Vastine Sari Essayahin Magneettimedia-kirjoitukseen

Keskipohjanmaa-lehti julkaisi 22.5 kristillisdemokraattien europarlamentaarikko Sari Essayahin mielipidekirjoituksen, jossa viranomaisia vaaditaan puuttumaan Magneettimedian toimintaan.

essayahmagneetti

Essayahin mukaan ”juutalaisvastaisuus eli antisemitismi nostaa päätään”, mistä yksi oire on ”Magneettimedian suvaitsemattomaksi todettu aineisto”. Essayah viittaa Magneettimedian entisen päätoimittajan viime syksynä saamaan sakkotuomioon ja ihmettelee, miten julkaisumme voi jatkaa esimerkiksi holokaustin virallisen version kyseenalaistavaa kirjoittamista.

En tiedä kuinka tarkasti Essayah on tutustunut Magneettimedian syksyiseen oikeudenkäyntiin. Yksikään artikkeli, jota poliisi on tutkinut tai josta on annettu tuomio, ei käsittele holokaustia. Holokaustin kyseenalaistaminen ei ole Suomessa laitonta, vaikka monissa Euroopan valtioissa siitä voi jo ensikertalaisena saada useiden vuosien vankeustuomion. 78-vuotias saksalainen asianajaja Horst Mahler istuu tällä hetkellä 12 vuoden vankeustuomiota kotimaassaan vain siksi, että hän kyseenalaisti virallisen totuuden holokaustin syistä ja seurauksista. Edes raiskaajat ja pedofiilit eivät saa yleensä vastaavia rangaistuksia. Haluavatko Essayah sekä esimerkiksi hänen puoluetoverinsa Jouko Jääskeläinen ja Peter Östman vastaavat sananvapaussanktiot käyttöön Suomessa? Mikäli holokausti ja 6 000 000 uhria ovat kiistaton tosiasia, eikö olisi parempi kohdata kyseenalaistajat pätevin argumentein kuin uhata heitä vuosien vankeudella?

Essayah syyttää Magneettimediaa siitä, että ”jatkamme kansanryhmää vastaan kiihottamista”, toisin sanoen hän väittää toimintaamme rikolliseksi. Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että oikeudenkäynnin jälkeen julkaisemamme artikkelit olisivat laittomia. On vähintäänkin mautonta syyttää ihmisiä poliittisista syistä rikollisiksi ilman juridisia perusteita.

Essayahin mielipidekirjoituksen loppuosa koostuu tyypillisestä länsimaisesta retoriikasta, jossa holokausti nostetaan historiallisesti ainutlaatuiseen ja täysin kyseenalaistamattomaan asemaan. ”Kasvavaa sukupolvea” on peloteltava jatkuvasti ”Euroopan synkällä menneisyydellä” ja ”antisemitismiä” vastaan on toimittava keinolla millä hyvänsä. Vaikka Essayah ei sitä mainitse, hiertää Magneettimediaa vastaan julkisesti hyökänneitä kristillisdemokraatteja erityisesti julkaisumme Israel-kritiikki. Niin Jouko Jääskeläinen kuin Sari Essayah ovat ahkeria Israel-aktiiveja. On kummallista, että europarlamentaarikko vaatii, että kasvavaa eurooppalaissukupolvea syyllistetään vuosikymmenten takaisista asioista samalla, kun hän itse tukee kansainväliseen terrorismiin ja etniseen puhdistukseen syyllistyvää Israelin valtiota.

Miksei Essayah ole koskaan kirjoituksissaan vaatinut sitä, että kasvaville sukupolville kerrottaisiin palestiinalaislasten ahdingosta? Miksei ole otettu kantaa sitä vastaan, että Israel rikkoo röyhkeästi kansainvälisiä joukkotuhoaseisiin liittyviä sopimuksia? Miksi IDF:n, Shin Betin ja Mossadin suorittamat salamurhat Palestiinassa ja maailmalla (muistaako kukaan enää Norjassa asunutta Ahmed Bouchikia?) eivät ole ongelmia? Eikö suomalaisia tulisi muistuttaa palestiinalaissiviilien kodit tuhoavasta rikollisesta siirtokuntahankkeesta? Kuinka kukaan voi puolustaa valtiota, joka nimittää pääministerikseen Menachem Beginin kaltaisen tunnetun terroristin? Nämä ovat epäkohtia, joiden julkituomiseksi me Magneettimediassa työskentelemme.

Israelin ja sen ystävien iskulause kuuluu, että antisionismi on nykypäivän antisemitismiä. Tämä on valhe, jolla sionismia, eli juutalaista nationalismia, yritetään suojella kaikelta kritiikiltä. On kaksinaamaista vaatia tuomioita holokaustin kyseenalaistaville ”mielipiderikollisille” ja samaan aikaan osoittaa tukea poliittisiin murhiin syyllistyvälle valtiolle.

Suomiessaan Magneettimediaa Essayah viittaa rivien välissä Kolmanteen valtakuntaan ja saksalaiseen ”antisemitismiin”. Eräs tärkeimmistä syistä Euroopan juutalaisvastaisen ilmapiirin syntymiselle ennen toista maailmansotaa oli Neuvostoliitto, jonka poliittinen johtajisto ja esimerkiksi salaisen poliisin päällystö olivat täynnä etnisiä juutalaisia: Trotski, Ehrenburg, Jagoda, Litvinov, Zinovjev, Kaganovitš, Lenin, Jakovlev, Frenkel, Sverdlov, Kamenev ja niin edelleen. Neuvostoliiton juutalaisista johtajista puhuttiin avoimesti ennen toista maailmansotaa niin Saksassa kuin esimerkiksi täällä Suomessa. ”Juutalainen bolševismi” oli merkittävä (joskaan ei ainoa) syy siihen, miksi juutalaisvastaiset järjestöt ja puolueet saivat paljon kannatusta ympäri Eurooppaa. Saksan hävittyä toisen maailmansodan voittajavaltiot kuitenkin julistivat juutalaisista keskustelun ”fasistiseksi” ja monissa maissa se jopa kiellettiin lailla. Tiukka sananvapauslainsäädäntö siis rajoittaa meitä tutkimasta historiaa objektiivisesti.

Tämä ei ole juutalaisvastainen ”salaliittoteoria”, vaan aiheesta on kirjoittanut kansainvälisesti arvostettu ja Nobel-palkittu Aleksandr Solženitsyn. Solženitsyn joutui henkilökohtaisesti kokemaan Neuvostoliiton vankileirien karmeuden ja hän huomasi myös, että Venäjällä oli meneillään etninen konflikti, jossa juutalaiset olivat kommunistisen koneiston tärkeimmissä asemissa. Solženitsyn on kirjoittanut aiheesta kiistellyssä teoksessaan 200 vuotta yhdessä, jonka osia myös Magneettimedia on kääntänyt. Hän esimerkiksi kirjoittaa, että ”joulukuussa 1936 seitsemän kymmenestä NKVD:n osastonjohtajasta oli juutalaisia, samoin GULAGissa (NKVD:n leirihallitus).” Kukaan historioitsija ei ole kyseenalaistanut kirjan sisältöä. Aihe on yksinkertaisesti vaiettu kuoliaaksi julkisuudessa, sillä se on tabu. Surullista on, että vaikka tabusta ei uskalleta keskustella, niin sen nojalla voidaan sakottaa, erottaa työpaikalta ja tuomita vankeuteen. Syytetylle ei anneta tilaisuutta perustella kannanottojaan, sillä myös perusteet ovat ”antisemitismiä”. Keskustelu holokaustista ja antisemitismistä ei etene mihinkään, mikäli valtavirtainen historia ja politiikka eivät suostu kuuntelemaan edes Solženitsynin kaltaisten arvovaltaisten ihmisten järkipuhetta. Leimakirvestä on helppo heiluttaa, mutta tabujen rikkominen on paljon kivuliaampaa.

Magneettimediaa rikoksista syyttäneet kristityt sionistit vaikuttavat olevan sokeita sionistien ja äärijuutalaisten rikoksille ja rasismille. Mitään, mitä Magneettimedia on julkaissut, ei voi verrata esimerkiksi juutalaisille pyhän Talmudin teksteihin, kuten:

 • Kiddushin 68a: ”Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.”
 • Jebamoth 98a: ”Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.”
 • Gittin 57a: ”Jeesus lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa.”
 • Choschen Hammishpat 348: ”Juutalainen saa ryöstää ei-juutalaisen: hän saa huijata tätä laskussa, jos on todennäköistä, ettei tämä huomaa sitä.”

Essayah sanoo mielipidekirjoituksessaan ”vastustavansa syrjintää”, mutta hän on hyvin valikoiva tavoitteessaan.

Miksi meidän eurooppalaisten täytyisi potea syyllisyyttä menneisyyden tapahtumista, kun nykymaailma on täynnä epäoikeudenmukaisuutta, murhia ja hyväksikäyttöä? Aiomme Magneettimediassa jatkaa valitsemallamme linjalla, sillä nähdäksemme niin historiaa kuin nykypolitiikkaa vääristellään holokaustin kaltaisten kyseenalaistamattomien tabujen varjolla.

 
Arvi Pihkala
Magneettimedian päätoimittaja

26 kommenttia

 1. Tyhjentävä artikkeli. Pelkkää asiaa.

  Jos Suomi toimisi kuin Israel niin meillä rakennettaisiin muureja, jotka voisivat esim. eristää vaikkapa ruotsinkieliset omiin ghettoihinsa, kuten Israel eristää ihmiset, joilta juutalaiset ensin varastivat maan.

  Kristittyjen joukossa on aina näitä hurmahenkiä, jotka ovat valmiita tunnustamaan kaikki omat syntisä kymmenen sukupolvea taaksepäin, mutta juutalaisista ei löydy pahaa, vaikka IDF:n sotilas löydettäisiin veren peitossa palestiinalaisleiriltä naisia ja lapsia tappamassa (vrt. Shabra ja Shatila, Jenin). Ei, näille kristityille on vain yksi totuus: siionistin totuus.

  He ovat täysin valmiita pistämään vankilaan toisinajattelijat. Sellaista on heidän ”humanisminsa”: Jos et toimi niin kuin me ja kumarra sitä, jota mekin kumarramme, olet arvoton ja sinut voidaan vaikka tappaa. Se on heidän ”maailmankatsomuksensa”.

  Länsimaisille ihmisille on toitotettu heidän ”oikeuksistaan”, kun tosiasia on, että siionismin noustua oikeuksia ei enää ole.

  Ihmisiä kidutetaan julkeasti USIsraelin vankityrmissä ympäri maailmaa. He ylpeilevät tällä, Hollywood piehtaroi tässä filmeinensä. USIsrael vakoilee kaikkia kaiken aikaa. Tämä tunnustetaan avoimesti, tästä ylpeillään. Israel on ehdottomasti maailman fasistis-rasistis-natsistisin valtio, mutta sitä kumarretaan ikään kuin siellä asuisi jokin jumalallinen viisaus, jonka edessä kaikkien pitäisi polvistua. Itse asiassa Saksan kansallissosialistit olivat näihin ihmishirviöihin verrattuna kuin päiväkodin kilttejä tätejä.

  Pääteema ja huoli on, ettei vaan kukaan missään koskaan uskaltaisi arvostella siionismia. Inkvisitio oli lastenleikkiä tähän verrattuna. Kyseessä on maailmanhistorian julmin ja karmein ”holokausti” eli meidän, valkoisten ihmisten totaalinen tuhoaminen, meidän identiteettimme hävittäminen.

  Sari Essayah voisi käydä Pariisissa, Sacre Couerin kirkon maisemissa, ja hän näkisi siionismin jäljen. Tämä kristittyjen pyhä paikka on ympäröity Afrikalla, arabeilla ja kaikilla muilla kuin kristityillä. Yksi maailman kauneimmista paikoista on kauneuden irvikuva, sen lähin naapurusto on likainen,asumiskelvoton karmea paikka, jossa kunnon valkoinen ihminen ei voi illalla liikkua kuin poliisisaattueessa.

  Kun tätä ilveilyä tällä ”humanismilla” ja ”monikulttuurisuudella” vielä jatketaan niin kymmenen vuoden päästä Suurkirkon ympäristö on samanlainen slummi, josta harvalukuiset aidot suomalaiset joutuvat pysymään poissa, kun basaarielämä ota yliotteen.

  Nämä ”humanistit” ovat niihin kuuluisiin ”natseihin” verrattuna kuin Grimmin sadun hirviöt erilaisine oraganisaatioineen. Ja he ovat sokeita, täysin sokeita.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Essayah ei kuulosta kovin suomalaiselta nimeltä, lieköhän ”valittua kansaa” kun tämänlaisella tarmolla on laittamassa suomalaisille suukapulaa. Kysymyksien kyselijät ovat muka pahoja ihmisiä ja nämä jotka heittävät kysymyksen kyselijät linnaan muka hyviä ihmisiä. Jo on aikoihin eletty.

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
 2. Juutlaiset ovat kai antaneet käskyn näille halvksittavimmille orjilleen (SKL:n Israel-osasto) käydä hyökkäykseen. Tosin en tiedä Essayahin taustaa. Nimi on kummallinen. Myöskään Östman ei kuulosta suomalaiselta nimeltä. Ruotsalaiselta kylläkin, mutta ruotsalaisvähemmistön jouikossa on kuulemma pääosa eräästä toisesta vähemmistöstä.

  Tuollaiset Israelia ja juutalaisia palvovat oudokit eivät ole kristittyjä, vaan sellaisen vastakohta. Mielisairaalta vaikuttaa totella ja palvella sekä palvoa kansainvälistä juutalaisuutta jaq sionismia, vaikka käskyt olisivat mitä hyvänsä ja vaikka nämä juutalaiset tekisivät mitä hyvänsä. Nyt siis halutaan lopettaa Suomesta sananvapaus ja pakottaa kaikki kommunismiin ja juutalaisten palvelemiseen. Tai sitähän kommunismi on.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Todellakin, Suomenkin Israel-uskovaiset puolustavat hysteerisesti juutalaista nationalismia ja hyväksyvät täysin mukisematta tämän nationalismin karmeimmatkin rikokset.

   Samaan aikaan nämä samat ihmiset vastustavat henkeen ja vereen meidän, suomalaisten kristiityjen, nationalismia. Jos me tavoittelemme samoja asioita kuin juutalaisnationalisti, olemme rikollisia.

   Minäkin haluan, mielelläni, maan, JOKA ON KRISTITYILLE IHMISILLE. Nimenomaan haluan KRISTITYN VALTION, KRISTITYILLE ihmisille.

   Mikä tarkalleen ottaen tässä on väärin verrattuna siionismiin? Miksi tätä pidetään rikollisena ja samalla suudellaan maassa ryömien Beirutin teurastajan, Ariel Sharonin, kättä?

   Jos minä haluan kristityille kristityn maan ja haluan (juutalaisten sanoin) pitää maani kristittynä ja suomalaisena, miten minä eroan juutalaissiionistista?

   No, okei, minä eroan sillä tavalla, että minä asun maassa, jossa olen syntynyt ja en ole 60 vuotta sitten ajanut alkuperäisiä asukkaita ghettoihin. En myöskään pommita hävittäjillä naisia ja lapsia. En rakenna muureja ja polje alkuperäisasukkaiden ihmisoikeuksia.

   Niinpä, minä en toimi niin kuin siionisti, siksi olenkin rikollinen.

   Näin sen täytyy olla.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Essayahin kirjoitus on mitä hirvittävin vihanpurkaus saksalaisia ja käytännössä kaikkia ei-juutalaisia vastaan. Siis Essayah väittää Keski-Euroopassa tapahtuneen ei vain juutalaisten, vaan myyös vammaisten ja romanien joukkotuhon. Mistään näistä ei ole minkäänlaisia topdiseita. Pikemminkin kyseessä ovat naurettavat valheet. Miksi Essayah vaöehtelee sikamaisesti ja panettelee saksalaisia ja ilmeisesti muitakin? Jos Suomen sananvapauslait olisi säädetty rehellisesti eikä kansainvälisen juutalaisuuden määräyksestä suomalaisten orjuuttamiseksi, juuri Essayahin tapainen ulostus luulisi johtavan toimenpiteisiin. Hän tuntuu myös vaativan, että tällainen rikollinen valehtelu olisi saatettava pakolliseksi ja julistettava ainoaksi oikeaksi totuudeksi. Hän kutsuu valheitaan historiaksi.

  Tietysti on mahdollista, että Essayah on jokin kananaivoinen psykopaatti, joka yrttää uskotella itselleen, että kun on kyseessä juutalaisten pyhä holohoax-usko ja koska juutalaiset ilmeisesti ovat jokin ”jumalan omaisuuskansa”, niin silloin kai voi tapahtua ihmeitä ja dieselpolttaine toimia bensamoottorissa ja satoja ihmisiä mahtua muutaman neliön kaasukammioon. Mutta koska kyseessä on koulutettu ihminen ja euoredustaja, joka vastaa kansalaisten asioiden jamisesta, niin melko varmasti kyseessä on tyypillinen laskelmoiva holokaustivalehtelu poliitikon suusta. Hänen siis täytyy tietää, miten saatanallista ja älytöntä valehtelua koko virallinen holohoax-tarina on. Silti hän valehtelee ja vaatii kaikkien ihmisten alistumista tällaiseen valehteluun ja sen verukkeella juutalaiskomentoon. Ja alistunuthan Eurooppa on. Saksassa ovat oikeusistuimet tuomioissaaan julistaneet ihmisiä kaasutetun miljoonia dieselpakokaasuilla ja satoja ihmisiä muutaman neliön kopeissa jokaisessa kerrallaan. Ja muuta höpöä. Kaikki länsimaat on alistettu tälle valehtelulle ja siten poliitikot voivat laskea saavansa tukea tällaisille saatanallisille hankkeilleen ja vaatimuksilleen.

  Essayahin yksipuoliset nipotukset esim. Sudanin kristittyjen kohtelusta vaikuttavat Memristä lainatuille ja joka tapauksessa vihakiihotukselle muslimeja vastaan osana sionistien riidankylvöä. Miksi muuten Essayah ei piittaa Israelin vihamieliseen asenteeseeen kristinuskoa ja kristittykä kotaan? Sehän on tuhonnut kirkkoja ja Lähi-idän kristillisiä yhteisöjä jne.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Kun tarkemmin lukee Sari Essayahin tekstiä niin huomaa, kuinka totaalisen silmät ummessa nämä siionistien talutusnuorassa kulkevat europarlaamentaarikot kulkevat.

  Hän kirjoittaa: ” Haluamme EU:n periaatteiden mukaan edistää jokaisen ihmisen uskonnon- ja omantunnonvapautta kaikkialla yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti ja ilman syrjintää.”

  Mikä vitsi! Israel on julistautunut JUUTALAISVALTIOKSI, joka on JUUTALAISIA VARTEN. Viimeisimpien tietojen mukaan lainsäädännön pohjaksi tulee JUUTALAISTEN Talmud. Alkuperäisasukkaat, joilta maat ryöstettiin törkeiden ihmiskuntaa vastaan kohdistuvien rikosten kautta, pidetään ghettomaisissa oloissa.

  Tällainen maa pitäisi olla jokaisen sivistyneen ihmisen mielestä täydellisessä boikotissa ja sen kansalaisten pitäisi olla kansainvälisen yhteisön sylkykuppeja. Jos mikä tahansa valkoisen ihmisen maa toimisi näin, koko kansainvälinen yhteisö, juutalaisten johdolla, boikotoisi ja vastustaisi tällaista maata.

  Johtopäätös on selvä. Nämä sariessayahit eivät tiedä, mitä he tekevät. Heidän sanomisillaan ei ole mitään arvoa. Ei pienintäkään arvoa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Siionistimedia toimii tänäänkin: Belgiassa on ammuskeltu juutalaismuseossa ja media on jo ennen kuin oikeastaan mitään asiasta tiedetään, varma siitä, että hyökkäys oli ”antisemitismiä”.

  Teko on raukkamainen ja tuomittava, mutta mistä tulee tähän sana ”antisemitistinen”?

  Jos asia näin on, niin kaikki ”kristityllä” alueella tehdyt rikokset ovat ”antikristittyjä” eli rasistisia. Esim. Soroksen rahoittamat itäeurooppalaisten prostituoitujen provokaatiot kirkoissa ovat selvästi rasistisia. Eli siis nämä ”Pussy Riot”-jutut etc. Miksi niistä siis ei tuomita ankarimman mukaan?

  Pitäisi nyt edes odottaa rikostutkinnan etenemistä. Kyseessähän voi olla mielenhäiriö, mustasukkaisuusdraama, etc. Mutta ei, ennen kuin ruudinhaju on hälvennyt niin kaikki tietävät, että hyökkäys oli antisemitismiä.

  Meidän pitää olla valppaana, useimmat valkoisiin suomalaisiin kohdistuvat rikokset voivat olla rasistisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Niinpä, miksei häntä kiinnosta yhtään palestiinalaiset kristityt ja miten järkyttävästi juutalaiset heitä kohtelevat, juutalaiset ovat käyttäneet järkyttävää väkivaltaa niin lapsia kuin naisiakin kohtaan ja potkineet palestiinalaiset kristityt pellolle kotoaan, eikö se ole hänen mielestään yhtään järkyttävää, ovatko palestiinan kristityt hänen mielestään jotenkin vähempi arvoisempia kuin muut, vai onko se vaan tietämättömyyttä ? Sokeana liikkuminen vie harhaan, eikä silloin näe totuutta ja hyvyyttä. Näitä silmät kiinni menijöitä tuntuu riittävän, toivottavasti ne silmät vielä aukeavat mahdollisimman monilta niin asiat alkaa mennä kohti parempaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. On selvää, että tuolla tasolla ei ole tietämättömyyttä, vaan kataluutta. Holokaustvalehtelu on sen verran rikollinen hanke, että se tässä pitäisi kriminalisoida. Tosin sellaista voidaan haitallisesti harrastaa vain silloin, kun valta on täysin käsissä. Essayah on vastuullisessa asemassa ja käyttää sitä tuollaiseen kauhistuttavaan valehteluun. Nämä takkulat ja essayahit olisi syytä pudotaa tänään pois. Tuo kirjoitus on oiva vaalimainos.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Brysselin ”juutalaisvastainen” hyökkäys 24.5.2014.

  Kannattaa panna merkille, kuinka koko media ja juutalaisten johtama kansainvälinen yhteisö on jo tässä vaiheessa tuominnut tämän teon ”antisemitistiseksi”. Poliisi ei ole tiedottanut mitään, syyllisen taustoja ei tiedetä, ei tiedetä edes, onko tekijää saatu kiinni, mutta jopa Netanyahu on syyllistämässä ”vihan kulttuuria”. Tietenkin annetaan ymmärtää, että tämä on ”valkoisen tekemä” rasistinen teko.

  Näin mennään.

  Minäpä kerron nyt tässä kaikille Ihan Oikeasta Rasismista (IOR).

  Etelä-Afrikassa murhataan PÄIVITTÄIN n. 50 valkoista ja näistä ainakin 20 murhataan mustien toimesta. Tämä on täysin epäsymmetrinen luku, kun verrataan mustien ja valkoisten määrää. Ns. ”vapautumisen” jälkeen Etelä-Afrikassa on murhattu vähintään 70.000 ihmistä.

  Kuvaan tässä yhden, tätä ei ole kansainvälinen juutalaisjohtoinen media vaivautunut noteeraamaan, koska se on osa ”tarinaa” niin kuin juutalaiset ovat kuitanneet saksalaisten murhaamisen Toisen Maailmansodan jälkeen ja sen aikana. Hehän olivat vain ”natseja”. Ja Etelä-Afrikassa: ”Hehän olivat vain valkoisia”.

  Tällainen tarina Valkoisen Ihmisen arjesta, joka päivä.

  ”Vianan perheen murha”. The Occidental Observer-sivustolta. Huomatkaa, että monesti murhaajat jättävät jälkeensä tekstin ”Kill The Boer” tai mustille helpommin aukeavan ”KiLL bOer!”. Tämä teksti tulee Etelä-Afrikan presidenttienkin hoilaamasta melkeinpä kansallislaulusta (kyllä, uudesti syntynyt Jeesus, Mandela hoilasi tätä myös).

  Niin, perhe Vianan traaginen, arkinen Valkoisen Perheen kohtalo, josta kukaan, missään koskaan ei ollut huolissaan. Se oli vain osa tarinaa:

  Kolme mustaa ryöstäjää tunkeutui asuntoon ja tappoi perheen isän, Tony Vianan, ja raiskasivat useaan kertaan perheen äidin (huomautan vielä, että tämä arkinen tarina poikkeaa siinä suhteessa Valkoisten Perheiden arjesta, että tekijät todellakin otettiin kiinni ja jopa tuomittiin). No niin, tämä arkinen tarina päättyi siihen, että nämä kolme vapaustaistelijaa (KiLlBoEr) tappoivat perheen 12-vuotiaan pojan, joka oli ensin pakotettu katsomaan äitinsä raiskauksia ja murhaa. Pienenä pikanttina tarinana perheen poika murhattiin tulikuumaan veteen kylpyammeessa. Tämä on arkea, tämä ei ole juutalaisyhteisön mielestä rasismia, sillä Etelä-Afrikan juutalaisyhteisö on ollut kärjessä vaatimassa, että murhien tekijöiden tai uhrien rotua ei saa enää tilastoida. Juutalaisyhteisö sen sijaan on tämän Valkoisen Holokaustin huomaamisen sijasta puuhaamassa Etelä-Afrikkaan erinäisiä Holokaustimuseoita.

  Näin se menee. Pitäkää varanne, Vianan perhe voisi olla kenen tahansa valkoisen perhe. Meidän on alettava puhumaan rasismista, siitä rasismista, joka kohdistuu meidän Valkoisiin Tovereihimme, meidän sielunveljiimme. Meidän on aika sanoa: NYT RIITTÄÄ!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Etelä-Afriikan buurisodassa englantilaiset perustivat ensimmäiset keskitysleirit. Olot leireillä olivat epäterveelliset ja ruoka-annokset niukkoja. Yhä taistelevien miesten vaimot ja lapset saivat vielä normaaliakin pienemmät annokset ruokaa. Huono ravintotilanne ja hygienia johtivat epidemioihin kuten tuhkarokkoon, lavantautiin ja punatautiin. Tämä yhdistettynä sairaalatilojen puutteeseen johti suureen määrään kuolleita – sodanjälkeinen raportti kertoo että 27 927 buuria (joista 22 074 oli lapsia). Kaikkiaan 25% buurivangeista menehtyi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Sari Essayh kirjoittaa: ”Haluamme EU:n periaatteiden mukaan edistää JOKAISEN IHMISEN USKONNON JA OMANTUNNON VAPAUTTA kaikkialla yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti ja ilman syrjintää.”

  Sarin kirjoitus päättyy paradoksiin, sillä holokausti on juutalaisen uskonnon osa. Koska talmud-rabbiinien tulkinnan mukaan 6 miljoonaa juutalaista pitäisi uhrata, ennenkuin juutalaiset saavat palata Jerusalemiin, niin juutalaiset yrittivät jo 1918 väittää 6 miljoonan juutalaisen tulleen murhatuksi Euroopassa. Vaikka nämä sionistien valheet saatiin julkaistua m.m. The New York Times-lehdessä, niitä ei kukaan tervejärkinen ollut valmis hyväksymään vielä silloin.

  Talmud-rabbiinit vaativat ns. holokaustissa kuolleiden juutalaisten luvun olevan tasan 6.000.000, sillä se on heidän pyhä lukunsa. Kyseessä on siis holokausti eli SHOAH-uskonto, joka meitä vaaditaan hyväksymään sellaisenaan. Mitään todisteita holokaustista ei ole. Vain jokunen satatuhatta juutalaista kuoli Kansainvälisen Punaisen Ristin mukaan keskitysleireillä ja hekin lähinnä lavantautiin ja pilkkukuumeeseen. Yhdestäkään juutalaisesta ei tehty saippuaa tai lampunvarjostimia saksalaisten keskitysleireillä, eikä yhtään juutalaista ole tapettu väitetyissä kaasukammioissa, joita ei ole koskaan ollutkaan. Zyklon-B:tä käytettiin vain ja ainoastaan vaatteiden desifiontiin luteista, jotka levittivät lavantautia.

  Jos EU haluaa edistää JOKAISEN IHMISEN USKONNON JA OMANTUNNON VAPAUTTA, niin silloin EU, Mika Illman tai Kristillisdemokraatit eivät voi pakottaa minua hyväksymää SHOAH-uskontoa, joka on ristiriidassa tieteellisen tutkimuksen ja terveen järjen kanssa. Jopa Suomen Puolustusvoimissa taistelleet juutalaissotilaat, jotka tappoivat Suomeen hyökänneitä Ukrainasta saapuneita juutalaisbolsevikkeja, lasketaan mukaan tähän 6 miljoonan maagiseen lukuun, kuten myös heidän ampumansa Suomeen hyökänneet bolsevikit. Wikipediassa lukee (yhä) suomenjuutalaisista: ”Yad Vashemin tilastojen mukaan 22 suomenjuutalaisia kuoli holokaustissa, mutta tosiasiaassa nämä kaatuivat Suomen armeijan riveissä taistelussa Neuvostoliittoa vastaan.” Jos poistat nämä 22 isänmaallista suomalaissotilasta tilastosta, niin luku ei ole enää 6 miljoonaa, vaan 5,99 miljoonaa, ja sen ilmoittaminen julkisesti Saksassa tai Itävallassa johtaa jo vankeustuomioon. Mutta ei vielä Suomessa. Sari ja KD haluaisivat tehdä 6 miljoonasta uskonnollisen dogmin myös kaikille kristityille, muslimeille ja ateisteille, jotka pakotettaisiin hyväksymään juutalainen talmud-shoah-uskonto sellaisena kuin se meille tarjotaan. Ei kiitos!

  Jos Sari Essayh pystyy todistamaan minulle edes yhden – siis edes yhden – juutalaisen kaasuttamisen saksalaisella keskitysleirillä, olen valmis uskomaan, että kaasutuksia on ylipäätänsä ollut. Tämän todistamisen on tapahduttava samoilla rikosoikeudellisilla menetelmillä kuin Suomessa normaalisti murhat todistetaan tapahtuneeksi. Jotta Shoah-uskonto muutettaisiin uskonnosta tieteeksi, vaaditaan a) edes yksi kirjallinen määräys, jossa juutalaisten kaasuttaminen määrätään (byrokraattinen valtio kuten Saksa antoi aina kirjalliset määräykset) b) vaaditaan budjetti eli rahat, joilla väitetty murha toteutettaisiin (kun puhutaan miljoonien ihmisten murhaamisesta, se vaatii miljoonien eurojen budjetit) c) realistinen laskenta, kuinka monta ihmistä oli mahdollista polttaa krematorio-uuneissa keskitysleireillä yhden vuorokauden aikana ja kuinka paljon energiaa siihen tarvittiin (Saksan energiavarat olivat rajoitetut sodan aikana). Jos krematoorio-uunissa polttaa kaksi ruumista, se vie tupla-ajan ja jos poltetaan kolme, se vie kolminkertaisen ajan. Selitys siitä, että saksalaiset olisivat polttaneet 2-3 ruumista kerralla, ei pysty lisäämään krematooriossa poltettujen määrää. Lisäksi myös lavantauteihin, pilkkukuumeeseen ja syfilikseen kuolleiden homojen, Jehovantodistajien, mustalaisten, venäläisvankien ja muiden vankejen ruumiit täytyi polttaa, etteivät taudit levinneet. Krematoorioissa poltettujen juutalaisruumiiden määrä oli korkeintaan kolmannes tai neljännes poltetuista. Juutalaisten kuolemiseen keskitysleireillä ei liittynyt mitään erityistä.

  Armenialaisten kansanmurhassa 1915-17 sen sijaan pappeja ristiinnaulittiin ja heitä kengitettiin hevosenkengillä (naulat kantapäihin ja marssille). Turkkilaiset ja heitä johtaneet sionistijuutalaiset rakensivat 25 keskitysleiriä armenialaisille, ja lisäksi heitä tapettiin janoon ja nälkään autiomaassa, jopa 100.000 kerrallaan. Yhteensä sionistit murhasivat Palestiinassa, Syyriassa, Libanonissa ja Länsi-Armeniassa 1,5 – 2 miljoonaa armenialaista kristittyä. Palestiinan etninen puhdistaminen jatkui sionistien toimesta syyskuussa 1948 sionistipolitiikkojen murhattua ruotsalaisen Folke Bernadotten kesken neuvotteluja 50.000 armenialaisten tulevasuudesta toukokuussa 1948 perustetussa sionistivaltio Israelissa. Tulevaisuutta ei ollut, sionistit karkottivat armenialaiset naapurivaltioihin. Juutalaiset ovat vihanneet armenialaisia jo 2600 vuotta ja juutalaisbolsevikit murhasivat armenialaisia myös Neuvostoliitossa 1918-19 noin miljoonan ja tulevien neuvostovuosien aikana toisen miljoonan. Mikään kristitty kansa ei ole kärsinyt sionistien vainoilta niin paljon kuin armenialaiset. Ennen sionistista julistustaan 1897 Palestiinasta juutalaisten kotimaana, 300.000 armenialaista murhattiin 1894-96 Palestiinassa ja muilla Ottomaanin valtakunnan alueilla. Balfourin julistus marraskuussa 1917 tuli sopivasti armenialaisten kansanmurhan jälkeen, ettei sitä osattaisi yhdistää sionistejen päämäärien ajamiseen armenialaisten puhdistamiseksi Lähi-idästä ja Palestiinasta.

  Mikseivät kristillisdemokraatit keskity maailman vanhimman kristityn valtion suojelemiseen, tukemiseen ja sen historian tutkimiseen? Miksi kristillisdemokraatit suojelevat YK:n päätöksiin perseensä pyyhkivää fasistista miehitysvaltaa, apartheid-valtiota, jonka israeliinjuutalainen suurlähettiläskin kutsuu Apartheid-Israeliksi: http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194755537170/artikkeli/puheenaihe+pysayttakaa+apartheid-israel+.html

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 10. Sari Essayah ja kristillisdemokraatit menettävät europaikkansa. 🙂

  Ranskassa Marie Le Pen saa jättivoiton! Eurooppa herää?

  Pientä toivonkipinää, niin tai näin. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Marie Le Pen tykkää ainakin virallisesti Israelista ja häätää puolueesta holokaustin epäilijät. Tuskin kuitenkaan on ihan yhtä tyly sionisti kuin SE

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pitää vielä lisätä, että Marie Le Penhän on saanut tuomioita antisemitismistä eli ts. on ihan hyvä kaveri. 🙂 Hänen tyttärensä saa ääniä ihmisiltä, jotka ovat kyllästyneet Ranskan vajoamiseen kolmannen maailman maaksi.

   Voi olla, että Le Penit joutuvat kumartamaan (ainakin vielä) mahtavalle juutalaislobbylle, mutta aika näyttää… Jostakin on lähdettävä ja Ranska on jo todella syvällä suossa, meillä on vielä asiat paljon paremmin, vaikka nopeasti ollaankin vajoamassa.

   Jos valtaa pitävä Hollande voittaisi, kaikki olisi mennyttä – ja ehkä onkin… Mutta silti, se ei ole ohi, ennen kuin se on ohi. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. ”Jos historiankirjoitusta, politiikkaa ja ajattelua säätelevää valhetta (holokaustia) ei saa arvostella ja kumota, silloin käytännössä mistään asiasta ei saa enää puhua totta (kun ydin on valhetta, silloin kaikki muukin on valhetta). Ei mistään! Kaikki on silloin rakentunut valheelle. Sittenhän täällä on vekkulia elää, keskellä jokapaikan terroria, joka väkisinkin yltyy lahtaukseksi. ”

  Lainaukseni lähde: internet

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Heino saa korvauksia tyypiltä, joka sanoi häntä natsiksi. Hän ei kuitenkaan kai voisi tänä päivänä laulaa vanhoja kansanlauluja ja sotilaslauluja/maakuntalauluja 70-luvun tapaan. Tällaisen käsityksen sain dokuenttiohjelmasta. Amerikkalainen imitaattori haukkui hänet ja saksalaisuuden pystyyn. Koska kausti.

  Siis nyt kulttuurikansa saksalaiset on Essayahin mukaan murhannut miljoonia homoja ja romaneitakin vaikka 70-luvulle asti oikeudet siellä päättivät, etä mitään romanivainoa ei ollut). Mitään todisteita ei ole, vaan tietenkin kaikki todisteet murskaavat mokoman saastapuheen elii kyseessä on absoluuttinen valehtelu. Silti yhteiskunat pyörivät tutussa komennossa ja Heino ei siis voisi laulaa tai ainakin on äärivasurien mielestä ”natsi”, jos on laulanut saksalaisia lauluja!

  Ja kaikki muut kansat olivat ihan oikeasti vapaamuurarien ja juutalaisbolshevikkien puna-armeijaa ja tekivät ties mitä raakuuksia ja rikoksia. Saksalaiset eivät mitään. Silti kaikki asiat on vaihdettu ja nämä pimeyden voimat usuttavat goyim-karjaa oksentamaan saksalaisten niskaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Samalla kun ei anneta kritisoida juutalaisia, niin kirjoitellaan ja levitellään uskonnon avulla intiaaneista vaikka minkälaisia valheita. Tätäkö on uskonnonvapaus? Kaikkialla salataan se tosiasia että juutalaisten uskonnollinen risti on hakaristi ja esiintyy siksi heidän synagoogissaan, onko tällä salauksella jokin tarkoituksensa.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6

  Vapaamuurari Josep Smith keksi mormonien uskonnon jonka mukaan väitetään että juutalaiset ovat alkuperäisiä amerikkalaisia. Intiaanit ovat juutalaisten jälkeläisiä ja muuttuneet, koska ovat mukamas luopuneet uskostaan yms..

  Otteita mormonien kirjasta:

  1. Nefi 12: 23
  Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

  2. Nefi 1: 17
  Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi;

  2. Nefi 5: 24
  Ja heidän päällään olevan kirouksen tähden heistä tuli joutilas kansa, täynnä ilkeyttä ja kataluutta, ja he metsästivät erämaassa petoeläimiä.

  Alma 22: 28
  Nyt, joutilaampi osa lamanilaisista eli erämaassa ja asui teltoissa; ja he olivat levinneet koko erämaahan Nefin maan länsiosassa, niin, ja myös Sarahemlan maan länsipuolelle merenrannikon rajamaille ja Nefin maan länsiosaan, isiensä ensimmäisen perintöosan sijaintipaikkaan, ja näin rajoittuen merenrannikkoon.

  Intiaanit voivat palata takaisin alkuperäisen näköisiksi, onhan mormonien uskonto hindulaisuuden kaltainen;

  2. Nefi 30: 6
  Ja silloin he riemuitsevat, sillä he tietävät, että se on heille Jumalan kädestä tuleva siunaus; ja heidän pimeyden suomunsa alkavat pudota heidän silmistään; eikä montakaan sukupolvea kuole heidän keskuudessaan, ennen kuin he ovat puhdas ja ihastuttava kansa.

  3. Nefi 2:15
  ja heidän kirouksensa otettiin heistä pois, ja heidän ihonsa tuli valkoiseksi kuten Nefiläisten.

  3. Nefi 2:16
  ja heidän nuorista miehistään ja heidän tyttäristään tuli tavattoman kauniita, ja heidät luettiin nefiläisiin, ja heitä kutsuttiin nefiläisiksi. Ja näin päättyi kolmastoista vuosi.

  Mikä on siis mormonien uskonnon tarkoitus ja onko uskontojen harjoittamisen vapaus tälläistä? Jos joidenkin uskontoon kuuluu polttouhrit, saavatko he uhrata ihmisiä polttamalla Jumalalleen?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Pidin Saria ennen fiksuna ihmisenä, mutta tämä avasi silmäni.
  Taisi olla ihan oikein ettei hän päässyt enää EU -parlamenttiin.

  Isänmaallisista ihmisitä ja kodin vaalijoista yritetään tehdä rasisteja ja oikeistoradikaaleja median ja poliitikkojen toimesta. Mihinkään ei voi luottaa muuta kuin itseensä. Vähiten historian kirjoihin. Jo on aikoihin eletty. Menköön oikeisiin töihin, kun on noin sokaistunut, vai suoltaako vain muualta tulleita tiedotteita itse ajattelematta ensinkään mitä julkaisee. Aivopesty.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 16. Sari Essayah kirjoittaa omalaatuisesti ja todellakin halveksivaan sävyyn ollakseen joku uskovainen samoin kuin Päivi Räsänen joka puoltaa esim. vain lääketieteellisten hoitojen pätevyyttä, kun ei ymmärrä muista hoidoista hölkäsenpöläystä, niin ne muut hoidot saattaisivat parantaa ja sehän ei sovi hänenlaisilleen lääkemyrkkybisnesten kannattajille, sillä on kai mukavampi olo kun näkee jonkun kärsivän eikä halua auttaa, eikä sallisi edes muiden auttaa vaikka sehän on jo raamatussakin kerrottu, että luonnosta löytyy apu kaikkiin vaivoihin. Ei ole oikein että tuollaiset tyypit yrittävät päättää toisten asioista millään muotoa, kaikkia se kansa sinne eduskuntaan valitseekin, no sitä saa mitä tilaa. Ei tätä maailmaa kuitenkaan paranneta millään h…. opilla ja pidetä pystyssä. Oikeudenmukaisuus kunniaan myös uskovaisten kannanotoissa ja muidenkin ihmisten kuin omaan ”klaaniin” kuuluvien kunnioittaminen ja huomioon ottaminen. No tämä meni nyt sivuraiteilleen mutta ei voi mitään kun tämä maailmanmeno on täysin mätä joka suhteessa, vaikka toisinkin voisi olla. Uskon varjolla sitä on kautta maailman käyty sotia ja elämölö senkun jatkuu.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 17. Arvi Pihkalalta todella hyvä vastine Sari Essayhalle. Magneettimedia on erittäin hyvä väline nykyajan tiedonvälityksessä ja kaikenlisäksi kertoo asiat juurikin niinkuin ne ovat ja. Nyt heräsi vielä kysymys että, mitä nämä Jebamoth 98: ja muut oikein ovat, voiko joku valaista kun en itse näistä tiedä ja mistä niitä mielipuolisia juttuja saa lukea lisää, sillä nuo tuonkaltaiset jutut eivät todellakaan kuulu sivistyneen ihmisen toiminta ja ajatusmaailmaan. Nehän ovat suoraan itse s……… lähtöisin. Että sellaista hirvitys…..

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Mää luulen että Sari E. on just sitä tyyppiä, mikä uskoo kaiken lukemansa, ilman että osaisi käyttää omaa päätä tiedon etsimiseen, puhumattakaan oman tiedon kyseenalaistamisesta.Mutta se taitaa olla Suomen poliitikkojen ominaispiirre. Eihän ne muutkaa osaa kuin ajaa omia ja sionistien etuja, kaikki järjestään täysin vastuuttomia paskahousuja. Sitten vielä ne vie meidät NATOon, ja tuovat naton sotimaan maillemme ja meidän muka pitäisi taistella heidän rinnallaan, mutta kuitenkaan isäntämaasopimuksessa EI lue että naton tarvitsisi auttaa meitä jos Venäjä yhtäkkiä tänne hyökkäisi(mitä epäilen,ellei nato perinteiseen tapaan eskaloi tilanteita). Mua nyt jo mietityttää mitä sitä tekis kun sota suomessa syttyy? Lähteäkkö ulkomaille vai taistella sionistiNatoa vastaan? Kun periaatteessa Suomi niminen hyvinvointivaltio on jo ajat sitte uhrattu, juurikin näiden sionistien takia, niin ei täälläkään ole juurikaan mitään puolustettavan arvoista, ellei me sit oteta kansalle, sitä kansalle kuuluvaa valtaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat