Väite viruksesta Brasilian pienipäisyysepidemian aiheuttajana ontuu – syynä rokote?

Viimeisen kahden kuukauden aikana Brasiliassa on syntynyt yli 2400 lasta, jotka kärsivät mikrokefaliasta eli pienipäisyydestä. Virallisesta tarinasta poiketen syynä ei ole välttämättä Afrikasta rantautunut zikavirus.

Virallinen selitys ontuu monelta osin. Zikavirus on aiheuttanut tartuntoja Etelä-Amerikassa vuodesta 1954 alkaen. Väitteen mukaan äidit ovat saaneet tartunnan hyttysiltä, jotka kantavat virusta. Oireet eivät täsmää niiden oireiden kanssa, jotka on todistettavasti yhdistetty zikavirukseen eikä virus ole aiheuttanut aiemmin pienipäisyyttä.

Viruksen olisi pitänyt levitä hyttysten välityksellä lähes kaikkialle Etelä- ja Keski-Amerikkaan kuuden kuukauden aikana. Tämä ei käy järkeen, sillä hyttyset eivät lennä elämänsä aikana muutamaa kilometriä pidemmälle, mikä rajoittaisi taudin leviämistä korkeintaan muutamaan kilometriin päivässä. Uuden viruksen leviämistä ei voi verrata esimerkiksi malariaan, sillä malarialoiset ovat levinneet kaikkialle ja ne aiheuttavat tartuntoja mikäli olosuhteet ovat oikeat.

Vertailun vuoksi: kesti vuosikymmeniä ennen kuin tappajamehiläiset levittäytyivät koko Etelä- ja Keski-Amerikan alueelle, vaikka mehiläinen voi lentää useita kilometrejä päivässä. Mehiläinen ei tarvitse kantajaa kuten zikavirus, mikä todennäköisesti rajaa levinneisyyttä pienemmälle alueelle.

Jos zikavirus leviäisi niin nopeasti kuin väitetään, se olisi kulkeutunut Afrikasta Brasiliaan lentoliikenteen myötä menneen viidenkymmenen vuoden aikana. Tartunnan saaneista matkustajista tauti olisi siirtynyt hyttysiin. Ja mikäli virus olisi yhtä tarttuva mitä väitetään ja aiheuttaisi pienipäisyyttä, se olisi havaittu jo aikaisemmin.

Ensimmäiset tapaukset, joissa taudin väitetään aiheuttaneen pienipäisyyttä, tulivat ilmi marraskuussa 2015 Brasiliassa. Kuinka on mahdollista että virus, jota ei ole koskaan aikaisemmin yhdistetty pienipäisyyteen, aiheuttaa yhtäkkiä 2400 tapausta, joissa lapsen aivot ovat jääneet pienikokoisiksi?

Wikipedian mukaan ensimmäiset dokumentoidut tartunnat tapahtuivat Nigeriassa vuonna 1954. Yksittäisiä epidemioita on puhjennut Afrikan trooppisen vyöhykkeen maissa ja osissa Kaakkois-Aasiaa.

Edes WHO ei väitä että zikavirus aiheuttaisi pienipäisyyttä. Kuvankaappaus 4.1.2016
Edes WHO ei väitä että zikavirus aiheuttaisi pienipäisyyttä. Kuvankaappaus 4.1.2016

Aasiassa esiintyviä kantoja analysoimalla on arvioitu, että zikavirus saapui Kaakkois-Aasiaan vuoteen 1945 mennessä. Ensimmäinen suuri epidemia puhkesi Mikronesiassa vuonna 2007. Varmistettuja tapauksia oli 185. Yleisimpiä oireita olivat ihottuma, kuume, nivelkipu ja sidekalvontulehdus. Kuolemantapauksia ei ilmennyt. Tutkimusten perusteella viruksen todennäköinen vektori eli kuljettaja oli Aedes hensilli –lajin hyttynen. Ei mainintaakaan pienipäisyydestä.

Uutisten mukaan tauti leviää kulovalkean tahoin halki Karibian saarelta toiselle. Kuinka on mahdollista että virus, jonka kulkeutumiseen Afrikasta Etelä-Amerikkaan kesti 50 vuotta, siirtyy muutaman kuukauden sisällä mantereelta Karibian saarille? Välissä on meri, joka on hyttysen näkökulmasta aivan yhtä suuri este.

Rokotteiden taas tiedetään voivan aiheuttaa aivovaurioita. Sairastapausten määrä kasvoi yhtäkkiä, mikä viittaa keinotekoiseen ja suunnitelmalliseen epidemiaan. Rokotteiden aiheuttamia epidemioita on nähty aiemmin Intiassa, Kolumbiassa, Japanissa, Itävallassa, Ranskassa ja Espanjassa.

Lue myös:

Onko osa rokotteista tarkoitettu vaurioittamaan aivoja?
HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus
HPV-rokotteet: lääkärit vaativat rokotusten lopettamista

9 kommenttia

 1. David Deesin taidetta voisi suositella Kiasmassa näytettäväksi.
  Mahtaisikohan kelvata (kun eräs NWO-linnake Sanomatalo on niin lähellä)?!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Ensimmäiseksi: Virallista selitystä mikrokefaliaepidemialle ei vielä ole, Brasilian viranomaiset ovat kehottaneet varomaan hyttysiä koska se saattaa olla syy vaikkei varmasti tiedetäkään. Syy-seuraussuhdetta zikaviruksen kanssa spekuloidaan vain koska sen rantautumisen ajoitus täsmää epidemian kanssa, sekä joiltain mikrokefaliapotilailta on löydetty myös zikavirustartunta.

  Toiseksi: Hyttysiä ei kannata verrata mehiläisiin koska mehiläiset elävät pesissä, mikä tekee leviämisestä satoja kertoja hitaampaa. Taudin epäillään siirtyvän myös ihmisestä ihmiseen ruumiinnesteiden kautta. Mikäli epäilyt osuvat oikeaan, spekulaatio hyttysten leviämisnopeudesta on turhaa.

  Kolmanneksi: Mahdollisuus siitä että rokotteet ovat aiheuttaneet epidemian on vain heitetty loppuun ilman mitään tukevia todisteita. Mitään syy-seuraussuhdetta tai edes korrelaatiota ei ole esitetty. Ei edes mainittu jos alueella olisi otettu käyttöön jokin uusi rokote tai vanhan käyttöä olisi lisätty. Miksi edes tuoda rokotteet artikkelissa ja varsinkin otsikossa esille?

  Plusääni(3)Miinusääni(11)
 3. Rokotteiden voimalla on ennenkin saatu ymmärtämättömiä sairastumaan, miks tämä ns. zikavirus muka olisi sen kummempi kuin rokoteteollisuuden keksintöä ja johan siihen on kuulema rokotekin keksitty, että eiku uutta myrkkyä putkeen vaan. En usko mihinkään ns. ”tieteelliseen tarinaan” missään terveyttä koskevissa asioissa. Pitääkö aina keksiä satuja ettei totuus tulisi julki. Katsotaan vaan niin kyllä ilmoitus vielä tulee että pienipäisyys on aiheutettu rokotteilla, tällätavoin vaurioitetuthan eivät luultavasti pysty lisääntymään ja sehän on ollut tiettävästi tarkoituskin. On kuitenkin erittäin epäeettistä aiheuttaa noin järkyttäviä asioita ja taas tämäkin juttu tapahtui köyhimmissä maissa, Todella törkeää niitä ihmisiä kohtaan jotka eivät pysty pitämään puoliaan näiden rahanahneiden hirviöiden tekoja vastaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 4. Taas jymäytetään ihmisiä ihan olan takaa. Onhan se nyt melkoselvää, että kyseessä on jälleen kerran rokotebisnes asialla. Ei sitä nyt ihan pureksimatta voi niellä että muka yhtäkkiä joku hyttynen saisi aikaan tuonlaatuista tuhoa. Humpuukkia koko tarina. Rokotekin on kuulema keksitty jo että eikun uutta myrkkyä vaan putkeen.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 5. Tuolla otettiin 2014 vuoden lopulla pakolliseksi rokotteeksi raskaanaoleville tuo rokote josta saa mm.jäykkäkouristukseen suojan. Rokotetta ei ole tutkittu raskaanaolevilla…rokote tuupataan joka raskaudessa vaikka vanha rokotekin olisi voimassa…

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 6. Zika viruksen aiheuttamia uusia tauteja näyttää ilmenevän kuin sieniä sateella. Seiskalehdessä TERVEYS osastolla kerrottua. Aiheuttaa samoja tauteja kuin monet muutkin rokotteet näköjään. Ei ole mitään muuta kuin rokoteteollisuuden kehittämä virus ja niinhän on aina ollut että ensin keksitään joku tauti ja sitten siihen muka yritetään kehittää tepsivä rokote, joka on vain ja ainoastaan humpuukkia rokotemafian puolelta ja harhaanjohtavaa bisneshakuisuutta ja ihmisten terveyden kustannuksella leikkimistä sekä hullunlailla pelottelua. Ei tuollainen voi olla millään tavalla sallittavaa toimintaa eikä ainakaan täysijärkisen aivoilla ajattelevan ihmisen aikaansaamaa juttua. Kaikki se näköjään uppoaa ihmisiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Täytyyhän sitä olla jotain millä rokotteita saa myytyä. Ja yllätys – keksittiin virukset.

  https://youtu.be/x8JaOWHJu9o

  Ja hollywood promoamaan ”virus tartunta” ja ”vastalääke” kuvioita elokuviinsa. Ja Hoblaa. Bisnes pyörii.

  Sama juttu atomipommien kanssa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat