”Juudas” Sipilä nolon pakolaiskohun keskellä – valtamedia suojelee

Niin sanotun Perskeko-hallituksen pääministeri Juha ”Juudas” Sipilä on joutunut nolon pakolaiskohun keskelle. MTV3:n haastattelussa väkivaltaisista uhkausviesteistä tunnettu aikuinen ”sotalapsi” valehtelee hyväuskoiselle pääministerille päin naamaa.

Sipilän kanssa televisioyleisölle patsastellut Ouluun sijoitettu siirtolainen on sosiaalisen median mukaan Fahad Firas. MTV3:n kameroiden edessä ”sotalapsi” valehteli olevansa ”vasta 17-vuotias, vaikka näytän vanhemmalta”.

Facebookissa Firas ilmoittaa kuitenkin syntyneensä jo 1995 – hän siis täyttää 20 tänä vuonna!

Video: Tätä haastattelua valtamedia ja hallitus eivät halua suomalaisten enää näkevän!

MTV3:n videolla Sipilä nyökyttelee ja hymistelee ”yes” kaikkiin hänelle syötettyihin sepitteisiin. Pääministeri on täysin pihalla Suomen turvapaikkashoppailutodellisuudesta, ja hän on jopa luvannut oman asuntonsa laittomien tunkeutujien käyttöön.

Kun totuus Firasista tuli julki, valtamedia oli vähintään yhtä nolostunut kuin Sipilä itse. MTV3 on ylpeillyt julkisesti aloittaneensa maahanmuuttokeskustelua koskevan poliittisen sensuurikampanjan. Kaikki maahanmuuttokriittisyyttä potentiaalisesti ruokkiva ”vihatieto” sensuroidaan kansalta.

Olikin vain loogista, että MTV3 poisti välittömästi Firasin haastatteluvideon sivuiltaan. Ikävä kyllä parjatut vaihtoehtomediat ehtivät tallentamaan haastattelun, joka leviää nyt kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa.

Firas-kohua ei ole käytännössä lainkaan käsitelty valtamediassa. Alussa kuitenkin esimerkiksi Turun Sanomat yritti valehdella epätoivoisesti, että sosiaalisessa mediassa esiintynyt Fahad Firas on eri Fahad Firas kuin se, jonka Sipilä tapasi MTV3:n kameroiden edessä! …Siitäkin huolimatta, että Firasit olivat täysin saman näköisiä.

Myöhemmin Firas kuitenkin ilmoitti sosiaalisessa mediassa tavanneensa Sipilän, joten valtamedia päätti painaa hätänappia ja aloittaa täyssensuurin aiheesta.

fahad kollaasi
Klikkaa kollaasi suuremmaksi.
Turun Sanomat yritti pelastaa väkivallalla uhkailevan maahanmuuttajan maineen valehtelemalla tämän puolesta.
Turun Sanomat yritti pelastaa väkivallalla uhkailevan maahanmuuttajan maineen valehtelemalla tämän puolesta.

Firas on ladannut Facebookin täyteen kuvia itsestään poseeraamassa aseiden kanssa Lähi-idässä sekä rentoutumassa länsimaisissa huippuhotelleissa ja kuntosaleilla merkkivaatteet yllään. Lisäksi hän on lähettänyt omalla nimellään tappouhkauksia ja haukkunut eurooppalaisia viranomaisia ja vastaanottokeskuksia.

Juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat jakaa suomalaisille vinkkejä kuinka piilottaa laittomia maahantunkeutujia omaan kotiin.

 

Lue myös:

Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia
Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!
Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan

33 kommenttia

 1. ”Suomi on kolmantena äänestyksessä minne kannattaa juuri nyt tulla
  Irakilaisten Facebook-ryhmä, jossa annetaan neuvoja, mistä maasta saa helpoiten turvapaikan ja eniten rahaa.”,
  http://mvlehti.net/2015/09/07/suomi-on-kolmantena-aanestyksessa-minne-kannattaa-juuri-nyt-tulla/

  ”Rikollisjärjestöt löysivät pakolaisista uuden huippubisneksen – Lyö laudalta huumeet ja aseet!
  Pakolaisten salakuljettamisesta Afganistanista ja Lähi-idästä Balkanin yli Eurooppaan on tullut miljardibisnes, kirjoittaa The New York Times.
  Suomen suvaitsevaisto mukana epäsuorasti maailman tuottoisimmassa rikollisbisneksessä.

  Tekniikka ja Talous on suomentanut The New York Timesin kirjoitusen, jossa ihmisten salakuljettaminen on noussut viranomaisten mukaan jopa suuremmaksi operaatioksi kuin aseiden tai huumeiden salakuljettaminen.

  Itävallan sisäministeri Johanna Mikl-Leitnerin mukaan salakuljettajat ovat levittäytyneet Bulgariaan, Unkariin, Makedoniaan, Romaniaan ja Serbiaan.

  Esimerkiksi Budapestin suurimman rautatieaseman läheisyydessä pyörii paljon salakuljettajien agentteja, jotka tarjoavat viranomaisten pysäyttämille pakolaisille vaihtoehtoisia reittejä muualle Eurooppaan.

  Europolin johtaja Rob Wainwright on sanonut, että salakuljetusrinkeihin kuuluu yhteensä arviolta 30 000 ihmistä.

  Viranomaisten mukaan Balkanin alueen salakuljettajaryhmien välillä on vaihtelua niin koon kuin toimintatapojenkin suhteen.

  EU:n rajoja valvovan Frontexin tiedottaja Izabella Cooper mukaan kyseessä ovat kuitenkin usein paikalliset rikollisryhmät, jotka ovat löytäneet uuden tavan tehdä rahaa.

  Jos pakolaisella on paljon rahaa, saattavat salakuljettajat järjestää hänelle suoraan väärennetyn passin sekä lentolipun Eurooppaan.

  Yleensä pakolaiset kuitenkin liikkuvat maateitse Turkista Saksaan ja maksavat eri rikollisjärjestöille matkan edetessä.

  Salakuljetusta mainostetaan mahdollisille asiakkaille arabinkielisten viestien avulla jopa internetin kautta.

  Pakolaisten salakuljetus nousi taas huomioon viime viikolla, kun 71 maahanmuuttajaa löytyi tukehtuneena sinetöidyn kuorma-auton takaosasta moottoritien laidasta Itävallassa.

  Myös suomalaiset, asioita tarkemmin seraamattomat hyväuskoiset ihmiset, on saatu rikollisorganisaatioden viestin viejäksi osaksi markkinointikoneistoa.
  Samalla tavalla toimivat nämä nigerialaiskirjeet, siinä malli, eikun lähetätte vaan suvakeille, varmasti menee läpi.”
  http://mvlehti.net/2015/09/05/rikollisjarjestot-loysivat-pakolaisista-uuden-huippubisneksen-lyo-laudalta-huumeet-ja-aseet/

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
 2. Millä perusteella kaikki haluavat väittää kobaksikeitetyn ja korruptoidun ammattipoliitikon olevan ”pihalla”, ”hyväauskoinen” tms. ja muka uskovan kaiken? Miksi tässäkin seurataan muita ja jotain esikuvia+ Valehtelijoitahan kaikki ns. suvakit ovat ja eritoten nämä valtaan nostetut ammattivalehtelijat ja näyttelijät. Eihän kukaan usko tuollaista ja mies on varmaan vieläkin vanhempi kuin 20 v. Selkeästi tässä ollaan avattu maan rajat ja etenkin taistelukuntoisille ja -haluisille nuorille miehille.

  Myös on avan turhaa puhua järkeä. Pikemminkin tulisi suoraan kertoa, millaisista konnista on kyse päättäjiemme kohdalla ja puhua mustimmista asioista, joita piilotellaan selvästi sen lisäksi, että ikään kuin kohteliaasti olettetaan ihmisen olevan aivoton. Kuitenkaan hän ei ole, joten hän on rikollinen. Apinan tavoin matkitaan tässäkin ja suojellaan rikollisia sen sijaan, että heidät vietäisiin tilille ti vaadittaisiin sellaista. Vähintä olisi olla rehellinen tällaisten konnien suhteen.

  Plusääni(33)Miinusääni(2)
   1. Mistä tiedät, että ei ollut suunniteltu juttu ulostaa suåmalaisten päälle myös tällä tavoin? Meille suorastaan ilkutaan, kuinka meidän on madeltava kurkunleikkaajiemme jaloissa. Ainakin PM esittää, että mamun sanaa eiu voi epäillä. Surkeaa ja tietenkin aivan valheellista ja mielipuolista. Valehteluahan se on.

    Plusääni(29)Miinusääni(1)
 3. Nyt on kansalaispidätysten aika. Joka miehen kiinniotto oikeus.

  Pääministeri Sipilä sekä muut ministerit on otettava kiinni törkeästä maanpetoksesta.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 4. Tällaisten elättämiseen sosiaalipummeina, ryöstäjinä, raiskaajina ja muiden rikostentekijöinä vallanpitäjämme leikkaavat vähäosaisimmilta ja puolustuskyvyttömimmiltä suomalaisilta – Kalergi-suunnitelman toteuttamiseksi ja jotta jotkut narsistiset, julkisissa tilaisuuksissa selfie-kuvia ottavat psykopaatit pääsisivät politrukin virkoihin Brysselin lihapatojen ääreen:

  ”Yli 4000 Isis-järjestön sotilasta on saapunut EU-maihin pakolaisten vanavedessä, kertoi Sunday Express viitaten lähteeseen Isisissä.

  Lähteen mukaan islamistit sekaantuvat pakolaisten joukkoon Turkin Izmirissä ja Mersinissä. Välimeren kautta he pääsevät Italiaan. Sieltä islamistit lähtevät muualle eurooppaan…

  Kaksi paikallista salakuljettajaa on vahvistanut tätä tietoa. Toinen salakuljettajista kertoi auttaneensa ainakin 10 Isis-soturia pääsemään Eurooppaan, jotkut sanoivat halunneensa tavata perheensä ja jotkut halusivat valmistautua tehtäväänsä, kertoi mies.

  Tämä on ollut jo selvää pitkän aikaa monille valveutuneille, toisin kuin Suomen hallinnolle ja suvaitsevaistolle.”
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/09/07/yli-4000-isis-soturia-on-saapunut-eurooppaan-pakolaisena/

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
   1. Kysymyksesi on käsittämätön. En osoita minkäänlaista ymmärtämystä ISIS-sotureita, heitä salakuljettavia rikollisia tai ISIS-sotureita maahamme avosylin vastaanottavia maanpettureita ja suvakki-idiootteja kohtaan. Oletko vainoharhainen?

    Plusääni(6)Miinusääni(3)
     1. ???
      Toistan mitä jo sanoin: ”En osoita minkäänlaista ymmärtämystä ISIS-sotureita, heitä salakuljettavia rikollisia tai ISIS-sotureita maahamme avosylin vastaanottavia maanpettureita ja suvakki-idiootteja kohtaan. Oletko vainoharhainen?”

      Jokainen voi katsoa viittaamani artikkelin http://mvlehti.net/2015/09/07/yli-4000-isis-soturia-on-saapunut-eurooppaan-pakolaisena/ kommenteista (tällä hetkellä 29 kpl) miten artikkelin lukijat ovat ymmärtäneet artikkelin tarkoituksen – ”selvää persupaskaa”??!! ja minä artikkeliin viitannut ”ymmärrän heitä [suvakkeja, ISIS-sotureita] loputtomiin”. ORWELILAISTA kielentulkintaa henkilön – minun – mustamaalaamisekseni mm. epäluotettavaksi, motiivi tähän räikeään vääristelyyn on itselleni tuntematon!

      Plusääni(10)Miinusääni(0)
     2. Netti on täynnä valitusvirrenomaista vuodatusta, jossa toistellaan ihan asiaa, mutta kuitenkin samalla rikolliset ja muut ryökäleet esitetään hyväuskoisiksi ja sinisilmäisiksi tms. tai oletetaan. Tämä viesti hukkuu joukkoon ja vaikuttaa niidne tavoin. Olisi oltava selkeämpi ja varovaisempi. Rikollisillle on turha selittää asioiden tilaa, koska he tietävät sen. Viesti on suunattava muille. Heille on myös lerrottava rikollisten olevan rikollsiia eikä mitään muuta.

      Plusääni(5)Miinusääni(4)
     3. »Netti on täynnä valitusvirrenomaista vuodatusta, jossa toistellaan ihan asiaa, mutta kuitenkin samalla rikolliset ja muut ryökäleet esitetään hyväuskoisiksi ja sinisilmäisiksi tms. tai oletetaan. Tämä viesti hukkuu joukkoon ja vaikuttaa niidne tavoin. Olisi oltava selkeämpi ja varovaisempi. Rikollisillle on turha selittää asioiden tilaa, koska he tietävät sen. Viesti on suunattava muille. Heille on myös lerrottava rikollisten olevan rikollsiia eikä mitään muuta.»

      Hyvä mies, sinun jutuistasi ei saa vittuakaan selvää.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. ”Suvakit ja eläinten vallankumous
  Koira on hieno ja upea eläin, mahtava kumppani, mutta toki elää vain viettiensä varassa. Se ei osaa laskea tai järkeillä. Jokainen koiran kanssa elänyt ihminen tietää, että koirat ovat hyvin empaattisia. Ihmisen ja koiran, näiden kahden yhdessä kehittyneen lajin suurin ero onkin ihmisen kyky laskea ja järkeillä.

  Valitettavasti yllämainittu ihmisen ja koiran ero ei kulje näiden kahden lajin rajalla. On paljon ihmisiä, jotka ovat kuin Pavlovin koiria ja joita on erittäin helppo ohjailla. Kun lehdistö käskee kuolaamaan, suvakki kuolaa. Kun lehdistö lavastaa kuolleen lapsen kuvan ja levittelee sitä ympäriinsä, suvakin empatiavaisto pärähtää ylikierroksille ja se vähäinenkin kyky älylliseen analyysiin ja ongelmanratkaisuun, mikä tällä ryhmällä on, katoaa taivaan tuuliin.

  Suvakki on lehdistön orja. Kun valtamediat haluavat suvakkipaniikin, ne painavat suvakkipaniikkinappia. Se onnistuu helposti lavastamalla kuolleita lapsia traagisiin asentoihin ja valokuvaamalla heidän ruumiitaan. Suvakit ovatkin vallan sylikoiran oma armeija. Heidät valjastetaan milloin mihinkäkin järjettömään typeryyteen…”

  Koko artikkeli – lukemisen arvoinen: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/suvakit-ja-elainten-vallankumous

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 6. Eikö rikkaalla voi olla hengen hätä? Kauanko kestää lento Bagdadista Saksaan tai Sveitsiin? Entäs jos kaverin isä onkin surmattu? Ja hanta on uhattu?

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 7. ”Turvapaikanhakijoiden kustannukset tällä vauhdilla yli 2 miljardia vuodessa
  Sipilän on turha itkeä mistään yhteiskuntasopimuksesta.

  Vastaanottokeskuksien tilinpäätöksistä ilmeni hinnat asukeille. MTV3:n ehdottama 40 € / päivä ei riitä, vaan hinta esimerkiksi Oulussa vuonna 2013 oli 58 € aikuiselta (alaikäisten säilöhinta on melkein kymmenkertainen).
  Lasketaan, jos tuolta tulee se 300 päivässä. Odotetaan, että asumisaika VOK:ssa on vaikka vuosi (turvapaikanhakijahan muuttuu heti kalliimmaksi, kun saa turvapaikan / oleskeluluvan).

  300 tulijaa x 365 päivää = 109 500 tulijaa… sanotaan 100 000 tulijaa pyöreästi

  100 000 x 58 € = 5,8 miljoonaa €/päivä

  5,8 miljoonaa € x 365 päivää = 2,117 miljardia / vuosi.
  Yli kaksi miljardia euroa vuodessa!

  Kommentteja:
  “Vauhti on siis jo yli 100 000 vuodessa. Kohta ohitetaan Ruotsi, ellei nekin ryhdy ennätystehtailuun kilvan meidän kanssa.”

  “Onkohan tälle maapallon akselille tapahtunut jotain, kun kaikki maailman tyhmyys on pakkautunut tähän maahan?”” , http://mvlehti.net/2015/09/08/turvapaikanhakijoiden-kustannukset-talla-vauhdilla-yli-2-miljardia-vuodessa/

  Suvakeillehan tästä on turha puhua: ”Valitettavasti laskennon taito ei ole edennyt suvakeille asti. Koska he eivät osaa laskea, on heidän mielestään rationaalista auttaa partalapsia aina vain enemmän ja enemmän, vaikka Suomen talouslaiva on reikiä täynnä ja telakkakin on tulessa.” (Susanna Kaukinen, http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/suvakit-ja-elainten-vallankumous ).

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 8. Tanskasta tällaiset tyypit karkoitetaan jo rajalla. Tanskassa leikattiin pakolaiisiten päivärahoja juuri 50% ja Tanskan hallitus julkaisi maanantaina neljässä arabiankielisessä lehdessä ja internetissä seuraavan mainoksen, jolla varmistetaan, että pakolaiset jatkavat matkaansa Tanskan halki läpikulkumaana, eivätkä jätä turvapaikkahakemustansa Tanskaan:

  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/09/07/denmark-places-an-advertisement-in-lebanese-newspapers-dear-refugees-dont-come-here/

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 9. Edelliseen kommenttiini 8..9.2015 at 13.37 lisäyksenä vielä, että myös johtaville narsistis-psykopaattisille maanpetturi-vallanpitäjillemme mainittua laskelmaa on turha esittää, koska heille kaikki muu on toisarvoista sen rinnalla, että he pystyvät edistämään Kalergi-suunnitelman mukaista Suomen tuhoamista maahantunkeutuja-invaasiolla sekä sen aiheuttamalla talouden romahtamisella ja siitä palkkiona heidän politrukin-virkansa Brysselin lihapatojen äärellä varmistuu. (Katainenhan palkittiin politrukin viralla Brysselin lihapatojen äärellä siitä, että hän repäisi Suomen veronmaksajien selkänahasta pelastuspaketin konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ULKOMAISTEN pankkigangstereiden keinotteluvoitoille – ”vastuullisesti” meidän jo silloin kriittisen korkeaksi PAISUTETTUA ulkomaanvelkaamme lisäten; suomalaiset pankithan eivät olleet rahoittaneet Kreikkaa.)

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 10. aitojen muslimien ja kristittyjen tulee liittoutua sanoo:

  Tänään menin pikkukauppaan myöhään. Sinne tuli noin 10 ilmeistä muslimia ja heidän johtajansa, joka valvoi operaatiota ulkopuolella. Tarkoitus oli kai pelotella minua, koska olin kertonut kristityille netissä, että kristityn ei tarvitse eikä saa auttaa pahoja pahuuden teossa? Yököttävät kassaneidit olivat aivan innoissaan. Luulivat että nyt osoitetaan kristitty raukaksi ja pahaksi ihmiseksi. Haukuin nämä islaminuskoiset täytyy sanoa, melko rumasti. No osoittautui että operaation johtaja oli asunut lapsuudenkotini lähellä ja kerroin tämän hänelle ja että lapsena jo olin hänet nähnyt. Sanoin että hänestä ei sentään aivan paha ollut tullut, kun sentään osaa vielä olla ystävällinen ihmisille. Herra avasi tämän jälkeen mieleni ja ymmärsin, että operaation johtaja, sanoi alaisilleen useita kertoja, että tälle miehelle ei saa tehdä pahaa.
  Mitä sitten tästä voi oppia. Opetus on käsittääkseni tässä. Siionistien tarkoitus on usuttaa islaminuskoiset niiden kimppuun, joita he pitävät kristittyinä, vaikka eivät ole, kun eivät kristinuskoa noudata. Mutta mitä tulee tapahtumaan on, että nämä muslimit pystyvät ymmärtämään, että on olemassa hyviä kristittyjä ja heidät nämä muslimit haluavat säästää. Siis jos muslimit tekevät joskus kapinan, niin ainakin minä liityn muslimeihin, joissa sentään on Herran hyvyyttä. Se on varmaa, että suomalaiset riivatut ateistikommunistit eivät kristittyjä tule säästämään. Eihän heissä ole moraalin hiventäkään.

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
 11. Ja on mahdollista, että musut ovat antisemitistejä tai tulevat sellaisiksi. Silloin he ovat tietenkin sata kertaa parempia kuin suåmalaiset persut ja vastaavat.

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
    1. Niin ovathan arabit/palestiinalaiset myös seemiläisiä. Silti käsite on vakiintunut juutalaisuuden tunteville ja heidän projektiensa arvostelijoille ja vatustajille. Kv. juutalaisuuden vastavoimalle tai sellaisille, joista juutalaiset eivät pidä. Sellaisille, jotka haluaisivat juutalaisten panemista kuriin tms. Minusta käsite alkaa olla lähinnä kunnianimi.

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. Niin ja joo, suurin osa juutalaisista ei ole seemiläisiä, vaan kasaareja. Loputkin aika lailla muita kuin semiittejä. Ehkäpä olisi syytä puhua juutalaisvastaisuudesta tai antijudaismista tms.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Magneettimedia huonona paskapropagandasivustonakin on sentäään vähemmän huono kuin korruptoitunut ns. valtamedia… – MV-lehti on paras !!!

  Plusääni(0)Miinusääni(13)
 13. Tästä ”17-vuotiaasta” apinasta pitäisi antaa tappokäsky kohdattaessa. Ja kun J. Pipipää tässä joskus keksii taas jalkautua rahvaan pariin ja alkaa leikkimään kansanmiestä, niin radikaalimpiin toimenpiteisiin pitäisi jonkun suomalaisen nyt uskaltaa.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 14. Jutku-YLE rummuttaa: Tornioon tuli perheitä (SPR). Silti aivan ylivoimaisesti suurin osa näistä ”pakolaisista” on miehiä parhaassa iässä l. sotilaita. Ja jos he eivät ole sotimassa kotimaissaan tunkeutujaa vastaan, on heidän pakko olla samalla puolella (NATO, Israel, USA jne.). Nyt suomalaisten on aika tehdä valintansa: oletko Suomen vai NATOn puolella?
  YLE myös jatkaa että näitä miehittäjiämme aletaan oikein tarkistaa raja-alueella poliisivoimin, pakolaislain turvin. Runkkari-Orpokin mölisee ”linjan koventuneen”, eli luvatta maahan tunkeutuneet eivät voi jatkaa matkaa ENNEN KUN HEIDÄN ASIANSA ON KÄSITELTY. Eli he jatkavat matkaansa. Kuten kaikki tietävät: paska valuu alaspäin.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 15. SPR:n mies väittää nähneensä eilisessä kuljetuksessa myös naisia ja lapsia. Koska kyse on rikollisesta puljusta ja valehtelijjoukkiosta, ei ole välttämättä nähnyt yhtään lasta tai naista. YLE uutisoi siis, kuitenkin, että olisi tullut perheitäkin Tornioon. Silti aika veikeää tuo kaikki. Muiden kuin nuorten miesten saapuminen on kuin ihme. Heti alettiin valehdella, että tulisi myös perheitä. Jotta kansa ei suuttuisi ja voitaisiin tuhota ilman ongelmia Suomea. Nyt tämä maa tuhotaan kerralla.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat