Puolustusvoimat: sääntöjä saa rikkoa, kun kyse on Pride-homokulkueesta

”Suomen puolustusvoimat” on linjannut, että univormut mielenosoituksissa kieltävää määräystä saa rikkoa, kun kyse on kulttuurimarxistisesta mielenosoituksesta.

Niin sanottu Pride-gate syntyi, kun ”puolustusvoimien” leivissä työskentelevä ylikersantti Juho Pylvänäinen osallistui sotilasasussa homomielenosoitukseen Helsingissä.

Mielenosoitus on herättänyt vastalauseita, sillä puolialastomien ja sadomasokistiasuihin pukeutuneiden aktivistien sekaan oli raahattu myös pieniä lapsia kulttuurimarxistisen aatteen toteemeiksi.

”Puolustusvoimien” sotilaspukua koskevissa säännöissä lukee: ”Sotilaspuvun ja siihen kuuluvan pukineen käyttö on kielletty puoluepoliittisessa toiminnassa sekä vaalimainonnassa ja mielenosoituksissa.”

Kulttuurimarxistisen painostuksen vuoksi ”puolustusvoimat” on kuitenkin nyt päättänyt, että sääntöjä saa rikkoa, mikäli poliittisena tavoitteena on vastustaa perheinstituutiota ja perinteisiä arvoja.

Kun lehdistö alkoi tiukkaamaan ”puolustusvoimilta”, miksi juuri Pride on poikkeus sääntöön, valehdeltiin vastaukseksi, ettei kyseessä ole poliittinen tapahtuma. Sadomasokistiasussa irstailu julkisella paikalla ei ole politikointia vaan ”juhlimista”.

”Puolustusvoimien” vastaus on varsin helppo osoittaa valheelliseksi, sillä 2010 Pride-kulkueeseen tehdystä hyökkäyksestä tuomitut miehet saivat tuomion nimenomaan poliittisten toimintaoikeuksien loukkauksesta.

Pride on siis poliittinen tapahtuma vain silloin, kun määritelmä hyödyttää homolobbaajia. Nyt ”puolustusvoimat” on lähtenyt mukaan tähän kansalaisten oikeustajua halventavaan sanaleikkiin.

14202635 14202631 14202629 14202621 14202610

Rappio jatkunut Pohjoismaissa jo pitkään

”Puolustusvoimien” rappio on ollut julkisessa tiedossa jo pitkään. Ylimmät upseerit ovat vaatineet kiivaasti Suomen liittämistä Natoon, jonka julkilausuttu tavoite on vastustaa nationalismia ja ajaa Euroopan liittovaltiohanketta.

Puolustusministeriön kansliapäällikkö, kenraaliluutnantti Arto Räty totesi Yleisradiolla 29.12.2015, että Suomen ”budjettivajeen” vuoksi maamme sodanajan joukkojen vahvuutta täytyy leikata tuntuvasti.

Asemastaan huolimatta Räty ei ole edes yrittänyt ajaa ”puolustusvoimien” etua. Sen sijaan hän on vaikuttanut varsin tyytyväiseltä säästökuuriin, sillä leikkaukset pakottavat Suomen ”lisäämään kansainvälistä yhteistyötä”.

Suomen täytyy kenraaliluutnantin mukaan myydä armeijansa pankkimafialle, jotta saisimme vastineeksi toimia Yhdysvaltojen sotilaallisena käsikassarana.

Ruotsissa armeijan ja poliisin korruptio on edennyt vieläkin pidemmälle. Esivalta on tuhonnut kaiken uskottavuutensa irstailemalla jo vuosien ajan Pride-tapahtumien kirkkaimpina tähtinä.

Koska kukaan ei kunnioita ruotsalaista poliisia, on maahan syntynyt rikollisten pyörittämiä kaupunginosia, jonne virkavallalla ei ole mitään asiaa. Nyt myös Suomen puolustusvoimat on menettämässä arvovaltansa ja suuren kansanosan kunnioituksen.

 

Lue myös: Suomen armeijaa valmistellaan Natoon sopivaksi

6 kommenttia

 1. Ainahan homot ovat pukeutuneet erilaisiin univormuihin, jotka ovat vain ns. rooli- ja leikkiasuja. Ylikersantti Pylvänäinen on käyttänyt omaa sotilaspukuaan rooliasuna, mikä ei ole missään tapauksessa hyväksyttävää puolustusvoimien edustajalle, tai ylipäätään kenellekään.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
   1. Trolliarmeija, doxaus, maalittaminen… Jauhottaminen, planking, flossaaminen, selfie-kepit ja ASMR unohtuivat. Siinähän sitä newspeakia sitten onkin kaikille tarpeeksi.

    Terve ihminen ei käytä mielestäni tuollaista kieltä.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Homoseksuaalisuus taitaa olla vain liian pitkälle mennyt fetišši. Vai olisiko kyseessä kuitenkin anaalivaiheen regressio, latenssi tai jopa viivästyminen? Tietynlaisen, yleisen kehityksen viivästyminen voisi selittää ilmiötä. Monet homothan (itsekin tunnen yhden) on syntynyt nk. mikropeniksellä varustettuna. Kaikista näistä ei kuitenkaan tule homoja, sillä töissä oli yksi tällainen hetero. Liian naismaisen isän malli ei selitä missään nimessä poikien homoutta. Tämän voin myös todeta omakohtaisista havainnoista useankin tapauksen kohdalla.

  Nämä trendihomot, BB-neidit ja muut MIELISAIRAAT eli kulttuurimarxistisen aivopesun ynnä syövän tulokset ovat sitten aivan oma kipeä lukunsa. Eivät tuollaiset lirpakkeet arvosta Tom of Finlandin miehekkäitä macho-homoja tai vaikkapa Village People -yhtyeen tyylistä, perinteistä gay-kuvastoa. Maskuliinisiet, miehekkäät miehet pelottavat näitä perkeleen lispaavia pikkufiikuksia, minä luulen. Harrastavatkohan edes seksiä? Luulisi senkin olevan liian rankkaa touhua näille sössöttäville huomiohuorille.

  Eikähän jokainen kunnon kommari-vassari-suvakki-”liberaali”-kuminiska-hyytelöpää tahdo olla vain kaikesta eri mieltä — se lienee pelin henki ja kaikista tärkein, itsetarkoituksellinen syy ja päämäärä.

  Eli esim. musta homo voittaa valkoisen homon. Mutta musta kääpiöhomopa onkin parempi valkoista homoa. Ylipainoinen transvestiittineekerihomo taas voittaa tuon ensimmäisenä mainitunkin. Tätä peliä voi pelata sitten jokainen niin kauan kuin vain jaksaa ynnä kestää pää ja katsoa mihin asti pääsee.

  Ennen nämä olivat kummajaisia; halveksittuja ihmisiä — ja syystäkin: miehiä mekoissa, pederasteja, sodomiitteja ja kaikenlaisia epäterveellisiä, perverssejä iljettävyyksiä harrastavia hyypiöitä yössä. Yöhön ja maan allehan nuo kuuluvatkin, eivät valtavirtaan ja median kilpaa kehumiksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat