Yhdysvaltojen Jerusalem ratkaisu provokaationa!

Yhdysvallat avasi vastoittain virallisesti suurlähetystönsä Jerusalemissa, jota tämä liittovaltio pitää nyt maan pääkaupunkina. Suurlähetystön avaaminen Israelin perustamisen 70-vuotispäivänä on erikoisesti miellyttänyt juutalaisia, mutta samalla palestiinalaiset ovat tuohtuneet ratkaisusta, joka loukkaa palestiinalaisten kulttuurillisia ja uskonnollisia traditioita. Gazan mielenosoituksissa on kuollut ainakin 58 palestiinalaista.

Presidentti Donald Trumpin tytär Ivanka Trump ja hänen aviomiehensä Jared Kushner ovat saapuneet Jerusalemiin.
Trumpin tytär Ivanka Trump ja hänen juutalainen aviomiehensä Jared Kushner ovat saapuneet Jerusalemiin. Vasemmalla myhäilee Trumpin juutalainen valtiovarainministeri Steve Mnuchin, joka on entinen Goldman Sachsin pankkiiri.

Jerusalemin historian taustaa

Palestiinalaisten oikeus Jerusalemiin

Ei ole mitään syytä yksilöitä Jerusalemia vain juutalaisten eli Israelin pääkaupungiksi, jonka statuksen Yhdysvaltojen suurlähetystö nyt yrittää vahvistaa. Sitä paitsi ei enää ole käytännössä olemassa muinaisten heprealaisten, eikä Israelin heimojen jälkeläisiä, kuin vain häviävän pieninä populaatioina. Aikamme ”juutalaiset” ovatkin enemmän uskonnon sanelemaa kuin geneettisen perimän tulosta. Näillä ei ole mitään todellista historialliskulttuurillista yhteyttä Israeliin, ja Jerusalemiin.

Ei ole siis mitään syytä puhua Jerusalemista Israelin pääkaupunkina, sillä:

Jerusalem on myös palestiinalaisten pääkaupunki ja sitä on pidetty ”juutalaiseksi” itseään nimeämien tunkeutujien pääkaupunkina. Lisäksi Jerusalem on kolmen uskonnon islamin, kristinuskon ja juutalaisuuden pyhä paikka.1

Bildresultat för Muinainen Jerusalem
Taiteilijan näkemys muinaisesta Jerusalemista.

Jerusalemin asutus on alkanut jo noin 5000 vuotta sitten ja sitä ovat hallinneet lukuisat eri kansat. Historioitsijan Simon Montefioren mukaan Jerusalemista tuli suuri pääkaupunki ja uskonnon keskus kaupungin jouduttua juutalaisten valtaan noin 3000 vuotta sitten.1

Tästä ajasta alkaen Jerusalemin uskonnollinen historia on verinen ja monimutkainen kautta kyseisen aikakauden. Kaupungin hallinta on vaihtunut milloin kenenkin käsiin esimerkiksi Babylonian kuninkaasta Nebukadnessarista alkaen, Aleksanteri Suureen, ja ristiretkeläisiin saakka.1 Tätä koko historiaa on tietenkin toisarvoista toistaa, joskin lienee asiallista huomioita viimeisimmät Israelin ja siten Jerusalemin valloittajat: nimittäin toisen maailmansodan jälkeen itseään ”juutalaisiksi” kutsuvat terroristit.

Historiallinen tosiasia kuitenkin on, että Jerusalem oli, tosin pikkukaupunkina, jo noin 5000–4000 vuotta sitten kanaanilaisten hallinnassa. Huomion arvoista on se, että seemiläinen väestö, kanaanilaiset, asutti seudun 3. vuosituhannella eKr. Gazan, Länsirannan ja nykyisen Israelin alueen palestiinalaiset, jotka koostuvat suurelta osin arabeista, ovat osa suurta seemiläistä etnistä ryhmää.2

Nykyisillä ”juutalaisilla” ei ole oikeutta Israeliin

Käytännössä juurikaan ei enää ole olemassa muinaisten heprealaisten jälkeläisiä. Abrahamista polveutuneet juutalaiset ovat miltei tyystin hävinneet. Nykyiset ”juutalaiset” ovat enimmäkseen 700-luvulla juutalaisuuteen kääntyneiden turkkilais-mongolidisen kasaarikansan jälkeläisiä. Aikamme aškenasijuutalaiset polveutuvat kasaareista.3 Luonnollisesti juutalaiseksi itseään kutsuvien joukossa on muitakin etnisiä ryhmiä kuin kasaareista polveutuvia aškenasijuutalaisia.

Juuri yllä mainitulla esityksellä haluamme korostaa sitä tosiasiaa, että nykyisillä ”käännynnäisjuutalaisilla”, jotka kansainvälisellä vehkeilyllä ja raa’alla terrorismillä tunkeutuivat palestiinalaisten kotimaahan, ei ole mitään oikeutta Israeliin eikä sen kaupunkiin Jerusalemiin. ”Juutalaisille” voitaisiin järjestää oma valtio jonnekin autiolle saarelle, mutta ilman tuliaseita.

Uskonnollinen merkitys

Nykyiset juutalaisuuteen kääntyneet ovat Palestiinan roomalaisen prefektin aikaisen juutalaisen uskonnollisen ylimystön isien perimätiedon henkisiä jälkeläisiä. Myöhemmin tämä isien perimätieto sai koottuna kirjalliseen asuun nimekseen Talmud.

Jumalan Sanassa todellisia juutalaisia ovat hyvyydessä ja totuu­dessa elävät ihmiset rotuun tai kansallisuuteen katsomatta. Näitä tarkoitetaan Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin siemenellä eikä juutalaista kansanheimoa, 3373. Juutalaista kansaa symboli­soi Jumalan Sanassa Juudas Iskariot, 4750, 4751.

Raamatussa Israel ja Jerusalem tarkoittavat sisäisen merkityksen mukaan spirituaalista kirkkoa eli ihmisen mielen uudestisyntymistä Jumalan avulla siten, että spirituaalinen aste on avautunut.

Koska Jumalan Sanassa on henkinen vastaavaisuus, tarkoittaa jäljempänä mainittu samaa kuin yllä mainittu kappale.

Siten esimerkiksi ”Sinä päivänä Herra teki Abrahamin kanssa liiton, sanoen: ’Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan’” Gen. (15: 18) tarkoittaa sisäisen merkityksen mukaan ihmisen henkistä uudestisyntymisen tilaa jo maanpäällä ja myöhemmin kuoleman jälkeistä elämää taivaassa. Liitto tarkoittaa ihmisen uudestisyntymistä eli jumalallisten totuuksien ja hyvyyksien yhdistymistä ihmisen mielessä, kun hän on elänyt Jumalallisten lakien mukaisesti.

Yllä olevasta henkisestä totuudesta selviää, että nykyisillä ”juutalaisilla” ei ole mitään oikeutta Israelin valtioon, eikä sen Jerusalemiin. Joskin henkinen Israel ja Jerusalem kuuluvat oikeutena kaikille kansoille.

Jos ”sionisti-kristityt” ajattelevat Gen. 15. 18, kohtaa itsepäisesti vain ja ainoastaan kirjaimellisesti, niin täten heille ilmoitettakoon, että tämä liitto ja sen lupaus kumoutui, kun juutalaiset murhasivat Jeesuksen, Jumalan inkarnaation (Herra Jeesus Kristus on kirkastettu Jumal-Ihmisyys eli ainut ja yksi koko universumin Jumala). Todellisuudessa murhatessaan Jeesuksen juutalainen kansanjoukko liittoutui perkeleen kanssa. Näin ollen vanha liitto, jopa kirjaimellisesti katsottuna kumoutui juutalaisten hirvittävän rikoksen ansiosta, kumosi puolestaan ”luvatun maan” oikeuden juutalaisilta.

Huomioimisen arvoista on, että Uusi Jerusalem (joka ei tarkoita mitään maa-aluetta) on Herran oma kirkko. Emanuel Swedenborgin kautta tullut Taivaallinen Oppi, joka valaisee Raamatun sisäisen koodin, on lopullinen ja oikea tieto Jumalasta, taivaasta ja helveteistä. Sen avulla voidaan estää perkeleen tuhotyö. Uusi Jerusalem on taisteleva kirkko, jonka tulee ikuisesti taistella perkelettä vastaan. Uusi Jerusalem on vastaavaisuustieteen ”vaimo” ja juutalaiset (siis juutalainen eliitti, joka käsittää myös sionistit) ”käärme” eli per­kele. Uuden Jerusalemin tehtävä on murskata tuon käärmeen pää: ”minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja vaimon siemenen välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (Gen. Moos. 3: 15). Pään murskaaminen symbolisoi hegemonian eliminoimista.

Kuitenkin Palestiinan alue ja siihen liittyvä Jerusalem kuuluvat oikeutena palestiinalaisille, sillä heillä on tähän geopoliittiseen alueeseen kulttuurilliset ja etniset perinteiden muodostamat siteet. Yhdistyneiden Kansakuntien tulee sallia palestiinalaisille oma valtio ilman ”juutalaisten” jatkuvaa häirintää ja terrorismia.

 

Miksi suurlähetystö siirrettiin Jerusalemiin?

Luonnollisesti suurlähetystön siirtämistä Jerusalemiin perustellaan sokean ja mielipuolisen uskonnon kautta. Tällainen uskonnon tulkinta on seurausta Raamatun kirjojen pelkästään kirjaimellisesta tulkinnasta ja johtaa ilman Sanan sisäisen merkityksen ymmärrystä absurdiaan. Tulee huomata, että myös Vanha Testamentti avautuu johdonmukaisena ja ilman makaaberista vaikutelmaa, jos sitä tulkitaan Sanan sisäisten merkityksien mukaisesti, kuten Swedenborgin Taivaallinen Oppi on sen ilmoittanut. Tällöin Vanhan Testamentin Jumala ei enää esiinnykään psykopaattisena hirmuhallitsijana, vaan rauhan, lähimmäisen rakkauden ja älykkyyden äärettömänä lähteenä.

Trump on höyrypäinen sionistien marionetti, jonka kautta poliittisen Lähi-idän tilanne vaikeutuu.

Juutalainen eliitti painosti Trumpin mainittuun ratkaisuun. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on sionistien erittäin hyödyllinen narsistinen villakoira. Yhdysvaltojen ja Israelin epävirallinen liittovaltiosuhde paljastaa sionistien valtavan kansainvälisen vaikutuksen. Sionistien etujärjestöt painostavat USA:n mihin globaaliin operaation tahansa eikä YK mahda sille mitään.

Trumpin avulla juutalainen eliitti haluaa sytyttää Lähi-idän liekkeihin suur-Israelin luomiseksi ja palestiinalaisten etnisen puhdistuksen toteuttamiseksi. Tämä ”suurlähetystö” operointi toimii avauksena Syyrian konfliktin laajentamiseksi Iraniin ja jopa keskeiseen Aasiaan. Siten sionistinen USA:n ja Israel pyrkivät sotilaallisen invaasion ekspansioon. Tätäkin suur-Israel asiaa perustellaan typerästi Raamatun kirjaimellisella merkityksellä.4 Ei ole tajuttu, kuten aikaisemmin todettiin, että sanalla ”Israel” Raamatussa on spirituaalinen merkitys, joka ei tarkoita Lähi-idän geopoliittista asemaa.

Israelissa juhlittaessa USA:n Jerusalemin-lähetystön avajaisia – Gazan rajalla Israelin armeija murhasi samanaikaisesti lähes 60 palestiinalaista mielenosoittajaa.

Suurlähetystön siirto Jerusalemiin ja sen julistaminen varsinaiseksi Israelin pääkaupungiksi johtivat rajuihin vastamielenosoituksiin, jolloin Israelin armeija aloitti systemaattisen teurastuksen, jonka tuloksena tuoreeltaan ilmoitettiin saaneen surmansa 58 palestiinalaista. Yhdysvallat on tyrmännyt YK:n turvallisuusneuvoston lausuntoluonnoksen, jossa vaaditaan itsenäistä tutkintaa Gazan ja Israelin rajan tapahtumista.

Siten Trumpin höperön suurlähetystöeleen ansiosta palestiinalaisten radikalisoituminen kasvaa tuntuvasti, joka puolestaan antaa Israelille tekosyyn palestiinalaisten etniselle puhdistukselle, joka on vain polttoainetta Lähi-idän laajemmalle sodalle. Kuitenkin vielä löytyy säälittäviä sionisti-kristittyjä, jotka hyppivät näiden tapausten johdosta ilosta.

Lopuksi

Kasaarieliitin suunnitelmissa oli luoda Israelista sotilaallinen suurmahti Lähi-idässä, sellainen joka palvelisi heidän maailmanvalloitusohjelmaansa.4 Nykyisin huomaamme, että tämä suunnitelma on toteutumassa. Israel ei ole suurmahti vain Lähi-idässä, vaan se on suurmahti koko maailmassa, mikäli tämä seikka mitataan Israelin valtavana vaikutuksena Yhdysvaltojen ulkopoliittisiin ratkaisuihin ja juutalaisvaltion neutronipommeihin. Israel on uhka koko maailmanrauhalle ja kansojen olemassaololle, se on saatava kansainväliseen valvontaan ja sen valtiollisuus on purettava ja Israelin johtajat tulee saattaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen rangaistavaksi rikoksistaan ihmisyyttä vastaan.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kun-jerusalemissa-juhlitaan-yhdysvaltain-lahetyston-avaamista-gazan-rajalla-on-tapettu-yli-40-palestiinalaista-lahes-2-000-haavoittunut/6908282#gs.wcz34vQ

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/afp-usa-tyrmasi-gaza-tutkintaa-vaativan-lausunnon-ainakin-58-palestiinalaista-kuollut-raja-alueen-mielenosoituksissa/6908720#gs.320DHj8

http://www.khazaria.com/khazar-diaspora.html

https://academic.oup.com/gbe/article/5/1/61/728117

Pyhä Raamattu (1933), Vanha Testamentti; Arcana Caelestia. Saatavina: http://www.sacred-texts.com/swd/ac/ac068.htm; http://www.sacred-texts.com/swd/ac/ac095.htm; http://www.sacred-texts.com/swd/ac/ac096.htm

Pyhä Raamattu (1933), Vanha Testamentti; Arcana Caelestia (1863). Saatavina: http://www.sacred-texts.com/swd/ac/ac038.htm

Pyhä Raamattu (1933), Vanha Testamentti; Arcana Caelestia (250). Saatavina: http://www.sacred-texts.com/swd/ac/ac005.htm

 1. Montefiore, Simon Sebag (2012). Jerusalem, kaupungin elämäkerta. WSOY.
 2. Lewis, Bernard: The Arabs in History. Oxford University Press, 1993.
 3. Winston Smith: I know the slander of those who say they are Jews but are Khazarians
  Danielle Venton: Highlight: Out of Khazaria—Evidence for “Jewish Genome” Lacking
  Eran Elhaik: The Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses
 4. https://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454; http://maanantaiklubi.blogspot.se/2015/06/imperialismi-jyllaa-ukrainassa-ja-lahi.html; Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag

20 kommenttia

 1. ”Sionismi lupasi ratkaista juutalaisten ongelman. Se vannoi korjaavansa diaspora-juutalaisten tilanteen houkuttelemalla ​​”kotiinpaluulla”, lupasi tehdä juutalaisista rakastettavia, empaattisia, sitomaan heidät maahan; pohjimmiltaan siis ”ihmisiä, kuten kaikki muutkin ihmiset.”
  Gazasta tulvivat tuhoisat tapahtumat osoittavat, että sionismi epäonnistui surkeasti. Juutalainen valtio on häpeä alkuperäiselle humanistiselle pyrkimykselle ja ihmiskunnalle yleensä”.
  Näin totea Israelin ja juutalaisuuden sionistien julmuuden takia hylännyt Gilad Atzmon.
  https://www.gilad.co.uk/writings/2018/5/14/jewish-past-vs-jewish-state

  Ote artikkelista: ”…että sanalla ”Israel” Raamatussa on spirituaalinen merkitys, joka ei tarkoita Lähi-idän geopoliittista asemaa.”
  Sionistit ovat pääosin psykopaattisia ateisteja jotka ratsastavat hebrealaisella Raamatullaan … joka on enemmän heidän oma luomus ja tulkinta Jumalasta, jossa ei ole sijaa sille mitä Jeesus edusti ja opetti. Se on palvellut ja palvelee yhä pääosin heidän omaa ylemmyyden tunnettaan ja itsekkäitä ja tuhoisia tarpeitaan ottaa kaikki itselle ja jättää muut nuolemaan näppejään ellei jopa kuolemaan kuten mm. palestiinalaisten raaka ja julma kohtelu kertoo.
  Siksi juuri mm. Makow pitää Raamatun Vanhaa ja Uutta Testamenttia yhteensopimattomina.

  Valitettavaa että ’kristityt sionistit’ ja Israelin ystävät meilläkin tukevat tätä eivätkä ymmärrä kuinka he itse asiassa palvelevat itse Perkelettä ja edistävät sionistien oikeutta toimia täyin epäspirituaalisesti vain geopoliittisia ja materialistisia etujaan ajaen.
  Tämä on asia jota on erittäin vaikea ymmärtää ja se kertoo etteivät omat aivosolut ja tajunta kykene erottamaan oikeaa väärästä.
  Israel’s Aggressive Behavior is Embodied and Prophesied in the Hebrew Bible
  https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
  https://russia-insider.com/en/christian-explanation-israels-70-years-war-political-manipulation-subterfuge/ri23429

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Pieni huomio tähän. Kiihkeimmät sionistit saattavat perustella palestiinalaisten alistamista ja heidän julmaa kohteluaan Vanhan Testamentin avulla. Eli he rinnastavat palestiinalaisten syrjäyttämisen Egyptistä paenneiden heprealaisten Kanaanin maan valloitukseen, josta mm. Joosuan Kirja kertoo.
   Vanha Testamentti kuitenkin kertoo perustelun, miksi kanaanilaisten kansojen suhteen näin sai tehdä:
   5. Mooses 9. Luku, Jakeet 1-6:
   ”Kuulkaa, israelilaiset! Te olette nyt lähdössä Jordanin yli kukistamaan kansoja, jotka ovat teitä suurempia ja mahtavampia ja joiden suurten kaupunkien muurit hipovat taivasta. 2 Siellä asuu, niin kuin tiedätte, anakilaisten monilukuinen ja kookas kansa, josta olette kuulleet sanottavan: ’Kuka voisikaan vastustaa anakilaisia!’ 3 Mutta nyt te saatte nähdä, että Herra, teidän Jumalanne, itse kulkee teidän edellänne polttavana tulena. Hän lannistaa ja kukistaa heidät, niin että voitte lyhyessä ajassa hävittää heidät tieltänne ja tuhota heidät, kuten Herra on teille luvannut. 4 Kun Herra, teidän Jumalanne, karkottaa heidät teidän tieltänne, älkää ajatelko, että Herra on teidän omien ansioittenne tähden tuonut teidät tänne ja antanut teille tämän maan. Ei, vaan Herra hävittää nämä kansat teidän tieltänne niiden pahuuden tähden. 5 Ette te oman kuuliaisuutenne ja rehellisyytenne ansiosta pääse ottamaan haltuunne niiden maita, vaan Herra, teidän Jumalanne, hävittää nämä kansat teidän tieltänne niiden pahuuden tähden ja täyttääkseen lupauksensa, jonka hän valalla vannoen on antanut teidän esi-isillenne Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille. 6 Painakaa siis mieleenne, ettei Herra, teidän Jumalanne, anna tätä hyvää maata teille teidän kuuliaisuutenne takia, sillä te olette uppiniskainen kansa.”

   Näitä jakeita ei mitenkään voi rinnastaa palestiinalaisiin, koska ajankohta ym. konteksti on täysin toinen ja palestiinalaiset ovat vain vähäpätöinen kansanryhmä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Hyvin tuossa paljastuu se tosiasia että VT:n Jahve on tuhon eikä rauhan ja rinnakkaiselon Jumala, ’The Jealous One’, kuten Toora sanoo. Siksi juuri se on sopimaton UT:n kanssa kuten Makow sanoo.
    ”5 Ette te oman kuuliaisuutenne ja rehellisyytenne ansiosta pääse ottamaan haltuunne niiden maita, vaan Herra, teidän Jumalanne, hävittää nämä kansat teidän tieltänne niiden pahuuden tähden ja täyttääkseen lupauksensa, jonka hän valalla vannoen on antanut teidän esi-isillenne Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille. ”

    Israel’s Aggressive Behavior is Embodied and Prophesied in the Hebrew Bible
    https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
    And so, very often, when the Jews of today speak of ”God” they mean ” the Jewish people,” the ”adepts” of their secret societies, or ”the god of Humanity,” ”the Jew of the Cabala,” etc.
    https://www.henrymakow.com/2018/05/the-great-jewish.html

    How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
    https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

    Jewishness as a tribal sociopathy
    https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Kuinka juutalaiset juhlivat murhaamista. How Jews Celebrate Murder

     ”MIlloin kansanmurha on luvallinen” lukee otsikko Sheldon Adelsonista The Times of Israelissa (Israel Hayom), jossa vaaditaan palestiinalaisten murhaamista.

     ”Hamas ihannoi kuolemaa yhtä paljon kuin Israel juhlii elämää”, kirjoitti verenhimoinen juutalainen.

     ”Minkä muu keino on kohdata tämän lajin vihollinen kuin tuhota se kokonaan”, kansanmurhaan valmis juutalainen totesi.

     ”Ajatus siitä, että juutalaiset ”juhlivat elämää”, on naurettava.
     Israel on pullollaan abortteja ja israelilaisten hyökkäykset palestiinalaisten kimppuun ovat osoitus siitä, että juutalaisuus on kuoleman uskonto.
     http://www.realjewnews.com/?p=1293

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Israel näyttää valinneen sadismin Gazan urheilijoille – useita lupaavia nuoria pyöräilijöitä ja jalkapalloilijoita on tullut amputoiduksi, koska Israel ei suostunut sallimaan heidän pääsyään Gazaan saadakseen tarvittavaa lääkärinhoitoa, joka olisi säästänyt jalat.
   Raportit tällaisista kauhistuttavista teoista – jotka on dokumentoitu laajalti Gazan maassa toimivissa sosiaalisissa viestimissä – ovat edistäneet Israelin kansainvälistä eristämistä ja vieraannuttaneet rauhaa rakastavia ihmisiä kaikkialla maailmassa, jotka pahoittelevat sen hallituksen moraalista surkeutta.
   Uusi laivue matkalla Köpenhaminasta Gazaan.
   Gazan sataman saavuttaminen (mikä tarkoittaa ”helmi” arabiaksi) pitäisi olla niin yksinkertainen ja suoraviivainen kuin mihin tahansa satamaan Saksassa, Ranskassa tai Espanjassa. Sen sijaan Israel on kieltänyt Gazalaisilta oman satamansa käyttämisen kaupankäynnin, kaupan ja matkojen suhteen, ja on pommittanut useaan otteeseen sitä ja sen sähkövoimalaitosta ja viemäriverkostoa, mikä tekee elämästä raskaan paikalliselle väestölle ja tekee 97 prosenttia juomavedestä myrkylliseksi.
   Kun Freedom Flotilla aloittaa rauhan matkansa, toivomme sen tuovan toivoa ja solidaarisuutta Gazan asukkaille, jotka ansaitsevat rauhanomaisen, arvokkaan ja iloisen olemassaolon, joka on heidän oikeutensa.
   A New Flotilla Steams Towards Gaza
   Israel seems to have reserved a special brand of sadism for Gaza’s athletes — several promising young cyclists and soccer players have become amputees, since Israel refused to allow them to leave Gaza to obtain the necessary medical attention that would have saved their legs. Reports of such heinous acts — documented widely in social media posts by those on the ground in Gaza — have served to further isolate Israel internationally and alienate peace-loving people around the world, who deplore the moral depravity of its government.
   Reaching the harbor of Gaza (which means “jewel” in Arabic) should be as simple and straightforward as entering any harbor in Germany, France or Spain. But instead, Israel has denied Gazans use of their own harbor for commerce, trade and travel, and has bombed it on numerous occasions, along with their electric power plants and sewage systems, making life miserable for the local population and rendering 97 percent of the drinking water toxic.
   As the Freedom Flotilla embarks on its peace odyssey, it is our hope to bring a light of hope and solidarity to the people of Gaza, who deserve the peaceful, dignified and joyful existence that is their right.
   https://consortiumnews.com/2018/05/22/a-new-flotilla-steams-towards-gaza/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Pahemmin ei voi Jeesuksen ja UT:n oppia rikkoa kuin sionistit tekevät. Siksi on käsittämätöntä kuinka he voivat olla Israelin (sionistien) ystäviä ja saada sielullensa rauhan.
  ”Jokaisella planeettamme ihmisellä mahdollisuus yrittää elää Kymmenen Käskyn mukaista elämää ja vähitellen puhdistua kaikesta synnistä ja saada valaistuksen Sanan kautta suoraan Jumalalta. Itserakkaan ja syntisen ihmisen mieltä Jumala ei voi avata, vaan ainoastaan sellaisen ihmisen, joka on kääntynyt pois pahuudestaan … että elää Kymmenen Käskyn mukaan tunnustaen samalla Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden.
  … Pahasti erehtyvät ne, jotka uskovat Jeesuksen veren jo puhdistaneen heidät synnistä. Ihminen puhdistuu synneistään rukoilemalla apua Jeesukselta ja välttäen synnin tekemistä. Näin hän vähitellen puhdistuu synnistä.
  … Pahasti erehtyvät monet ”kristilliset” kirkot ja lahkot, jotka luulevat pelastuksen tulevan pelkästään Jeesuksen nimeä toistamalla: ”Jeesus on verellään poistanut syntimme”, mikä on mahdottomuus, sillä meidän tulee itse poistaa syntimme pyytämällä siihen voimaa Jeesukselta Kristukselta. Vasta sellainen ihminen, joka yrittää elää Kymmenen Käskyn mukaisesti voi pelastua …
  Toinen nykyajan kristillisen maailman väärinkäsitys on käsitys, jonka mukaan ”ihminen pelastuu yksinomaan uskosta ilman lain tekoja”.
  Kymmenen Käskyä on Raamatun eli Jumalan Sanan tärkein asia.
  http://novahierosolyma.fi/SWEDENBORG-JA-BENJAMIN.php

  Tällaisia ovat sionistit Israelissa — miten meillä?
  David Attenborough on the Plight of Palestinians
  I am not aware of any animal that is so cruel as the Israelis – not even crocodiles.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163723
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804102200867787_ul.shtml
  Netanyahu kysyy, voidaanko afrikkalaiset ”tunkeilijat” poistaa väkivaltaisesti Israelista
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163754
  Israel’s prime minister, Benjamin Netanyahu, has reportedly asked officials to examine the feasibility of forcibly deporting thousands of African migrants, in the latest escalation of an anti-migrant campaign.
  Meillä kyllä pannaan maa pakolaisilla sekaisin mutta Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on pyytänyt virkamiehiä tutkimaan mahdollisuuden karkottaa väkivaltaisesti tuhannet afrikkalaiset maahanmuuttajat viimeisimmän siirtolaisväestön vastaisen kampanjan laajentuessa.
  https://www.theguardian.com/world/2018/jan/03/benjamin-netanyahu-asks-if-african-migrants-can-be-forcibly-removed-from-israel

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. ”Ehkä juutalainen Messias on jo täällä, vaikka emme ole tietoisia hänen tulemisestaan? Kaikki juutalaiset unelmat ja toiveet täyttyivät toukokuun puolivälissä. No, lähes kaikki. Kaksi suurta maailman vallanjohtajaa kilpaili myötätunnostaan ​​juutalaisiin, kun taas tavallisilla israelilaisilla oli hauskaa ja he ilakoivat ampumalla pehmeitä aseistamattomiin gazalaiskohteisiin tai iloitsivat tarkkamapujien osumista.
  Iranilaiset kiristivät hampaitaan, mutta eivät tehneet mitään.
  Yhdysvaltain kongressi katsoi, että puolalaisten pitäisi maksaa juutalaisille 300 miljardia dollaria kunnianosoituksena. Ja varsin epämiellyttävä juutalainen lutka sai eurooppalaisen taiteen kruunun vahingossa varmistaakseen, että Israelin uusi pääkaupunki, Jerusalem, on tulevan kansainvälisen kokouksen sijainti ensi vuonna.
  Jos luulet, että jostain tästä hyväntahtoisuudesta tippuisi sinulle ja että sinun osasi tulisi olla jonkin verran parempi, ajattele uudelleen. Kukaan ei luvannut sinulle ruusutarhaa.

  Juutalainen Messias on hyvä juutalaisille, mutta ei-juutalaisten pitäisi vain työskennellä kovemmin ja valmistautua jumalalliseen kostoon. On väitteitä siitä, tuleeko kosto osumaan kaikkiin goimeihin vai pitäisikö jotkut säästää ’vähittäismyyntiin’. Kuitenkaan hyväntahtoisuus ei-juutalaisia kohtaan ei ole tämän asian oleellinen piirre. — Lisää linkin hyvästä Israel Shamirin artikkelista
  The Messiah Is Here
  Perhaps the Jewish Messiah is already here, though we are not aware of his coming? All Jewish dreams and desires were fulfilled this mid-May. Well, almost all. Two great world power leaders competed in their benevolence to Jews, while ordinary Israelis had fun and exhilarating soft target practice shooting unarmed Gazans or at least cheering the sharpshooters. Iranians gnashed their teeth but did nothing. The US Congress deemed that the Poles should pay the Jews $300 billion in tribute. And an exceedingly obnoxious Jewish wench got the crown of the European art scene, accidentally ensuring that the new capital of Israel, Jerusalem, will be the location of a prominent international gathering next year.
  If you think that some of this benevolence should drip to you and that your lot should be somewhat better, think again. Nobody promised you a rose garden. The Jewish Messiah is good for the Jews, while non-Jews should just work harder and prepare for divine vengeance. There are arguments about whether all the goyim will be hit by vengeance, or whether some should survive to buy retail. However, benevolence towards non-Jews is not a striking feature of this arrangement.
  http://www.unz.com/ishamir/the-messiah-is-here/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170488

  Yhteensä yli sata poikaa ja nuorta miestä, Palestiinan kukkia, on poimittu näissä armottomissa mielenosoituksissa huhti-toukokuussa. Tämän tappamisen tarkoituksena oli osoittaa, että väkivallaton vastarinta on turhaa. On hauskaa tappaa aseistettu vastustaja, jos olet itse paljon paremmin aseistettuna. Kun tappaa aseettoman, se ei tietenkään ole krikettiä. Mutta tällainen käsitys ei ole koskaan hillinnyt juutalaisia.
  Altogether over a hundred boys and young men, the flower of Palestine, have been reaped in these unarmed demonstrations of April-May. A purpose of this killing spree was to show that non-violent resistance is futile. It is more fun to kill an armed opponent, if you are much better armed. When you kill an unarmed one, it is obviously not cricket. But such consideration has never stopped a Jew.
  How Jews Celebrate Murder
  http://www.realjewnews.com/?p=1293

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. — Israel Shamir — No, the freshly-minted British Duchess of Sussex, Meghan is not Jewish. She’s been married to a Jewish producer (@hertoo!), this is the nearest. Still, the cry Messiah is here! sounded in the British Jewish community, for they had a great run of success. They proved at court that a dead Jew is better than a dead Englishman, and that you have to discriminate in favour of a Jew. Another feat in the Kingdom of the Jewish Messiah!
   The hunt for anti-Semites eclipsed the foxhunt in the category of blood sports. Ken Livingstone, a very popular ex-Mayor of London, lifelong Labour political activist, has been expelled out of Labour for his anti-Israeli views, deemed “antisemitic”. This is a big victory in a wider campaign against Jeremy Corbyn, the Labour leader, carried out by Friends of Israel, for Corbyn is a determined anti-Zionist with a long record of support for Palestinians and for other Resistance movements.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170736

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Putin on päättänyt selvittää maan ortodoksisen kirkon pyynnöstä oliko trotskilaisten bolsevikkien 1918 suorittama tsaarin ja hänen koko perheensä raaka murha rituaalimurha
  Russian Orthodox Church suggests tsar’s death was a Jewish ’ritual murder’
  Authorities will investigate an anti-semitic theory that the 1918 killing of Tsar Nicholas II was a “ritual murder” following comments by a bishop close to Vladimir Putin.
  that many members of the commission believe it was a ritual murder that held special significance for Bolshevik commander Yakov Yurovsky and his men. 
  “Ritual murder” has in the past referred to a theory that the last emperor was the victim of a Jewish conspiracy, as Mr Yurovsky was of Jewish heritage. 
  Russia’s investigative committee said it would look into the claim by Mr Shevkunov, who is reputed to be Mr Putin’s confessor.
  The announcement drew an outcry from Jewish groups.
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/28/russian-orthodox-church-suggests-tsars-death-jewish-ritual-murder/ 
  Venäjän ortodoksinen kirkko uskoo, että tsaarin kuolema oli juutalainen ”rituaalimurha”
  Viranomaiset tutkivat antisemitististä teoriaa, jonka mukaan Tsaari Nicholas II: n 1918 tappaminen Vladimir Putinia lähellä olevan piispan näkemysten mukaan oli ”rituaalinen murha”.
  … monet komission jäsenet uskovat, että se oli rituaalinen murha, jolla oli erityistä merkitystä bolshevikkien komentaja Yakov Yurovskille ja hänen miehilleen.
  ”Rituaalimurhalla” on aiemmin viitattu teoriaan, jonka mukaan viimeinen hallitsija oli juutalaisen salaliiton uhri, koska Yakov Yurovskylla oli juutalaiset juuret.
  Venäjän tutkintavaliokunta totesi, että se haluaa tutkia Shevkunovin väitettä, joka on tunnustettu Putinin tukija.
  Ilmoitus aiheutti protestointia juutalaisryhmissä. — Miksi? Eikö totuus ole hyvä selvittää niin turhat epäilyt häviävät. Yleensä se että vastustaa totuuden tutkimusta viittaa siihen etteivät jauhot omassa pussissa ole puhtaat.
  Michael Hoffmann — On the Contrary Nov 30, 2017 (linkki alla)
  According to the media, all medieval Catholic eyewitnesses to Judaic ritual murder were liars. Is this not ritual murder denial? Here’s the brainwash we’re expected to accept: we must not believe any Catholic witness to Judaic ritual murder. But we must believe every Judaic witness to gas chamber homicide in Auschwitz. Otherwise we are engaged in the sin and crime of “Holocaust” denial.
  Do you buy it?
  I don’t.
  ”Median mukaan kaikki juutalaisten rituaalimurhien keskiajan katoliset silminnäkijät olivat valehtelijoita. Eikö tämä ole rituaalimurhan kieltämistä? Tässä paljastuu aivopesu, joka meidän odotetaan hyväksyvän: emme saa uskoa katolisen todistukseen juutalaisesta rituaalirikoksesta.
  Meidän on kuitenkin uskottava jokaiseen juutalaisen todistukseen Auschwitzin kaasukammio murhasta. Ellemme usko olemme sitoutuneet ”holokaustin” kieltämisen syntiin ja rikokseen (josta voi päätyä vankeuteen), sanoo Hoffman.
  Some of the accusations of Judaic ritual murder in the past were indeed mythical and malicious, but not all. For instance, before he was compelled to recant, Israeli Prof. Ariel Toaff (the son of the chief rabbi of Rome), wrote a history book in Italian upholding the veracity of such murders in certain cases. Toaff’s book was translated into English by selfless revisionist scholars. Their faithful translation is based on Toaff’s uncensored first edition. Prof. Toaff’s suppressed book, Blood Passover, is now online, free of charge (it’s a big pdf. file and loads slowly): https://bloodpassover.com/xbp.pdf Blood Passover is of world-historic importance. It is a gift to humanity and the struggle for human rights in defense against religious-based rackets and mind control.

  Jotkut juutalaisten rituaalimurhista tehdyistä syytöksistä olivat todellakin myyttisiä ja haitallisia, mutta eivät kaikki. Esimerkiksi – ennen kuin hänet pakotettiin julkisesti perumaan puheensa – israelilainen prof. Ariel Toaff (Rooman päärabbin poika) kirjoitti italialaisessa historiakirjassa vahvistaen tällaisten murhien totuudenmukaisuuden tietyissä tapauksissa.
  Toaffin kirja käännettiin englanniksi epäitsekkäiden revisionisti-oppineiden toimesta. Heidän tarkka käännös perustuu Toaffin sensuroimattomaan ensimmäiseen painokseen. Prof. Toaffin tukahdutettu kirja, Blood Passover, on nyt verkossa maksutta (se on iso pdf-tiedosto ja latautuu hitaasti): https://bloodpassover.com/xbp.pdf
  Blood Passover teos on tärkeä maailman historiassa. Se on lahja ihmiskunnalle taistelussa ihmisoikeuksien puolesta ja puolustauduttaessa uskonnollisia sotkuja ja mielenhallintaa vastaan,” toteaa Hoffman
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162027

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Tsaarin ortodoksisen Venäjän valtarakenteet haluttiin sionistien toimesta poistaa kokonaan Venäjältä. Tsaari ja hänen perheensä olivat kyseisen uskonnollisen kulttuuriperinteen, joka oli juurtunut syvään Venäjän kansaan, voimakkain näkyvin edustaja. Rituaali ajattelu voi olla myös mukana juutalaisen eliitin tuhotoiminnassa.
   Tiivistetty esitys (joka ei juuri keskity kuitenkaan rituaali kysymykseen) Robert Wiltonin kirjasta “ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT, kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin”. Venäjän vallankumous ei ollut bolsevikkien aikaansaannos, vaan se oli sionistisen eliitin suorittama vallankaappaus Venäjän tsaarilta.

   Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin? Osa 1.

   Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin? Osa 2.

   Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin? Osa 3.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Mutta murhan takana lienee ollut koko Rotschild-mafia.
    Venäjän kansa on nyt heräämässä tähän tosiasiaan ja se tietänee maan juutalaisille tiukkoja aikoja vaikka heillä yhä on vahva ote maan politiikkaan mikä rajoittaa Putinin toimia sillä hän ei näytä haluavan avointa konfliktia sionistien kanssa koska se olisi vahingollinen kansalle.

    Putin tuntee historian eikä hänen osansa ole helppo. Turha odottaa mitään radikaalia välirikkoa maan sionisteihin. Putinin salamurhaaminen ei ole sionisteille yhtään sen vaikeampaa kuin Kennedyjenkään.
    Sionistit osaavat sen homman. Kaikki tapetaan jotka eivät tee kuten ’pitää tehdä’. Heidän salamurhaamiensa henkilöiden määrä on lohduttoman pitkä.
    Murha tietäisi maan ajautumista kaaokseen ja tiukkaan sionistien kontrolliin, asia, jonka monet Putinin kriitikot täysin unohtavat.
    Putinin strategia näyttää olevan pitää oligarklt pois politiikasta.

    Israelilainen lehti tunnustaa: Stalin’s Jews — We mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish
    Juutalaiset hallitsivat Stalinin Neuvostoliiton verilöyly-koneistoa
    ”Monet juutalaiset myivät sielunsa kommunistisen vallankumouksen perkeleelle ja tahrivat kätensä vereen ikuisiksi ajoiksi.”
    Emme voi varmasti tietää kuolleiden määrää, joista Cheka oli vastuussa eri toimimuodoissaan, mutta määrä on varmasti vähintään 20 miljoonaa, mukaan lukien pakko kollektivisoinnin, nälän, suuret puhdistukset, karkoitukset, teloitukset ja joukkokuolemat Gulageissa.
    Uudessa, hyvin arvostetussa kirjassaan ”Maailmansodassa” historioitsija Niall Ferguson kirjoittaa, että mikään vallankumous ihmiskunnan historiassa ei syönyt lapsiaan samalla rajoittamattomalla ruokahalulla kuin Neuvostoliiton vallankumous. Stalinistien puhdistuksia koskevassa kirjassa Tel Avivin yliopiston tohtori Igal Halfin kirjoittaa, että stalinistinen väkivalta oli ainutlaatuinen siinä, että se suunnattiin sisäisesti.
    Lenin, Stalin ja heidän seuraajansa eivät olisi voineet tehdä tekojaan ilman laaja-alaista yhteistyötä kurin alla pidettyjen ”terroristivirkailijoiden”, julmien kuulustelijoiden, teloittajien, vartijoiden, tuomareiden, perverssien ja monien lukuisten verenhimoisten avulla jotka olivat Lännen vasemmiston NL:n terrorin huiputettuja jäseniä ja jopa kosher-todistuksin varustettuja.

    Kaikki nämä asiat ovat jossain määrin tiedossa, vaikka entisen Neuvostoliiton arkistoja ei ole vielä täysin avattu yleisölle. Mutta kuka tietää tästä? Venäjällä itse asiassa vain vähän ihmisiä on tuomittu rikoksistaan ​​NKVD: n ja KGB: n palveluksessa. Venäjän julkinen keskustelu jättää tänään täysin huomiotta kysymyksen ”Miten se olisi voinut tapahtunut meille?” Toisin kuin Itä-Euroopan kansat, venäläiset eivät kohdistaneet huomiotaan stalinistiseen menneisyyteen.
    https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Tämän päivän Israel ei ole Raamatun profetian täyttyminen — evankeliset johtajat ovat väärässä. Netanjahu ja hänen sionistinsa eivät ole Jumalan valittuja ihmisiä.”
  Toimittajan huomautus: ”Tämä on ote Baldwinin uusimmasta artikkelista Israelin viimeaikaisista tapahtumista. Haluamme keskittyä siihen, mitä hän sanoo kristillisestä sionismista, koska se on tullut yhdeksi tärkeimmistä tekijöistä, joka Yhdysvalloissa nykyään motivoi Yhdysvaltojen kritiikitöntä tukea kaikelle mitä Israel tekee. Tämä on suuri syy miksi Trump tuki suurlähetystön siirtämistä Jerusalemiin ja Israelin Iranin sotaa koskevaan politiikkaan suostumisessa.”

  ”Valitettavasti useimmat evankeliset kristityt eivät halua lukea tai kuunnella mitään sionistisen Israelin kritiikkiä, koska he ovat täysin sokaistuneet Israeliin keskittyvään profeetalliseen futurismiin.
  Israelin Rothschild-sionistinen valtio ei ole Raamatun profetian täyttyminen; se ei ole sen liiton täyttymistä jonka Jumala on tehnyt Abrahamin ja Daavidin kanssa; Netanjahu ja hänen sionistinsa eivät ole Jumalan ”valittuja ihmisiä”; eivät Jumalan lupaus Aabrahamille, että ”minä siunaan niitä, jotka siunaavat sinua ja kiroan niitä, joka sinua kiroavat”, EIKÄ se kuulu vuonna 1948 perustetulle Rothschild-valtiolle.

  Ja ei ehkä mikään, jota Jeesus opetti, sovellu paremmin Israelin sionistiseen valtioon kuin nämä sanat: ”… heidän hedelmistään tulette tuntemaan heidät.” (Matt. 7:20 KJV)
  Rothschildin sionismi – jo ennen Israelin alkua ja vielä enemmän sen jälkeen, kun se on syntynyt – on tuottanut kaaosta ja verilöylyä, tuhoa ja kuolemaa, joka on vertaansa vailla ihmiskunnan historiassa. Ja nykyisen Israelin vaikutus ihmiskunnan kärsimykseen ylittää mielikuvituksen rajat.

  Kuten sanoin, minua oli koulutettu ja henkilökohtaisesti uskoin ja opetin Israelin perustana olevaa Raamatun profetiaa yli 30 vuoden ajan. Useiden rukouksien, pohdintojen ja henkilökohtaisen tutkimuksen jälkeen kuitenkin ymmärsin, että kaikki, mitä minulle oli opetettu ja olin oppinut itse aiheesta, oli ilmeisesti väärin.
  Ymmärrän nyt, että Israelin sionistisella valtiolla, joka perustettiin vuonna 1948, ei ole mitään tekemistä Raamatun Israelin kanssa.
  Toukokuussa 2014 Netanyahu tunnusti myös lain, joka ”tekee Talmudista, juutalaisen lain pääteoksesta, Israelin valtion lakien virallisen perustan”.

  Evangelical Leaders are Wrong – Today’s Israel Is NOT the Fulfillment of Bible Prophecy
  ”Hagee and Jeffress and Robertson and LaHaye, et al. are wrong. …  Netanyahu and his fellow Zionists are NOT God’s chosen people.”
  Editor’s note: This is an excerpt from Baldwin’s latest article on the recent events in Israel. We want to focus on what he says about Christian Zionism, because it has become one of the most important factors in the US today motivating unqualified US support of everything Israel does. It is a big reason behind Trump’s support for moving the embassy to Jerusalem, and for agreeing to Israel’s bellicose policy towards Iran.
  Sadly, most evangelical Christians will have no desire to read or listen to anything critical of Zionist Israel, because they have been totally and completely indoctrinated in Scofield dispensationalism and Israel-centered prophetic futurism.
  The Rothschild Zionist State of Israel is NOT the fulfillment of Biblical prophecy; it is NOT a burgeoning fulfillment of the covenants God made with Abraham and David; Netanyahu and his fellow Zionists are NOT God’s “chosen people”; and God’s promise to Abraham, “I will bless them that bless thee, and curse him that curseth thee,” does NOT remotely apply to the Rothschild state created in 1948.
  And perhaps nothing Jesus taught applies more accurately to the Zionist State of Israel than these words: “Wherefore by their fruits ye shall know them.” (Matthew 7:20 KJV)
  Rothschild Zionism—since even before Israel’s inception, and even more following its inception— has produced chaos and carnage, destruction and death that is unparalleled in human history. And the impact of modern Israel on human suffering staggers the imagination.
  As I said, I had been schooled in and personally believed and taught Israel-based Bible prophecy for over 30 years. After MUCH prayer, deliberation and personal study, however, I came to realize that everything I had been taught and had myself taught on the subject was patently FALSE. I now realize that the Zionist State of Israel created in 1948 has NOTHING to do with Biblical Israel.
  Back in May of 2014, Netanyahu even recognized the law that will “establish the Talmud, the core work of Jewish law, as an official basis for Israeli state law.”  
  https://russia-insider.com/en/evangelical-leaders-are-wrong-todays-israel-not-fulfillment-bible-prophecy/ri23493
  The author is a prominent American Christian conservative who was a presidential candidate for the paleoconservative Constitution Party in 2008, when he was endorsed by Ron Paul.  
  He is the pastor of Liberty Fellowship, a non-denominational church in Montana, and a popular radio host and columnist. His weekly sermons are available on his YouTube channel.
  https://russia-insider.com/en/jewish-question
  https://russia-insider.com/en/chuck-baldwin

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. On erittäin todennäköiseltä, että Kristillis-sionistisen liikkeen perustajaa tukivat varakkaat juutalaiset joiden ​​intressissä oli rakentaa sionismille suosiollista tukea.
   Cyrus Scofield oli poliitikko ja ura rikollinen. … Kovana juomarina Scofield myöhemmin hylkäsi vaimonsa ​​ja kaksi tytärtään. Hänen vaimonsa lopulta erosi juoposta miehestä vuonna 1883.
   Kuten monet ihmiset ovat tehneet, Scofield uskoi ”löytäneensä Jeesuksen. Hän myöhemmin väitti saaneensa Doctor of Divinity-tohtorin arvon, mutta” ministeri ”Scofieldin tutkintotodistusta ei ole koskaan tarkistettu.
   Vuonna 1909 Scofield useiden salaperäisten Euroopan ja New Yorkiin matkojen jälkeen julkaisi omilla lisäyksillä ja sivuhuomautuksilla varustetun ”Scofieldin Raamattunsa” joka ennakoi erittäin outoa lopun aikaa (”End Times” -profetiat) kristinuskolle.
   Scofieldin muutetun Raamatun vuoksi nykypäivän kristilliset sionismin tukijat (Ziotards) uskovat, että Jeesus palaa pelastaakseen seuraajansa (Rapture), mutta vasta sen jälkeen kun Israel on perustettu ja että ”Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat Israelia”.
   https://russia-insider.com/en/ugly-history-christian-zionist-movement-starting-1909/ri23531

   The Ugly History of the Christian Zionist Movement, Starting in 1909
   It seems highly likely that the founder of the movement was backed by wealthy Jewish interests intent on building popular support for Zionism.
   Cyrus Scofield was a small time politician and career criminal. In 1873, he was forced to resign his position as a District Attorney because of crooked financial transactions which included accepting bribes, stealing political contributions, and securing bank notes by forging signatures. He served jail time for forgery charges.
   A heavy drinker, Scofield later abandoned his wife and two daughters. His wife finally divorced the drunken crook in 1883. As so many con-men do, Scofield.soon claimed to have ”found Jesus. He later claimed to have obtained a Doctor of Divinity degree, but ”Minister” Scofield’s degree has never been verified.
   In 1909, after several mysterious trips to Europe and New York, Scofield published the notated reference Bible that still bears his name. The added side notes in ”the Scofield Bible” inject a very weird ”End Times” prophecy into Christianity. Because of Scofield’s altered Bible, today’s Christian Ziotards believe that Jesus will return to save his followers (The Rapture), but only after Israel is established and that ”God will bless those who bless Israel.”

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Protestanttien johtaja Hagee Heap ylistää Israelia USA:n suurlähetystön avajaisissa.
   Konservatiivisten amerikkalaisten protestantti johtajien suuren enemmistön, joka tunnetaan nimellä ”evankeliset”, pakkomielle on Israelin ehdoton tuki riippumatta siitä, kuinka törkeää sen käyttäytyminen on.
   Tämä on yksi suurimmista vaaroista maailmanrauhalle. Tuki ei rajoitu pelkästään Israeliin, vaan sen piiriin kuuluvat myös Israelin liittolaisten geopoliittinen psykoosi Yhdysvalloissa, neokonservatiivit (neokonnat), tiedotusvälineet ja suuri osa poliittisesta luokasta, jonka juutalaiset ovat ostaneet ja maksaneet sionistien etuja ajamaan.
   SHOCK: Watch Top Protestant Leader Hagee Heap Praise on Israel at US Embassy Opening
   Charles Bausman
   The obsession of a large majority of conservative American Protestant leaders, known as ’Evangelicals’, with unstinting, unqualified support of Israel no matter how outrageous her behavior, is one of the greatest dangers to world peace of our age. The support extends not only to Israel, but also to the geopolitical psychosis of Israel’s allies in the US, the neoconservatives, the media, and much of the political class which is bought and paid for by Jewish interests.
   https://russia-insider.com/en/shock-watch-top-protestant-leader-hagee-heap-praise-israel-us-embassy-opening/ri23511

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Neokonnathan ovat kauttaaltaan Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisia

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Paavola puhuu tuossa yllä uskonnollisen vakaumuksen syvällä rintaäänellä. Maailman asioista perillä oleva enemmistö ei hänen käsityksiään valitettavasti jaa.
  Myös juutalaiset omat tutkijat ja sionismin raadollisuuden tunnustavat eivät yhdy Paavolan käsityksiin. Sinun kannattaisi perehtyä -vain muutaman mainitakseni – esim. Gilad Atzmonin, Miko Peledin ja Shlomo Sandin ajatuksiin. He tietävät mistä puhuvat, toisin kuin Saarela joka puhuu toisen käden tietoa vailla omakohtaista kokemusta asioihin joista kirjoittaa.
  The Wandering Who?

  Look inside … and buy
  Being in Time

  http://www.gilad.co.uk/writings/
  https://www.goodreads.com/author/show/5774144.Miko_Peled
  https://www.theguardian.com/books/2010/jan/17/shlomo-sand-judaism-israel-jewish

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat