Voit suojella lapsiasi koulun homolobbaukselta Seta-kiellon avulla

SetaKielto.fi-verkkosivu tarjoaa tukea suomalaisille vanhemmille, jotka eivät halua, että kulttuurimarxistit aivopesevät heidän lapsiaan koulussa.

Seta on Suomen suurin homolobbausjärjestö. SetaKielto.fi pyrkii puolestaan nimensä mukaisesti suojelemaan suomalaisia lobbaajilta.

Sivulta voit ladata valmiin pohjan kirjeeseen, jossa anot lapsellesi vapautusta ”opetuksesta”, jossa on käytetty lähteenä Setan aivopesumateriaalia. Suomalaisten opettajien täytyy kunnioittaa terveitä arvoja vaalivien perheiden vakaumusta.

SetaKielto.fi kirjoittaa:

Kieltäytyminen vakaumuksen vastaisesta materiaalista ja opetuksesta koulussa

Vanhemmilla on oikeus kieltäytyä vakaumuksensa vastaisesta materiaalista ja opetuksesta koulussa.

Oikeus kieltäytyä perustuu Suomen perustuslakiin ja Euroopan ihmisoikeussopimukseen.

Kiellon tarkoituksena on suojella oppilaita politisoituneelta, vääristelevältä tai muuten kyseenalaiselta kodin arvojen ja vakaumuksen vastaiselta vaikuttamiselta.

Kielto kannattaa lähettää sähköpostilla koulun rehtorille, luokan opettajalle, terveydenhoitajalle, opinto-ohjaajalle ja yleensäkin henkilöille, jotka osallistuvat kyseisen oppilaan opetukseen.”

Euroopan Ihmisoikeussopimuksen ensimmänen lisäpöytäkirja toteaa, että ”valtion tulee kunnioittaa vanhempien oikeutta varmistaa lapsilleen heidän omien uskonnollisten ja aatteellisten vakaumustensa mukainen kasvatus ja opetus.”

14202635 14202631 14202629 14202621 14202610

Miksi homolobbausta tulee vastustaa?

Lapsia tulee suojella Seta-propagandalta muun muassa siksi, että järjestö pyrkii naamioimaan kulttuurimarxistisen ideologiansa ”tieteen” kaapuun.

Seta pyrkii normalisoimaan seksuaalisia poikkeavuuksia, jotka voivat johtaa esimerkiksi vakaviin psykologisiin, sosiaalisiin ja terveydellisiin ongelmiin.

Laina-artikkelimme ”Pride – koko perheen juhla?” kertaa tilastotietoja homokulttuurin vaaroista:

Viikko alkoi maanantaina, kun HIV-tukikeskus avasi ”Älä pane itseäsi hengiltä! Hiv-valistuksen muutos pelottelusta nautintoon” -nimisen näyttelyn, joka kesti koko viikon ajan. Lauantaina samainen keskus järjesti vielä homomiehille suunnattua HIV:n pikatestausta. Huoli HIV:n leviämisestä ei ole täysin aiheeton, sillä tauti leviää tehokkaimmin juuri homojen keskuudessa. Tutkimuksen mukaan homomiehillä on 200 kertaa todennäköisemmin HIV kuin heteromiehillä. Transumiehillä, jotka leikkivät naisia, luku on 50-kertainen. Lontoossa joka kahdeksannella homomiehellä on HIV.

HIV ei toki ole ainut tauti, joka homojen keskuudessa leviää. USA:ssa kuppatapauksista 83 prosenttia esiintyy homoilla, vaikka he edustavat yhtä prosenttia väestöstä. Kuppa saatiin lähestulkoon hävitettyä maailmasta, mutta se teki paluun homojen keskuudessa. Hepatiitti B:tä löytyy samoista ryhmistä 15 kertaa todennäköisemmin kuin heteroilta. Peräaukon syöpä tulee 17 kertaa todennäköisemmin homolle kuin heterolle.

Syitä sukupuolitautien laajaan leviämiseen voinee hakea rappiollisesta elämäntyylistä. Yhden yön suhteet täysin tuntemattomien kanssa on erittäin yleistä – myös parisuhteessa elävien keskuudessa. USA:ssa neljäsosalla homomiehistä on ollut yli tuhat petikumppania. 43 prosenttia kertoi heillä olleen yli 500 kumppania. Vertauskohteena voi käyttää heteromiehiä, joista 25 prosenttia oli harrastanut seksiä yli kymmenen naisen kanssa.

Toisen tutkimuksen mukaan yli puolet homomiesten seksikumppaneista oli ollut täysin tuntemattomia 79 prosentilla vastaajista. Alankomaissa keskimääräisellä ”vakaassa parisuhteessa” elävällä homomiehellä oli vuodessa seitsemän seksikumppania. Homojen pitkät ja vakaat parisuhteet päättyvätkin keskimäärin kahdeksassa vuodessa. 4,5 prosenttia homoista on uskollisia kumppaneilleen. Heteroilla luku on 75 prosenttia. Puolet naimisiin menneistä homopareista eroaa. Lesboparit eroavat jopa kolme kertaa useammin kuin heterot.

Rappiolliseen kulttuuriin kuuluu myös päihteiden liikakäyttö. Homot käyttävät kymmenen kertaa heteroita todennäköisemmin heroiinia sekä 12 kertaa todennäköisemmin amfetamiinia. Heillä on 2–3 kertaa enemmän ongelmia alkoholin liikakäytön kanssa.

Homojen elämä ei kuitenkaan ole pelkkää biletystä ja yhden yön suhteita. Masennus, mielisairaudet ja itsemurhat ovat erittäin yleisiä vitsauksia. National Center for Biotechnology Information -sivustolla olevan tutkimuksen mukaan homot ovat huomattavasti useammin mielisairaita kuin heterot. Homot tekevät itsemurhan kuusi kertaa todennäköisemmin. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on paljon yleisempää homoilla. Transuilla masennus ja itsemurhat ovat vielä homojakin yleisempiä ongelmia. 41 prosenttia transuista on yrittänyt itsemurhaa, mutta epäonnistuneet.

Nuorista transuista suurin osa on tehnyt jonkinlaista fyysistä tuhoa itselleen viimeisen vuoden aikana. Samasta ryhmästä 65 prosenttia on vakavasti harkinnut itsemurhaa; 37 prosenttia on sitä myös yrittänyt; 10 prosenttia on yrittänyt enemmän kuin kolme kertaa viimeisen vuoden aikana. Kolmasosaa transuista hoidetaan mielenterveysongelmien vuoksi. 85 prosenttia transuista osoittaa merkkejä psykologisesta ahdistuneisuudesta. 44 prosenttia kärsii kliinisestä masennuksesta. Transuilla on monta kertaa heteroita todennäköisemmin skitsofrenia. Syömishäiriöstä he kärsivät 30 kertaa todennäköisemmin kuin heterot.

 

Lue myös: Puolustusvoimat: sääntöjä saa rikkoa, kun kyse on Pride-homokulkueesta

4 kommenttia

 1. Aina kun näen noita valokuvia siitä Pride ”perhejuhlasta” niin alkaa väkisin naurattamaan tämä nykymeno, vaikka oikeasti pitää tietysti olla todella surullinen. Pieniä lapsia viedään tuonne pervojen sekaan ja joku kehtaa vielä sanoa, että on oikea koko perheen juhla.
  Kuinka alas tämä maa voi vajota? Montakohan pedofiiliä tuollakin marssii joku kaapu päällä?

  Plusääni(38)Miinusääni(5)
 2. Barrett: What Trump is really saying is that he would recognize Israel as the capital of the United States. He is capitulating to the Israeli lobby that has a stranglehold on power here in the United States, which it cemented with the Zionist neoconservative coup d’etat on September 11th, 2001, when Israeli assets and their partners in the US military and intelligence communities blew up the World Trade Center and murdered nearly 3,000 Americans in order to cement their “policy coup” as General Clark called it, and destroy “seven countries in five years” – meaning the seven countries in the Middle East that were posing a threat to Israel.

  Now it’s ironic that Donald Trump, whose whole career is built on a plea to “make America great again,” who says we’re getting bad deals around the world: the United States is not getting a good deal around the world, in Europe with its occupation armies, in Japan with its occupation armies. And the reality is the precise opposite: The US is essentially forcing the entire world to accept its worthless toilet paper currency that’s backed by nothing, using its military-industrial complex to do that.

  There’s only one country in the world where the United States is not getting a good deal, where the United States is getting ripped off, where the United States is being attacked and occupied and humiliated –and that is Israel, which has owned the United States since – well, since before 2001, with the coup d’état in 1963 which Israel participated in, the killing of President Kennedy. Ever since then, Israel has run roughshod over the United States. It has extracted more than three trillion dollars from the United States in tribute, according to a study that was reported in the Christian Science Monitor over a decade ago.

  As an American, I am ready to start a revolution to overthrow the Israeli occupation army that is ruling this country. Donald Trump is a liar, a hypocrite, a bigot, who is turning reality on its head by decrying US relationships with other nations around the world that are not a problem for the United States, and ignoring the only real problem that the United States has with any country in the world, which is the state of Zionist apartheid genocidal Israel.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
 3. ”Vanhemmilla oikeus kieltäytyä…” Kappas vaan. On näköjään jäänyt ns. ”sokea piste”, kun näin koti voi toimia. Lakiin olisi kirjattava pitkä lista muistakin ”mädätyksistä”, joista voisi lapsiaan suojella. Esimerkiksi ”monikulttuurisuuskasvatukselta”, joka käsittää kaikki suomalaisuuden nevaanpoljettavat arvot.
  ”Nationalismi”! Sillähän tämä maailma on tähän päivään saakka porskutellut, joten kuinka se voi olla vahingollista. Nationalistmia tarvitaan jo siinäkin, että nousee joka arkiaamu, vaikka haluaisi vielä nukkua – ylös ja lähtee töihin. Siinä samalla lukuisten muiden työmuurahaisten kanssa tulee pidettyä sitä yhteiskuntaa pystyssä ja kehitettyä sen hyvinvointia, jossa haluaa elää turvattua elämää ja omistaa identiteetin, joka sitoo siihen maahan ja veteen, jota jo ammoin esi-isät ja -äidit ovat asuttaneet.
  Monikulttuurisuus kohkaajien suurin ongelma ovat he itse. Ja heidän utopiansa vain tuhoaa sen pysyvän, joka on seisonut vuosisatoja ennen kuin nämä happopäät ovat suutansa aukaisseet.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 4. Miten suojelen lapsiani yliopistossa harjoitettavalta kulttuurimarxismiaivopesulta????

  Plusääni(9)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat