Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille

Syyria on jälleen kansainvälisissä otsikoissa, sillä ulkovaltojen käynnistämän sisällissodan raatelemassa maassa alkoi eilen ”tulitauko”. ”Tulitauko” on osa diplomaattista teatteria, jonka taakse länsi ja Israel yrittävät piilottaa ääri-islamisteille antamansa tuen.

Financial Times (FT) uutisoi, että Yhdysvaltojen ja Venäjän junaileman tulitauon virallinen tavoite on helpottaa humanitaarisen avun toimittamista pahimmille kriisialueille, muun muassa Aleppoon.

Lisäksi Yhdysvallat väittää yrittävänsä ”etäännyttää maltillisia oppositioryhmiä” Syyrian hallitusta vastaan taistelevista ääri-islamistijärjestöistä, kuten al-Qaidasta ja Isisistä. Tätä on pidetty lähinnä irvokkaana propagandana, sillä ääri-islamistit ovat kyenneet ylläpitämään vuosia jatkunutta sisällissotaa nimenomaan Amerikan, Israelin sekä näiden liittolaismaiden Saudi-Arabian ja Turkin tuella.

Jopa FT kirjoittaa, ettei ”maltillisten kapinallisten” erottaminen ääriaineksista tule onnistumaan Amerikan lupailemalla tavalla.

Esimerkiksi al-Qaidan alajärjestö al-Nusran rintama on vain vahvistanut yhteistyötään ”maltillisten” kanssa sen jälkeen, kun al-Nusra muutti nimensä Jabhat Fath as-Shamiksi. Pahamaineisen islamistiryhmän uudelleenbrändäyksen vuoksi monet Syyrian sekulaarit (ja Israel-uskolliset) oppositioryhmät ovat saaneet hyvän tekosyyn lämmitellä suhteitaan al-Qaidan fundamentalisteihin ja kurkunleikkaajiin.

Eräs FT:n haastattelema syyrialainen ”oppositiojohtaja” myönsikin suoraan, etteivät ”maltilliset” voi tehdä todellista pesäeroa al-Qaidaan, koska rivien rakoilu merkitsisi sotilaallista heikkoutta. Hänen mukaansa amerikkalaisten strateginen asema Syyriassa perustuukin nykyään suurilta osin juuri al-Qaidan tulivoimaan. Ääri-islamisteilla ja sionisteilla on Syyriassa yhteiset intressit.

Tulitaukopropagandasta tekee entistä epäuskottavampaa se, että Syyrian voimakkain ”oppositioryhmä”, ääri-islamistinen Ahrar al-Sham, on ilmoittanut kieltäytyvänsä osallistumasta siihen. Olemme uutisoineet aiemmin, että vaikka Ahrar al-Sham on ääri-islamistinen terroristijärjestö, saavat sen edustajat matkustaa vapaasti Yhdysvaltoihin keräämään rahaa operaatioitansa varten.

Vaikka tulitaukoa kunnioitettaisiinkin (raporttien mukaan sitä alettiin rikkoa lähes välittömästi), ei se tulisi ratkaisemaan Syyrian kriisiä, koska Israel ja länsimaat tulevat vastaisuudessakin tukemaan, aseistamaan ja rahoittamaan Bashar al-Assadia vastaan taistelevia ääri-islamisteja.

Assadin syrjäyttäminen on sionisteille kohtalonkysymys, koska Syyria on tukenut vuosikymmenten ajan Lähi-idän tehokkainta sionisminvastaista vastarintajärjestöä, Hizbollahia.

Ahrar al-Sham, "Vapaan Syyrian armeija" ja al-Qaida.
Ahrar al-Sham, ”Vapaan Syyrian armeija” ja al-Qaida.

Syyrian kriisi ei ratkea rauhanomaisesti, koska länsi ja sionistit tukevat terroristeja

Vaikka sionistien ja lännen tukea ääri-islamisteille ei voikaan kiistää, ei valtamedia uutisoi aiheesta käytännössä koskaan. Ilmiö yritetään vaieta kuoliaaksi.

Sensuuria perustellaan yleensä sillä, että rehellisen uutisoinnin pelätään lisäävän ”antisemitismiä” sekä yleistä vihaa poliittista eliittä, Amerikkaa, Natoa ja Euroopan unionia kohtaan. Toisin sanoen media oikeuttaa valheensa väittämällä, että valheilla ylläpidetään ”yhteiskunnallista vakautta” länsimaissa. Ne ovat ”hyviä valheita”.

Tuskin mikään muu maa on yhtä tarkka omasta kansainvälisestä julkisuuskuvasta kuin juutalaisvaltio Israel. Usein palestiinalaisilta riistetyn rikollisvaltion olemassaolo pyritään oikeuttamaan esimerkiksi valehtelemalla, että Israel ”sotii länsimaiden puolesta islamistista terrorismia vastaan”. Israel-propagandaa kutsutaan hasbaraksi, ja sionistiset järjestöt investoivat tähtitieteellisiä rahasummia hasbaraan pyrkiessään turvaamaan Israelin tulevaisuuden etnisenä juutalaisvaltiona.

Koska Israel on täysin riippuvainen ulkomaisesta (erityisesti Amerikan, Britannian ja Saksan) taloudellisesta, diplomaattisesta ja sotilaallisesta tuesta, on juutalaisvaltion yhteistyö esimerkiksi al-Qaidan kanssa sionistien kannalta valtava propagandarasite. Imagotappiota pyritään kompensoimaan jatkuvalla valehtelulla.

Siksi Magneettimedian lukijoiden tulisi painottaa esimerkiksi keskustelupalstoilla ja ystäväpiireissä yhä uudelleen ja uudelleen, että Israel ei sodi al-Qaidaa ja Isisiä vastaan, vaan antaa niille jatkuvasti apua. Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista käydä mielipiteiden sotaa sionismia vastaan.

Israel-propagandaa kutsutaan siis hasbaraksi. Juutalaista röyhkeyttä kuvaa puolestaan sana chutzpah. Käytännössä termit kulkevat usein käsi kädessä, kuten alla olevalta juutalaisen Hudson Institute –ajatushautomon videolta voi huomata:

Juutalaislobbaajat: ”Israel auttaa muslimiterroristeja humanitaarisista syistä”

Hudson Institute on juutalaisen Herman Kahnin perustama ja juutalaisen Kenneth Weinsteinin johtama äveriäs lobbausjärjestö, joka tuottaa liukuhihnaperiaatteella valheellista propagandaa Amerikan poliittiselle eliitille.

Yllä oleva video on kuvattu instituutin tänä kesänä järjestämässä ”keskustelutilaisuudessa” (eli poliittisessa teatteriesityksessä). Videolta selviää, millaista propagandatarinaa sionistit pyrkivät Lähi-idän tilanteesta tällä hetkellä sepittämään. Videolla esiintyvät juutalainen toimittaja Lee Smith, Reuven Azar Israelin suurlähetystöstä, George W. Bushin hallinnon vara-apulaispuolustusministeri Michael Doran sekä juutalaisen Tablet-lehden toimittaja Tony Badran.

Sionistinelikko totesi useaan otteeseen, että Yhdysvallat tekisi typerästi, mikäli se pyrkisi vapauttamaan al-Qaidan ja Isisin miehittämät alueet terroristien ikeestä. Alueille voisi syntyä tällöin valtatyhjiöitä, joita täyttämään voisivat tulla Israelin kannalta paljon epäedullisemmat ryhmät – kuten Syyrian lailliset puolustusvoimat.

Smith, Doran, Azar ja Badran tekivät kuitenkin kaikkensa välttääkseen sanomasta suoraan, että ääri-islamistit ovat Israelille hyödyksi, minkä vuoksi sionistit tukevat al-Qaidaa. Rehellisyys ei kuulu Hudson-instituutin perusarvoihin. Miesten epäonneksi tapahtumaa oli saapunut seuraamaan toisinajattelija, joka pääsi ääneen yleisökysymysten aikana videon lopussa. Toisinajattelijanainen kysyi:

”Voisiko mies Israelin suurlähetystöstä vastata tähän? Sanoit, ettei Israel tulisi sekaantumaan Syyrian tilanteeseen ja että [Israel on auttanut] vain rajan yli tulleita siviileitä.

Luin pari vuotta sitten kuitenkin erittäin karmivan artikkelin The Jerusalem Postista. Sen mukaan al-Qaidan haavoittuneet sotilaat tulivat Syyriasta Israeliin ja saivat Israelissa lääketieteellistä apua. Mitä tästä pitäisi ajatella?”

Israelin suurlähetystön juutalainen edustaja ei suostunut aluksi vastaamaan kysymykseen suoraan. Ympäripyöreän tarinoinnin jälkeen hän sanoi, että Israel antaa apua kaikille, jotka tulevat haavoittuneena maan rajalle. Hän vertasi al-Qaidan terroristeja siviiliäitiin, joka kantaa molemmissa kainaloissaan haavoittunutta lasta.

Israelilaisilla on siis niin suuri sydän, että he antavat pyyteetöntä apua niin terroristeille kuin sodan jalkoihin jääneille lapsille. Reuvenin mukaan Israel ei voi mitenkään tietää, onko joku hoitoa saavista syyrialaisista ääri-islamistinen terroristi.

(Juutalaislehti Tabletin toimittaja Badran lisäsi lopuksi, että ääri-islamistien auttaminen on oikein myös siksi, että ehkä nämä jonain päivänä jättävät terrorismin taakseen. Sionistista humanismia!)

Mossad-johtaja on myöntänyt Israelin tukevan muslimiterrorismia strategisista syistä

Reuven kuitenkin valehteli törkeästi. Israel tietää tasan tarkkaan, keille se tarjoaa apua. Israelilla on käytössään joukko maailman tehokkaimpia turvallisuus- ja tiedustelupalveluita, jotka määrittävät, keille apua annetaan ja keille ei.

Israel antaa apua vain niille järjestöille, joita se pitää sionismin kannalta hyödyllisinä – kuten al-Qaidalle ja Isisille. Tämän vahvisti Israel Mossad-tiedustelupalvelun entinen johtaja Efraim Halevy vain kuukautta ennen Hudson-instituutin valehtelutapahtumaa.

Halevyn mukaan Israelin tuki ääri-islamisteille on tietoista ja tavoitteellista poliittista toimintaa. Israel ei anna apua kaikille – juutalaiset toivottavat tervetulleeksi al-Qaidan mutta eivät Hizbollahia.

Israelin amerikkalaisessa suurlähetystössä työskentelevän Reuvenin tehtävä on siis vain valehdella gojimille ja ylläpitää rikkaiden lobbausjärjestöjen avulla illuusiota, jonka mukaan ”Israel taistelee ääri-islamismia vastaan ja länsimaisen sivilisaation puolesta”.

Kuten olemme uutisoineet, al-Monitor-lehden mukaan Israel kaavailee nyt jopa sionistien ja ääri-islamistien yhteisiä aseistettuja joukkoja terroristien valtaamalle alueelle eteläisessä Syyriassa. Kehtaako joku vielä väittää, että Israel taistelee muslimiterrorismia vastaan?

Arvostettu London Review of Books (LRB) julkaisi tammikuussa artikkelin ”Military to Military”, jonka mukaan Amerikan asevoimien tiedustelupalvelu DIA on jo vuosien ajan varoitellut, että Israelin vihaaman Assadin syrjäyttäminen tulisi johtamaan ääri-islamistisen Syyrian nousuun. Israel-lobbyn tossun alla makaavat amerikkalaispoliitikot eivät ole varoituksista välittäneet.

LRB toteaa, että terroristeille suunnattua apua on yritetty peitellä meille kaikille tutuin valheellisin iskulausein ”maltillisen opposition” tukemisesta:

”CIA on [vuosien ajan] tehnyt salaista yhteistyötä Britannian, Saudi-Arabian ja Qatarin kanssa. Ne ovat toimittaneet aseita ja hyödykkeitä ryhmille, jotka junailevat vallankaappausta Syyriaan. […] Syyriassa ei ole mitään todellista ’maltillista oppositiota’, vaan Yhdysvallat aseistaa ääriliikkeitä.

DIA-tiedustelupalvelua 2012–2014 johtanut kenraaliluutnantti Michael Flynn on vahvistanut, että hänen virastonsa lähetti jatkuvasti varoituksia Amerikan poliittiselle johdolle Assadin syrjäyttämiseen liittyvistä vaaroista. Flynnin mukaan jihadistit hallitsivat Syyrian ’oppositiota’. […]

Kesän 2013 lopulla DIA:n varoitukset olivat levinneet jo laajalle. Vaikka monet Amerikan tiedusteluyhteisössä ymmärsivät, että oppositio oli ääriainesten hallussa, CIA:n rahoittamat aselähetykset vain jatkuivat. […]

Amerikan tiedustelupalvelut olivat selvittäneet, että Turkin hallitus [joka on Amerikan Nato-liittolainen] on tukenut al-Nusran rintamaa jo vuosia. Lisäksi Turkki oli alkanut tukea Isisiä.”

Syyrian sodan ja alueen pakolaiskriisin taustavoimat ovat siis laajasti poliittisen eliitin tiedossa.

Ongelmavyyhtiä ei kuitenkaan edes yritetä ratkaista, koska Syyrian rauha ja ääri-islamistien tappio ei olisi Israelin edun mukaista.

32772ISIS_Israel1_large

”Länsimainen demokratia” on perverssi valhe

Suomen poliittinen eliitti ja valtamedia jauhavat jatkuvasti mantraa, jonka mukaan on äärimmäisen tärkeää, että kuulumme poliittisesti ja kulttuurillisesti Amerikan johtamaan ”länsimaiseen arvoyhteisöön” sekä tulevaisuudessa mielellään myös sotilasliitto Natoon.

Yhdysvallat ja Nato puolestaan tukevat Lähi-idän pakolaistulvaa ylläpitävää terrorismin kierrettä, koska Israel uskoo hyötyvänsä Isisin ja al-Qaidan barbaarisesta toiminnasta.

On tärkeää, että Euroopan unionia ja Natoa vastustavat suomalaiset herättelevät julkista keskustelua Israelin ja Israel-lobbyn hallitseman Amerikan avusta ääri-islamisteille, sillä tämä romuttaa tehokkaasti propagandavalheet ”länsimaisesta arvoyhteisöstä” ja ”länsimaisesta humanistisesta demokratiasta”.

Koko Israelin olemassaolo perustuu joukolle valheellisia myyttejä, jotka ovat pysyneet hengissä siksi, että valtamedia, poliitikot ja rikkaat lobbausjärjestöt toistavat niitä älyllisen lobotomian uhreiksi joutuneille kansalaisille vuosikymmenestä toiseen.

Myytit alkavat Israelin syntyhistoriasta, kuten väitteestä, ettei juutalaisilla ollut entuudestaan omaa kotimaata, vaikka heillä todellisuudessa oli jo Birobidžan.

Myyttien mukaan arabit jättivät kotinsa vapaaehtoisesti 1948 palestiinalaisjohtajien käskystä, joten Israelin perustaneet juutalaiset eivät edes teknisesti ole etniseen puhdistukseen syyllistyneitä rikollisia miehittäjiä. Tämän myytin ovat kumonneet muun muassa professorit John Mearsheimer ja Stephen Walt, mutta sionistit jatkavat myytin toistamista valtavan medianäkyvyytensä turvin.

2000-luvun vaarallisimpia myyttejä on väite länsimaiden ja Israelin ”yhteisestä taistelusta” ääri-islamismia vastaan. Kuinka paljon aseita, tiedustelutietoa ja huoltoapua Israelin ja Yhdysvaltojen täytyy toimittaa al-Qaidalle ja Isisille, jotta hyväuskoiset Israelin ystävät ymmärtävät viimein tulleensa huijatuiksi?

Itsenäisten mediojen on lyötävä valheelliset myytit kuoliaaksi ja osoitettava, että tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille.

 

Lue myös:

Vetoomus maahanmuuttokriittisille medioille ja kirjoittajille
Juutalainen ajatushautomo: Isisin tuhoaminen olisi suuri virhe
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille
Israelin tuki ääri-islamisteille entistä räikeämpää

3 kommenttia

 1. Tiina Wiikin luomassa todellisuudesaa tämä ei pidä paikkaansa.
  Tiinan denialismi on vahva kun kyseessä pyhä maa ja valittu kansa.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 2. Globaalieliitin sionistidemonien ainoa vastavoima Pohjolassa, eli Nordront (NMR), järjestää 12.11.2016 mielenosoituksen Pahuuden Ytimessä eli vihollisen valtaamassa Tukholmassa.

  Kaikki täälläkin kirjoittaneet voisivat jo ymmärtää, että on ryhdyttävä tekoihin, on noustava ylös tästä alhosta ja käyttäydyttävä kuin mies. Jos meitä edeltäneet sukupolvet olisivat käyttäytyneet kuin me nyt niin koko Suomen lukutaitoinen kansa olisi tapettu edellisellä vuosisadalla, aivan kuten juutalaisbolsevikit tekivät kristityille venäläisille.

  Nouse ylös, Suomen mies ja Suomen nainen, ja kunnioita omaa kansaasi. Jo riittää tämä orjuus!

  Vi ses i Stockholm !

  Minä menen, mukaan mahtuu.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 3. Videolla noin kohdassa 00.05 kuvissa ITIS MIEKKARISSA näkyy mies jolla on M,Ö,S,S,Ä,D, huppari päällään. Näköjään kaverinsa kanssa kuvaamassa paikkoja ja mielenosoittajia. Suunnittelevatkohan jotain seuraavan itis miekkarin varalle… ::D

  Vai olivatko ainoastaan 9/11 päivänä varmistamassa paikanpäällä että totuutta näistä iskuista ei kerrota julkisuuteen?

  Israel oli WTC-iskujen takana

  Marco De Wit:in Facebookissa jakamia juttuja:

  https://www.facebook.com/groups/288325861297969/permalink/540122686118284/

  https://www.facebook.com/groups/288325861297969/permalink/586292194834666/

  Olivatko kenties ”SHUT IT DOWN” mentaliteetille liikkeellä siltä varalta jos totuus alkaisi tuon päivän tapahtumista leviämään? Kyseisellä porukalla on käsittääkseni maailman parhaat vakoilu/terrorisointi/jäljitys yms menetelmät.

  En tiedä ovatko nuo videon tyypit oikeasti mös.sädin miehihä vai jotain larppaajia. Olisi kuitenkin hyvä levittää tietoa eteenpäin ihan ihmisten turvallisuuden takia, varsinkin jos ITIKSESSÄ aitaan jatkaa näiden miekkarien järjestämistä.
  Siellä missä Möössääd pyörii kameroidensa kanssa paukkuu yleensä ennemmin tai myöhemmin. Moni viime aikasia ”terroristien iskuja” on väitetetty monen tahon toimesta mössädin false flageiksi.

  Nuo miekkarit itiksessä ovat kokoajan samassa kohtaan ja nyt paikalla pyörii mossadin tunnuksilla varustettuja tyyppejä… ei mulla muuta.

  PS: Itse kirjoitin tämän viestin tämä yhden videon perusteella. Jonkun kannattaa käydä läpi myös muut siellä kuvatut videot jos vaikka löytyisi jotain lisätietoa tuon porukan touhuista.

  Ovatkohan noiden miekkarien järjestäjät jo tästä oudosta porukasta tietoisia?

  Tätä tietoa saisi kyllä mielestäni levittää facessa rajat kiinni ja suomi ensin ryhmissä että myös yleisö olisi tietoisia asiasta.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat