”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen

Juha ”Juudas” Sipilän keskiviikkoinen puhe kansalle yllätti enintään täydellisellä yllätyksettömyydellään. Suomalaisten rahat on siirrettävä ulkomaisille pankeille, ja mikäli muutama roponen jää säilöön, investoidaan ne turvapaikkabisnekseen.

Valtamedian reaktio Sipilän show’hun on ollut yhtä laimea kuin saarna itse. Osa toimittajista on naureskellut hieman kiusaantuneesti pääministerin kalmaiselle karismalle sekä paperinmakuiselle puheenparrelle. Kavaltajan täytyy olla vakuuttavampi, jos hän haluaa johdattaa uhrinsa ansaan kunnialla.

Toisaalta – ei Sipilän tarvitse edes olla vakuuttava. Todellisen propagandan tuottavat suomalaiset sanomalehdet, jotka ovat yhteistuumin päättäneet, että julkisen velan sanelema budjettikuri on kaiken politiikan kiistaton lähtökohta. Julkista keskustelua saa käydä vain leikkausten yksityiskohdista. Jylhä televisiokeikka oli ehkä pikemminkin ”Juudaan” oma pieni egotrippi, jonka vaikutuksen yleiseen ilmapiiriin tiedettiin jäävän pakkasen puolelle.

Valtamedia on tehnyt työnsä poliitikkojen ja pankkien sylikoirana tunnollisesti ja dramatiikkaa säästelemättä. Pääkirjoitusten ja kolumnien sanoma on yksimielinen: ”Suomi velkaantuu! Tässä pelissä ei ole voittajia, joten kaikkien on uhrauduttava!”

Hallitus puhuu valtamedian suulla. Tärkeintä on turruttaa kansa uskomaan, että kukaan ei voita, kaikki joutuvat luopumaan jostain. Suomi on valmis uhraamaan hyvinvointinsa ja leikkaamaan kotimaista kysyntää vain siksi, että valtionvelka saadaan maksettua korkoineen ja kunnialla.

Asetelma ei siis ole lainkaan niin yksinkertainen kuin ”Juudas” ja lehtineekerit antavat ymmärtää.

 

Voittajat vastaan petetyt

On yksi megaluokan voittaja. On yksi verinen tappio. On valtionvelkaa ruokkivat yksityiset kansainväliset pankit ja on epäitsenäisen rahapolitiikkansa karvasta kalkkia nielevä Suomi. Kalkin voisi vielä sylkeä koronkiskojien kasvoille, mutta siihen Sipilässä ei ole miestä. Parempi leikata vaikka henki menisi ja kuolla kunniakkaasti AAA-saappaat jalassa.

Sipilän puhe kierrätti vanhoja EU-kliseitä. Suomen täytyy sitoutua ”kansainvälisiin ratkaisuihin” itsenäisten päätösten sijaan. Portit pakolaistulvalle on pidettävä auki inhimillisyyden nimissä. Talouden rakennetta on muutettava pysyvästi velkojien sanelemaan muottiin.

Taloussaagan ytimessä on eeppinen kilpailukykyloikka, jonka Suomi voi tehdä esimerkiksi pidentämällä kansalaisten työpäiviä 20 minuutilla. Tarina on melkein yhtä uskottava kuin Helsingin Sanomien julistus, jonka mukaan ”pakolaiset ovat uusi Nokia”.

EU-Suomen poliittinen temppeli sanelee julkisen keskustelun reunaehdot.
EU-Suomen poliittinen temppeli sanelee julkisen keskustelun reunaehdot.

Sipilä vertaa Suomea puheessaan muihin Euroopan maihin, jotka ovat viime vuosina kärsineet talouden kurjistumisesta. Esimerkit on kuitenkin noukittu tarkoin valikoiden. Sipilä puhuu Kreikasta, Irlannista ja Portugalista. Säästää täytyy, koska rahat on loppumassa. Sen sijaan Sipilä ei mainitse kertaakaan Islantia!

Islanti toisi ikävän särön Sipilän niukkuuseepokseen. Maa on nimittäin ymmärtänyt, että raha voi loppua kesken ainoastaan, mikäli rahasta päättävät ulkomaiset pankit. Sipilä on osoittanut olevansa monikansallisten pankkien orja, joten rikollispankkiireita vangitseva ja kansallista keskuspankkiuudistusta ajava pohjoismaa on pannassa Perskeko-Suomen taloudellisessa liturgiassa.

Sipilän puheessa ei ärsyttänytkään eniten se, mitä pääministeri sanoi vaan kaikki se, minkä hän sensuroi kansalta. Vielä muutama vuosi sitten oli eurooppalaista yleissivistystä, että finanssikriisi – ja sitä seurannut suomalaisen tuotannon romahtaminen – oli monikansallisten pankkien syytä.

Median ja poliitikkojen väsymättömän valehtelun vuoksi finanssikriisin opetukset ovat kuitenkin painumassa unohduksiin. Suomalaisten kalloon taotaan tauotta pankkien mantraa. Yrittäjät ja palkansaajat ovat vastuussa kriisistä! Eurooppa on laiska ja ahne! Vyönkiristystä ja velkatalkoita! Tekemättä ei voi jättää!

Uskottavuuden kannalta ei tietenkään ole kovin edullista, että edes hallituksen jäsenet itse eivät usko talouskurin johtavan vaurauteen, kuten Anne Berner on omilla verojärjestelyillään osoittanut.

 

Pelkuri ei kanna vastuuta

Mikäli Sipilä luki Magneettimedian keväällä julkaiseman avoimen kirjeen uudelle pääministerille, päätti hän tehdä kaiken päinvastoin. Suomi voisi ottaa askeleen kohti itsenäisyyttä, mutta nyt on päätetty sotkea kansa velkavankeuteen tuhoamalla yritysten elinehto – kotimainen kysyntä! – lopullisesti!

Hallitus perustelee kaikkia päätöksiään nyt välttämättömyydellä. Tämä kertoo joko täydellisestä mielen tylsyydestä tai – todennäköisemmin – hillittömästä ylimielisyydestä. Kansalle ei syötetä enää edes välttäviä tekosyitä. Kaikki pannaan pakon piikkiin.

Välttämättömyysretoriikka pyrkii häivyttämään politiikan puolueiden päätöksistä. ”Kestävyysvajeesta” ja ”pakolaiskriisistä” on tullut luonnonvoimia, jotka ovat niin voimakkaita, että hallitus vapautuu päätöstensä poliittisesta vastuusta.

Magneettimedia on viime viikkoina kirjoittanut Suomen pakolaisongelman taustoista.Väittipä hallitus mitä tahansa, vaihtoehtoja on aina, eikä vastuuta voi välttää. Mikään luonnonvoima ei pakota Suomea velkaantumaan ulkomaisessa valuutassa tai maksamaan rikollisille pankeille.

Mikään luonnonvoima ei pakota Suomea pitämään rajojaan auki elintasosurffareille. Ei ole myöskään mahtia, joka pakottaisi hallituksen sijoittamaan veronmaksajien rahoja monikansallisiin lääkehuijauksiin tai tuulivoiman tukemiseen. Puhumattakaan vastaanottokeskuksista.

Mikäli nipistää haluaa, nipistettävää löytää kyllä kaikkialta. Perskeko-hallitus ja hallituksen rahoittajat kuitenkin tekevät poliittisen päätöksen valitessaan leikkauskohteet ja heidän tulisi olla myös tarpeeksi vahvoja kantamaan vastuu päätöksistään. Vastuunpakoilu on kuvottavaa.

 

Huijaus nimeltä perussuomalaiset

Parasta mitä ”Juudas” Sipilä on saanut aikaan on se, että hänen hallituksensa on paljastanut perussuomalaisten huijauksen kansan sokeimmillekin riveille. Persut on aivan yhtä korruptoinut pulju kuin ”vanhat puolueet”. Nyt petetyt kannattajat jättävät puolueen ja valtuutettuja eroaa.

Soinin puolueessa tilanteen vakavuutta ei tunnuta silti ymmärtävän. Hallituksen maahanmuuttopolitiikka on merkittävä syy puolueen syöksykierteelle.

Sipilän puheen jälkeen esimerkiksi perussuomalainen työministeri Jari Lindström ei suinkaan käyttänyt tilaisuutta hyväkseen kritisoidakseen pääministerin löysiä pakolaiskannanottoja. Sen sijaan perussuomalaiset antoivat täyden tuen ”Juudaan” viestille: ”Kaikki oli kohdillaan”, ”Hallitus on yksituumainen”, ”Nyt meillä on yhteinen agenda!”

Onkin kovin härskiä, että näennäisesti ankarinta ”maahanmuuttokritiikkiä” hallituskentältä on antanut kokoomuksen juutalainen Ben Zyskowicz. Puolueensa hylkäämät perussuomalaiset ovat kiitelleet Zyskowiczin puheita – ja joutuvat siksi pettymään jälleen.

Zyskowiczin puolue on ollut Suomen määrätietoisin avoimien rajojen airut vuosikymmenten ajan. Sen sisäministeri on Petteri Orpo, jokaisen maahanmuuttokriitikon syntipukki. Kun Soini ja esimerkiksi Halla-aho ovat pysytelleet pakolaisongelmista hiljaa, on Zyskowicz alkanut ”räväköillä” kannanotoillaan ylläpitää lumedemokraattista kulissia ”isänmaallisesta hallituksesta”. Hän on poliittinen ukkosenjohdatin.

Zyskowiczin ajama politiikka johtaa väestönvaihtoon siinä missä Sipilän ja Soinin malli. Verkkouutisten haastattelussa Zyskowicz toi maahanmuuttokeskusteluun uuden orwellilaisen termin, ”pakollisen vapaaehtoisuuden”. ”Pakollinen vapaaehtoisuus” on sitä, että Suomea ei tarvitse erikseen käskeä ottamaan tuhottomia määriä syyrialaisia ja somaleita; Suomi tekee sen ”vapaaehtoisesti”, koska EU-liittovaltio käskee.


Video: ”Syyrialaiset sotalapset” hakemassa turvapaikkaa Unkarista.

Zyskowicz on puhunut tilanteen parantamisesta pakolaisten lähtömaissa. Ympäripyöreästi ilmaistu. Mitä hän mahtaa tarkoittaa? Zyskowicz on henkeen ja vereen Israel– ja Nato-mies. Lähtömaiden ”parantaminen” merkitsee tässä retoriikassa Israelin ja Yhdysvaltojen vihollisten murskaamista aseellisesti. Juuri Zyskowiczin kannattama ulkopolitiikka on siis johtanut Euroopan nykyiseen pakolaiskriisiinsä! Ei Ben tahdo ratkaista pakolaiskriisiä ja turvata valkoista Suomea. Hän kalastelee kannatusta entisiltä perussuomalaisilta.

Zyskowicz, Orpo, Sipilä ja Soini ovat kaikki vastuussa Suomen häpäisystä. Suomen pakolaisongelma ei ole koskaan ollut yhtä paha kuin heidän hallituskaudellaan. Juuri Perskeko-Suomessa perustettiin myös maamme ensimmäinen osakeyhtiön pyörittämä vastaanottokeskus. Suomalainen verenperimä on vaarassa, mutta Perskeko-Suomea kiinnostaa vain, kuinka pakolaisongelmalla voisi tahkoa rahaa!

 

Rajatarkastukset ovat silmänlumetta

Zyskowiczin kommenttien lisäksi monien Suomen tulevaisuudesta huolestuneiden sielua lämmitti hieman se, että rajatarkastusten määrää on lisätty eri puolilla Eurooppaa. Keskiviikkona Ylen Ykkösaamussa puhunut Orpo kuitenkin palautti juhlijat takaisin maanpinnalle: rajatarkastukset ovat pelkkää byrokratiaa eivätkä ne ole lainkaan vähentäneet rajoja ylittävien siirtolaisten määrää.

Tornion kautta Suomeen tuleva somali pääsee maahan aivan yhtä helposti kuin ennenkin. Hän voi ilmoittautua Orpon mukaan turvapaikanhakijaksi suoraan rajamiehelle! Niin kauan kuin Suomi pysyy EU-jäsenenä, ei rajoja tulla sulkemaan.

Suomessa tilanne on nyt erityisen paha – meillä 50 % esimerkiksi irakilaisista turvapaikanhakijoista saa oleskeluluvan, kun Ruotsissa luku on vain 33 %. Tämä on selvä viesti kaikille Pohjoismaihin pyrkiville laittomille siirtolaisille.

torniomokutus
Rajatarkastukset eivät tule vaikuttamaan esimerkiksi Tornion kautta Suomeen tunkeutuvien määrään.

Haastattelussaan Orpo muistutti, että ”yhteiskuntasopimuksen” periaatteet pätevät myös pakolaiskeskustelussa. ”Sopiminen” on sitä, että eliitti sanelee työjärjestyksen, minkä jälkeen asia on loppuun käsitelty. Tekemättä ei enää voi jättää. Orpolle tärkeintä on, ettei Suomi lähde sooloilemaan pakolaispolitiikassaan – EU-liittovaltioperiaate on arvoista pyhin.

Ylen Kioski-ohjelmassa sama tarina jatkui. Orpon mukaan pakolaiset ovat ainut oljenkorsi, jolla Suomeen saadaan uutta värinää ja eloa. Kun häneltä tivattiin, mitä hyvää kymmenientuhansien pakolaisten ryöppy voi tuottaa Suomelle, sisäministeri listasi:

”Me ollaan vähän semmosessa jotenkin pysähdyksen tilassa, että tää saa Suomeen liikettä. Sitten me ollaan varmasti rikkaampia, kun me otetaan tää oikein. […]

Myöskin saadaan työvoimaa, ja toivottavasti me saadaan heiltä… Ja meidän täytyy onnistua siinä, että me saadaan integroitua heidät suomalaiseen yhteiskuntaan, me saadaan heidät töihin ja heistä voi tulla vaikka yrittäjiä. He voivat kukaties jo työllistää meitä kantasuomalaisiakin jatkossa. Meidän täytyy – meidän TÄYTYY kääntää tää voitoksi. […]

Sitten jos ajatellaan niin, että kun me perustetaan näitä vastaanottokeskuksia nyt eri puolille Suomea, niin meillä on ollut vähän ongelma se, että väki on lähtenyt tuolta Itä- ja Pohjois-Suomesta maaseudulta, niin voitais saada uusia ihmisiä näille alueille. Tilaa Suomessa on, ja meillä on paljon vanhoja tyhjillään olevia kiinteistöjä ja kouluja, niin saadaan Suomeen uusia asukkaita. […]

Mä tykkään paljon etnisestä ruuasta, niin jos saatais erilaista kulttuurien mukanaan tuomaa mukavaa tarjontaa myöskin suomalaiseen katukuvaan.”


Video: Petteri Orpon mukaan Suomi tulee olemaan ”rikkaampi” maahanmuuton vuoksi – koska niin on ”pakko”.

 

Unkari – Euroopan paha poika

Orpo on syytellyt ankarasti Unkaria, joka on alkanut tehdä pakolaispolitiikkaa omista nationalistisista lähtökohdistaan. Orpon mukaan muiden EU-maiden täytyisi nyt yhdistyä painostaakseen Unkari takaisin sovittuun muottiin.

Unkari on ainut eurooppalainen maa, joka pyrkii suojautumaan väestölliseltä katastrofilta ja siksi maasta on tullut valtamedian vihollinen numero 1. Unkarin vastakohta on puolestaan Saksa, jossa järjestetyt laittomien siirtolaisten tervetuliaiskampanjat ovat saaneet toimittajat haltioitumaan.

Liittokansleri Angela Merkel piti myös puheen, jossa totesi, että mikäli rajatarkastuksia tullaan jatkamaan, ei Saksa ole enää hänen isänmaansa.

Saksa ilmoitti syksyllä lopettavansa Dublin-menettelyn soveltamisen syyrialaispakolaisten yhteydessä. Jopa valtamedia on joutunut myöntämään, että käytännössä päätös avasi Saksan ovet kaikille laittomille siirtolaisille – ei vain syyrialaisille.


Video: Saksanjuutalaisen politiikon mukaan pakolaisuus on hyväksi, sillä se johtaa valkoisen rodun tuhoon.

Unkarin piikkilanka-aidoista on tullut pakolaiskriisin ikoneita. Kansanvihollisille ne ovat painajaismainen muisto menneisyydestä – meille puolestaan merkki siitä, ettei koko Eurooppa ole menettänyt vielä täysin itsekunnioitustaan.

Unkari joutui tarttumaan koviin otteisiin, kun maahan alkoi virrata tuhansia pakolaisia päivässä, eikä tunkeutujia ehditty enää rekisteröidä. Pelkästään elokuussa Unkariin tunkeutui 50 000 laitonta siirtolaista!

Unkarin päättäväiset toimet ovat raivostuttaneet laittomat tunkeutujat. Maailmalle on levinnyt kuvia, joissa huippukuntoiset nuoret miehet – eli Syyrian ”sotalapset” – ottavat verisesti yhteen unkarilaisten viranomaisten kanssa. EU ja valtamedia vihoittelevat Unkarille, koska maa on vastannut maahanmuuttajien väkivaltaan tarvittavalla voimalla.

EU on yrittänyt jopa lahjoa Unkaria, jotta maa loiventaisi linjaansa. Unionissa pelätään, että itsenäisen toiminnan esimerkki voi levitä myös muihin jäsenmaihin.

Unkair-6 Unkairi-5 Unkari-1 Unkari-2 Unkari-4

Saksa on Euroopan häpeä.
Saksa on Euroopan häpeä.

 

Selkeät ratkaisut selkeisiin ongelmiin

Myös valtamedia on huolissaan Unkarin esimerkin leviämisestä. Helsingin Sanomat julkaisikin eilen keittiöpsykologisen katsauksen maahanmuuttokriittisten ihmisten mielenmaisemaan: ”Miksi kuva kuolleesta pakolaislapsesta saa yhden auttamaan mutta toisen kääntämään selkänsä? Vastaus voi löytyä lapsuudesta”. Näkökulma ei ole uusi, sillä vastapuolen sairaaksi ”diagnosointi” on poliittisen v*ttuilun peruselementtejä.

Helsingin Sanomien ja hallituksen viesti on seuraava: Mikäli suomalainen ei kannata Sipilän ja Erkkojen visiota monikulttuurisesta Suomesta, on syy mitä ilmeisimmin lapsuuden traumoissa. Maahanmuutto ei olekaan poliittinen kysymys vaan ilmiö, jota terveet ihmiset kannattavat ja mielisairaat vastustavat.

Helsingin Sanomien arvohötössä on jotain kovin samanlaista kuin Sipilän puheessa. Molemmat pyrkivät häivyttämään politiikan poliittisista kysymyksistä. Talouskuri ei ole poliittinen päätös vaan pakko. Monikulttuurisuus ei ole poliittinen valinta vaan mielenterveyden mittari. Oppositiota ei tarvitse kuunnella, sillä se ei ole ymmärtänyt, ettei vaihtoehtoja Perskeko-hallituksen politiikalle ole.

Suomen ongelmat palautuvat väestö- ja talouspoliittisen itsemääräämisoikeuden menettämiseen. Monikulttuurisuudesta on tehty epäjumala, jota ei saa kyseenalaistaa. Viimeisen 30–40 vuoden aikana pankit ovat varmistaneet taloudellisen ylivaltansa länsimaissa ja velan suhde bruttokansantuotteeseen on räjähtänyt.

Rahoitusmarkkinoiden rajoitusten purkamista vaatineet pankkiirit, poliitikot ja toimittajat ovat juuri niitä, jotka vaativat nyt kaikista kovimpia leikkauksia ja veronkorotuksia. Tämä johtaa talouden entistä ankarampaan taantumaan, mikä ruokkii valtion velkakierrettä. Perskeko-hallitus syyttää tavallisia yrittäjiä ja työntekijöitä eliitin rikoksista. Nyt rikokset tahdotaan ”hyvittää” hukuttamalla Suomi elintasopakolaisiin. Siinä ”Juudas” Sipilän puhe pähkinänkuoressa ja kaunistelematta.

 

Arvi Pihkala

44 kommenttia

 1. You can’t spell ”Juudas” without ”Juuda”!

  Plusääni(38)Miinusääni(1)
 2. Hyvä artikkeli – kertoo sitä, mistä sensuroiva/salaileva, vääristelevä ja valehteleva valtamedia vaikenee!

  Plusääni(69)Miinusääni(1)
 3. »Parempi leikata vaikka henki menisi ja kuolla kunniakkaasti AAA-saappaat jalassa.»

  Suomi todellakin on luokassa AIDS³.

  »Sinun pitää tulla sairaana töihin, jotta hän voi tulla maahasi!»

  Nami-nami, vasurit! Onko nyt kivaa, onko?

  »Pakollinen vapaaehtoisuus»

  Nyt menee jo, jumalauta, liian paksuksi!!!!!

  »”Syyrialaiset sotalapset” hakemassa turvapaikkaa Unkarista»

  Napalmia. Paljon napalmia.

  »—”yhteiskuntasopimuksen” periaatteet pätevät myös pakolaiskeskustelussa»

  Sodan leimahtamispiste on nyt äärimmäisen lähellä. Ensimmäiset uhrit nähdään hyvin pian. Siitä se alkaa.

  »”Me ollaan vähän semmosessa jotenkin pysähdyksen tilassa, että tää saa Suomeen liikettä”»

  Anteeksi, mutta MITÄ VITTUA?!

  »”Myöskin saadaan työvoimaa”»

  Eli tarvitsemme LISÄÄ KOROLLISTA VELKAA YKSITYISILTÄ LIIKEPANKEILTA pystyäksemme maksamaan nämä uusien työntekijöiden (=työpaikkojen), investointien ja hankintojen kustannukset! Älkääkä unohtako alati talouskasvun mukana kasvavaa valtionvelan korkomenoa.

  »”—me saadaan heidät töihin ja heistä voi tulla vaikka yrittäjiä”»

  Somalit yrittämässä ja töissä? Hah-hah-haa, ihan vallan naurattaa. Haistakaa nyt jo vittu, päättäjät. Teillä on juutalaisen mulkku niin syvällä perseessä, että se tulee jo kurkusta ulos. Somaleista oli jo 90-luvun puolenvälin jälkeen 60% työttöminä (naisten osuus lähempänä 100%). Jopa jutku-YLE myönsi tämän silloinkin. Paskamyrskyltä eikä tilastojen piilottelulta voitu toki välttyä täällä Pikku-Siionissa.

  »”—meillä on paljon vanhoja tyhjillään olevia kiinteistöjä ja kouluja”»

  Heille KAIKKI ilmaiseksi – me maksamme kaikesta itsemme KIPEIKSI?

  »”Mä tykkään paljon etnisestä ruuasta, niin jos saatais erilaista kulttuurien mukanaan tuomaa mukavaa tarjontaa myöskin suomalaiseen katukuvaan”»

  Ei, tämä ei voi olla totta? Tämä mieshän on paskakasan veroinen älykkyysosamäärältään! Lopetuspiikki tuollaiselle pitäisi enää antaa, saatana.

  JUMALA, AUTA MEITÄ!!!

  Plusääni(94)Miinusääni(1)
 4. Ilmeisesti Merkel on juutalainen (monet ovat tätä mieltä), joten isänmaan vaihtaminen onnistuu häneltä kyllä helposti. Niinhän se yleensä menee, että kun maa on nyljetty tai tuhottu, siirrytään muualle. Tehtöää suoritettu.

  Jos rajoja ei voi sulkea, mitä en usko, niin pakolaisvirrat kääntyisivät heti muualle, jos kielteisiä päätöksiä alettaisiin tekemään, tukia karsimaan jne. Paperittomat jahdattaisiin vaikka kiven alta ja lennätettäisiin muualle. Koska näin ei tapahdu, on salaa jossain sovittu Suomen mamuttamisesta eli ihmisvirtojen ohjaamisesta Suomeen. Tämä liittyy Euroopan tuhoprosessiin. Suomi on töhtäimessä, koska mamutusaste on ollut melko alhainen. Yritystä on kuitenkin ollut. Juuri siksi meillä on niin lepsut säännöt, menettelyt ja isot tuet mamuille. Tämä on olltu imurointia ja mainosta, mutta nyt tämä vasta alkaa kantaa hedelmää oikein kunnolla. Samanlaisiin petturinjuoniin tämäkin liittyy. Poliittinen eliitti eli puoluekoneisto on oligarkiansa kanssa sopinut ja juoninut suomalaisia vastaan vuosia. Siten tätä pakolaisryntäystä on siis haluttu. Orpo muuten näyttääkin rikolliselta. Samoin Soini tietysti.

  Plusääni(67)Miinusääni(1)
  1. hänen äitinsä on kuulemma puolalainen juutalainen ja isänsä on saksalainen pastori. Juutalalaisuus periytyy äidin kautta, joten hän on juutalalinen. Ja yhteinen sävel amerikkalaisten jutalaisten pankiirien kanssa näyttää löytyvänsä.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Kiitos hyvästä analyysistä.
  Olen pitkälti samoilla linjoilla ajatustesi kanssa, mutta minulla herää kuitenkin kysymys, miten meidän muuten pitäisi selvitä ”kuiville” tästä suosta. Sulkemalla rajat ja ottamalla oma valuutta käyttöön?
  Vaikka on turha rutista kun p..kat on jo housuissa, niin mistä löytyy ne rohkeat, jotka toteuttavat tämän?
  Onko meillä esim. turvavarastoissa riittävästi ruokaa ruokkimaan oma kansamme siirtymäajan? Operaatio olisi valtava ja sitoisi koko yhteiskunnan toteuttamaan se. Ja vielä lopuksi, kuinka moni meistä olisi valmis puolustamaan hengellään omaa maataan?
  Mutta mistä täältä löytyisi miestä edes laittamaan rajat äkkiä kiinni, se olisi jo hyvä alku. Eipä ole näkynyt viime aikoina.
  Kyllä pelottaa, että tästä syntyy sota.

  Plusääni(55)Miinusääni(1)
 6. ”Toimittaja Aida Bolivar matkusti äskettäin Budapestista Wieniin samassa junassa arabimaiden pakolaisten kanssa. Hänen mukaansa pakolaiset olivat käyttäytyneet brutaalisti ja suhtautuneet yliolkaisesti saamaansa apuun. He polkivat vesipulloja ja ruokaa, mutta vaativat rahaa ja huusivat loukkauksia paikallisille ohikulkijoille. Bolivar mainitsi myös, että arabimiehet tekivät tarpeitaan suoraan kadulla ja pahoinpitelivät joukkionsa pakolaisnaisia. Maahanmuuttajat neuvottelivat myös hänen raiskaamisestaan, Bolivar kertoi.

  Miten arabipakolaiset käyttäytyivät rautatieasemalla Unkarissa?

  – Olen asunut 5 vuotta arabimaissa: Marokossa, Egyptissä ja Tunisiassa. Osaa sujuvasti arabiaa. Tunnen Koraania. En ole entuudestaan suvaitsematon. Valitettavasti kolmaskymmenesensimmäinen päivä elokuuta syntyi tilanne, joka ravisti käsityksiäni. Saavuin Budapestiin suunnitelmanani vierailla Wienissä. Päädyin yllättäen hyvin meluisalle ja likaiselle asemalle, jossa velloi valtava määrä arabien näköisiä matkalaisia. Minulla oli vaikeuksia päästä ihmisjoukon lävitse. He kohtelivat minua tylysti. Kuulin heidän laulavan pilkkalauluja ja he yrittivät siepata matkalaukkuni. Ymmärsin kaiken mitä he puhuivat. Joillakin arabinaisilla oli kova hätä. Heitä lyötiin omassa joukossaan.

  Kuinka paikalliset vastasivat tilanteeseen?

  – Poliisi pysyi toimettomana. Lapset itkivät valtavien roskakasojen äärellä. Unkarilaisia toimittajia hääri kameroineen yrittäen erottaa etsimiinsä väkijoukosta myös enemmän tai vähemmän kunnon ihmisiä. Se ei ollut helppo tehtävä. Enemmistönä olivat huonosti käyttäytyvät 18-40-vuotiaat miehet. He näyttiväet terveiltä ja hyväkuntoisilta. Sekasorron keskellä yritettiin eurooppalaisilta varastaa matkalaukkuja ja heille huudeltiin solvauksia. Junaan paremmin päästääkseen jotkut miehet tempaisivat väkijoukosta erilleen lapsia syliinsä.

  Mitä tapahtui junassa?

  – Aluksi me lipun ostaneet istuimme hiljaa, koska juna oli lähes tyhjä. Mutta muutamassa minuutissa tapahtui jotain uskomatonta: Vaunuun ryntäsi kirkuva, lasinsiruja levittävä ihmispilvi. Pakolaiset puhuivat keskenään pitäisikö meidät ryöstää, sillä se olisi otollista Jumalalle. Olimmehan vääräuskoisia! Jopa raiskaamisestani keskusteltiin, koska olin heidän mielestään pukeutunut kuin huonomaineinen nainen. Myös se, etten ollut muslimi teki minusta siinä tilanteessa heidän silmissään vähäarvoisen ihmisen.

  Entä perillä?

  – Tuntia myöhemmin, juna pysähtyi minulle tuntematon paikkaan. Henkilökunta kuulutti junan matkan päättyneen tähän. Jonkin ajan kuluttua avattiin junan ovet ja ihmisille annettiin mahdollisuus päästä pois. Minä ja neljä muuta matkalipun ostanutta henkilöä aloimme pyrkiä vaunusta ulos. Se ei käynyt heti päinsä! Pakolaisjoukko ei ollut aluksi halukas päästämään meitä käsistään.
  -Paikallinen juna-asema oli tupaten täysi. Heillä oli ruokaa jo enemmän kuin kylliksi. Leipiä, omenoita ja erilaisia muita eväitä lojui kaduilla. Väkijoukko oli kadottanut kiinnostuksensa elintarvikkeisiin. Maahanmuuttajat huutavat vain yhtä lausetta: Rahaa! He yrittivät vielä napata koruja ja laukkuja.
  – Pakolaiset haluavat vain hyötyä Euroopasta. Useimmilla heistä ei ole ammattia eikä edes työhaluja. He eivät tunne eurooppalaisia kohtaan muuta kuin halveksuntaa tai vihaa.”
  http://podrobnosti.ua/2058510-aida-bolivar-arabskie-bezhentsy-hoteli-menja-iznasilovat.html
  http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&t=19467

  Plusääni(53)Miinusääni(1)
 7. Saatanan käsi se pimennosta ohjailee!! Taitaapi viimeinen mahdollisuus olla todella väkivaltainen vallan kumous! Kuinka suomalainen yrittäjä kuvittelee hyötyvänsä tästä Jos kerta leikataan kaikkea kuinka helvetissä ne ihmiset sitten ostavat niitä yrittäjien tuotteita jos ei ole millä ostaa! On pojat yrittäjätkin kujalla!!

  Herääminen tuntuu olevan liian hidasta ja ay liikkeet taistelevat nyt väärää vastaan! Tai ovat todennäköisesti looseissa sovittu että kaikesta muusta saa vouhottaa paitsi ryöstö rahajärjestelmästä ja eusta erosta ei saa sanoa mitään!

  Plusääni(44)Miinusääni(1)
 8. Jos Orpo olisi tosissaan ja jos pakolaiset todella työllistyisivät ja alkaisvat yrittäjiksi sankoin joukoin ja siis pysyvästi ”elävöittäisivät ” Suomea, niin silti noin isojen massojen laskeminen maahan merkitsee tavallaan osan maasta luovuttamista uusiulle tulijoille. He oattavat väkisin palan Suomea ja osan monelta nenän edestä. Prosenttien verran valtaa, jota ei käytetä suinkaan välttämättä edes maan rajojen sisäpuolisten ihmisten eduksi. Aina kuitenkin lähinnä vähemmistön eduksi. Kun nyt kyse on esim. sadasta tuhannesta tai enemmästä, on kyseessä suorastaan maan valloitus ja miehittäminen. Etenkin jos tulijoita on lähes enemmistö tai jopa enemmistö. Maa on luovutettu tällöin ilman taistelua muille.

  Suuri muutos on tosiasia ja nopeat mullistukset eivät koskaan tuo mitään hyvää. Tiedämme kuitenkin työttömyyden ja rikollisuuden räjähtävän ja vihan ja rähinöiden lisääntyvän. Kenties tulee jopa sodaksi kutsuttava tilanne ja ehkä kopa massatuho ja kuolema. Nopea Suomen tuhoutuminen ehkäpä täydellisesti. Suomalaistenkin.

  Kaiken kaikkiaan rikollinen tässä ulostaa ja oksentaa valheita niskaan tehdessään maanpetoksellista Suomen tuhotoimintaa. Silkkaa röyhkeää valehtelua.

  Plusääni(36)Miinusääni(2)
 9. http://vaparit.blogspot.fi/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html

  Vapaamuurarit eli ”vaparit” keskuudessamme

  Heitä vapaamuurarit ovat: johtajia, insinöörejä, lääkäreitä, juristeja, sotilashenkilöitä…

  Nykyään vielä enemmän!

  Vapaamuurarit harjoittavat:

  – korruptiota
  – rahanpesua
  – kestitsemistä
  – lahjontaa ( tuomarit, varatuomarit ja asianajajat, pankit ym. )
  – suosiminen ( virat eri hallintoportaassa )
  – hintakartellit
  – hallituksessa
  – lukemattomissa kunnallisissa toimielimissä ( rehtorit, opettajat, kunnan politiikot ym. ym. )
  – omien ja yhteisten vapaamuurareiden etujen ajaminen
  – sekä muu epärehellinen toiminta

  Tämä suppea piiri, johon kuuluu korkea-arvoisia poliitikkoja, tärkeitä ….. arvostettua ja esimerkiksi Islannissa on turha edes yrittää poliitikoksi, jollet ole muurari

  ÄLKÄÄ LIIKAA LUOTTAKO ISLANTIIN!

  Plusääni(34)Miinusääni(1)
  1. Täällähän näitä pimeyden joukoissa marssivien naamoja (esimerkin omaisesti vain) jokunen on näytettynä: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi
   Pikkuruisesta Suomestakin heitä löytyy tuhansia, esim. pelkästään vapaamuurareita ainakin 7000 (muistaakseni vapaamuurareista eronneen Juhani Julinin arvio. Julin murhattiin ilmeisesti AIHEUTTAMALLA hänelle sydänkohtaus entisten ’veljien’ toimesta.).

   Yksi tyyppiesimerkki tähän joukkioon kuuluvista Suomen alasajajista löytyy tästä: http://ebolakani.blogspot.fi/2012/03/foliohattu-paahan-vie.html

   Nytkin vastaavanlaisia tyyppejä on tavoittelemassa politrukin virkaa Brysselin lihapatojen ääreltä Suomen tuhoamispolitiikalla: pitämällä kaikki portit auki yhä suuremmille maahantunkeutuja-massoille – ylikansallisia feodaaliherrojaan miellyttääkseen (http://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/ ; http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm).

   Paitsi että ovat maansa myyneet ovat myös varmaan myyneet sielunsa pirulle maallista valtaa saadakseen. Orpo-piru painukoon helvettiin!

   Plusääni(28)Miinusääni(1)
 10. Ylen Marjan vallassa ohjelmassa Orpo valehteli, että maahanmuuttajat tekevät tilastojen mukaan saman verran rikoksia kuin suomalaiset. (yle kioski 17.9.2015 n. 25 min. kohdalla.)

  Plusääni(36)Miinusääni(1)
 11. `Juuri nyt Ruotsiin saapuu yli tuhat tulijaa – joka päivä. Maahanmuuttoviraston ennusteet ja veikkaukset heittävät häränpyllyä ja virasto on pakotettu ottamaan kriisisuunitelmansa käyttöön`:
  http://mvlehti.net/2015/09/18/rahmis-tuhat-tulijaa-paivassa-virasto-ottaa-kriisisuunnitelman-kayttoon/

  Ruotsissa haetaan turvapaikkaa noin 1000 turvapaikanhakijan verran per päivä. Ruotsissa turvapaikanhakijat alkavat täyttää viiden tähden hotelleja.

  Kun nyt Ahmetti kuulee, että hänen ystävänsä Muhametti on sijoitettu viiden tähden hotelliin, vilkkaaseen kaupunkiin, niin hänelle ei enää kelpaakaan mikä tahansa peräkylän vastaanottokeskuksen korpimaisema. Ahmed pakkaa koko retkueensa kanssa kimpsunsa kampsunsa ja lähtee saman tien tien päälle etsimään parempia oltavia.

  Ahmetin matkanteko on kuitenkin kevyttä, koska suurempia muuttokuormia ei ole mukana. Puuhun kun kiipeää, niin juuri mitään ei jää maan pinnalle. Joten kaiken minkä he tulevat saamaan, he saavat suomalaiselta yhteiskunnalta. Mutta tulevatko he nöyriksi ja kiitollisiksi saamastaan avusta – eivät tule, vaan he ovat entistä röyhkeämpiä ja kiittämättömämpiä.

  Euroopan komission puheenjohtaja Jean-claude Juncker julisti EU-parlamentissa pitämässään puheessa, että turvapaikanhakijoiden sijoittaminen on tehtävä pakolliseksi jäsenmaita sitovalla menettelyllä. Nyt kiintiöpakolaisia aletaan jakamaan sen siirtolaistulvan päälle, joka ylittää mennen tullen kiintiöpakolaisten määrän.

  `Myös pääministeri Juha Sipilä (kesk.) pitää turvapaikanhakijoiden virtaa suuren luokan asiana, joka jättää taloushuolet varjoonsa`:
  http://yle.fi/uutiset/paaministeri_sipila_turvapaikanhakijat_jo_taloustilannetta_pahempi_ongelma/8315548

  Juha Sipilä kuuluu vanhoillislestadiolaisuudesta erkaantuneeseen Rauhan Sana uskonliikkeeseen. Rauhansanalaisuus siirtyy eteenpäin lähinnä suvuissa ja perheissä. Vanhoillislestadiolaisuuden esikuva oli Lars-Leevi Lestadius (1746-1832), jonka esikuva taasen oli Emmanuel Swedenborg (1688-1772). Mikäli Juha Sipilä tuntee ollenkaan uskonnollisia taustojaan, niin hänen pitäisi olla tietoinen Taivaallisen Opin yhteiskunnallisen rakkauden merkityksestä yhteishyvän saavuttamiseksi. Tai sitten hän taaplaa vielä spirituaalis-luonnollisella asteella.

  Ihmiskunnan valistumisesta:
  http://muutosvoima.com/tag/emanuel-swedenborg/

  Sipilä pitää humanitaarista kriisiä pahempana kuin taloudellista kriisiä, jossa turvapaikanhakijoiden virtaaminen Suomeen jättää taloushuolet varjoonsa. Näinhän asia ei suinkaan ole, vaan turvapaikanhakijoiden lisääntyvä määrä on suoraan verrannollinen talouden kurjistumiseen. Johan tämän osoittaa leikkauslistatkin, jossa `sosiaalisen tasa-arvoisuuden` periaatteella tehdään tulonsiirtoja (leikataan) Suomalaisen yhteiskunnan vähäosaisilta turvapaikanhakijoiden hyväksi.

  Massamaahanmuutolla ei poliitikkojen keinotekoisesti ylläpitämää uhkakuvaa `kestävyysvajeesta` taiteta, vaan kestävyysvaje vasta kehittyy sitä mukaa kuin maahanmuuttajasiirtolaisia saapuu maahan. Nyt jos koskaan pitäisi puhua maahanmuuttajien aiheuttamasta kestävyysvajeesta, koska maahanmuuttajat eivät ole integroituneet missään muuallakaan vallitsevaan yhteiskuntaan. Miksi he sitten tekisivät sen juuri Suomessa?

  Siirtolaisvirta Suomeen on vasta alkamassa. Ennen vuodenvaihdetta kenties havaitaan kuinka noin 1000 siirtolaisen päivittäinen maahanmuutto on lisännyt suomalaisen väestön määrää 100 000lla. Pelkästään näiden 100 000n siirtolaisen kustannukset ovat melkoiset.

  `Mihinkäs laitetaan? Kukamaksaa? Oliko se jotain 30e/päivä mikä on kuluja noista per henkilö? Eli siis jos 100 000 ihmistä elätetään 100 päivän ajanrahaa menee 100 000 kertaa 100 kertaa 30 = 300 000 000 euroa. Turvapaikkahakemusten käsittely kestää tällä hetkellä jo 2 vuotta. Eli kahdella vuodessa 100 000 ihmisen elättäminen maksaa 365 x 2 x 100 000 x 30 =2 136 000 000 euroa`:
  http://www.vauva.fi/keskustelu/4587318/ketju/loppuvuonna_suomeen_tulee_viela_100_000_uutta_turvapaikanhakijaa

  Edellisessä laskennossa otetaan huomioon vain noiden 100 000 siirtolaisen aiheuttama kustannuserä seuraavan kahden vuoden aikana. Mutta kun siirtolaisia on tullut 1.) aikaisemminkin, 2.) tulee par`aikaa ja 3.) ensi vuonna maahanmuuttajien määrä saattaa lyödä ällikällä jopa suvaitsevaistonkin.

  Koskaan ei ole Suomessa nähty mitään vastaavaa. Karjalan siirtoväkeen vedoten on turha rakentaa aasinsiltoja, koska tuolloin suomalaiset sijoittivat sota-alueilta suomalaisia Suomeen. Samoin on laita Ruotsiin siirrettyjen sotalasten, joista suurin osa palasi takaisin varsin lyhyen Ruotsissa viettämänsä ajan jälkeen.

  Nyt aletaan Suomessa puhua kriisisuunnitelmasta ja `vähemmän perinteisistä majoitusvaihtoehdoista`. Pakolaiskeskukset eivät ole siirtolaisten päätepiste, vaan ne on nähtävä vain ovena integroitumiseen. Integroitumiseen mihin? Eihän täällä ole resursseja omillekaan! Suomessa on suurtyöttömyys (400 000), viennin avainsektorit eivät vedä, julkinen talous on paisunut lähes siihen pisteeseen, jossa yksi tuottava työntekijä vastaa yhtä tuottamatonta työntekijää. Kaiken lisäksi julkiseen sektoriin (valtion ja kunnan) voidaan vieläkin soveltaa lausetta: Joutavat teettävät haluttomilla tarpeettomia töitä.

  Katsokaahan vaan, niin Suomessa teollisuuden ja kaupanala tulee kohtaamaan yhdessä julkisen sektorin kanssa rankan yt-buumin, jos ei jo tämän syksyn kuluessa aleta puhumaan aiheesta niin ainakin ensi vuoden alkukeväästä. Siinä buumissa 100 000 ulostettua on pieni määrä. Tässä suuressa ulostusvaiheessa meillä onkin jo runsain joukoin ulkomaista häiriöaltista radikaaliainesta maassamme, jotka eivät ymmärrä taloudesta mitään muuta kuin minkä ovat saavuttaneet. Ja niin hekin tulevat kamppailemaan valtaväestön kanssa saavuttamistaan etuisuuksista. Häiriöt ovat varmat!

  Miksi pettää lisää petettyä kansaa? Eikö voitaisi puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja tarkoituksella ja vieläpä poliitikkojen suulla? Saattaisi mennä paremmin läpi rehellinen vuodatus kuin `poliittisesti korrekti` sanahelinä. Kansa alkaa tulla tietoiseksi monista maahanmuuttoon liittyvistä seikoista. Tälle jo valmiiksi lämmitetylle vihakiukaalle ei kannata lyödä lisää löylyä.

  Mutta tämä liippari pettäisi oveluudellaan jopa ketunkin:

  `Hän odottaa ensi viikon huippukokoukselta linjauksia siihen, miten turvapaikanhakijoita pitäisi pikaisesti auttaa kriisialueiden lähellä. Rahat lähtöalueiden olosuhteiden parantamiseen pitäisi Vanhasen mukaan löytyä EU:n budjetista`:
  Vanhanen: Suomen pitää varautua yli 100 000 turvapaikanhakijaan – parempi varautua kuin katua:
  http://yle.fi/uutiset/vanhanen_suomen_pitaa_varautua_yli_100_000_turvapaikanhakijaan__parempi_varautua_kuin_katua/8314015

  Tässä peräänkuulutetaan EUn federaation suuntaan. Tämä poliitikko tietää vallan hyvin kuinka juuri EUn yhteinen budjetti antaisi eurobyrokraatikoille todellisen vallan, jota sitten käytettäisiin poliittisessa pelissä siekailematta taivuttelukeinona. Tällä hetkellä euroalueen budjetti on hyvin pieni.

  Tässä olisi todellakin ratkaisu: Erotaan Euroopan Unionista, erotaan Eurosta, Suomeen oma keskuspankki ja valuutta, hajotetaan eduskunta ja hallitus ja torpataan isäntämaasopimus. Mutta minkälaisen kansalaisaktivismin tämä vaatisikaan, koska lähes joka ikinen kellokas, joka nyt hyötyy vallitsevasta järjestelmästä tavalla tai toisella, olisi sitä vastaan.

  Mallina oikeasta taloudenhoidosta voidaan pitää Aadolf Hitlerin kolmatta valtakuntaa, Muammar Gaddafin Libyaa ja Saddam Husseinin Irakia.

  Plusääni(32)Miinusääni(3)
  1. ”Sipilä pitää humanitaarista kriisiä pahempana kuin taloudellista kriisiä, jossa turvapaikanhakijoiden virtaaminen Suomeen jättää taloushuolet varjoonsa.”
   Juuri näin! Tämä ”humanitaarinen kriisi” on jonkun vetämä projekti, jonka tarkoituksena on, kuten itsekin sanoit, jättää varjoon taoulshuolet ja miksei TTIP:n allekirjoittamisen suuryritysten ehdoilla, ja NATO:on pikkuhiljaa liittymisen.
   Tämä muistuttaa 9/11 ja koko äärimmäisislamistien uhkaa, joka popsahti jostakin tämän vuosituhannen alussa. Tuttu keino ja tietyillä tahoilla vanhat keinot eivät vaan muutu.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 12. ”Lisää pyyhkeitä Sipilälle: ”Hatusta vedetyistä prosenteista olisi syytä päästä eroon”
  Taloushistorian professori Sakari Heikkinen kirjoittaa blogissaan, että pääministeri Juha Sipilän keskiviikkona esittämässä puheessa kaikki ei ollut täyttä faktaa.
  Heikkinen kritisoi useita Sipilän puheen kohtia tarkoitukseltaan epäselviksi ja sanoo, että “yksikkötyökustannusten alentamisvaatimus – tuo maaginen 5 prosenttia – ei ole suinkaan kiistaton fakta tai koko totuus”…

  Heikkisen mukaan selvää on, että Suomen talouden suurin ongelma on kasvun puute.

  “Sen rinnalla Suomen julkisetn talouden velka-aste ja alijäämä ovat toissijaisia, vaikka hallituksen paketista voisi toisin patella. Euro on vienyt meiltä oman rahan ja valuuttakurssipilitiikan, joka on helpottanut rakkaan naapurimme Ruotsin sopeutumista maailmantalouden shokkeihin…”

  Koko artikkeli: http://www.talouselama.fi/uutiset/lisaa+pyyhkeita+sipilalle+hatusta+vedetyista+prosenteista+olisi+syyta+paasta+eroon/a2324780?b=u_arvopaperi

  Jopa toinen valtamedialehti – tosin vain internetistä luettava – julistaa toimittaja Jan Hurrin suulla saman ydinasian otsikoimalla ”Vaikea myöntää: ILMAN EUROA EUROA TÄMÄ OLISI JO OHI”, http://www.taloussanomat.fi/porssi/2015/09/13/vaikea-myontaa-ilman-euroa-tama-olisi-jo-ohi/201511798/170

  Valitettavasti kumpikaan ei mainitse jatkuvasti kasvavien maahantunkeutuja-massojen tuhoisaa vaikutusta mm. maamme taloudelle.
  Myöskään niin pitkälle kumpikaan edellämainituista ei voi mennä, että vaatisi Suomen eroa koko Super-Neuvostoliitosta!

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 13. ”Vaihtoehto yhteiskuntasopimukselle ja leikkauksille

  Jorma Jaakkola 18.9.2015

  Oma raha ja keskuspankkirahoitus ovat ainoa todellinen vaihtoehto hallituksen toimille.

  Suomen markka hävitettiin Hallitusmuodon 72 §:stä ilman lakia. Kysymyksessä on valtiopetos eli perustuslain laiton muuttaminen. Perustuslain laiton muuttaminen ei ole demokratiaa.

  Apuna markan laittomassa hävittämisesssä käytettiin salaista pöytäkirjaa 16/93 20.12.1993. Siis jo vuonna 1993.
  Onko Suomen korkean valtiojohdon salainen europäätöksenteko demokratiaa?

  Valtiopetos on rikos, joka ei vanhene.

  Kansalaisten on vaadittava valtiopetoksen pikaista saattamista oikeuskäsittelyyn…”
  Koko artikkeli: http://www.promerit.net/2015/09/vaihtoehto-yhteiskuntasopimukselle-ja-leikkauksille/

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 14. Meillä on tasan kaksi vaihtoehtoa.

  Taistelemme tai antaudumme ja alistumme.

  Toistetaan vielä.

  Taistelemme tai antaudumme ja alistumme.

  Siinä on vaihtoehdot.

  Aika tiimalasissa käy nopeasti vähiin.

  Tällä tahdilla kun rajan yli kävelee Suomeen joka päivä 500-1000 pakoloista se tekee kuukaudessa 15 000 – 30 000. Vuodessa 180 000 – 360 000 pakoloista!

  Parissa vuodessa 360 000 – 720 000 pakoloista/turhan paikan hakijaa/maahantunkeilijoita!!

  Tähän kun lisätään perheenyhdistämiset niin nuo luvut on kerrottava kolmella tai neljällä.
  3 x 360 000 = 1 080 000(yli miljoona).
  4 x 720 000 = 2 880 000(lähes kolme miljoonaa).
  !!

  Jyrki Katainen puhui 1,8 miljoonan maahanmuuttajan ottamisesta Suomeen.

  Kansanmurha. Suomalaisten kansanmurha. Etninen puhdistus. Tätä se on mitä nämä maanpetturipäättjät ovat tekemässä.

  Taistelemmeko vai antaudummeko.

  Aika käy vähiin nopeasti.

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
  1. Hyvä nimimerkki sinulla: vastavoima
   no sama se.

   Olen jutellut Jumalan kanssa ja Jumala ei lupaa heille mitään hyvää.
   Jos mahdollista, kaikki jotka ovat olleet politiikassa mukana vuodesta xxxx, saavat tehdä tiliä Jumalalle omista teoistaa.

   Teko jos tahi kun ei aina heti vaikuta ja poliitikot kuvittelevat että Jumala ei pidä kirjaa ihmislasten teoista.
   Väärin.

   ja myös minä pidän ’kirjaa’ mutta vain sen hetken kun katson syntisäkkien silmiin!
   Ja siiinä se on. synti joka turmelee kantajansa.

   Nyt täytyy tiettyjen seikkojen perusteella olla vielä hiljaa ja pienenä, mutta tilanne muuttuu ja se tapahtuu silmänräpyäksessä, itseni kohdalla eli:

   Saan katsoa Jumalan Kaikkivaltiaan kasvoja, kasvoista kasvoihin!
   ja samalla saan Jumalan antaman viran, välillä itken ja valitan sen takia mitä Jumala minulle paljastaa ja välillä en.

   Toki olette kuulleet sanonnan: Jumala armahtaa minä en.
   ja tässä saan välillä kipuilla mutta Jumala itse lohduttaa minua.

   Innolla odotan aikaa kun voin oman mieleni mukaan mennä esim, arvoisan herran Sipilän makuuhuoneeseen, kuten Jumala itse näkee ja kuulee.
   eli olen siellä oman tahtoni mukaan ”näkymätön” tahi näkyvä.
   ja kuka sitten tietää, niin Filippuksen kyydillä 🙂

   39 Ja kun he olivat astuneet ylös vedestä, tempasi Herran Henki Filippuksen pois, eikä hoviherra häntä enää nähnyt. Ja hän jatkoi matkaansa iloiten.
   40 Mutta Filippus tavattiin Asdodissa; ja hän vaelsi ympäri ja julisti evankeliumia kaikissa kaupungeissa, kunnes tuli Kesareaan.

   Joo eikö ole uskomatonta 🙂
   ja sitten kun jotkut sen näkevät ovat he ihmeisään, mutta siitä joskus toisten.

   Nyt näillä herroilla ja muilla jotka ovat olleet aktiivisia ja toimeliaita tuhoaamaan ja hävitämään koko suomen kansan ja sen asukkaat !

   Minun lapseni.
   en muista kenen poliitikon esikoinen (?) sai tässä muutama aika sitten kutsun Jumalan eteen.
   Tätä lajia on teille, poliitikot paljon tulossa ja se ei jää vain esikoiseen!

   joten, ystävällisesti, kehoitan teitä:
   Tehkää parannus vielä kun aikaa on, sillä kun aika on täynnä, se on Olen saanut Jumalalta mitä Hän on minulle luvannut, niin kenen puoleen käännyt hädän päivänä?

   sillä, Herra Sebaot on antanut minulle sinä päivänä KAIKEN VALLAN SUOMEEN JA SUOMALAISIIN nähden. ja täällä olevaan sekakansaa.

   Timo ja Juha !
   Miten on te jotka lausutte valheellisella ja saastaisella suulla, Jumalani Pyhää Nimeä!

   Miten on, jos täällä luette, niin teillä on vähän enemmän aikaa tehdä täyskäännös Jumalan puoleen ja anoa armoa ja tehdä parannuksen hyviä tekoja.
   ja eräs niistä on TOTUUS.

   Kun tätä mietittä, niin tulkoon teidän mieleenne, ANANIAS!
   Tähän päivää, mikä tuleva on teillä kuka lie, on ollut turvallista valheella ja petoksella itselleen hyötyä ottaa!

   Rohkaisen teitä: Tehkää parannus NYT sillä, kuka takaa että vielä huomenna on mahdollisuus?
   Jumala ? ei.
   joten, itse odotan mielenkiinnolla sitä päivää, miten on teidän te syntisäkit joiden syntivelka on täynnä !

   no sama se.

   Kuningas Ahaan aikana 🙂

   1 Pitkän ajan kuluttua, kolmantena vuotena, tuli Elialle tämä Herran sana: ”Mene ja näyttäydy Ahabille, niin minä annan sateen maan päälle”.
   2 Niin Elia meni näyttäytymään Ahabille. Mutta Samariassa oli kova nälänhätä.

   Samariassa oli nälänhätä?
   mitä leipää Jumala mahtaa tarkoittaa?
   Mitäs katolilainen ja lesta tähän sanoo:
   Kyyhkysen sonta oli samariassa kallista!

   2. Kun. 6:25 Silloin syntyi Samariassa, heidän piirittäessään sitä, suuri nälänhätä, niin että aasinpää maksoi kahdeksankymmentä hopeasekeliä ja neljännes kab-mittaa kyyhkysensontaa viisi hopeasekeliä.
   26 Ja kun Israelin kuningas käveli muurin päällä, huusi muuan vaimo hänelle ja sanoi: ”Auta, herrani, kuningas”.
   27 Hän vastasi: ”Jollei Herra auta sinua, niin mistä minä hankin sinulle apua? Puimatantereeltako vai viinikuurnasta?”
   28 Ja kuningas sanoi hänelle: ”Mikä sinun on?” Hän vastasi: ”Tämä vaimo sanoi minulle: ’Anna tänne poikasi, syödäksemme hänet tänä päivänä, niin syömme huomenna minun poikani’.
   ***
   ja tähän te haluatte tietäen tahi tietämättä koko Minun Kansani johdattaa?

   EI.
   Sitä en salli, sanoo Jumala Kaikkivaltias.

   se että te nauratte ja pilkkaatte on yhden tekevää minulle ja Jumalalle, ja kuka lie, niin muista tämä:
   Ps 2
   1 Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
   2 Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
   3 ”Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä”.
   4 Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
   5 Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:

   Ketään vastaan te olette nouseet ?
   Ihmistä ? ei, vaan te pidätte Jumalaa ja Hänen palvelijaa pilkkana, mutta mitä tekee Jumala ja JUmalan voideltu palvelija?

   NAURAA!

   JUMALA NAURAA TEILLE TULEVANA PÄIVÄNÄ.
   Rukoilkaa ettei se päivä ole muuten teille hädän päivä sillä eihän se sivo, näin Jumalan puolesta puhun, että samalla hetkellä pelastaa ja pilkallisesti nauraa teidän sopimuksillene.

   Nyt Mikä oli IIsebelin ja Bileamin SUUNNITELMA saada KOKO sen aikainen Israel lankeamaan ja luopumaan elävästä Jumalasta?
   IIsebell ja Bileam (tästä myöhemmin) teki kabalan suunnitelman ja sen pääkohdat olivat lähjes samat mitä NYT TÄNÄPÄIVÄNÄ TE AJATTE.

   tuoda sekakansaa jonka TARKOITUS OLI TUHOTA KOKO KANSA!
   joten tässä teille eväitä tulevaa!

   HHmmm, näyttää siltä että Jumala on ”odottamassa” teitä!

   ilm 2

   14 Mutta minulla on vähän sinua vastaan: sinulla on siellä niitä, jotka pitävät kiinni Bileamin opista, hänen, joka opetti Baalakia virittämään Israelin lapsille sen viettelyksen, että söisivät epäjumalille uhrattua ja haureutta harjoittaisivat.

   20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

   ja sitten tulee RAUTAINEN VALTIKKA.
   Mihin Hyvä Paimen tarvitsee RAUTAISTA VALTIKKAA?
   (kuvittele keskiaikaista rautanuijaa 🙂 ja itke ja vapise.)

   Kuinka monta poikaa ja tyttöä Jobilla oli, ja kukaan heistä ei selvinyt hengissä, isän tekojen takia!

   no sama se.

   Muuten vastavoima kuten se on määritelty, on se ettei se ole yhteydessä mihinkään itsesään vain se on kuin peili, se palauttaa sen mitä siihen tulee.

   no sama se. te tulette sen itse kukin, lähes kaikki poliitikot ja virkamiehet ja satraapit….
   sen omassa talossa ja perheessä ja suvussa havaitsemaan.

   Dan. 3:3 Silloin kokoontuivat satraapit, maaherrat, käskynhaltijat, neuvonantajat, aarteiden hoitajat, lainoppineet, tuomarit ja kaikki muut maakuntain virkamiehet sen kuvapatsaan vihkiäisiin, jonka kuningas Nebukadnessar oli pystyttänyt, ja he asettuivat sen kuvapatsaan eteen, jonka Nebukadnessar oli pystyttänyt.

   Mikä tämä kultainen patsas on? no siitä ei nyt mutta te olette OSALLISIA SEN OLEMASSA OLOON!
   Pieni kivi tulee sen tuhoaamaan! KOKO systeemin.
   Jeesus ON kulmakivi mutta myös harjakivi, voi sitä jonka PÄÄLLE se kivi, JEESUS kaatuu, se murskaa sen!

   Luuk. 20:18 Jokainen, joka kaatuu siihen kiveen, ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa.”

   no eipä tässä nyt muuta.

   Armeliaat vaimot keittivät omin käsin lapsiansa: ne tulivat heille ruuaksi tyttären, minun kansani, sortuessa.

   Jes. 30:20
   Vaikka Herra on antanut minulle paljon hädän leipää ja ahdistuksen vettä, niin ei minun opettajani sitten enää kätkeydy, vaan minun silmäni saavat nähdä opettajani, Herra Sebaotin.

   Mitäköhän KOSTON ja Rangaistuksen Jumala on minulle opettanut.
   ja kaikki uskovat havaitsevat ettei minua ole lähetetty, ilosamomaa julistamaan vaan HERRA vuotta, KOSTON PÄIVÄÄ.

   ANTAKAA PELASTAA ITSENNE vielä kun on aikaa.
   ***
   toki voitte ohittaa tämän mutta suosittelen polvirukousta aamusta iltaa kunnes Jumala armahtaa teitä.
   Audin takapenkki ei ole siihen sovelias.
   mutta kuikin tavallaan.

   Tapaillaa 😉 Poijaat

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
 15. Siis ensin ovat muka pakolaisia ja sitten heidän intwgroimistaan yhteiskuntaan aletaan mainostaa. Pakolaistenhan luulisi lähtevän pois olojen rauhoituttua lähtömaassa. Kyse on siis demografiamuutoksista. Muutaman työllistyminen tai osankin ei ole tärkeää selvästikään.

  Vieraiden massojen laskeminen maahan on melkein sama kuin avaisi rajan viholliselle. Johtajamme ovat maanpettureita ja vihollisiamme. Varsinkin, kun tulijat ovat vihamielisiä ja aiheuttavat konfliktin ja päättäjät ovat heidän puolellaan ja suosivat tulijoita ja näyttäisivät vihaavan omaa kansaa.

  Ei silti, jo kymmeniä vuosia eli sodan jälkeen jo ovat kaikki puolueet vain mädättäneet ja saarananneet Suomen olevan oikeastaan vain osa juutalaista maailmanvaltiota. Tosin juutalaisuutta ei ole mainittu ääneen. Rajat ja kansallisuudet häviävät. Etenkin länsimaiden rajat ovat auki ja valtiot menettävät merkityksensä toimijoina etenkin niiden kohdalla. One World ja maailma on yhteinen kylä. Näinhän jo on pitkään saarnattu. Juutalainen YK ja Agenda 21 jne

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
  1. Vai että paavola!
   no sama se.
   Nyt on hyvä että SUOMEN TASAVALTA ja SUOMEN EV:lut Kirkko, tämä epäpyhä yhteen liittymä on voimassa.
   Vai mitä mieltä on PÄIVI RÄSÄNEN?
   sinä olet sekä poliitikko että lääkäri että uskova.
   kolme kiviä yhdellä istumalla?

   Suomen kirkko, joka on yhteydessä valtioon, on osallinen sen pahoihin tekoihin ja toistepäin.

   Itse olen aivoitellut että aloitan Jumalan työn, Helsingin Tuomiokirkosta, mutta EN OLE VIELÄ tehnyt päätöstä-
   Kyllä. minä kuka lien 🙂 voin ja saan tehdä mitä halua, mitäs siihen sanotte?
   hah hah hhah ja hah.

   Miten on, te jotka vihaatte TOTUUTTA ja rakastette valhetta, miksi Jumala on säilyttänyt pakkasen ja lumen omiin varastoihin ?
   Eikö KOKO MAAILMA ole tulelle tallennettu ?

   Saattaa olla että tossa vähän matkanpäässä on isoja ja pieniä kiviä aikalailla ja joskus on Pohjanmaalle tullut pari näytös-kappaletta, olisko lappajärvi, en muista enkä tarkasta.
   Esko, joka on parraton 😉 varmaan muistaa mihin isot kivet ovat antaneet mallia tulevasta.

   Rakastan kivien heittelyä.

   Nyt Päivi oli, Poliisin pää ja häntä.

   Katso itse eteesi, kehottaa JUmala Kaikkivaltias.
   ja entäs koko kansan ’käteinen’ ? Juttu kans’ puolustautuu joku.
   Kyllä, mutta kukin teisät seisoo tahi kaatuu YKSIN Jumalani edessä.

   En vielä ota hyvä veli piirejä mukaan sillä en vielä ole valmis..
   Toivon että olisin valmis, 6.12.2015.
   se on Suomen, MINUN KANSANI itsenäisyys päivä.

   Miten sopii yhteen avaruudessa olevat kivet ja jumalattomat juhlat jumalttomien ihmisten keskuudessa jossa jumalttomuus on huipussaan, 6.12.2015?

   eikun sekoitin asiat 🙁

   2. Kor. 6:15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?

   2. Kor. 6:16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: ”Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani”.

   Miten sopii yhteen valhe ja totuus?
   Pimeys ja valo?

   kyllähän ne nyt tulee erottaa toisistaan.
   Mikä Jumalan kaksi teräisellä MIEKALLA, se on Jumalan Sana, ja taas ihan tavalliset temppelit sitten voi eroittaa isolla kivillä.
   mallia lappajärvi 🙂

   no katsotaan ehdinkö tähän juhlaa kuokkimaan vai en.
   No sama se.
   voihan niillä kivillä harjoitella 🙂
   ja hyvää itsenäisyys päivää sinne linnaan.

   Toivottaa Jumala Herra Sebaot joka on teidät punninut.

   näin neuvon jos olet saanut, esim Linnan juhliin kutsun, en suosittele sitä käyttämään. sillä kuka tietää koska Jumalan viha tulee teidän päällenne.

   ja varmasti se tulee, jos se tuntuu viipyvän odota sitä hartaasti kuin auronkon nousua, sillä se päivä tulee kuin varas, tai kuin kivi kirkaalta taivaalta.
   tai voihan aina leikkiä tulella tahi salamat ovat kanssa mukavia.

   Jumala on puhunut ja saan laajan työkalupakin.
   Kaikki luonnun voimat, ovat Jumalan kädessä ja Jumala istuu ja miettii, kuten Mooseksen kohdalla, uskaltaaako JO antaa vai vieläkö tulee hetki olla autiossa erämaassa.

   Oletan että olen jo täällä erämaassa ollut tarpeeksi kauan, joten voisin jo, mennä kotiin.

   Herra kuinka kauan minun tulee vielä kestää aja kärsiä näitä syntisiä?
   Oi Jumala, jospa nyt olisi sinulle otollinen aika minua kutsua ja olen Herra, ollut jo vuosia valmiina lähtökuopissa enkä tiedä miksi vielä viivyt.

   no sama se.
   Päivä on tuleva kun saan Herran kohdata…

   Ai niin, meinas ihan unhottua, mutta toki voin sen tässä myös esille tuoda.
   Miten valo loistaa majakassa ’MOOSES’ ?
   Miten ’Mooses’ aivoittelee jos suola on käynnyt mauttomaksi, mitä sillä voi tehdä?
   no sama se.
   Odotan innolla ’Mooses’ yhteistä tapaamista, Jumalan Kaikkivaltiaan edessä, miten on sivun intosi.

   Pappi Eeli ja kurittomat kakarat. ja kukaan heistä ei selvinyt Jumalan edessä!
   eikä Ananias.

   no sama se.

   1. Sam. 1:14 Ja Eeli sanoi hänelle: ”Kuinka kauan sinä siinä olet juovuksissa? Haihduta humalasi.”

   eikun ”Kuinka kauan sinä siinä ’Mooses’ olet juovuksissa? Haihduta humalasi.”
   ja tee parannus.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
 16. Nykyinen hallitus ei näytä edes ajattelevan asiaa siltä kannalta, että osan kansasta mitta on ollut täysi jo aikaa ja suurella osalla mitta on täyttymäisillään. Hallitus uskoo, että me nielemme kaiken ja korkeintaan nyrkki taskussa purnaamme hiljaa.

  Voi olla, että 1918 tapahtumat toistuvat hyvinkin lyhyen ajan sisällä. Mutta tilanne on tällä kertaa aivan toinen, kuin vuonna 18. Nyt valtaosa MIEHISTÄ on saanut sotilaskoulutuksen ja uskoisimpa, että meistä kriittisistä löytyy enemmän alipäällystöä ja päällystöä, kuin suvakkejen joukoista. Aseitakin, ainakin tilastojen mukaan löytyy aika kiitettävästi kansalaisilta, sekä suhteellisen laimeasti suojatut/vartioidut puolustusvoimien varastot.

  Ehdotankin nyt kaikille kansallismielisille seuraavaa. kaksi vuotta ja risat katsotaan tätä menoa ja annetaan pettureille mahdollisuus muuttaa suuntaa ja katua..ja mikäli näin ei tapahdu… Kaikilla on se 2 vuotta aikaa kohotttaa kuntoa, harjoitella ja valmistautua.
  Tehdään yhdessä vuodesta 2018 Vapaussodan juhlavuosi!!!!! 100v on hyvä sykli päästää pahaa verta pois.

  Tällä kertaa vain hihanauhojen värit ovat toiset… Sateenkaaret vastaan mustat. Kumman nauhan sinä valitset?

  Plusääni(22)Miinusääni(5)
 17. Se, että, paskapärstiä sijoitetaan esim. Forssaan on tuskin sattumaa. Em. kaupunki on ankea, korkean narkomaanimäärän omaava paikka. Siellä AIDS sitten leviää liukkaasti kulttuuri- sekä eritteidenvaihdon välityksellä. Tähän Suomen syöpään ei taida enää mikään auttaa. Jos olet uskovaista sorttia, nyt lienee hyvä aika alkaa rukoilla…

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 18. Vai on se niin hienoa, jos suomalainen idyllinen maaseutu pilataan ulkomaalaismassoilla.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 19. Suomen mamuttamisessa on kysymys todellakin Kalergi-suunnitelmasta eli valkoisten kansanmurhasta. Suomi on nyt target, koska muut ovat paljon pitemmällä. Maanpetturijohtomme osallistuu murhaamiseemme. Laöergi-suunnitelmassahan nimenomaan aasiualaiset ja afrikkalaiset geenit voittavat eli ilmeisesti valkoisia ei edes risteydy juurikaan. Heidät tapetaan sukupuuttoon.

  http://grizzom.blogspot.fi/2015/09/spingola-speaks-20150919.html

  Tuolla on mielenkiintoinen soittaja. Kaliforniassa jo tiedetään, että värilliset lapset tulevat olemaan etuoikeutettuja ja pääsemään kaikenlaisiin ohjelmiin. Valkoiset lapset pakkoadoptoidaan laitoksiin, joissa heidät raiskataan trai muuten järjestetään värillisen kanssa risteytymään.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 20. `Pakolainen on henkilö, jolle on myönnetty kansainvälistä suojelua kotimaansa ulkopuolella. Hän on paennut kotimaastaan ihmisoikeusrikkomuksia, sotaa ja levottomuuksia. Hän on joutunut jättämään kotimaansa, koska hänellä on perusteltu syy pelätä joutuvansa vainotuksi. Pakolaista vainotaan hänen alkuperänsä, kansallisuutensa, uskontonsa, yhteiskunnalliseen ryhmänsä tai poliittisen mielipiteensä perusteella.

  Ulkomaalaislaissa pakolaisella tarkoitetaan ainoastaan niitä, jotka ovat saaneet Geneven pakolaissopimuksessa määritellyn turvapaikan eli pakolaisen statuksen. Yleiskielessä pakolaisella viitataan usein kaikkiin niihin, joilla on suojeluperusteinen oleskelulupa`:
  Pakolaisneuvonta:
  http://www.pakolaisneuvonta.fi/index_html?lid=106

  Edellisen linkin Pakolaisneuvonta ry on `kansalaisjärjestö, joka antaa oikeudellista apua ja neuvontaa turvapaikanhakijoille, pakolaisille ja muille ulkomaalaisille Suomessa. Lisäksi yhdistys toimii turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien aseman parantamiseksi Suomessa sekä seuraa Euroopan unionin turvapaikka- ja pakolaispolitiikan kehitystä`.

  Käsitteestä `pakolainen` on tullut kokoomasana, ainakin puhekielessä, merkitsemään länsimaihin muista maista saapuvia maahan muuttajia. Näiden maahan muuttajien oikean statuksen määrittäminen ei onnistu edes rajavalvontaviranomaisilta, poliisilta tai maahanmuuttovirastolta. Kuinka se sitten onnistuisi meiltä?

  Sillä aikaa kun sotakuntoiset nuoret miehet `pakolais`-statuksineen, iältään noin +/- 30 vonkaavat asyylia länsimaissa, päästäkseen runsaiden sosiaalitukien piiriin, heidän äitinsä, sisarensa, vaimonsa ja tyttöystävänsä kunnostautuvat kuin `tosimiehet` konsanaan omissa armeijoissaan. He ovat täysin orientautuneita oman maansa puolustamiseen ja he sotivat vaikka `viimeiseen naiseen` jos tarve vaatii:
  Syrian asylum seekers threaten to overwhelm social welfare system:

  Syrian Women join Syrian Arab Army [Kataeb Souriyat|Syrian women Battalion:
  https://www.youtube.com/watch?v=gxmaz1jPkbM

  ISIS- joukot pelkäävät vastapuolen nuoria naissotilaita, koska heille on opetettu, että jos he kuolevat naisen ampumana, niin he eivät pääse `paratiisiin`. Naistarkka-ampujat ovatkin harventaneet tehokkaasti vihollisen jihadisteja, eikä heille tuota mitään tunnontuskia päästellä päiviltä myös naisia ja lapsia. nämä sotataitoiset naiset ovat varautuneet tilanteeseen, jos heillä olisi perusteltu pelko jäädä vangeiksi. Tämä olisikin kammottava tilanne, mutta heillä on aina varattuna viimeinen kuti itselleen.

  Islamin taistelijalle, jihadistille on luvattu, mikäli hän kuolee marttyyrina, seitsemänkymmentä neitsyttä paratiisissa, tekemään hänelle palveluksia.

  Mitä tuohon seitsemäänkymmeneen jihadistia paratiisissa palvelevaan neitokaiseen tulee, niin aikansa imaamit tekivät historiallisesta epäkohtapuheesta oppikappaleensa. Kun Profeetta Muhammad sanoi Uhudin taistelun jälkeen, jolloin he saavuttivat ns. `Pyrhoksen voiton`: Ottakoon kukin, jolle se teistä sopii, huollettavakseen enintään neljä `vaimoa` orpolapsineen, jotka ovat menettäneet miehensä. Sittemmin imaameille tämä historiallinen epäkohtapuhe osoittautui käyttökelpoiseksi heidän suunnitelmissaan – moniavioisuudesta.

  Edelleen profeetta Muhammad palkitsi sodassa kunnostautuneita sotureitaan leirinuotion ääressä antamalla näille urhoille huomiotaan ja seitsemänkymmentä suklaarusinaa. Suklaarusina muistuttaa arabiankielistä sanaa `hur`, mutta niin muistuttaa tummasilmäinen neitokainenkin. Riemuissaan tästä aikansa imaamit kehittivät nyt ns. `paratiisiopin`, jossa esimerkiksi itsemurhaiskun suorittanut soturi palkitaan paratiisissa seitsemänkymmenen neitsyen palveluksilla.

  Saattaa se olla jihadistille pienoinen yllätys kun hän, itsemurhaiskun (murhatyöt) tehtyään, saapuu olettamaansa `paratiisiin`. `Eihän tämä olekaan paratiisi, vaan tämähän onkin helvetti`: kirkuu Jihadisti. Vastassa ei olekaan seitsemänkymmentä neitsyttä, vaan itse piru, joka antaa tälle tolvanalle hiilihangon.

  `Pakolais`-status puhuttaa, koska eipä juuri kenelläkään ole tarkempaa tietoa siitä, millä statuksella oikeasti länsimaihin saapuvat ihmismassat tulevat. Spektri löytyy aina oikeasta turvapaikanhakijasta terroristiin. Euroopan rajoilla, rajavalvontaa ei ole juuri nimeksikään, mutta ihmissalakuljettajat keksivät aina keinot, vaikka rajavalvontaa olisikin. Lisäksi `pakolaiset` tulevat usein ilman papereita ja jos heillä sattuisikin olemaan paperit, niin siinäkin tapauksessa ne saattaisivat olla väärennettyjä.

  `Oli miten oli, mutta näin on`. Meille markkinoidaan monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta hyväksyä `pakolaistilanne`, jossa esimerkiksi `monikulttuurisuus` tarkoittaa erilaisia kulttuureja edustavia yksilöitä ja ryhmiä, jotka sitten elävät tietyllä alueella yhdessä.

  Edellisen kaltaisella määrityksellä monikulttuurisuudesta kysymyksessä ei kuitenkaan ole monikulttuurisuus, vaan ns. sekakulttuurisuus. Kannattaa muistaa tämä aina kun suvaitsevaisto aukoo päätään monikulttuurisuudesta: Silloin kysymyksessä on aina sekakulttuurisuus ja/tai rodunsekoitus (roturutsa), jonka finaali on `valkoisen rodun` hävittäminen.

  Tämän kaltainen monikulttuurisuusmarkkinointi juontuu yleensä liberaalista oikeistosta ja radikaalista vasemmistosta eli kulttuurimarxilaisista, mutta sen juuret lepäävät kansainvälisessä siionismissa ja heidän agendassaan tuhota tehokkaalla geopoliittisella aseella, massamaahanmuutolla, nimenomaan valkoiset länsimaiset yhteiskunnat ja niiden hyvinvointi.

  `Pakolais`- keskusteluissa esiintyviä yleisiä määritelmiä:

  `Sanasto sisältää keskeisiä maahanmuuttoon liittyviä termejä ja niiden selityksiä. Useimmista termeistä on myös ruotsin ja englannin kielessä käytetyt vastineet. Sanasto on tarkoitettu yleisoppaaksi. Määritelmät eivät noudata sanatarkasti lainsäädännössä käytettyjä määritelmiä. Sen vuoksi virallisissa yhteyksissä tulisi perehtyä asianomaiseen lainsäädäntöön ja muuhun lähdekirjallisuuteen`:
  Maahanmuuttovirasto:
  http://www.migri.fi/medialle/sanasto

  Puhekielessä `pakolaisuus` tai `pakolainen` ovat varsin vetreitä käsitteitä, jolloin lukija/katselija/kuuntelija jää usein epätietoon siitä, mitä esimerkiksi mediassa ko. käsitteillä tarkoitetaan: Mihin ryhmään niillä viitataan, koska siellä vilisee taajaan muitakin käsitteitä?

  Seuraavassa listassa muutamia keskeisiä ja yleisempiä käsitteitä, joita silloin tällöin keskusteluissa tulee esille. Käsitteisiin kannattaa tutustua, vaikka ne eivät loppupelissä toimikaan, koska `pakolaiset` on tarkoitettu asuttaa pysyvästi esimerkiksi Suomeen – `kestävyysvajetta` paikkaamaan. Esimerkiksi Ruotsi pitää Suomea omien `pakolaistensa` kaatopaikkana, tietäen vallan hyvin mikä on edessä.

  Turvapaikanhakija:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Turvapaikanhakija
  Ankkurilapsi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ankkurilapsi
  Matkalaukkulapsi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Matkalaukkulapsi
  Perheiden yhdistäminen:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Perheiden_yhdist%C3%A4minen
  Siirtolaisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Siirtolaisuus
  Pakolainen:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pakolainen
  Pakkomuutto:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pakkomuutto
  Siirtoväki:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Siirtov%C3%A4ki
  Evakuointi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Evakuointi
  Muuttoliike:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Muuttoliike
  Ilmastopakolaisuus (ympäristöpakolaisuus?):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmastopakolaisuus
  Laiton siirtolaisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Laiton_siirtolaisuus
  Laiton maastamuutto:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Laiton_maastamuutto
  Ulkomaantyöntekijä:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ulkomaanty%C3%B6ntekij%C3%A4
  Akkulturaatio:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Akkulturaatio
  Maahanmuuttajat Suomessa:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maahanmuuttajat_Suomessa
  Monikulttuurisuus Suomessa:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Monikulttuurisuus_Suomessa
  Uussuomalainen:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Uussuomalainen
  Maahanmuutto:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maahanmuutto
  Paluumuuttaja:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Paluumuuttaja
  Maastamuutto:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maastamuutto
  Maassamuutto:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maassamuutto
  Ja lopuksi vielä yksi ryhmä, joka on jäänyt tässä pakolaiskiimassa vähemmälle huomiolle, nimittäin:
  Terroristi:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091120331514_uu.shtml
  http://www.fiia.fi/fi/blog/462/satu_terroristeista/#.VfFCne7SFg8.facebook

  Edellisten kahden linkin sanoma onkin todellinen herkkupala siitä käsittämättömästä sokeudesta missä suvaitsevaisto elää. Jokainen lukutaitoinen tietää vallan hyvin kuinka kaikissa länsimaissa esimerkiksi ISIS värvää riveihinsä taistelijoita koulutettavaksi.

  Eikä ISIS/ISIL ole ainoa Islam-fundamentalistinen jihadisti-ryhmä, jotka värväävät. Koulutetuimmat värvätyistä lähetetään takaisin länsimaihin `pakolais`-statuksella perustamaan `soluja`, jolloin he järjestäytyvät ja rekrytoivat uusia koulutettavia. Pian tullaan näkemään ja kuulemaan melkoisia terroritekoja. Katsokaahan vaan!

  `Suvaitsevaisen auttajan näkemys tilanteesta: `Eivät nämä ole sotaa nähneetkään!`:
  http://mvlehti.net/2015/09/20/suvaitsevaisen-auttajan-nakemys-tilanteesta-eivat-nama-ole-sotaa-nahneetkaan/

  `Duoda, duoda, pärkkele! Ensin meillä on piikkilankaesdeed, sidden miinakenddä ja sidden konepisdoolimiehed kuulovardiossa. Se on vasda helvedin iso vale, Edda yksikään däi selviäisi sieldä elävänä läpi!` (Nikke Pärmi).

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 21. Hätäisesti luettuna joku saattaa luulla Orvon puhuvan asiaa ,,,

  `Sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoo, että Suomi voisi sulkea rajansa pakolaiskriisin vuoksi. Orpo sanoo Verkkouutisten haastattelussa, että jos kriisiin ei löydetä eurooppalaista ratkaisua, Suomen pitää itse piirtää rajat hallitsemattomalle maahanmuutolle`:
  Orpo Verkkouutisissa: Suomen rajat voitaisiin sulkea pakolaiskriisin vuoksi:
  http://www.elisa.net/orpo-verkkouutisissa-suomen-rajat-voitaisiin-sulkea-pakolaiskriisin-vuoksi/

  Orpo viittaa Euroopan Unionin integraation syventämiseen, jolloin voimaan tulisivat turvapaikkakiintiöt. Näin siirryttäisiin ns. `vapaaehtoiseen pakkoon`. Kiintiövastuu turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta ei voisi olla kantokykyä korkeampi. Mutta kun kantokyvyn tulevat määrittämään jotkut muut kuin suomalaiset päättäjät.

  `Eri arvioiden mukaan maailmassa on vähintään 500 miljoonaa ihmistä, jotka ovat avun tarpeessa ja valmiita muuttamaan USA:han tai Eurooppaan, mikäli vain suinkin jollain konstilla pääsevät. Ilman että länsimaiset yhteiskunnat romahtavat, voidaan arvioida että Eurooppa pystyy sijoittamaan maksimissaan 100 miljoonaa ihmistä`:
  Ohjelma miljoonan pakolaisen ottamiseksi Suomeen:
  http://www.raimohonkanen.net/2015/08/28/ohjelma-miljoonan-pakolaisen-ottamiseksi-suomeen/

  Siirryttäessä pakolaisten kotouttamisessa `ei-tavanomaisiin majoitusvaihtoehtoihin` ei ratkaisuksi jää kuin sijoittaminen yksityiskoteihin. Näillä näkymin hotellit, motellit, kasarmit, leirikeskukset, tyhjät kiinteistöt, kesämökit jne. tulevat täytetyiksi nopeasti. Eikä niiden pitäisikään olla kuin väliaikaisia oleskelupaikkoja siirryttäessä raakaan integraatioon.

  Kolmenkin prosentin kiintiöllä suomalaiset olisivat velvoitettuja vastaanottamaan 3 000 000 pakolaista. Kukaan ei sen jälkeen tule kysymään suomalaisten kantokykyä, kun päätökset kiintiövastuusta tehdään pelkkänä saneluna EUn byrokratiassa.

  Nyt pitäisikin kartoittaa mitä pikimmin tosisuvaitsevien määrä: `Tosi suvaitsevainen ja Hyvä Ihminen on sellainen, joka sijoittaa yhden pakolaisperheen omaan kotiinsa ja hoitaa siitä aiheutuvat kustannukset. Somessa on helppo huudella suvaitsevaisuuden puolesta, mutta kun aletaan käydä omalla kukkarolla, niin silloin punnitaan suvaitsevaisuususkonnon todellisuus.

  Koteihin sijoittamista voidaan aluksi tarjota vaikka rkp:n, vihreiden ja vasemmistoliiton jäsenille. Toivottavasti kukaan ei lähde luistelemaan, sillä nämä puolueet ovat Hyvien Ihmisten puolueita. Myös muista puolueista varmasti löytyy halukkaita pakolaisperheiden sijoittajia, sillä lisäetuna tulee samalla oman perheen kulttuurin monipuolistaminen`.

  Onneksi meillä Suomessa on näitä tosisuvaitsevia, jotka jatkossa tulevat näyttämään omalla esimerkillään miten pakolaisia sijoitetaan. Suvaitsevaisuuden sanoma velvoittaa, eikä sitä sanomaa ole muodostettu pelkäksi ilkeilyksi muita kohtaan. Vai onko? Nyt suvaitsevaisilla on näytön ja tekojen paikka. Ei kai siellä nyt ilman katetta puheille huudella pusikoista, että: Tervetuloa!

  Mikäli suvaitsevaisto ei suvaitsisikaan ottaa koteihinsa pakolaisperheitä, vaan he alkaisivatkin yllättäen potea ns. suvaitsevaisuusvajetta, heitä pitää auttaa ja kannustaa oman agendansa loppuunsaattamisessa, vaikka vapaaehtoisella pakolla. Se, joka kutsuu kylään ihmisiä, ottaa heidät luonnollisesti vastaan.

  Kaikkien poliittisten puolueiden, yhteisöjen, säätiöiden ja järjestöjen vastuuhenkilöiden ja työntekijöiden, jotka ovat edesauttaneet pakolaisasiaa millään tavalla, on ensisijaisesti sijoitettava hätää kärsivät omiin koteihinsa. Tässä asiassa ei lasketa toisten perseellä mäkeä, vaan omalla.

  Minkälaisen signaalin hyvien ihmisten puolueet ja muut toimijat antaisivatkaan maailmalle kutsuessaan noin 3 000 000 pakolaista maahamme, mutta osoittaisivat viime hetkellä suvaitsemattomuutta hylkäämällä luottavaiset tulijat pakkasen armoille hankeen.

  Kun sitten suvaitsevaisto on sijoittanut kutsumansa henkilöt koteihinsa: `Meillä on unelma` tyyliin, niin voisimmehan me viedä heille ja heidän kutsumilleen vieraille silloin tällöin pikku naposteltavaa, tukeaksemme heidän unelmaansa.

  `Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta`!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. ”Orpo viittaa Euroopan Unionin integraation syventämiseen” – tyylipuhdasta Brysselin lihapatojen antimista unelvoivan politrukki-kanditaatin liturgiaa. Sana ’integraatio’ on tässä yhteydessä on kaunisteleva peitenimi sanalle ’diktatuuri’. Tätähän EU-valtioiden maanpetturi-vallanpitäjät tekevät EU:n jesuittajohdon kanssa yhteistyössä pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi mihin heitä talutetaan kuin pässiä narusta: lopullisena päämääränä talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyrannia.

   Orpolle kuten selvästi myös mm. Stubbille ja monelle muulle narsisitiselle psykopaatille näyttää elämän tärkein asia olevan pääsy Super-Neuvostoliitto-politrukin virkaan Brysseliin – hinnalla ei väliä, koska Suomen kansa sen joka tapauksessa maksaa!

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 22. Kuvottaa ja vituttaa pelkkä Pipipään, Buttsin ja Sionin kuvien näkeminen! Miksi meille valehdellaan tunkeutujien olevan syyrialaisia, kun he oikeasti ovat irakilaisia, somaleja, afgaaneja ja iranilaisia? Miksi he ovat sotilaita? En toki halua KETÄÄN heistä tänne ikinä, missään oloissa.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 23. Kaukinen on sekoamassa lopullisesti. Nyt hän ylistää Breivikiä suomalaisen miehen esikuvaksi vaikka huomautettiin Breivikin juutalaiskytköksistä ja mahdollisesta mielenhallintaprojektiin altistumisesta kommenteissa.

  SusannaKaukinen kirjoitti 20.9.2015 klo 23.42

  ja

  SusannaKaukinen kirjoitti 21.9.2015 klo 15.41

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/lapuan-liikkeen-paluu

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Eivät olleet Susannan kirjoituksia, vaan joku mustamaalasi Susannaa ja uutta Lapuan liikettä.

   Susanna on siivonnut kommenttiosion ja kirjoittaa:
   SusannaKaukinen kirjoitti 21.9.2015 klo 23.36
   Ja tiedoksi, tää sivu oli täynnä trolleja vielä äsken.

   Plusääni(0)Miinusääni(4)
 24. Ei ole oikein uskottavaa. Ne kommentit oli postattu kirjautuneen käyttäjän eli Susannan omalla nimellä joka näkyy turkooseilla kirjaimilla. Ulkopuolisten kommentoijien nimimerkit siellä ovat mustalla. Ellei ole pitävää todistetta tilin kaappauksesta ulkopuolisen toimesta niin tekijästä ei ole epäselvyyttä. Siellä oli hänen taholta myös hyvin agressiivista juttua saamelaisista ylempänä jotka nekin on nyt otettu pois.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 25. Ehkä se on mahdollista. Mielenosoituksen aattona oli kirjoitus, jossa sininen Susanna Kaukinen väitti mielenosoituksen olleen peruutettu ja natsileikkien loppuneen. ”Susanna Kaukinen” jatkoi kertoen liittyvänsä kommunistiseen puolueeseen. Seuraavana päivänä kirjoitus oli poissa

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Mielenkiintoista. Tuota en ollut huomannutkaan. En niin aktiivisesti ole seurannut koko blokia. Mutta tuli vaikutelma, että nimenomaan tuohon Lapuan liike blokkaukseen, joka sai näkyvyyttä valtamediankin osalta ja sitä myöten lukijoita, hän päästeli oikein urakalla överijuttua. Kuin tarkoituksenaan juuri omalta osaltaan marginalisoida koko asiaa. Varmasti psyykkisesti raskasta vetää roolia, joka ilmeisesti rakoilee nyt. On muuten kuvakaappaus noista Breivik jutuista olemassa jos jotain yllättävää jatkossa tulee.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 26. RASISTIKSI LEIMAUTUMISEN PELKO ON SIELUNSA MYYMISTÄ KULTTUURIMARXISMILLE !!!

  Ei siis kannata myydä sieluansa ja antautua pelolle, eikä sen tyyliseen nimittelijöiden peliin lähteä ollenkaan mukaan.
  Ollaanpa siis nyt vaikkapa sitten rasisteja, antisemiittejä, natseja ja ties mitä ja annetaan rakkilauman räksyttää. Ei kannata välittää mistään ”Olet Rasisti ja Natsi” -huuteluista, ne ovat vain sanoja.

  Eli, eikun ankaraa kritiikkiä ja vastarintaa vain tälle hulluudelle mitä maanpetospäättäjämme tekevät. Kaikelle tälläiselle. Ei tässä ole mitään hävettävää tai hävittävää, jos IDIOTIAA vastustaa.

  Sitäpaitsi, jos sielusi ON JO kristuksessa, et piittaa moisista nimityksistä pätkääkään.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 27. ”Pakolaiset” ovat ”uusi Noka” – toki, jos sillä tarkoitetaan kaatumista ja sitten myymistä ulkolaisille…

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 28. Sioni valehtelee niin että sieraimet lepattaa. Butts ottaa kaiken kritisismin vastaan pitkin hampain. Pipipää ä-ä ä-änkyttää paineen kasvaessa – taitaa jopa noin alhaisen ÄO:n omaava ”mies” ymmärtää jo mitä on oikein tapahtumassa.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 29. tuossa turvapaikahakija puhuu huonoa englantia, tuskin puhuu suomea ja haluaa ”good life” Suomessa. Millä varoilla? Pääseekö hän edes täällä töihin? Mihin töihin, jos hän puhuu huonoa englantia, eikä puhu Suomea.
  Suomi ei ole kolmannen maailman maa, täällä ei tarvita tuhansia lakaistamaan katuja. Mutta mitä muuta nämä ihmiset pystyvät tekemään, jos he eivät edes puhu kieltä? Heidät pitää kouluttaa ja koulutus maksaa, samalla maassa on tällä hetkellä korkea työttömyys. Jossakin puhuttiin työllistämistukeista pakolaisille. Mutta pk-seudulla työllistämistuet loppuivat kesken tänä vuonna, eikä ainakaan niitä makseta kantaväestölle.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 30. Nyt täytyisi Suomen kantaväki nousta vastustamaan Sipilän hallitusta ja kaataa se hallitus. Laittaa sinne sellainen joka pistää rajat kiinni ja eroon tosta eurosta. Samalla pistäisi noita tarpeettomia mamuja pois Suomesta myös rikolliset mamut. Sipilä ja muut sen hallituksen puolella olevat voisi laittaa vankilaan maanpetoksesta ja takavarikoida heidän omaisuus. MEIDÄN SUOMALAISTEN ON NYT NOUSTAVA TÄSTÄ YLÖS JA PISTÄÄ STOPPI MAAHANTUNKETUJILLE. SEKÄ SAATAVA VITUN SIPILÄN HALLITUS ALAS.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat