Video: ”rasismia” vastustava kiihkoilija nolasi itsensä Helsingissä

Kansallinen Vastarinta julkaisi viikonvaihteessa videon, joka osoittaa, kuinka fanaattista ja epä-älyllistä toimintaa ”antirasistinen” aktivismi pahimmillaan on.

Videolla esiintyy rasisminvastaiseen mielenosoitukseen matkaava nainen, joka törmääkin yllätyksekseen kansallissosialistiseen mielenosoitukseen.

Nainen menettää nopeasti itsehillintänsä, ja hänen kumppaninsa joutuu seuraamaan syljensekaista raivokohtausta vierestä vähintäänkin nolostuneen oloisena.

Kansallisen Vastarinnan mukaan naisen jälkeen paikalle saapui astetta uhkaavampia vasemmistofanaatikkoja, jotka kantoivat käytöksensä perusteella mukanaan laittomia esineitä.

Kun fanaatikoista aggressiivisin sai ”kurinpalautuksen”, häipyi seurue kuitenkin nopeasti paikalta. Poliisi kävi selvittämässä tilannetta, mutta tuli ilmeisesti siihen lopputulokseen, että hätävarjelussa oli noudatettu kohtuullisuutta.

 

Lue myös: Pidetään Suomi Suomena –mielenosoituksen somaliesiintyjä herättää vastustusta

22 kommenttia

 1. Ikävää nähdä kuinka vasemmistolinen mädätys toimii yheiskuntamme heikoimmissa yksilöissä joilla ei ole riittävää älykkyyttä ajatella omilla aivoilla vaan toimitaan median ohjaamina.

  Plusääni(61)Miinusääni(1)
 2. Jonkinlainen vihanhallinta-terapia olisi tytölle paikallaan. Ei tuollaisesta muuten hyvää seuraa, vaan jossain vaiheessa saa ”nauttia kylvämistään hedelmistä”.

  Poikaystävää kävisi muuten sääliksi, mutta itsehän on paikkansa valinnut raivottaren kynnysmattona.

  Plusääni(48)Miinusääni(1)
  1. ”Poikaystävää kävisi muuten sääliksi”

   No miten sen nyt ottaa. Onko tuo harmaahiiri-lapatossu edes mies? Voi olla että on joskus ehkä ollut, mutta tätä nykyä kivekset on tukevasti tuon räkivän raivottaren taskussa. Oma valinta, ei sääliä, ei jatkoon.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Sääliksi käy, nätti likka mutta aivot ja käytöstavat puuttuvat!

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 4. Sinä on jollekin ”sopeva” emännän alku. Mies kiemurtelee kuin Marita Taavitsainen taustalla.
  Tämän päivän ”justiina” ja onko seuralainen sitten se ”pekka puupää”.
  Ikävä sanoa, mutta tähän on tultu. Maata johtaa käytännössä naiset, osa toki ”väärillä” vehkeillä, mutta kuka tervesieluinen hormooninsa kurissa pitävä normaali suolmalainen mies tahtoo ja haluaa enää naimisiin ”tavja havosten” kanssa, jossa liekanaru on yhtä pitkä kuin Pentti Arajärvelläkin oli kun taullukaupoille läksi. Sossu-ämmät ovat hermonsa menettäneitä feministi-seireenejä, jotka antavat yhtä mieltä olevan miespolon olla hengissä, jonkin aikaa, kunnes kyllästyy tämän ”raahaamiseen”, mutta eritoten siitä että se on aina samaa (naisen logiikkaa) mieltä kaikesta. Sanomattakin on selvää, ettei sängyssäkään suju, koska vässykkä ei ole se Tiikeri, mitä tiedostava ja koko partriakkaaliseen yhteiskuntaan perin pohjin paatunut nainen odotti hänen olevan. Eli miehen olisi pitänyt olla samanaikaisesti karjuva peto ja surumielisin silmin katseleva cockelspanieli. Ja sen toteuttaminenhan on maailman yksinkertaisin asia. Syy on vain siinä, ettei mies kunnioita häntä naisena, eikä hänen oikeuksiaan.
  ”lara croft” tuimana.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 5. Tällaiselle globaalieliitin lakeijalle pitää vastata juuri näin.

  Mitä väliä sillä on, vaikka hän kiljuukin siinä?

  Ohikulkijat vain näkevät hänet sellaisena kuin hän on eli hysteerisenä komukka/viheridioottina.

  Hienoa toimintaa oikeilta isänmaanystäviltä.

  Siinä näette miehiä. He pistävät itsensä peliin.

  Tällaista asennetta tarvitaan 12.11. 2016 vihollisen pesässä, Tukholmassa, sionistien ykköspesässä, wolodarskien, barbaraspectren ja aschbergien demonisoimassa valkoisen kansan kansanmurhapäämajassa.

  Siellä mitataan, kuka vain puhuu ja kuka seisoo rivissä, kun vastassa on globaalieliitin verikoira.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
  1. Natsit mokasivat ja heittäytyivät porukalla pelleiksi. Nainen kenties menetti malttinsa ja kaiketi oli myös väärässä, mutta hänessä oli silti enemmän munaa kuin noissa tolloissa, jotka pilaavat ajamansa asian – monessa mielessä ihan hyvän asian.

   Videon nainen oli selvästi jännittynyt; sanansa menivät sekaisin ja väkivallan uhan edessä hän pelkoansa peittääkseen kompensoi, valitettavasti liikaa. Mitä tähän natsit? Ylpeilivät. Isottelivat. Kun nainen yritti ottaa lipusta kiinni, lipunkantaja oli lyödä – käden liike ei jättänyt tulkinnanvaraa.

   Videolla näkyi myös kuinka natsien puolelta heitettiin jollakin naista kohti. Mulkvisteeraamisesta huolimatta paskamagneetit vain kiinnittävät huomion siihen mistä saavat kiksinsä – väkivallan uhriin jota kuulemma ojennettiin. Kurinpalautus-termillä oikeutettiin provokaatioiden seuraukset.

   Mitäpä jos seuraavalla kerralla olisitte vähemmän kusipäitä? Tarjotkaa tuoli, kupillinen kahvia, olkaa nöyriä, ottakaa vastaan kritiikkiä ja suodattakaa siitä oleellinen, mutta yrittäkää nähdä mikä osa kritiikistä on oikeutettua. Ei ole syytä automaattisesti olettaa, että kritiikin esittäjä olisi teitä tyhmempi taikka sivistymättömämpi.

   Jos tyyli ei muutu, olette jatkossakin marginaaliporukkaa. On vaikea uskoa sellaisia, joiden imago on väkivaltainen niin historiallisesti, tai valtamedian mukaan, kun vielä omatkin videonne niitä koskevine artikkeleineen ja kommentteineen todistavat teitä vastaan. Tätä vasten… miten ihmeessä te kuvittelette saavanne maltillisia ja järkeviä ihmisiä riveihinne, vieläpä enemmistöksi.

   Plusääni(3)Miinusääni(22)
   1. Nordfront-sivusto on pelkkää asiaa. Sieltä et hakemallakaan löydä muuta kuin raskasta asiaa.

    Filmin kansallismieliset ja -sosialistit toimivat täysin oikein. Et varmaankaan ole ollut eturivissä? Et taida tietää, kuinka paljon sitä miestä se vaatii. Nykyiset valkoisen kansan suurkaupungit ovat tiukasti vihollisen otteessa. Itse asiassa siellä on hyvin, hyvin vaarallista, jos et kumarra sionistiherraa. Ns. antifasistit voivat tehdä aivan mitä vain, he ovat väkivaltakoneiston suojeluksessa.

    Nämä miehet edustavat sitä viimeistä linjaa ennen koko maan tuhoa ja heillä ei ole enää aikaa eikä varaa hempeillä idioottien kanssa. Pelkästään se, että he nostivat lipun esille, on suuri voitto, sillä aivan kohta tulee aika, jolloin tuo lippu on ahdistetun valkoisen kansan viimeinen toivo.

    Te hyväntahtoiset, ”korrektit” ihmiset ette ymmärrä, minkälaisen pedon kanssa me olemme tekemisissä (engl. ”the true nature of the beast”). Tämä peto on se sama narttu, joka tappoi kokonaisen kansan naapurissamme. Ettekö te ymmärrä, mitä siellä tapahtui? Oletteko sokeita?

    Naapurissamme tämä sama iankaikkinen peto vei kodeistaan miljoonia ihmisiä tapettaviksi vain siksi, että se oli heistä hauskaa, he nauttivat siitä, he halusivat tappaa, heidän mielestään se oli oikein. Nämä yagodat ovat jo joukossamme, koivulaaksot odottavat lupaa, he ovat valmiina.

    Jos nyt jäädään istuksimaan kahville pedon kanssa niin peto nauraa ja tappaa meidät.

    Tämä sama narttu on taas tiineenä ja sen kanssa ei voi keskustella.

    Plusääni(14)Miinusääni(1)
   2. No kyllä on selkeästi vihollisen tekstiä taas. Vai että olisi pitänyt antaa häirikön ottaa lippu ja talloa se jalkoihinsa. Sitten olisit tullut ilkkumaan, kuinka sankarillisesti nainen uhmaa ”natseja”. Muutenkin viestisi ovat olleet äärettömän vastenmielistä luettavaa. Myrkkykeitoksia. P**kaviestien määrästä huomaa, kuinka paljon toisilla todella on jo valtaa ja rahaa.

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
    1. Vai noin helposti päätyy viholliseksesi. Olen lähinnä sydämettömien idioottien vihollinen, että revi siitä.

     ”Vai että olisi pitänyt antaa häirikön ottaa lippu”

     Niin en sanonut.

     ” ja talloa se jalkoihinsa.”

     En noinkaan.

     ”Sitten olisit tullut ilkkumaan”

     Älä luulottele.

     ”kuinka sankarillisesti nainen uhmaa ”natseja”.

     Taas pieleen. En tunne enkä tiedä kyseisen naisen arvo- tai ajatusmaailmaa enkä tiedä mitä tarkalleen ottaen hän vastustaa. Jos hän vastustaa sortokoneistoja, siinä on hyvä pohja keskustelulle, että mitä ne sortokoneistot on, mitä tahoja niiden taustalla oikein on.

     Vastustan sellaisia tahoja, jotka rakentavat sortokoneistoa sortokoneiston tilalle, tai ainakaan en näe syytä seistä heidän riveissään.

     ”P**kaviestien määrästä huomaa, kuinka paljon toisilla todella on jo valtaa ja rahaa.”

     Mitäköhän tuokin tarkoittaa, että minulla on paljon valtaa ja rahaa, vai ettei ole.

     ”Muutenkin viestisi ovat olleet äärettömän vastenmielistä luettavaa.”

     Totuus vapauttaa. Joskus se silti tekee kipeää.

     Plusääni(2)Miinusääni(7)
   3. tyrsky, nuo kommenttisi alkavat pikkuhiljaa muistuttamaan enempi ja enempi Elie Wieselin holohölöjorinoilta, joissa kaikki paino on epäoleellisuuksilla. Kun joku vastaa kommenttiisi asiapohjalla, yllättäen vaihdatkin lähestymistapasi tekohumanistista analyyttiseksi, muttet pureudu alkuperäiseen kysymykseen vaan vastaajaan. Ei tullut kauppoja, ei.

    Valhe orjuuttaa, mutta siitä saa aina ylennyksen ja bonuksena mahdollisuuden voittaa monta tonnia noin tulevaisuudessa.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
    1. Eikä tuo tyrskyn valehtelu orjuuta ainoastaan häntä itseään, vaan kokonaisia maanosia. Vastikään Nalle pankkiirinpunainen paskaparoni Wahlroos oli jorisemassa jotain liian korkeasta palkkatasosta. Hänen mukaansa ongelma ovat länsimaat.

     Maapallolla on ehkä 1 miljardi yli köyhyystason elävää valtaosin länsimaissa ja loput 8 miljardia elävät alle köyhyysrajan. Todellinen ongelma on siinä, kun maailmanlaajuinen ostovoima ei ole kuin 1/9 siitä, mitä sen pitäisi olla. Tietyt tavarat tekevät silti kauppansa, oli hinta mikä oli, kuten öljy ja ruoka.

     Kun palkkataso putoaa suhteessa öljyn hintaan, putoaa myös kiinteiden omaisuuksien arvo. Näitä omaisuuksia vastaan antaa punainen Nordea toki lainaa, jotta voisi ostaa kiinalaista rihkamaa, jota ei enää Suomessa saada päästömääräysten mukaan tehdä. Ja kun laina jää maksamatta, perii pankki takauksena olevan omaisuuden. Pohjimmiltaan tämä on julkisesti hyväksyttyä rahanpesua, koska lähtökohta raha oli tyhjästä painettua.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
    2. ”et pureudu alkuperäiseen kysymykseen vaan vastaajaan”

     Mielenkiintoinen kommentti, etenkin kun aloitit viestisi näin:

     ”tyrsky, nuo kommenttisi alkavat pikkuhiljaa muistuttamaan enempi ja enempi Elie Wieselin holohölöjorinoilta, joissa kaikki paino on epäoleellisuuksilla.”

     On muuten kummallista kirjoittaa jostakin alkuperäisestä kysymyksestä ja siihen vastaamisesta kun minulle ei mitään kysymystä edes esitetty. Itse artikkelia kyllä kommentoin, samoin riekkujia.

     Lopettakaa nuo idioottimaiset vihatalkoot. Tuota videon naista kommentoitte mitä monipuolisimmalla vimmalla ja ylistätte huonosti käyttäytyviä. Jos teillä todella on jokin ihanne ja esikuvallinen malli historiassa, niin pitääkö ymmärtää myös esikuvienne olleen moisia rähjääjiä, vai pitääkö vain teidät todeta pahanlaatuisiksi?

     ”holohölöjorinoilta, joissa kaikki paino on epäoleellisuuksilla”:
     ”Valhe orjuuttaa, mutta siitä saa aina ylennyksen ja bonuksena mahdollisuuden voittaa monta tonnia noin tulevaisuudessa.”

     Plusääni(0)Miinusääni(6)
 6. Oikeasti ihan vitun sairasta mesota toisten mielipiteistä tai poliittisesta suuntautumisesta.
  Mitä se on keneltäkään pois, jos joku on kansallissosialisti (tai vasemmistoanarkisti)?

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 7. Ihan oikien, uusnatsit on paskoja vanhat natsit oli paskempia. Mitäs te niinkuin meinaatte, hyökätä Ruotsiin ja hakea elintilaa idästä vai? Lopettakaa tuo leikkiminen isot pojat.

  Plusääni(1)Miinusääni(10)
 8. En ymmärrä miksi Magneettimedia ja SVL tukevat talmudistien kehittelemää valheellista teoriaa ihmisroduista, jonka alkuperä Darwinismissa? He joutuvat siksi turhaan taiteilemaan veitsen terällä, puolustellessaan ns. rasismiaan ? He ajavat itsensä ansaan!

  Sillä,
  Mitä enemmän asiaa tutkii, sitä enemmän rasismi -käsitteen alkuperä, eli tämä Darwinistinen teoria ihmisroduista johtaa suoraan sylttytehtaalle (talmud).
  http://www.scientificamerican.com/article/why-is-this-darwin-different-from-all-other-darwins/

  Darwin oli juutalainen. Trotski oli myös juutalainen kuten MARX, ENGEL, LENIN, Freud, Einstein, ja monet muut ”suuret” nimet. Nämä kaikki ovat samaa mädätys jatkumoa ja näiden huijareiden kehittelemät valheelliset teoriat ja ideologiat näyttävät olevan vallassa vielä tänä päivänäkin. Mm. Atomipommi on saman poppoon kehittelemä huijaus, ja Einstein plagioi teoriansa muilta. Einstein ei keksinyt itse yhtään mitään.
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/12/06/atomipommiuskonto/
  https://totuusbloki.wordpress.com/2013/08/19/albert-einstein-juutalainen-huijaus/

  SVL on itse julkaissut artikkelin, jossa varoitetaan juuri näistä kaikenlaisista vihollisen kehittelemistä valheellisista ideologioista ja teorioista, joita käytetään vain aseena ja tuhovälineenä meitä vastaan (psykologista sodankäyntiä):

  http://www.vastarinta.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-1/

  Neuvostoliiton juutalaisten katekismus, osa 1


  http://blogit.mvlehti.net/wotan/2016/03/10/psykologinen-sodankaynti-otteita-yuri-bezmenovin-suusta/

  Ne teoriat ja asiat, joista pidetään juutalaisten omistamissa medioissa eniten ääntä, ovat useinmiten huijausta. Katsokaa ”sillä silmällä” esim. Hollywood tuotantoa, ne ovat täynnä atomipommia, evoluutioteoriaa, kristinuskon vastaisuutta, rokotemyönteisyyttä (aina kehitetään jokin vastalääke yms.), holokaustia, ja jne. Faktista totta niissä on todella vähän.

  Teoria ihmisroduista on jopa nykytieteen (biologia) vastaista.
  On havaittu, että jos otetaan mitkä tahansa kaksi ihmistä maailmasta, geneettiset erot heidän välillään ovat luokkaa 0,2%. Sellaiset kuin ”rotueroiksi” katsotut ominaisuudet muodostavat vain 6% tuosta geneettisestä peruserosta, vastaten ihmisten välisten geneettisten erojen luokkaa 0,012%.

  Kulttuuri ja käyttäytymiseroja on toki olemassa paljonkin, mutta silloin ei pitäisi puhua roduista, sillä ihmisen rotueroille ei pystytä osoittamaan näyttöä biologian puolelta. Ihmisroduista puhumisella tuetaan vain valhetta ja teoriaa Darwinistisesta evoluutiosta (itseasiassa rasismia), kunnes joku pudottaa teidät langalta, kyselemällä biologisen näytön perään.

  Darwin puhui (etenkin kirjassaan ”The Descent of Man”, ”Ihmisen syntyperä”) alemmasta rodusta, ylemmästä rodusta, primitiivisestä rodusta, kehittyneestä rodusta jne.
  Darwinin kehitysoppi edellyttää rotuja apinan ja ihmisen välimaastoon, ja lähes kaikki uskovat sen. Miksi uskovat sen? Koska se antaa laillisen ja tieteellisen verukkeen suunnata viha ja syrjintä eri ihmisryhmiä vastaan. Rasismi on siis perkeleestä sikiävää vihaa, joka käyttää oikeutuksenaan (verukkeenaan) Darwinin epätieteellistä kehitysoppia.

  Ihmettelen suuresti tätä Suomen vastarinnan vihollisen puolelle asettautumista. Ilmeisesti tämäkin johtuu siitä, että luonnollisen ihmisen sydän on jo valmiiksi vihollisen puolella. Synnynnäisesti siis. Tämä on siten tietenkin loogista jatkumoa tälle petoksellisuudelle. Sama nähtiin toisen maailmansodan lopussa Wehrmachtin kenraalien petoksellisuudesta, heidän tekojansa ohjasi kuolemanpelko. Ilmeisesti, kun sydän on vihollisen puolella, ei kyetä edes erottamaan totuutta valheesta. Mennään rysketään vain eteenpäin jossain ihmeellisessä hybriksessä ja kansallismielisessä hurmoksessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Evoluutioteoria on huijaus,Mutta se ei poista sitä tosiasiaa että kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia Väitetäänhän että ihmisen ja apinankin dna:n ero on olematon,Ja monikulttuurisuus on tuhoon tuomittu ajatus Parempi olisi vain että suojellaan omaa kansanryhmää ulkopuolisilta vaikutteilta,Ainoa oikea pyrkimys on vastustaa monikulttuurisuutta,Kaikki jotka siihen lähtevät mukaan tulevat hukkumaan tulvan alle.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Monikulttuurisuus tuhoaa kaikki kulttuurit keskuudestaan. Jälkelle jää vain juutalainen messiaanisuus, ja sen ylivalta, jossa muut ovat orjia. Tähän kaikki tähtää. Tämän puolesta torilla tänäänkin marssitaan – itsetuhon puolesta.

    Kristinusko (jossa on mukana Jumalan varjellus) suojelelisi kansaamme ulkopuolisilta vaikutteilta. Mutta, tätä kansa ei halua. Se kuolaa vain kaikkea sitä mädättävää ja vesittävää. Suomen kansa sylkee Jumalan silmille, ja sitten valittaa kohtaloaan, kun siihen tuleekin vastareaktio.

    Ja kyllä, Ihmisen ja simpanssin ero ei todellakkaan ole olematon. Tämäkin on taas vain huijaus, johon vain jostain syystä taas halutaan uskoa, vaikkei väite ole edes totta. Tälläisiä väitteitä ”ihmisen ja simpassin olemattomasta erosta” ne evoluutiomiehet meille syöttävät ja me uskotaan. Esim. ihminen osaa puhua ja ihmisen käden taidot ovat aivan eri luokkaa vrt. simpansseihin, ihmisen ja simpanssin ero on todella suuri.

    Tämä on niin läpensä mätää touhua muutenkin. Omaa pesää ei viitsitä siivota. Vastarintaliikkeisiin ja Odineihin otetaan selkeitä väkivaltarikollisia joukkoon, revitellään juutalaisten itse kehittelemillä rotuteorioilla, ja selvillä falseflägeillä joihin on lavastettu syylliseksi jokin muslimia esittävä tyyppi, ikäänkuin pilataan koko touhu aivan tahallaan. Tarkoituksellistako ? Tätä olen jo kauan pohtinut …
    https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/comment-page-2/#comment-1662

    Onko kaiken tarkoituksena sittenkin tässä Kansallisessa Vastarinnassa yms. saada kansallissosialismi näyttämään typerältä ja vastenmieliseltä suuren yleisön silmissä ? Mokataanko vähän väliä siksi tahallaan ? Tuokin aseman juttu olisi ollut estettävissä jo ennakkoon. Kaverilla oli väkivaltarikostuomioita jo ennestään. Itsepuolustustaidot ovat sitten asia erikseen, sellaisiakin yksilöitä esillä oloon varmasti löytyy joilla ei ole taipumusta väkivaltaan.

    Kaikkialla kyllä puolustellaan kaikenlaisia oikeuksia, mutta ei vastusteta lasten murhaamista aborteissa, siitä ollaan kaikkialla hiljaa. Tämä on irvokasta.
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/17/julki-ihmisten-kaksinaismoraali/

    Tästä aidosta verilöylystä, lasten murhaamisesta aborteissa, ollaan kaikkialla hiljaa. Näitä Murhattuja lapsia ei edes haudata.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Tais vaan kansallisosialistit Saksassa joutua muksimaan kommunisteja ihan samalla tavalla,Tässä tapauksessa jimi vaan otti sairaalasta päästyään överit ja verisuoni katkesi päästä.

     Mitä sitten erinäköisiin ihmisiin tulee niin kyllähän se niin on että eroja on kun toiset asui savimajoissa niin toiset teki kivilinnoja tästä ei päästä mihinkään.

     Jumala tulee repimään kaikki puut irti jotka eivät ole hänen luomiaan,Siinä tulee lähtö muille roduille.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat