Pidetään Suomi Suomena –mielenosoituksen somaliesiintyjä herättää vastustusta

Viime lauantaina Helsingissä järjestettiin Pidetään Suomi Suomena –niminen maahanmuuttokriittinen mielenosoitus, jonka oli määrä olla avoin kaikille kansallismielisille. Moni jätti kuitenkin osallistumatta kummallisen puhujavalinnan vuoksi.

Muun muassa perussuomalaisten puoluelehti haastatteli Vuosaareen puhumaan saapunutta somalia Mona Walteria, joka ei ollut kiinnostunut niinkään maahanmuutosta vaan islaminuskon vastustamisesta. Walter asuu Ruotsissa.

Keskustelua Walterin esiintymisestä on käyty muun muassa sosiaalisessa mediassa ja Kansallisen Vastarinnan kommenttiosiossa:

”Meidän oli tarkoitus jatkaa tästä tapahtumasta koko porukalla Vuosaaren mielenosoitukseen, mutta päätettiin vetäytyä kokonaan kaikesta tapahtumaan liittyvästä kun kuultiin että sinne oli hommattu Somali puhujaksi. Somali ei voi koskaan missään olosuhteissa edustaa Suomalaista kansallismielisyyttä. Me myös vastustamme kaikenlaista kansallismielisyyden latistamiseen tähtäävää toimintaa.

On harmillista, että suomalaisista ’kansallismielisistä’ löytyy väkeä, joka kuvittelee että kutsumalla ruotsissa asuva Somali suomeen puhumaan ’Pidetään Suomi Suomalaisena’-tapahtumaan vedotaan tavallisiin suomalaisiin.”

***

”Hyvä pointti! Jos tapahtuman teema on ’Pidetään Suomi suomalaisena’, niin vaikea kyllä käsittää, mitä somali tekee puhujanlavalla.

Varmaan muutama muukin jättänyt osallistumatta tuon vuoksi? Onko tietoa, kuka tuon somalin buukkasi paikalle ja miksi?”

***

”Vastarintaliike oli ainut järjestäjätaho joka vetäytyi tästä tapahtumasta somalin vuoksi. Eli kaikki muut järjestäjät olivat innoissaan hänestä. Hommalla joku jopa kirjoitti vuodattaneensa kyyneleen kun oli niin ylpeä rohkeasta somalista.

Itse ainakin kuulin monien myös Vastarintaliikkeen ulkopuolisten jääneen pois tapahtumasta tämän vuoksi. Yhteensä siis jo pelkästään minun korvaan kaikuneen perusteella pois jäi useita kymmeniä ihmisiä – todellinen lukumäärä lienee isompi. On varmaan selvää että somali hoidettiin paikalle jotta nämä kasvojenkiillottajat voivat taputella toisiaan selkiin ja kertoa maailmalle etteivät ole ainakaan mitään rasisteja. Heille olisi varmaan iha ok jos tänne tulisi miljoona somalia, kunhan eivät olisi muslimeja.”

***

”Outoa, että joku haluaisi mustan naisen puhumaan ’Pidetään Suomi Suomalaisena’ -tapahtumaan. Yritetäänkö tällä nöyristellä valtamediaa, jotta he eivät vain antaisi tätä ’rasisti’-leimaa? Säälittävää, jos joku itseään kutsuu kansallismieliseksi ja haluaa mielistellä valtamediaa.”

Tapahtumaa Walterin vuoksi boikotoineet kansallismieliset eivät siis ymmärrä, miten islamkysymykseen keskittyvä ja Ruotsissa asuva somalimaahanmuuttaja voi esiintyä ”Pidetään Suomi Suomena” –nimisen tapahtuman keulahahmona.

Hommaforumin perustaja Matias Turkkila innostui Walterin Suomen-vierailusta.
Hommaforumin perustaja Matias Turkkila innostui Walterin Suomen-vierailusta.

Walter tukee al-Qaidaa avustavaa Israelia

Walterista tekee erityisen kummallisen hahmon se, että hän väittää yhtä aikaa sekä vastustavansa ääri-islamismia että tukevansa Israelia, ”Lähi-idän ainutta demokratiaa” [sic].

Jopa Israelin tiedustelujohtajat ovat kuitenkin myöntäneet maan tukevan esimerkiksi al-Qaidaa. Lue lisää aiheesta Magneettimedian uudesta artikkelista ”Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille”. Walterin sionismilla ei siis ole mitään tekemistä ääri-islamismin vastustamisen kanssa.

Walterin tukijat ovat vastanneet kritiikkiin toteamalla, että mikäli esimerkiksi Suomeen pakolaisena päätynyt somali jättää islamin taakseen, tulee hänestä automaattisesti suomalainen. ”Vastajihadistien” mukaan maahanmuutto ei sinänsä ole ongelma – islam on. Suomi voisi ottaa vaikka miljoona irakilais- ja somalipakolaista, kunhan nämä eivät olisi muslimeja.

”Vastajihadistit” unohtavat, ettei esimerkiksi eri kansallisuuksien rikostilastoilla ole juurikaan tekemistä uskonnon kanssa. Amerikassa vain noin 1 % mustista on muslimeja, mutta mustat syyllistyvät joissain osavaltioissa yli 30 kertaa valkoisia useammin murhiin ja 11 kertaa useammin raiskauksiin. Koska syylliset eivät yleensä ole muslimeja, ei monikulttuurista rikollisuutta voi selittää islamilla.

Esimerkiksi naisten ympärileikkaukset Afrikassa ja Afganistanin ”tanssipoika”-pedofiiliperinne (Bacha bazi) ovat islamia paljon vanhempia ilmiöitä, joita ei myöskään voida selittää uskonnolla.

Walterin kutsuminen puhujaksi maahanmuuttokriittisiin tilaisuuksiin on siis myrkkyä tiukempaa rajakontrollia vaativalle liikkeelle, koska Walter valehtelee Lähi-idän kriisin ja monikulttuurisen väkivallan taustoista.

Lisäksi Walterin avulla yritetään luoda ajatusmallia, jonka mukaan musta somali voi muuttua suomalaiseksi, kunhan tämä ei ole muslimi. Tällekö pohjalle itsenäisen Suomen maahanmuuttopolitiikka pitäisi rakentaa?

 

Lue myös:

De Wit: ”Kansallissosialistit eivät tervetulleita Itis-mielenosoitukseen”
Valtamedia valehteli röyhkeästi maahanmuuttajan ”pahoinpitelystä” Helsingissä

118 kommenttia

 1. Ei tule mittään. Näitten ihmisten kulttuuritausta, olivatpa sitten muslimeja tai ei on kokonaan toinen kuin meidän suomalaisten ja laajemmin eurooppalaisten. He ovat lapsesta saakka kasvaneet niin toisenlaiseen tapaan toimia – ja hah hah – ”ajatella”, etteivät he edes halua sopeutua tähän maahan. Lisäksi he muodostavat omia ryhmiään, valtaavat omia alueitaan ja käyttäytyvät pahemmin kuin siat vatukossa. Emme me näitä tänne tarvitse, emmekä me tarvitse mitään siionistista paskaa jonka avulla meidän tulisi ”hyväksyä” nämä loiset.

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
 2. ”Amerikassa vain noin 1 % mustista on muslimeja, mutta mustat syyllistyvät joissain osavaltioissa yli 30 kertaa valkoisia useammin murhiin ja 11 kertaa useammin raiskauksiin. Koska syylliset eivät yleensä ole muslimeja, ei monikulttuurista rikollisuutta voi selittää islamilla”.

  Hienoa, että edes Magneettimedian toimitus on tuonut esille tämän seikan. MV:n ja kommentaattoreiden lauma huutaa islamin syyllisyyttä kaikessa liikkuvassa (agenda?) haluamatta ymmärtää, että kyse on genetiikasta, ei ”islamista”. Eri rotujen ja kansojen GENEETTISET erot pyritään piilottamaan poliittisten tai uskonnollisten varjojen viittaan.

  Suomikaan ei ole geneettisesti yhtenäinen. Veri on kuitenkin aina vahvempi poliittisia liirumlaarumeita. Savolaiset eivät ole geneettisesti samaa kansaa kuin useat muut suomalaiset. Ennen tämä savolaisten runsas ei- eurooppalainen siperialaistaustaisuus huomattiin epärehellisyytenä. ”Kun savolainen puhuu, vastuu on kuulijalla”. Poliitikoissa on huomattavan paljon savolaisia.

  Kansallissosialismi voi toimia ainoastaan geneettisesti yhtenäisen kansan tapauksessa. Juutalaiset esim. toteuttavat juutalaista kansallissosialismia Israelissa. Elintilaa tappamalla palestiinalaisia lapsia. Juutalaisetkaan eivät kuitenkaan ole geneettisesti aivan samanlaisia. Askenatsit monottavat sefardeja ja askenatsijuutalaisen mukaan hänet jopa siirrettiin asuntojonossa hännille avioiduttuaan sefardin kanssa.

  Yhtäkaikki. Kyse on vain älyllisistä ominaisuuksista- niitä joko on tai sitten ei. Riippumatta ”islamista”. Esim. Suomessa on asunut suomalaisugrilaisia tataareja, misäärejä, jotka vaihtoivat kielensä ja uskontonsa islamiin Venäjän invaasioissa. Tataareista – muslimeista- ei koskaan ole ollut pienintäkään ongelmaa. Ongelma on vain kehitysmaalaisten kanssa, olivat he sitten juutalaisia tai wahhabijuutalaisia (turvapaikanhakijoita) tai vajaamielisiä afrikkalaisia. Kehitysmaalaiset ovat kehitysmaalaisia.

  Somaliaan on kaadettu ainakin vuodesta 2001 600 000 tonnia vuosittain ydinjätettä. Somalien äo on 68, keskim. Ei ole mystisen ”islamin” syy, että nämä vajakit eivät kykene edes pitämään hallitsemiaan alueita puhtaana radioaktiivisesta jätteestä. Sinne kaadetaan kaikki suoraan mereen tai maastoon. Nämä vajakit tuhoavat maapallon- yhdet vajakit tunkemalla toisten alueelle myrkyttävän jätteen ja toiset sallimalla sen.

  Plusääni(15)Miinusääni(8)
  1. ”Somaliaan on kaadettu ainakin vuodesta 2001 600 000 tonnia vuosittain ydinjätettä”

   Mitenhän tuo voisi olla mahdollista kun koko maailman vuotuinen ydinreaktoreissa syntyvä jäte mahtuisi iso kokoisen omakotitalon sisään, noin 12 000 tonnia!

   Väittämäsi luku on 50x suurempi!??

   Ei kannattaisi uskoa jokaista huru-ukkoa ja akkaa joka netissä levittelee sekopäisiä paskajuttujaan.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
    1. zzpzzet.

     Tuossa lähettämässäsi linkissä sanotaan että vuonna 2001 muka dumpattiin 600 000 tonnia ydinjätettä Somaliaan!??

     Mitään todisteita(lähteitä ym.) tuolle väitteelle ei anneta, joten sivusto on juuri näitä paskajuttujen levittäjiä. Ilmeisesti jonkin sortin luonnonsuojelu hörhöjen pitämä.

     Tämän tyyppisissä sivustoissa on aina levitelty paikkansa pitämättömiä ”faktoja” ydinvoimaan liittyen!

     Keneltä Erkiltä sinä anteeksi pyytelet?
     Ja miten hän liittyy tähän asiaan?

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Minä kieltäydyin osallistumasta tapahtumaan tästä syystä. Olin Rajat Kiinni! -Kansanliikkeen puhuja.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 4. Somalin buukkasi paikalle Maria Kaljuste, joka edusti Fortress Europe -liikettä, jota on Daily Stormerin kommenteissa parjattu mädättäjäliikkeeksi.

  Liikkeen paikalle haali päällystakiksi ymmärtääkseni Pohjanmaan Suomen Sisu. Myös mm. Seppo Lehto vaikutti iloiselta neekerin saapumisesta valokuvien perusteella. FDL (Finnish Goyim League) toki tällaisesta myös tykkää.

  Lisäksi Sisu suhmuroi vielä viimeisenä aamuna puheenvuoroja muilta Persuille.

  Koko homma oli täysi vitun fiasko. Sanoin Kemppasella, että RKK pitää vetää pois mielenosoituksesta somalin takia, mutta Kemppaisen puupää ei kuunnellut ja nyt RKK-liikkeellä on jälkipyykin aika ja Kemppanen harjataan aivan varmasti meidän muiden toimesta.

  Plusääni(17)Miinusääni(4)
 5. Magneetti maalaa itsensä nurkkaan kategorisella juutalaisvastaisuudella ja Suomi täyttyy sekä vääristä geeneistä että vääristä uskonnoista, koska kansallismielinen rintamama on ja pysyy hajaannuksessa. Israel ja juutalaiset käsitetään täällä yhtenä vihollisblokkina eikä kansakuntana, jossa on useita eri poliittisia, etnisiä ja uskonnollisia ryhmiä. Jos Israelin hallituksessa ja turvallisuuselimissä häärii rikollisia tahoja, niin eikö niitä ole yhtä lailla kaikissa maailman hallinnoissa. Jos ajatellaan, että Suomea edustavat pelkästään SOS-tyyppiset hallitukset ja suvakit ylipäätänsä, niin Suomea voidaan pitää maailman typerimpänä kansana, joka on vapaaehtoisesti luopunut itsenäisyydestään ja pohjoismaisesta hyvinvointivaltiomallista.

  Somalijutusta sen verran, että ovatko täällä ihmiset tosiaan sitä mieltä, että väestön lahjakkuutta kuvaavat Gaussin käyrät eivät kohtaa lainkaan suomalaisten ja somalien välillä. Siis että tyhminkin suomalainen on älykkäämpi kuin viisain somali. Tällä hölmöydellä annatte vain painavat rasistikortit suvakkien käsiin. Tehkää mitä haluatte, mutta yksinäisistä jurputtajista ei ole taistelussa paljonkaan hyötyä.

  Plusääni(8)Miinusääni(23)
  1. Mielestäni olisi tärkeämpi keskittyä tuon somalin puheen sisältöön eikä hänen ihonväriinsä!

   Jos kerta Hitlerkin pystyi iloisesti tervehtimään Jesse Owensia, emmekö mekin voisi edes kuunnella yhden mustan naisen henkilökohtaisia kokemuksia islamista.

   Islam on pahin uhka Euroopalle juuri nyt, jos muuta väitätte puhutte täyttä paskaa tai ette edes ymmärrä kokonaiskuvaa.

   Kaikkialle minne islam levittäytyy se pyrkii alistamaan siellä asuvat ihmiset islamin väkivaltaisen, sadistisen terrorin alle.

   Tämä on juuri nyt nähtävissä kaikkialla Euroopassa jonne tämä ählämi-hyökyaalto on saapunut!

   Plusääni(21)Miinusääni(12)
   1. Kyllä tässä täytyy nyt käydä sotaa kahdella rintamalla. Kyllä muslimit ja islam ovat nyt akuutein uhka mikä pitää torjua. Sunnuntaina tapettiin ensimmäinen Suomalainen marttyyri.

    En ymmärrä miksi osa täällä kirjoittajista ja lukijoista puolustaa islamia.
    Jos Lähi-idän ja Afrikan ihmiset ovat luonnostaan vähemmän älykkäitä, niin ei se Islam tee niitä yhtään älykkäämmiksi. Päinvastoin. Islam on pelkkä poliittinen valloitus -ja väkivaltakultti, joka on naamioitu uskonnoksi.

    Tietenkin juutalaiset ja siionistit ovat tämän muslimi-invaasion ja monikulttuurisuuden takana. Mutta miten Suomalaiset voivat taistella George Sorosta vastaan, muuten kuin levittämällä tietoa ihmisille. Mutta nyt on Suomeen jo päästetty yli 30 000 muslimia, jotka ovat valmiit tappamaan, raiskaamaan ja ryöstämään Suomalaisia.

    Kyllä teidän pitäisi tajuta, että nyt pitää keskittyä muslimi-invaasion torjuntaan, eikä vaan hajoittaa maahanmuuttokriittisiä yhä pienempiin ryhmiin.

    Plusääni(24)Miinusääni(6)
    1. No miksi sittene i saa levittää tietoa Sorosista ja juutalaisjärjestöistä ym.? Ja nimenomaan nämä sionistiset Wiikit ja miljoona muuta ovat ne taisteluhaasteen heittäjät ja rintamien avaajat oleet. Täällä riehuva kommentoijalauma huutaa kuitenkin MMediaa ja kansallissosialisteja ja tietenkin tavallisia kommentoijia vastaan jopa siitä, kun Wiikin ja muiden esityksiinvastataan. Holohoaxista ei saisi puhua eikä juuri mistään. Juutalaisaiheet ovat pyhä lehmä, jonka koskettelukin on muka nationalistisen kentän hajottamista. Vastarinta marssi Sisun kanssa itsenäisyyspäivänä ja petettiin jo silloin, koska järjestäjä oli juovuksissa. Sittemmin sama järjestäjä hyökkäsi Jessika Aron kanssa Vastaruintaliikettä vastaan.

     Tämän nettikomppanian sanoman läpi näkee täällä selvästi ja on tarkoitettukin nähdä. Sionistiarmeija räyhää joka kolkassa nettimaailmaa. Muilla sivustoilla, esim. roskasivuilla ei muita olekaan, kuin päivystäviä trolleja.

     Omituista juutalaisytyylistä ja poliitikkoketkujen tyylistä valehtelua ”kentän hajottamisesta”ym., jos ei puhu kuin persut ja miljoona muuta petostryhmää.

     Plusääni(20)Miinusääni(3)
    2. >Kyllä muslimit ja islam ovat nyt akuutein uhka mikä pitää torjua.

     Ja kerrohan, mistä mahtaa johtua että Suomeen tulee turvapaikanhakijoita? Siitä että sionistit pommittavat lähi-itää.

     Sinä haluat siis keskittyä oireeseen ja jättää itse sairauden huomiotta?

     Plusääni(14)Miinusääni(3)
     1. Ovatko nämä Suomeen tulleet puurostavalittajat sinusta turvapaikanhakijoita ja pakolaisia? Syyrian sota on vain savuverho ja tekosyy jolla George Soros lähetti Naton/CIA:n avustuksella nämä muslimivalloittajat Eurooppaan.

      Siionistit ovat valinneet muslimit Euroopan kansallisvaltioiden ja valkoisen rodun tuhoajiksi. Juutalaiset eivät mielellään likaa käsiään ja heitä muutenkin liian vähän toteuttamaan kansanmurha. Sitä paitsi juutalaisilla pitää aina olla syntipukki valmiina, jottei heitä syytettäisi kansanmurhasta.

      Kun kirjoitin maahanmuuttokriitikoiden hajoittamisesta osiin en tarkoittanut Tiina Wiikiä. Tiina Wiik ja Jussi Halla-Aho ovat näkyvimmät siionistiset valeoppositiot. Myyrät tunnistaa siitä että he kirjoittavat hyviäkin tekstejä, mutta eivät koskaan raavi pintaa syvemmälle ja eivät kritisoi siionisteja. Lisäksii Tiina Wiik on avoimesti juutalaisten ihannoija ja Jussi Halla-Aho kaappisiionisti.

      Plusääni(11)Miinusääni(1)
     2. Sodat eivät ole ainut syy miksi ihmiset lähtevät liikkeelle.

      Tämä nuorten miesten armeija ei ole tullut kuin rahan ja pillun perässä sen näkee perssilmälläkin!

      Itse törmään näihin ”turvapaikanhakijoihin” alvariinsa koska paikkakunnallani on vastaanottokeskus.

      Saatana täällä ne viheltää pitkin kaupunkia geelit tukassa, kalliit merkkivaatteet päällä ja 400-500e kännykkä kädessä!

      Moni ajelee vielä autollakin.

      Lisäksi on myös islamististen liikkeiden lähettämiä käännyttäjiä/terroristeja ja muita rikollisia(karkuun kähteneet sotarikolliset).

      Ne todelliset avuntarvitsijat ovat yhä lähtömaissa pääsemättä tuskin koskaan sieltä pois!

      Plusääni(8)Miinusääni(3)
   2. Tuossahan nimenomaan keskityttiin. Tietenkin tämän somalin puheiden sisältö on suurin piirtein Israel ja juutalaiset über alles. Kyllä minunkin mielestäni olisi oltava valmiutta sulattaa oikein ajattelevia mamuja, jos sellaisia sattuisi löytymään. Tässä ei kuitenkaan esitetty mitään kansainvälistä nationalismia ja lisämamutuksen rajoittamista, vaan tuttua Memri-television ja muidne Israel-hihhulien kategorista islamin vihaamista ja mustaamista ja yksipuolista sellaista. Jos tällainen otetaan pääpuhujaksi, on se kyllä selvä viesti siitä, mitä tuo kokous edustaa. Israelia, ei-juutalaisten kansakuntien jyräämistä, juutalaista ylivaltaa ym. ym.

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
   3. Tämä on juuri asia, mistä pitäisi huom! keskustella, koska suurin osa eurooppalaisista ei tunne ollenkaan islamin lipun alla purjehtivia etnislahkolaisia, joita ovat mm. wahhabit, salafit ja takfirit etc. Nämä kaikki edellämainitut ovat idumealaistaustaisia juutalaisia, jotka muokkasivat islamia talmudismin kautta. Kukaan aito ns. muslimi ei tunnusta näitä lahkoja ”islamilaisiksi”. On joko tarkoituksellisen harhaanjohtavaa niputtaa kaikki ”islamin” alle tai sitten kyse on yksinkertaisesti tietämättömyydestä. Siksi olisi parempi jaotella ns. musut etnislahkolaisen taustan kuin ”islamin” perusteella. Mitenkään ”islamia” puolustelematta.

    Ottomaanit ovat etnisesti askenatseja ja krypto-Erdoganin Turkki tukee Israelia ja Isistä. Ei siinä ”islamilla” ole mitään tekemistä asian kanssa.

    Suurin osa turvapaikanhakijoista on wahhabeja, ei irakilaisia tai syyrialaisia arabeja. Kyseessä on ennenkaikkea judetaustaisten wahhabien ja salafien soluttautuminen ”muslimilipun” alla. Capissi? On täysin oikeutettua tuoda esille
    tämä kuvio tapahtumien taustalla. Jos syöpää poistaa niin ei kai keskity vain
    etäpesäkkeisiin, vaan täytyy sitä alkukasvaintakin tonkia.

    Plusääni(3)Miinusääni(5)
    1. Tunnut olevan hyvin perillä joistakin asioista zzpzzet.

     Onko sulla mitään tarkempaa tietoa tästä että ottomaanit ovat ashkenazi juutalaisia? Mitä tarkoittaa krypto-Erdogan? Viittaatko tällä siihen että hän olisi juutalainen? Olisi taas hyvä saada jotain tietoa tästäkin asiasta.

     Tiedossa on että Turkin presidentti Erdogan on vapaamuurari. Saksan liittokansleri Merkel on myös vapaamuurari.

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
     1. Taitaa olla MV:stä tuttu sumppi tuo levottomine juttuineen. Suomalaiset ovat kuulemma mongolisotilaiden jälkeläisiä isonvihan ajoilta. Ottomaanien imperiumissa oli varmasti kryptoja, mutta varsinaisesti kryptot ja vapaamuurarit ottivat vallan 1908. Siitä lähtien Turkki on ollut juutalaisten johtama maa. Mustafa Kemal ilmeisesti oli krypto myös

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     2. zzpzzet Sitä sokeaa Hitlerin palvontaa ei ole kuin sun omassa mielikuvituksessasi ja valehtelussasi.
      Luulisi sinunkin olevan enemmän huolissaan tästä sokeasta islamin ja islamistien palvomisessa.
      Koska se jos mikä on jo täynnä vailla järkeä ja saanut jo kaiken hulluuden rajat.

      Plusääni(9)Miinusääni(0)
     3. Tietenkin puolustan tässä kansallissosialisteja sinun valheitasi vastaan. Sorosille on myös vain eduksi, että häntä natsitellaan. Taidakin olla Soroksen palkkalistoilla. Päätoiminen netin käyttäjä ja politikoiden ja eksytysviestein ainakin.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. ”Suomalaiset ovat kuulemma mongolisotilaiden jälkeläisiä isonvihan ajoilta.”

     En tieda muiden väitteistä, mutta mongoleista en itse ole ainakaan puhunut mitään. Jos kuitenkin seuraat geneettisiä tutkimuksia, niissäkin todetaan, että suomalaisten, varsinkin isolaattiosan geenit poikkeavat muista eurooppalaisista.

     Nationalismikiihkossakin kannattaa myöntää tosiasiat. Politisoituminen vääristää aina linssejä, kuten jälleen huomata voi.

     Plusääni(2)Miinusääni(6)
     1. ”Nunnuna tämä sumppi/Ventti kirjoittaa paljon tasokkaampia juttuja, mutta niissäkin vihataan Hitleriä ja syytellään kansallissosialisteja juutalaisiksi”

      On tosiasia, että natsien joukossa oli monia juutalaisia, niin Saksassa kuin esim. Unkarissakin, jossa Soros, juutalainen, toimi Gestapon kanssa, takavarikoi muiden juutalaisten omaisuutta ja
      lähetti näitä Saksaan. Soros ei suinkaan ollut eikä ole ainoa zionatsi.

      Plusääni(1)Miinusääni(4)
     2. Tuo on täyttä huuhaata, että Soros olisi toiminut gestapon kanssa. Hän ei teininä ole ollut missään yhteistyössä kenenkään kanssa vaan eräässä asiayhteydestään irroitetussa videoklipissä, josta tuo legensa on lähtenyt, vain kertoo kokemuksistaan kun isänsä kanssa olivat Unkarissa Saksan suorittaman miehityksen aikana ja yrittivät vältellä juutalaisiin kohdistuneita emigraatio ym. toimia. Ja kuinka jännää aikaa se oli. Mistään yhteistyöstä ei ole ollut kyse. Se joka muuta väittää on disinfo agentti. Niin selvä vedätys.

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
     3. Siinä viimeisimmässä tutkimuksessa todettiin suomalaisten poikkeavan geneettisesti kaikista muista Euraasian kansoista. Linjajako aasialaisiin oli vielä selkeämpi, luonnollisesti. Jos tämä mongoliteoria olisi edes aavistuksen lähellä totuutta, se olisi jo painettuna koulukirjoissa.

      Pari vuotta sitten julkaistiin puolestaan tutkimus, jonka mukaan Eurooppa on säilynyt geneettisesti jotakuinkin muuttumattomana ainakin 40 000 vuotta. Suomalaiset, muun muassa mutta erityisesti, ovat geneettisesti lähimpänä tuolloin eläneitä eurooppalaisia.

      http://sciencenordic.com/scandinavians-are-earliest-europeans

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     4. ”Tuo on täyttä huuhaata, että Soros olisi toiminut gestapon kanssa. Hän ei teininä ole ollut missään yhteistyössä kenenkään kanssa”.

      Googlehaulla saa n. 174 000 tulosta Soroksen yhteistyöstä natsien kanssa, valitse itse.

      Natsien juutalaistaustan kieltämisestä hyötyvät vain juutalaiset. Hyödylliset idiootit ovat ainakin hyvin edustettuina tällä palstalla, voihan joukossa olla joku juutalainenkin.

      Plusääni(1)Miinusääni(4)
     5. Nimenomaan juutalaiset hyötyvät siitä, että kansallissosialismista valehdellaan ja ihmisiltä salataan todellinen historia. Etenkin he hyötyvät siitä, että potentiaaliset vastarintaihmiset ja toisinajattelijatyypit eivät ymmärrä mistään mitään suurin piirtein olemnnaisimmista asioista historiassa ja nykypäivässä. Juutalaiset kätyreineen levittävät näitä valheita esim. kansallissosialistien juutalaisuudesta. Myös valheet Hitlerin juutalaisesta perimästä ja surkeat sadut Rothschildin tai muun juutalaisen Wienissä tai Grazissa siittämästä isoisästä ovat kaikkina aikoina laskeneet liikkeelle juutalaiset tahot.

      On mahdollista, että Soros on ollut lapsena jossain ghetossa, jossa tietenkin esim. ghettopoliisin ja gheton johdon oli pakko olla kansallissosialistien suorassa alaisuudessa. Mitään ”yhteistoimintaa” tuollainen ei tietenkään ole. Toisaalta Sorosin ikäkään ei riitä mihinkään. Tällaisesta tai tällaisesta tarinasta voidaan tietenkin kehitellä vaika mitä. En enää muista väitteitä, mutta ei ole poissuljettua, etteikö Soros-valheilla voisi olla tällainen tausta. Ghetothan ovat saattaneet tehdä myös liiketoimintaa tai sopimuksia. Ne juutalaiset, joita ei ollut vangittu ja karkotettu, saattoivat muuten tehdä tuottoisaa liiketoimintaa Wehrmachtin kanssa. Tietenkin myös hämäriä liiketoimia. Siis elämähän jatkui normaalina karkotukseen saakka. Esim. Anne Frankin isä teki tuottoisia kauppoja armeijan kanssa muiden eurooppalaisten yritysten tapaan ja jatkoi osin niitä vielä keskitysleiriltä viestittämällä.

      Mutta Soros-jutut kuulostivat valheilta tai väärennyksiltä/väännellyiltä. Olen lukenut joitain syytöksiä. Alex Jonesit sitten paasaavat tällaisia valheita muiden valheiden tavoin urku auki. En usko mihinkään ilmiantotarinaan tms. Kuten sanottua, Soros oli hyvin nuori. Jos on ollut asukki jossain ghetossa, niin tämä on todennäköisin ”synti”.

      Huomasin, että luovuit naamioista ja aloin lataamaan suomalaisvastaista rotutarinaa. Eikös sinulla ollut aiemmin siellä Espanjassa nettilehti Pironan makasiini? Miksi se kuopattiin? Käytkö Iljan kanssa kaljalla? Ainakin olet saanut kommentoida MV:ssä melko vapaasti uusien sääntöjenkin aikana. Aiemmista kommenteistahan taisi lähteä jokin tutkintakin. Ainakin ne poyydettiin poistamaan sieltä. Joka tapauksessa Hitlerin panettelu sopii lehden linjaan kuin nen’ päähän.

      Plusääni(5)Miinusääni(1)
     6. ”On mahdollista, että Soros on ollut lapsena jossain ghetossa, jossa tietenkin esim. ghettopoliisin ja gheton johdon oli pakko olla kansallissosialistien suorassa alaisuudessa. Mitään ”yhteistoimintaa” tuollainen ei tietenkään ole.”

      Puolustelet zionatsi Sorosta sylki suusta valuen ja syytät juutalaisiksi niitä, jotka kaivavat totuutta esille. Lisäksi suollat uskomatonta potaskaa kytköksistä Iljaan, jota en edes tunne, kuten en
      myöskään MV:n kommentoijia. Vaikutat itse eräältä bannit saaneelta coudenhovelta, joka syytti kaikkia palstalla juutalaisiksi jokaisessa viestissään. Sinussa on kieltämättä samaa sairaalloisuutta. Oudon asenteesi ovat huomanneet muutkin täällä ainakin kommenteista päätellen.

      Juutalaiset toimivat natseina, johan niiden nimi askenatsi kertoo jotain, ja jatkoivat ja jatkavat natsitoimintaansa Israelissa. Kuvitteletko muiden muassa Mengelenkin olleen arjalainen, germaani, vaalea rotutyypiltään kantasaksalainen?! Ei kyllä Mengelekin oli ihan juutalainen.

      Minulle on aivan sama loukkaako totuus herkkää kansallissosialisten ”suomalaishipiää”, mutta ”suomalaisuus” ei oikeuta valehtelemaan tai sensuroimaan yhtään sen enempää kuin juutalaisuuskaan.

      Plusääni(2)Miinusääni(4)
     7. Siis tähän rakoon oli tarkoitettu: Tietenkin puolustan tässä kansallissosialisteja sinun valheitasi vastaan. Sorosille on myös vain eduksi, että häntä natsitellaan. Taidakin olla Soroksen palkkalistoilla. Päätoiminen netin käyttäjä ja politikoiden ja eksytysviestein ainakin.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     8. ”Juutalaiset toimivat natseina, johan niiden nimi askenatsi kertoo jotain, ja jatkoivat ja jatkavat natsitoimintaansa Israelissa. ”

      Voi pyhä valaistus – miksi emme tuota aikaisemmin oivaltaneet?

      Tuleeko seuraavaksi numerologiaa ?

      Tiedoksi :

      ”“Natsin” käsite on poliittinen haukkumasana, jonka keksi Konrad Heiden 1920-luvulla propagandatarkoituksessa NSDAP:tä ja kansallissosialisteja vastaan. Heiden oli juutalainen toimittaja ja sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen (SDP oli NSDAP:n kanssa kilpaileva puolue).

      Natsi-termi on variantti sosiaalidemokraattien sen aikaisesta termistä Sozi (lyhenne Sozialisten-sanasta), joka oli heistä itsestään käytetty nimike. Natsi-termi oli myös pilailutarkoitukseen käytetty termi, joka pohjautui itävaltalais-baijerilaisesta slangisanasta Ignatz, joka tarkoitti ‘hullua’ (suomeksi sana voitaisiin kääntää myös ‘pelle’).

      Saksalaiset kansallissosialistit eivät kutsuneet milloinkaan itseään natseiksi.

      Sen sijaan he kutsuivat itseään jatkuvasti kansallissosialisteiksi korostaakseen ideologiaan sisältyviä näkökohtia.

      Tästä poikkeus oli Joseph Goebbelsiä, joka yritti “riisua aseista” käsitteen käyttäen sitä itse. Hän muun muassa kirjoitti vuonna 1926 kirjan otsikolla Nazi-Sozi. Sanan “natsi” käyttöä hän ei myöhemmin enää jatkanut, eivätkä niin tehneet muutkaan puolueen jäsenet tai kannattajat.”

      http://www.vastarinta.com/kasite-natsi/

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     9. Samaa ihmettelin kuin Jepulisjepsis tuossa edellä. Itselleni tulee hieman mieleen, että olisiko tuo juutalainen NSDAP -väite venäläistä alkuperää?

      Venäläisille on bolshevikkivallankaappaus ymmärrettävästikin erittäin vaikea aihe. Mutta jos ”natsit” olisivatkin juutalaisia, päästäisiin aika köpelöllä aasinsillalla komeasti askel taaksepäin. Eli ”Yagoda sun muut juutalaiset teurastajat olisivatkin natseja ja saivat sitten nokkiinsa tuossa suuressa isänmaallisessa sodassa”. Loppu hyvin, kaikki hyvin, eikä sitä suurta epäisänmaallista kansanmurhaa tarvitse käsitellä ollenkaan.

      Tämä ei kuitenkaan ole ihan tuulesta temmattu ajatus, olen nimittäin jotain aavistuksen sen suuntaista epäsuorasti huomannut joidenkin venäläisten näkemyksissä.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
  2. Rotutohtoroinnista voisin ola jopa samaa mieltä kuin RR. Muutoin tämä kommentti on sitä itseään. Kyse on kuitenkin viime kädessä juuri vieraista geeneistä eli kansallisne identiteetin tuhoamisesta. Tämä on kuitenkin siis RR:n mielestä kansallissosialistien ym. syy! Vaikka siis voidaan esiintyä itse mokuttajina jo pääpuhujavalinnoilla. Sitäpaitsi rotujen sekoittaminen ei tee hyvää ihan oikeasti eli risteytykset eivät löydä elimiä, jos tarvitsevat elinsiirtoja, verenluovutuksissa on ongelmia jne. jne. Lisäksi siis eri kulttuurien väliset avioliitot ovat paljon yleisemmin selvästi onnettomampia ja lapsilla on identiteettiongelmia. Vaiettu salaisuus on, että monet sekakulttuuriset lapset syyttävät vanhempiaan siitä, että eivät valinneet kumppaniaan samasta tai läheisemmästä kulttuurista.

   Israelin ja Talmud-väen suhteen RR valehtelee todella tympeästi ja haisevasti taistolaistyyliin.

   Kuten teeskennellystä hädästä huomaa, kyse on muustakin siis kuin rodusta. Etnisyydestä ja kulttuurin säilymisestä ja hyvinvoinnista. Myös siitä, että mamutus aiheuttaa ongelmia, mutta muustakin. Ja ongelmia aiheuttaa muukin mamutus kuin islamin leviäminen. Tässä siis ovelasti väitetään, että kaikki kaikessa on muslimien maahantulon vatsustaminen ja muu islamin vastustaminen. Todellisuudessahan maailmassa on viksujakin ja maallistuneita muslimeita pilvin pimein ja esim. Syyria ja Libya ja Irak olivat oikein järkeviä kansallisvaltioita. Jotka näiden kommentoijien idoli Usrael tuhosi.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
   1. Mielestäni on ihan sama puhutaanko kansoista, heimoista, etnisyyksistä vai rodusta silloin kun sillä tarkoitetaan tiettyä geneettistä ihmisryhmää. Ongelma on kuitenkin siinä että ihmiset ymmärtävät nämä sanat ja niiden merkityksen eritavalla

    Mutta on kuitenkin tärkeää että jos puhutaan roduista erotallaan todellisuus ja fantasiat.

    Darvinin rotuteoriat ihmisapinoineen ja yli/ali ihmisineen tietenkin ovat täyttä tuubaa, mutta sanaa rotu on käytetty kuvaamaan kansoja jo kauan ennen Darvinia. esim puhuttiin saksalaisesta, hollantilaisesta, etc rodusta. Darvin ainoastaan kaappasi sen sanan (ehkä tahallaan nostettiin julkisuuten pilaamaan sanan maine) ajaakseen omaa teoriaansa. Mutta kyllä näitä erillaisia geneettisiä ihmisryhmiä jotka ovat syntyneet joka mutaatioina tai eriytymällä etc yksinkertaisesti on olemassa. Toiset ovat vain läheisempää suku toisille kuin toiset. Mustien keskellä ei voi valkoiselle tehdä luunsiirtoa ja myös jotkut lääkkeet vaikuttavat erilailla eri rotuihin tai ainakin annostukset ovat erillaisia.

    On 1 ihmisrotu ja se jakautuu taas valkoisiin ja mustiin rotuihin jne ja mustat taas jakautuvat esim kongolaisiin, nigerialaisiin, somaleihin ja valkoiset taas eri eurooppalaisiin rotuihin kuten suomalaiseen rotuun, tämä taas jakautuu esim hämäläisiin, savolaisiin jne jotka nekin geneettisesti eroavat toisistaan. Savolainen rotu/heimokin/kansa (mitä termiä nyt kukin haluaa käyttää) on siis todellisuutta. 😀

    Onhan hevos ja koira rodutkin jakautuneet ja jalostuneet samasta alkuperästä, erillaisiksi, erillaisia fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia omaaviksi roduikseen. Kultainennoutaja ja Suomenajokoira ovat molemmat koiria mutta toinen näistä on jalostunut noutamaan lintuja vedestä ja toinen ajamaan jänistä. Kumpikaan ei ole YLI-koirarotu kuten ei ole mitään YLI-ihmirotuakaan. Jotkut rodut ovat keskimäärin parempia jouksemaan ja jotkut uimaan jne kuin toiset mutta mikään ei konaisvaltaisesti paras kaikessa.

    Kukaan ei ole ylivertainen kokonaisvaltaisesti. Siksi puheet ”parhaasta rodusta” ovatkin turhia ellei määritellä puhutaanko mistä lajista, juoksusta vai matematiikasta jne. Jos joku kysyy mikä on paras rotu ennen kuin vastaa on kysyttävä: millä mittarilla?

    Jotkut haluaisivat mielummin puhua kansoista, etnisyyksistä, heimoista jne, Kaikki nämä ovat käteviä kuvaamaan näitä geneettisiä ihmiryhmiä. Mutta sana rotu on ainut joka kertoo varmuudella jotain ihmiryhmän fyysisistä ominaisuuksista. Muita (ainakin etnisyyttä ja kansaa) käytetään kuvamaan myös muuta esim tietyllä alueella eläviä ihmisiä kuten ”amerikkalaiset” jotka taas kostuvat useista roduista. Sanaa heimo taas ei nykyään enää paljon käytetätä.

    Suomen politiikassa tärkein tehtävä tulee yksinkertaisesti olla geneettisen suomalaisen rodun asian ajaminen. Paraskeino saada puheet roduista julkisesti hyväksytymmiksi on oikaista näitä Darvinin ja muiden hörhöjen valheita.

    (((valtamedia))) on epätoivoisesti toistaa tätä ”ei rotuja ole olemassa” juttuaan ja sen ajattelun tarkoituksena on saada suomalaiset hyväksymään maahantunkeutujat suomalaisiksi kun saunovat ja katsovat jääkiekkoa jne.

    Tavalliset ihmiset eivät roduista puhuessaan mieti puoliapinoita vaan erillaisia geneettisiä ryhmiä. Siksi ei pidä heittää lastapesuveden mukana ja lopettaa sanan rotu käyttöä vaan oikaista väärinkäsitykset ihmisapinoista ja puhua roduista samaan tapaan kuin ennen Darvnia eli kuvaamaan neutraalisti erillaisia maapallolla eläviä geneettisiä Ihmis ja eläinryhmiä.

    Kätevä nyrkkisääntö politiikassa onkin että valeopposition tunnistaa helpoiten juuri siitä että he välttelevät ja pelkäävät rodusta puhumista. Yleensä samat ihmiset jotka eivät ole tässä rotukysymyksessä rehellisiä ovat epärehellisiä ja huijareita myös muissa asioissa. Kun tavoitteena on ajaa ”geneettisesti määrittelemättön kansan” ei kansallismieliselle liikkeelle ole edessä kuin epäonnistuminen ja monikulttuuria takaoven kautta kun ei ole poissulkevia esteitä esim 100000 somalin suomalaistumiselle kunhan ”niillä on meijän kulttuuri”.

    Roturealistiset likkeet ovat aina loppupeleissä enemmän kansan puolella kuin rodunkieltäjien liikkeet.

    Plusääni(10)Miinusääni(1)
     1. Nykysuomalaiset ovat ”geneettisesti määrittelemättön kansa” ilman somalejakin. Muinaissuomalaisten historia ja kielen todellinen levinneisyys on pyritty sensuroimaan. Kantasuomea puhuttiin Välimeren seudulla mm. muinaisessa pyramidien Egyptissä. Sieltäpäin tulivat ihmiset ja kieli, ei suinkaan Siperiasta tai muuten idästä paitsi isovihan aikaan.
      Suomalaisen kulttuurin loivat eri ihmiset kuin nykyiset siperialaiset.
      Miten kukaan voi olla nationalisti, jos perusasiatkin kuten kansan historia on sensuroitu?! Miten kukaan ylipäänsä voi olla nationalisti, kun jopa lähes puolet nuoristakaan ei koe olevansa suomalaisia?!

      Plusääni(0)Miinusääni(5)
    1. ”Suomen politiikassa tärkein tehtävä tulee yksinkertaisesti olla geneettisen suomalaisen rodun asian ajaminen.”

     Minkä helvetin geneettisen suomalaisen rodun? Suomalaiset eroavat toisistaan enemmän kuin saksalaiset ja englantilaiset. Ei ole mitään ”suomalaista rotua”. Ennen siperialaisten matuilua oli, mutta se on jo sensuroitua historiaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(3)
     1. Älä yritä zzpzzet, vai laitetaanko lyhykäiseen ZSKA. Se on Moskvitsh Elite, joka pelkää ja halveksuu siperialaisia enemmin kuin kukaan muu. Samalla kun nimittelet jutkuja ja jutkujen DNA -testejä, olet niitä itse tekemässä vastaavanlaiseen tulokseen päästäksesi. Et taida oikein uskoa yksilöön, sen puoleenko loisit noissa DNA -testeissäsi?

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Tottakai uskon yksilöön, mutta eniten uskon totuuden peittävän ja peittoavan poliittiset paskanpuhujat, olivat ne minkä sortin sosialisteja tahansa.

      Ai Moskvitsh Elite pelkää ja halveksuu siperialaisia enemmin kuin kukaan muu? Miten se liittyy suomalaisen rodun olemattomuuteen?

      Ei ihme jos kansa karttaa teitä kun ette oikein tiedä edes mistä puhutte. Ja kyse oli jo tehdyista tutkimuksista, ei minun
      tekemättömistä dna-testeistäni.

      ”Finnish people are genetically isolated from other parts of Europe.”

      Tuo on totta vain N1c- miesten osalta, jotka tulivat idästä. Mtdna:n mukaan Suomen naiset ovat kuitenkin Euroopasta,
      etelästä, samoin muut Y-haplotyypit kuin isovihan N1c.

      Muinaissuomalaiset finnit olivat puhtaasti germaanisia, mutta mitä suurempi N1c- siperialaisuus osuus kuten savolaisissa 80%, sitä ketkumpi luonne, vrt. Katainen jne.

      Mitä tässä yritän sanoa, että suomalaiset ovat jo osaksi matujen muokkaamia. Rotuilulla ette kyllä voita mitään. Ei se kuitenkaan tarkoita, että ne loputkin pitäisi mixata ja pilata.

      Plusääni(0)Miinusääni(4)
  3. ”Magneetti maalaa itsensä nurkkaan kategorisella juutalaisvastaisuudella”
   Hei, Magneettimedia on profiloitunut juutalaisvastaiseksi verkkomediumiksi; jollet pidä Magneetin valitsemasta profiloitumissuunnasta, lue sitten yksinomaan Uberuutisia tai MV-lehteä, jotka eivät ole. Tai sitten vaikkapa Lähetystä tai Vartiotornia.
   Pitäähän sitä meillä teräsbetoniniskaisilla antisionisteillakin olla jokin medium, ettei tarvitse lähtä kadulle huutamaan mielipidettään kivien ja polttopullojen kanssa (vaikka joskus kyllä aihetta olisikin).

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. SUOMI ENSIN -liikkeen pomot, mm. de wit ovat sionisteja tai ainakin hyödyllisiä hölmöjä Paskaelin faneja.

  TOIMINTAMALLI: ZIONATSIT tuo mamuja, joku PUOLISIONISTI alkaa vastustamaan niitä näennäisesti.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 7. Mona Walterin kaltaisia pitää tukea tässä tilanteessa kun puoli mannerta muslimeja rynnistää kohti pohjolaa .Monan kaltaiset pystyvät avaamaan vastustajan logiikkaa sisältä päin .
  Ihminen on ihminen mutta muslimi seuraa väärää profeettaa tietoisesti ja niistä on tehtävä selvää.

  T: Daiju.

  Plusääni(14)Miinusääni(9)
 8. Miksi Israelin kätyriä pitäisi tukea ottamalla pääpuhujaksi oikein? Kyllä Talmudin seuraajistakin tulee puhua.

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 9. Siis voi tätä suomalaista ”nationalistista” tai ”mamutuskriittistä” kenttää. Kentän ovat ottaneet haltuun lukuisat ryhmät, joille Talmud-väki on kaikki kaikessa. Siis ongelmien takana oleva taho on kuitenkin ihannoitu ja palvottu, jota kuitenkin siis kaikesta huiolimatta totellaan ja jonka kanssa vehkeillään. Miten voi ajaa nationalismia yms. kaiken tällaisen vihollisen kanssa? Tukeutua ongelmien lähteeseen ja juuri tähän valtaan, joka tulisi murtaa tai ainakin padota.

  Tällaiset tahot eivät ole kansallismielisiä, vana huijaus. Ja kun tällaiset muka kansalliset päsmäröivät, ne tietenkin vaativat muita olemaan hiljaa Talmud-väestä ja kaikest asiitä, mistä Talmud-väki ei pidä. Lopulta ei ole väliä sillä etnisyydelläkään, vaan vain jollain ääri-islamilaisuudella tai islamilla ja ei-islamilla. Eli suomalaisten geeneihinn ja kansakuntien rakenteeseenhan tässäkin halutaan iskeäa eli ignoroidaan huoli ja hätä kansakuntien tuhoamisesta ja homogeenisuuden repimisestä tilkkutäkiksi. Eli tehdään vihollisen työtä yhteistyössä vihollisen kanssa.

  Tietenkin kansallissosialistit ovat todellinen vihollinen näille huijareille ja he vaativat aluksi olemaan hiljaa ja todellisuudessa kaiken aidon nationalismin lakkaamista ja lakkauttamista. Kaikkien tulisi liittyä sionistisiin huijausliikkeisiin tai tukea niitä. Jo ei-sionististen aitojen liikkeiden olemassaolo tai ajatus sellaisesta netissä on kauhistus ja ”kansallismielisen kentän hajottamista”. Joka siis onkin syy kaikkeen näiden ”piip” mielestä. Ym. roskapuhetta piisaaa.

  Ja suomalaiset juoksevat näiden väärien profeettojen perässä, vaikka muunlaisiakin vaihtoehtoja on jo tarjolla.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
 10. Ei kovin fiksua kuitenkaan murjottaa jostain detaljeista. Aloittakaa sisäinen valtataistelu sitten kun on sitä valtaa. Tuolla periaatteella pysytte edelleen monena pienenä ryhmänä. Etsikää mielummin jotain yhteistä kuin riitelette eroista. Tuo vastusti islamisaatiota ja se on minusta tosi hyvä aate.

  Plusääni(13)Miinusääni(10)
  1. Ei ole mitään ”valtataistelua”.

   Pohjoismaissa, Suomi mukaan lukien, on vain yksi todellinen oppositio. Se on Nordiska Motståndsrörelsen ja sen kotisivut löytyvät nimellä Nordfront.

   Sen voi myös pukea näin:

   Aidot kansallismieliset hyväksyvät joukkoonsa kaikki ihmiset, jotka ovat valmiita taistelemaan Pohjolan puolesta, Pohjolan ehdoilla. Tähän ryhmään ei voi kuulua sionisteja, sillä he ovat sulkeneet kaikki ovet ajamalla globaalieliitin massamaahanmuuttoa Eurooppaan, valkoisten ihmisten maanosaan. Tämä sulkee heidät pois, kategorisesti. Jos missä tahansa liikkeessä on mukana sionistinen elementti, sen liikkeen sananvapaus on heti rajoitettu.

   Kansallismieliset eivät hyökkää sionisteja vastaan omasta tahdostaan, vaan rintamalinjat on itse vetänyt globaalieliitti ja sen sionistidemonit. Oma HUORAAVA ELIITTIMME on tässä mukana, koska heille maksetaan siitä ja siksi myös he ovat sulkeneet oven takanansa. Heillä ei ole tulevaisuutta Vapaassa Pohjolassa.

   Valtataistelua ei ole, on vain yksi ainoa todellinen vastarintaliike. Se on jo nyt täällä ja se elää, se vahvistuu, päivä päivältä.

   Ainoan oikean opposition kannalta kaikki aito HUORAAVAA ELIITTIÄ vastustava toiminta on hyväksi, mutta minkäänlaista sionistista elementtiä ei voida hyväksyä, ei pienimmässäkään määrin, koska taistelun on aloittanut sionisti, kansallismielinen on tähän sotaan viaton, mutta ei epäröi tarttua taisteluun, koska kyseessä on kansan ja Isänmaan elämä ja kuolema.

   Mannerlaatat liikkuvat taas kerran ja taas kerran HUORAAVA ELIITTI on paljastunut siksi, mitä se kauniin kuoren alla on: HUORAAVA ELIITTI. Siinä kaikki.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
  2. Tuleeko tämä urpoviestien tulva tosiasiassa samalta tyypiltä? Siis tuo valtataistelu tai kentän ja rivien hajottaminen kuulostaa aivan samalta juutalaismantralta kuin väite siviilien suojelusta Naton tuhoamissodan syynä ja Libyaan hyökkäämisen motiivina. Tuo somalinainen on kuin piste iin päälle persupetoksessa. Valeoppositiot ajavat Israel-agendaansa ja kun tosi paikka tulee, kaikki petetään. Siis nämä eivät ole mamutusta vastaan, vaan islamia ja tai ääri-islamia ja haittamaahnamuuttoa. Tietenkin myönnetään mamutulvan olevan haitallista myös identiteetin ym. kannalta aina jossain välissä. Mutta siinä petetään kaikki. Ja kaikki oikeastaan sanotana jo ennakkoon. Valeoppositiot ovat juutalaiseliitin asialla ja juuri rotumme se haluaa tuhota. Jos ei risteytys onnistu, niin suoralla väkivallalla ja syntyvyyden nollauksella. PS-puolue ja nämä hajottamishöpöttäjät haluavat houkutella kansan harhaan ja estää todellisne opposition kannatuksen ja siis eliitin todellisen uhan nousun. Valeoppositio varastaa äänet ja ne menevät hukkaan. Samoin kaiken toiminnan. Nyt siis pitäisi mennä miekkariin mamutuksen ja Israelin puolesta! Ja kaiken piti olla vastaan. Liian röyhkeää petkutusta sanoisin.

   Plusääni(9)Miinusääni(5)
   1. Aivan oikein.

    Ympäri maailmaa sionisti soluttautuu parhaillaan kaikkiin AltRight-liikkeisiin ja kaikkiin ”maahanmuuttovastaisiin” puolueisiin/liikkeisiin.

    Perussuomalaiset ovat esimerkki par excellence tästä. Soini ajaa puolueensa ilomielin karille ja tuhoon, sillä Soini on tehnyt tehtävänsä: Perussuomalaiset on tuhottu, kansa on jo petetty, huorat pitävät valtaa tässäkin puolueessa.

    ”Suomi Ensin”-liike on samanlainen liike, mutta toki se herättää ihmisiä, joka on arvo sinänsä, mutta ei riitä. Liikkeen johtohahmot ovat tyypillisistä tyypillisimpiä sionistien sätkynukkeja, jotka myyvät oman kansansa heti, kun kolikko tilille kilahtaa tai virkaura aukeaa. Kuin persu, tismalleen.

    Tämä kaikki toteutuu nyt myös maailmanmitassa ja paljon on hyvää, mutta paljon on petturuutta samaan aikaan. Vilpittömiä kansallismielisiä liikkeitä on joka puolella, mutta jokaisessa liikkeessä on myös käärme, sionismin käärme, jos liike ei ole tarkkana.

    Silti, nyt liikutaan kohti taistelua, se on varma.

    Itse uskon, että käy suurin piirtein näin:

    Trump voittaa vaalit, ja pettää valkoisen kansan, onhan hän juutalaisten mies ja Israelin lakeija, sille ei voi mitään.

    Mutta valkoinen kansa on avannut jo pullon, josta pääsi ulos henki, joka kertoi, mitä kansalle tapahtuu: se murhataan julmasti, jollei se ala puolustamaan omia etujaan.

    Tästä seuraa globaali neuvostoliittolaistyylinen ihmisten ajojahti. Joka puolella läntistä ”vapaata” (mikä vitsi, tämä sana) maailmaa aletaan säätämään aina vain julmempia ”vihapuhelakeja” ja ihmisiä passitetaan vankilaan 1930-luvun Neuvostoliiton tyyliin. Ja sitten heitä aletaan kiduttamaan, ja lopulta he häviävät.

    Vastarinta joutuu maan alle ja sen on lopullisesti radikalisoiduttava, tyyliin IRA. Muuta tietä ei jää.

    Tämähän on jo täysin päivänselvää.

    Jokainen näkee, että media on TÄYSIN KANSAA VASTAAN. Väkivaltakoneisto on jo viritetty kaikissa ”vapaissa” maissa kansaa vastaan. Suomessakin koko HUORAAVA ELIITTI hakee vain syytä hyökätä väkivaltaisesti kansallismielisiä vastaan. He ovat epätoivoissaan, kun edes provosointi ei auta, mutta tarpeen vaatiessa he provosoivat ne ”Mainilan laukaukset”.

    Pressiklubilaiset yököttävät maanpetturit pitävät juhliaan 24/7 taskussaan Israelin passi, jota käytetään heti, kun maa alkaa polttaa. He tuskin jaksavat odottaa sitä päivää, kun meidänkin maamme on irakisoitunut erilaisiksi sunni/shiiagehtoiksi, joiden välillä ahdistettua kantaväestöä raiskataan, murhataan ja ryöstetään. Sionisti ei lepää ennen kuin valkoiset maat ovat kolmannen maailman helvettiä.

    Me joudumme maan alle, meistä tulee se viimeinen linja. Se näkyy jo horisontissa.

    Plusääni(14)Miinusääni(1)
    1. Olen vankasti sitä mieltä että meidän Suomessa ei kannata odottaa. Ja viimeinen asia mitä meidän kannattaa odottaa on vaaleja. Suomessa ei ole yhtään puoluetta joka on Suomen kansan puolella.

     Nuoret Suomessa näyttävät tietä.

     Nyt viimeksi Järvenpäässä.

     Vastarinta on yltymässä laajemmaksi kapinaksi. Tämä on hyvä ja terve merkki. Itsetunto, itsekunnioitus ja itsesuojelu toimii.

     Mikäli nyt tajuamme takoa kun rauta on kuumaa voimme ehkä välttyä siltä ettei vastarinnan tarvitse painua maan alle. Koska silloin tilanne on jo siinä pisteessä on olemme selkä seinää vasten.

     Suomi herää.

     Tukea ja kannustusta suomalaisille nuorille Järvenpäässä ja kaikille muille paikkankuntalaisille Suomessa jotka ovat nousemassa mielivaltaa vastaan.

     Plusääni(17)Miinusääni(0)
 11. Hupaisinta on, että tämä sionistiarmada (murheellista, mutta Suomen ja Euroopan mamutuskriittinen ja ns. kansallinen kenttä vaikuttaa fanaattiselta sionistilaumalta. Ryhmät ovat huijauksia ja armada sionistiaktiiveja pyörii niissä. Passiivinen massa ei osaa välttää näitä, vaan ne ovat ottaneet kentän haltuunsa. Osaksi siksi, että kansa on aivopestyä) huutaa apua, kun on lyömässä sinua. Taattuun isonveljen esikuvan mukaiseen tyyliin sionisti syyttää valtataistelusta ja hajottamisesta juuri silloin, kun on itse hyökännyt joka suunnalta ja yrittänyt muutenkin kaikin tavoin saada aidon oppositiovoiman hiljennettyä. Täysin orwellilaista roistoporukkaa nämä kaikki sionistiryhmät.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
   1. Eikö ole ihmeellistä että pitkin eurooppaa sama juttu? vallankahvaan nousee nämä ”äärioikeisto-puolueet” jotka sitten mamuttaa ja mokuttaa ihan täysillä ja ovat järjestäen sionisteja – tuohon videoon voi ihan hyvin lisätä perussuomalaiset. Samaa paskaa kuin ruotsidemarit sun muut sionistit – hallittua oppositiota.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
 12. Tiina Wiik ja Tuukka Kuru ovat täysiä sionisteja, Tiina ei edes asu Suomessa ja nimikin on keksitty.

  James Hirvisaari on täysi sionisti. Perussionistit ovat sionisteja. Hommaforum on sionistien rinkirunkkaus.

  Halla-aho tukee sionisteja saudien asevientiä puoltaen.

  Halla-aho on keksinyt ikiliikkujan:

  aseita saudeille->lisää pakolaisia Suomeen->lisää ääniä sionistiselle valeoppositiolle a la perussionistit.

  Puhuttiinko tuolla tapahtumassa edes EU-erosta? Ei.

  Ei mulla muuta.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
   1. Kiinnitäpä huomiota siihen että Wiik teki kesällä videoita rivitalon(?) terassilla. puhui siis kesäiltana kovaan ääneen islamofobista schaibaa niin että naapurit kyllä varmasti kuulevat kun kesäisin on ikkunat auki iltaisin ihmisillä. Tästä voisi päätellä, että ”Tiinan” ei tarvitse pelätä naapurien ymmärtävän mitä hän sanoo. Koska muutenhan suvakit hyökkäisi. Eli se on tehnyt ainakin ne videot jossain ulkomailla. Tanska, Ruotsi, Norja.. Veikkaan jotain noista.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Okei. Ihan järkevää pohdintaa. Varmaa tuo ei kuitenkaan ole.

     Toisaalta en kyllä tiedä onko se Wiikin vihapuhe oikeasti niin järkyttävää. Olen kuullut kaupan kassallakin, ja vaikka missä, vastaavaa. ”Islamofobiassa” itsessäänkään ei ole mitään väärää, ja suurin osa ihmisistä kuitenkin jakaa tavalla tai toisella nämä mielipiteet. Ongelma Wiikin kanssa on vain ja ainoastaan se, että hän ei puutu matutuksen syihin ja sitä kannatteleviin valtarakennelmiin.

     Jossain palstalla joku Wiikin tuntenut nainen puhui Wiikin pirinkäytöstä, mutta sen enempää en tiedäkään.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Tuo islamista eroon halunneen naisen paikalle puhumaan tuominen oli ihan hieno asia. Maailmalla on valtavasti ihmisiä, varsinkin naispuoleisia, jotka eivät todellakaan haluaisi elää islamin kulttuurissa, eikä islamin uskossa, mutta siitä eroon pääsemin on tehty mahdottomaksi.
  Näitä esimerkkejä, että jotkut todella tekevät sen julkisesti, ovat äärimmäisen arvokkaita, esimerkkejä, että se edes jotenkin, tai jossain hamassa tulevaisuudessa voi olla mahdollista.

  Tämä nainen sopi oikein hyvin omassa tilanteessaan puhumaan tähän tilaisuuteen. Olin oikein iloinen että tällainen, näinkin radikaalin ja rohkean valinnan omassa elämässään tehneen ihmisen sallittiin tulla puhumaan, joka todella tietää mistä puhuu.

  Nuo vasemmisto-trollien lausunnot taas jostain ”neekeri-natsi”- yhdistelmistä ovat pelkkiä vasemmisto-trolleja, valehtelijoita, ja koko natsi-aatteen vastustajia ja vihaajia.

  Natsit vastustivat ensisijaisesti korruptiivista juutalaisten luomaan pankki-eliittiä, raha-eliittiä ja näiden käsikassaraa kommunisteja, jotka tekivät sen likaisen työn.

  Kommunistit ja heidän puolesta puhuva juutalais-omisteinen valtamedia haluaa vain siirtää taas huomion johonkin aivan muualle, kuten johonkin yksittäiseen islamista luopuneeseen naiseen.

  Plusääni(13)Miinusääni(8)
   1. Raakkeli Sun jutut on todella omituisia. Haukut natsit ja loput on sionisteja.

    Haukut persuja loputtomiin ja tämän sivuston kommentoijia ja ties ketä, mutta jostain syystä sun ”kiellettyjen” listalta puuttuu kokonaan se oikea vasemmisto, äärivasemmisto ja kommunistit?

    Kuulostat kaikki yhteen laskettuna näiden kommentoijien joukosta vasemmistolaisemmalta kuin kukaan.

    Tuolla oli juttu esim. Li Anderssonista, oikein näiden sun sionistien kommari-kukkanen, siitä pahimmasta päästä, niin sinulla ei löydy sanaakaan sanottavaa, ainoastaan joku kopsattu video.

    Joko olet aivan sekaisin, tai sitten vain joku vasemmisto-trolli.

    Plusääni(13)Miinusääni(5)
    1. Ja mitä tähän islamin-uskosta luopuneeseen naiseen tulee, niin siinä on hänellä on ihan tarpeeksi elämäntehtävää. Ei hänen tarvitse enää yrittää alkaa selvittää jotain sionisti-juttuja tai muitakaan, hänellä on varmasti aivan tarpeeksi vihollisia siitä entisestä uskontokunnastaan.

     Plusääni(11)Miinusääni(9)
    2. Itse olen jo jonkin aikaa epäillyt että täällä kommentoi säännöllisesti pari vassari-trollia joiden tehtävänä on saada kansallismielisten ihmisten kesken riitaa ja hajaannusta aikaiseksi.

     Kunhan kerkeän ja sopiva hetki tulee niin otan asiasta selvän.

     Plusääni(8)Miinusääni(3)
     1. Samaa mieltä.

      Tämän Magneettimedian pitäisi olla isänmaallinen sivusto, jossa suvaitaan erilaisia näkökulmia. On se ihme että muslimeita ja islamia ei täällä saisi kritisoida.

      Tuntuu että jos kritisoi muslimeja niin on automaattisesti siionistien myyrä. Minusta sionismi ja islam ovat kumpikin Suomen ja Euroopan vihollisia. Suurin osa muslimeista toimii täysin siionistien pillin mukaan. Ainoita todellisia sionismin vastustajia ovat lähinnä shiia-muslimit kuten Iran, Hizbollah, Al-Assadin hallinto ja osa palestiinalaisista.
      Kyllähän se olisi Suomen vihollisiltä ovelaa pistää tänne trolli joka saisi kaikki riitelemään keskenään ja juutalaiset tyhjentäisivät taas kassakaapin. Ja saman olen huomannut myös MV-lehden kommentointipalstalla, siellä muutamat rasmus-trollit sekoittavat pakkaa tehokkaasti.

      Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Mikäs persu sieltä kuoriutui? Sionistit yleensä puhuvat ohitse ja jos joku tukistaa valeoppositiota tai haukkuu heidät pystryyn, on heti vastassa syyte vihervassariudesta. Vai onko tässä nyt jokin hermostuminen, kun on niin kova ahdistus islamista? Vai etkö huomannut kysymysmerkkiä lauseen perässä. Eli sinä syytät MMediaa ja Vastarintaliikettä, jotka ovat arvostelleet naisen kutsumista pääpuhujaksi.

   Kommunismista on turha puhua, kun täällä pitäisi kaikilla olla selvät sävelet siitä, mistä siinä on kysymys.

   Etkö ole huomannut, että Mossadilla on liuta näitä islamista kääntyneitä, jotka toistelevat sopivaa sanomaa viesteissään. Persut ja Israel-lahkolaiset käyttävät juuri tällaisia esityksissään ym. Tämä puhuja vaikuttaa juuri tällaiselta. Eli siis kosher-kritiikkiä tiedossa Memrin ym. tyyliin.

   Plusääni(4)Miinusääni(9)
 14. Surullisinta tuossa tapahtumassa oli varmaan Hirvisaaren puhe.

  Tässä puheessaan kivenkovana sionistina tunnettu James julisti näiden lähi-idän maiden johtajia, joiden takia maat kuulemma ovat sotatantereita.

  >Kuinka pihalla voi mies olla?

  Tarkoittiko hän johtajilla esimerkiksi Gaddafia tai Saddamia jne?

  Käsittääkseni nämä maat eivät olleet sotatantereita ennen kuin Jameksen palvomat sionistit menivät sinne viemään sitä parempaa länsimaista demokratiaa.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. *julisti vihaavansa näiden maiden johtajia (tai jotain tuohon suuntaan).

   James antaa täyden tukensa lähi-idän paskaksi pommittamiselle ja samaan aikaa katsoo oikeudekseen valittaa turvapaikanhakijoista. Kyllä on yksinkertainen ”mies”.

   Mielestäni ei ole mitään oikeutta valittaa turvapaikanhakijoista/pakolaisista jos samaan aikaan tukee lähtömaiden pommittamista kivikaudelle ja riistoa.

   https://www.youtube.com/watch?v=kWJVDIqZI0Y

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 15. Ja tänään MV-Lehti julkkaissut Tuukka Kurun blogipaskannuksen.
  Paljonkohan juutalaisten shekeleitä siirtyi Iljan tilille, onko Ilja sionisti vaiko pelkästään yksinkertainen?

  Plusääni(17)Miinusääni(5)
    1. Mitä sitten, hänen menneisyytensä ei ratkaise vaan se mitä hän tekee juuri nyt!

     Ihmettelen suuresti tätä magneettimedian kommenttiosastolla esiintyvää kristinuskon vastaisuutta!??

     Saatana muslimiksiko tässä pitäisi kääntyä että olisitte tyytyväisiä?

     Tämä juuri pistää epäilemään että täällä on soluttautuneita vasemmistoaktiiveja.

     Vasarit/kommarit ovat aina vihanneet kristittyjä.
     Neukkula oli tästä paras tai sanoisinko pahin esimerkki.

     Plusääni(8)Miinusääni(6)
     1. Siis sionisti. Äärikristitty on väärä termi ja tarkoitettiin kai judeokristillisyyttä ts kristillistä sionismia. Siis ei ollenkaan oikea kristitty, vaan sionisti eli saatananpalvoja. Eikä sulla ole tdisteita edes siitä, olisiko muuttunut. Ihan nuorihan tuo vielä muutenkin on. Diabolik todellisuudessa haluaa estää sionistimyyrien paljastamisen ja kuinka kaikki MV:t on näiden hihhulien ja vastaavien ympärille rakennettu. Sisut ja muut. Eli silkkaa huijausta ja siis valeoppositiota.

      Plusääni(3)Miinusääni(7)
     2. Islam on ongelma.
      Sionismi on ongelma.
      Sionismikristillisyys on ongelma.
      Aito kristillisyys on sionismin äärivastakohta:
      Tuli ja vesi ei sekoitu kuten öljy ja vesikään eivät sekoitu, mutta silti sionismikristillisyys yrittää sekoittaa ne käyttäen emulgointiaineena uskoa harhaoppiin että islamin, juutalaisuuden ja kristinuskon jumala olisi sama jumala.
      Islamin epäjumala on Shiva-Rudra-Indra (Ukkonen ja Kuu);
      Juutalaisuuden epäjumala Seyon-Suen-Sion (sota) tai mahdollisesti protogermaanien Ziio (Ukkonen);
      Kristinuskon Eshmun-Yeshu-Jeesus (Parannustaidot, Aurinko).

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. ”Paljonkohan juutalaisten shekeleitä siirtyi Iljan tilille, onko Ilja sionisti vaiko pelkästään yksinkertainen?”

   Onhan se sanonut, että sillä on juutalaiskavereita. Yleensä vain juutalaisilla on juutalaiskavereita. Lisäksi siellä mm. eräs juutalaiskeskusteluja tyrehdyttänyt nimim. faktafaarao kirjoitti, että hänellä on yhteyksiä rahoittaviin (juutalaistahoihin).

   Plusääni(6)Miinusääni(4)
 16. Juutalaiset ovat niin rikollisia lähes kaikessa mitä tekevät (tai vähintäänkin vehkeilijöitä), että mielestäni muillakin kuin kansallissosialisteilla on oikeus olla juutalaisvastaisia. Joissain maissa kuten Ukrainassa, Venäjällä, Slovakiassa, Puolassa, Usassa jne. on todella juutalaisvastaista porukkaa, mutta he eivät ole kansallissosialisteja, vaan ihan keskivertokansalaisia. Juutalaisvastaisuus johtuu juutalaisten organisoidusta ja systemaattisesat kuppauksesta ja rikollisuudesta, jopa rituaalimurhista.

  Suomessa kansa on niin tietämätöntä juutalaisten suhteen, johtuen ehkä historiasta. Juutalaisilta oli Suomeen pääsy kielletty. Mutta jotkut viime vuosisadan alun suomalaispoliitikot suorastaan häikäisevät tarkkanäköisyydellään. Ei uskoisi, kun katselee ja kuuntelee nykypyrkyreitä kipoineen. Nykyhallituksessakin on ainakin kaksi todistettavasti juutalaistaustaista (Berner ja Grahn). Viime vuosisadan poliitikot ennustivat juuri tätä vuonna 1906 :

  ”Juhana Riihimäki pelkäsi omassa puheenvuorossaan, että Suomen kaltaisessa köyhässä maassa juutalaiset voisivat saada suurta vahinkoa aikaan. Keskustelun jälkeen järjestetyssä äänestyksessä talonpoikaissääty asettui kannattamaan kolmatta vastalausetta. Talonpoikaissäädyn sovitusesitystä käsittelevän keskustelun ensimmäisen puheenvuoron käytti Juho Brusila. Hän viittasi huonoihin kokemuksiin juutalaisista Saksassa ja Puolassa. Hänen mukaansa juutalaisille ei pitäisi antaa maassa vähäisintäkään jalansijaa. Edusmiehet Landgren ja Oittinen yhtyivät Brusilan esittämiin näkemyksiin. Oittinen uskoi, että juutalaiset tulisivat aiheuttamaan eniten vahinkoa juuri talonpoikaissäädyn edustajille. Hän olikin erittäin harmissaan siitä, että muut säädyt olivat asettuneet asiassa eri kannalle.

  Edusmies Laitinen taas hyökkäsi puheessaan erityisesti ruotsinmielisiä vastaan. Oittisen tapaan hän uskoi juutalaisten aiheuttavan eniten haittaa tavalliselle kansalle, jota talonpoikaissäädyn katsottiin parhaiten edustavan. Mielenkiintoista on, että Laitinen toteaa puheessaan juutalaiskysymyksen olevan talonpoikaissäädylle ”niin sanottu sydämen asia”.

  http://blogit.mvlehti.net/eurostokolhoosi/2016/07/28/suomen-juutalainen-ongelma/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Slaavien aivot eivät riitä kansallissosialismiin, kun on puhdistettu ja aivopesty sata vuotta ja valtovalta ei diggaa.

   Äsken jäi vielä Diabolikselle sanomatta, että NL oli kommunistinen ja siis juutalainen ja myös Kuru on siis juutalaismielinen eli siis juuri kristinuskon pahimpien vihollisten viiteryhmää.

   Plusääni(3)Miinusääni(9)
   1. ”Diabolik todellisuudessa haluaa estää sionistimyyrien paljastamisen ja kuinka kaikki MV:t on näiden hihhulien ja vastaavien ympärille rakennettu. Sisut ja muut. Eli silkkaa huijausta ja siis valeoppositiota”

    Kaikki tuo on totta vain vilkkaassa mielikuvituksessasi!!

    Siellä korviesi välissä voit rauhassa paljastella niitä joka kadun kulmassa ja joka puun oksalla majailevia siionisti-agentteja.

    Olen samaa mieltä Evabraunin kanssa että vaikutat olevan päästäsi sekaisin.

    Muuten mainitsit:

    ”Slaavien aivot eivät riitä kansallissosialismiin”

    Voin kertoa sinulle että operaatio Barbarossan aikoihin n. 20% Saksan armeijan miesvahvuudesta Neuvostoliiton sisällä oli Neuvostoliitosta lähtöisin olevia Saksan armeijaan liittyneitä sotilaita.

    Noin puolet tästä 20%:sta oli etnisiä Venäläisiä.

    P.s.

    Miksi nimimerkki ”Raakkeli” vaikka olet mies??

    Oletko kenties joku helvetin ristiinpukeutuja?

    Ei kovin luottamusta herättävää!

    Plusääni(10)Miinusääni(4)
    1. ”Noin puolet tästä 20%:sta oli etnisiä Venäläisiä”.

     Mitä tarkoitat ”etnisellä venäläisellä”? Venäjällä on useita etnisyyksiä. Slaaveja on vain noin puolet venäläisistä, jos slaaveilla tarkoitetaan ortodoksista R1a- tyyppiä.

     Plusääni(2)Miinusääni(5)
     1. Hyvä pointti zzpzzet!
      Keitä venäläiset alkujaan ylipäätäänkään olivat? Ruotsalaisiako, kun ruotsalaisviikingit (Rus) perustivat Novgorodin kautta Venäjän (siksi Russ-Ia eli Rusien Maa); vaiko itään muuttaneita slaaveja nykyisen Puolan alueelta kantagermaanien naapurista? Vai suomalais-ugrilaisista skyyttien kanssa polveutunutta sekakansaa (meinaan vain että Suomestakin on löytynyt skyyttitumuleiden tapaisia hautakumpuja)?
      Joka tapauksessa Stalin Joseph Dzhugashvili (Dzhugas–Juutalainen Vili–Kylä, heimo, suku) eli Josef Juutalainen tapatti kaikki saksalaisten sotavangeiksi jääneet eli mielestään saksalaisten puolelle siirtyneet venäläiset.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. ”Vai suomalais-ugrilaisista skyyttien kanssa polveutunutta sekakansaa (meinaan vain että Suomestakin on löytynyt skyyttitumuleiden tapaisia hautakumpuja)?”

      Menee hieman sivuraiteelle, mutta skyyttitumuleista en ole kuullutkaan, skyyttimiekkoja on kyllä löydetty muistaakseni. Skyyteillä oli naissotureita ja se ehkä selittää osaltaan Pohjan akan, kveenit ym. Kven tarkoitti alunperin mm. kuningatarta, naispuolista kainua. Kainu oli kan/kain/kun-sanan johdos.

      Suomalaisugrilaiset eivät polveutuneet vapaaehtoisesti siperialaisten N1c kanssa Venäjälläkään, vaan alkuperäiset suomalaisugrit olivat kuten skyytitkin R1a. Skyytit, aivan kuten muinaiset suomalaisetkin (ei N1c) käyttivät samoja symboleja kuten hakaristiä ja spiraalia. Jossain vaiheessa tsaarin siperialaismolot valloittivat Suomen alueen ja nyt on sitten mitä on. Helvetin sääli kun ajattelee nykyistä henkistä rappiota.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Mielenkiintoista on että Wikipediassakin on jo virallinen maininta siitä,että on muodostettu eurooppalainen äärioikeistolainen poliittinen puolue jolla on yhteydet Venäjälle.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Alliance_for_Peace_and_Freedom
    Ja lisätietoa muidenkin Euroopan äärioikeisto puolueiden yhteyksistä Venäjään tämän tutkimuslaitoksen raportissa:
    http://www.riskandforecast.com/useruploads/files/pc_flash_report_russian_connection.pdf
    Yle Svenskan ohjelmassa Kokoomuksen Atte Kaleva myös väittää Euroopan äärioikeiston ja Venäjän yhteydet.
    http://areena.yle.fi/1-3330488

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Venäjän poliittinen kenttä on yhtä juutalaisoligarkiaa, mutta toivotaan, että slaavinationalistit pyyhkivät sen olemattomiin. Eurooppalaisillakin ehkä on siinä tapauksessa vielä toivoa.

     AFP ei vakuuta pelkästään jo siitä syystä, että se sivuillaan poliittisen korrektisti käyttää esim. Soroksesta nimitystä ”global bankster” eikä ”jewish bankster”.

     https://apfeurope.com/tag/soros/

     Ukrainan azov- natsit ovat puolestaan juutalaisoligarkki Kolomoiskyn oma yksityisarmeija. Ainakin Ukrainan neonatsiliike on täysin j.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
 17. Raakkeli on aivan oikeassa. Siionismi toimi täydellä höyryllä Brittiläisessä imperiumissa jo 100 vuotta ennen Karl Marxin syntymää. Tuolla lienee Eurooppalaisen oikeistobolshevismin syntykoti. Tavaramerkkeinä heillä olivat kolonialismi ja orjakauppa. Sitten tuli Henry Ford ja teollinen vallankumous. Vastamyrkyksi tälle bolshevikit toimeenpanivat kommunismin. Sitten tuli Adolf Hitler ja vastamyrkyksi tällle syttyi 2.MS.

  Kommunismi kuoli (eli hallitusti kuoletettiin rahoittajiensa toimesta) ja kuopattiin muutaman sadan miljoonan uhrinsa kanssa noin jälkikäteen, mutta oikeistobolshevismin uutta nousua ei ole oikein tarkoin huomioitu.

  evabraunilla on kumma tarve haukkua kuollutta kettua. Li Andersson on pelkkä statisti 10% kannatuksella. Vasemmistoradikaaleiksi itseään tituleeraavat toimivat täysin Suomen oikeistohallituksen ja vasemmisto-opposition suostumuksella.

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
  1. Marx syntyi 1818, jos tästä lasket -100 niin ollaan 1700-luvun alkupuolella.

   1700-luvulla suhtautuminen jutikoihin oli lähes keskiaikaisella tasolla.

   Heillä oli rajoituksia mm. talouselämän saralla ja monissa kaupungeissa juutalaisten oli asuttava erityisissä juutalaiskaupunginosissa, getoissa.

   Jutikoilla oli myös ylimääräisiä veroja, lupia ja muita rajoituksia.

   Nykyisestä sionismista ei ollut tuohon maailman aikaan vielä tietoakaan!

   Sionismihan perustettiin lähes 80v. Marxin syntymän jälkeen.

   Mitä muuten tarkoitat itseasiassa ristiriitaisella termillä ”oikeistobolshevismi”??

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. Sionismista puhutaan myös ns. symbolisionismina eli perinteisenä talmudismina. Rothschildin avaukset kristillisen sionismin ja juutalaissiirtokuntien suuntaan ovat tosin tapahtuneet 1800-luvun alussa ja ainahan nuo ovat myös väläytelleet omaa valtiota Palestiinaan. Kommunismi, sionismi ja juutalaisuus ovat oikeastaan aivan sama asia. Mielenkiintoista, että et muka huomaa monopolikapitalismin ja kommunismin yhtäläisyyttä. Tai nykyliberalismin ja juutalaisuuden.

    Ja juutalaismafian asiallahan D on selvästi tässä yrittämällä kieltää juutalaiseliitin suunnattoman vallan keskiajalla jo ja myöhemmin. Myös ns. konversot pitivät valtaa ja he siis eivät useinkaan olleet edes aitoja käännynnäisiä. Hovijuutalaiset eri hoveissa jne. jne. Ghetoissa juutalaiset asuivat rabbien tahdosta ja olivat saaneet läpi erityisoikeutensa lähes kaikkialla. Rajoitusten purkamisen jälkeen emansoipaatio mahdollistikin sitten verkostoile koko maailman pistämisen lopullisesti taskuun.

    Plusääni(10)Miinusääni(2)
    1. Jos tuntisit historiaa edes hitusen verran niin tietäisit että keskiajalla jutikoilla oli yhtä paljon valtaa kuin nurkissa pyörivällä paskakärpäsellä!!

     Monin paikoin he olivat täysin lainsuojattomia joiden tappaminenkaan ei ollut edes rikos.

     Siellä missä heidän annettiin rauhassa elää olivat he kuitenkin kakkosluokan kansalaisia vailla täysi oikeuksia.

     Plusääni(4)Miinusääni(6)
     1. Miksi sitten valehtelet ja vääristelet asioita pseudohistoriallisissa kommenteissasi?

      Lue historiaa ja ota selvää mitä oikeasti on tapahtunut niin ei tarvitse uskoa jokaista paskasivustoa joka netissä vastaan tulee!

      Plusääni(3)Miinusääni(6)
  1. ”Venäläiset eivät ole nykytiedon valossa slaaveja lähes laisinkaan vaan kielensä vaihtaneita Suomalaisia”.

   Suomalaisten keskinäinen geeniperimä poikkeaa huomattavan paljon esim. itä – ja länsisuomalaisten välillä, vaikka länsisuomalaisissakin on 40% siperialaista perimää (ainakin Y). Ja Venäjällä on paljon siperialaistaustaisia N1c, joihin ilmeisesti viittaat ”suomalaisina”. Nykysuomalaiset ja muinaiset suomalaisugrit ovat kuitenkin geneettisesti eri ihmisiä. Tsori vaan. Venäjällä ”suomalaiset” puhuvat turkinsukuisia kieliä, elleivät ole loisineet suomalaisugrilaisten kulttuuriin, missä puhuvat suomalaisugrilaista kieltä. Alkuperäiset ven. suomalaisugrit olivat eri ihmisiä kuin nykyiset ”suomalaiset N1c” eli siperialaisen N1c- Y:n osalta.

   Jos te haluatte puhua geeneistä, niin alkaa silloin puhuko kansallisuuksista.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
    1. Kaiken päälle nämä ulisevat olevansa hebrealaisia (juutalaiset) tai germaaneja (suomalaissiperialaisidiootit), ovatpa jotkut fanaattisimmat jopa viikinkejä (omasta mielestään) vinosilmineen sen 150 cm pituutensa kanssa ja kehuvat vielä luoneensa suomalaisugrilaisen kulttuurin, mistä ei ole ensimmäistäkään todistetta, onpahan vaan kehitysmaalaisen loisen kiima.

     Plusääni(0)Miinusääni(7)
 18. Tämä Raakkeli(Päpy,Repe) on todella outo lintu.

  Kun esitin keskustelufoorumilla että Magneettimedia nostaisi esille enemmän vapaamuurareiden toimintaa ja valtaa, Raakkeli välittömästi reagoi tähän kielteisesti. Hän halusi lakaista koko asian maton alle. Hänelle tuli kiire suunnata katseet pois vapaamuurariudesta.

  Sionismi on vaikuttanut vain runsaat sata vuotta maailmassa. Vapaamuurarit sitä vastoin satoja vuosia tiukan järjestäytyneinä. Kaikki vähänkin tärkeämmät hallinnon elimet on miehitetty vapaamuurareilla. Jopa Israelin Korkeimman Oikeuden katolla on vapaamuurareiden valtapyramiidi. Obama, Merkel, Erdogan ovat kaikki vapaamuurareita. Ilmeisesti myös Putin on vapaamuurari – valokuvan perusteella missä hän tervehtii Kissingeriä. Masonic handshake between Kissinger and Putin(Henry Makowilla kuva netissä).
  Lenin, Trotski, Stalin, Marx, Roosevelt, Truman, Churchill olivat kaikki vapaamuurareita.

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
  1. Katsokaa nyt näitä lörppöjä. Reagoin tietenkin siihen, että viestisi perusteella sai kuvan siitä, että vapaamuurarit ja juutalaismafia olisivat jotenkin eri asioita. Jouduit peräytymään heti viestini vuoksi. Olen kirjoittanut vapaamuurareista kommenteissani lähes tauotta.

   Et edes yritä ola uskottava, kuten ei Diabolik myöskään. Selvä valeopposition feikki.

   Plusääni(3)Miinusääni(14)
 19. Vapaamuurareiden valta on läsnä kaikkialla.

  Mikä on Vapauden Patsas New Yorkissa?

  Se on ranskalaisten vapaamuurareiden(Bartholdi ja Eiffel) suunnittelema ja valmistama patsas joka annettiin lahjaksi amerikkalaisille vapaamuurareille.

  Patsas oli tarkoitettu Egyptiin, Suezin kanavan avajaisiin 1867 mutta se päätyi lopulta New Yorkiin.
  Patsas kuvastaa muinaista ISIS jumalatarta.

  http://freemasonrywatch.org/statue_of_liberty.html
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/masonsstatueofliberty.htm

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 20. Joku kirjoittaa täällä Trumpista.

  Trump on varmasti sionistien taskussa, siitä ei ole epäilystäkään. Hän ei enää eläisi jollei näin olisi.

  Mutta ylimielinen sionisti ei ymmärrä, mitä Trump on saanut jo aikaan.

  Trump on AVATAR.

  On aivan sama nyt pettääkö Trump valkoiset heti tai myöhemmin. AVATAR on jo joukossamme aivan kuin PEPE The Frog.

  Valkoiset kansat näkevät nyt, että sionistisen sonnan keskelläkin elää valkoisen ihmisen henki ja sielu. ME OLEMME OLEMASSA. Meitä ei voi enää syrjäyttää.

  Tämä on Trumpin arvo, muuta arvoa hänellä todennäköisesti ei ole, vaikka, tietenkin, kuka tietää. Hänhän on eräänlainen mainosmies, ostettu näyttelijä. Joskus tämäkin johtaa ei-haluttuun lopputulokseen.

  Nykyiset sionistidemonit ovat niin vallasta ja voitonvarmuudesta humaltuneita, että he tekevät juuri nyt paljon virheitä. Heillä on nyt kiire, sillä taas kerran, perinteiden mukaisesti, GOYIM TIETÄÄ.

  Taas kerran me valkoiset heräämme siihen, että meidän kansojamme uhkaa sionistin luoma helvetti. Ja nyt sionistilla on kuin onkin kiire.

  Nyt pitää kiireesti luoda konflikteja, luoda sekasortoa, lisätä neekerien kansainvaellusta, tuhota teollisuutemme, luoda Lähi-Itään uusia kriisipesäkkeitä, luoda vihaa Venäjän ja muiden valkoisten kansojen välille.

  Sionistilla on lautanen täynnä, Mossadilla on korkeapaine. ISIS pitää aktivoida joka puolella ja Syyriaakin pitää pommittaa, rauha on pahinta, mitä sionisti tietää.

  Ei, nyt demonilla on verenhimoinen katse. Se haluaa sotaa, verta, kauhua ja tuhoa. Se on tämän demonin normaali.

  Mutta kuitenkin, AVATAR on jo täällä, se ei enää lähde mihinkään, shlomo, se on täällä ja se pysyy.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 21. Onko Raakkeli Wiik vai Kaukinen?

  Valeoppisitio? Sionistit? Persut? Juutalaiset? Hirveä määrä tekstiä, aivan sekaista heittelyä sinne ja tänne ja kaikki ovat joko sionisteja tai persuja, tai jotain määrittelemätöntä valeoppositiota.

  Mutta huomatkaa yhtään ainoaa ”vihapuhetta” ei ole kommunisteja vastaan! Ei sanallakaan.

  Haha, taitaa olla vaikea paikka arvostella vasemmistoa ja kommunismia.

  Pelkkä vasemmistolainen riidanhaastaja, joka käyttää näitä vasemmistolaisille niin tyypillisiä epämääräisiä valeoppositio tai sionismiakin joka paikassa, mihin se ei nyt edes liity.

  Olet haukkunut koko oikeiston laidasta laitaan, mutta kommunismi ja vasemmisto saa olla näköjään ihmeen rauhassa noissa sinun kiihkopuheissasi.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 22. Näyttää siltä että sionistiset tahot ovat hyvin aktiivisia ja haluavat olla esillä, tuovat asiansa mediaan ja saavat kansan huomion.
  Missä siis viipyvät ne tahot jotka ovat puhtaasti kansallismielisiä. Niitä ei näy julkisuudessa eivätkä ne järjestä mielenosoituksia.

  Itseäni näissä maahanmuuttovastaisissa liikkeissä häiritsee etenkin se että he haluavat puolueeksi kuten Suomi Ensin. En usko puolueisiin enkä parlamentarismiin enkä tuohon vetäjään. Tällä hetkellä eduskunnalla ei ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa asioiden kulkuun vaikka sinne valittaisiin ihan mikä kokoonpano vaan. Valta on luisunut kansalta jo ajat sitten.
  Koko Suomen kansan tulisi yhdistyä yhden asian taakse ja nousta valtaa pitäviä vastaan mutta sitä yhteistä asiaa ei oikein ole. Jotkut haluavat kaikki maahanmuuttajat pois, jotkut vain muslimit pois ja jotkut eivät halua rajoittaa kumpaakaan vaan vain hillitä vähän. Tällaisella agendalla on vaikea edetä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat