Video: Israel hyökkäsi suomalaisia rauhanturvaajia vastaan Libanonissa

Juutalaisvaltio Israelin Libanonissa laittomasti olleet panssarivaunut hyökkäsivät suomalaisrauhanturvaajien kuljetusvaunuja vastaan verkkoon muutama vuosi sitten vuodetulla videolla. Suomen ja Israelin diplomaattisia välejä tämä ei tietenkään ole viilentänyt.

”Sehän ajaa täysil päin, tuo kusipää,” huutaa suomalainen rauhanturvaaja, kun juutalaisten ohjaama tankki jyristää kohti. Sen jälkeen, kun juutalaiset olivat runnoneet tankkinsa vaarallisesti YK:n ajoneuvojen läpi, näyttää yksi sionisteista vielä keskisormea rauhanturvaajille.

Videon kommenttiosiossa israelinjuutalaiset haistattelevat suomalaisille: ”Next time maybe you won’t get in the IDFs way… Or any army for that matter…. Dumbasses…”, ”haha israel did a great job, fuck finnish un ppl. they have nothing to do in lebanon. only making troubles there…” Kommenteissa myös vihjataan, että YK:n rauhanturvaajat ovat ”antisemitistejä”.

Sauli Niinistö ja Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel Helsingin juutalaisjohtajien seurassa.
Sauli Niinistö istui samalla penkkirivillä Israelin pääministeri Dan Ashbelin kanssa Helsingin synagogassa 2015. Israel ei koskaan joudu vastuuseen rikoksistaan.
Vain Hizbollah tietää, mitä rikollisvaltion tankeille tulee tehdä. Kuva vuodelta 2006.
Vain Hizbollah tietää, mitä rikollisvaltion tankeille tulee tehdä Libanonissa. Kuva vuodelta 2006.

Sionistien uhosta tekee erityisen typerää se, että ilman YK:n, Saksan ja Yhdysvaltojen loputonta sotilaallista, diplomaattista ja taloudellista tukea rikollisvaltiota nimeltä Israel ei edes olisi olemassa.

Pilalle hemmoteltu maailmanpoliittinen ongelmanuori puree siis ruokkivaa kättä, mutta saakin kurinpalautuksen sijaan vastineeksi loputtomasti ymmärrystä ja sympatiaa.


Israelin sotilaat hyökkäävät YK:n työntekijöiden kimppuun.

Israelin sotilaat pahoinpitelevät arabisiviilejä.

Juutalaiset siirtokunta-aktivistit pahoinpitelevät ei-juutalaisia.

YK joutuu jatkuvasti painamaan villaisella sionistien rikoksia Lähi-idässä joukkojansa vastaan. Tammikuussa Israelin joukot murhasivat Libanonissa espanjalaisen YK-rauhanturvaajan pommittaessaan summittaisesti libanonilaisten asuinalueita.

Koska juutalaisvaltiolla on kuitenkin erityisasema maailmanpolitiikassa, ei se koskaan joudu vastuuseen rikoksistaan. Se ei myöskään joudu pelkäämään terroristileimaa tai Naton interventioita sotarikoksista ja palestiinalaisten etnisestä puhdistuksesta huolimatta.

 

Lue myös: Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta

2 kommenttia

  1. Se juttu tossa vaan on, että mitä pirua suomalaiset tonne nenäänsä pistää. YK on täys roskaorganisaatio ja sen nimissä tehdyt rauhanturvaamisoperaatiot täyttä pelleilyä.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. en usko että ovat kanta suomalaisia, aivan varmastionsuomessa asuvia mamuja, en usko, että on yhtään oikeeta suomalaista isis riveissä….

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat