Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana

Juutalaisen Anti-Defamation League (ADL) –järjestön johtaja Abraham Foxman puhui viime syksynä juutalaisten roolista Internet-sensuurin ja sananvapauslakien kiristämisessä. Videon tapahtumasta voi katsoa alla.

ADL on ehkäpä maailman tunnetuin juutalaisjärjestö. Se on samalla yksi lajinsa rikkaimmista. Vaikka ADL onkin sekaantunut historiansa aikana vakaviin rikoksiin, käytetään sen julkaisuja edelleen kansainvälisesti lähteinä, kun puheenaiheena on ”juutalaisvastaisuus” ja ”holokausti”.

Videolla Foxman toteaa suoraan, että juutalaiset järjestöt tekevät kaikkialla länsimaissa pioneerityötä Internet-sensuurin kiristämiseksi ja sananvapauden kaventamiseksi. Foxmanin mukaan työsarkaa on etenkin Pohjois-Amerikassa, jossa sananvapaus on toistaiseksi paljon laajempaa kuin Euroopassa. ADL toivoo Amerikkaan ”eurooppalaisempaa” ajatusrikoslainsäädäntöä. Esimerkiksi Saksassa 78-vuotias asianajaja Horst Mahler istuu tällä hetkellä 12 vuoden vankeustuomiota kyseenalaistettuaan holokaustin virallisen version.

Foxman kannustaa seuraajiaan ahdistelemaan esimerkiksi verkkosivuja ja palveluntarjoajia, jotka eivät välittömästi sensuroi kaikkea Israel- ja juutalaiskriittistä kirjoittelua. ADL:n johtajan mukaan erityisten tehokas keino pakottaa ihmiset Internet-sensuuriin on uhata heidän taloudellista toimeentuloaan.

2000-luvulla Suomessa ja monissa länsimaissa on yleistynyt ajatus, että juutalaiset ovat ”konservatiivisen” ja ”vapaan” lännen puolella ”islamisteja” ja punavihreitä ”kukkahattutätejä” vastaan. Sionismi ja uuskonservatismi ovat ujuttautuneet jopa erilaisiin kansallismielisiin järjestöihin, jotka yleensä vaativat kovaan ääneen rajatonta ilmaisunvapautta. Juutalaisten roolista sananvapauden vastaisessa lainsäädännössä onkin tullut tabu, josta ei saa puhua edes monilla ”kansallismielisillä” keskustelupalstoilla. Suomessa hyvä esimerkki tästä on perussuomalaisen Jussi Halla-ahon ympärille rakennettu Hommaforum, jossa Israelista on tehty länsimaisen vapauden symboli.

Sionistien ja uuskonservatiivien väitteet on kuitenkin helppo kumota tutustumalla juutalaisten omiin lähteisiin. Foxman ei ole ainut juutalainen, joka ylpeilee kansansa väsymättömästä taistelusta sananvapautta vastaan. Viime vuonna New York Post julkaisi haastattelun, jossa Simon Wiesenthal Centerin rabbi Abraham Cooper syytti Twitteriä siitä, ettei ”antisemitistisiä” ja ”rasistisia” twiittejä sensuroida tarpeeksi tehokkaasti. Tosin viime kuussa 21-vuotias englantilaismies Garron Helm joutui vankilaan kutsuttuaan juutalaista kansanedustaja Luciana Bergeriä… juutalaiseksi. Helm ei uhkaillut tai yllyttänyt väkivaltaan, eikä hänellä ollut aiempaa rikosrekisteriä. Rabbi Cooperin visio alkaa siis olla jo todellisuutta. Hänen mukaansa juutalaiset vastustavat myös esimerkiksi muslimi- ja homovastaista kirjoittelua.

The Jerusalem Postin viikon takaisessa uutisessa taas kerrottiin, että Israelin kansanedustajat ovat kyllästyneitä Internetissä leviäviin sionisminvastaisiin teksteihin. Heidän mukaansa ”tsunamin tavoin” leviävä ”nettiantisemitismi on hengenvaarallista”. The Jerusalem Post kirjoittaa: ”Razbozov vaati eri maita kiristämään Internetin ’vihapuhelakeja’ ja varoitti, että mikäli juutalaiset eivät taistele verkon antisemitismiä vastaan, voivat he joutua vielä hengenvaaraan.” Myös ADL oli paikalla. Ryhmän edustaja kertoi Israelin parlamentille, kuinka ADL on onnistunut taivuttelemaan Internet-palveluntarjoajia poistamaan verkosta juutalaisille epämieluisaa sisältöä. Myös Facebookin vihapuhesääntöjä ollaan päivittämässä, vakuutti parlamentille Ronald Eissens järjestöstä nimeltä International Network Against Cyberhate.

The Jerusalem Postin mukaan myös The World Zionist Organization on aloittanut ”taistelun” Internet-sananvapautta vastaan. Se on käynnistänyt kaksi kokeilukurssia, joissa israelilaisia koulutetaan Internet-aktivismiin. Israelilainen kansanedustaja Dov Lipman kertoi The Jerusalem Postille omista näkemyksistään. Hänen mukaansa juutalaisten ei tulisi juurikaan perustaa omia verkkosivujaan, joissa he argumentoisivat ”antisemitistien” väitteitä vastaan. Dialogin sijaan Lipmanin mukaan juutalaisten tulisi ”keskittyä Facebookiin, YouTubeen ja Twitteriin” ja vaatia, että ”kaikki juutalaisvastainen materiaali poistetaan niistä”. Lipman vaati sensuuria, ei keskustelua.

 

Lue myös: GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta

33 kommenttia

 1. Oikeuksiahan ne koukkunokat lisää haluaa mutta vastuuta ei haluta ottaa mistään.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Juutalaiset ovat oikeasti kasaareja, joiden uskontona oli Bysantin Khasarian aikoihin siittimenpalvonta. he ovat noita iljettäviä kanaanilaisia, jotka saavat oikeudenmukaisen tuomionsa maailman historian peljättävimmältä mieheltä, Kristukselta Jeesukselta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette.
   Matt. 23:15

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. 1 Niin Pilatus otti silloin Jesuksen ja ruoskitsi hänen,

   2 Ja sotamiehet väänsivät kruunun orjantappuroista, panivat sen hänen päähänsä ja puettivat hänen purpuravaatteesen,

   3 Ja sanoivat: terve, Juudalaisten kuningas! ja antoivat hänelle korvapuusteja.

   4 Taas tuli Pilatus ulos ja sanoi heille: katsokaat, minä tuon hänen teille ulos, että te tietäisitte, etten minä löydä yhtään syytä hänessä.

   5 Niin Jesus meni ulos, kantain orjantappuraista kruunua ja purpuraista vaatetta. Ja hän sanoi heille: katso ihmistä!

   6 Mutta kuin ylimmäiset papit ja palveliat hänen näkivät, huusivat he, sanoen: ristiinnaulitse, ristiinnaulitse häntä! Pilatus sanoi heille: ottakaat te häntä ja ristiinnaulitkaat; sillä en minä löydä yhtään syytä hänessä.

   7 Vastasivat häntä Juudalaiset: meillä on laki, ja meidän lakimme jälkeen pitää hänen kuoleman, että hän teki itsensä Jumalan Pojaksi.

   8 Kun siis Pilatus tämän puheen kuuli, pelkäsi hän vielä enemmin

   9 Ja meni taas raastupaan ja sanoi Jesukselle: kusta sinä olet? Mutta ei Jesus vastannut häntä.

   10 Niin Pilatus sanoi hänelle: etkös mitään minulle puhu? Etkös tiedä, että minulla on valta sinua ristiinnaulita ja valta sinua päästää?

   11 Jesus vastasi: ei sinulla olisi yhtään valtaa minua vastaan, jos ei se olisi sinulle annettu ylhäältä: sentähden on hänellä suurempi synti, joka minun sinulle antoi ylön

   Joh. 19

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Myös Timo Soinia ahdistaa sosiaalisen median vapaus:

  http://uutiset.perussuomalaiset.fi/soini-yle-ei-saa-olla-yhteiskunnallisen-keskustelun-ylapuolella/

  ”Soinille sanan ja mielipiteen vapaus merkitsee länsimaisen demokratian perustaa ja tärkeintä arvoa. Sananvapaus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saa sanoa ihan mitä tahansa vailla mitään seuraamuksia. Nykyajan some-maailmassa on myös suuri vaara siihen, että ihmiset heimottuvat elämään omassa kuplassaan muiden samanmielisten kanssa.

  – Siellä sitten suolletaan vain omaa propagandaa ja väännetään vielä volyymia kaakkoon. Vaikea tälle asialle on yhtäkkiä tehdä mitään. Ihminen oppii vain kantapään kautta, ja jotkut eivät opi lainkaan, Soini pohti.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Repe on taas katsonut asiaa omien suuresti värittävien silmälasiensa läpi. Meinaako Repe, että esim. kunnianloukkaus-pykälä laissa on aiheeton? Saako vaikka hesarit kirjoitella mitä vaan ilman seuraamuksia, onko tällainen kehitys/toiminta Suomelle hyväksi?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 5. Niin siis Soini äänesti vihapuhelain voimaan ja vaati tiukennuksia jo vaaliohjelmassa ja aika suoraan juuri Illmanin pussiin ja juutalaisseurakunnan. Nyt ei siis ole kyse enää avoimesta netistä. Soini on tässä huolissaan suljetuista yhteisöistä. Siis ihmisten oikeus keskenään heittää läppää on hänen mielestään ongelma. Kunnianloukkauksesta tuossa ei selkeästikään ole kysymys. Vääristelijä olet sinä. Itselleni tulee mieleen, että yhteiskunnan tulisi vastata kaikesta ”propagandasta” ja että erilailla ajattelevilel ihmisille ei kuuluisi oikeus minkäänlaiseen ryhmäjuttuun somessa.

  Mitä muuten tarkoitit ”referaattien ottamisella tarkempan syyniin”?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Tässä yhteydessä on paikallaan muistuttaa artikkelin ”Vastine Sari Essayahin Magneettimedia-kirjoitukseen” kommentissa annetusta linkistä adressiin tasa-arvoisen sananvapauslain saamiseksi Suomeen:
   www adressit com/tasa-arvoinen_sananvapauslaki_suomeen

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En allekirjoita. En halua enää yhtään ”sananvapaus lakia” tai muutakaan lakia määriteltäväksi näille nykyisille automaattiperkeleille. Oikeastaan kaikki valta pitäisi ottaa nilltä pois.

    Vastuutahan ne eivät ole pitkään aikaan ottaneet. Siksi sitä on sinällään mahdotonta ottaa niiltä pois. Huitoisin tyhjää.

    Ylipäätään melkein kaikki kansan omat toimet kuten demokratian vaatiminen ja addressit ja kansalaisaktiivisuus ja ylipäätään lähes kaikki julkinen ”vastustus” tässä maassa tuntuu olevan suurelta-osin ohi ajamista varsinaisista ongelmista, jotka ovat rähmällään olo talmud-eliitin edessä ja perkeleelle omistettu sielu.

    Yhteiskunnassamme kaikki vain hakevat kunniaa (tunnustusta, arvoasemaa, palkkaa) toisiltaan, ja sillä aikaa vihollinen nauraa partaansa ja toimii. Siis toimii, ei vain pälpätä keskenään. Vaan toimii.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Repe: ”Siis ihmisten oikeus keskenään heittää läppää on hänen mielestään ongelma. ”
  Vääristelet tietoisesti Soinin sanoja eli panettelet.

  ”Mitä muuten tarkoitit ”referaattien ottamisella tarkempan syyniin”?”
  Tässäkin vääristelet omaan pussiin. Jos teet sitä täällä näin näkyvästi, eikö ole rationaalista olettaa että sellaista löytyy myös referaateistasi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Minusta tässä on nyt esitetty vastineeksi vain venkoilua. Mitä Soini oikein tarkoittaa? Siis mihin ei juuri nyt voida puuttua? Pitäisikö voida?

  Vaaliohjelmassa PS sanoi, että sanavapauslakeja olisi tiukennettava ja näin tehtiin. Etenkin haluttiin kriminalisoitavaksi ”liian harhaiset kirjoitukset” ja ”uskonrauhaa loukkaavat”. Voit halkoa hiuksia tarkasta sanamuodosta, koska tämä perustuu ulkomuistiin. Jotenkin näin siis kuitenkin. Mitä uskonrauhaa piti suojella lisää ja kenen? ”Liian harhaiset kirjoitukset”? Epämääräistähän tämä on, mutta minusta persujen yleinen ulosantikin antaisi ymmärtää, että juutalaisiin liittyy.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Perussuomalaiset ovat mielestäni klassinen esimerkki valeoppositiosta. Kuinka valtaapitävä taho yrittää kaapata opposition, jotta se ei voisi saada mitään todellista muutosta aikaan. Protesti nykymeininkiin saadaan ikään kuin turvallisesti ”roskakoriin”. Soinikin on paljastanut todellisen karvansa ja se näky ei ole järin kaunis! Haluaa sensuuria kuten muutkin valtapuolueet.

  Katsoin tuon MTV:n ohjelman ja siinä oli tyypillisesti kaikki osallistujat sekä juontaja samaa porukkaa. Katsojalle pyritään viestittämään, että ohjelmaan osallistuvien näkökulma asioihin olisi ikään kuin ”kunnon kansalaisen” tapaista. Juontaja Peter Nyman puhui asennekasvatuksesta ja tuli heti mieleen Neuvostoliiton uudelleenkoulutusleirit. Kulttuurimarxismi voi valtamediassa turhan hyvin. Kaikki eduskuntapuolueet taitavat olla globaalin pankkikartellin asiamiehiä. Yksittäisiä kunnon jäseniä voi tietty olla, mutta mitä se auttaa koska puoluekuri. Magneettimedia on tosiaan valonpilkahdus Suomen pimeässä media- ja politiikkaelämässä. Hienoa, että Suomesta löytyy vielä selkärankaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Repe hyvä, sinä hyvin tiedät että kaduntallaaja, valtuutettu, työsuojeluvaltuutettu, divariurheilija, kunnolla palkattu jääkiekkoilija, ostettu poliitikko, kunnon pitkäjänteistä työtä tekevä poliitikko käyttävät erilaista kieltä. Ei heitä puheen takia palkita, vaan tuloksen.

  Persut ovat torpanneet Sote-sekoilun; tuoneet siihen maalaisjärkeä. Olisi sitä enemmänkin mutta repet (toimimattomina) ovat hajallaan ympäri Suomea.

  En tähän copypastea Soinin siteerausta, löytyy ylempää. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, normaalia kieltä. Ei millään koske Magneettimediaa; kun ilmannien joukot ovat magneettimedian kimpussa, ämmämäisesti (inhimillisesti) asiaan liittyvät ylireagoivat. Normitoimintaa.

  Vielä tästä kuinka puurot ja vellit menevät sekaisin: Sacher: ”Magneettimedia on tosiaan valonpilkahdus Suomen pimeässä media- ja politiikkaelämässä.”

  Magneettimedialla ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa.

  Suomalaista kulttuuria koko kansalle:

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Perussuomalaiset on kiero huijaus. Tämä tuodaan harvinaisen selvästi esiin tässä onnettomassa valehteluyrityksessä.

   Siis PS tuki Illmanin ja kumppanien vihapuhelakeja. Juutalaiseliittihän ne on määrännyt säädettäväksi. PS vaati lakeja jo vaaliohjelmassaan. Siinä oli aika suoraan sanottu, että vaadittiin juuri näitä juutalaisten ajamien tavoitteiden vuoksi. Niten vaaliohjelman voisi ymmärtää muuten? Vaaliohjelmassa siis käytännössä PS jo vaati Magneettimedian ja kaiken muunkin vastaavan toisinajattelun poiskitkemistä ja rankaisemista. Selvästi ainakin sananvapuslakien tiukentamista harhaiset kirjoitukset kriminalisoimalla ja lisäämällä ”uskonrauhan” piiriin kuuluvia asioita. Vastausta ei tässäkään kommentissa saatu, mistä muusta voisi olla kyse tässä ”uskonrauhassa” tai ”harhaisissa kirjoituksissa”.

   PS fanittaa Israelia vahvasti ja tukee muutenkin juutalaiseliitin toimia. Se on siis aivan kuin Israelin mies Illman, vaikka Illman edustaakin vasemmistoa.

   Tässä uusimmassa puheenvuorossaan tuodaan esiin peitellysti, mutta havaittavasti viha erinäisiä toisinajattelijoiden ryhmiä vastaan. Siinä ei todellakaan sanota tuollaisia asioita, joita väitetään kommentissasi. Sellaiset täytyy keksiä omasta päästään. Melko suoraan sanotaan ihan muuta.

   Mielenkiintoista, että Halla-aho jatkaa puolueessa, joka on jo kolme vuotta tukenut vaahvsti illmanilaisten touhuja ja Israelia.

   Erittäin halveksuttavaa on, että PS esiintyi Halla-ahoineen Illmanin vastapuolena. Mielestäni on kyse ksansan petkuttamisesta eliitin kanssa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Halla-ahohan oli nuoruudessaan viherhippi ja aseistakieltäytyjä. Onkin enemmän kuin luultavaa, ettei hän koskaan ole oikeasti hylännyt poliittista ideologiaansa. Halla-ahon facebookin taustakuvakin on monikulttuurisuuden ylistystä, jossa Jutta Urpilainen poseeraa maahanmuutttajien parissa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Niin. Kuinka moni on ihaillut Demlan ja kulttuurimarxsistien kritiikkiä, jota myös persuleiristä on kuulunut. Silkkaa huijausta. Demla = juutalaiset. Kulttuurimarxistit = juutalaiset. Juutalaiset siis myös näiden taustalla ja johdossa. Juuri Gonzo kritisoi FEMEN-liikettä ja kytki tämänkin johonkin muslimijuttuihin eli väitti näiden olevan muslimien asialla. Femen on kuitenkin juutalaisten rahoittama ja vetämä juttu.

     Persut ja halla-aholaiset saavat pisteet ja muutoslaiset ovat kuorossa. Kaikki ihan samaa juutalaishuijausta itsekin. Samoja tahoja tukevat voimat siis saavat oikeasti Demlaa ja kulttuurimarxisteja kritisoivilta ja höynäytetyiltä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Terästotuus: Jos väität, ettei medialla ole poliittisia ulottuvuuksia, puhut pehmosia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Media ei ole politiikka, politiikka ei ole media. Media ei äänestä, kun poliittisia päätöksiä tehdään. Äänestystulos määrittää meidän todellisuutta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Persut olivat erittäin läpinäkyvä valeoppositio jo 2011. Näin nettikommenteissa tuolta vuodelta:

  ”1. Voisin tähän vielä lisätä mielipiteeni perussuomalaisten puolueesta. Se on Siionistien tekele, Halla-Aho ja Soini ovat rakentaneet puolueen (takana tietysti tiedustelupalveluita) ja etsinyt listoille Israelille myönteisiä edustajia. Persujen joukossa on toki todella hyviä edustajia, mutta he ovat tietämättömiä takana olevasta voimasta. Muutama tärkeät perustelut mielipiteelleni on Scripta ja Hommaforum, jotka pulpahtivat pinnalle samoihin aikoihin kuin muualla Euroopassa vastaavanlaiset sivustot. Niissä puhutaan todella ilkeään sävyyn maahanmuuttajista, mutta ei tietenkään puututa itse ongelmaan eli siionismiin. Päinvastoin, Hommafoorumilla saa bännit jos puhuu juutalaisista. Silti tämä hommailu on naamioitunut äärioikeistolaisuuden taakse, mikä aiheuttaa sen että taas ”natseja” syytetään vihanpidosta. Eli hommalaisten ansiosta tullaan ”vihapuheita” kieltämään ja nettisensuuri iskee päälle. Tällä ei toki ole tarkoitus suojella maahanmuuttajia, jotka ovat uhreja siinä missä me kantiksetkin. Vaan sensuurilla yritetään estää ihmisiä keskustelemasta juutalaisuudesta ja siionismista…

  2. Soinista en ihmettelisi, vaikka olisi suorassa yhteydessä johonkin tiedusteluun tms. Perussuomalaiset oli TARKOITUKSELLA kyhätty oppositio. Timo Soini taisi itse kerätä Perussuomalaisten kansanedustajia, tämä kertoo siitä, että Israelin mies Sioni (oho, nimi on enne!) kontrolloi tarkasti ketä pyytää puolueeseen. Se selittäisi myös Persujen suuren lahkolaisten määrän! Lahkolaiskristityt ovat usein kiihkeitä Israelin kannattajia. Soinilla on muutenkin todella tyrannimainen ote puolueessa, heti ropsahtaa joku outo rangaistus jos sanoo jonkun poikkipuoleisen sanan. Halla-Aho on myös jonkinlainen kulissi, täysi siionisti. Se oikeudenkäyntikin oli joku saakelin sirkus vain. Ja tietysti sai paljon palstatilaa! Tämä on varma kontrolloidun opposition merkki. Kuinka paljon esimerkiksi vangitut historioitsijat ovat saaneet hesarissa palstatilaa?

  3. Soini on sanonut, että hän on ylpeä Israelin ystävä. Jos joku voi olla Israelin ystävä, hänet on joko ostettu (poliitikot+muut hännystelijät)) tai aivopesty (uskonlahkolaiset). Sasi on aika paha tekijä, valmistunut Columbia yliopistosta, joten ei tiedä hyvää. Koulutustaustat on hyvä tutkia, koska ne kertovat aivopesun tasosta. Columbiassa on siionistien pesäke, se kuhisee niitä. Erkko ja Ahtisaaren poikakin ovat sieltä. Samoin jotkut talousdemokraattien ”gurut”. Noista puolueista vielä, että demokratiassa kaikki puolueet joutuvat automaattisesti siionistien sylikoiriksi, koska juutalaiset omistavat kaiken! Media, pankkitoiminta, yms. Jos tulee jokin uusi puolue, se solutetaan hyvin nopeasti Israel-myönteisellä henkilöllä vrt IPU ja Jouko Piho. Eikä tuon henkilön tarvitse olla mikään virallinen soluttautuja, vaan tavallinen ihminen aivopesutilassa. Se lyö jo tarpeeksi kapuloita rattaisiin.

  4. Mutta entäs persuille: Persut on Israelin etuja ajava puolue. Naamioitunut kansallismieliseksi, mutta pohjimmiltaan siis Mossadin tms soluttama. Todella vaarallinen vaihtoehto Suomelle. Äärimmäisen haitallinen. Pahimmat Soini ja Halla-Aho ovat täysverisiä siionisteja eikä niihin tule luottaa pätkääkään. Halla-Aho on Scriptansa kautta aiheuttanut jo tarpeeksi ongelmia. Samoin Hommafoorum. Halla-Ahon luulen olevan jonkinlainen agentti tms. Törkeällä tavalla aiheuttaa kismaa kristittyjen ja muslimien välillä.

  5. Edellisestä voimme päätellä, että perussuomalaiset ja FDL:n idiootit ajavat Israelin kanssa uutta sionistista Eurooppaa, jossa sananvapaus ym. lakkaavat heti ja veri virtaa kaduilla. He ovat todellisia tampioita, sillä siis he ajavat Lubavichien apureina uutta maailmanjärjestystä, jossa lopulta heidän kristinuskonsa ajetaan alas ja julistetaan antisemitismiksi. Voi idiootteja voi.

  6.Siis tuo on niitä nooan lakeja, joita lubavichit ajavat kovasti. nooan laeissa kielletään “idolatry” eli Jeesusta ei käytännössä saisi enää palvoa tai pitää Jumalana. Tämähän tarkoittaa suoraa kristinuskon kieltämissä lakien kautta. Verkkomedia ajaa nooan lakeja vahvasti koska ovat lubavichien rahoituksella toiminnassa. Siis tätä karmeaa tosiasiaa ei ymmärretä. Sekä oikeisto että vasemmisto on lubavichien suorassa hallinnassa ja ne laitetaan tappelemaan keskenään, jopa verisesti. Sitten tulee poliisivaltiot joka puolelle ja kristinuskosta tehdään antisemitistinen ja kielletään sellaisenaan. no onhan katolinen kirkko jo aika tavalla juutalainen, mutta ei sentään kiellä vielä Jeesusta. Mutta sekin päivä vielä koittaa, alamme olla valmiissa juutalaisessa maailmankommunismissa tai ainakin viittä vaille. ihanaa, nooan lait odottavat!!”

  Mitähän sitten, jos V-P Kortelainen on Nooan lakien totetuessa laeiksi ja niitä noudatettaessa vielä hengissä ja huomaa, että hänen rakkaat talmudistinsa kielsivätkin häneltä kristinuskon? Mahtaisivatko silloin silmät aueta ja kaduttaisiko esim. valehtelu Kolmannesta valtakunnasta, jossa ei murhattukaan juutalaisia ja jossa kristinuskoa ei kielletty.”

  Sangen terävää pohdiskelua ja valaisua surullisesta tilanteesta Suomessa ja maailmassa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 13. Mielenkiintoinen artikkeli Halla-ahosta, vaikka onkin yli viiden vuoden takaa:
  ”Halla-aho ”teki soinit” itselleen?”, tappis0catch com/Halla-allah htm

  Artikkelissa on mm. seuraava lause: ”Maahanmuuttopolitiikka l. se linjaus jolla Suomea hallitseva joukko suhtautuu myös Suomeen suuntautuvaan turvapaikka-turismiin ym. maankiertäjien saapumiseen, on herättänyt vuosien varrella monenlaista kritiikkiä.”

  Se millaiseen päämäärään mainittu Suomea hallitseva [maanpetturi-]joukko turvapaikka-turismin edistämisellään tähtää, käy hyvin ilmi saman ”Tappis”-blogin artikkelista ”7.Monikulttuurisuus onkin rasismia ja kansanmurhaa? Kalergi-suunnitelma”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Kun edelläolevissa kommenteissa on useaan kertaan esiintynyt sana ’vihapuhe’ niin katson aiheelliseksi toistaa tarpeen saada tasa-arvoinen sananvapauslaki Suomeen: ”Esitetään lain ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” mielekkyyden kriittistä tarkastelua sekä uudistamista tasa-arvoisen ja sisäisesti ristiriidattoman ja rehellisen sananvapauslain muotoon ja/tai vaihtoehtoisesti lain kumoamista toisena tapana VARMISTAA kansalaisten tasa-arvoisuus ja SUOMENSUOMALAISTEN TÄYDET IHMISOIKEUDET. On käsiteltävä mahdollista kompensaatiota rikoksesta aiemmin vajavaisin perustein tuomituille, mikä koskee alustavasti jokaista tuomion saanutta.”,
  www adressit com/tasa-arvoinen_sananvapauslaki_suomeen

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Suomi suomalaisille: ”Näin se ”äänestystulos” määrittää meidän todellisuuttamme: ”Vaalipetos A-4:llä”,”

  Anteeksi, en ehdi lukea linkkiäsi tänään. Oletan, että sen takana voi olla tällaista: Suomen äänestysten vaalitulos on valheellinen. Tapauksia nousi jo esiin 1960-luvulla. Eikö Tieto, josta osan omistaa Goldman Sachs, vastaa vaalilaskennan tietoturvasta/teknisestä toteutuksesta?

  Tässä tällainen linkki:
  http://mikasvirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122896-onko-vaalivilppi-mahdollinen-suomessa
  Kannattaa itse jäljittää eteenpäin…

  Anarkiaan emme voi vajota. Laillinen järjestys ja vilpit pois. Tämä on vain mahdollista laajalla rintamalla toteutetussa vastarinnassa. Kun linja pitää, siitä ei tule läpi itse Pirukaan!

  Jos me emme palauta parlamentaarista kunniaa – ei tosiaankaan sixpax-hallituksia -, edessämme on tuho.

  PS. Olin elokuussa Skotlannissa ja tapaamistani ihmisitä mutulla 80% kannatti Skotlannin itsenäisyyttä, sitten tulos samantyyppinen kuin Suomen EU-äänestys. Oliko vilppi mukana…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Terästotuudelle: Siihen aikaan kun oli äänestykset liittymisestä EU:hun ja sen jälkeen euroon, rikollisilla vallanpitäjillämme ei vielä ollut mahdollisuutta tilata Tieto Oy:ltä haluamansalaista ”äänestystulosta” – kuten myöhemmin monissa muissa vaaleissa. Siitä syystä heidän täytyi rikkoa mm. Suomen perustuslakia saadakseen liitetyksi Suomen EU:hun ja sittemmin euroon. Näin tehtiin tietysti luottaen siihen, että mm. kansanedustajat – kansasta nyt puhumattakaan – ovat niin tietämättömiä ja/tai tyhmiä, että bluffia ei huomata. Onneksi meillä on Jorma Jaakkola, joka on tehnyt melkoisen työn perehtyessään lakipykäliin ja erilaisiin julkisiin asiakirjoihin paljastaessaan vallanpitäjiemme rikollisen menettelyn Suomen liittämiseksi EU:hun ja euroon. Asiakokonaisuus on liian laaja selvitettäväksi muutamalla lauseella, joten on paras katsoa Jaakkolan sivustoja, mm. http://koti.mbnet.fi/jorjaa/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Repe: ””1. Voisin tähän vielä lisätä mielipiteeni perussuomalaisten puolueesta. Se on Siionistien tekele, Halla-Aho ja Soini ovat rakentaneet puolueen (takana tietysti tiedustelupalveluita) ja etsinyt listoille Israelille myönteisiä edustajia.”

  Repe jaksaa hoh hoijaa…

  Perussuomalaiset ovat SMP:n jatko. SMP:n edeltäjän eli Suomen Pientalonpoikien Puolueen perustava kokous pidettiin Pieksämäellä 9. helmikuuta 1959. Lähde:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Maaseudun_Puolue

  Takana oli Veikko Vennamo, joka ajoi vahvasti Evakkojen jälleen asuttamista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Ensimäinen kommentti jatkuu: ”Timo Soini sanoo ihailevansa Veikko Vennamoa. Kukahan tämä mies on ollut, alkuperäiseltä nimeltään Fennander? Pankinjohtaja, joka ohjasi vastarinnan äänet laarista alas. Soinia ja Halla-Ahoa yhdistää Israelin lisäksi se, ettei niihin saa kontaktia. Soinille ei voi kommentoida ja Hallis on tehnyt itsestään marttyyrin, jonka nojalla murjottaa toimittajille. Hallis on myös sukujuurta Bergroth ja näyttää ulkoisesti askenasi -juutalaiselta. Onkohan mahdollista?”

  Itse en ole perehtynyt Vennamoon enkä myöskään ole varma Halla-ahon sukupuusta. Mutta voidaanhan puolue myös kaapata. SMP hajotettiin muistaakseni useamman kerran ja nythän Vennamoiden puolue on ihan uusi ja Vennamot on siitä täysin irtisanoutuneet.UUdet vallanpitäjät siis ja vaikuttajat. Ja ajat muuttuvat ja puolueet. Kokoomuskin on varmaan erilainen nyt kuin joskus sata vuotta sitten.

  Eli taas jotain ihmeen yksinkertaista ja höpöä vain vastineeksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Terätotuudelle 17.11.2014 at 21.58: Enpä elättele minkäänlaisia toiveita, että tasa-arvoista sananvapauslakia koskeva laki-ALOITE (edes) saataisiin aikaiseksi, mutta katson tarpeelliseksi levittää tietoa sellaisen lain tarpeellisuudesta edes vaihtoehtomedian sivustoilla internetissä. Vallanpitäjiemme kontrolloimassa ja heitä tukevassa propaganda-mediassa (bilderbergien Jääskeläinen/Kivinen johtama YLE, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda & pienemmät apu-pravdat) ei tällaisen lain tarpeellisuudesta varmasti suostuta edes mainitsemaan. Olen kuitenkin ollut havaitsevani, että monet edes osittain propaganda-median tuottamasta koomasta heränneet ovat vielä monikulttuuri-aivopesun lumoissa, vaikka lukevatkin (myös aidosti) vaihtoehto-median sivustoja/blogeja. Tällaisten henkilöiden olisi syytä oivaltaa, että ’vihapuhe’-laeilla vallanpitäjämme haluavat poistaa yhden esteen ’turvapaikkaturismin’ edistämiseksi, so. Suomen muuttamiseksi vähitellen Kalergi-suunnitelman mukaisesti ’euraasialais-negroidisen’ rodun asuttamaksi maaksi. (”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on ali-ihmisiä, helposti hallittavia, vailla luonnetta.
  Coudenhove-Kalergi kirjoittaa (”Praktischer Idealismus”, v. 1925, s. 21), että tuloksena syntyneet ”sekarotuiset” jälkeläiset ovat ”heikkoluonteisia, pidäkkeettömiä, vailla tahdonvoimaa, kestävyyttä, pieteettiä ja luotettavuutta”, kun euraasialaiset ja negroidiset ominaisuudet syrjäyttävät eurooppalaisten ominaisuudet. Tämä EU:n perustajaisä tahtoo Eurooppaan ali-ihmisiä rotusekoituksen avulla. ”Rasisminvastaisuuden” takana on koko ajan kammottava rasismi.”, ks. ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://ruupertintoinen.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-suomen-tuhoamisohjelma.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Soinisti = sionisti. Jo nimi on enne.

  Ja sitten on Pirkko Ruohonen-Lerner. Liekö sukua Barbara Lerner-Spectre:lle joka Ruotsissa mokuttaa?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat