Upea video isänmaallisesta 612-soihtukulkueesta

Itsenäisyyspäivän soihtukulkueen järjestänyt 612.fi-yhdistys on julkaissut videon tapahatumasta.

Video kumoaa useiden valtamediojen väitteet siitä, että kulkueeseen olisi osallistunut vain ”100–200” ihmistä. Todellinen osallistujamäärä on arvioiden mukaan 700–900. Magneettimedia julkaisi tapahtumasta laajan artikkelin pian kulkueen jälkeen.

Tänä vuonna tapahtumassa puhui pitkän linjan kansallismielinen aktiivi Tapio Linna. Magneettimedian lukijoita voi kiinnostaa Linnan kotisivuilla hiljattain julkaistu harvinainen Horst Mahler –haastattelu.

 

Lue myös: Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan

10 kommenttia

 1. ”Video kumoaa useiden valtamediojen väitteet siitä, että kulkueeseen olisi osallistunut vain ”100–200” ihmistä. Todellinen osallistujamäärä on arvioiden mukaan 700–900.”

  Tämä osoittaa, kuinka maanpetturit ovat onnistunet soluttamaan koko valheelliseksi, läpimädäksi propagandamediaksi korruptoituneen valtamedian.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 2. Näin talmudisti-juutalais-pankkigangsterien NWO-agendaa edistävä Bonnier sensuroi Ruotsissa:

  ”Systemkollaps Holland – Bonnier censurerar

  Vid en manifestation utanför kommunhuset i den holländska orten Geldermalsen den 16 december 2015, skapade politikernas ohörsamhet och polisens övervåld en situation där demonstranterna upplevde sig så trängda att de under ett par sekunder spontant koordinerade sina aktiviteter och drev polis och politiker på flykt (video nedan).

  Senare på kvällen, efter manifestationen, överfaller ett dussintal frustrerade kravallpoliser, på en annan plats, en 39-årig finansmäklare utanför hennes hem och slår henne sönder och samman med batonger. Vittnen berättar att överfallet sker utan att någon dialog – det bara smäller…

  Med andra ord, den systemkollaps som svenska politiker tidigare varnat för, blev kvällen den 16:e december 2015 verklighet för den holländska orten Geldermalsen och 39-åriga Saskia van Kessel.
  Kanske var detta familjen Bonniers mest trängande skäl att utfärd totalcensur i hela Sverige rörande händelserna i Geldermalsen?

  Man blev rädd när man förstod just hur lite som krävdes för att driva svekfulla politiker och deras gorillor på flykt?

  Man fruktade att Geldermalsen 2015, då den holländska polisens övervåld höll på att kosta en kvinna livet, skulle kunna bli för Europa, vad Ådalen 1931 [http://www.adalen1931.se/] blev för Sverige?”

  http://blueshift.nu/geldermalsen-2015-systemkollpas-holland-bonnier-censurerar/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. ”Civilmotstånd utan våld effektivaste sättet genomföra revolution – räcker med 3.5% av befolkningen

  En undersökning av konflikter mellan åren 1900-2006 med minst 1000 personer inblandade har tydligen bekräftat bl a följande punkter:

  Civilmotstånd utan inslag av våld från befolkningens sida mot en regering är dubbelt så effektivt att störta regeringen och genomföra samhällsförändringar, än väpnad revolution
  Samhällen som omdanas via civilmotstånd utan inslag av våld från befolkningens sida är efter omdaningen i större utsträckning mer demokratiska och välmående än samhällen som genomgått förändring med inslag av våld
  För att störta en regering och förändra ett land räcker det med att runt 3,5% av befolkningen är engagerad i motståndet för att framgång skall vara garanterad.

  Om detta stämmer, skulle det räcka med att drygt tre hundra tusen människor i Sverige nu slutar samarbeta med regeringen Reinfeldts bankster- och övervakningsdiktatur för att den mycket negativa utveckling som rått i Sverige sedan åtminstone den 11:e september 2001 nu avvecklas och Fredrik och hans 23 rövare förpassas till historiens bajamaja.

  Länkar:
  ericachenoweth.com”

  http://blueshift.nu/civilmotstand-utan-vald-effektivaste-sattet-genomfora-revolution-racker-med-35-av-befolkningen/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. ”Rasmusten vihan siemenistä kasvaa pahan kukat

  Muutama sana näiden RASMUS-ryhmäläisten ja muiden vastaavien äärisuvakkien ja laitavasureiden touhuista.
  Näissä porukoissa nimittäin on käytössä toimintatapoja, jotka ovat niin ala-arvoisia ja suoranaisen rikollisia, että asiaan on pakko ottaa kantaa…

  Tällaiset väkivaltaiset ääriliikkeet joutaisivat kieltolistalle. Rasmuksen yhteiskuntakelpoiseen naamioon pukeutuvat ääriliikehtijät ovat yksinkertaisesti sanoen yhteiskuntamme vihollisia. He ovat vastuussa muun muassa jatkuvasta nettihäirinnästä ja yksittäisten ihmisten kimppuun hyökkämisistä suoranaisesti ja välillisesti.

  On väkivaltaa käydä keski-ikäisen naisen kimppuun kadulla. On väkivaltaa hyökätä ihmisen kimppuun, joka turhautumispäissään asettaa kirjaimia harkitsemattomasti jossain netin kulmassa, josta niitä ei kukaan edes huomaisi, elleivät sossussa loisivat antirasistit kyttäisi näitä netin syvimpiä sopukoita aamusta iltaan pyrkien löytämään edes yhden ihmisen yhden huonon hetken, jotta tätä ihmistä voitaisiin ahdistaa kantelemalla jonkin sortin ajatuspoliisille, on se sitten tuomioistuin, työnantaja, lätkäkerho tai mikä nyt milloinkin.

  Antirasistien on turha mutista, että vasemmistolainen väkivalta on vaan parempaa. Näiden antirasistien kannattaman politiikan takia Suomessa on raiskattu jo lukemattomia naisia ja 30.1. suomalainen tyttö raiskattiin ja poltettiin kuoliaaksi maahantunkeutujan toimesta, kaiken muun väkivallan lisäksi…

  Teitä vihaa ihmiset, joiden läheiset ovat kuolleet teidän politiikkanne takia ja teitä vihaa suuret kansanryhmät monissa maissa, kuten Ruotsissa, Saksassa ja Ranskassa, joissa sekä ylikansallismielisen oikeiston että vasemmiston internationalistit ovat sulkeneet kotimaataan puolustavat puoleet hallituksesta ja altistaneet näin muun muassa kantaväestön naiset raiskaajien armoille…”

  Koko artikkeli: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/12/rasmusten-vihan-siemenista-kasvaa-pahan-kukat

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. ”Ylpeys isänmaasta!
  Sitä kuulee sanottavan, että suomalaiset eivät enää osaa olla ylpeitä isänmaastaan. Pohditaan asiaa. Onko todella niin, ettei meillä ole aihetta ylpeyteen? Onko todella niin, että suomalaisissa on jotain vikaa ja meidän pitäisi hävetä itseämme?
  Suomen kansa on maailman ihme. Koko maailma häikäistyi suomalaisten sankaruudesta, kun me pysäytimme Stalinin bolshevikkien pahan voimat. Me pysäytimme sen mahdottomassa asemassa, vaikka USA aseisti Stalinia kaksin käsin ja vaikka Stalinin armeija oli valtaisa.

  Me pysäytimme sen, vaikka se oli mahdotonta ja koko maailma ihaili meitä.
  Ei kuulosta kovin pahalta. Harvempi tietää, että suomalaiset ovat harvinainen ja arvokas alkuperäiskansa, joka on asuttanut maataan jääkaudesta saakka. Meidän perimämme on erikoinen, kovien pakkasten jalostama ja jo kulttuurihistoriallisesti arvokas…”

  Koko artikkeli: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/12/ylpeys-isanmaasta

  Kuinka on mahdollista, että meillä on nostettu politiikan johtaville paikoille sellaisia selkärangattomia, narsistisia psykopaatti-ketkuja jotka kieltävät olevansa suomalaisia ja sanovat olevansa sen sijaan ’eurooppalaisia’?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Saksasta karkoitettiin useaan eri otteeseen juutalaisia 1500- ja 1600-luvuilla. Nämä ihmiskunnan kuonat tulivat useaan otteeseen Viipurin tai Ruotsin kautta Suomeen ja esiintyivät luterilaisina. Moni ”suomenruotsalainen” on itseasiassa siansaksalaisia, kuten juutalaisia kutsuttiin johtuen oudosta jiddishin
   möngerryksestä. Kuona on jo alunperin moraalisesti ja henkisesti heikompaa ainesta, mutta valitettavasti kiipijätyyppiä ja hyvin edustettuja vapaamuuraripiireissä.

   Nämä siansaksalaiset eivät luonnollisesti ”pelaa” kuin juutalaisten pussiin. Juutalaisten etu on taasen ”vihollisensa” eli valkoisen, kristityn Euroopan tuho. Näitä on joskus vaikea tunnistaa johtuen sekoittumisesta suomalaisiin, mutta esim. Avotaynu.com jewish names -sivusto on hyvä apu judelaisten tunnistamisessa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Olin mukana marssilla ja mainio tilaisuus se olikin.

  Kansan keskuudessa kasvaa juuri nyt viha ja sen kasvua ei valtaeliitti kykene enää estämään.

  Valtaeliitillä ei ole enää pelimerkkejä, sillä pelimerkit riittävät vain suvakkien erilaisten virkojen ja ”järjestöjen” kuluihin. Suurin osa kansasta elää koko ajan huonommassa tilanteessa ja loputtomat X-factor ja muut laulupotaskat eivät poista tätä tunnetta. Arki on muuta kuin suvakkipropagandan maailma.

  Suvakit puhuvat siitä, että enemmistö kansasta on nykymenon kannalla, mutta se on valhetta, se on puhdasta propagandaa.

  Nuorista vanhuksiin kansassa nousee nyt vastarinta. Sen kuulee ihmisten arjessa kaikkialla.

  Suomalainen ei ole niitä herkimpiä kapinoimaan, mutta suomalainen on samalla ns. reilun pelin ihminen. Suomalainen ei siedä sitä, että pelataan epäreilusti. Ja nykyään kaikki peli on epäreilua, kaikki nopat ovat painotettuja, kaikki päättäjät ovat korruptoituneita. Kukaan päättäjistä ei ole rehellinen, ei kukaan.

  Viha siis kasvaa, se vahvistuu, se tukevoituu, se juurtuu.

  Tämä viha puhdistaa.

  Mannerlaatat liikkuvat ja jännitteet purkautuvat kuin maanjäristys. Valtaeliitti ei enää nuku hyvin.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. Enemmistö suomalaisista kuitenkin on näitä valehtelevia ja moraalittomia suvakkeja

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Olet oikeassa. Tämä nettipaska on periaatteellisesti vain puhetta, mutta ensin tarvitaan puhetta. Me olemme pieni, omituista lunksutusta puhuva kansa, jonka herääminen kestää sieluttoman pitkään. Mutta herää se. Ongelma on siinä että tarvitaan ne ensimmäiset marttyyrit ja minä en häpiä tunnustaa että minusta ei ole semmoiseksi. Kolmekymmentä vuotta sitten pompin kun kenkuru märstassa, sirkkelitorilla, tumbassa etc. Mutta kun ikä tulee vastaan niin ei voi muuta kuin rahallisesti ja henkisesti kannustaa niitä nousevan polven ihmisiä jotka uskoo asiaan. On tulossa uusi vuosi ja kultainen aamunkoitto jopa tänne peräpohjolan kaamokseen. Jo vain se tuloo!

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Repe: ”Enemmistö suomalaisista kuitenkin on näitä valehtelevia ja moraalittomia suvakkeja”

  Ei ole:

  http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208992-jokainen-ihminen-on-laulun-arvoinen

  Täytyy ymmärtää poliittinen systeemi; ja jos se systeemi ei toimi, siihen täytyy vaikuttaa.

  Jokaista voi johtaa harhaan, ja vanha sanontahan on: suomalaista (yksilöä yksilötilanteessa) voi pettää kerran, ei kahdesti.

  Olkaa hyvä ja ymmärtäkää tilanteet ja niissä vallitsevat systeemit. Nyt pikkuleijonat tappelee pytystä – onpa mätä pelisysteemi ja huono nuoriso 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat