Tutkimus: tamponit sisältävät glyfosaattia

Tiesitkö, että suurin osa Yhdysvalloissa tuotetusta puuvillasta on geenimuunneltua ja voi sisältää syöpää aiheuttavaa, hormonien toimintaa häiritsevää ja hedelmättömyyttä edistävää glyfosaattia?

La Platan yliopiston tekemän uuden tutkimuksen mukaan 85 prosenttia puuvillatuotteista, kuten sideharsoista, pumpulipalloista, pumpulipuikoista, vanulapuista tai kosteuspyyhkeistä sisälsi glyfosaattia. Loput 62 prosenttia näytteistä sisälsi sen aineenvaihduntatuotetta, AMPA:a, joka voi olla jopa 1000 kertaa myrkyllisempää elimistössä. Sideharsonäytteistä jokaisen tulos oli positiivinen.

Infobae-sivustolta:

”Tutkimuksen tulokset antavat aihetta huoleen. Käyttäessäsi pumpulia tai sideharsoa haavojen tai henkilökohtaisen hygienian hoitoon, luulisi että kyseiset tuotteet ovat sterilisoituja, mutta ne sisältävätkin karsinogeenisiä ainetta,” –Vazquez Medardo Avila, lastenlääkäri

Tamponeissa glyfosaattia

Kuten varmaan tiedät, jopa Maailman terveysjärjestö on joutunut myöntämään, että maailman suosituin torjunta-aine, glyfosaatti, aiheuttaa todennäköisesti syöpää.

On siis hyvinkin mahdollista, että voimme altistua glyfosaatille muutenkin kuin ruoan välityksellä.

Yli 90 prosenttia Yhdysvaltojen puuvillasta on kasvatettu geenimuunnelluista siemenistä, jotka on jalostettu kestämään erityisesti glyfosaattia. Ja vaikka puuvillavalmisteita käytetään yleensä esimerkiksi haavojen sidontaan tai korvien puhdistamiseen tai vauvan pyllyn pyyhkimiseen, niin naisten intiimituotteet ovat paikallaan pidemmän aikaa. Esimerkiksi tamponit ovat kosketuksissa erittäin herkkien limakalvojen kanssa lähellä naisen kohdunkaulaa ja lisääntymiselimiä tuntien ajan, monta kertaa päivässä, joka kuukausi, niin kauan kun nainen on lisääntymiskykyinen.

Siskot, tämä kemikaali aiheuttaa syöpää, hedelmättömyyttä, immuunijärjestelmän ongelmia ja lukuisia muita terveysongelmia. Kuinka suurelle määrälle olemmekaan altistuneet tällä tavoin?

Ja vielä ihmetellään miksi hedelmättömyys on kasvussa maassamme!

Ellei tuotteissa erikseen mainita, että ne ovat valmistettu luomupuuvillasta, on järkevää olettaa, että ne ovat geenimuunneltuja. Yli 90 prosenttia täkäläisestä puuvillasta on geenimuunneltua. Jos tutkimuksessa on yhtään perää, niin mikäli pakkauksessa ei ole mainintaa luomusta, se sisältää todennäköisesti glyfosaattia!

Hieno homma.

Yhteys kuulostaa varsin järkeenkäypältä. Vaikka myönnän, etten ollut ajatellut asiaa tältä kantilta ennen kuin luin tutkimuksesta. Tutkijat myös havaitsivat, että 90 prosenttia Buenos Airesin General Pueyrreddónin kaupunginosan asukkaista sai positiivisen tuloksen glyfosaattia mittaavasta virtsatestistä – vaikka yksikään testatuista henkilöistä ei ollut suoraan tekemisissä RoundUp-tuotteiden kanssa!

Näistä ei tietenkään puhuta mitään sellaisen maan valtamediassa, jossa suuryritykset ja lobbaajat hallitsevat kaikkea, ja missä Monsanton kaltaiset miljardiyritykset, joiden parhaan myyntituotteen RoundUp:in pääainesosa on glyfosaatti, pitävät majaansa..

Mitä muuta voisi odottaakaan.

 

Lähde: Healthy Holistic Living

Lue myös:

Tutkimus: Roundup aiheuttaa sikiövaurioita
Roundup-kasvinsuojeluaine levittää kasvien SDS-tautia
Sikiön altistuminen kemikaaleille voi aiheuttaa autismia
Gluteeni vai glyfosaatti syynä sairauksiin?
Myrkkykolmikko autismin ja Alzheimerin takana: alumiini, fluori, glyfosaatti

2 kommenttia

  1. Tutkimus tamppoonit sisältävät glyfosaattia, jo on jälleen aikoihin eletty. Myrkytystä myrkytysten päälle ja tietysti ihan tahallista mielenvikaisten toimintaa. Onko kaikki tutkijat samalla asialla, koska ensinhän tuotteet tutkitaan ja sitten laitetaan myyntiin, kun ensin otetaan selvää että tuote on tarpeeksi myrkyllinen ja lopulta tappava niinkuin tämäkin hyytävän järkyttävä ainesosa. Erittäin sairasta ”hommaa.” Tämä artikkeli on todella lukemisen arvoinen. Ja alla seuraa lisää mielipuolisista menoista.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Tämä ei sinänsä ole mikään uutinen koska maaperä joka on myrkytetty glyfosaatilla siirtää glyfosaattia siinä kasvavaan kasvustoon viiden vuoden ajan. Siksi esi. Suomessa maito, liha, voi, juusto jne. sisältävät glyfosaattia. Ja siksi euroopan ihmisistä 70%:lla on virtsassa glyfosaattia. Puhtainta ruoka on itä-bloki maissa koska Monsanto on toiminut sielä niin lyhyen aikaa. Ja siksi ihmiset sielä ovat vielä jänteviä ja hoikkia. Myrkyllisintä on Englannissa, Saksassa, Ranskassa ja yllätys yllätys: Suomessa. Siksi näissä maissa ihmiset ovat lihavimpia ja syöpätapausten määrät per 1000 ihmistä ovat poikkeuksellisen korkeat.

    Mutta asiaan… Vaimo hankki jossain vaiheessa Q-kupin ja sanoi että jos olisi tiennyt miten mielyyttävä se on käyttää ja tyhjentää, niin ei olisi ikinä alkanut pelleillä siteiden ja tamppoonien kanssa. Siis naiset, ostakaa Q-kuppi.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat