Työpaikkojen kulttuurimarxistinen mielipidevaino kiristyy – nyt asialla Google

Juutalaisten Sergey Brinin ja Larry Pagen Google on päättänyt erottaa työntekijänsä James Damoren, koska tämä kritisoi laatimassaan sisäisessä muistiossa yhtiön ”poliittisesti korrekteja” rotu- ja sukupuolikäytäntöjä.

Damore ihmetteli, miksi yhtiö yrittää kiistää ihmisten väliset biologiset erot. Hänen mukaansa työntekijät tulisi palkata näiden osaamisen eikä korruptoituneiden vähemmistökiintiöiden perusteella.

Vaikka Damoresta on alettu maalata raivoavan naisvihaajan karikatyyriä, todellisuudessa hän vaati vain työmarkkinoille meritokratiaa sekä poliittista sananvapautta.

Valtamedia on keskittynyt lähinnä muistion naisia käsittelevään osuuteen, mutta Damore kritisoi myös rodullista ”positiivista syrjintää” eli epäpätevien värillisten suosimista pätevien valkoisten ammattilaisten kustannuksella.

Toisin sanoen hänen mukaansa ammattitaidon tulisi painaa työnantajien vaakakupissa enemmän kuin kulttuurimarxistinen viha valkoisia miehiä kohtaan.

Mikä häkellyttävintä, Damore sai potkut, vaikka hän ei kritisoinutkaan työnantajaa julkisuudessa. Sen sijaan sanktio määrättiin hänen laatimansa sisäisen muistion vuoksi. Enää ei riitä, että työntekijät ovat julkisuudessa edustavia – heillä on oltava myös ”poliittisesti korrektit” mielipiteet yksityiselämässä.

Google vastustaa nationalismia länsimaissa mutta kannattaa sionismia Israelissa.
Google vastustaa nationalismia länsimaissa mutta kannattaa sionismia Israelissa.

Sensuuria työpaikalla ja verkossa

Potkuista päätti Googlen maahanmuuttajataustainen toimitusjohtaja Sundar Pichai. Tapaus on jatkumoa Googlen entistä röyhkeämmälle politikoinnille. Viime talvena yhtiön juutalainen perustaja Brin lähti kaduille marssimaan painostaakseen hallitusta olemaan tiukentamatta maahanmuuttopolitiikkaa.

Hiljattain Googlen tytäryhtiö Youtube aloitti myös poliittisesti ”vääräoppisten” videoiden sensuroinnin juutalaisjärjestö Anti-Defamation Leaguen kanssa. ADL on Googlelle luontainen kumppani paitsi organisaatioiden juutalaisen taustan vuoksi niin myös siksi, että ADL on kansainvälisen Internet-sensuurin pioneeri.

Pichai perusteli päätöstään toteamalla, että ”syrjinnän” (lue: perinteisen valkoisen meritokratian) vastustaminen on Googlelle sananvapautta tärkeämpi arvo. Väärinajattelijoita tullaan painostamaan, kunnes länsimainen liike-elämä tunnustaa yksimielisesti Brinin, Pagen ja Pichain globalistista maailmankatsomusta.

Onkin ironista, että toiminnallaan Google vain todisti Damoren olleen oikeassa. Muistiossaan hän totesi, että Google on luonut ”ideologisen kaikukammion, jossa tietyt asiat ovat niin pyhiä, ettei niistä saa keskustella”. Damore aikoo käydä oikeustaisteluun entistä työnantajaansa vastaan.

Damore vaati, että rodullisten ja sukupuolisten vähemmistöjen keinotekoisen tukemisen sijaan Googlen tulisi varmistaa, että työntekijät saavat puhua avoimesti ja vailla pelkoa omista poliittisista näkemyksistään. Tällä hetkellä Google hyväksyy vain yhden poliittisen ideologian eli kulttuurimarxismin.

 

Lue myös:

Kun kansa äänestää ”väärin”, kulttuurimarxistit anovat apua suuryhtiöiltä
Youtube sulkee David Duken käyttäjätilin

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat