Ranskan tiedustelujohtaja: monikulttuuriset raiskaukset voivat johtaa sisällissotaan

Muun muassa terrorisminvastaiseen toimintaan ja kyberturvallisuuteen erikoistuneen ranskalaisen tiedustelupalvelun johtaja Patrick Calvar totesi julkisesti, että pakkomonikulttuurisuus voi johtaa sisällissotaan.

DGSI-tiedustelujohtaja Calvar kertoi poliittisesti äärimmäisen epäkorrektista ennustuksestaan Ranskan parlamentin komissiolle.

Eurooppalainen valtamedia on toistanut pakolaiskriisin puhkeamisesta lähtien mantraa, jonka mukaan kasvanut terrorismin uhka johtuu valkoisen yhteiskunnan ”rakenteellisesta rasismista”, joka sortaa vähemmistöjä ajaen nämä epätoivoisiin tekoihin.

Calvarin mukaan syy-yhteys on todellisuudessa päinvastainen: terrorismi ja ääri-ilmiöt yleistyvät hänen mukaansa maahanmuuttajien eikä valkoisten vuoksi. Calvar esitti, että ”ääriajattelu kasvaa nyt kaikkialla” maahanmuuttajien suorittamien raiskausrikosten vuoksi.

DGSI-johtajan mielestä esimerkiksi ranskalainen yhteiskunta on jo ”veitsenterällä”, jolloin yksikin terrori-isku voi johtaa laajamittaiseen yhteenottoon ”äärioikeiston” (eli maahanmuuttoa vastustavien kansalaisten) ja siirtolaisten välillä: ”Olemme sisällissodan kynnyksellä.”

Sisällissodan uhka on Calvarin mukaan jo paljon varsinaisten terrori-iskujen uhkaa suurempi. Kun merkittävä osa kansasta kääntyy pakkomonikulttuurisuutta vaatinutta korruptoitunutta eliittiä vastaan, voivat kaikki yhteiskunnan koheesiota kannatelleet rakenteet murtua.

Eliitin käsikassarana työskentelevän Calvarin mukaan yhteiskunnallisesti räjähdysherkkä tilanne on hyvä tekosyy ”estää kaikkien näiden järjestöjen toiminta”, millä hän ilmeisesti viittaa myös maahanmuuton vastustajiin.

Virkavalta pelkää siis maahanmuuton ajavan yhteiskunnan sisällissotaan, mutta maahanmuuton sijaan poliisi pyrkii estämään järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa vaativien liikkeen toiminnan!

soros-migrants

Sama kehitys kaikkialla Euroopassa

Saksan ja Britannian viranomaiset ovat antaneet vastaavia varoituksia. Brittiläinen entinen SIS-johtaja Richard Dearlove on kertonut pelkäävänsä eurooppalaista ”kansannousua”, mikäli nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan ei puututa.

Saksassa turvallisuusasiantuntijat ovat puolestaan kertoneet Angela Merkelille, että avoimien rajojen politiikka radikalisoi nyt maan perinteisesti rauhanomaista keskiluokkaa.

Vastaava ilmiö on myös tuttu Suomesta, jossa poliisi ja valtamedia ovat tehneet kaikkensa, jotta tiedot laittomien siirtolaisten tekemistä raiskauksista eivät leviäisi tavallisen kansan tietoon. Kuten hiljattain uutisoitiin, seksuaalirikollisuus Suomessa on kolminkertaistunut vain muutamassa kuukaudessa siirtolaistulvan vuoksi. Poliisin ja lehdistön tiedotuspimennon vuoksi käytännössä kaikki raiskausuutiset jäävät kuitenkin sensuurin hampaisiin.

Tammikuussa uutisoimme, että Unkarissa arvostettu taloustieteilijä tohtori László Bogár on myös ennustanut eurooppalaista sisällissotaa. Bogárin mukaan vaarallisimpia raiskaajia ovat kuitenkin monikansalliset pankit, jotka ovat häikäilemättömästi ajaneet pakkomonikulttuurisuuden politiikkaa länsimaihin.

Bogár totesi tuolloin, että pakolaiskriisi on kansainvälisen eliitin järjestelmällisesti toteuttama hanke. Bogár linjasi, että hankkeen tarkoituksena on tuhota kaikki inhimillisyyden ja hyveellisyyden rippeet, jotka Euroopasta ovat vielä jäljellä. Eliitin tavoitteena on ”tuhota valkoinen eurooppalainen ihminen”.

Taloustieteilijän mukaan on tärkeä huomata, että eliitti on aloittanut Euroopan tuhoamisen mantereen vauraimmista ja perinteisesti parhaiten järjestäytyneistä yhteiskunnista, kuten Saksasta ja Ruotsista.

Tämän tarkoituksena on psykologisesti lamaannuttaa alueen heikommat valtiot ennen kuin ne ehtivät aloittaa toimenpiteitä maahantunkeutumisen kontrolloimiseksi.

 

Lue myös: Terrorismin ja pakolaiskriisin todelliset syylliset

3 kommenttia

 1. ”Brittiläinen entinen SIS-johtaja Richard Dearlove on kertonut PELKÄÄVÄNSÄ eurooppalaista ”kansannousua”,..

  Mikä IDIOOTTI, mitä pelättävää siinä on? ”Eurooppalaisessa kansannousussa”! Sehän olisi parasta, mitä tälle wanhan Mantereen ”lerpulle” voisi tapahtua!
  Läpimätä tissutteva eliitti EU:ssa on kuin Ranskan Aurinko Kuningas hoveineen ja lukuisine rakastajattarineen ja aisankannattelijoineen turhuuden toreilla leikkien sokkoa sillä aikaa kun kansa näkee nälkää ja elää kurjuudessaan, jonka EU:n kasvottomat rahanahneet, mutta samalla niin epälahjakkaat syöttilässiat ovat valuttaneet Euroopan sikana työtä tehneiden kansakuntien niskaan. Pakkosyöttämällä maahanmuuttoa, joka hulluudessa on sitä luokkaa, ettei edes kiertokoulun väärinpäin käyneen ihmisen tiedonvaraisesti pysty historiasta osoittamaan.
  ”Valkonaamojen” vallankumous on satamiljardia kertaa suotavampi ja parempi kuin muslimien julistaman ”Pyhän sodan” aihettama teurastus ja silmitön eläimellinen teurastus vailla kaikkia sivistyneen maailman sääntöjä edes sodassa, joita on kirjoitettu ja rikottu kirkkaalla otsalla voittajien puolelta. Peruskallioon hakattu jumalallinen laki ja sääntö on: ”Kaikki keinot ja julmuudet ovat sallittuja, kunhan sen tekee ”OIKEAN” asian PUOLESTA!!!

  Näinhän armoitettu ”Naamakirjan” puliveiraajakin sanoo. Jos juutalainen on tuota mieltä. Sitten sitä sietää matkia, koska suuri Pyhyys on puhunut. UGH!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Toivottavasti maiden ja EUn päättäjät ymmärtävät että kun 100 miljoonaa vittuuntutta miestä ryntää yli euroopan ja murskaa jokaisen suvakin ja päättäjän kallon on silloin jo liian myöhäistä alkaa lepytellä kansakuntaa. Olen lukenut euroopan tapahtumista ja historiaa ja olen itse arvellut juuri tätä, se alkaa yhdessä maassa (Ranska?) ja vyörii yli euroopan polttaessaan kaiken mikä on rakennettu viimeisen 80 vuoden aikana.
  Toisaalta jos pohja on mätä ainut tapa korjata tillanne on kaata kaikki maan tasalle, kaapia pohja irti ja aloittaa alusta.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat