Israel sekaannuksessa Hizbollahin koston jälkeen – juutalaiset tappoivat rauhanturvaajan

Reilu viikko sitten juutalaisvaltio Israel murhasi Syyriassa iranilaisen upseerin sekä Hizbollah-sotilaita, jotka olivat taistelemassa ääri-islamistisia terroristeja vastaan. Hizbollah on nyt kostanut esimerkillisellä sotaoperaatiolla. Isku on saanut Israelin sekasorron valtaan.

Reilun viikon takaisella hyökkäyksellään Israel osoitti jälleen kerran tukevansa al-Nusran rintaman ja IS:n kaltaisten terroristijärjestöjen järjetöntä väkivaltaa Lähi-idässä. Juutalaiset kutsuvat Israelin strategiaa Yinon-suunnitelmaksi opin kehittäneen juutalaistoimittaja Oded Yinonin mukaan. Usuttamalla arabit ja muslimit tappamaan toisiaan juutalaisvaltio voi turvata asemansa Lähi-idän voimakkaimpana maana. Israel on tehnyt toistuvasti hyökkäyksiä Syyriaan, mutta Syyria ei ole tahtonut vastata juutalaisten provokaatioihin. Israelin viimeisimmän terrori-iskun jälkeen sionistivaltion poliitikot, lehdistö ja kansalaiset alkoivat kuitenkin pelätä Hizbollahin vastaiskua.

Tuhottua israelilaiskalustoa.
Tuhottua israelilaiskalustoa.

haavoittunutsionisti

Eilen Hizbollah päätti tasata tilit ja iski Libanonin rajalla ampumalla raketteja kohti sionistisen miehitysarmeijan saattuetta. Kaksi juutalaista kuoli ja seitsemän haavoittui iskussa. Hizbollah myös tuhosi Israelin kallista sotakalustoa.

Israel pillastui menetyksistään ja alkoi tulittaa summittain Libanonia ”kostaakseen” Hizbollahille. Israelin menettely oli vaarallista ja epäammattimaista; umpimähkäinen tulitus olisi voinut johtaa lukuisien siviilien kuolemaan. Juutalaiset eivät osuneet Hizbollahin vastarintataistelijoihin, vaan tappoivat sen sijaan YK:n espanjalaisen rauhanturvaajan. Espanja arvosteli Israelia kovin sanoin keskiviikkoiltana ja syytti sen ”puolustusvoimia” taposta. Peittääkseen nöyryyttävän virheensä sionistit julistivat mahtipontisesti YK:n turvallisuusneuvostolle, että Israelilla on oikeus tulittaa ketä tahansa, mikäli juutalaisvaltion etu sitä vaatii.

Pääministeri Benjamin Netanjahu myös uhkasi Libanonia Gazan viimekesäisellä kohtalolla. Israel aloitti kesällä hyökkäyksen Gazaan, sillä se tahtoi rangaista palestiinalaisia Hamas- ja Fatah-puolueiden tekemästä sovusta. Juutalaiset pommittivat siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”.

Typerimmän möläytyksen päästi kuitenkin Israelin ulkoministeri Avigdor Lieberman, jonka mukaan oli Hizbollahin syytä, että juutalaiset tappoivat YK-rauhanturvaajan. Eikö sionisteilla ole selkärankaa ottaa vastuuta virheistään?

Nöyryytyksen jälkeen sionistit alkoivat tulittaa Libanonia summittain.
Nöyryytyksen jälkeen sionistit alkoivat tulittaa Libanonia summittain.

Libanonin ulkoministeriö tuomitsi Israelin summittaisen pommikampanjan, joka alkoi Hizbollahin iskun jälkeen. Ulkoministeriön mukaan juutalaisvaltio rikkoi törkeästi yhteisiä sopimuksia. Hizbollahin operaatio tehtiin Shebaan alueelta ja sen kohde oli Israelin ”puolustusvoimien” saattue, joka kulki miehitetyllä libanonilaisalueella. Hizbollahin isku ei siis rikkonut 2006 solmittua sinisen linjan sopimusta.

Sekä palestiinalaiset että iranilaiset johtajat onnittelivat Hizbollahia menestyksekkäästä iskusta. Palestiinalaisen Hamas-puolueen mukaan Hizbollah tekee korvaamatonta työtä terrorismin kitkemiseksi Lähi-idästä. Myös Syyrian SSNP-puolue ja monet muut vastarintajärjestöt lähettivät Hizbollahille onnittelunsa. Iranin Vallankumouskaartit antoi julkilausuman, jossa se muistutti tukevansa kaikkea vastarintaa sionisteja vastaan. Vallankumouskaartien mukaan Israel teki virheen tappaessaan libanonilaisia ja iranilaisen Golanin kukkuloilla – iskun myötä Israel otti askeleen kohti lopullista tuhoaan.

haavoittunutsionisti2

Toimittaja Ali Hashemin mukaan Hizbollah valitsi Shebaan alueen siksi, että se on Israelin miehittämä. Valinnallaan Hizbollah myös pyrkii estämään konfliktin leviämisen ja siviilien kärsimyksen. Pommittamalla libanonilaiskyliä Israel pyrkii kuitenkin provosoimaan lisää väkivaltaa.

Hashem kirjoittaa Twitterissä, että Israelin on nyt päätettävä, jatkaako se vuoden 2006 sodan jälkeen seurannutta politiikkaa vai aloittaako se sodan Hizbollahia vastaan.

 

Lue myös: Hizbollah tuomitsee Pariisin iskut – arvostettu juutalaissionisti syyttää murhista Eurooppaa!

6 kommenttia

 1. Heh, siinäpa dilemma. Esiintyvät rohkeimpina, mutta pelkäävät maailman kansoista eniten kuolemaa.
  Se mikä odottaa näitä sarjamurhaajia… Niin Jeesus päättää…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Saako näin sanoa?

  Minä toivon vilpittömästi ja koko sydämestäni, että juutalaiskansaa kohdeltaisiin aivan lähitulevaisuudessa niin kuin juutalaiskansa on kohdellut palestiinalaisia.

  Jos tämä on pahasti sanottu, niin voisiko joku sionisti täsmentää millä lailla sanon pahasti?

  Minähän vain toivon heille sitä samaa, mitä he ovat tehneet toisille.

  Tismalleen sitä samaa.

  Eihän juutalainen ole koskaan tehnyt kenellekään pahaa, joten toiveeni on humaani ja kaikin tavoin kosher.

  Löytäköön juutalaiskansa itsensä palestiinalaisessa.

  Tapahtukoon tahtosi…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. veterans today:
  EMERGENCY ALERT! Terrorists may attack Super Bowl
  A terrorist organization implicated in the events of September 11th, 2001 is targeting Super Bowl XLIX, scheduled for this Sunday, 4:30 p.m. Mountain Time in Phoenix, Arizona.

  Please forward this article to everyone you know.

  http://www.veteranstoday.com/2015/01/29/superbowl/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat