Valtamedian peittely paljastui: Yhdysvaltain länsirannikon kaloissa radioaktiivisia jäämiä Fukushimasta

Yhdysvaltojen, Kanadan ja Meksikon Tyynenmeren puoleinen rannikko on kauttaaltaan saastunut radioaktiivisista partikkeleista, jotka ovat peräisin Fukushimasta.

Ja viimein se myönnetään virallisesti. Kummallista kyllä..

Tämä on karvas muistutus siitä, etteivät Fukushima ole lakannut vuotamasta radioaktiivista jätettä mereen. Voimalasta vuotaa edelleen erittäin myrkyllistä radioaktiivista materiaalia tänäkin päivänä. Vuoto ei ole tyrehtynyt.

Associated Press / CBS News:

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]”Säteilyä Japanin Fukushiman ydinonnettomuudesta havaittu Oregonin rannikoilla”

• • • • •

Oregonin rannikoilla on havaittu säteilyn jälkiä merivedessä, joka on peräisin Japanin Fukushiman ydinonnettomuudesta, tutkijat sanovat. Merivesinäytteet Tillamoonin lahdelta ja Gold Beachilta viittaavat säteilyyn, joka on peräisin ydinonnettomuudesta, mutta pitoisuudet ovat niin pieniä ettei niistä ole haittaa ihmisille tai ympäristölle.[/box]

Tietenki he väittävät, että vaaraa ei ole sillä pitoisuudet ovat pieniä. USA Today korosti että määrät, joille vaikkapa uimari voi altistua rannalla, ovat mitättömän pieniä – samalla myöntäen ensimmäistä kertaa, että säteilyn leviämisestä varoittaneet olivat itse asiassa oikeassa. Näin he kirjoittivat altistuksesta:

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]”Tulisiko meidän olla huolissaan Fukushiman säteilystä?”

• • • • •

Määrät ovat erittäin pieniä, eikä niiden pitäisi vahingoittaa ihmisiä jotka syövät länsirannikolta kalastettua kalaa tai uivat meressä, sanoo Ken Buesseler, Woods Hole Oceanographic Institutionin vanhempi tutkija.

[…]

Cesium-134, jota kutsutaan Fukushiman sormenjäljeksi, pitoisuus mitattiin merivesinäytteistä, jotka otettiin Tillamookin lahdelta ja Gold Beachilta Oregonista, Woods Hole Oceanographic Institutionin tutkijoiden mukaan.[/box]

Tietenkin ajatusta siitä, että säteily saavutti Kalifornian ja länsirannikon, ja että kalat olivat saastuneet Fukushiman säteilystä tuhansien kilometrien päässä Tyynenmeren toiselta puolelta, pidettiin tuohon aikaan – arvasit oikein – ”valeuutisena”. Salaliittoteoreetikoiden ja luulosairaiden panikointia, joka on silkkaa hölynpölyä, mutinaa, harhaluuloja ja vainoharhaisuutta. Tyypillistä yliampuvaa hölynpölyä kaikukammioon juuttuneilta ihmisiltä.

Tänä päivänä kuitenkin myönnetään, että Fukushiman säteilyä on kulkeutunut Yhdysvaltain rannikoille.

Anteeksi että sivuutimme ja pilkkasimme väitteitänne, te surkimukset. Osoittautuikin että olitte oikeassa, tai ainakin jotain sinne päin.

Tämän jutun, kuten lähes kaikkien muidenkin ”suurten” Fukushimaa käsittelevien juttujen lähde kuluneen muutaman vuoden ajalta on Ken Buesseler Massachusettsin Woods Hole Oceanographic Institutionista.

Hän on antanut säännöllisesti asiantuntijanäkemyksiä Fukushimasta, kritisoiden kärkkäästi hallitusta ongelman sivuuttamisesta, ja tuonut julki suuren osan siitä mitä ydinonnettomuus on aiheuttanut suurimmille rapakoille.

Lineaarinen ajattelu ”matalista pitoisuuksista” sivuuttaa mittavan tieteellisen todistusaineiston, joka osoittaa kumulatiivisen vaikutuksen, joka radioaktiivisilla isotoopeilla ja muilla myrkyillä ja vapailla radikaaleilla on.

Mielenkiintoisinta on kuitenkin se, kuinka eri tavalla Ken Buesseler esitetään valtavirtamediassa… joskus vain puolet viestistä menee läpi.

Kun The New Yorker myönsi että säteily voi aiheuttaa pitkällä tähtäimellä terveysongelmia, se siteerasi Ken Beusselerin kommenttia vuodelta 2015:

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]”Onko radioaktiivisesta vedestä syytä olla huolissaan?”

• • • • •

Se onko millään mitään merkitystä riippuu siitä keneltä kysyt. ”Toisella puolella on ydinvoiman kannattajat, jotka vähättelevät ja sanovat: ”Älä vaivaa sievää pientä päätäsi, teille ei tapahdu mitään,”. Ken Buesseler, merikemian tutkija Woods Holesta ja näytteiden keräyksen organisoija sanoi minulle: ”Toisella puolella ovat ihmiset jotka huutavat tyyliin ’Pysy poissa merestä, älä ui Montereyssa, muutan pois, kerro ystävillesi, tämä on katastrofi!'”. Buesseler on laskenut, että Uclueletissa havaittujen pitoisuuksien perusteella täytyisi uida kuusi tuntia päivässä tuhannen vuoden ajan jotta saisit saman määrän säteilyä kuin hampaiden röntgenkuvauksesta.

Ydinlaskeuden kokonaisvaikutus kuitenkin riippuu muustakin kuin becquerelleista, jotka vain ilmoittavat kuinka monta kertaa sekunnissa epävakaasta atomista jossain kohdin näytettä irtoaa partikkeli. Nämä partikkelit, ja eri määrillä energiaa joka niistä lähtee, on monenlaisia vaikutuksia kehoon. Elimistö käsittelee cesiumia kuin elektrolyyttiä, mikä tarkoittaa että se kulkee kehon lävitse ja lopulta poistuu virtsan mukana. Puolet niellystä annoksesta poistuu muutamassa kuukaudessa, mikä rajoittaa altistusta.

Toisin kuin strontium-90, joka on myös yleinen komponentti ydinjätteessä, on kalsiumin kaltainen ”luuhunhakeutuja”, joka kertyy luihin ja hampaisiin. Koska se pysyy siellä pikemminkin vuosien kuin kuukausien ajan, jopa suhteellisen pienet määrät voivat kasvattaa tiettyjen sairauksien kuten luusyövän ja leukemian riskiä. Buesseler näkee strontiumvuodon suurempana uhkana ihmisten terveydelle kuin cesiumin.[/box]

Mitä tulee ydinjätteeseen, cesium-134 ei ole yhtä paha kuin strontium-90, mutta se ei tarkoita etteikö sillä olisi haittavaikutuksia. Eikä myöskään sitä, etteivätkö strontiumin isotoopin vaikuttaisi myös Tyynenmeren rannikolla ja länsirannikolla – koska sitä on havaittu myös siellä, ja lisää odotetaan löytyvän:

enews

Ravintoketjuun rikastuminen – kun pienemmät säteilypitoisuudet kasautuvat matalampiin elämänmuotoihin joita ylemmät elämänmuodot syövät (ja joihin myrkky rikastuu) – kasvattaa ihmisten altistusta siten, ettei altistusaikaa voi mitata yksinkertaisin menetelmin. Vaikutukset peittyvät mutta eivät häviä.

Mitä tapahtuu ihmiselle ja ympäristölle kun hän altistuu matalalle säteilypitoisuudelle monina vuosikymmeninä ja vuosina hänen elämänsä aikana? Entä vaikutus perimään epigenetiikan kautta? Nykyään tiedetään, että geeniekspressio muuttuu kun keho altistuu vaarallisille aineille.

Kun Japanista länsirannikolle vaeltavista sinievätonnikaloista löydettiin radioaktiivisia partikkeleita, jälleen kerran, Ken Buesselerin ansiosta, valtamedia vähätteli riskejä. Vaihtoehtomediat taas varoittivat asiasta – sellaisesta, mitä ei tulisi tapahtua:

naturalnews1

forbes1

forbes2

Vasta 2016 – viisi vuotta onnettomuuden jälkeen – japanilaiset viranomaiset ja sitä myötä mediat, kuten CBS News, myönsivät että asiaa todellakin peiteltiin, ja pyrittiin olemasta käyttämästä ”leimaavia” ja ”latautuneita” sanoja kuten ”sulaminen”… vaikka juuri näin kävi:

cbsmyontaa

Myöhään ilmenevät sairaudet ja terveysongelmat yleistyvät salakavalasti, tappaen heikkokuntoisia jotka kärsivät kroonisista sairauksista ja tulehduksista jotka edesauttavat syövän, sydän- ja aivosairauksien, autoimmuunioireyhtymien ja muiden kehitystä.

Tämä on suurin riski, jonka Fukushima aiheuttaa tänäkin päivänä.

Asiaa peiteltiin heti onnettomuuden jälkeen vuonna 2011, mutta viranomaiset ovat VIIMEIN virallisesti vahvistaneet sen mitä he eivät kehdanneet myöntää silloin kun peittely alkoi maanjäristyksen ja tsunamien alkaessa, ja mikä halvaannutti ydinvoimalan, ja mistä alkoi Tyynenmeren, ja kaikkien sen elättävien elämänmuotojen, pitkä ja hidas myrkytys.

Kyseessä on kauhutarina, ja valtamedia, joka ajattelee ennen kaikkea sinun etuasi, vakuuttaa sinulle että meneillään oleva onnettomuus ei, kaikesta huolimatta, aiheuta haittaa. Kaikki on hyvin, takaisin arkirutiinien pariin…

 

Lähde: SHTFplan.com

Lue myös:

Fukushima: säteilyn vaaroista puhuvia japanilaislääkäreitä uhkailtu
Fukushiman radioaktiivinen vesi saastuttaa koko Tyyntämerta
”Viesti Fukushimasta”– Fukushiman asukkaiden avunpyyntö
Epäselvyyksiä Fukushimassa
Antti Autio: Fukushiman varjossa

14 kommenttia

 1. Neutroneja ja atomin halkeamisesta syntyvää säteilyä EI OLE olemassa. Empiirinen näyttö näiden asioiden olemassa olosta puuttuu. Atomiteoria on edelleen vain teoria aineen rakenteesta. Suosituin teoria siis vain.

  Atomipommien kuvat ja silminäkijöiden todistelu räjäytyksistä eivät ole mitään empiiristä tieteellistä näyttöä. Myös dynamiitilla saadaan aikaan sienipilvi ja valonväläys. Hallitsematon ’ydinreaktio’ voidaan lavastaa myös käyttämällä alkalimetalleja;

  https://youtu.be/HvVUtpdK7xw

  Koko ydinvoimateollisuus ja moni muu asia tässä perustuu siis vain neutronin olemassaoloon ja mitä mielikuvituksellisimpiin satuihin.

  Meitä vain rahastetaan ja pelotellaan tällä atomin halkeamisen teorialla, liekö neutronia edes olemassa ? Missä empiiriset todisteet ?

  Jos tälläinen lähes painoton ja näkymätön hiukkanen on olemassa, mistä löydän sen metallinpalan joka lämpenee tuollalailla itsekseen, ’neutronien’ törmäilyjen seurauksena, ilman siihen ulkoapäin johdettua energiaa ? Miten tämä voi olla niin ’salaista’, ettei semmoiseen vieläkään pääse käsiksi ?

  Kun kuitenkin tämä satu atomipommista on kehitetty jo yli 100 vuotta sitten, mutta kun tätä tarkemmin tutkii, paljastui, että tämä perustuu valitettavasti vain H.G Wellsin tieteisfantasiaan.

  H. G. Wells siis fantasioi atomipommit novellissaan The World Set Free, 1913, ja tästä fantasia atomipommista on kehitelty, https://en.wikipedia.org/wiki/The_World_Set_Free

  https://mic.com/articles/64409/7-eerie-ways-that-h-g-wells-predicted-the-future#.Xbf3LyypP

  Tästä tieteisfantasiasta siis tämä juutalainen”tiedeyhteisö” sai tämän vieläkin täysin teoriapohjalla liikkuvan idean atomipommista. Myös Churchill innoistui tuosta novellista kovasti, koska hän halusi massatuhoaseen Saksalaisten siviilien teurastamista varten.
  http://grahamfarmelo.com/churchills-bomb/

  Atomiteorian ja myöhemmin neutronin kehitteli siis juutalainen tiedeyhteisö 1900-luvun alussa.

  Kun tätä tarkemmin tutkii, paljastuu, että esim. atomipommin ”äiti” Lise Meitner oli juutalainen, samoin lähes kaikki tämän kummitustarinan parissa työskennelleet ihmiset, esim. A. Einstein ja lähes kaikki tähän liittyvät tiedemiehet aina alkemian ajoista asti.

  Lise Meitner’s fantastic explanation: nuclear fission
  http://ansnuclearcafe.org/2012/02/14/lise-meitners-fantastic-explanation-nuclear-fission/#sthash.EbV5bms3.dpbs

  Tiedemiehet (ja naiset) siis aikonaan lukivat nuo tieteisfantasiat tarkkaan ja nyt ne ovat ”totta”, koska näin nuo keksinnöt ovat koulukirjoja myöten ihmisten päihin ohjelmoitu todellisuudeksi ja Hollywood tuotannossa näitä myös toistellaan kokoajan, jotta asia pysyy mielessä. Pelottelua siis ja mielten manipulaatiota siis vain,

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/12/06/atomipommiuskonto/
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/01/01/psywar/

  Näin se alkoi,
  https://youtu.be/lPi6FU-9O5I

  Eli ”Duck and cover”, vain näiden huijareiden seuraavaa tieteen nimellä julkaistavaa satutarinaa odotellessa.

  Plusääni(15)Miinusääni(14)
  1. Jepulis…Sinullehan ei ole sitä vastaan sitten jos pidät plutoniumia kädessäsi hetken. Kunnollisesti suljetussa astiassa tottakai, sillä on se hirvittävä myrkky ihan ilman säteilyäkin. Tai tritium putkia. Niitä on helpompi hankkia, eivätkä ole kamalan radioaktiivisia. Niillä saadaan tehtyä heikkovirtaisia paristoja jotka kestävät vuosia, tai jopa vuosikymmeniä. Tai voit lomamatkalla suunnitella käyväsi chernobylissä. Sinne järjestetään opastettuja kiertomatkoja. Ei kannata ihan kokonaan järkeä heittää hukkaan vaikka tykkääkin foliohattuilusta. Saattaa puraista persuuksista ikävästi. Ja sinulla on antaa vain omia mielipiteitäsi siitä kuinka ydinfysiikkaa ei ole tieteellisesti todistettu ja pari idiottimaista videota. Onko tämä ihan tahallinen Trolliyritys vaihtoehtomedian lukijoita höynäyttääksesi vai uskotko itse tuohon puppuun?

   Plusääni(14)Miinusääni(12)
 2. En haluaisi masentaa Jepulisjepsistä mutta jos miettii että kaikki aine pyrkii tasapainotilaan niin mitä tapahtuu kuin joku aine ei olekkaan enää tasapainotilassa? Vaikka vasaralla lyödään kivestä pala pois. Tai ihmisellä on nälkä. Siitä syntyy seurauksia.

  Samalla tavalla atomi josta puuttuu elektrodeja, aiheuttaa ympäristölleen seurauksia. Ja niistä saamme mm. Suomessa lukea syöpätapauksina. 80 luvulla joku oli kuullut että jonkun tutulla oli syöpä. Nyt me jokainen tunnemme yhden tai useaman henkilön jolla on syöpä. Tämä johtuu sekä Tschernobylin että Fukusiman seurauksista.

  Itse mitattuna Tschernobylin jälkeen oman asuinpaikkani taustasäteily kaksinkertaistui Suomen viralliseen taustasäteilyyn verrattuna. Fukusiman jälkeen, kolmantena päivänä taustasäteily jälleen kaksinkertaistui. Meillä on siis nelinkertainen taustasäteily viralliseen nähden. Ja jos asuu sorharjulla, on uraanin haoamisen seurauksena ilmassa luonnostaan raadon-kaasua.

  Tämä ei yhtään vähennä sitä tosiasiaa että Kalifornian uimarannat ja kaikki Amerikan äntiset uimarannat ovat myrkyllisiä ihmisille. No, seuraukset näkyvät vasta 10 vuoden päästä. Mutta villi veikkaukseni on räjähdysmäinen syöpäkasvainten lisääntyminen.

  Plusääni(8)Miinusääni(15)
  1. Okei, mutta tuossa et puhu ainakaan ydinreaktioista, sillä siinä säteily ei kuulemma emittoidu elektrodien törmäilyistä atomien ytimiin, vaan neutronien. Elektrodejahan voi liikutella sähkövirralla, ja vajaus tai liika niissä on aineen ionisoitumista. Mutta, aivan sama, mittaa mitä mittaat…

   Ja mitä radoniin tulee, niin kaasu ei voi säteillä ydinsäteilyä tarpeeksi kauan. Jatkuvia ydinreaktioita voi tapahtua vain uraani-235 ja sitä raskaimmissa alkuaineissa, eli transuraaneissa, koska niissä on tarpeeksi suuri atomi/neutronitiheys. Lisäksi tarvitaan neutronilähde. Mikä pitää sen ilmassa leijailevan radon hiukkasen ydinreaktioita yllä, mikä pommittaa sen atomiytimiä neutroneilla, jos aineen oma atomitiheys ei ole tarpeeksi tiheä ?

   Mutta okei,
   Jos atomit halkeavat lähes minkä alkuaineen sisällä vain, miksi louhia uraania ? Aletaan kerätä radonia sitten.

   Atomifysiikka tuntuu venyvän ja paukkuvan ihmisten päissä lähes mihin vain, vain mielikuvitus on rajana. Ei sellainen ole tiedettä. Tieteessä lyödään asiat lukkoon, jolloin voidaan toimia joltain pohjalta.

   Plusääni(12)Miinusääni(4)
   1. Pelkkä atomin massa ei ratkaise sitä, että hajoaako se itsekseen vai ei. Lähes jokaisella alkuaineella on useampi isotooppi ja ne ovat vaihtelevasti radioakttivisia. Jotkut puoliintuvat sekunttitasolla, osa vuositasolla. Alkuaineet ovat määritelty tunnettujen isotoppien kaikkein stabiileimmalla versiolla.

    Plusääni(3)Miinusääni(11)
    1. Myös isotooppien ja puoliintumisaikojen olemassaolo perustuu uskoon neutronien olemassaolosta, kuten koko atomiteoria. Mielikuvitukseen siis.

     Ja aikaisempaan kommenttiisi, kyllä voin pidellä plutoniumia käsissäni, mutta te ette saa hankittua sitä mistään, sillä se on satuesine, ja Pripyatissa voin käydä, useat ovat jo käyneetkin siellä. Se on jo aika suosittu turistikohde, vaikka sen paikan piti olla 3000 vuotta elämälle kelpaamatonta, mutta nyt siellä luonto kukoistaa. googlaa Chernobyl Tours … ei sinne turisteja laskettaisi jos siellä jotain oikeata vaaraa olisi.

     Jo se pelkästään todistaa, että atomiteoria perustuu vain saatanallisille valheille.

     En pelkää atomisäteilyä. Säteilyä voi olla vain lämpö-, valo- tai radiosäteily, eli sähkömagneettista säteilyä jonka voimakkuus voi toki olla niin suurta, että siitä on haittaa elimistölle. Esim. röntgen tai gamma. Mutta ydinsäteily, eli atomin halkeamisen emittoima säteily on mielikuvitusta ja fysiikan lakien vastaista.

     ”Todista se”, enkä todista. Pitääkö joka ikinen keksimänne mielikuvitustarina todistaa vääräksi, missä kulkee raja ? Sille ei tulisi loppua, sillä huomenna keksitte taas uuden satutarinan.

     Plusääni(15)Miinusääni(7)
     1. Oletko katsonut videoita jossa turistit vierailevat Chenobylissä? Varmaan kannattaisi niin ymmärtäisit mikä on todellisuus. Ja säteily ei niin haittaa eliöitä jotka eivät eläisi muutenkaan niin pitkään. Soluvauriot joita säteilyssä syntyy ovat vaarassa muuttua syöväksi jos jonkun solun itsesäätely on mennyt epäkuntoon. Ihmiselle se on vaaraksi koska vaikka syövän kehittyminen veisi vuosia niin loppu elämä lyhentyy silti huomattavasti.

      Ja nyt kyllä taistelet tuulimyllyjä vastaan. Oletat, että miljoonat ihmiset jotka ovat olleet ydinfysiikan parissa valehtelevat. Mutta koska olet päättänyt neutronien olevan valhetta, niin heidän täytyy olla väärässä. Myönnän, että vaikka minulla on hyvä tuntemus tieteestä ja ydinfysiikastakin niin en ole ikinä varsinaisesti nähnyt omin silmin mitään koetta tai ydinvoimalaitosta sisältä. Mutta en voi sen perusteella sanoa, että jokin asia on mielestäni väärin jos en ole sitä nähnyt itse.

      Plusääni(5)Miinusääni(15)
 3. Poistakaa nyt ylläpito tuon jepuliksen höpötykset tuolta. Menee jo vähän liian pitkälle.

  Plusääni(5)Miinusääni(15)
  1. Juutalaisten trollit yrittää pitää ydinvoima uskontoa pystyssä,on selvää ettei ydinpommia ole saatu toimimaan tähän päiväänkään saakka.

   Ns ydinsäteilyn vaaroja liioitellaan myös reilusti,samoin kuin ydinvoimaloiden tehoista sillä suurin osa sähköstä tuotetaan kivihiilellä.

   Plusääni(13)Miinusääni(4)
   1. Vain täysin mielisairas väittää että ydinvoimaa/pommia ei oikeasti olisi!

    Nämä menevät samaan sarjaan sairaita salaliittoteorioita kuin väite siitä että maa olisi litteä ja kuu on oikeasti jättiläismäinen hologrammi!

    Magneettimedia tekisi hyvin poistaessaan tämänkaltaisia kommentteja jotka tekevät naurunalaiseksi ja epäuskottavaksi koko sivuston!

    Plusääni(5)Miinusääni(11)
    1. Eihän sinua pikku juutalainen enää kukaan usko,maailmassa on niin paljon hulluja että jos atomipommi oikeasti toimisi niin sitä olisi varmasti käytetty,ns atomireaktori ei ole tehokasta patteria kummempi joka kuumentaa vettä mutta siitä saatava teho /säteily sen sijaan on täyttä huuhaata.

     Plusääni(5)Miinusääni(1)
     1. No Japanissa käytettiin ja lisäksi koe räjäytyksiä tehty helvetisti ympäri maailmaa!

      Katsoppa nämä kaksi videota kokonaan yhtään kelaamatta eteenpäin:

      https://www.youtube.com/watch?v=YcZ8TzD5zsg

      https://www.youtube.com/watch?v=xwHXBFQUCxw

      Vai ei ydinpommi ole todellisuutta?!

      Siltä varalta että olet päästäsi niin sekaisin että et usko videoilla näkemääsi todeksi niin ainahan voit vierailla ydinvoimalassa tutustumassa ydinvoimatekniikkaan!

      http://www.tvo.fi/vierailukeskus

      Toinen vaihtoehto että tutustut henkilökohtaisesti kenties paikkakunnallasi tai lähistöllä asuvaan fyysikkoon jolle voit uskoutua
      tässä asiassa. Varmasti hän kykenee sinulle näyttämään asian todeksi!

      P.s. Kävin itse teininä tutustumassa Loviisan ydinvoimalaitokseen ja tuohon aikaan pääsimme vielä jopa reaktorihalliin sisälle!

      Jokaisella ydinvoimalaitoksessa työkentelevällä on mukanaan henkilökohtainen TLD-dosimetri:

      http://www.doseco.fi/mittausmenetelmat

      Jos ydinsäteilyä ei olisi oikeasti olemassa, miksi moinen varotoimi?

      Toivon että pääset netin disinformaatio sivustojen välittämistä typeristä valheista eroon!

      Ydinvoima on realitodellisuutta jonka sovellukset ovat käytössä ympäri maailmaa!

      Plusääni(2)Miinusääni(5)
 4. Hei diabolik sun täytyy muuttuu,sulla jä aina sama levy pöyrimään.

  kun valhetta toistaa tarpeeksi kauan niin se muuttuu todeksi.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat