Ukkosenjumalan köynnös: muinainen rohto niveltulehdukseen ja syöpään

Tätä kiinalaista yrttiä on käytetty reumaperäisen niveltulehduksen oireiden helpottamiseen yli 400 vuoden ajan. Se on osoittautunut tehokkaammaksi kuin länsimaiset reseptilääkkeet. Antiikin aikoina luonnonlääkitsijät keräsivät juuret kesän tai alkusyksyn aikana. Vain juuren ydinosa käytettiin. Menneinä vuosisatoina juuri jauhettiin jauheeksi ja käytettiin ulkoisesti. Yrtti nimettiin vahvana ja julmana pidetyn ukkosenjumalan kunniaksi. Oletettavasti yrtin vaikutukset liitettiin kiinalaisen mytologian kuuluisan jumalan voimiin.

Sen lehdet ja kukat ovat myrkyllisiä, mutta kun kasvin juuren pinta kuoritaan pois, TwHF suojaa tehokkaasti reumaperäiseltä niveltulehdukselta. TwHF on jo hyväksytty reumaperäisen niveltulehduksen hoitoon Kiinassa, mutta tutkijat olivat uteliaita ja halusivat nähdä kuinka se pärjää paljon kalliimpiin reseptilääkkeisiin verrattuna. Tulosten perusteella ukkosenjumalan köynnös (Tripterygium wilfordii. Suom. Huom.) nimensä veroinen!

 

Reumaperäiseen niveltulehdukseen

Ukkosenjumalan köynnöksellä on lupaava tulevaisuus vaihtoehtohoitona reumaperäisestä niveltulehduksesta kärsiville potilaille, joilla ei ole varaa reseptilääkkeisiin tai joille niistä ei ole apua. Sisältäen yli 300 eri yhdistettä, TwHF:ssä on runsaasti diterpenoideja, jotka tutkimusten mukaan voivat toimia vastavaikuttajina tulehduksen laukaisevalle prosessille. The Annals of Internal Medicine julkaisi mullistavan raportin, joka osoitti, kuinka TwHF lievittää kipua estämällä sellaisen entsyymin toiminnan, joka laukaisee epäsuorasti tulehdusvasteen.

 

Auttaa syöpään 40 päivässä

Muinainen kiinalainen lääketiede on tuomassa uuden toivon syövästä kärsiville, kiitos ukkosenjumalan köynnökseksi kutsutun yrtin. Ensinnäkin, yrtti voi mahdollistaa kasvainten poistumisen elimistöstä ilman, että tarvitsee turvautua kemoterapiaan tai muihin rankkoihin menetelmiin.

Tämän lisäksi, ensimmäiset havainnot osoittavat että ukkosenjumalan viini voi ehkäistä erityisen tehokkaasti haima-, paksusuolen- ja munasarjansyövän kasvua, monien muiden lisäksi.

Ukkosenjumalan köynnöksen parantava vaikutus piilee aktiivisessa yhdisteessä nimeltä triptolidi (eng. Triptolide), jolla on syöpää ehkäiseviä vaikutuksia. Köynnöksen terapeuttiset vaikutukset saadaan, kun yhdistettä otetaan suurina annoksina. Triptolidi näyttää toimivan keskeyttämällä syöpäsolujen RNA:n tuotannon, mikä estää syövän leviämisen.

 

Blogs.NaturalNews.com

Lue myös:

Hämmästyttäviä yrttirohtoja ympäri maailmaa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat