Vitamiinitiputuksella vahvaksi

Jokainen hyötyy vitamiinitiputuksesta, olitpa atleetikko tai kroonisesti sairas.

Suonensisäisesti annosteltava vitamiinitiputus toimii kuin kylmä suihku silloin kun stressi tai uupumus on vallannut mielen. Tiputus parantaa mielialaa välittömästi ja auttaa pitkäaikaisesti heikkoon terveyteen ja akuutteihin sairauksiin.

Suonensisäistä vitamiinitiputusta käytetään yhä enemmän pienten vaivojen, kuten kroonisen väsymyksen, stressin, leikkauksesta toipumisen tai jopa krapulan parantelussa. Suonensisäisen tiputuksen historia on pitkä. Ajatus on lähtöisin muista hoitomuodoista, joita käytetään vakavien terveysongelmien ja sairauksien hoidossa.

Aiemmin terveysasiantuntijat antoivat suuria määriä vitamiineja ja mineraaleja pääasiassa oraalisesti. Suonensisäiset tiputukset aloitettiin parempien ja nopeampien tulosten toivossa. Kaikki kiitos kuuluu John Myersille, joka kehitti 1970-luvulla Myersin cocktailina tunnetun sekoituksen, joka sisältää magnesiumia, kalsiumia, lukuisia B-sarjan vitamiineja ja C-vitamiinia.

Suonensisäisen annostelun tuntematon historia

Jonathan Wright, lääkäri ja holistisen Tahoma Clinicin perustaja, on ollut vitamiinien ja mineraalien käytön edelläkävijä jo 1970-luvun lopulta saakka. Hänen mukaansa pelkkiä suun kautta nautittavia valmisteita käyttämällä sairauksista toipuminen kestää kauemmin, olipa kyseessä mikä sairaus tahansa keuhkokuumeen syövän väliltä. Suonensisäisellä annostelulla paraneminen tapahtuu perinpohjaisemmin ja huomattavasti nopeammin.

Vitamiinien ja mineraalien jättiannosten suonensisäistä käyttöä tutkittiin 1970-luvun aikana sen jälkeen, kun Myersin cocktaili herätti ennakkoluulottomien lääkärien mielenkiinnon.

C-vitamiinin parissa tehtyjen tutkimusten jälkeen kaksinkertainen Nobel-voittaja Linus Pauling kehitti termin ”Ortomolekyläärinen lääketiede” vuonna 1968, joka määritellään ”teoriaksi, jonka mukaan sairaus voidaan parantaa ja terveys maksimoida luomalla optimaalinen molekulaarinen ympäristö elimistön soluille luonnollisilla yhdisteillä.”

Toisin sanoen, oikein valittu ja annosteltu vitamiinien ja mineraalien yhdistelmä voi päihittää sairauden, joita varten on kehitetty lääkkeitä, mutta halvemmalla ja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Jättiannosten käyttäminen lääkkeiden sijasta sai alkunsa 1938, kun havaittiin, että niasiinista (B3-vitamiini) oli hyötyä skitsofrenian hoidossa. 1950-luvun aikana psykiatri tri Abram Hoffer tutki niasiinin ja muiden ravinnelisien käyttöä monien mielenterveyshäiriöiden hoidossa.

Hoffersin tieteellisistä tutkimuksista, julkaisuista ja kliinisistä tuloksista huolimatta lääketieteen valtavirta joko sivuutti hänen tuloksensa tai hyökkäsi hänen löydöksiään vastaan. Hoffer julkaisi lukuisia kirjoja luonnollisista vitamiini/mineraalihoidoista vuodesta 1960 aina vuoteen 2008 saakka.

Ortomolekulaarisella menetelmällä hoidetut potilaat eivät enää tarvitse heitä, mikä on pahasta lääkärimafialle ja sen tärkeimmälle tulonlähteelle: lääkebisnekselle. Kyseessä on biljoonien dollarien arvoinen bisnes.

Jo ennen kuin ortomolekulaarista lääketiedettä sovellettiin psykiatriassa 1950-luvulla, pohjoiscarolinalaisessa pikkukaupungissa perhelääkäri Frederick Klenner käytti C-vitamiinia jättiannoksin lihaksensisäisinä injektioina ja suonensisäisesti nuorten polion uhrien ja muita tauteja sairastavien hoidossa. Toipumisaste oli erittäin korkea.

Klenner vei poliopotilaan tapausselosteen AMA:n vuosittaiseen kokoontumiseen 10. kesäkuuta 1949 New Jerseyn Atlantic Cityyn. Hänen tapausselosteensa sivuutettiin. Klenner vakuutti, että ”askorbiinihappo on lääkärin turvallisin ja kaikkein hyödyllisin yhdiste” ja että potilaille tulisi antaa ”suuria annoksia C-vitamiinia kaikkiin patologisiin tiloihin samalla kun lääkäri pohtii diagnoosia.”

Asia ei juuri edennyt. Ortomolekulaarisen lääketieteen harjoittajien oli kierrettävä rajoituksia ja annettava C-vitamiinia suonensisäisesti lisäravinteena ja immuniteetin tehostajana. Elintarvike- ja lääkevirasto FDA ei salli C-vitamiinin käyttämistä parantamiseen, annettiinpa se millä tavalla tahansa, sillä se ei ole patentoitavissa oleva, lääkeyhtiön valmistama synteettinen lääke. Monet pitävät FDA:ta lääketeollisuuden läheisenä yhteistyökumppanina.

Alkuperäisessä hoitokäytännössä suonensisäisesti annostellun C-vitamiinin päivittäinen määrä vaihteli 25 ja 100 gramman väliltä. Se tarkoittaa noin 25-100 milligrammaa (mg) yhdellä istumalla, puolesta tunnista tuntiin. Vatsa kestää viidestä kymmeneen grammaa C-vitamiinia suun kautta nautittuna, mikä tarkoittaa, että suonensisäisesti voi ottaa kymmenkertaisen annoksen suun kautta nautittuun annokseen nähden!

Sen lisäksi, että vältytään vatsavaivoilta, suoraan suoneen injektoituna vitamiinit imeytyvät nopeasti soluihin.

Suonensisäinen tiputus pelasti säteilyltä

Ortomolekulaarinen ryhmä Japanissa teki uskomattoman kokeen Fukushiman puhdistustyöntekijöillä, osoittaen kuinka erittäin suuret suonensisäiset annokset C-vitamiinia voivat ennaltaehkäistä ja jopa torjua säteilymyrkytyksen. He valitsivat 17 työntekijää ja antoivat ryhmälle 25 grammaa (25 000 mg) C-vitamiinia suonensisäisesti ennen kuin nämä altistuivat intensiiviselle säteilylle siivoustehtävän aikana. Toiselle ryhmälle ei annettu vitamiinia.

Suojatuilla työntekijöillä ei esiintynyt merkkejä perimän vaurioista, ja heidän syöpäriskipisteensä olivat matalat. Toisaalta suojaamattomilla esiintyi perimän vaurioita ja syöpäriskipisteet olivat korkeat. Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, sillä säteilyvaurioita saaneille annettiin suuria määriä C-vitamiinia suonensisäisesti, johon oli lisätty B-vitamiineja, ja heidän perimävaurionsa korjaantuivat ja syöpäriskipisteet laskivat.

Orthomolecular Foundation julkaisi japanilaistutkimuksen, jossa tutkittiin Fukushiman puhdistustyöntekijöitä, mutta TEMCO vaiensi ja lyttäsi sen. Temco on yritys, joka pyöritti Fukushiman sulanutta ydinvoimalaa.

Uskomattomia tuloksia B- ja C-vitamiinien jättiannoksilla

Tri Joseph Chandya, intialaista lääkäriä joka työskentelee Isossa-Britanniassa, haastateltiin BBC:llä pienimuotoisena sankarina. Brittiläiset terveysviranomaiset olivat ahdistelleet häntä, sillä Chandy oli pelastanut MS- ja fibromyalgiapotilaita injektoimalla heihin suuria määriä B12-vitamiinia. Kuten BBC TV:n lähetys osoitti, terapia tepsi hyvin potilailla jotka olivat jo luopuneet toivosta. Viranomaiset kuitenkin väittivät että hän vaaransi potilaat käyttämällä näin suuria määriä.

Britannian terveyslautakunta vaati jatkotutkimuksia tapauskertomuksista ja potilaiden lausunnoista huolimatta. Chandy kieltäytyi perustellen, että plasebokontrolloitu kaksoissokkokoe estäisi apuatarvitsevia saamasta hänen hoitojaan, joiden hän tiesi toimivan ja olevan turvallisia vuosien kliinisen kokemuksen ansiosta.

B12-vitamiinipistokset ovat usein tarpeellisia, sillä B12-vitamiinin imeytymiseen tarvitaan ”sisäistä tekijää”, jonka erityksessä voi olla ongelmia. Sisäistä tekijää erittyy liian vähän jopa niillä jotka syövät kaikkein yleisintä B12-vitamiinin lähdettä: lihaa. Riittämätön sisäisen tekijän määrä estää B12-vitamiinia imeytymästä vereen ohutsuolesta.

Vuonna 2010 uusseelantilaisessa ajankohtaisohjelmassa esitettiin 17 minuutin pätkä, jossa suonensisäisesti annosteltu C-vitamiini herätti potilas Alan Smithin koomasta ja auttoi tätä toipumaan nopeasti sikainfluenssan aiheuttamasta keuhkokuumeesta.

Jakso levisi nopeasti netissä ja osoitti kuinka Smithin perheen tuli taistella saadakseen lääkärit käyttämään C-vitamiinia suonensisäisesti. Myöhemmin sairaala totesi, ettei hoidolla ollut mitään tekemistä Alanin parantumisen kanssa.

Suonensisäiset hoidot pakotettu marginaaliin

Suonensisäinen C-vitamiini on osoittautunut kerta toisensa jälkeen tehokkaaksi ja turvalliseksi vaivoihin, joita ei ole voinut ratkaista lääkkeillä. Kliinisistä todisteista huolimatta ortomolekulaarisen lääketieteen harjoittajat joutuvat toimimaan valtavirtaisen lääketieteen varjossa.

He voivat antaa potilaille suuria määriä ravinteita suonensisäisesti niin kauan, kunhan he eivät väitä sen parantavan sairautta tai käyttävänsä sitä olemassaolevan hoidon tukena. Uutisointi suonensisäisen C-vitamiinin parantamista syövistä on vaiettu.

Valtavirtainen teollisuuspainotteinen lääketiede ei hyväksy suonensisäisen C-vitamiinin käyttöä syövän tai minkään muunkaan sairauden hoidossa.

Suonensisäinen vitamiinitiputus nykyään

Tänä päivänä suonensisäistä vitamiinitiputusta tarjoavat klinikat tarjoavat lukuisia mahdollisia yhdistelmiä, joissa on useita vitamiineja, mineraaleja ja muita ravinteita. He eivät väitä parantavansa sairautta, mutta he väittävät sen auttavan kehonpuhdistuksessa ja nuorentavan solutasolla. Osa käytetyistä seoksista sisältää lähes pelkästään suolaliuosta, johon on lisätty vähän jotain muuta, ja jonka tarkoituksena on palauttaa potilaan nestetasapaino.

Suurin osa liuoksista sisältää vitamiineja ja mineraaleja, joita potilas tarvitsee eniten verikokeen perusteella. Esimerkiksi Myersin cocktaili sisältää C-vitamiinia, magnesiumia, kalsiumia ja B-vitamiineja. Muut liuokset voivat sisältää yleisen yhdistelmän C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia sekä muita ravinteita kuten koentsyymi Q10:tä ja glutationia, joka on erittäin hyödyllinen potilaille joilla on autoimmuunisairaus.

Suonensisäinen vitamiiniterapia kiinnostaa urheilijoita ja lavaesiintyjiä, joiden työhön on fyysisesti kuormittavaa. He käyttävät menetelmää saadakseen energiaboostin ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. ”Kyse on solujen kyllästämisestä suurella määrällä ravinteita, tarkoituksena pitää kehon toiminta optimaalisena,” toteaa lääkäri Alexander Kulick.

Tästä huolimatta suurin osa on henkilöitä, joilla on kroonisia sairauksia, ja jotka käyttävät vitamiinitiputusta parantaakseen kehonsa heitä vaivaavasta sairaudesta. Osa potilaista tarvitsee säännöllistä tiputusta määrittelemättömän pitkäksi aikaa pitääkseen kroonisen terveysongelman kurissa.

Lääketieteen tohtori ja oppikirja Nutritional Medicinen kirjoittaja Alan Gaby on antanut yli 10 000 tiputushoitoa. ”Potilaat, jotka saavat suonensisäisiä injektioita, tulevat asteittain terveemmiksi. Näiden potilaiden hoitojen väliaikaa voidaan pidentää asteittain, ja lopulta injektioita ei enää tarvita.”

Lääkäri John Salerno pitää vaihtoehtoklinikkaa Itä-Manhattanilla. Hän ja hänen henkilökuntansa hoitaa noin 90 asiakasta kuukaudessa ja yksittäinen kerta maksaa 325-500 dollaria. Muissa paikoissa on matalammat hinnat. Salerno sanoo, ”Arviolta 30 prosenttia [potilaista] on suhteellisen normaalissa kunnossa ja tulee vain hakemaan pientä piristystä.”

Minkälaisiin sairauksiin suonensisäistä ravinneliuosta käytetään? Floridalaisen Advanced Natural Medicine –klinikan tri Dooley tarjoaa listan vitamiinitiputushoidoista, joita käytetään kipuun, masennukseen, astmaan, sydäntautiin, heikkoon vastustuskykyyn ja krooniseen uupumukseen.

 

Lähde: HoneyColony

Lue myös:

Suonensisäinen C-vitamiini tuhoaa syöpää
Suonensisäinen C-vitamiini yritetään kieltää

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat