. Sen sijaan potentiaalisia uhreja ovat EU:ta, leikkauksia ja leväperäistä maahanmuuttopolitiikkaa vastustavat isänmaalliset kansalaiset. Esimerkiksi Kreikassa eliittipankkiirit käyttivät mestarillisesti radikaalivasemmistolaista Syrizaa aseenaan todellista kapinaa vastaan (1, 2).

"Äärivasemmisto on eliitin suojelusenkeli."
”Äärivasemmisto on eliitin suojelusenkeli.”
Keskuspankkiiri Liikanen hehkuttamassa monikulttuurisuutta Rasmus-sivuilla.
Keskuspankkiiri Liikanen hehkuttamassa monikulttuurisuutta Rasmus-sivuilla.

Jo 1900-luvun alkuvuosikymmeninä kansallismieliset eurooppalaiset totesivat, että ylikansallinen pääoma käyttää kommunisteja katutason iskujoukkoinaan. Sama pätee edelleen. Siksi maahanmuuttokriittisten suomalaisten on uutisoitava vasemmiston väkivallasta ja paljastettava rikolliset nimineen ja kasvoineen.

Vasemmisto on käyttänyt hieman vastaavia taktiikoita jo kauan kansallismielisiä vastaan. Kun kansallismieliset järjestävät tapahtumia vuokratuissa tiloissa, vasemmisto ottaa yhteyttä vuokranantajiin ja yrittää pelotella näitä irtisanomaan sopimuksen.

”Rasisminvastainen” Rasmus (jonka johtoon kuuluu muun muassa KRP-johtaja Thomas Elfgren) on mennyt jopa niin pitkälle, että sen jäsenet ottavat yhteyttä kansallismielisten työnantajiin yrittäen saada näille potkut ”väärien mielipiteiden” vuoksi. Rasmuksen Tanja Huurtela kirjoitti Uudessa Suomessa:

”Tarkoitus tällä toiminnalla on osoittaa, että ihmiset eivät kerta kaikkiaan suvaitse tiettyjen henkilöiden öykkäröintiä ja vihanlietsontaa pakolaisia ja maahanmuuttajia kohtaan ja että heidän meuhkaamisestaan on oltava myös seuraamuksia.

Mikäli viranomaiset eivät saa näitä häiriköitä kuriin niin ihmiset äänestävät tällöin jaloillaan ja alkavat boikotoida yrityksiä, joissa kyseiset rasistit työskentelevät. Tarkoitus on nostaa sellainen mediajulkisuus, että kyseiset henkilöt kerta kaikkiaan joutuvat jättämään työnsä ja asemansa. Mikäli työnantaja ei reagoi ilmoituksiin, on hän yhtäältä osasyyllinen rikollisen suojelemiseen.”

Pidä ääntä!

Vasemmiston ja kansallismielisten taktiikoiden ero perustuu siihen, että vasemmisto käyttää painostuksessan hyväksi vallitsevia instituutioita, valtamediaa sekä koulujärjestelmän ja vaikutusvaltaisten yritysjohtajien lietsomaa rasismihysteriaa.

Vasemmisto kykenee aloittamaan suuria mediakampanjoita maahanmuuttovastaisia ihmisiä vastaan, koska Yleisradio, Helsingin Sanomat ja suuret pankit vihaavat isänmaallisuutta. Lehdistö (ja usein myös muut suuret yritykset) liittyy painostuskampanjoihin mielellään.

Kansallismielisillä ei vastaavaa etua ole. Meidän äänemme voimakkuus riippuu kokonaan siitä, kuinka tehokkaasti saamme kehitettyä itsenäistä mediatoimintaa, julkista aktivismia sekä näkyvyyttämme sosiaalisessa mediassa.

Magneettimedia uutisoi tällä viikolla, että esimerkiksi Yhdysvalloissa valkoisia vihaavilla toimittajilla on aiempaa vähemmän liikkumatilaa siksi, että kansallismieliset haastavat nämä jatkuvasti sosiaalisessa mediassa. Jokainen epäoikeudenmukainen hyökkäys kansaa vastaan aiheuttaa välittömästi näkyvän ja kuuluvan vastareaktion. Kansanviholliset joutuvat työskentelemään jatkuvasti epämukavuusalueellaan. Näin itsetietoiset valkoiset raivaavat itselleen sitä tilaa, jonka eliitti heiltä toisen maailmansodan jälkeen riisti.

Jokainen isänmaallinen suomalainen voi tuottaa sisältöä itsenäisiin medioihin, lähettää palautetta valehteleville valtamedian toimittajille ja tehdä tutkivaa journalismia esimerkiksi paikallisen vastaanottokeskuksen liepeillä. Näin vaikutetaan julkiseen ilmapiiriin ja keskusteluun.

Twitterissä vaikuttaa myös äänekäs kansallismielisten suomalaisten joukko, johon kaikkien Magneettimediaa seuraavien kannattaa liittyä!

Rekisteröinnin voi Twitterissä tehdä anonyymisti TOR-selaimen kautta, mikäli oma yksityisyys huolettaa. Kansainväliset kokemukset osoittavat, että aktiivinen toiminta sosiaalisessa mediassa on tehokas tapa vaikuttaa julkiseen keskusteluun ja lisätä eliittiin kohdistuvaa painetta.

 

Lue myös:

Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä

73 kommenttia

 1. Tässä tullaan taas siihen, että isänmaalliselta liikkeeltä ja ylipäätään oman maan ja kansan pelastamisen ja ylläpitämisen mahdollisuudelta puuttuu perusta, Jumala, yhteys Jumalaan. Artikkeli ei mainitse Jumalaa lainkaan. Maa ja oma kansa ovat Jumalalta (Ap. t. 17:26), ja vain hänen apunsa on todellinen apu. Yhteys Jumalaan saadaan Jeesuksessa Kristuksessa, syntien anteeksiantamuksessa. Kansan on tultava parannukseen, ja siksi parannuksen synnyttävää voimaa, Jumalan sanaa, on julistettava. Kun Jumala puuttuu, puuttuu kaikki, ja silloin kaikki toiminta on turhaa, jopa haitallista. Ei Jumala pelasta perkeleen orjien joukkoa (esimerkiksi Suomen kansaa), jos se ei tee parannusta, joka karkottaa perkeleen sydämistä (jopa tämä ”totuussivusto” on täynnä jumalattomia perkeleen orjia!).

  Minua, joka tätä olen pitkään julistanut, pilkataan täällä. Nyt kommenttienikin julkaisua pantataan. Eivät taida nuhtelu ja Jumalan sana maistua täällä.

  Eivät auta painostaminen, protestointi, ääntä pitäminen, aktivismi, näkyvyys, sisällön tuottaminen, palautteiden lähettäminen, tutkiva journalismi, Twitter ja TOR-selain, jos PERUSTA, Jumala ja kristityksi katumuksessa ja uskossa tuleminen puuttuvat!

  Viittaan tässä pitkään selvitykseeni uutisartikkelin ”Juutalaistoimittaja: valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan” kommenteissa (kommenttini 2.9.2016 at 20.40, vastaus nimimerkki Fu Machun kommenttiin):

  Juutalaistoimittaja: valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan!

  Sitten kun on Jeesuksessa Kristuksessa saatu yhteys Jumalaan, mainitut painostus, protestointi jne. auttavat, kun Jumala vaikuttaa taustalla. Kuitenkaan esivaltaa vastaan ei saa nousta kumousmielessä, sen Jumala kieltää, Room. 13:2. Arvostella, neuvoa ja pilkata saa, mutta kimppuun ei saa käydä. Jos Jumala katsoo, että kansa sen nöyrryttyä ja tultua parannukseen ansaitsee paremman, lujemman ja oikeamielisemmän esivallan turvakseen, sen hän kyllä vuorenvarmasti vaikuttaa ja antaa.

  Siis ensin Jumala, sitten kaikki muu. Perkeleen orjina toimiminen vie vain tuhoon, tehtiin mitä tehtiin.

  Plusääni(11)Miinusääni(24)
  1. Kyllä minä näitä Laurion kirjoituksia kannatan, koska eihän pelastus voi olla muualla, kuin uskossa Jeesukseen Kristukseen. Arvostelemamme juutalaiset juuri tappoivat Jeesuksen ja yrittävät hävittää Kristinuskon kaikin mahdollisin keinoin maailmassa. Jopa vihaamansa muslimit apunaan. Jos luette Raamattua, tulette ymmärtämään tätä maailman järjettömyyttä. Siionin viisaiden pöytäkirjoissa kirjoitetaan, kuinka ihmiset pitää vieroittaa sellaisista asioista, kuin koti, uskonto ja isänmaa. Jumalan sanan unohtaminen on vienyt meidänkin kansamme perikatoon ja Jumalan sanan ja perimmäisten arvojen puolesta pitää ja tulee taistella. Lauriolta toki ymmärrystä ja rakkautta perään kuulutan, en pelkkää saarnaamista ja pilkkaa. Uskovan rakkaus ja toivo on mielestäni se, mikä hänen kirjoituksistaan puuttuu

   Plusääni(13)Miinusääni(6)
   1. Tähän vielä lisäisin, että länsimaissa osittain ns. juutalaisten toimesta monet kansan johtajat ja kansat on eristetty Jumalasta ja hänen perimmäisestä totuudestaan ja nykyisin kaikki tieto on vääristeltyä. Lapsuudesta asti tietämätön ei voi tietää Jumalan tahtoa ja Jeesuksen opetuksia, jos sitä hänelle ei ole opetettu ja sitä tietoa yllä pidetty kouluissa ja perheissä. Mielestäni tärkeimpiä opetuksia on rakkaus, totuudessa pysyminen ja nöyryys Jumalan edessä. Suomessakin (ja kaikkialla) pitäisi mielestäni palata maatalouskulttuurin, jossa ihmiset kasvattavat oman ruokansa ja vaihtotaloudella elävät arkista elämäänsä, ilman turhia ja haitallisia ylellisyyksiä. Yhteisöllisissä ja rakastavissa perheissä ja suvuissa heikoimmatkin yksilöt voivat löytää oman paikkansa ja kaikella on tarkoituksensa, ihmisellä ja luonnolla. Ettei vahvempi tai viekkaampi tuhoasi toista. Tämä on ehkä utopiaa, mutta näin ymmärtäisin, että Luoja on alun perin tarkoittanut. Pitäisi unohtaa tiettyjen tahojen luomat ”ismit” (esim. materialismi) ja pyrkiä elämään elämää, kuten Luoja on sen tarkoittanut.

    Plusääni(13)Miinusääni(7)
   2. Jumalattomille (katumattomille syntisille) on julistettava Jumalan lakia, että he tulisivat lain sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen vaikutuksesta katumukseen, so. sydämen hätään eli omantunnon kauhistukseen syvän syntisyytensä ja helvettiin joutumisen uhan vuoksi:

    ”lain kautta tulee synnin tunto”;

    ”Nuhtele heitä ANKARASTI” (Tiit. 1:13);

    ”saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella” (2. Tim. 4:2);

    ”Lyököön minua vanhurskas: se on rakkautta; kurittakoon hän minua: se on öljyä minun päähäni, siitä minun pääni älköön kieltäytykö” (Ps. 141:5);

    ”Syntiä tekeviä nuhtele kaikkien kuullen, että muutkin pelkäisivät” (1. Tim. 5:20).

    Miksi tulet tänne eksyttämään ja viemään asiat päälaelleen? Kukaan ei tarvitse Jeesusta Kristusta, syntien anteeksiantamusta, ellei ole ensin perin juurin pelästynyt sydämensä syvää syntisyyttä (siellä asuu kaikkien käskyjen rikkomus, perkele, Matt. 15:19).

    Evankeliumia (Jumalan rakkautta, syntien anteeksiantamusta Kristuksessa) tulee julistaa VAIN näille lain pelästyttämille, sillä vain he ovat halukkaita sydämessään ottamaan uskolla vastaan viimeisen oljenkortensa, pelastumisen Jeesuksen Kristuksen armossa. Jos paatuneille ja katumattomille syntisille julistetaan Jeesusta, he vain ryhtyvät ulkokultailemaan (teeskentelemään kristittyä) tai pilkkaamaan Vapahtajaa ja hylkäävät hänet. Lakia on julistettava katumattomille syntisille, evankeliumia syntien vuoksi katumukseen tulleille. Lakia ei saa koskaan julistaa lain jo pelästyttämille ja sydämessään syntien vuoksi epätoivoon tulleille, ja evankeliumia ei saa koskaan julistaa katumattomille syntisille.

    No, miksi olen julistanut pääasiassa lakia ja nuhdellut ”ankarasti” (kuten Raamattu käskee). Siksi, ettei vastaani ole tullut Suomessa tai täällä juuri ketään, joka olisi nähnyt sydämensä syvän syntisyyden ja joutunut sen tähden omantunnon hätään ja koko olemuksensa luhistumiseen. En ole kohdannut sellaisia katumukseen tulleita, joille tulee julistaa syntien anteeksiantamusta eli armoa Jeesuksessa Kristuksessa. Jos sellaisia tulee eteeni paljon (sitä toivon), silloin julistan pääasiassa armoa ja rakkautta Jeesuksessa Kristuksessa.

    Ei saa eksyttää. Täällä liikkuu paljon salakavalia eksyttäjiä ja varjosaatanoita.

    Mutta ennen kaikkea täällä liikkuu katumattomia syntisiä.

    Plusääni(5)Miinusääni(12)
    1. Oletko sinä nyt syntiä tekemätön? Hurskas? Vilpittömästi? Etkö sinä osaa edes hävetä, jos nyt jotain edes hävetä osaat. Sinähän toimit juuri päinvastoin kuin Paavali 2 Korinttolaisille 4:2 sanoo. Pimität, huijaat, käytät Herran sanaa vääryytesi neuvoksi. Olet kuin Simeon noita (onko apostolien teot tuttu?) joka rahan vuoksi tahtoi apostoleilta ostaa ”voimaa”. En minä sinua tuomitse, oma elämäsi sinut tuomitsee. Tee parannus.

     Plusääni(7)Miinusääni(7)
    2. ”Evankeliumia (Jumalan rakkautta, syntien anteeksiantamusta Kristuksessa) tulee julistaa VAIN näille lain pelästyttämille, sillä vain he ovat halukkaita sydämessään ottamaan uskolla vastaan viimeisen oljenkortensa, pelastumisen Jeesuksen Kristuksen armossa.”

     Vai niin.

     Markus 16

     15 Ja hän sanoi heille: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

     Plusääni(0)Miinusääni(3)
  2. Se mitä Laurio tässä selkokielellä sanoo(hän vetäytyy itse Jumalan selän taakse suojaan kaikelta vastuulta) on että vaikka vallanpitäjät olisivat kuinka mätiä ja pahoja niitä vastaan ei saa nousta.

   Hän siis tuomitsee esim. Unkarin kansannousun 1956 jossa unkarilaiset sankarillisesti yrittivät päästä eroon Neuvostoliiton miehitykseltä. Hehän nimenomaan nousivat esivaltaa vastaan. Tyranniaa vastaan.

   Ei sillä ole mitään merkitystä minkälainen univormu on päällä. Tyrannia on aina tyranniaa. Sorto on sortoa. Laurion kaltaisia jeesustelijoita on aina ollut ja tulee olemaan. Kaikki jotka ovat vähänkin eri mieltä hänen kanssa ovat jumalattomia perkeleitä hänen mielestä. Ahdasmielistä paasausta tähän maailmaan riittää kaikista tuuteista. Jos ihminen on sinut itsensä kanssa ja henkiasiat ovat kunnossa älköön kukaan ulkopuolinen tuputtako hänelle muuta päsmäröintiä.

   Meidän täytyy aivan perkeellisellä tahdon voimalla syöstä vallasta nämä maanpetturi mädättäjät!

   Plusääni(23)Miinusääni(3)
   1. Tämä uhmakkaasti Jumalaa vastaan nouseva Vastavoima julistaa, muiden kansankiihottajien kanssa kuorossa: ”Meidän täytyy aivan perkeleellisellä tahdon voimalla syöstä vallasta nämä maanpetturi mädättäjät!” Siis syntiinlankeemuksen turmelemien ja syntisten ihmisten voimalla, ei Voiman, Kaikkivaltiaan, Voimalla. Syntiinlankeemuksen turmelemilla ja syntisillä ihmisillä ei ole voimaa.

    Olen kirjoittanut näistä asioista runsaasti viime päivinä, enkä aio tässä toistaa sanomaani; muutama kommentti kuitenkin.

    Nimensä mukaisesti Vastavoima (linjassa kokonaisen ”Kansallinen Vastarinta”-ryhmittymän kanssa) nousee vastustamaan Jumalan sanaa:

    ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi – – kunnioittakaa kuningasta” (1. Piet. 2:13, 14, 17);

    ”Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset” (Tiit. 3:1);

    ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1);

    ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme” (1. Tim. 2:1-3).

    ”Huonoksi” katsomanne esivalta on rangaistus, jonka olette ansainneet. Siitä pääsette vain tekemällä parannuksen Jumalan edessä ja tyynnyttämällä niin Jumalan vihan. Huono esivalta olette myös te itse, koska olette täällä Suomessa julistautuneet itse omaksi esivallaksenne: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Kansa = esivalta. Ja kansahan ei itseään rankaise. Toivottomaksi on julistettava yrityksenne riistää valta itseltänne itsellenne. Kuinkahan pitkälle suomalainen klovneria menee.

    Minä en ”vetäydy” Jumalan selän taakse vaan minussa vaikuttaa suoraan Pyhä Henki (Jumala), joka on kaikki Voima:

    ”te (kristityt) olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä” (1. Kor. 3:16).

    ”päällenne puetaan voima korkeudesta” (Luuk. 24:49) – – ”kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman” (Ap. t. 1:8) – – ”Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen” (2. Tim. 1:7).

    Puhun siis Pyhän Hengen (Jumalan) voimassa.

    Vastavoima kieltää Jumalan, Jeesuksen ja kaiken todellisen Voiman kätkeäkseen itsensä kaikelta vastuulta. Piiloutuakseen Jumalalta.

    Mitä Unkarin kansannousuun tulee, unkarilaiset eivät kääntyneet Jumalan puoleen vaan toimivat omin voimin, vastoin Raamattua. He siis ovat tuottaneet itselleen ”tuomion”, kuten Room. 13:2 sanoo. He ovat vihollisen johtaman nyky-Neuvostoliiton (EU:n) surkeita alamaisraukkoja, ja heidän johtajansa ovat joko suoraan vihollistyranneja tai heidän käskyläisiään. Pian koko Unkari tuhoutuu muun Euroopan mukana. Unkarilla ei ole Jumalan suojaa. He luottivat oman kätensä voimaan, ja tuhoutuvat tavalla tai toisella.

    Unkarilaiset eivät toimineet ”sankarillisesti” vaan luihusti. Hylkäsivät julkeasti Jumalan avun (eivät tehneet kansallista parannusta Kristuksessa) ja luottivat perkeleeseen (luonnollinen ihminen on syntiinlankeemuksen peruina perkeleen orja).

    Myös tämän sivuston kommentoijat kieltävät Jumalan voiman luottaessaan omaan tahtoonsa ja voimaansa.

    Vaikka esivalta olisi tyranni, se on Jumalalta, kuten Room. 13:1-4 sanoo. Tyranni kurittaa kansaa SYYSTÄ (Jumala rankaisee kansaa ja toisaalta ajaessaan sen ahdinkoon kutsuu luokseen, parannukseen ja Jeesukseen Kristukseen). Tyranni voi myös oikeutetusti – Jumalan palvelijana – teloittaa kansan: ”sillä se (esivalta) ei MIEKKAA turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:4).

    Mitä ”jeesusteluun” tulee, niin tälle lavertelijalle, joka sanoo, että hänellä ”henkiasiat ovat kunnossa”, tuon esiin Jeesuksesta seuraavat kohdat:

    ”hänestä lähti voima, joka paransi kaikki” (Luuk. 6:19);

    ”me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus. Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset” (1. Kor. 1:23-25).

    ”hän (Jumala) herätti hänet (Jeesuksen) kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle” (Ef. 1:20-22);

    ”Sen tähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra” (Fil. 2:9-11);

    ”Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen. Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää – – Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun” (Kol. 2:8-10, 15).

    Mitä Vastavoiman väitteeseen tulee, että minun mielestäni kaikki, jotka ”ovat eri mieltä minun kanssani”, olisivat jumalattomia ja perkeleitä, niin minä en ole esittänyt OMIA MIELIPITEITÄNI vaan Jumalan sanaa, Jumalan mielipidettä. Siitä sanasta olen uudestisyntynyt, 1. Piet. 1:23, Jaak. 1:18. Vastavoima huitoo ilmaan. Jumalan sana ilmoittaa, että koko ihmiskunta on turmeltunut syntiinlankeemuksessa – kaikkien ihmisten sydämissä asuu luonnostaan perkele (siksi itse Pojan täytyi tulla ja kuolla).

    En tuputa kenellekään ”päsmäröintiä”; kerron vain, kuinka Suomen kansa (ja Vastavoima ja Unkarin kansa) pelastuu. Ellen toisi sitä julki, hukkuisin itse helvettiin. Minulla on vastuu Jumalassa.

    Plusääni(5)Miinusääni(11)
    1. Onko näin, että sinä olet ainut Suomessa, kuka on tämän Jumalan pelon kautta pelastunut? Vaikka uskon, että puhut paljon asiaakin, tuntuu, että otat nyt Jeesuksen roolia itsellesi? Kyllähän uskovan tehtävä on julistaa Jumalan sanaa, eipä sillä, mutta tuolla paasaamisella sinä kyllä karkotat ihmiset lukemasta tekstejäsi.

     Ja tarkoititko minua, kun puhuit eksyttäjästä? Se ei kyllä suinkaan ole tarkoitukseni.

     Plusääni(10)Miinusääni(4)
    2. Vesa Ilkka Laurio, sinä sotket oman mielipiteesi ja Jumalan mielipiteen keskenään niinkuin se sinulle parhaiten kulloinkin sopii. Olet takertunut Apostoli Paavalin jakeeseen ja pyörität sitä kuin vanha gramofoni levy. Toki Paavali kehoittaa olemaan alamainen esivallalle, mutta Paavali tuskin tarkoitti sitä että meidän on oltava alamaisia sille hallinnolle joka sotii Jumalan sanaa vastaan. Vai oletko sitä mieltä että valtakirkon arkkipiispa ja hänen papittarensa ovat oikealla asialla kehoittaessaan lapsia osallistumaan Pride- kulkueeseen ja värjäämään kyntensä sateenkaaren värein. Oletko tosiaan sitä mieltä että kirkoissa kerätään kolehti suurmoskeijan rakentamiseksi? Onko tämän sinun kummallisen rauhansaarnasi seurauksena meidän on annettava lapsemme raiskattaviksi, itsemme ryöstettäviksi ja koko maamme tuhottavaksi, koska ”esivalta” sanoo niin. Oletko sinä luopumassa Jumalasta ja ottamassa pedon merkin. Martti Luther nousi paavia vastaan; hän ei antanut tuumaakaan periksi omasta näkemyksestään jonka tunnus lauseena oli ”sola scriptura” Vanha testamentti on laki, joka saattaa meidät synnin tuntoon. Evankeliumi on laki joka julistaa armahdusta mutta Herra edellyttää että laki kaikkinensa on ja pysyy. Me emme pysty lakia täyttämään ja tässä on armon valtakunta. Me pyrimme ja lankeamme, sitten nousemme taas, yhtä synnin ryvettäminä kuin ennenkin, mutta herra näkee meidän aikomuksemme ja hänen ylenpalttinen armonsa laskee yrityksemmekin. Toisaalta, itsesi lainaamissa Paavalin kohdissa apostoli kehottaa ensin nuhtelemaan ja jos eitällä ole vaikutusta hylkäämään tottelematon saatanan haltuun. Jeesus käskee rakastamaan vihamiehiä. Mutta hän käskee rakastamaan vain minun omia vihamiehiäni. Hän ei kuitenkaan sano että yleistä sortoa tulee kestää. Hän kehottaa opetuslapsiaan myymään viittansa ja hankkimaan miekan. Ei Jeesus ole mikään mahatma Gandhi. On totaalinen väärin ymmärrys etteikö kristin uskoa tule puolustaa jopa väkivalloin. Väkivallan aloittajia emme ole me vaan vääräuskoiset ja heitä kannustava ”esivalta”. Olit ilmeisesti pastettanu tuolla jossain pitkät pätkät , en nyt ulkoa muista, jotain tunnuskirjaa, mutta katkaisit se siihen mistä alkaa oikean esivallan määrittely. Ei käy näin. Tämä rusinat pullasta toiminta ei tee sinusta hurskasta; se tekee sinusta kaksinaamaisen hyypiön, eräänlaisen Jeesuksella ratsastajan, ihmisen joka tahtoo päteä. Herran sana tuntuu olevan sinulle vain pelkkä keppihevonen, jotain millä yrität nostaa omaa mitätöntä ja sekavaa persoonaasi. Tee parannus.

     Plusääni(10)Miinusääni(6)
   2. Viis koko Lauriosta. Minä kyllä olen uskovainen, mutta mitä ihmettä se nyt tähän kuuluu? Ja minä olen vanhaluterilainen, siis aika mahdoton tyyppi jos uskonnosta on kysymys. Mutta ja mutta; tämä sivusto on isänmaallinen sivusto, eikä Vesa-Ilkka Laurion terapia palsta. Minä ymmärrän hänen tuskaansa, hänen tahtoaan olla eka Jeesuksen jengissä, hänen vilpitöntä haluan olla oikeassa mutta kun se EI KUULU TÄNNE. Just tossa vaimon kera tuumattiin että Vesa-Ilkka voi tulla vaikka käymään meillä ja met voimma vääntää ihan niin paljon kun halutaan, mutta ainakin minun osaltani tämä täällä lässyttäminen loppuu tähän. Minä noudaran Paavalin neuvoa ja jätän hänet saatanan haltuun.

    Plusääni(10)Miinusääni(8)
  3. On paha taktinen munaus, jos kansallismieliseltä alettaisiin vaatia kristinuskon syvällistä omaksumista. Se nyt vaan ei kerta kaikkiaan onnistu, vaikka ihminen olisi muutoin niin älykäs ja suoraselkäinen, että ymmärtää globalisti-satanisteja vastaan käytävän taistelun merkityksen ja kiireellisyyden. Sama juttu toimii myös juutalaisallergian suhteen. Jos kansallismieliseltä aletaan vaatia jyrkästi kaikkia juutalaisia mustamaalaavaa asennetta, kansallismielisen rintaman kannatuspohja kaventuu ratkaisevasti, energia menee keskinäiseen nahisteluun ja globalistit kaappaavat lopullisesti vallan. Eikö pitäisi ottaa mallia kansainvälistäjistä, jotka ovat saaneet puolelleen niin vasemmiston kuin pseudo-oikeiston (Suomessa Keskusta ja Kokoomus) eli keskenään melko erimieliset ryhmät. Pitäisi ymmärtää, että taistelun kriittisessä vaiheessa on pakko luopua hetkellisesti omien ideologioiden ajamisesta, kunnes päätaistelu on voitettu ja tilanne rauhoitettu.

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
   1. Kuule, luovuttaja ja kuilun avaaja, olettehan te omaksuneet lastenmurhatkin aborteissa (jopa koko kansaa koskevan lain turvin), jumalanpilkan, kirkkojen vesittämisen, raamatunvastaisen naispappeuden, evankeliumin opetuksen lopettamisen koko yhteiskunnassa, homoseksuaalisuuden, esivallan lopettamisen (kansa itse astuu omaksi esivallakseen: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”), Jumalan sanan ja sen julistajien hyljeksinnän, Jumalan avun hylkäämisen (ja siten kansan tuhoutumisen) ja yleisen moraalin turmeltumisen. Miksei reversio (takaisin kääntyminen) onnistu? Mikseivät kansallismielisyys (se, että Jumala antaa maalle ja kansalle siunauksen), isänmaallisuus ja maan ja kansan pelastuminen kiinnosta? Miksi yhteen suuntaan on helppo mennä, mutta paluu on kerta kaikkiaan mahdoton, jopa ”taktinen munaus”? Ei takaisin paluu vaadi sen enempää älykkyyttä kuin alkuperäinen eteneminen. Ja voittehan te, taktisista syistä, nuoleskella juutalaisia (kuten olen epäillyt), mutta miten viholliseen turvautuminen on helpompaa kuin omista synneistä paluu ja Jumalaan turvautuminen? Enkä usko, että juutalaisglobalistinen mallisi auttaa irti vihollisesta. Mieluumminko valitaan vihollinen kuin yksinkertainen omien askelten kääntäminen takaisin? Täällä ovat kakarat riehuneet yllin kyllin, ja nyt en odota kommentteja. Enkä ala lässyttämään enempää. Ja mitä minä tällaisessa paikassa teen.

    Hukutat kansan sekä ajassa että ikuisuudessa. Kehotat luopumaan ainoasta avusta, Jumalasta, jonka yhteyteen tie on yksinkertainen usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen – ei sen monimutkaisempaa. Siinä kaikki. Ja voittehan te luovuttaa koko sivustonne Helsingin juutalaisen synagogan käsiin ja toimitettavaksi. Ainakin spekulaatio loppuisi, ja ajopuuna ajelehtiminen.

    Plusääni(3)Miinusääni(11)
    1. Ns. juutalaisten hallinnassa olevan esivallan kauttahan näitä asioita (homous, abortit, feminismi, uskonnon merkityksen häivyttäminen jne.) on pyritty ajamaan läpi etenkin viime vuosisadalta alkaen pikku hiljaa hivuttamalla. Se mitä meille kaikista tuuteista opetetaan ja hyväksytetään on siis huijattujen massojen vika? Täällähän näistä asioista todellisuuteen heräilevät ihmiset juuri kirjoittavat ja yrittävät saada muitakin ymmärtämään, jos tänne nyt joku unessa kulkija sattuisi eksymään. Harmi vaan, että tämäkin sivusto on massamedian toimesta leimattu täysin huuhaaksi ja rikolliseksi. Itsellä ainakin usko Jumalaan on vahvistunut tämän heräämisen myötä ja niin varmaan monella muullakin. Kun ymmärtää, mitkä voimat tässä ovat vastakkain.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Olet oikeassa. Kansallismielisyys ei todellakaan edellytä kristillistä vakaumusta. Toki toivon ja uskon että Herra puhuu sinullekkin, mutta missään olosuhteissa en tahdo sinua väkisin ja pakolla käännyttää. Vinkkinä voisin heittää että lueppa kirja nimeltään ”Jään kuningaskunta” (Pail Archer). Ei siksi että muuttaisit omia vakaumuksiasi, vaan siksi että ymmärtäisit ettei nämä pulla jeesustelijat ole todellakaan sitä mitä kristillisyys syvimmältään on. O ja mie lopetan tämän uskosta puhumisen tähän koska tämä sivusto ei ole tarkoitettu siihen.

    Plusääni(5)Miinusääni(3)
 2. totuutta pitää toistaa, että typerät huomaisivat kuinka rakasta ja hyvää se on sanoo:

  Todella hyvin kirjoitettu!
  Vallitseva rikolliseliitti elää valheessa, että muka heidän toimintansa olisi hyvyyttä ja he täysin pyrkivät jättämään huomiotta kaiken sen kauhistuttavan pahan mitä he tekevät toisille juuri kyseisessä asiassa täysin viattomille ihmisille. Mutta kun vain itsepintaisesti toistaa, mitä he ovat todella saaneet toimillaan aikaiseksi sekä jättää täysin huomiotta heidän yrityksensä teeskennellä viatonta ja uhriutua eli syyttää totuuden sanojaa rikolliseksi, niin he joutuvat aina lopulta myöntämään olevansa ITSE rikollisia ja siis toimineensa rikollisesti. Ei siis pidä mitenkään huomioda sitä että he pyrkivät uhriutumaan ja syyttämään totuuden puhujaa rikolliseksi, vaan itsepintaisesti toistaa sitä minkä tietää totuudeksi. Totuuden kertominen ei ole rikollista.
  Yleensäkään ei kannata hölmöjen kanssa väitellä, vaan toistaa, toistaa, toistaa – kunnes valo alkaa tuikkia – totuutta.
  Hölmöjen kanssa väitteleminen on siksi väärin, että HE EIVÄT TOTUUDESTA MITÄÄN VÄLITÄ, VAAN PYRKIVÄT SAAMAAN TOTUUSRAKKAAN IHMISEN SIIHEN ANSAAN, ETTÄ PITÄISIVÄT HÖLMÖÄ OSITTAIN VIISAANA. HÖLMÖN PITÄMINEN VIISAANA ON NIMITTÄIN JÄRJETÖNTÄ.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
   1. Nyt on yksi oleellinen valhe debunkattu tieteellisesti , suuri 9/11 valhe jota on Suomalaisillekin levitetty valtamedioissa ja jota Suomen päättäjätkin levittävät .

    http://yournewswire.com/scientific-study-towers-collapsed-due-to-controlled-demolition/

    PDF , alkaa sivu 23 : http://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016-47-4.pdf

    New Yorkin kaksoistornit tuhottiin hallituilla räjäytyksillä , alkakaa nyt edes siitä aluksi Suomalaiset….kun sen saatte sulatettua niin voidaan siirtyä seuraavaan , eli kuka ne räjäytti ja miksi. Herätkää Suomalaiset!

    Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. Oikein.

  HUORAAVA ELIITTI pitää saada pelkäämään. Sen pitää tuntea olevansa vihattu ja halveksittu, se ei ansaitse muuta.

  Koskaan ei saa unohtaa, että eliitti on vastuussa kansalle siitä, mitä se nyt tekee. Sitä ei unohdeta ja kaikki eliitin teot tullaan ottamaan esiin. Jokainen kansan huoraamisesta ansaittu hopearaha lasketaan. Jokainen kansaa halveksinut sana poltetaan niille huulille, joista sanat lähtivät.

  Jokainen murhattu valkoinen saa oikeutta. Raiskatut naiset saavat oikeutta. Hylätty, petetty kansa saa oikeutta.

  Maanpetturit saavat juuri sen, minkä he ansaitsevat, heidän tililleen huoraamisesta maksetut rahat polttavat vielä heidän ihollaan aivan niin kuin elävältä poltetun, viattoman suomalaistytön iholla.

  He juhlivat nyt linnoissaan ja mediapalatseissaan, mutta heidän mehuhetkensä päättyy ikävästi. Heidän suussaan sulavat herkut juuttuvat heidän kurkkuunsa ja he tukehtuvat omaan myrkkyynsä.

  Kaduilla he kulkevat vielä epävarmoina ja peloissaan, heidän muurinsa ja aitansa eivät riitä ja he nukkuvat yönsä huonosti ja säpsähdellen.

  Eliitti saa sitä, mitä eliitti tilaa. Ei enempää, ei vähempää.

  Iltatuuli puhaltaa vielä heidän kotiensa lyhtypylväiden ympäristössä, huojuttaen, tuudittaen, kutsuen heitä leikkiin, ja he saavat leikkiä, koko sydämensä kyllyydestä, pakahtuen leikkiin, tukehtuen siihen. Leikki kutsuu heitä, se kuiskii jo tuulessa, se puhuu kansan kielellä, se kutsuu eliittiä…

  Tule, leiki meidän kanssamme !

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
  1. ”Lyhtypylväillä” tämä eksyttävä ja verenhimoinen kansankiihottaja tarkoittaa, kuten ennenkin, lyhtypylväisiin hirttämistä, sitä, että kansa ryhtyy teloittamaan esivaltaa.

   Kansankiihottaja, tieten tahtoen, ei ole tietävinään, että Jumala kieltää kapinoinnin esivaltaa vastaan:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. SEN TÄHDEN, JOKA ASETTUU ESIVALTAA VASTAAN, SE NOUSEE JUMALAN SÄÄTÄMYSTÄ VASTAAN; MUTTA JOTKA NOUSEVAT VASTAAN, TUOTTAVAT ITSELLENSÄ TUOMION” (Room. 13:1-2).

   Seuraavista jakeista käy ilmi, että esivalta on JUMALAN PALVELIJA, toteuttaa Jumalan käskyjä:

   ”Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on JUMALAN PALVELIJA, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:3-5).

   Jos siis kansa tai osa siitä – kuka hyvänsä – nousee kapinaan esivaltaa vastaan, se tuottaa itselleen tuomion, PERIKADON! Kavahtakaa tuota kansankiihottajaa, joka kutsuu kansaa perikatoon.

   Kansankiihottaja panee eliitin syyksi sen, mikä on kansan itsensä syytä. Kansa on karkealla jumalattomuudellaan ja synneillään (jumalanpilkka, Jeesuksen Kristuksen hylkääminen, Jumalan sanan kirkkojen vesittäminen perkeleen ja kansan itsensä kirkoiksi, raamatunvastainen naispappeus, lasten murhaaminen liukuhihnalta aborteissa, homoseksuaalisuus, evankeliumin opetuksen lakkauttaminen kodeissa, kouluissa ja yliopistoissa jne.) sytyttänyt Jumalan vihan, ja nyt kansa ja koko maan on Jumalan vihan ruoskan riepoteltavana. Asiat eivät siis parane niin, että kansa rientää tuhoamaan esivaltaansa, vaan niin, että kansa tekee parannuksen, jolloin Jumalan viha leppyy ja Jumala alkaa poistaa vihollisia ja rikollisia (jotka hän tänne on rangaistukseksi lähettänyt) ja siinä ohessa suo kansalle oikean lujan ja oikeamielisen esivallan.

   Sen sijaan, että huudetaan: ”Huoraava eliitti pitää saada pelkäämään”, tulee huutaa: ”Syntinen kansa pitää saada pelkäämään”, tai: ”Pelätkäämme!”

   Sen sijaan, että huudetaan: ”Koskaan ei saa unohtaa, että eliitti on vastuussa kansalle siitä, mitä se nyt tekee”, tulee huutaa: ”Koskaan ei saa unohtaa, että kansa on vastuussa Jumalalle siitä, mitä se tekee”, tai: ”Olemme rikkoneet Jumalaa vastaan!”

   Sen sijaan, että huudetaan: ”eliitin teot tullaan ottamaan esiin”, tulee huutaa SUURELLA ÄÄNELLÄ: ”Kansan teot tullaan ottamaan esiin”, tai: ”Pankaamme pois synnit!”

   Sen sijaan, että huudetaan: ”Jokainen kansaa halveksinut sana poltetaan niille huulille, joista sanat lähtivät”, tulee huutaa: ”Jokainen Jumalaa halveksinut sana poltetaan niille huulille, joista sanat lähtivät”, tai: ”Tuhoudumme – olemme sytyttäneet Jumalan vihan!”

   Sen sijaan, että huudetaan: ”Maanpetturit saavat juuri sen, minkä he ansaitsevat – – heidän mehuhetkensä päättyy ikävästi”, tulee varoittaa: ”Jumalaa pilkkaava syntinen kansa saa juuri sen, mitä se ansaitsee – – sen mehuhetki päättyy ikävästi”, tai: ”Olemme luopuneet Jumalasta, ja meitä uhkaa tuhoutuminen ja helvetti!”

   Sen sijaan, että huudetaan: ”Eliitti saa sitä, mitä eliitti tilaa – – lyhtypylväät”, tulee huutaa: ”Kansa saa sitä, mitä kansa tilaa – – Jumalan vihan, tuhoutumisen”, tai: ”Tuhoudumme, nöyrtykäämme Jumalan käden alle!”

   Kansankiihottaja ei ole myöskään tietävinään, että Suomessa esivalta (eliitti) on kansa itse: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Nykyinen tilanne on kansan itsensä aiheuttama. Kansa itse on oma esivaltansa, mikä tarkoittaa sitä, ettei maassa ole esivaltaa lainkaan, on vain jonkinlainen huono kuvatus (eihän kansa koskaan rankaise itseään tekosistaan ja synneistään – esim. lailliset lastenmurhat, laillinen homoseksuaalisuus jne.). Koska tämä oikean Jeesuksen Kristuksen ja evankeliumin hylkäävä kansa on (syntiinlankeemuksen peruina) perkeleen orjien joukko, täällä kansa sekä kansalaisina että esivaltaa teeskentelevinä on käytännössä perkele. Kaikki Suomessa on perkeleestä. Koska demokratia hävittää kaiken kurin (kansa ei rankaise itseään) ja kaiken esivallan (kurissa pidettävä kansa nousee itse muka esivallakseen eli hävittää oikean esivallan), Suomi on puhdas perkeleen anarkia. Sellainen vuorenvarmasti sytyttää Jumalan vihan ja vie kansan perikatoon.

   Kansa itse on pettänyt kaiken. Nyt Jumalan viha ansaitusti tuhoaa tämän maan ja kansan. Vain parannuksenteko (katumus + usko) auttaa, sillä vain Jumalan leppyminen voi estää kansan tuhoutumasta.

   Toivoisin kiihkoilijoiden menevän itseensä ja ymmärtävän, että kiihkoilullaan he vain vievät maan ja kansan yhä syvempään ahdinkoon ja tuhoon, koska jumalaton kiihkoilu vain lietsoo Jumalan vihaa.

   Plusääni(7)Miinusääni(24)
   1. Vesa-Ilkka Laurio. Voisit oikeastaan lopettaa tuon huutamisen ja höpöttämisen, ynnä esiintymisen jonakin ”Jumalan äänenä” varsinkin täällä, mikä on kansallismielinen sivusto, ei parannussaarnaajan puhepönttö. Hengenmiehenekään et tunnu kummoinen olevan, toki uskoa saat miten haluat. Näin vanha luterilaisena, siis miehenä joka pitäytyy luterilaisissa tunnuskirjoissa, katson että jumalatonta hallintoa vastaan on noustava vaikka sitten viikate kourassa. Paavali käski olemaan alamainen esivallalle, mutta tämä tapahtui ennenkuin esivalta so. keisari Nero hyökkäsi kristittyjen kurkkuun. Tämän jälkeen kristittyjä toistuvasti vaadittiin uhraamaan keisarille mihin he eivät suostuneet siis oikeammin niskoittelivat esivaltaa vastaan. Ja vähässäpä se meidänkin, niin sinun kuin minunkin vapaus kristittyinä olisi jos Paavi aikanaan olisi saanut tahtonsa läpi edustaen kirkollista ja osin maallista esivaltaa. Puhumattakaan siitä minkälaiseen sorron yöhön olisimme ajautuneet ilman jääkäriliikettä ja sellaisia suoraselkäisiä hengenmiehiä kuin Elias Simojoki, jotka alun perin nousivat ns. ”laillista esivaltaa” vastaan. Ja Raamatusta voit lukea kuinka Daavid asettui laillista esivaltaa vastaan noustessaan kapinaan kuningas Saulin hallitessa. Jumalaton, saastaisen hengen ohjaama, perverssioita ja vääriä oppeja levittävä esivalta ei ole mikään esivalta vaan se on isästä perkeleestä ja sitä voi ja sitä täytyy vastustaa.

    Plusääni(19)Miinusääni(4)
     1. Jep. Löytyyhän niitä ja minä kyllä olen synkästi uskovainen mies. Mutta tämä pointti on siinä että tämä sivusto ei ole mikään foorumi minun, Laurion tai edes Jeesuksen ajatuksille uskosta. Tämä on kansallismielinen sivusto jossa keskustellaan Suomesta ja sen asioista. Minä ja Laurio voimme kyllä vänkätä asioista muualla. Hän nyt vaan tuntuu ottaneen tämän palstan omakseen ja puhuu ummet, lammet, laulun sanat asioista jotka eivät kuulu tänne. Mutta emme hellitä, ehkäpä saamme miehen asialliseen hoitoon kun vähän väännämme. O ja ELÄKÖÖN SUOMI!

      Plusääni(6)Miinusääni(4)
    1. Tommi Rautiaiselle at 6.25

     Luterilaiset Tunnustuskirjat, joihin pitäydyt, toteavat esivallasta:

     ”Se (evankeliumi) ei kumoa valtiota eikä perhettä, vaan vaatii nimenomaan, että ne on säilytettävä jumalallisina järjestyksinä ja että rakkautta tulee harjoittaa näiden järjestysten puitteissa. Sen tähden kristittyjen tulee välttämättä totella esivaltaansa ja sen lakeja, mikäli ne eivät käske tekemään syntiä, sillä siinä tapauksessa heidän tulee totella enemmän Jumalaa kuin ihmisiä, Apt. 5:29” (Augsburgin tunnustus, kohta XVI);

     ”Evankeliumi ei myöskään säädä uusia yhteiskuntajärjestystä koskevia lakeja, vaan opettaa meitä olemaan kuuliaisia voimassa oleville järjestyksille, olivatpa ne pakanoiden tai keiden hyvänsä säätämiä. – – Eihän evankeliumi tee loppua yhteiskunnan eikä talouselämän järjestyksestä, vaan päinvastoin hyväksyy ne ja käskee noudattamaan niitä niin kuin jumalallista järjestystä ainakin, ei vain rangaistuksen pelosta, vaan omantunnonkin tähden” (Augsburgin tunnustuksen puolustus, kohta XVI);

     ”Mutta nuo hurmahenget ovat niin sokaistuneita, etteivät näe Jumalan sanaa eivätkä käskyä. Kastetta ja esivaltaa he eivätkä pidä sen isommassa arvossa kuin puron ja padan vettä tai tavallisia ihmisiä. Milloin eivät havaitse uskoa eivätkä kuuliaisuutta, nuo asiat eivät ole heidän mielestään itsessäänkään minkään arvoisia. Tähän ajatukseen on kätkeytynyt vallankumouksen Perkele, joka mielellään haluaisi riistää esivallalta kruunun ja polkea sen jalkoihinsa voidakseen sitten vääntää kieroon ja tuhota kaikki Jumalan teot ja asetukset” (Iso katekismus, Neljäs osa, Kaste).

     ”Poikkeuksena on hänen (so. paavin) poliittinen valtansa, sillä sen puitteissa Jumala antaa kansalle tapahtua paljon hyvää myös tyrannin ja konnan toimesta” (Schmalkaldenin opinkohdat, toinen osa, opinkohta 4).

     Mitä toteamukseesi Paavalista tulee, myös Pietari käskee olemaan esivallalle alamainen. Kumpikaan ei ilmoita, että heidän käskyillään olisi vain ajallinen tarkoitus:

     ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi – – kunnioittakaa kuningasta” (1. Piet. 2:13, 14, 17);

     ”Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset” (Tiit. 3:1);

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1);

     ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme” (1. Tim. 2:1-3).

     Esivaltaa saa arvostella, neuvoa ja pilkata, mutta sitä ei saa kumota (se on Jumalalta, kuten Room. 13:1 toteaa): ”Hän (Jumala) vuodattaa ylenkatsetta ruhtinasten päälle” (Job 12:21).

     Mitä minun ”vapauteeni kristittynä” tulee, minä olen absoluuttisen vapaa, vaikka olisin sorrettu, orja tai kuollut (niillä ei ole minuun mitään vaikutusta):

     ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi – – Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi” (Joh. 8:31, 32, 36);

     ”Vapauteen Kristus vapautti meidät” (Gal. 5:1);

     ”Pysyköön kukin siinä asemassa, missä hänet on kutsuttu. Jos olet kutsuttu orjana, älä siitä murehdi; mutta vaikka voisitkin päästä vapaaksi, niin ole ennemmin siinä osassasi. Sillä joka orjana on kutsuttu Herrassa, on Herran vapaa; samoin vapaana kutsuttu on Kristuksen orja” (1. Kor. 7:20-22);

     ”sillä me olemme kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi ruumiiksi, olimmepa – – orjia tai vapaita” (1. Kor. 12:13);

     ”Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet. Ei ole tässä – – orjaa eikä vapaata – -; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa” (Gal. 3:27-28);

     ”Jeesus sanoi hänelle: ’Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?’” (Joh. 11:25-26);

     ”Älköön siis kukaan kerskatko ihmisistä; sillä kaikki on teidän (kristittyjen), teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23);

     ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:38-39).

     Esivallan alkuperästä on hyvä tietää tämä:

     ”ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

     Vielä ”kansallismielisestä sivustosta”: Jos kansallismielinen sivusto pelastaa täällä Suomea (olen osa Suomea), niin eikö se koske minuakin? Puuhataanko täällä terästettyä ”jumalatonta hallintoa”?

     Plusääni(3)Miinusääni(11)
     1. Kerroppa minulle uskotko sinä RAAMATTUUN? Luetko sinä sitä? Vai ovatko lainauksesi pelkkiä ulkoaoppimiasi lauseita? Ensimmäisessä Timoteuksen kirjeessä sen neljännessä luvussa ja ensimmäisessä ja keessa sanotaan näin: ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja” ja jae ” jatkaa ”valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.” Mitä nyt sitten tulee sinun ”suomalaisuuteesi” niin minusta nähden sinä olet siitä luopunut ja sen tehdessäsi olet myös menettänyt oikeutesi kirjoittaa ainakaan tänne yhtään mitään. Minä kyllä tiedän roomalaiskirjeen kolmannentoista luvun, osaan ulkoa koko kirjeen, mutta tiedätkö sinä Ilmestyskirjan seitsämättätoista lukua? Oletko tutkinut, oletko pohtinut? Ja Aamos 9, onko tuttu? Luetko sinä edes Raamattua vai jodlaadko sinä vain sinulle opetettua rusinat pullasta Kristusta. JUMALA ON KYMMENIEN KÄSKYJEN JUMALA, eikä sitä ohiteta kitaran soitolla ja hallelujaa pullalla.

      Plusääni(9)Miinusääni(5)
     2. No niin. Tästä seuraa, että kaikki mitä paavi on tuon väärän, herjaavan, rienaavan ja anastetun vallan nojalla tehnyt ja pannut alulle, se on ollut ja on yhä pelkkää Perkeleen touhua ja peuhua. Näin hän on voimiensa mukaan turmellut koko pyhää kristillistä kirkkoa ja tehnyt tyhjäksi ensimmäistä eli pääopinkohtaa, joka puhuu Jeesuksen Kristuksen suorittamasta lunastuksesta. Poikkeuksena on hänen poliittinen valtansa, sillä sen puitteissa Jumala antaa kansalle tapahtua paljon hyvää myös tyrannin ja konnan toimesta. Oletko sinä Vesa-Ilkka sitä mieltä että kaikki näin toimivat ovat Jumalan mieltä myöten.

      Plusääni(7)Miinusääni(5)
     3. Rautiainen at 13.01

      Kyllä, ilmeneehän siitä, että Jumala on sen takana, että kansaa hallitsevat esivaltana tyrannit ja konnat – ja esimerkiksi kaikkein ylin konna ja saatana, kansa itse: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

      Taaskaan siis kyseessä ei ole minun mielipiteeni vaan Jumalan käsky. Minulla ei ole omia mielipiteitä:

      ”ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:20);

      ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7).

      Sitaattisi alkuosassa puhutaan siitä, mitä paavi vaikuttaa Kirkossa, loppuosassa siitä, mitä hän vaikuttaa maallisessa valtapiirissä, valtiossa.

      Sitaatti hieman pitempänä:

      Neljäs kohta (paavius)

      Paavi ei ole jure divino eli Jumalan sanan perusteella koko kristikunnan pää, sillä tämä arvo kuuluu yhdelle ainoalle, nimittäin Jeesukselle Kristukselle. Paavi on ainoastaan Rooman seurakunnan piispa ja kirkkoherra ja lisäksi niiden, jotka vapaaehtoisesti tai ihmisten toimenpitein eli maallisen esivallan päätöksin ovat häneen liittyneet. Tarkoituksena ei ollut alistua jonkun herran alamaisiksi vaan elää hänen rinnallaan kristittyinä kuten veljet ja kumppanukset. Näin todistavat vanhat kirkolliskokoukset ja pyhän Cyprianuksen aikakausi. 11 Mutta nykyään ei yksikään piispa tohdi puhutella paavia ”veljeksi” niin kuin silloin. Nyt on kuninkaan ja keisarinkin kutsuttava häntä ”kaikkien armollisimmaksi herrakseen”. Semmoista me emme tahdo, emme saa emmekä voi ottaa tunnollemme. Ken sen tahtoo tehdä, tehköön ilman meitä.

      Tästä seuraa, että kaikki mitä paavi on tuon väärän, herjaavan, rienaavan ja anastetun vallan nojalla tehnyt ja pannut alulle, se on ollut ja on yhä pelkkää Perkeleen touhua ja peuhua. Näin hän on voimiensa mukaan turmellut koko pyhää kristillistä kirkkoa ja tehnyt tyhjäksi ensimmäistä eli pääopinkohtaa, joka puhuu Jeesuksen Kristuksen suorittamasta lunastuksesta. Poikkeuksena on hänen poliittinen valtansa, sillä sen puitteissa Jumala antaa kansalle tapahtua paljon hyvää myös tyrannin ja konnan toimesta.

      Todisteena ovat kaikki hänen bullansa ja kirjansa. Niissä hän Ilmestyskirjan 12. luvussa kuvatun (Ilm. 10:3) enkelin tavoin ärjyy kuin leijona. Kukaan kristitty ei muka voi pelastua, ellei ole hänelle kuuliainen ja alistu kaikkeen, mitä ikinä hän tahtoo, mitä hän sanoo ja mitä hän tekee. Siten hän itse asiassa väittää: ”Vaikka uskotkin Kristukseen ja sinulla on hänessä kaikki, mitä tarvitaan autuuteen, se on kuitenkin yhtä tyhjän kanssa, jollet pidä minua jumalanasi, ole alamaiseni ja minulle kuuliainen.” Kuitenkin on ilmeistä, että pyhä kirkko on ollut ilman paavia ainakin yli viisisataa vuotta. 12 Tähän päivään asti ei kreikkalainen kirkko eivätkä monet muunkielisetkään kirkot ole milloinkaan olleet paavin alaisina. Paavin valta on siis, kuten on usein sanottu, ihmisten keksimä, sitä ei Jumala ole käskenyt, se on tarpeeton ja turha. Pyhä kristillinen kirkko säilyy ilman tuommoista päätäkin ja olisi säilynyt vielä paremmin, jollei Perkele olisi moista päätä keksinyt pystyttää. Paaviudesta ei kirkolle ole hyötyä, sillä se ei hoida mitään kristillistä virkaa. Kirkko siis varmasti pysyy voimassa ilman paavia.

      Plusääni(3)Miinusääni(9)
     4. Nimen omaisesti tähän minä haluan laittaa lainauksen Schmalkaldenin julistuksesta:”Sillä kirkolliskokouksessa emme seiso keisarin emmekä maallisen esivallan edessä, niin kuin Augsburgin valtiopäivillä, jonne keisari kutsui aivan armollisella kirjeellä ja jossa hän suopeasti antoi tutkia asiaa. Nyt me tulemme seisomaan paavin ja itsensä Perkeleen edessä, joka ei aio alkuunkaan kuunnella, vaan tahtoo oikopäätä meidän tuomita, murhata ja pakottaa epäjumalanpalvelukseen. Siksi emme saa ruveta suutelemaan hänen jalkojaan ja sanomaan: ”Te olette armollinen herrani”, vaan meidän tulee sanoa niin kuin enkeli sanoo Perkeleelle Sakarjan kirjassa: (Sak. 3:2) ”Jumala rangaiskoon sinua, Saatana”.

      Plusääni(4)Miinusääni(3)
     5. Hah hah haa. Nyt kuitenkin tuntui unohtuvan Schmalkaldenin julistus sekä Melanchtonin koostama Augsburgin uskontunnustus. Missäänb olosuhteissa Luther tai Melanchton eivät neuvoneet ihmisiä, kristittyjä noudattamaan mitä tahansa ”esivaltaa”. Sinähän nyt tietysti noudatat mitä homovaltaa haluat, mutta jos vähänkään haluat muuta kuin omaa minuuttasi, niin kenties Sananlaskut 17:28 helpottaa. Ja lakkaa näsäilemästä miun keralla, mie löysin Herran linnassa enkä hiekkalootalla.

      Plusääni(5)Miinusääni(4)
   2. Laurio toistaa yhtä ja samaa Paavalin lausetta aivovammaisen lailla kerta toisensa
    jälkeen. Paavali oli kuitenkin puoliksi idumealainen ja vedätykset olivat ilmeiset. Laurio on askenatsi joiltain osin, joten Lauriokaan ei tunne genetiikkansa kautta Jaakobin biologisen heimon Jahvea eikä pyhää henkeä. Hengellä tuskin on tarvetta jankata Paavalia, sen keinot ovat huomattavasti hienostuneemmat.

    Mielestäni Raamatun henki ilmenee paljon paremmin esimerkiksi Daavidissa (oik. Dadu tai Tatu), joka oli aikalaisten valtaapitävien kirjoituksissa kapinallinen, lainsuojaton ja bandiitti. Hänet kuitenkin ”katsottiin otolliseksi” Jahven puolelta. Laurio olisi varmasti ollut paasaamassa silloinkin ”esivallasta” ja ”synnistä” ym. paskaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
    1. Myrkyllisestä palautteesta päätellen kaikkialla täällä kommenttiosastoissa olen ollut, ja olen, täsmälleen oikeassa. Kiitos! Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus, on SE asia, jota vastaan perkele hyökkää, koska Jeesus Kristus teki tyhjäksi perkeleen teot, 1. Joh. 3:8. Vaikka olisitte täällä kuinka myrkyllisiä Kristusta ja kristittyjä kohtaan, se ei muuta teidän – ja Suomen – kohtaloa vaan sinetöi sen.

     Ja tässä tämän päivän läksyt:

     ”Autuaita olette te (kristityt), kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikään kuin jonkin pahan – Ihmisen Pojan tähden. Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa; sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa; sillä näin tekivät heidän isänsä profeetoille” (Luuk. 6:22-23);

     ”Jos maailma teitä (kristittyjä) vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua (Jeesusta) ennen kuin teitä. Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sen tähden maailma teitä vihaa. Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: ’Ei ole palvelija herraansa suurempi’. Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne. Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt. Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat. Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni” (Joh. 15:18-23);

     ”Ja te (kristityt) joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden” (Matt. 10:22);

     ”Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa” (1. Joh. 3:13).

     Eipä sitten muuta kuin hyvää kohtaloa! Vielä ehtisi Jeesus Kristus teidät pelastaa, niin että saisitte yhteyden (syntien anteeksiantamuksessa) Isään Jumalaan ja saisitte vastaukset rukouksiin ja maalle ja kansalle avun, ainoan olemassa olevan avun.

     Kiitos ja ylistys sinulle, Herra Jeesus, Vapahtajani! Minä iloitsen ja riemuitsen!

     Plusääni(5)Miinusääni(2)
 4. Ajan henki ja pelin tausta kun valkenee valkenemistaan kollektiiviseen tietoisuteemme syntyy käännepiste jolta ei ole paluuta entiseen. Suorana on hyvä seistä eikä totuudessa ole mitään pelättävää. Sielunsa myyneiden on aika luovuttaa aseensa ja vapautua itsekin. Minne paeta jos asema ei auta ja status on mennyt? Kävisikö armo oikeudesta?

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
  1. Osaako Hämäläinen vaipua pystyasennosta polvilleen ja nöyrtyä totuuden (Jumalan sanan, Joh. 17:17) edessä? Oman tilan edessä? Oman pelin edessä? Omien sanojen edessä?

   Osaako Hämäläinen Jumalan sanan voimassa nöyrtyä parannukseen ja vapauttaa sielunsa synnin orjuudesta? Osaako Hämäläinen ”tulla lupauksen perilliseksi” ja ”PAETA pitämään kiinni edessä olevasta toivosta” (Hebr. 6:17-18) ja ”vapautua” (Gal. 5:1).

   Osaako Hämäläinen nähdä vian itsessään? Osaako Hämäläinen nähdä itsensä syypääksi maan ja kansan nykyiseen ahdinkoon ja uhanalaiseen asemaan? Jumalan vihaan?

   Olisiko Hämäläinen voinut aavistaa, että armo on olemassa todellisena ja elävänä, Herran veressä, Herran kuolemassa, Room. 3:25?

   Olisiko Hämäläinen voinut aavistaa, että kaikki valaistui ja ratkesi jo 6000 v. sitten ristillä? Että se on oikeus, Room. 5:9? Että aseet riisuttiin jo silloin, Kol. 2:15?

   Olisiko Hämäläinen voinut aavistaa, että voitto on jo saavutettu, Joh. 16:33?

   Että se on sinunkin saatavillasi, 1. Joh. 5:4?

   Plusääni(7)Miinusääni(28)
   1. Vesa-Ilkka Laurio. Minä en tiedä mikä sinut on sokeaksi ja kuuroksi saanut, mutta sen minä tiedän että sokea ja kuuro sinä olet. Oletko sinä niitä joista Roomalaiskirjeen !:29-32 kertoo? Oletko sinä se ihminen josta Mestari varoittaa Matteuksen 23:13-36 jakeissa? Oletko sinä se mies joka huutaa ”herra, herra” mutta jätää asiansa höpöttäjähenkien haltuun. Mikä sinä oikeastaan olet? Sinä täällä levität eksytyksen sanaa ja olet susi lammasten vaatteissa. Minä kuitenkin turvaan Herran sanaan. 1 Samuelin kirja 2:9. Mutta Jumala ei korkeudessaan antanut lupaa hyväksyä ja ymmärtää vaan hän on se joka viimeiseen asti valvoo omaansa. Raamattu sen ensimmäisestä lauseesta sen viimeiseen sanaan: ”Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa.” on se ainoa totuus jonka mukaan minä oijustan elämääni. Esterin kirja on opastus siitä kuinka tulee suhtautua sutkeihin. Sinä jaksat lainata kaikkia ”kivoja” jakeita ja yritätä vetäytyä niiden taakse, MUTTA 2Mooses 20:1-6 kertoo muuta. Jos sinä teet itsellesi epäjumalan edes ”kivoista jakeista” sinä rikot Jumalaa vastaan ja Jeesus sanoo Matteus 5:18 ja 19 totisen varoituksen sanan niin minulle kuin sinullekkin. Emme me saivartelemalla pääse pakoon Herran oikeudenmukaisia tuomioita, emmekä me, vaikka kuinka yritämme voi vääntää Jumalan sanaa oman mielemme mukaiseksi. Herra tahtoo että me hävitämme amalekin miehet ja piste. 1 Samuelin kirja 18:17 sen loppu ”Ole vain urhoollinen ja käy Herran sotia.”

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
 5. Suorastaan loistava artikkeli ”The Right Stuff”-sivuilta.

  HUORAAVAA ELIITTIÄ pitää painostaa tähän tyyliin, rakkaat veljet ja siskot:

  ”The Alt-Right Are The Real Racists”, kirjoittaja Pozwald Spengler.

  Valikoituja paloja:

  ”Me emme voi ymmärtää maailmaa, jos emme ymmärrä käsitettä rotu. Somalien keskimääräinen älykkyysosamäärä on 68. Yksilöä, jonka älykkyysosamäärä on alle 70, pidetään vähä-älyisenä (vajaana). Somalien sallitaan muuttavan Eurooppaan ja Afrikkaan käsittämättömän suurina määrinä. Me pelkäämme kertoa näistä heidän eroistaan meihin ja sensijaan toivotamme tervetulleeksi ihmisryhmän, joka on tuomittu elämään parasiittinä, ja joka ei koskaan pysty osallistumaan yhteiskuntamme ylläpitoon ja kehitykseen.”

  ”Kysytään, onko Alt-Right rasistinen, vaikka paljon parempi kysymys on, että onko rasismi pahaa? Rasismi ei ole itsessään paha eikä vihamielinen käsite. Se on vain uskoa siihen, josta on runsaasti näyttöä. Vanhusta syytetään rasistiksi, jos hän on joutunut mustien väkivallan kohteeksi ja on oppinut varomaan mustia. Hänen harkittu varovaisuutensa on moraalitonta tässä uudessa, oudossa maailmassa. Militantti ”antirasismi”, jota harrastetaan ääriuskonnollisella kiihkolla erilaisten instituutioiden ja organisaatioiden suojista, on kansaa alistava ja luonnoton projekti, jonka vastustamisessa olemme oikeassa.”

  ”Rodun realiteetin kieltämisen ainoa puolustus on utopistinen ajatus siitä, että niin tekemällä diversiteetin jännitteet häviävät. Olemme kuluttaneet edelliset viisikymmentä vuotta näkemättä-kuulematta-puhumatta rotua/rodusta, kieltämällä rodun todellisuuden ja mitä se on meille tuonut? Rotumellakat, eurooppalaiset jihadistit. Lopunajan kellon, joka lyö viimeisiä minuutteja valkoisen Amerikan yläpuolella. Vihaa, sekasortoa, pelkoa. Eli kyllä, Alt-Right on rasistinen, sillä vani olemalla rasisti voi pelastaa maailmamme.”

  ”Meidän on lopetettava anteeksipyytäminen siitä hyvästä, että olemme rasisteja”.

  Jos HUORAAVA ELIITTI, joka suojelee Israelia mustilta vähä-älyisiltä somaleilta, syyttää siis meitä rasisteiksi, me olemme silloin RASISTEJA ja ylpeitä siitä. Sen saa kuulla jokainen globaalieliitin juutalainen, joka luennoi meille rasismista ja samalla rakentaa muureja ja aitoja omaan Israeliinsa. Kuulkoon sen jokainen paikallinen rubenstiller ja vaviskoon.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Ei ole rotuja. Kaikki polveutuvat n. 6000 vuotta sitten eläneistä ensimmäisistä ihmisistä, Aadamista ja Eevasta. Erilaisia ihmisryhmiä ja kulttuureita on, mutta ei erilaisia rotuja. Kaikki ovat Aadamin yhtä ainoaa rotua.

   Älykkyystestit ovat kulttuurisidonnaisia, nykyisin ns. ”valkoisen rodun” laatimia. Siksi vain ”valkoisen rodun” kulttuuriin kuuluvat tulevat määritellyiksi ”älykkäiksi”, koska he vastaavat ”valkoisen rodun” käsitystä älykkyydestä. Jos jokin toinen ”rotu” laatisi älykkyystestit, tulokseksi saataisiin, että ”valkoisen rodun” älykkyys on keskimäärin 68 ja laatijarodun ehkä n. 110-120.

   Kuka huoraa? Kansa. Se on luopunut Jumalasta ja elää perkeleessä. Huoraa.

   Plusääni(8)Miinusääni(28)
   1. Laurio vaikuttaa yhä enemmän kommenttiensa perusteella marxilaiselta provokaattorilta. Jarrumies joka ei tiedä miten kytkintä käytetään.

    Tämähän alkaa kuulostaa siltä kuin Lauriolla on joku aivan oma lahko. Laurion pseudotieteellinen runonlausuntaseura.

    Ehkä kannattaisi välillä laittaa se raamattu pois ja aukaista omat silmät.

    Rotu käsitteestähän halutaan juuri luopua sen takia kun se on vallanpitäjille epämieluisaa, poliittisesti epäkorrektia! Ja sen sijaan käytetään korvaavaa käsitettä ”etninen ryhmä”. Käsitteenä rotu viittaa kuitenkin enemmän ihmisten välisiin biologisiin eroihin ja etninen ryhmä enemmän kulttuurisiin eroihin

    Plusääni(25)Miinusääni(6)
    1. Se, ettei erilaisia ihmisrotuja ole, ei ole ihmisten mielipidemuodostuksesta riippuvainen asia. Kyseessä ei ole ”utopia”, ”marxilaisuus”, ”pseudotiede”, ”Laurio” tai minkään sortin ”epäkorrektius.” Seuraavassa muutamia faktoja Raamatusta (totuudesta, Joh. 17:17) ja luonnon omasta todistuksesta.

     Ihmisrodut ovat löpinää, osa 1

     Sana ”rasismi” tarkoittaa ”rotuerottelua”, ”rotuvihaa”, ”rotusyrjintää”. Kuitenkaan ihmisrotuja ei ole olemassa, joten sana ”rasismi” ja siitä johdetut ilmaukset ovat vääriä. Rodun sijaan tulisi puhua kansanryhmästä. Oikein olisi puhua kansanryhmään kohdistuvasta erottelusta, vihasta ja syrjinnästä. Ihmisiin ja ihmisryhmiin kohdistuvaa erottelua, vihaa ja syrjintää toki on, mutta se ei ole ”rasismia”. Sitäkin suuremmalla syyllä on syytä luopua sanan ”rasismi” käytöstä, koska se luo mieliin illuusion ”rotujen” olemassaolosta ja luo niin alustan erottelun, vihan tai syrjinnän kohdistamiselle ihmisiä kohtaan tällä perusteella. SANA ”RASISMI” JA SIITÄ JOHDETUT ILMAUKSET ITSESSÄÄN OVAT OMIAAN LUOMAAN EROTTELUA, VIHAA JA SYRJINTÄÄ (lieneekö tarkoitus, en tiedä).

     Se, ettei ihmisrotuja ole olemassa, on helposti osoitettavissa Raamatun ja muutaman luonnollisen seikan avulla, lähinnä genetiikan avulla. Apuna alla olevien kommenttien laatimisessa käytin Ken Hamin ja A. Charles Waren kirjaa ”One Race One Blood”, 2011.

     A. Raamatun todistus

     Raamattu ei tunne käsitettä ”rotu”. Sitä ei ole Vanhassa eikä Uudessa testamentissa. ”Rotu” on siis epäraamatullinen termi.

     Jumala loi ihmisen luomisviikon kuudentena päivänä n. 6000 vuotta sitten (ihminen ei siis ole kehittynyt eläimistä, kuten kehitysoppi väittää):

     ”Ja Jumala sanoi: ’Tehkäämme (Jumala on yksi olemus, jossa on kolme persoonaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki; siksi monikko) ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat’. Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. – – Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu. – – Ja Herra Jumala sanoi: ’Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva.’ – – Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla. Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo” (1. Moos. 1:26, 27; 2:7, 18, 21, 22);

     ”Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu” (1. Kor. 15:45);

     Jeesus: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa ’loi heidät mieheksi ja naiseksi’” (Matt. 19:4).

     Yllä jakeen 1. Moos. 2:7 ”elävä sielu” (hepr. nefesh chajjaa) tarkoittaa Geseniuksen saksankielisen ja Liljeqvistin suomenkielisen VT:n sanakirjan mukaan varsinaisesti ”elävä olento” (”ihmisestä tuli elävä olento”). Samoin jakeen 1. Kor. 15:45 ”elävä sielu” (kr. psycheen zoosan; siteerataan jaetta 1. Moos. 2:7 kreikaksi) tarkoittaa varsinaisesti ”elävä olento” (näin Walter Bauerin saksankielinen ja Gyllenbergin suomenkielinen UT:n sanakirja). Aadamilla ei siis ollut esivanhempia (kuten jotkut ovat väittäneet) eikä Aadam ole polveutunut eläimistä (kuten kehitysoppi väittää).

     Jumala käski Aadamia ja Eevaa lisääntymään:

     ”Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa” (1. Moos. 1:28);

     ”Hänestä (Eevasta) tuli kaiken elävän äiti” (1. Moos. 3:20);

     ”Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat” (Ap. t. 17:26; useassa raamatunkäännöksessä, mm. Bibliassa: ”…tehnyt koko ihmissuvun yhdestä verestä [kreik. haimatos] asumaan…).

     Olemme siis kaikki Aadamin ja Eevan jälkeläisiä – sukulaisia, samaa perhettä, ikää perheellä 6000 vuotta. On vain yksi ”rotu”, ihmisrotu eli Aadamin rotu. Siihen kuuluu koko ihmiskunta.

     Kuten Raamattu kertoo, Aadam ja Eeva lankesivat syntiin (saivat sitten syntiensä anteeksiantamuksen uskossa alkuevankeliumiin, 1. Moos. 3:15). Syntiinlankeemus tahrasi koko ihmiskunnan, ja lopulta ihmiset olivat niin syntisiä ja pahoja, että Jumala hukutti koko silloisen ihmiskunnan vedenpaisumuksessa, Nooan väkeä lukuun ottamatta. Niinpä Raamattu toteaa:

     ”Ja Jumala siunasi Nooan ja hänen poikansa ja sanoi heille: ’Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa.’ – – Heistä (so. Nooan kolmesta pojasta) kaikki maan asukkaat polveutuvat” (1. Moos. 9:1, 19).

     Vedenpaisumus tapahtui vain noin 4400 vuotta sitten. Olemme kaikki samaa verilinjaa.

     Myös se, että Aadamin syntiinlankeemus toi perisynnin koko ihmiskuntaan, osoittaa kaikkien ihmisten olevan Aadamin jälkeläisiä. Perisynti leviää syntymän kautta jokaiseen ihmiseen, ja se on sitä, että Jumala lukee Aadamin synnin syyllisyyden kaikille ihmisille syyksi (perisyyllisyys) ja että tämän syyksi lukemisen johdosta syntyvä periturmelus siirtyy luonnollisen polveutumisen välityksellä langenneilta vanhemmilta jälkeläisiin. Aadamin synnin vuoksi kaikkien osaksi tulee kuolema ja kadotus:

     ”yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema – – yhden lankeemuksesta monet ovat kuolleet – – tuomio tuli yhdestä ihmisestä kadotukseksi – – yhden ihmisen lankeemuksen tähden kuolema on hallinnut yhden kautta – – yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi – – yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi” (Room. 5:12, 15-19);

     ”kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23).

     Se, että me kaikki kuolemme ja olemme luonnostamme kadotustuomion ansainneita, osoittaa, että olemme ”Aadamin rotua”, yhtä ainoaa ihmisrotua.

     Niinpä sekin, että kaikki tarvitsemme pelastumista perkeleen, synnin, kuoleman ja helvetin vallasta, osoittaa meidät syntiinlangenneen Aadamin sukulaisiksi:

     ”yhden ihmisen (= Jeesuksen Kristuksen) vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi – – yhden kuuliaisuuden kautta monet tulevat vanhurskaiksi” (Room. 5:18-19);

     ”joka (so. Jumala) tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat” (1. Tim. 2:4) – – ”Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi” (Room. 11:32) – – ”hän (Herra) ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen” (2. Piet. 3:9);

     ”Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa” (2. Kor. 5:19);

     ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16);

     ”Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa” (Gal. 3:28) – – ”Sanoohan Raamattu: ’Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään’. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat” (Room. 10:11-12) – – ”Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus” (Kol. 3:11);

     ”sinä (Karitsa, Jeesus Kristus) olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista” (Ilm. 5:9) – – ”Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä” (Ilm. 7:9).

     Plusääni(3)Miinusääni(15)
    2. Ihmisrodut ovat löpinää, osa 2

     B. Luonnon todistus

     Luomistyön jälkeen Jumala totesi, että kaikki, mitä hän oli tehnyt, oli ”sangen hyvää” (1.Moos. 1:31). Jumalan Aadamille ja Eevalle luoma geneettinen koodi oli täydellinen, vailla vikoja ja puutteita. Aadam ja Eeva elivät paratiisissa. Ympäristö ja ilmasto olivat täydellisiä ja toimivat täydellisesti ja vakaasti.

     Syntiinlankeemus kuitenkin toi synnin ja kuoleman maailmaan. Aadam ja Eeva lisääntyivät, ja heidän jälkeläisensä levisivät ympäri maailmaa. Noin 1600 vuotta luomisen jälkeen ihmisten synti oli kasvanut niin suureksi, että Jumala tuhosi koko silloisen ihmiskunnan vedenpaisumuksessa, Nooan väkeä lukuun ottamatta. Vedenpaisumus muutti ympäristön kokonaan. Vakaa ilmasto meni sekaisin ja muuttui.

     Koska synti ja kuolema alkoivat heikentää ihmiselimistöä (sairaudet ovat ”pikkukuolemia”), myös geenistöön alkoi tulla mutaatioita (vaurioita). Lisäksi vedenpaisumuksen jälkeen ilmasto-olojen muututtua maahan kohdistuva säteily aiheutti lisää mutaatioita. Mutaatiot siirtyvät seuraaviin sukupolviin. Mitä pidemmälle aika kului, sitä enemmän mutaatioita kertyi ihmiskunnan geenistöön.

     Tämä mutaatioasia selittää sen, miksi Aadamin ja Eevan ja lähimpien heistä polveutuneiden sukupolvien aikaan lähisukulaisten väliset avioliitot olivat normaaleja ja vaarattomia mutta eivät myöhemmin (Jumala kielsi ne myöhemmin, 3. Moos. 18.-20. luvut). Kun ihmisten geenistössä on paljon mutaatioita, silloin on olemassa huomattava vaara, että lähisukulaisilla on monia samoja vaurioita geenistöissään. Silloin lähisukulaisten avioliitoista voi koitua paljon ongelmia, esimerkiksi sairauksia ja epämuodostumia. Mitä kaukaisempaa sukua ihmiset ovat toisilleen, sitä vähemmän heillä on samoja mutaatioita ja sitä helpommin toisen puolison terve geeni peittää toisen puolison mutaatiogeenin. Aadamin ja Eevan aikaan mutaatioiden aiheuttamaa vaaraa ei ollut. Myöhemmin, kun vaara alkoi kasvaa huomattavaksi, Jumala kielsi lähisukulaisten avioliitot.

     Jos siis mutaatio on geenistön vaurioitumista, silloin se voi vain vähentää ja vääristää geenistön informaatiomäärää ja vaihtelupotentiaalia. Alussa mainittu Hamin ja Waren kirja (s. 83) siteeraa biofyysikko Lee Spetneriä: ”Kaikki mutaatiot, joita on tutkittu molekyylitasolla, ovat osoittautuneet sellaisiksi, että ne vähentävät geneettistä informaatioita, eivät lisää sitä – – ei ole havaittu yhtäkään mutaatiota, joka lisäisi informaatiota genomiin.”

     Mutaatiot eivät koskaan lisää geenistön informaatiota. Ei ole olemassa mitään luonnollista mekanismia, joka voisi lisätä informaatiota ihmisen geenistöön. Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa geenistöjen kokoonpanoon (ei itse geeneihin), on luonnollinen valinta (esim. vaaleaihoiset pohjoiseen, mustaihoiset päiväntasaajan seuduille). Kuitenkin sekin vain vie pois informaatiota (esim. runsasmelaniinisiä soluja määrittävä geenistö häviää vähitellen pohjoisilla vaaleaihoisten alueilla). Yleensä tuo informaatio koskee pinnallisia seikkoja, sellaisia kuin koko, väri tai ruumiinosien suhteet. Mutaatiot ja luonnollinen valinta voivat vain vähentää geenistön informaatiota. Informaation lisääntyminen ei ole mahdollista.

     Kuitenkin kehitysoppi eli evoluutio-oppi perustuu ajatukseen, että ihminen on kehittynyt yhdestä molekyylistä välivaiheiden (esim. apina) kautta ihmiseksi monien miljoonien vuosien kuluessa. Tämä vaatisi jatkuvasti uuden informaation ilmaantumista geenistöön. Onhan selvää, että jonkin organismin muuttuminen edellyttää geenistön muuttumista. Eläimet eivät siis voi muuttua toisiksi eläimiksi tai ihmiseksi. Lisko ei mitenkään voi muuttua linnuksi, koska liskolla ei ole esimerkiksi höyhengeenistöä. Tämä kumoaa kokonaan Darwinin kehitysopin. Lajit eivät voi muuttua toisiksi lajeiksi. Se on täysin mahdotonta.

     Kuten luomiskertomuksesta Raamatun alussa käy ilmi, Jumala loi kaikki kasvit ja eläimet ”kunkin lajinsa mukaan.” Kaikki lajit luotiin jo luomisessa, eikä uusia eläin- tai kasvilajeja ole mahdollista enää syntyä. Kunkin lajin sisällä tietenkin voi em. luonnollisen valinnan tuloksena syntyä erilaisia alalajeja, mutta ne eivät, kuten sanottu, johdu uudesta geneettisestä informaatiosta vaan olemassa olevan informaation kaventumisesta paikallisesti. Eikä tällä ole mitään tekemistä minkään ”kehitysopin” kanssa.

     Jossakin ympäristössä esimerkiksi keltaiset linnut menestyvät ja muun väriset linnut eivät menesty, ja silloin keltaiset linnut lisääntyvät hyvin ja muut huonosti. Seuraus on, että ko. ympäristöön jää vain keltaisia lintuja. Muiden kadotessa populaatiosta katoaa myös niiden värigeenistö. Geenistön informaatio vähenee. Toisessa ympäristössä taas punainen värimuoto menestyy hyvin ja syrjäyttää muut. Jossakin ympäristössä sininen värimuoto pärjää. Ulkonaisesti näyttää olevan suuri moninaisuus (yhdessä paikassa keltaisia, toisessa punaisia, kolmannessa sinisiä jne.), mutta kunkin populaation geenistössä on tapahtunut informaation vähentymistä (ne eivät enää pysty tuottamaan alkuperäisen parin värimoninaisuutta). Kuitenkin kehitysopin kannattajat käyttävät noiden monien värimuotojen löytymistä kehitysopin todisteena, kääntäen asia päälaelleen!

     Kehitysoppi sanoo, että miljoonien vuosien kuluessa lajit muuttuivat kokonaan toisiksi lajeiksi, mutta mutaatiot ja luonnollinen valinta eivät voi tuottaa tuollaiseen muuttumiseen tarvittavaa uutta informaatiota. Kehitysoppi on puhdasta huuhaata. Kehitysoppi edellyttää myös väitettä, että elämä ja geenien koodijärjestelmä ja informaatio syntyivät itsestään kuolleesta aineesta, mikä on mielettömyyden huippu.

     Mitä tekemistä kehitysopilla sitten on rotujen kanssa? Paljonkin. Ennen Darwinia ja hänen kehitysoppiaan ”rodulla” tarkoitettiin sellaisia löyhiä yhteisöjä kuin ”irlantilainen rotu”, ”suomalainen rotu” jne. Darwin sen sijaan ajatteli ihmisen kehittyneen apinasta ja asetti apinan ja ihmisen väliin jatkumon, jossa oli erilaisia rotuja, toiset lähempänä apinaa, toiset jo pitemmälle ihmisyydessä kehittyneitä (kriteerinä lähinnä ulkomuoto). Riippuen siitä, kuinka lähellä tai kaukana apinasta rotu oli, Darwin puhui (etenkin kirjassaan ”The Descent of Man”, ”Ihmisen syntyperä”) alemmasta rodusta, ylemmästä rodusta, primitiivisestä rodusta, kehittyneestä rodusta jne.

     Tämä on nykyisen rasismin synty. Darwinin kehitysoppi edellyttää rotuja apinan ja ihmisen välimaastoon, ja lähes kaikki uskovat sen. Miksi uskovat sen? Koska se antaa laillisen ja tieteellisen verukkeen suunnata viha ja syrjintä eri ihmisryhmiä vastaan. Rasismi on siis perkeleestä sikiävää vihaa, joka käyttää oikeutuksenaan (verukkeenaan) Darwinin epätieteellistä kehitysoppia. Viha sai uuden kanavan. Kun päättäjämme puhuvat rasisminvastaisuudesta, he ymppäävät kansan mieliin erilaiset rodut (joita ei todellisuudessa ole olemassa) ja lietsovat siten rasismia. Darwin oli mies, joka valheellisella tieteellään antoi ihmiskunnan syvälle vihalle kanavan. Kehitysoppi on rasistista filosofiaa, sanoo Hamin ja Waren kirja (s. 91). Samalla sivulla on Steven J. Gouldin lausunto:

     ”Biologiset argumentit rasismin hyväksi olivat ehkä yleisiä ennen vuotta 1859, mutta ne lisääntyivät suunnattomasti kehitysopin hyväksymisen jälkeen.”

     Syy siihen, että kehitysoppi pysyy voimissaan (ehkä loputtomiin), on se, että ihmiskunta on täynnä vihaa (perkelettä, murhaa, valhetta) toisiaan vastaan (huom. ihmisten syntejä tietenkin tulee vihata ja niistä tulee nuhdella, mutta ihmisiä ei tule vihata). Ei ole rotuja. Viha kuitenkin vaatii, että niitä kuvitellaan olevan, vaikka lain voimin.

     On huomattava, että koska mutaatiot ja luonnollinen valinta eivät lisää geenistön informaation määrää, ei ole olemassa muita ”rotuja” korkeammalle kehittynyttä ”rotua”. Tämä totuus pudottaa monet viha- ja ylemmyysintoilijat maahan. Loogisesti ei ole myöskään alemmalla kehitystasolla olevia ”rotuja.” Ihmiskunta on yksi ainoa biologinen rotu.

     Myös kehitysopin kannattajien yleinen väite, että Raamatun luomisopin kannattajat uskovat, että Jumala loi kaikki elävät olennot täsmälleen siinä muodossa, jossa me tänään näemme niiden olevan, on väärä.

     Luomisoppiin ja Raamattuun uskovat eivät usko, että Jumala loi eläimet juuri siinä muodossa kuin ne nykyisin ovat. Luomiskertomus ilmoittaa, kuten todettu, että Jumala loi eläimet ”kunkin lajinsa mukaan.” Kunkin lajin sisään Jumala loi geneettisen kyvyn tuottaa suuren vaihtelevaisuuden.

     Kehitysopin kannattajat myös nostavat esiin esimerkkejä eläinten vaihtelevuudesta ja väittävät niitä todisteiksi kehitysopista, vaikka vaihtelevuus on rakennettu sisään eläinten geenistöön (myös luonnollinen valinta tapahtuu jo olemassa olevan geenistön puitteissa) ja vaikka kehitysoppi vaatisi uuden informaation ilmestymistä geenistöön, mikä on mahdottomuus.

     Ihmisellä on reilut 20 000 geeniä. Jokainen ihminen perii kummaltakin vanhemmaltaan version jokaisesta geenistä, joten ne esiintyvät pareina. Geenien informaation lisäksi periytyy siis valtava määrä informaation variaatioita.

     Kehitysoppi ja sen pohjalta rakennettu rotuoppi ovat kerta kaikkiaan tieteellistä pohjaa vailla olevia yhteiskunnallisia vihaoppeja, vihapuhetta kukkeimmillaan. Nyt kun genetiikka on osoittanut, ettei rotuja edes teoreettisesti voi olla olemassa, kehitysopista ja rotuopista on syytä luopua. Onkin esitetty seuraavanlaisia kommentteja (lähde: Ken Ham: ”The New Answers Book 1 – Over 25 Questions on Creation/Evolution and the Bible”, 2013, s. 222):

     Ken Ham mainitsee, että eräässä aikakauslehden Journal on Counseling and Development artikkelissa tutkijat ovat esittäneet, että ”termi ’rotu’ on pohjimmiltaan niin vailla merkitystä, että se pitäisi hylätä” (artikkeli on: S. C. Cameron, S. M. Wycoff: ”The destructive nature of the term race: growing beyond a false paradigm”, Journal on Counseling and Development 76:277-285, 1998).

     ”Rotu on yhteiskunnallinen ajatusrakennelma, joka on peräisin pääasiassa joitakin tunnetun historian tapahtumia koskevista käsityksistä, eikä sillä ole perustanaan mitään biologista todellisuutta” (R. L. Hotz: ”Race has no basis in biology, researchers say”, Cincinnati Enquirer, s. A3, 20.2.1997);

     ”He (ihmisen genomin kartoittajat) olivat koonneet kasaan luonnoksen ihmisen genomin koko järjestyksestä, ja tutkijat olivat yksimielisesti ilmoittaneet, että on olemassa vain yksi rotu – ihmisrotu” (N. Angier: ”Do races differ? Not really, DNA shows”, New York Times web, 22.8.2000).

     Plusääni(3)Miinusääni(16)
    3. Ihmisrodut ovat löpinää, osa 3

     Koska ihmisten ihonvärin ja silmien muodon suuri erilaisuus on kuitenkin juurruttanut rotuopin lujasti ihmisten mieliin, on syytä tuoda esiin tuon erilaisuuden geneettinen tausta.

     Periaatteessa ihmisillä on aivan samanlainen iho, ja kaikilla on aivan sama väripigmentti (melaniini), toisilla sitä vain on enemmän (tumma iho) ja toisilla vähemmän (vaalea iho). Melaniinia on kahta muotoa: eumelaniini (ruskea – musta) ja feomelaniini (punainen – keltainen). Melaniini on päätekijä, joka määrittää ihon värin (muita ovat mm. eräät muut pigmentit, lähellä ihon pintaa kulkevat verisuonet ja ihon rasvakerroksen määrä).

     Melaniinia tuottavat ihon orvaskeden pohjakerroksessa olevat melanosyytti-nimiset solut. Melanosyyttejä on kaikilla ihmisillä suurin piirtein sama määrä. Melanosyytit kokoavat melaniinin melanosomeihin, jotka siirtävät melaniinin samoin orvaskeden pohjakerroksessa oleviin jakautumiskykyisiin kantasoluihin. Kantasoluissa melaniinin tehtävänä on suojella solutumaa auringonvalon UV-säteilyltä. Vaaleaihoisilla suuri osa melaniinista häviää, kun kantasolut jakautuvat ja syntyneet solut vaeltavat orvaskedessä ylöspäin muodostaakseen lopulta ihon kuolleen kerroksen, marraskeden eli sarveiskerroksen. Jos ihossa on liian vähän melaniinia ja iho altistuu auringonvalolle, seurauksena on ihon palaminen ja suurentunut syöpäriski. Jos ihossa on liian paljon melaniinia ja iho saa liian vähän auringonvaloa, seurauksena on D-vitamiinin puute.

     Ihmisellä ei ole geneettisesti määrättyä melaniinin määrää vaan geneettisesti määrätty potentiaali tuottaa melaniinia tietty määrä. Määrä lisääntyy auringonpaisteessa, jolloin iho ruskettuu. Jotkut ruskettuvat herkemmin, jotkut vähemmän herkästi.

     Ihmisellä on 4-6 geeniä (niillä erilaisia alleeleja), jotka säätelevät tuotettavan melaniinin määrää ja tyyppiä. Tämän vuoksi on olemassa monenlaisia ihonvärejä. Selvyyden vuoksi seuraavassa selvityksessä oletetaan vain kaksi geeniä; toista merkitään a-kirjaimella, toista b-kirjaimella. Iso A ja iso B tarkoittavat geenejä, jotka koodaavat suurta melaniinin määrää, ja pikku a ja pikku b tarkoittavat geenejä, jotka koodaavat pientä melaniinin määrää.

     Ihminen saa geenit kummaltakin vanhemmaltaan; ne esiintyvät siis pareina. Jos isän ja äidin sukusoluissa on geenit A ja B, lapsi on AABB, jolloin hänellä on musta iho. Jos isän ja äidin sukusoluissa on geenit a ja b, lapsi on aabb, jolloin hänellä on hyvin vaalea iho. Jos isällä on AB (musta iho) ja äidillä ab (vaalea iho), lapsi on AaBb (keskiruskea iho; lasta kutsutaan mulatiksi). Jos kaksi muotoa AaBb olevaa risteytyy, lapsilla voi olla mikä tahansa ihonväri mustan ja vaalean välillä (tämä siis tapahtuu yhdessä sukupolvessa).

     Aadamista ja Eevasta ja Nooan perheestä voidaan siis sanoa, että he eivät voineet olla muotoa aabb eli ”valkoisia”, sillä silloin kaikki heidän jälkeläisensä olisivat olleet ”valkoisia”. He eivät voineet olla myöskään muotoa AABB eli ”mustia”, sillä silloin kaikki heidän jälkeläisensä olisivat olleet mustia. Heidän on täytynyt olla muotoa AaBb, jolloin jälkeläiset saattoivat yhdessä sukupolvessa olla valkoisia, mustia tai ruskeita.

     On myös ihmisryhmiä, jotka ovat pysyvästi keskiruskeita. Heillä on geenistö aaBB, jolloin jälkeläisetkin voivat olla vain aaBB. Heillä voi olla myös geenistö AAbb, jolloin jälkeläisetkin voivat olla vain AAbb. Jos sitten nämä ryhmät risteytyvät niin että isä on aaBB ja äiti AAbb, silloin jälkeläiset voivat jälleen olla mitä väriä tahansa mustan ja vaalean väliltä yhdessä sukupolvessa.

     Yllä kuvattu koskee kaikkia ihmisen ominaisuuksia. Silmien muoto esimerkiksi on kaikilla periaatteessa samanlainen. Aasialainen ovaali silmä on ”poikkeava” vain siitä syystä, että aasialaisten geenistö koodaa enemmän rasvakudosta silmien ympärille. Kaikilla ihmisillä on rasvakudosta silmien ympärillä, mutta joillakin sitä on enemmän, joillakin vähemmän.

     Kun ihonväriä ja silmien muotoa säätelevä genetiikka ymmärretään, ymmärretään myös heti, ettei kyse ole mistään ”rotueroista”.

     Lisäksi nuo ”rotueroiksi” katsotut ominaisuudet (ihon väri, silmien muoto jne.) ovat vain pikkuvariaatioita ihmisten välillä. On havaittu, että jos otetaan mitkä tahansa kaksi ihmistä maailmasta, geneettiset erot heidän välillään ovat luokkaa 0,2% (vaikka olisivat samasta ihmisryhmästä). Nuo ”rotueroiksi” katsotut ominaisuudet muodostavat vain 6% tuosta geneettisestä peruserosta, vastaten ihmisten välisten geneettisten erojen luokkaa 0,012%. Manhattanin North General Hospitalin pääjohtaja ja presidentti Harold Page Freeman on sanonut:

     ”Jos kysyt, mikä prosenttimäärä geeneistäsi heijastuu ulkonäössäsi, jonka perusteella me puhumme rodusta, niin vastaus näyttää olevan luokkaa 0,01%.” (lähde yllä jo mainittu New York Times webin Angier-artikkeli).

     Faktat ovat selvät. Otan siteerauksen Hamin ja Waren kirjasta (s. 107):

     ”Faktat ovat selvät:

     ”1. Olemme tulleet yhdestä miehestä. ’Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista…’ (1. Kor. 15:45). Tiedämme Jumalan sanasta, että kaikki ihmiset polveutuvat yhdestä miehestä, Aadamista. Y-kromosomi sisältää DNA:ta, joka siirtyy suoraan isältä pojalle. Ennustaisimme, että Y-kromosomin DNA on samanlainen kaikissa nykyisin elävissä miehissä. Y-kromosomin tieteellinen tutkimus näyttää tukevan sitä.

     ”2. Olemme tulleet yhdestä naisesta. ’Eeva – – oli kaiken elävän äiti’ (1. Moos. 3:20). Tiedämme Jumalan sanasta, että kaikki ihmiset polveutuvat yhdestä naisesta, Eevasta. Mitokondriaalinen DNA siirtyy suoraan äidiltä lapselle. Ennustaisimme, että mitokondriaalinen DNA on samanlainen kaikissa nykyisin elävissä ihmisissä. Mitokondriaalisen DNA:n tieteellinen tutkimus näyttää tukevan sitä.

     ”3. Olemme täysiä ihmisiä hedelmöityksestä lähtien. Kaikki geneettinen informaatio yksilön luomiseksi on läsnä hedelmöityksessä, joten heti alusta alkaen hedelmöittynyt munasolu on täysi ihminen. Ei ole olemassa biologista perustaa vetää mitään muuta rajaa, jolloin meistä ’tulisi’ ihmisiä. Jokainen ihminen on täysin ihminen, hedelmöityksestä elämän loppuun.

     ”4. ON VAIN YKSI IHMISROTU. Kaikki me polveudumme ensimmäisistä kahdesta ihmisestä. Koska meillä on yhteinen syntyperä, emme ole erilaisia biologisia rotuja.”

     Sitä tosiseikkaa, että Raamattu tunnustaa orjuuden ja säätelee sitä (1. Moos. 21:9-10; 9:24-27; 2. Moos. 20:10, 17; Ef. 6:5-8; Filemon 12), ei voi käyttää rotuopin tueksi. Missään kohdassa Raamattu ei lyö orjiin rotuleimaa.

     Hamin ja Waren kirja kuvailee myös sitä, mitä tapahtui ihmiskunnassa vedenpaisumuksen jälkeen. Ihmiskunta oli yhä yksi laaja ihmisryhmä, joten geenistö säilytti vaihtelevuutensa ja syvyytensä (luonnollinen valinta ei ollut kaventanut sitä). Oli yksi kieli ja yksi kulttuuri. Sitten kuitenkin ihmiskunta alkoi kapinoida Jumalan käskyä vastaan lisääntyä ja täyttää maa (1. Moos. 9:1). Ihmiskunta alkoi rakentaa itselleen kaupunkia ja Baabelin tornia ja tehdä itselleen nimen, etteivät he hajaantuisi yli kaiken maan (1. Moos. 11:1-9). Jumala kuitenkin sekoitti heidän kielensä ja hajotti heidät yli kaiken maan.

     Kun ihmiset hajaantuivat eri puolille maailmaa, geenistö jakautui. Koska eri ihmisryhmillä oli eri kielet, he eivät voineet enää yhdessä nousta Jumalaa vastaan (kuten nykyisessä globalisaatiossa tapahtuu). Eri ryhmät joutuivat erilaisiin ilmastoihin ja ympäristöihin. Luonnollinen valinta alkoi toimia. Pohjoisille alueille siirtyneet ryhmät alkoivat olla vaaleaihoisia, koska tummaihoiset (paljon melaniinia estämässä sen vähäisenkin auringonvalon UV-säteilyä, joka oli) eivät kyenneet tuottamaan riittävästi D-vitamiinia ja sairastuivat helposti eivätkä lisääntyneet paljon. Tummaa ihoa koodaavat geenit alkoivat hävitä pohjoisista ryhmistä. Jos jollakin pohjoiseen menneellä ryhmällä oli hyvin vähän vaaleaa ihoa koodaavia geenejä, se saattoi kuolla sukupuuttoon. Päiväntasaajalla tapahtui ihonvärin suhteen päinvastoin. Ympäristön paine vaikuttaa geenien tasapainoon niin, että eri olosuhteissa olevilla ihmisillä on kyseisiin olosuhteisiin sopivia ominaisuuksia (ihonväri vain yksi esimerkki).

     Jonkinlaisia poikkeuksiakin on, mutta niille löytyy geneettisiä tai muita selityksiä. Hyvin monet geneettiset ja ympäristöön liittyvät tekijät vaikuttavat luonnolliseen valintaan. Eskimoilla esimerkiksi on ruskea iho (ei vaalea), vaikka he elävät oloissa, joissa on vähän auringonvaloa. Luultavasti heidän geneettinen tyyppinsä on sellainen kuin Aabb, joka ei salli heidän kehittää vaaleampaa ihoa. Eskimoiden muut ominaisuudet kuitenkin tekevät heistä hyvin sopivia niihin olosuhteisiin, joissa he elävät. Ja kalasta he saavat D-vitamiinia.

     Tuo luonnollinen valinta, jonka tuloksena syntyy ihmisryhmiä, joilla on erilaisia ominaisuuksia, ei ole ”kehitystä” (todistetta kehitysopista), sillä uutta informaatiota ei synny. Sitä päinvastoin karsiutuu pois (esimerkiksi pohjoisessa ihonvärin AB-geenit). Luonnollinen valinta tapahtuu olemassa olevan geenistön puitteissa. Koska geenikombinaatioita voi syntyä lyhyessä ajassa (yhdessä sukupolvessa), erilaisia ihmisryhmiä saattoi syntyä nopeasti eri puolille maailmaa. Näitä ryhmiä ei voi sanoa ”roduiksi”. Erilaisia kulttuureita maailmassa on, mutta geenistö on ihmiskunnassa kaikkialla lähes identtinen (vain mutaatiot ja luonnollinen valinta ovat muokanneet sitä).

     LOPUKSI MUUTAMA SANANEN

     Maailmassa riehuvat perkeleen orjat (luonnolliset, Kristuksessa pelastumattomat ihmiset), eivät mitkään ”rodut”. Rotuajattelu on viimeisen päälle perkeleestä, koska se auttaa nimeämään ja mustamaalaamaan vihollisryhmiä ja hyökkäämään ihmisten päälle sinne tänne. Suomalaiset, juutalaiset, muslimit ja muu luonnollinen ihmiskunta ovat aivan samaa perkelettä, jotka siis kaikessa toiminnassaan vain tuhoavat toisiaan, itseään, ihmiskuntaa ja koko maailmaa mitä moninaisimmin tavoin. Myös hyvän teeskentely – esim. ihmistekoihin perustuvien uskontojen muodossa – on sisimmiltään tappamista, pettämistä ja ansaan viemistä. Vain oikeat kristityt ovat vapautetut perkeleen vallasta, Vapauttajana Jeesus Kristus. Maailman elämä on yhtä myrkkykäärmeen luikerrusta. Sitä on jokaisen Kristuksessa pelastumattoman elämä.

     Ja nimimerkki ”Vastavoimalle”: Laurio on kristitty, Jumalan lapsi.

     Plusääni(4)Miinusääni(18)
    4. Vaikutat itse riidankylväjltä. Oletko varma, että tässä ei nimenomaan rakenneta sisäistä konfliktia kaikkiin Euroopan maihin? Vstapuolelle mamut, mallimannekiinit ja väkivaltakoneistot ja toisaalta ”omalle” mahdollisimman paljon sionistisia kosher-pellejä. Oieka oppositio syrjäytetään niin, että he ovat toisaalta ainakin suureksi osaksi taas heitä vastaan.

     Muista, että unkarilaiset haluttiin lahdata myös Lännen toimesta. Heidät petettiin kapinoimaan. Eliitti janoaa eurooppalaisten valkoisten verta ja haluaa tappaa heidät. Ukrainalaisia tuhotaan ny, pian myös suomalaisia. Jos haluat kapinoida, niin tulet tässä tilanteessa saamaan väkivaltakoneistot vastaasi. Varaudu siis sankarikuolemaan. Olethan valmis siihen? Vedät mukanasi muitakin ja saadaan helposti poikkeustila, jonka verukkeella voidaan kenet tahansa lahdata. No on se tulossa pian muutenkin. Juuri jopa sionistipersujen tahdosta. Hehän ajavat kaikkea totalitarismia avoimesti.

     Ole tähän asti saarnannut täällä yksipuolista islamin vihaamista. Ilman mitään poikkeuksia. Eli olet paitsi eliittiä vastaan, nimenomaaan kaikkia mamuja ja 9 miljardia muslimia vastaan. Olet saarnannut vastatoimia nimenomaan mamuja vastaan, vaikka viime aikoina myös eliittiä. Olet esiintynyt sionistisesti muistaakseni muutenkin eli et vain vaikenemalla juutalaiisista. Olet myös esittänyt Putinia aitona vastavoimana sionistiselle Lännelle ja valanut uskoa ja tkea häneen. Olet saanut joskus suoria huomautuksia monelta lukijalta. Muistan jonkun vaatineen sinun bannaamistasi juutalaisena.

     Minusta mamutuksen vastavoimaksi rakennetut sionistiset vihaliikkeet ovat nimenomaan eliitin huijaus ja juutalaiseliitin omin sanoin visioimaa hajottamisen ja hallitsemisen politiikkaa. On mietittävä tarkasti liikkeensä. Kannattaa hakea liittolaisia myös ilamsin piiristä ja yhdistää voimat nimenomaan todellista vihollista vastaan. Ei tule langeta heidän koukkuihinsa.

     Plusääni(8)Miinusääni(9)
     1. Mitä vihaliikkeitä on rakennettu Suomeen? Ketä vastaan? Voitko tarkentaa? Älä mainitse tai puhu mitään puolueista koska niiden kortit on katsottu. Niiden huijaus on jo paljastunut.

      Todelliset vihaliikkeet jotka ovat tukevasti vallassa ovat juuri kaikki vallassa olevat suuret voimat(media, puolueet, pankit, hyvä veli järjestelmä) jotka tekevät tuhojaan herkeämättä.

      Miten ajattelit muuttaa tilannetta meidän eduksi? Perustatko Laurion kanssa raamattupiirin vastavoimaksi?

      Jäätkö Laurion kanssa odottamaan Jumalan ilmoitusta viimeisestä tuomionpäivästä. Onko sinulla sisäpiirin tietoa jo siitä?

      Miten EUn vallanpitäjät saadan pois vallasta? Odottamalla? Keräämällä nimiä kansanäänestykseen eduskunnalle?

      Perustatko uuden blogin jo kymmenien, satojen muiden jatkoksi?

      Kerro meille mikä tämä sinun todellinen oppositiovoimasi on?

      Mielipiteiden sensurointi jotka eivät sinua miellytä? Sinähän olet ihan samaa kastia silloin kuin viholliset joita vastaan väität taistelevan.

      Plusääni(12)Miinusääni(2)
    5. Koska L puhuu etnisyyksistä ja kulttuureista, ei hän ole marxilainen. Raamatullistahan tuo selvästi on. Itse asiassa on järkevää vältellä rotutohtorointia, koska aihetta ei ole tarpeeksi tutkittu. otta kai roduissa voi olla eroja, mutta silti kyse onniin paljon keskiarvoista ym. ja usein ohitetaan muut seikat erinäisissä mittauksissa. Paljon viksumpaa olisikin puhua juuri kulttuurieroista. On uskaliasta julistaa kaiken olevan geeneissä. Nimenomaan rodullisesti. Varma tapa myös ajaa kaikki mustat vihollisen leiirin.

     Kaikista ryhmistä olisi hyvä löytää aluksi edes pieni ryhmä, jonka kanssa on yhteisymmärrystä. Järkipuhe yleensäkin on valttia eikä sotahuuto joka paikassa.

     Plusääni(5)Miinusääni(13)
 6. Lisää nauloja HUORAAN ELIITIN ruumisarkkuun:

  Vahvaa faktaa siitä, kuinka HUORAAVA ELIITTI sallii kansamme raiskaamisen ja kiusaamisen, koska HEILLE MAKSETAAN SIITÄ.

  Artikkeli The Occidental Observer-sivustoilta. Kirjoittaja Dr. Lasha Darkmoon.

  Artikkelin nimi: ”The Migrant Rape Epidemic in Germany And The Descent Into Madness”. Eli vapaasti suomennettuna ”Pakolaisten raiskausepidemia Saksassa ja vajoaminen hulluuteen”.

  Täältä pesee, HUORAAVA ELIITTI, nämä sanat poltetaan teidän otsaanne jonakin kauniina päivänä:

  ”Ensin, siis, uutisia 1.7.2016: (kaikki seksuaalisia ahdisteluja/raiskauksia)

  ”25-vuotias pakolainen ahdisteli 15-vuotiasta tyttöä Perlebergissä; ”etelämaalainen” (kaunisteltu HUORAAVAN ELIITIN käyttämä valhetermi pakolaisesta) ahdisteli nuorta naista Nurnbergissä; ”tummaihoinen” mies kouri 15-vuotiasta tyttöä Magdeburgissa; 34-vuotias pakolainen paljasti itsensä ohikulkijoille Oldenburgissa; mies, joka puhui ”huonoa saksaa” ahdisteli 20-vuotiasta naista Ibbenburenissa”

  Näin kulkee HUORAAVAN ELIITIN RAISKAUSJUNA kansojemme keskuudessa.

  Ja lisää, hyvin mielenkiintoista detaljia siitä, kuinka ”monikulttuurisuus rikastuttaa meitä kaikkia” (mutta ei Israelissa):

  ”Poliisi etsii ”etelämaalaisen” tyyppistä miestä (huomatkaa, juutalainen Anette Kahane, ex-Stasi-hirviö, valvoo ”sananvapautta” Saksassa, siksi kaikkien pitää varoa sanojaan ja kaikki sanat pitää kiertää, kääntää, valehdella, tehdä vaikeiksi ymmärtää, sellainen on anettekahanen sairas, kieroutunut maailma), joka AHDISTELI 73-vuotiasta miestä, joka kävelytti koiraansa Sindelfingenissä. Pakolainen tuli miehen takaa, kopeloi miestä alaruumiista ja vaati seksiä häneltä. Vanhus yritti paeta miestä autoonsa, joka oli parkkeerattu lähelle, mutta pakolainen istui toiselle puolelle ja vaati taas seksiä. Pakolainen juoksi pakoon, vasta kun autoa lähestyi henkilö kolmen koiran kanssa.”

  ”Sillävälin, afganistanilainen pakolainen kuvasi uimassa olleita 12-14 vuotiaista tyttöjä, jotka olivat uimassa Iller-joessa Illertissenissä. Kun tytöt nousivat rannalle, pakolainen tarjosi heille rahaa seksistä”.

  Voitte lukea lisää, ko. sivustoilta, siellä on satakertaa enemmän dataa, en voi jatkaa, voin jo nyt pahoin, ja vihani estää minua nyt kirjoittamasta lisää.

  Totean vain lopuksi: Kaikki tämä saasta poltetaan HUORAAVAN ELIITIN otsaan, kun oikea aika koittaa. Viha on loppumaton.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 7. Mielenkiintoista ja ajankohtaista luettavaa taas kerran.
  Oikeisto-vasemmisto ajattelu on kokenut jokinlaisen kolauksen sillä nuoriso ei nykyisin pysty erottamaan oikeistolaista ja vasemmistolaista ajatusmaailmaa toisistaan. Monet kouluissa ja yliopistoissa hoetut mantrat ovat hyvin kulttuurimarxilais- viritteisiä. Omille lapsilleni olen opettanut oikeita ajatusmalleja jo kotona.

  Erkki Liikasesta tuli mieleen että pankkiiritoiminnan lisäksi hän on SPR:n puheenjohtaja. Matut ovat hänen bisneksensä. Siksi hän hehkuttaa monikulttuurisuutta.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Erkki Liikanen on hyvä esimerkki huoraavasta eliitistä. Täytyy kuitenkin varoa eliitti sanan käyttöä. Huomatkaa esim. urheilussa sanalla eliitti on erittäin myönteinen kaiku. ”Hän oli saavuttanut huippu urheilussa kaiken minkä voi saavuttaa. Hän kuului huippu-urheilijoiden ehdottomaan eliittiin.”

   Erkki Liikanen on nuollut kielensä ruskeaksi. Hän on ollut kaksi kertaa EUrostoliiton komissaarina.
   Nyt hyväveli järjestelmä on järjestänyt hänelle suojatyöpaikan missä hän Suomen Pankin pääjohtajan ominaisuudessa nostaa vuodessa noin 300 000 euroa peruspalkkaa! Luontaisetuun kuuluu paskapuheiden levittäminen perinteisen valhemedian kautta. Suomen Pankin ainoa tehtävä tänä päivänä on käytännössä toimia kumileimasimena Euroopan Keskuspankille.

   Plusääni(19)Miinusääni(2)
 8. Postin pääjohtajan Heikki Malisen palkka on yli 600 000 euroa vuodessa! Suomalaisten veronmaksajien kustantama suojatyöpaikka hyvä veli järjestelmälle. Mistä hyvästä? Siitä hyvästä että tunkee viikottain postiluukusta paskapaperin nimeltä postinen?

  Kalliiksi tulevat näiden verenimijöiden suojatyöpaikat veronmaksajille.

  Edellinen Postin pääjohtaja Jukka Alho oli vaatimassa kaikille suomalaisille pakollista sähköpostiosoitetta, sellaista jota isoveli valvoo. Hän on vapaamuurari.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 9. Olen taas tullut kirjoitelleeksi useita kommentteja, joten laitan jälleen tällaisen ilmoituksen:

  Täällä minun kommenttini julkaistaan vuorokausi myöhässä (osaa ei julkaista lainkaan). Siksi useimmiten kommenttini eivät tule näkyviin uusien kommenttien listassa ja jäävät useimmilta huomaamatta. Puolustaakseni kommenttejani (en itseäni) ja lukijoiden oikeutta havaita myös minun uudet kommenttini, tuon tässä esiin, mitä kommentteja viimeksi tänne tarjosin ja mitkä siis ”odottavat hyväksyntää” ja ilmestyvät nähtävästi myöhemmin tänään. Niitä on kolme, yksi niistä kolmiosainen. Kaikki kommentit ovat Magneettimedia kirjoituksessa ”Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä”:

  Kommentti 4.9.2016 at 18.33 (vastaus nimimerkille ”Me” 4.9.2016 at 17.48);

  Kommentit 4.9.2016 at 22.39, at 22.41, at 22.43 (kolmiosainen vastaus nimimerkin ”Vastavoima” kommenttiin 4.9.2015 at 21.16).

  Kommentti 5.9.2016 at 7.55 (vastaus nimimerkin ”Vastavoima” kommenttiin 4.9.2016 at 23.13).

  Plusääni(3)Miinusääni(13)
  1. Kuten tuolla aiempana jo sanoin; tämä ei ole mikään seurakunta, eikä edes sellaiseksi tarkoitettu. Tämä on kansallismielinen sivusto ja asiallista kommentointia häiritsee kilometrien mittaiset vuodatukset joita höystätä ”valitut palat” jakeilla Raamatusta, ja liität perään jos mistä läjästä onkimiasi ”tieteellisiä” perusteluita. Ensinnäkin se esivalta asia. Esivallaksi ei voi katsoa sellaista vallankäyttöä joka yksioikoisesti ajaa valtaansa kansaa ja vielä enemmän RAAMATULLISIA totuuksia vastaan. 2 Aikakirja 19:2 ” Silloin Jeehu, Hananin poika, näkijä, meni kuningas Joosafatia vastaan ja sanoi hänelle: ’Oliko sinun autettava jumalatonta, ja rakastatko sinä niitä, jotka vihaavat Herraa? Sen tähden sinun päälläsi on Herran viha.” ja edelleen Psalmi 139:21-22 ”Herra, enkö minä vihaisi niitä, jotka sinua vihaavat, enkö inhoaisi niitä, jotka sinua vastustavat? Kaikella vihalla minä heitä vihaan, he ovat minun omia vihollisiani.” Toisekseen tästä rodusta. Jumalan oma kansa hylkäsi Herransa joten Herra hylkäsi heidät. Lue Luukas 23:44-45, Markus 15:38 ja Matteus 27:51-54. Juutalaiset itse julistavat olevansa rotu, he palvovat pyhää kirjaansa Talmudia, he pitävät muita alempina olentoina. Voit lukea hyvin oppineen miehen selostuksen Juutalaisista ja heidän valheistaan vaikkapa netistä. Kirjoittaja on Marrti Luther ja veikkaisin hänen nyt kuitenkin tunteneen Raamattunsa. Kolmas mistä alvariinsa toitotat on Herran tykö palaaminen katumuksen hengessä (jos ole oikein ymmärtänyt sanomasi). Katumus on sitä että kääntyy pois pahoilta teiltään, ottaa vastaan armon ja tämän jälkeen pyrkii elämään niin että Jumalan tahto tulee esiin elämässä. Kuten tiedät Jumalan tahto on yksissä kansissa. Usko yksin, mutta usko ilman tekoja on kuollut (Jaakob 2:26) ja vielä paremmin Hebrealaiset 11.1 ”Mutta usko on luja luottamus siihen mitä toivotaan, OJENTAUTUMINEN sen mukaan, mikä ei näy.” Kun sinun kiinnostuksesi on enemmän amerikkalaisessa akrabadabrassa ja näitten rienaajien opeissa niin oikeastaan voisit lukea Galatalaiskirjeen, tutustua Lutherin kommentaariin siitä ja miettiä mitä puhut. Jeesus ei käske meitä laupiaina samarialaisina auttamaan roistoja, vaan uhreja, ja jos tarpeen antamaan vaikka henkemme lähimmäistemme puolesta. Mutta vääräuskoinen Muslimi ei ole mikään lähimmäinen, hän on Jumalan pilkkaaja, häpäisijä ja kadotuksen lapsi. Samoin ovat nämä homot ja ns suvaitsevaiset kristityt. Näin sanoo Sana: Psalmi 144:1 Kiitetty olkoon Herra, minun kallioni joka opettaa minun käteni taistelemaan, minun sormeni sotimaan.”

   Plusääni(8)Miinusääni(5)
   1. Tommi Rautiaiselle at 10.10

    Esivallasta Raamattu sanoo:

    ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi – – kunnioittakaa kuningasta” (1. Piet. 2:13, 14, 17);

    ”Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset” (Tiit. 3:1);

    ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1);

    ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme” (1. Tim. 2:1-3).

    Esivaltaa saa arvostella, neuvoa ja pilkata, mutta ei siis kumota:

    ”Hän (Jumala) vuodattaa ylenkatsetta ruhtinasten päälle” (Job 12:21).

    Teillä on siis velvollisuuskin arvostella, neuvoa ja pilkata esivaltaa, jos koette sen tarpeelliseksi. En minä sitä ole kieltänyt.

    SYDÄMEN katumuksen (omantunnon hädän) vaikuttaa Jumalan lain sanassa vaikuttava Pyhä Henki, ei ihminen itse (Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen kautta). Ihminen pystyy omin voimin vain ulkokultailemaan.

    Galatalaiskirjeestä: ”Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

    Kyllä ”vääräuskoiset muslimit, homot ja ns. suvaitsevaiset kristityt” ovat lähimmäisiä. Juuri heille, kuten teillekin, tulee julistaa Jumalan lakia, että tulevat sydämen hätään synneistään (sen sydämen pelästymisen aiheuttaa lain sanassa vaikuttava Pyhä Henki), ja sydämen pelästykseen tulleille tulee sitten julistaa evankeliumin sanaa, joka vaikuttaa uskon Kristuksen sijaissovitukseen (sen uskon vaikuttaa sydämessä evankeliumin sanassa vaikuttava Pyhä Henki). Juuri siksi minä sodin, täälläkin:

    ”Kiitetty olkoon Herra, minun kallioni, joka opettaa minun käteni taistelemaan, minun sormeni sotimaan, hän, joka antaa minulle armon; minun linnani, varustukseni ja pelastajani, minun kilpeni, jonka turviin minä pakenen, hän, joka laskee kansani minun valtani alle” (Ps. 144:1-2).

    Jos hylkäät heidät, olet murhaaja.

    Täällä on paljon korkkiruuveja, tai ainakin melkoisesti.

    Toimitus voi halutessaan heittää minut ulos, jos häiritsen kansallismielistä toimintaanne (kuten Tommi Rautiainen ilmoittaa). Minulla on Kristus, ja hänessä aivan kaikki.

    Plusääni(3)Miinusääni(14)
    1. Minä kyllä lupasin lopettaa mutta tähän on pakko vielä sanoa jotain. Sinulla on kristus. Mutta eihän sinulla ole mitään kristusta. Minä olen syntinen, kurja ihminen matkalla taivaan maahan. Herran veri on minut puhdistava, Mutta minä en ole se mies jolla on oikeus asettua tuomarin pallille ja ryhtyä lyttäämään muita. Minun ojennukseni on JUMALAN SANA ja niillä asioilla minä pyörin. Sinä väität että murhamiehet, raiskaajat, vääräuskoiset, homot ja muut senkaltaiset ovat ”lähimmäisiä”. Eivät ole. Jos he saapuvat parannuksen paikalle heistä voi tulla lähimmäisiä, mutta niin kauan kuin heidän iljettävä menonsa jatkuu he ovat saatanan karjaa. 1 Korinttolaisille 5:11. Väännä ja käännä miten haluat mutta Herra on sinua rankaiseva.

     Plusääni(5)Miinusääni(4)
 10. Laurio on korkeintaan valelääkäri, jos sitäkään. Lääkärimatrikkelista ei löydy Laurio nimistä lääkäriä. Eikä löydy Laurio nimistä lääkäriä Valviran ylläpitämästä julkisesta tietopalvelusta JulkiTerhikki.

  Laurio sopisi hyvin polttamaan noitia roviolla. Sitä hän itse asiasa haluaakin tehdä. Kaikki tämä paasaus on naamiointia hänen halulle päästä uhraamaan häiriintyneille mielikuvitusorgioilleen.

  Ei hän ole kristitty karitsa, vaan teurastaja jonka suupielistä kuola valuu kun hän hekumoi ajatuksella pakottaa oikeat karitsat karsinaan teurastettavaksi.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
  1. Aikoinaan kielsin nimeni julkaisemisen luetteloissa (häpesin lääkärinammattiani ja saatanoitten -Suomen kansan – palvelemista). Olen eläkkeellä omasta hakemuksestani. Olen lääketieteen lisensiaatti, valmistunut Helsingin yliopistosta 30.8.1983; tutkintotodistuksen allekirjoittaneet Olavi Eränkö ja Raija Etelävuori.

   Häpeän myös nykyisin toimimistani julkisilla foorumeilla – saatanoitten (Suomen kansan) seassa. Täältä kuitenkin pääsen pois ilman hakemusta.

   Kiitos Karitsan.

   Plusääni(4)Miinusääni(11)
   1. Mitä merkitystä sillä on mikä olet ollut. John Bunyan oli kattilan paikkaaja, mutta Raamattunsa tunteva mies. Et sinä venkoilemalla pääse irti eksytyksestä. Astu parannuksen paikalle ja rukoile Herraa. Ei tämä ole mikään perperin näytön paikka.

    Plusääni(6)Miinusääni(5)
 11. Vastavoima vaikuttaa kommunistilta valepuvussa tai heimolaiselta. Sen verran urpo veto tämä ja samaa ovat harjoittaneet nimenomaan sionistiset tahot.

  Yksi pomminvarma merkki on ylipäänsä Lauriosta ärsyyntyminen. Juutalaiset ylkeensä tunnetusti eivät pidä hänen artikkeleistaan. Rautiainen on Kloran ja silti oudosti Laurion kimpussa. Ilmeisesti yrittää saada hänet suuuttumaan ja katoamaan koko netistä tai ainakin täältä.

  Muistamme myös Kloranin olevan Putinin hypettäjä.

  Plusääni(4)Miinusääni(11)
  1. Pomminvarma merkki siitä että olet vaihtanut nimimerkin Raakkeliin Repestä/Päpystä on se kun käy läpi aikaisempia kommentejasi. Siinäpä Lauriolla onkin yksi eksyttäjä lisää.

   Raakkeli se vasta onkin varsinainen tietolähde. Hänellä on tieto siitä että maapallolla asuu 9 miljardia muslimia. Maailman väkiluku on noin 7 miljardia.

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
 12. http://mvlehti.net/2016/10/12/suomen-itsenaisyyden-satavuotisjuhlavuosi-aarivasemmistolainen-vakivaltaa-ihannoiva-paleface-hallituksessa/
  http://static.mvlehti.net/uploads/2016/10/screenshot-vnk.fi-2016-10-11-23-20-47.jpg

  Neekereitä ja rättipäitä jo tuossa julisteessa. Hienoa. Juutalaisen Mannerheimin pilkkaaminen on vain vedätystä ja valeoppositiota. Gayphase on myöskin juutalainen, joten tuo oli vain mediatempaus, jolla saadaan tyhmät ihmiset luulemaan Gayphasen vastustavan sionismia. Mannerheim oli juutalainen ja homo (hyvin tavallista juutalaisten keskuudessa, kuten pedofiliakin). Hän ei ollut edes suomalainen, eikä osannut suomea.

  ”Marsalkka” ei tarkoita mitään muuta, kuin poikkeuslakia. Vanhat, arvokkaat, Suomen rauhassa ja itsenäisenä pitäneet sopimukset heitettiin huithelvettiin, kun maailman sionistinen juutalaiseliitti tahtoi arvokkaan Suomen ja suomalaiset mukaan maailmansotaan. Suomen luonnonvarat, raaka-aineet ja kansan kova työmoraali tiedettiin. Siksipä juuri Saksa ja Suomi valikoituivat sotakorvausten maksajiksi eli sionististen eliittiloisten elättäjiksi ja orjiksi. Ei siis ole sattumaa, että olemattomia holokausti-syytöksiä ja VALTAVIA korvauksia olisi haettu joltakin Euroopan kituisilta kaalimailta tai nk. ”Euroopan neekereiltä”; Italialta, Espanjalta, Kreikalta, Portugalilta, Maltalta tai Kyprokselta. Kaikkihan sen tietävät, ettei heiltä mitään olisi koskaan saanut – olisivat valinneet kuoleman mieluummin, kuin työnteon! (Työ TODELLAKIN vapauttaa.)

  Kauan sitten ilmoitettiin jo juhlien teemaksi MONIKULTTUURISUUS. Tämä ei ole vitsi. Saatte nähdä. Mennäänkö osoittamaan mieltä sitten itsenäisyyspäivänä? Tekisi ainakin mieli. Eipä olisi uskonut, että joskus näinkin päin!

  ”Tulossa on SUKUPOLVEMME merkittävin juhlavuosi”

  ”näkyy koko vuoden Suomessa ja myös Suomen _RAJOJEN_ ULKOPUOLELLA”

  ”Juhlavuoden teema on YHDESSÄ”

  ”Luvassa on KAIKILLE AVOINTA, ELÄMYKSELLISTÄ”

  ”satavuotiasta juhlitaan joka päivä MONIN ERI TAVOIN KAIKKIALLA Suomessa”

  ”Ohjema rakentuu YHDESSÄ”

  ”Juhlavuosi synnyttää TEKOJA, ELÄMYKSIÄ JA OHJELMAA, joiden kautta tarkastellaan Suomen—NYKYISYYTTÄ JA TULEVAISUUTTA”

  ”Juhlavuoden ohjelmaehdotuksen voi tehdä KUKA TAHANSA”

  ”Ohjelmaan hyväksyttävien hankkeiden tulee liittyä vuoden TEEMOIHIN” (HUOM.: Ovat jo myöntäneet pääteeman olevan MONIKULTTUURISUUS Suomessa!)

  ”Mukana on—PIENTEN YHTEISÖJEN JA JOPA YKSITYISHENKILÖIDEN TEKOJA” (Kaboom?)

  ”VALTAKUNNALLISTEN TAI MUUTOIN LAAJASTI VAIKUTTAVIEN OHJELMAHANKKEIDEN kanssa voidaan erikseen päättää myös TALOUDELLISTA OSALLISTUMISTA SISÄLTÄVÄSTÄ YHTEISTYÖSTÄ”

  ”EDUSKUNTA, TASAVALLAN PRESIDENTTI JA VALTIONEUVOSTO OVAT AKTIIVISIA TOIMIJOITA” (HUOM.: Tiedämme kenen puolella hallitus, juutalainen presidentti, viranomaiset, valemediat jne. ovat!)

  ”SIHTEERISTÖ JAKAA TIETOA, AKTIVOI TOIMIJOITA JA KYTKEE YHTEEN KUMPPANEITA” (HUOM.: Siinä sitä todellista monokulttuuria – taatsti katsotaan, että vain tietynlainen ohjelma eli mädätys hyväksytään!)

  ”JUHLAVUODEN TOTEUTUMINEN ERI PUOLILLA SUOMEA ON TÄRKEÄÄ” (HUOM.: Tässä halutaan liittää juutalaiset, islamistit, pakoloiset, maahantunkeutujat, somalipaskat, vasemmisto, ”oikeisto” (nyk. hintit), porvarit, vihreät, seksuaalipervertikot, Israelin ystävät, maanpetturit – eli kaikki vastaan meitä väärinajattelijoita!)

  ”Alueellisesta toteutumisesta vastaa MAAKUNTIEN LIITOISTA JA KUUDESTA SUURIMMASTA KAUPUNGISTA koostuva alueverkosto, jonka 25 KOORDINAATTORIA AUTTAVAT TOIMIJOITA alueellisen ohjelman rakentamisessa” (Huom.: Vieläkö ihmettelet, miksi kuntia ja kaupunkeja yhdistetään mahdollisimman suuriksi, helposti hallittaviksi eli tuhottaviksi; alasajettaviksi yksiköiksi? Tämähän on normaalia sionistisen EU-liittovaltion homogenisointia ja kulttuurimarxistisen tuhoamisohjelman mukaisen agendan toteuttamista! Isoista vaalipiireistä on mahdotonta saada enää kylien, kaupunkien ja kuntien asioita ajavia kansalaisia, vaan läpi menevät vain julkkikset, TV-tähdet, ammattimädättäjät, juutalaiset ymv. paskasakki, joka ajaa ahnaasti, rikollisesti ja röyhkeästi Suomen etujen vastaisuutta!)

  20 miljoonaa euroa siis hassataan tässä taivaan tuuliin, lahjana sionistien kätyreille, lakeijoille ja maanpettureille palkkana törkeästä työstään Suomen tuhoamiseksi!

  ”Hankebudjettiin verrattuna SUOMALAISTEN—yhteenlaskettava satsaus tulee olemaan MONINKERTAINEN”. Jep, mädätykseltähän tuo haisee Kiinaan asti. Eli kuntien (=valtion) rahoja jaetaan juutalaisille ja heidän pikku apureilleen!

  ”ohjelmajulistus, jossa esitetään juhlavuoden KESKEISIMMÄT TAVOITTEET, PERIAATTEET, TEEMAT JA TOTEUTUSMUODOT SEKÄ SUUNNITELLAAN JUHLAOHJELMISTO”

  Keskeisimmät tavoitteet tulevat olemaan monikulttuurisuuden ajaminen hinnalla millä hyvänsä, sen vääristely jollakin sairaalla tavalla kannattavaksi ja suotavaksi sekä vastarinnan ja soraäänien vaientaminen. Valkoisten kansanmurha, hyvinvointiyhteiskunnan alasajo, Suomen muuttaminen kehitysmaaksi ja väestön vaihtaminen ovat mielessä näiden kemujen tirehtööreillä.

  Keskeisimmät periaatteet ovat eri oikeudet ja vapaudet muukalaisille, loisille, maahantunkeutujille ja ei-Suomalaisille esim. Košer/Halal-eläinrääkkäyksen muodossa, naamioitumiskiellon erivapautena rättiturville, rasistisen motiivin kovennetusta rikosoikeudellista vastuusta vapauttamisena jne. jne. jne. Ei unohdeta, että kuraturvat saavat jonon ohi yksityisen terveydenhuollon, työpaikan, disko- ja kahvilarahaa, vapauden ja taloudellisen tuen uskontonsa harjoittamiseen, ilmaisen koulutuksen, asunnon, viisi ateriaa päivässä, ilmaiset aktiviteetit ja matkat, työttömyystuet, päivärahat, sopeutumisrahat, lapsilisät, polkupyörät, kulkuneuvot (somalit saivat jopa autoja 90-luvulla!), vaatteet, kännykät, internetit, puhelimet, tietokoneet sekä sähkö- ja vesilaskut hoidetaan jne. Saavat jopa osoittaa mieltään ja tappaa suomalaisia kaiken edellämainitun lisäksi – ilman mitään seuraamuksia! Ja jos jostakin syystä seuraamuksia tai muita kuluja mistä tahansa tulisi, maksetaan ne veronmaksajien pussista!

  Suomalaiselta sen sijaan ollaan kyttäämässä takaisin jopa opintotukia ja muita etuuksia, jos penninkin olet vahingossa (heidän toimestaan!) saanut liikaa. Karenssit ja sakot päälle. Perintöverolla varastetaan sukujen omaisuus ja pakotetaan ihmiset myymään pilkkahinnalla kiinteistöt ja maat kestämättömien verojen takia juutalaisille yksityispankeille. Sairaita, köyhiä, vähätuloisia, opiskelevia ja vanhoja suomalaisia kuitenkin kyykytetään luukulta toiselle kymmeniä vaikeaselkoisia lomakkeita täyttelemään. Kuraturpa senkun saa tulkin mukaansa ja virastotädit taatusti näyttävät kaikki niksit ja porsaanreiät. Jouduin tuossa päivänä eräänä kaupungissa käymään apteekissa ja siellä oli yksi loinen tulkin kanssa reseptiasioilla. Jos ei tyttöystävä olisi ollut mukana, niin olisin kysynyt tulkilta ja paskakuonolta, että jos ei suomea, ruotsia tai englantia osaa, niin onko silloin mitään perustetta ILMAISIIN lääkkeisiinkään. Odottakaapa, kun nuo loiset keksivät alkaa kupata hyviä reseptilääkkeitä, joita sitten diilaavat takkurotille ynnä muille aivottomille, alkoholisoituneille, moni(päihde)ongelmaisille rassismus-pökäleille.

  Keskeisimmät teemat – tietystikin! – ovat seksuaalipervertismi, ydinperheen alasajo, feminismin ynnä muiden äärimmäisen vaarallisten ideologioiden ja aatesuuntausten häikäilemätön promootio & sponsorointi, sukupuoliroolien ja -mallien poistaminen, kansallismielisyyden ja -ylpeyden tuhoaminen sekä kehitysmaakulttuurin ja islamisaation invaasio Suomeen.

  Toteutumismuodot ovat väärinajattelijoiden vangitseminen, sakottaminen, maineen pilaaminen ja mahdollisesti jopa likvidointi. Kaikenlaisen terveen nationalismin, kansallistuntoisuuden sekä Suomalaisten perinteiden, arvojen ja tapojen eliminointi. Luonnollisen perheyksikön kieltäminen. Totaalisen valheellinen ja pseudotieteellinen propaganda – veronmaksajien itsensä rahoilla! Väärämielisten järjestöjen, puolueiden ja liittoutumien kieltäminen lailla. Sananvapauden valikoiva salliminen. Perverssien eli luonnonvastaisten ja vahingollisten ajatusten sekä aatteiden äärimmäinen tukeminen. Rajojen absoluuttinen avaaminen; itsenäisen valtion statuksen ja tunnusmerkkien romuttaminen. Seka-avioliittojen suora, peittelemätön tuki yhteiskunnallisesti, moraalisesti sekä taloudellisesti.

  ”Hallitus myös suunnittelee ja SOVITTAA YHTEEN JUHLAVUODEN VIRALLISET TAPAHTUMAT JA VASTAA JUHLAVUODEN TOIMEENPANOSTA JA TOIMEENPANON TOTEUTUMISESTA”

  Kuulostaa erittäin huolestuttavalta konformointi- ja homogenointioperaatiolta. Toisin sanoen: turvat umpeen, kansallismieliset, terveet ihmiset! Ja mikä helvetti tuo ”Suomen ystävät” oikein on? Kuulostaa NIIN perkeleen epäilyttävältä koko saatanan paska.

  IRJA ASKOLA, MANUELA BOSCO, GAYPHASE (juutalainen), PAOLA SUHONEN (kaiken mahdollisen kuviteltavissa olevan epäsuomalaisen ja perverssin nimiin rummuttaja!), ANTTI ZITTING (juutalainen) jne. jne. jne.

  Suomi 1917–2017. T-th-that’s all, folks!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 13. Itsenäisyyspäiväjuhlat tullaan nyt sekoittamaan…ja kaikki tämä tehdään eliittimme toimesta vaikka Halonenkaan ei ole enää presidenttinä.
  Osana tätä ”Suomi 100”-hanketta myös;
  ”Suomi 100-Sateenkaaren väreissä” http://suomi100-sateenkaarenvareissa.fi/fi/koti/
  Suomi 100 virallisilta kotisivuilta;”Monimuotoistuva suomalaisuus”
  Eri vähemmistöistä ja asenne muutoksesta yhteiskunnassa puhutaan..
  Lisäksi virallisissa kuvissa mm.huivia ja mustaa naamaa;
  http://suomifinland100.fi/project/monimuotoistuva-suomalaisuus-seminaari/
  http://suomifinland100.fi/project/100-tasa-arvotekoa/
  http://suomi100.grano.fi/fi/
  Mainostetaan jonkun muslimi miehen kotoutumista Suomeen pakolaisena:
  http://suomifinland100.fi/akhawan-on-julkkis-siilinjarvella/
  Jotain arabian kieltä laitettu ”Tervetuloa” kylttien kuvaan mukaan:
  http://suomifinland100.fi/ratkaisu-100-kutsuu-valitsemaan-mika-huomisen-suomessa-on-paremmin/
  ”Itsenäinen Suomi 100 vuotta”virallisilla videoilla korostetaan teemaa;”yhdessä”,”kutsutaan kaikki”.Maahanmuuttajia laitettu videoille suomalaisten sekaan.Somalia,museo ja varusmiesliittoa laitettu samaan…videoiden katsojat raivostuneet.Videoissa näkyy muutenkin tunnetummista suomalaisista aika montaa kokoomuslaista ja vasemmistolaista eliittiä pääosin.  https://www.youtube.com/channel/UCp373L5gII9CxbmKgT3Paww/videos

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Eliitti on perustellut Euroopankin mokutusta silläkin että rikkaiden,kehittyneiden teollisuusmaiden on otettava vastaan ihmisiä kehitysmaista.
  Pakolaisina,siirtotyöläisinä tms…ja monikulttuuriahan siitä syntyy.
  Se on YK:n tavoite ja toimintaohjelmassakin,jota esim.EU johto ja länsimaat joutuvat sen paineessa noudattamaan.
  Lisäksi YK antaa sitä enemmän kehitys ja paremmuus pisteitä maalle mitä ”moninaisempi” ja täten ”kehittyneempi” ja siten parempi maa on.
  Perusopetuksessa ihmisistä koulutetaan globaalikasvatuksella(joka perustuu tuohon YK:n ohjelmaan)”maailmankansalaisia” ja ”moninaisuuden” hyväksyviä:
  https://kvglops.wordpress.com/author/tiinasaris/
  http://www.slideshare.net/tiinsari/presentations
  https://tiinasarisalmi.wikispaces.com
  Kun selaa ja lueskelee nuita opetusohjelmia ja tuota materiaalia niin huomaa miten vahvaa ”kommunistiseen” aivopesuun ja manipulointiin verrattavissa olevaa tuo on,joka mädättää koko yhteiskunnan.
  Ja tämä kaikki on meidän hallituksemme hyväksymää vaikka meillä on oikeisto-hallitus vallassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. http://yle.fi/uutiset/3-9248905
  Yle haluaa viestittää nyt tällä uutis-pläjäyksellään ja Helsingin yliopisto professorin sanomana että vain lisääntyvä maahanmuutto kasvattaa Suomen väestöä,että muuten kuihdumme pois.Tukea tulee siis maahanmuutolle,ei suomen kantaväestön kasvulle ja selviytymiselle.
  Suomalaisten yhtenäiskulttuuri halutaan tarkoituksella rikkoa ja hajottaa.Tavoitteena on suomalaisten repiminen juuriltaan.
  Entisaikojen yhtenäiskulttuuri kuulemma haittaa ja aiheuttaa ”joukkopsykoosia” jossa suuren määrän joukko marssii johtajansa perässä.
  Siksi monikultturia vastauksena tähän.
  Hajotus operaatio väistämättä pirstaloittaa ja jakaa yhtenäisen väestön eri kupliin ja sosiaalisiin verkostoihin,joten tällaista sekavampaa porukkaa eliitin on helpompi hallita ilman suurempaa yhtenäistä vastarintavoimaa.Ja pirstaloitumisesta aiheutuvat sisäiset ristiriidat ja ongelmat pysyvät enää jatkossa kurissa vain tällä eliitin hallinnalla ja ”ratkaisuilla”.Yhtenäiskulttuurissa ja väestössä ei olisi tällaisia ongelmia.
  Suomen yhteiskuntaan,väestöön ja kansakuntaan halutaan sisällyttää tahallisesti ja väkisin eri etnisyyksiä,kulttuureja jne.kaikenlaista monimuotoisuutta.
  Tämä aiheuttaa yhteiskuntaan sekä näiden eri ryhmien ”kuplia” että myös näiden ryhmien eri yksilöiden keskinäistä sekoittumista ja siten niiden sulautumista vähitellen sekavaksi massaksi eliitin hallintaan.
  Erilaisten yksilöiden sekavaa massaa eliitin on vielä helpompi hallita kuin eri yhteisöjä/ryhmiä tai kokonaan yhtenäistä yhteisöä.
  Tästä pitää huolen erityisesti individualismia ja yksilöllisyyttä korostava kulttuurimarxismi joka kannustaa kaikenlaista ihmisten,kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja sekoittumista,sekä hajottaa esim.suomalaisia perheitä monintavoin;avioliitot laskee ja avioerot,avoliitot sekä naimattomuus kasvaa;sukupolineutraaliutta,homoliittoja,feminismiä korostetaan jne.lisäksi paljon kaikenlaista viihdettä lisätään.
  Ihmisiä yritetetään irrottaa monenlaisesta sitovasta yhteisöllisyydestä ja yhteiskunnan yleisistä perinteisistä rakenteista ja organisaatioista,kuten esim.kirkosta.
  Kehitys on myös mennyt niin että kaikki perinteiset työt ja ammatit ovat vähentyneet ja erilaiset palveluammatit(esim.asiantuntijat,myyjät..) lisääntyneet.Kulutuskulttuuria ja vapaita markkinoita.
  Ihmisiä aivopestään tähän kaikkeen mediassa ja kouluopetuksessa sekä kasvatuksessa.
  Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila vihjaa tämän kaiken monikulttuurin olevan nyt vain väistämätöntä globalisaation ja kansainvälisyyden kehitystä ja suomalaisten olisi nyt ratkaisuna vain sopeuduttava tähän vaikka väkisin.Omaa suojaa ei kuulemma enää ole.Suomalaiset kuulemma aina vaadittavissa uudistuksissa ja muutoksissa ensin kitisee ja narisee mutta sitten lopulta taipuu ja eliitin tarvitsema muutos saadaan viivytystaistelun jälkeen aikaiseksi.Ihmisiä on kuulemma vain ”opetettava” uusille tavoille.Ja tämä opetus onnistuu kuulemma helpommin yksilöille kuin ”pinttyneisiin tapoihin” jämähtäneille yhteisöille.
  Nyt kun kaikki liikkuu erilaisten rajojen yli tarvitaan kuulemma uudenlaista ajattelua ja luopumista vanhoista tavoista ja käytösmalleista.
  Suomi taitaa siten ajautua tämän kaiken hajottamisemme seurauksena vain osaksi suurempaa imperiumia ja jotain liittovaltiota.Markku Mantila väläyttää myös englantia kaikille yhteiseksi viralliseksi kieleksi,perusteena kasvanut maahanmuutto. http://markkumantila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224787-suomen-pitaa-sopeutua-englanti-viralliseksi-kieleksi?ref=il
  Suomalaiset ja suomalaisuus tulevat siis jäämään vain pieneksi vähemmistöksi muiden joukossa ja hajoamaan muiden jalkoihin,tällä menolla ei tule selviytymään pitkässä juoksussa.
  Kaikki perinteemme tulevat pikkuhiljaa katoamaan tulevaisuudessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat