Youtube sulkee David Duken käyttäjätilin

Juutalaisomisteinen videopalvelu Youtube on ilmoittanut, että se tulee sulkemaan David Duken käyttäjätilin. Päätös on kummallinen, sillä Duke on kertonut toistuvasti vastustavansa esimerkiksi rikollisuutta, väkivaltaa ja halventavaa kielenkäyttöä.


Video: Duken raportit Gazan kansanmurhasta raivostuttivat sionisteja viime kesänä.

Youtube on täynnä väkivaltaa, loukkaavaa rasistista materiaalia ja rikokseen yllyttämistä. Kaikki ryhmät mustista muslimeista äärijuutalaisiin ovat edustettuna siellä. Tästä huolimatta videopalvelu on päättänyt sensuroida David Duken, jonka sanavalinnat, poliittiset ehdotukset ja käytös ovat kaikki hyvin maltillisia. Duke ei perusta videoitaan ja kirjoituksiaan olettamuksille, vaan käyttää lähteinään esimerkiksi israelilaista valtamediaa ja yleisesti arvostettuja akateemisia tutkimuksia. Onko juuri tämä syy sille, miksi juutalaisomisteinen Youtube tahtoo evätä Duken sananvapauden?

Youtuben perusti monikulttuurinen kolmikko tietokoneneroja, mutta tyypilliseen amerikkalaiseen tapaan sen omistus on taloudellisen läpimurron myötä luisunut juutalaisille sijoittajille. Youtuben toimitusjohtaja on juutalainen Susan Wojcicki, jolla on takanaan pitkä ura Googlessa. Nykyään Youtube onkin osa Googlea, jonka omistajiin kuuluvat juutalaiset Sergei Brin ja Larry Page. Lisäksi Googlen johdossa toimii Eric Schmidt –niminen mies. Wikileaksin Julian Assange on kirjoittanut Schmidtin juutalais- ja sionistikytköksistä artikkelissaan ”Google and the NSA: Who’s holding the ‘shit-bag’ now?”. Assangen mukaan Schmidt tekee erittäin tiivistä yhteistyötä Google Ideasin juutalaisen johtaja Jared Cohenin kanssa. Cohen ja Schmidt ovat kirjoittaneet yhdessä teoksen The New Digital Age, joka käsittelee Internetin vaikutuksia ”geopolitiikkaan”. Sionisti Cohenille aihe on tuttu, sillä esimerkiksi 2009 hän painosti Twitteriä yhteistyöhön Iranin hallitusta vastustaneiden kapinallisten kanssa.

Jared Cohen vasemmalla.
Jared Cohen vasemmalla.

Assangen mukaan Cohen on merkittävä osa Internetin käyttäjiin kohdistuvaa tietoturvauhkaa. Googlen johtamisen lisäksi hän on tehnyt töitä Yhdysvaltojen ulkoministeriölle, joka on luonnollisesti hyvin kiinnostunut kansalaisten Internet-liikenteestä. Assangen mukaan Cohen on urkintayhteiskunnan symboli. Assange viittaa turvallisuusyritys Stratforin vuodettuihin salaisiin asiakirjoihin, jotka paljastavat Googlen roolin rikollisessa poliittisessa tiedonkeruussa. Brinin, Pagen, Schmidtin ja Cohenin Google ajaa puhtaasti Israelin etuja ja vastustaa aktiivisesti Israelin inhoamia toimijoita, olipa kyseessä sitten Iranin hallitus tai David Duke. Assangen artikkelissa tulee esille myös Marty Lev, joka on Googlen juutalainen ”turvallisuusjohtaja”.

Esimerkiksi Israelin armeija saa jakaa Youtubessa siviilimurhia oikeuttavaa propagandaansa vailla sensuurin pelkoa. Nyt Youtube on kuitenkin päättänyt, että Duke ei saa valistaa ihmisiä Israelin suorittamista sotarikoksista! Youtuben päätöksen ajankohta on mielenkiintoinen. Duke on pian julkaisemassa päivitetyn version Siionin viisaiden pöytäkirjoista. Duke vertaa kirjassaan noin 100 vuotta vanhaa tekstiä nykypäivän poliittiseen todellisuuteen. Juutalaisten mukaan Siionin viisaiden pöytäkirjat on ”väärennös”, mutta he raivostuvat, jos kirjan ennustuksia verrataan juutalaisten taloudelliseen, kulttuurilliseen ja poliittiseen strategiaan nykymaailmassa (1, 2, 3).

Dukea on väitetty ”valkoisen ylivallan” kannattajaksi, mikä on valhe. Artikkelissaan ”Malli kansojen vapauttamiselle” hän painottaa, että jokaisella kansalla on oikeus elää arvokasta elämää. Duke ei puhu eri kansojen hierarkiasta, vaan kaikkien kansojen – myös eurooppalaisperäisten – oikeudesta säilyttää omat erityispiirteet.

Duke on vastustanut aktiivisesti esimerkiksi Irakin ja Afganistanin sotia, eikä hän koskaan kannusta ihmisiä ratkomaan poliittisia erimielisyyksiä väkivalloin, kuten hänen verkkosivuiltaan voi huomata.

Duke voitti 1988 New Hampshiressa demokraattisen puolueen varapresidentin ehdokkuuden ja myöhemmin hänet valittiin Louisianan edustajaksi kongressin alahuoneeseen, jossa hän palveli 1989–1993. Vuosina 1996–2000 hän toimi yhdessä Louisianan suurimman republikaanipuolueen valiokunnassa. Hänet valittiin yksimielisesti republikaanipuolueen puheenjohtajaksi.

Kaksissa vaaleissa pyrkiessään senaattoriksi ja kuvernööriksi osavaltiossa, jonka väkiluku on keskikokoisen Euroopan valtion luokkaa, Duke sai yli 60 % eurooppalais-amerikkalaisten äänistä, vaikka hänen vastustajansa mediabudjetti oli 40 kertaa suurempi ja käytännössä hänellä oli vastassaan koko politiikan kenttä. Sionistit tunnustavat omissa kirjoissaan ja artikkeleissaan voittaneensa Duken uhkaamalla kiristävänsä taloudellisesti louisianalaisia, jos nämä valitsisivat hänet virkaan. Vuonna 1992 David Duke sai kymmenien prosenttien kannatuksen republikaanien presidentinvaalien esivaaleissa.

 

Lue myös:

David Duke: Juutalainen ylivalta
David Duke puhuu televisiossa Israelin terrorismista
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana
Juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta
Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa

22 kommenttia

 1. Dukella alkaa luomet tippumaan plastiikkakirurgin jäljiltä ja tässä myöntää uskovansa holokaustiin lainausmerkeissä kun oikein painostetaan:

  Poliitikkoainesta siis. Mutta toisaalta kumpi on parempi, se että kaikki vaikuttamaan pystyvät istuvat vankilassa eivätkä pääse kertomaan monista muista asioista ihmisille ollenkaan vai se, että hyppää puolimyönnytyksillä yli noista tyhjäntoimittajista ja saa jatkaa työtään kunnes riittävän iso massa ihmisiä on valmiina nousemaan barrikadeille. Vaikea juttu. Mutta tuossa olisi ollut kyllä mahdollista tiivistää asia jotenkin paremmin ja totuudellisemmin vaikka olisi jäänyt viimeiseksi TV esiintymiseksi. Pitäisi ehkä ajatella että siinä haastateltava puhuu yleisölle, eikä toimittajalle. On yleisön pettämistä tuollainen vaikkakin hänen äänensävystä jokainen kuulee, että se on pelkkä tyhjä fraasi jotta toimittaja saisi kuulla haluamansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Mutta lainausmerkit merkitsevät itse asiassa koko holokaustia. Eihän mielikuvituksellisiin valheisiin kukaan uskokaan. Tässä siis Duke 100 % tukee Suurta Valhetta. Hän on osoittautunut lopullisesti puolta vaihtaneeksi ja ostetuksi mieheksi.

  On parempi olla hiljaa kuin tukea suurta valhetta eli vihollista millään tavalla. Siis Duke teki ison palveluksen juutalaisten maailmanherruusprojektille. Holohoax tulisi murskata juuri USA:ssa, missä se vielä on mahdollista periaatteessa ilman rangaistusta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Juutalaisia on joka paikassa USAssa ja suurfirmoissa. Eilen huomaisin, että NHL-jääkiekkoliigan pomo Harry Bettman on juutalinen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Jospa sivustot huomasivat, että eivät saaneet massiivista vastaavan sisällön omaavaa blogistoa seurakseen ja myös sen, että alkoivat olla yhteiskunnan tulilinjalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Niin se juuri on ihnmeellistä, miksi sensuroimattomillakin keskustelupalstoilla ei ole tapahtunut juuri mitään, vaikka blogit ovat olleet pystyssä vuosia. Kaikkialla juutalaistrollien armeija mesoaa eikä vastaan väittäjiä tai totuuden levittäjiä ljuurikaan öydy. Noissa ja eräissä muissa blogeissa ammuksia olisi kyllä valtavasti ja maailman menosta saa käsitykse.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Se ettei vastaan väittäjiä löydy johtuu siitä että ihmiset ole tienneet näistä asiosta itsekkin törmäsin noihin blogeihin ihan sattumalta. Holohoaxista ei paljon olla suomeksi kirjoitettu (paitsi noissa blogeissa) eikä töissä käyvällä ihmisellä ole aikaa (tai kinnostusta) uhrata vähäistä vapaa aikaansa katsoen 5 tunnin holokausti valheen dokumentteja.

   Siksi olisi hyvä jos noiden blogien kirjoittajat siirtäisivät juttujaan tuonne mvlehden foorumille mistä ihmiset voisivat helposti ne löytää. http://mvlehti.net/2015/04/04/suomen-revityin-ja-sensuroimattomin-foorumi-olkaa-hyvat/ Tuolla saa holohoaxista ja muista revisionisteja koskevista aiheista keskustella vapaasti nille voisi vaikka perustaa yhden ketjun ja kerätä ne sinne kaikki talteen että pysyisivät netissä.

   Toivottavasti blogien kirjoittajat huomaavat tämän ja käyvät laittamassa kirjoituksensa tuonne(kin) talteen. Parhaat saattavat päästä jopa itse lehteen he nimittäin nostelevat sieltä tekstejä sivuilleen silloin tällöin.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Toisin esiin tämän näkökulma: ”Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä…'” (Matt. 28:18). Maallista valtaa Jeesus käyttää asettamansa esivallan (sellaisen kuin kukin kansa kulloinkin on ansainnut) välityksellä, Room. 13. luku alkujakeet. Suomen jumalaton kansa on ansainnut – rangaistuksena – huonon, vihollisia, rikollisia ja valhetta palvelevan esivallan. Paremman esivallan Suomi saisi tulemalla enemmän (todellisesti) kristityksi ja puhdistamalla kirkon. Silloin suuri osa kansasta, MYÖS ESIVALTA, kuulisi totuutta.

    Nyt kansaa kiinnostaa vain oma napa. Suurinta osaa kiinnostaa myös navanalusta, mutta oma napa on kaikkein tärkein asia Suomessa. Muulla ei ole väliä (siksi mikään totuus mistään ei kiinnosta kansaa lainkaan).

    Kansa on hukkumassa perkeleen, oman itsensä, himojensa, rappion, turmeluksen, paatumuksen ja Jumalan tuomion rotkoon, eikä sieltä hokkuspokkus nousta ylös. Tarvitaan pelastajaa, ja hän on Jeesus Kristus, Jumala. Hänessä saadaan Pyhä Henki, joka on myös totuuden ja voiman Henki. Hänessä kansa saa ryhdin.

    Valtiovaltahan Suomessa kuuluu kansalle, perustuslaki 2§. Se, että kansa on tietoisessa sodassa totuutta vastaan, käy ilmi mm. siitä, että kansa on kyllä kuullut riittävästi revisionistista sanomaa, sitä, että holokausti on huijaus ja että juutalaisuus, holokaustivalheen ylläpitäjä, on valhetta, väkivaltaa ja perkeleellisyyttä, Joh. 8:44, mutta silti on valitsemansa esivallan välityksellä alkanut suunnitella ja säätää lakeja totuutta ja sen julistajia vastaan. Tämä, että kansa tällaista lainsäädäntöä puuhailee, osoittaa, että se on kyllä tullut tietoiseksi totuudesta (miksi muuten se reagoisi).

    Mitä on sanottava siitä, että totuutta holokaustista (ja muista maallisista valheista) julistetaan kansalle, joka tietoisesti ja harkiten on asettunut sitä vastaan ja haluaa tuhota totuuden julistajat? Onko kaikki totuus Suomessa turhaa? Onko järkevää tuhota itsensä puhumalla turhaan? Miksi menettää kaikki turhan takia?

    Tämä kansa ON valheesta elävä perkeleen orjien lauma, ja tämä lähtökohta tulisi ottaa huomioon.

    Itse olen valmis totuuden puolesta menettämään henkeni, mutta se totuus on Jeesus Kristus.

    En kuitenkaan halua estää tai lannistaa ketään julistamasta totuutta mistä tahansa asiasta, onhan sellaisesta varmasti hyötyä ainakin yksilötasolla.

    Vielä: Noin 99,6% kansasta on rahvasta, jolle totuus ei merkitse mitään (vain omat himot). Ja tuolla rahvaalla on tyrannia Suomessa, Suomihan on demokratia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Niin olisivathan blogit löytyneet, jos kaikki olisivat niitä mainostaneet. Miksi kirjoittajien olisi pitänyt mainostaa niitä joka foorumilla? Olisihan kirjoituksia voinut myös kopioida ja laittaa muualle linkityksen vaihtoehtona. Miksi ihmeessä niitä eivät ole kiinnostumneet kopioineet? Hehän voisivat laittaa tekstejä näytille omissa nimissään. Vaikkapa myös luoda oman blogin ja julkaista ne siinä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Itse olen silloin tällöin noiden blogien tekstejä linkittänyt mutta en usko että kovin moni edes Suomen kansallismielisistä oli tietoinen niiden olemassa olosta. Magneettimediakin lukijoistakaan kaikki eivät näistä blogeista luultavasti tienneet.

   Vaikka mainostaminen tuntuu tyhmältä on se ainut keino saada ihmiset tietoiseksi asiosta. Kaikki järjestöt yritykset ja puolueet mainostavat toimintaansa eri tavoin. Se on yksi tehokas keino saada ihmiset tietosiksi eli copypastella vaan joka foorumille tekstejä jatkuvalla syötöllä niin väkisinkin saa ihmisiä ajanmittaan heräämään.

   Tylsäähän se on mutta toimii.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei sitä mikään muu ole estänyt kuin laiskuus.

     Pienellä fyysillä vaivalla ja porukallakin voi saada paljon aikaan. Ei siihen tarvita kuin pari 3-5 tyyppiä jotka sopisivat keskenään jakavansa vaikka pari kymmenntä juttua copypastella spammätä ympäri nettiä päivittäin eri palstoille niin äkkiä alkaisi tieto lisääntyä.

     esimerkiksi kansalaisaloitetta on levitetty näin:

     Kopioikaa ja levittäkää eteenpäin ;D

     Sinä suomalainen siellä ole hyvä ja allekirjoita tämä kansalaisaloite: Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen – https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

     Tarvitaan enää alle 3000 nimeä ja aloite menee eduskuntaan! Sinun äänesi voi olla ratkaiseva!

     Levitä tätä myös eteenpäin pitkin internettiä mikäli olet aloitteen kannalla. 🙂

     -Sotiemme veteraanit kiittävät-

     Tuossa muutomia sivustoja (myös chattejä) joihin voi aikansa kuluksi spämmäillä tuota tekstiä jos ei ole muuta tekemistä.

     http://randomi.fi/

     http://www.omegle.com/

     http://keskustelu.suomi24.fi/

     http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt

     http://forum.hevostalli.net/list.php?f=9

     http://www.vauva.fi/keskustelu/2/alue/aihe_vapaa

     http://www.iltalehti.fi/keskustelu/

     https://ylilauta.org/

     Elikkä pienikin porukka pystyy helposti tavoittaa tuhansia ihmisiä päivässä jos vain tahtoa löytyy. Pienellä vaivalla blogien ylläpitäjät ja tukijat voivat saada nopeasti levitettyä tietoaan suurelle määrälle ihmisiä lyhyessä ajassa jos viitsivät vähän organisoitua yhdessä toimimaan. Vanhat ketjutkin vo ainai pitää ylhäällä joka päivä kommentoimalla niitä

     Ihan niinkuin ne kuuluisat ”venäjäntrollit” konsanaan =D

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. kaikki noista aiheista kirjoittavat tekevät tärkeää työtä totuuden puolesta ja se on jo tuottanut tulosta.

   Nykypäivänä Iltapäivälehdet eivät pysty enää pitämään kommenttiosioitaan auki holokausti uutissa kun heidän valheet paljastetaan samantien. Monet tietinkin niistä suuttuvat kun oma ruusuinen maailmankuva murenee mutta revisionistit kuitenkin ovat vapaissa nettikeskusteluissa niskanpäällä kun vastustajien argumentit ovat tasoa ”haistapaska holokausti tapahtyi koska teeveessä sanottiin”

   Se on hyvä että monia paikkoja jossa aiheesta saa vapaasti keskuustella. Valtamediakin joutuu jo sulkemaan keskusteluja kun eivät pärjää väittelyissä ja joutuvat ajamaan näitä holokaustin epäily kielto lakeja ettei totuus tulisi ilmi.

   Hyvällä asialla olette te jotka näitä valheita meille paljastatte.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Jos joku pystyy saamaan itselleen mainostuloja paljastamalla rikollisten vallanpitäjien ja maanpetturien hämärätoimia kansaa vastaan, niin hän on mielestäni silloinkin palkkansa ansainnut!

   Vaikka Mvlehti ei mainitsekaan sanaa ’Kalergi-suunnitelma’ (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm), niin sivustohan kertoo paljon siitä kuinka maanpetturi-vallanpitäjiemme lakeijat käytännössä toteuttavat suomalaisten muuntamista vähitellen negroidiseksi sekaroduksi samalla hävittäen SUOMALAISEN kansallisvaltiomme – tuhoamalla jo Super-Neuvostoliiton provinssiksi muutetun Suomen itsenäisyyden viimeisetkin rippeet.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Vai kerätäänkö Iljan sivulla tiedot kirjoittajista? Onko se toisinajattelijoiden rysä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei käsitääkseni näin heidän sivuilla sanotaan:

   ”Nyt se on avattu: kovasti kyselty ja vaatimalla vaadittu mesta, mistä ei poliisille luovuteta tietoja eikä juttuja kaunistella!

   Tulemme käyttämään hyvin kirjoitettuja tekstejä myös itse julkaisussa joten tässä on kansalaistoimittajille hyvä kanava tulla kuulluksi isomminkin. Pidetään (yritetään) keskustelu kuitenkin asiallisena koska silloin asioilla on yleensä enemmä painoarvoa. Kiitos.

   Täällä ei ole pakko rekisteröityä päästäkseen kirjoittamaan. Jos kuitenkin haluat paremmat ominaisuudet käyttöösi, niin kannattaa rekisteröityä.”

   http://mvlehti.net/2015/04/04/suomen-revityin-ja-sensuroimattomin-foorumi-olkaa-hyvat/

   Suomen vastarintaliikekin on saanut oman osion tuolla http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?board=20.0

   ”Olemme avanneet uuden osion ”Järjestöt ja puolueet” sinne ovat kaikki tervetulleita. Saimme rutinaa kun vain yhdelle SVL:lle oli annettu tila. Emme ole siis missään sidoksissa SVL:ään ja annamme kaikille muillekkin samanlaisen palstan kun sitä vaan pyytää. ”

   Sekä tälläkin hetkellä lehden etusivulla on David Duken video http://mvlehti.net/2015/04/08/kuinka-sionistit-hajoittavat-ja-hallitsevat-suomenkielinen-tekstitys-jarkyttava-video/

   tuollekkin yli 4000 katsojaa tullut yhdessä päivässä.

   Asialliselta sivustolta tuo vaikuttaa minusta vaikuttaa. tuolla pystyy itse ehdottaa parannuksiakin foorumille jos joku asia ei miellytä. he vastaavat mysymyksiin ja ottavat kritiikkiä vastaan

   Itselläni ei ole mitään valittamista foorumista jos jollakin on jotain huomautettavaa ja parennettavaa niin kannattaa kertoa heille. Sitä varten on jopa oma osio siellä.

   http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?board=15.0

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Tuossa ylempänä on keskusteltu noiden blogien näkyvyydestä. Yksi hyvä tapa saada lisää näkyvyyttä olisi tehdä noiden kaikkien blogien nimissä Twitter ja Facebook tilit niin kuin Magneettimedia on tehnyt ja mennyt kansan keskuuteen keskustelemaan.

  Varsinkin twitterissä voisivat ihmiset yllättyä kun joku tulisi keskustelemaan esimerkiksi käyttäjänimelle Holokausti Valhe 😀

  http://holokaustivalhe.blogspot.fi/?wref=bif

  Ja kun laitatte vain nettisivunne osoitteen tilin kuvaukseen niin lukijoita tulee sitä mukan lisää mitä ennemmän viitsii twitterissä ihmisille kirjoitella.

  Magneettimedia on tässäkin asiassa näyttänyt loistavaa esimerkkiä kuinka pitää toimia elikkä mennä vain kansan keskuuteen argumentoimaan ja valistamaan ihmisiä yksi kerrallaan.

  https://twitter.com/Magneettimedia/with_replies

  Kannattaa hyödyttää kaikki mahdolliset vaikutus kanavat jos haluaa lisää näkyvyyttä.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat