Video: syyrialaismies kertoo, millaisia typeryksiä eurooppalaiset ovat

Suomennetulla videolla Syyriasta peräisin oleva mies kertoo, kuinka sokeiksi monikulttuurisuutta palvovat eurooppalaiset ovat muuttuneet.

Mies kommentoi Euroopan järjenvastaista pakolaispolitiikkaa, joka on ajamassa koko mantereen sisällissodan partaalle: ”Täällä on tapettu 160 asukasta ilman sääliä, yksi kerrallaan. Nämä eivät odota muuta kuin pääsevänsä Italiaan tekemään saman!”

Hän kummastelee, miksi Eurooppa on valmis ottamaan vapaaehtoisesti tuhansia ISIS:n ja al-Qaidan kurkunleikkaajia turvapaikkastatuksella asumaan. Samaan aikaan Syyriassa hallitusta tukevat kristityt, druusit ja alaviitit taistelevat terroristeja vastaan henkensä uhalla:

”Kaikki ne, jotka olette päästäneet sisään, ovat meidän jätettämme! Tulette katumaan sitä! Räjähdyksiä tulee tapahtumaan Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Venäjällä, Serbiassa…

He tulevat pysymään niin kauan kunnes ovat leikanneet päänne yksi kerrallaan!”

Ehkäpä eurooppalaisten olisi viimein aika alkaa kuunnella isänmaallisia syyrialaisia, jotka puolustavat edelleen kotimaataan ja tietävät tismalleen, millaista ainesta niin sanotut turvapaikanhakijat todellisuudessa ovat.

 

Lue myös:

Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn
Video: Syyrialaisnaiset: ”Sotaa pakenevat miehet ovat pelkureita!”
Ranskan tiedustelujohtaja: monikulttuuriset raiskaukset voivat johtaa sisällissotaan

1 kommentti

  1. Hurjaa on meno ja pian Eurooppa räjähtää. Hurjaa visiota on tässäkin:

    https://www.youtube.com/watch?v=nXCO1PVSHMQ

    Kakkososa siis kyseessä. Edellisessä jo pohdittiin sitä, kun tämä ihmisvirta loppuu. Terroristeista tulee ongelma ja sitten liiskataan heitä ja samalla tai okeastaan tämän jahdin varjolla ketä hyvänsä. ”Natsit” ovat jo samaa sakkia suomalaisten valenationalistien puheissa. Trump voittanee vaalit ja pystyttää aidat paitsi Meksikon rajalle, jokaisen kaupungin ympärille. Sama tulee Suomeen. Israelilaiset ja heidän kouluttamansa palkkasoturit hoitavat tarkastukset katusuluilla kuin palestiinalaisille. Kv. juutalaisuus vihaa valkoisia enemmän kuin palestiinalaisia tämän mimmin mielestä. Siltä tuntuu. Siis ihmismassojen liikkeet ainakin muuttuvat ja tosiasiassa siis osa ihmisistä ei pääse liikkumaan kuin eliitin luvalla. Tietty ”katastrofit” aiheuttavat massojen liikuttelua.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat