Urhea kassaneiti taltutti jälleen rikollismaahanmuuttajan

Kuten poliisi on vahvistanut, on maahanmuutto Euroopan ulkopuolelta lisännyt seksuaali- ja väkivaltarikosten lisäksi myös omaisuusrikoksia, kuten myymälävarkauksia.

Onneksi Suomessa työskentelee kassaneitejä, joita ’gangsta rap’ –elämäntapaa säälittävästi imitoivat rosvot eivät pelota. K-Market Ratiksessa kassaneitinä työskentelevä Anna taltutti jälleen rötöstelevän maahanmuuttajan. Videosta on tullut nopeasti nettihitti:

WP_20151029_05_23_18_Pro.mp4Miten saada päättäjät uskomaan että myyjien tehtävä ei ole joutua kohtaamaan väkivaltaa näin paljon työssään. Muunto rangaistuksen palauttaminen on välttämättömyys jotta oikeustaju rikoksia kohtaan oli asianmukainen. Onneksi Anna taas kerran sai tavarat takaisin, ja taisi jäädä jotain muutakin mukaan.

Lähettänyt Saku Kytölä 29. lokakuuta 2015

Videot: Yllä lokakuun ja alla kesäkuun ryöstöyritykset.

Edellisen kerran Anna oli otsikoissa kesäkuussa, kun hän esti kahden afrikkalaisen ryöstöaikeet. Molemmilla kerroilla rikolliset ovat olleet selvästi hämmästyneitä siitä, ettei suomalainen nainen ole suostunut luovuttamaan, vaikka ”miehet” ovat yrittäneet käyttää voimaa tätä vastaan.

Ikävä kyllä Annan ja videon julkaisseen K-kauppiaan toiminta on suututtanut ne suomalaiset, joiden mielestä monikulttuurisuus on aina rikkaus. Kesällä sekä poliisi että Kesko vaativat, että video rötöstelevistä mustista poistettaisiin kansalaisten saatavilta.

Kesän ristiriitaisesta vastaanotosta viisastuneena kauppias Saku Kytölä on nyt asentanut liikkeeseen varoitusjulisteita, joissa varkaita muistutetaan siitä, että heidän sikailunsa päätyy takuuvarmasti julkisuuteen. Kytölän mukaan varoituskyltit ovat jo nyt vaikuttaneet ennaltaehkäisevästi rikollisuuteen.

Uusimman videon Kytölä latasi Facebookiin saatesanoilla: ”Miten saada päättäjät uskomaan että myyjien tehtävä ei ole joutua kohtaamaan väkivaltaa näin paljon työssään. Muunto rangaistuksen palauttaminen on välttämättömyys jotta oikeustaju rikoksia kohtaan oli asianmukainen. Onneksi Anna taas kerran sai tavarat takaisin, ja taisi jäädä jotain muutakin mukaan.”

k-market

 

Lue myös: Maahanmuuttokeskustelu ja Pohjoismaiden itsemurha

2 kommenttia

  1. ”Molemmilla kerroilla rikolliset ovat olleet selvästi hämmästyneitä siitä, ettei suomalainen nainen ole suostunut luovuttamaan, vaikka ”miehet” ovat yrittäneet käyttää voimaa tätä vastaan.”

    Tuo on liioittelua. Eivät nuo neekerit ole yrittäneet käyttää voimaa kummallakaan kerralla. Ovat kyllä yrittäneet päästä karkuun saaliidensa kanssa, mutta eivät ole yrittäneet vahingoittaa Annaa. Ne tietävät, että voimankäytöstä tulee tuomio ryöstönyrityksestä, mikä onkin sitten vakava asia toisin kuin näpistys, josta tulee sakkolappu, johon kunniakansalainen voi pyyhkiä mustan perseensä.

    Plusääni(24)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat