Yksi vihollinen – globalistit!

Julkaisemme Kansallisen Vastarinnan tärkeän artikkelin selvittääksemme, mitä vaihtoehtomedioissa usein käsitelty globalismin aate on ja miksi globalismi on vihollisista vaarallisin.

Harva määrittelee itseään mielellään vihollisen kautta. Usein vastakkainasettelun välttely voi tuntua poliittisestikin parhaalta strategialta; kansallismieliset alleviivaavat uutterasti sitä, kuinka he ovat suomalaisuuden puolella eivätkä varsinaisesti mitään vastaan. Näin kansallismielinen liike pyrkii pehmentämään imagoaan ja vetoamaan ”tolkun ihmisiin”. Lopulta niin sanottu kivapuhe ja vihollisen välttely voi kuitenkin osoittautua kohtalokkaaksi virheeksi.

Politiikassa ei yleensä ole mielenkiintoista se, mistä kaavoihin kangistuneet kuppikunnat ovat perinteisesti eri mieltä. Vasemmistolaisen ja kokoomuslaisen tai vihreän ja perussuomalaisen väittelyt ovat ennalta-arvattavia kudelmia kliseitä, jotka eivät vie Suomea eteenpäin. Väittelyt ovat kansallismielisten kannalta tyhjänpäiväistä ja jopa vaarallista onttoa kohinaa, jolla valkoisiin kohdistuvan kansanmurhan kuolonhuudot peitetään. Vaarallista kohinasta tekee se, ettei osapuolista yksikään suostu nimeämään kansamme todellista vihollista.

Meitä kansallissosialisteja eivät siis kiinnosta politiikassa puolueiden näennäiset mielipide-erot vaan se, mistä kaikki ovat samaa mieltä. Kun selvitämme, mikä yhdistää kaikkia maanpetturipuolueita, olemme päässeet korruption ytimeen. Todellinen vihollinen on piiloutunut poliittisen konsensuksen kulisseihin.

Vanhat puolueet ja valtamedia väittävät usein, että kansallissosialismi on kaoottinen vihan ideologia. Kansallissosialismi on helppo leimata ”vihaksi”, koska olemme ainut poliittinen liike, joka uskaltaa puhua vihollisesta suoraan. Totuus kuulostaa ”vihalta” niiden korvissa, jotka vihaavat totuutta. Viholliskuvassamme ei ole kuitenkaan mitään kaoottista. Viholliskuvamme heijastaa arvojamme, joihin lukeutuu valkoisten oikeus itsepuolustukseen, taloudellinen oikeudenmukaisuus sekä yhteiskunta, joka kasvattaa sukupolvi toisensa jälkeen terveempiä, omavaraisempia ja älykkäämpiä suomalaisia.

Koska nykyinen valtaeliitti sen sijaan toteuttaa valkoisten kansanmurhaa, huutokauppaa suomalaisten varallisuutta pankkieliitille ja myrkyttää nuoret sukupolvet kulttuurimarxistisella propagandalla, on selvää, että vihollisen aktiivinen vastustaminen on strategiamme ytimessä. Olemme poliittinen vastarintaliike. Pakkomonikulttuurisuutta ajava ja ulkomaalaisen rahan korruptoima nykyinen hallitus edustaa kaikkea, mitä vastustamme. Siksi puhumme rakkautta useammin taistelusta.

Viholliskuvamme perustuu siis omiin arvoihimme ja nykyisen suomalaisen yhteiskunnan täydelliseen alennustilaan. Valtamedia ja poliitikot väittävät, että kansallissosialistit käyvät jatkuvaa sotaa kaikkea vastaan jonkinlaisen perusteettoman ihmisvihan motivoimana. Tämä on kuitenkin valhe, joka täytyy viimein oikaista. Lopulta suomalaisilla ja eurooppalaisilla kansallissosialisteilla on vain yksi vihollinen, jonka voittaminen ratkaisee merkittävän osan kaikista yhteiskunnallisista ongelmista. Vihollisemme on globalisti.

Erityisesti toisen maailmansodan jälkeen globalistinen ideologia on levinnyt niin tehokkaasti perinteiseen vasemmistoon ja oikeistoon, että vihollisten lukumäärä voi ensisilmäyksellä näyttää valtavalta. Globalistit oikealta vasemmalle tiedostavat itse valta-asemansa täydellisesti ja käyttävät tätä retoriikassaan taitavasti hyväkseen. He leimaavat avoimien rajojen politiikan vastustajat sekä taloudellisen omavaraisuuden kannattajat pieniksi kummallisiksi ”lahkoiksi”, joilla ei ole lainkaan sijaa suurissa oikeisto- tai vasemmistopuolueissa.

Usein sanotaan, että jaottelu oikeistoon ja vasemmistoon on kuollut. Globalistien retoriikassa jako kuitenkin elää ja voi hyvin, sillä näennäisillä jakolinjoilla kansalaisille luodaan valheellinen mielikuva ”demokratiasta” ja ”valinnanvapaudesta”. Globalistit pyrkivät kuitenkin hiljentämään kaikki eurooppalaiset poliittiset aktivistit, jotka vaativat suuria puolueita palaamaan juurilleen ja tekemään vaalilupausten mukaista politiikkaa. Globalistit hyväksyvät toisinajattelun vain, jos toisinajattelu jää tyhjien puheiden tasolle.

Ei politiikkaa ”kansainvälisen yhteisön” ehdoilla!

Globalistien propagandassa äänestäjien pettäminen tarkoittaa samaa kuin ”vakavasti otettavan politiikan” tekeminen. Mikäli oikeistopopulisteja äänestänyt suomalainen vaatii puoluejohtoa tilille siitä, ettei rajoja ole edes yritetty sulkea haittamaahanmuutolta, väittävät globalistit, etteivät pettyneen äänestäjän tavoitteet ole alkujaankaan olleet ”vakavasti otettavia”.

Täysin sama pätee vasemmistoon, joka on vaihtanut taloudellisen oikeudenmukaisuuden vaatimukset kulttuurimarxismiin – ulkomaalaisten pankkiirien suureksi iloksi. Kun vasemmistolainen valtapuolue Syriza leikkaa Kreikassa työntekijöiden palkkoja siksi, etteivät ulkomaalaiset koronkiskojat ole saaneet kreikkalaisten verestä kyllikseen, onnittelevat globalistit Syrizaa ”vakavasti otettavasta politiikasta” ja ”maltillisesta vasemmistolaisuudesta”.

Valehtelivatpa äänestäjille sitten oikeistolaiset tai vasemmistolaiset politiikot, takinkäännön tekosyy on aina sama: ”Emme me voi eristäytyä kansainvälisestä yhteisöstä!” Emme voi sulkea rajoja, koska EU vaatii monikulttuurisuutta. Emme voi suojella työttömiä ja eläkeläisiä, koska IMF ja Euroopan keskuspankki suuttuisivat. Vaikka oikeisto ja vasemmisto pettävät äänestäjänsä yhteiskunnan eri aloilla, kupletin juoni ei muutu missään vaiheessa: ”vakavasti otettavien” puolueiden on kuunneltava ”kansainvälisen yhteisön” käskyjä.

Koska kansainvälinen yhteisö on YK:n ja Goldman Sachsin Peter Sutherlandin suulla ilmoittanut, että Euroopan valkoiset on korvattava muilla roduilla, ei ”vakavasti otettavalla” poliitikolla ole ”muuta vaihtoehtoa” kuin ryhtyä oman kansansa pyöveliksi. Vaikka kansanpetturi voi liputtaa näennäisesti joko oikeiston tai vasemmiston puolesta, on taustalla aina yksi ja sama vihollinen – globalisti eli kansainvälisyyskiihkoilija.

Globalismi on sanana tullut monille tutuksi vasta viimeisen vuoden aikana, kun sitä alettiin käyttää ahkerasti Donald Trumpin vaalikampanjaa ympäröineen kansanliikkeen keskuudessa. Sana globalisaatio eli maapalloistuminen oli kaikille tuttu jo entuudestaan, mutta kansainvälistymistä ajava globalistinen eliitti on joutunut valokeilaan vasta hiljattain.

Amerikkalaiset äänestivät Trumpia samasta syystä kuin britit Brexitiä. He tahtoivat palauttaa vallan ulkomaalaiselta eliitiltä takaisin omalle kansalle. He tahtoivat suojella rajojaan ja tuoda pankkiirien ulkoistamat tehtaat takaisin kotimaahan luomaan työllisyyttä ja omavaraisuutta. Globalismin vastustaminen on siis kokonaisvaltainen poliittinen ohjelma, jonka keskiössä on vaatimus siitä, että esimerkiksi meillä suomalaisilla on oltava yksinoikeus päättää omasta lainsäädännöstä sekä maahanmuutto- ja talouspolitiikasta.

Brexitin lopputulos on edelleen epäselvä, mutta Trump käänsi selkänsä äänestäjille jo muutamassa viikossa. Ironista kyllä, hän petti kansan miellyttääkseen samoja globalisteja, joita hän haukkui koko vaalikampanjansa ajan. Jotta emme Pohjoismaissa toistaisi amerikkalaisten tekemiä virheitä, on meidän tunnistettava taustavoimat, jotka pakottivat Trumpin tekemään lupaustensa vastaista politiikkaa.

Trumpin globalistinen politiikka on henkilöitynyt erityisesti kolmeen mieheen: hänen vävyynsä Jared Kushneriin, Goldman Sachs -taustaiseen valtiovarainministeri Steven Mnuchiniin sekä saman pankin entiseen johtajaan Gary Cohniin, joka on nykyään Trumpin talouspoliittinen neuvonantaja. He kaikki sattuvat olemaan juutalaisia.

Yhdessä kolmikko Kushner-Mnuchin-Cohn on ajanut raivokkaasti globalistista politiikkaa, kuten jättiläismäisten pankkien ylivaltaa, avoimia rajoja, pakolaistulvia synnyttävää sapelinkalistelua Syyriassa ja Iranissa sekä yhteistyötä ääri-islamistien kanssa Saudi-Arabiassa. Suuri juutalaislehti The Forward julkaisi huhtikuussa jopa artikkelin, jossa Cohnia kutsuttiin Valkoisen talon nationalisteja vastaan taistelevaksi ”juutalaiseksi globalisti-Garyksi”.

Globalistinen vasemmisto tuki Rothschild-kapitalistina tunnetun Emmanuel Macronin vaalikampanjaa.

 

Nykyinen ”demokratia” on suunniteltu pitämään globalistit vallassa

Jokaisen länsimaan poliittiseen järjestelmään on pesiytynyt lukemattomia ”globalisti-garyja”, jotka ovat valmiita tukahduttamaan kansalliset kapinaliikkeet ja vesittämään ”kansallismielisten” puolueiden sanoman, mikäli nämä kasvavat liian vaikutusvaltaisiksi. Eurooppalaisten on otettava opiksi Amerikan katastrofista. Vihollinen on tunnistettava ja nimettävä jo nyt, tai muuten vihollinen tuhoaa kansallismieliset viimeistään silloin, kun kansallismielisten on määrä astua valtaan.

Pelkkä vaalivoitto ei riitä – globalistit jatkavat taistelua kansallismielisiä vastaan vaalien jälkeenkin, kuten Amerikan esimerkki osoittaa. Oikeistopopulistinen hallitus ei riitä; edes ”maahanmuuttokriittiseksi” itseään luonnehtiva presidentti ei riitä. Koko poliittinen järjestelmä on puhdistettava välittömästi globalisteista, ja vihollisen henkilöllisyyden täytyy olla kaikkien tiedossa jo hyvissä ajoin ennen kuin kansallismieliset saavat muodollisesti ”vallan”.

Mikäli kansallismieliset välttelevät vastakkainasettelua ja suostuvat yhteistyöhön esimerkiksi ”vapaakaupan” nimiin vannovan oikeiston kanssa, rahanvalta korruptoi ja tuhoaa kansanliikkeen ennen kuin yhtäkään laitonta siirtolaista on ehditty käännyttää takaisin kotimaahansa. Globalistien kanssa ei voi tehdä yhteistyötä eikä sovintoja.

Varoittavia esimerkkejä globalistisesta korruptiosta löytyy myös poliittisen kentän toiselta laidalta. Ranskassa vasemmisto tuhosi uskottavuutensa lopullisesti asettumalla presidentinvaaleissa Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macronin puolelle. Vasemmisto väittää olevansa ”työväenliike”, mutta vasemmisto ei ole koskaan noussut haastamaan eurooppalaisten työntekijöiden vaarallisinta vihollista – kansainvälisiä pankkiireja.

Vaaleissa marxistit tulivat viimein ulos kaapeistaan ja suorastaan syleilivät pankkiiria. Ranskan presidentinvaaleissa vain noin kymmenen prosenttia ”radikaalivasemmistolaisen” Jean-Luc Mélenchonin kannattajista nimittäin äänesti toisella kierroksella Rothschildin Macronia vastaan! Vasemmiston hämäräperäistä logiikkaa ei voi selittää muulla kuin globalismilla.

Yksi Rothschild-Macronin näkyvimmistä eurooppalaisista kannattajista oli kreikkalaisen Syrizan entinen valtiovarainministeri Giánis Varoufákis. Entiset äänestäjät muistavat Varoufákisin miehenä, joka oli valmis uhraamaan nälkäkuoleman partaalle ajetut kreikkalaiset globalismin alttarilla. Vaikka Varoufákis lupasi äänestäjilleen ajavansa ”radikaalia” vasemmistolaista politiikkaa ja vastarintaa ulkomaalaisia pankkiireja vastaan, oli käytäntö päinvastaista.

Valtaan päästyään Syriza on huutokaupannut Kreikan kansallisomaisuutta ja leikannut säännöllisesti muun muassa entuudestaan rutiköyhiltä eläkeläisiltä, jotta Kreikan valtio voisi jatkaa korkojen maksamista ulkomaalaisille pankeille! Miksi? Koska Syriza pelkää, että Kreikka irrotettaisiin Euroopan unionista, mikäli puolue asettaisi työntekijät ulkomaalaisten pankkien edelle. EU-eron taas pelätään johtavan kansallismielisyyden ja maahanmuuttovastaisuuden yleistymiseen, mikä on marxistisen mytologian mukaan kaikista synkin perisynti. Vasemmistoa äänestävät kreikkalaiset ovat siis globalistien kannalta hyödyllisiä idiootteja, jotka ovat kirjaimellisesti valmiita uhraamaan oman, lastensa ja isovanhempiensa hengen ”kansainvälisyyden” nimissä. Globalismi on tappava poliittinen tauti.

Vasemmisto ja oikeisto ovat siis lumedemokraattisia varoventtiilejä, jotka suojelevat globalisteja kansan vihalta ja todelliselta kansanvallalta. Vasemmisto toimii varoventtiilinä erityisesti talouskysymyksissä ja oikeisto taas maahanmuuttokysymyksissä. Kun puheet on puhuttu ja tekojen aika on tullut, vasemmisto ja oikeisto syövät sanansa juosten äänestäjiä piiloon ”kansainvälisen yhteisön” leveän selän taakse. Petosten kierre tulee jatkumaan ikuisesti, ellei kansa opi tunnistamaan globalistivihollisiamme, jotka manipuloivat politiikkaa rahallaan kulissien takana.

Juutalainen finanssielitisti Stephen Schwarzman ja Donald Trump.

 

Pakolaistulva ei lopu ennen kuin sionistiset sodat loppuvat

Globalistit myrkyttävät Eurooppaa paitsi monikulttuurisuusideologian myös sionististen sotien kautta. Miljoonien maahantulijoiden vyöry ei olisi käynnistynyt, elleivät globalistit olisi painostaneet Natoa, Yhdysvaltoja ja Eurooppaa hyökkäämään Israelin pelkäämiä Irakia, Libyaa ja Syyriaa vastaan.

Myös tätä taustaa vasten Trumpin vaalipetos on tärkeä läksy eurooppalaisille. Kampanjansa aikana Trump puhui sotaa vastaan, mutta voitettuaan hän on vain lisännyt länteen kohdistuvaa siirtolaispainetta pommittamalla Syyriaa ja valmistelemalla sotaa Irania vastaan. Trump ei ollut sanojensa mittainen johtaja, koska hän ei uskaltanut nousta vastustamaan globalistisen liikkeen sydämeen pesiytynyttä Israel-lobbya. Trumpin tapaus todistaa, ettei pakolaiskriisi tule loppumaan ilman avoimesti Israelia vastustavan valkoisen kansallismielisyyden nousua.

Pakolaisvirtoja synnyttävien sionististen sotien vastustaminen merkitsee myös sotilasliitto Naton vastustamista. Naton omilla kotisivuilla myönnetään, että sotilasliitto perustettiin tuhoamaan eurooppalainen kansallismielisyys. Natoa kannattavat globalistiset oikeistopopulistit eivät koskaan tahdo ottaa tähän kantaa, vaan he pyrkivät vaikenemaan koko asian kuoliaaksi. Myös Suomessa suurimman ”maahanmuuttokriittisen” puolueen puheenjohtaja on avoin Nato-intoilija, minkä vuoksi puolueelta ei kannata odottaa lainkaan konkreettisia toimia globalismia vastaan.

Itse asiassa kansallismielisyyttä vastustava Nato ja pakolaistulvia synnyttävä Israel kiristävät pihtiotettaan valkoisten länsimaiden ympärillä juuri nyt. Israelilaislehti Haaretz uutisoi kesäkuun alussa, että juutalaisvaltion ja Naton yhteistyö tiivistyy parhaillaan kovaan tahtiin. Vaikka Euroopan asema on juhlapuheiden mukaan Natossa etusijalla, kummittelee liiton taustalla Haaretzin mukaan kuitenkin ”Israelin ja Yhdysvaltojen” erityinen suhde. Aseellinen yhteistyö Israelin ja Naton välillä alkoi lisääntyä ”yllättäen” heti sen jälkeen kun Amerikan retoriikka Irania vastaan muuttui väkivaltaisemmaksi. Pakolaistulville on luvassa siis loputtomasti jatkoa, mutta voimme olla varmoja siitä, etteivät globalisteille uskolliset oikeistopopulistit kerro, ketkä ovat sotien todelliset syylliset.

Toukokuussa Trump lensi valtiovierailuille Israeliin sekä ääri-islamistiseen Saudi-Arabiaan. Matkasta kehkeytyi kaikkien Eurooppaa uhkaavien globalististen virtausten – sionismin, kulttuurimarxismin, finanssieliitin ylivallan sekä väkivaltaisen ääri-islamismin – iljettävä symboli. Matkallaan Trump nimittäin solmi juutalaisen Kushnerin suunnitteleman sadan miljardin dollarin asekaupat Saudi-Arabian kanssa. Tämä hämmästytti monia Trumpin äänestäjiä, koska vaalien aikana hän puhui ”ääri-islamismia” vastaan ja Saudi-Arabia on ääri-islamismin kansainvälinen pääkaupunki. Koska Saudi-Arabia on juutalaisvaltio Israelin liittolainen, myy globalistien alistama Amerikka kuitenkin jihadisteille mielellään viimeisintä murhateknologiaa.

Globalistinen kähmintä ei päättynyt tähän. Saudit nimittäin ilmoittivat palkitsevansa Trumpin asediilistä lahjoittamalla kymmeniä miljardeja dollareita presidentin juutalaisen ystävän Stephen Schwarzmanin johtamalle Blackstone-finanssiyhtiölle. Virallisessa propagandassaan globalistinen saudieliitti väittää vastustavansa niin Israelia kuin esimerkiksi homolobbausta. Korruption voima on kuitenkin mahtava; saudien lahjoma juutalainen Blackstone-yhtiö rahoittaa nimittäin avokätisesti homolobbausta oman OUT BX -järjestönsä kautta!

Globalismi merkitsee siis äärimmäistä rajat ylittävää korruptiota, joka uhraa kaikki inhimilliset arvot dollarin alttarilla. Globalismin vuoksi ”sotia ja ääri-islamismia” vastustava presidentti lietsoo sotia ääri-islamistien rinnalla. Globalismin vuoksi ääri-islamistit, amerikkalaiset kapitalistit, sionistit ja homolobbaajat voivat istua sulassa sovussa saman neuvottelupöydän äärellä. Käytäntö osoittaa, että pinnallisista eroavaisuuksistaan huolimatta he ovat lopulta yksi ja sama vihollinen.

Korruptio puhkesi toisen maailmansodan myötä

Emme siis taistelekaan useita vihollisia vastaan. Edessämme on lopulta vain yksi vastustaja. Vielä joitain vuosikymmeniä sitten vastustaja oli paljon pienempi ja voimattomampi. Globalismin varsinainen voittokulku alkoi vasta toisen maailmansodan jälkeen, kun kansainvälisen kapitalismin nimiin vannonut Amerikka ja kansainvälistä marxismia levittänyt Neuvostoliitto jakoivat Euroopan omiin etupiireihinsä. Kumpaakin miehittäjää yhdisti kulttuurimarxismi, riistoon perustuva talousjärjestelmä sekä viha eurooppalaisia kansallisvaltioita vastaan – tämänhän opimme jo Naton omasta julkilausumasta.

Pian sodan jälkeen miehittäjien kylvämä myrkky alkoi purra. Kansainvälisyyskiihko korvasi eurooppalaisten puolueiden perinteiset teemat, liittyivätpä ne sitten maatalouteen, työmarkkinoihin tai vaikkapa uskontoon. Globalismista tuli uusi poliittinen uskonto, jonka tunnustamista vaadittiin kaikilta puoluekirjaan katsomatta. Sana ”demokratia” alkoi merkitä sitä, että kansalla oli ”oikeus” valita globalistisen vasemmiston ja globalistisen oikeiston väliltä. Valitsipa kansa kumman tahansa, viholliseliitti voitti aina.

Perinteinen Eurooppa ei tietenkään ollut koskaan vastustanut matkustamista tai rajat ylittävää yhteistyötä sinänsä. Vielä toisessa maailmansodassa kansallismieliset tekivät rajat ylittävää yhteistyötä Suomesta Saksaan ja sitä kautta aina Japaniin sekä Palestiinaan asti. Yhteistyötä tehtiin kuitenkin nationalistiselta ja omavaraiselta arvopohjalta. Suomalaiset, saksalaiset, japanilaiset ja palestiinalaiset kansallismieliset tukivat toisiaan vapaustaistelussa globalistimiehittäjää vastaan. Toisinaan miehittäjä puki kasvoilleen kapitalismin, toisinaan taas kommunismin tai sionismin naamiot. Sodassa globalisteilla oli yksi vihollinen: kansallismieliset. Nyt meillä, 2000-luvun vapaustaistelijoilla, on myös vain yksi vihollinen – globalistit.

Toisen maailmansodan jälkeen globalistisen projektin vetovastuu vakiintui Yhdysvalloille, vaikka Neuvostoliitto nilkutti sen rinnalla vielä muutaman vuosikymmenen. Talous- ja sotilaspolitiikallaan Yhdysvallat varmisti, ettei maailmassa enää nousisi nationalistisia ja omavaraisia valtioita, jotka kykenisivät uhmaamaan kansainvälistä rahanvaltaa. Nokkimisjärjestyksen huipulla on Amerikan keskuspankki Fed, jonka käskyjä myös eurooppalaiset pankit sekä lahjotut poliitikot uskollisesti noudattavat. Juutalainen The Forward -lehti retosteli marraskuussa 2015, että Fed on kuin onkin puhtaasti juutalainen luomus.

1960-luvulla koettiin vielä lyhyt toivonpilkahdus, kun amerikkalaispresidentti John F. Kennedy uhmasi finanssieliitin rakentamaa globalistista järjestystä. Kennedy kävi kiivaan julkisen taistelun Rockefellereitä ja muita rahanvaltiaita vastaan. Kennedy tahtoi tukea muiden valtioiden pyrkimyksiä rakentaa itsenäisiä ja omavaraisia yhteiskuntia. Hänen mukaansa tämä ei onnistuisi, mikäli amerikkalaispankit jatkaisivat ulkomaiden orjuuttamista velkarahan avulla. Tämä raivostutti pankkiirit. Me kaikki tiedämme, mitä Kennedylle tapahtui. Hänen murhansa jälkeen globalistinen hanke on edennyt keskeytyksettä, mutta meidän tehtävämme on pysäyttää se.

Euroopan viimeisin pakolaiskriisi alkoi kaksi vuotta sitten. Me kansallissosialistit olemme sen jälkeen painottaneet aggressiivisesti, ettei kriisiä tulla ratkaisemaan, mikäli maahanmuuttokysymys yritetään irrottaa talous- ja sotapolitiikkakysymyksistä. Oikeistopopulistit sen sijaan valehtelevat kansalle, ettei mitään radikaaleja muutoksia tarvita, vaan rajat voidaan sulkea ilman pankkien kansallistamista ja ilman, että nationalismia vastustavaa Natoa tarvitsisi häätää Euroopasta. Oikeistopopulistit tulevat pettämään Euroopan siinä missä Trump petti Yhdysvallat, koska kumpikaan taho ei uskalla vastustaa todellista vihollista ja uudistaa koko poliittista järjestelmää.

Globalismi on siis liike, jossa yhdistyvät vasemmiston ja oikeiston rappeutuneimmat puolet. Globalismi vihaa perinteisiä arvoja, omavaraisuutta ja itsenäisiä kansoja. Historiallisesti katsoen globalismi on kuin outo lahko, joka valloitti länsimaiden tärkeimmät instituutiot – rahoituksen, parlamentit, median ja korkeakoulut – korruption avulla toisen maailmansodan jälkeen. Koska globalismi on levinnyt laajalle, väittävät aatteen kannattajat mielellään edustavansa ”enemmistöä”, ”vakavasti otettavaa politiikkaa” tai ”tolkun ihmisiä”.

Meidän tehtävänämme on kouluttaa kansa näkemään valheiden läpi. Globalistit ovat tavallisen kansan vastakohta – vihamielinen eliitti. Globalistit edustavat Euroopan historian synkintä vääristymää, joka on aika korjata. Lukemattomien naamioiden takana on lopulta vain yksi vihollinen, emmekä me tule antamaan sille armoa!

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

31 kommenttia

 1. Magneettimedian ja Kansallisen Vastarinnan artikkelin otsikko sai minut kysymään, kuka heidän mielestään hallitsee kansoja ja maailmaa ja mihin tahoihin he turvaavat taistelussaan vihollisia globalisteja vastaan. Luin siis artikkelin. Tekstissä puhuttiin ”poliittisesta vastarinnasta”, ”vihollisen tunnistamisesta ja nimeämisestä”, ”armottomasta taistelusta globalisteja vastaan”, ”puhdistuksista”, kansallismielisistä arvoista”, ”kansan kouluttamisesta” ja ”tolkun ihmisiin vetoamisesta.” Kansoja ja maailmaa hallitsee siis heidän mielestään ihminen arvojensa ja taisteluidensa avulla.

  Asia on siis selvä ja sain vastauksen kysymykseeni. En ota kantaa heidän artikkeliinsa enkä sen kummemmin puutu siihen, onhan tämä heidän sivustonsa, ei minun. Ajattelin kuitenkin, vertailun vuoksi, tuoda esiin, mihin minä (suomalaisena) luotan ja minkä tahon katson hallitsevan Suomea ja kaikkia muitakin kansoja – koko maailmaa.

  Luotan Raamattuun. Se kertoo, että Kristus (Jumala) hallitsee maailman kansoja aivan kuten hän hallitsee hengellistäkin valtapiiriä, oikeaa Kirkkoaan.

  Maailman kansoja Kristus hallitsee asettamiensa esivaltojen välityksellä:

  ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. SILLÄ EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on JUMALAN PALVELIJA, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1-4).

  Koska Kristus tekee työtään esivallan välityksellä, hän vaikuttaa niin, että kaikki, mitä esivalta tekee, palvelee Kirkon kokoamista ja ylläpitämistä: ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Room. 8:28).

  Jos siis maalla esimerkiksi on huono esivalta, sen tarkoituksena on ajaa kansalaisia ahdingon ja hädän tms. kautta katumukseen, jolloin he halukkaasti tarttuvan syntien anteeksiantamukseen, Kristukseen itseensä. Näin huono esivalta – Jumalan kuritoimenpiteenä – toimii ”kasvattajana Kristukseen”, kansalaisten pelastumiseen ja perkeleen tappioon. Kristuksen valta esivallan takana ei kuitenkaan ole vielä maallisin silmin nähtävässä:

  ”Vaan joku on jossakin paikassa todistanut, sanoen: ’Mikä on ihminen, että sinä häntä muistat, tai ihmisen poika, että pidät hänestä huolen? Sinä teit hänet vähäksi aikaa enkeleitä halvemmaksi, kirkkaudella ja kunnialla sinä hänet seppelöitsit, ja sinä PANIT HÄNET HALLITSEMAAN KÄTTESI TEKOJA; ASETIT KAIKKI HÄNEN JALKOJENSA ALLE.’ Sillä, asettaessaan kaikki hänen valtansa alle, hän ei jättänyt mitään hänen allensa alistamatta. MUTTA NYT EMME VIELÄ NÄE KAIKKEA HÄNEN VALTANSA ALLE ASETETUKSI” (Hebr. 2:6-8).

  Tuossa puhutaan Jeesuksesta (jae 9). Jeesus Kristus siis hallitsee kaikkea. Hänen hallintansa on salaista, ihmissilmiltä näkymättömissä.

  Otan tähän muitakin raamatunkohtia, jotka osoittavat, että kaikki valta Suomessakin on Jeesuksella Kristuksella:

  Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä (Matt. 28:18) – – Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni (Matt. 11:27) – -panit hänet hallitsemaan kättesi tekoja, asetit kaikki hänen jalkainsa alle (Ps. 8:7) – – asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle (Ef. 1:20-22) – – kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle (1. Kor. 15:27) – – te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää (Kol. 2:10) – – on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra (1. Tim. 6:15) – – Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen. Ja hänelle annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat häntä. Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä (Dan. 7:13-14).

  Lähteeni (Raamattu) mukaan kaikki valta on Jumalan Pojalla, Jeesuksella Kristuksella, ei siis ihmisillä.

  Lähteeni mukaan niissä, jotka eivät ole uudestisyntyneet Jeesuksessa, hallitsee perkele, Ef. 2:2. Ei-uskovaisten teot, sanat ja ajatukset nousevat siis perkeleestä, Room. 14:23: ”Kaikki, mikä ei ole uskosta on syntiä.” Lähteeni mukaan ei-uskovien teot ovat Jumalan silmissä syntiä, ja sellaisesta ei seuraa mitään hyvää. Jeesus Kristus itse tekee heidän tekonsa ja pyrkimyksensä tyhjäksi: ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

  Todellisen hallitsijan suosioon ja apuun tie on parannuksenteko (johon kuuluu myös omavoimaisten tekojen ja aikomusten katuminen sydämessä): ”hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus” (Ap. t. 17:30).

  Näkemysten erot johtuvat siis siitä, että toiset luottavat itseensä ja minä luotan yhteen kirjaan (löytyy kirjakaupoista). Voidaan kaiketi sanoa niinkin, että toiset ovat tosimiehiä ja minä olen elämäni menettänyt, joka roikun kiinni kirjan sivuissa.

  Plusääni(12)Miinusääni(25)
  1. Itse kirjoitus on erittäin selkeä ja asiallinen kuvaus tämänhetkisestä tilanteesta maailmassamme.
   Se miltä se näyttää hengellisestä näkökulmasta onkin sitten aivan toinen juttu. Olisi suotavaa paneutua perusteellisesti niihin syihin, jotka ovat johtaneet tämänhetkiseen tilanteeseen. Enkä tarkoita viimeistä sataa tai edes viittäsataa vuotta, vaan koko maailmanhistorian alusta alkaen. Mistä kaikki on lähtöisin. Sillä tämänhetkisellä tilanteella on tosi syvät juuret.
   Laurion pitäytyminen Raamattuun on ihailtavaa, mutta pitäisi pureutua vielä syvemmälle, sanojen taakse. Sieltä löytyy tutkimaton valtameri, täynnä ihmeellisyyksiä.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Puolueet ylipäätään pitäisi kieltää valheellisina mainoksina itsestään. Ja koko maapallo on rikollinen niin kauan omaa kansaansa vastaan sotiva rikollismafia niin kauan kunnes kaikki maapallon valtiot suostuvat PERUSTUSLAILLISEEN kansan äänestys yhteiskuntaan. Osta sveitsiläistä, koska siellä ei ole puoue mafiaa vaan kansa itse päättää yhdytäänkö sotaan vai ei?
    Kertaakaan Sveitsin kansa ei ole äänestänyt itseään tykin ruuaksi.
    Muut Euroopan maat oli diktatuureja eli edustuksellisia parlamentarismia, jossa valta jaetaan pienelle ryhmälle, jolloin ne paikat lähinnä kiinnostaa mafiaa, lobbareita, ja kunnian himoisia oman edun tavoittelijoita, eli Edustuksellinen parlamentarismi on rikollisuutta. Mafioosit hakee parlamentti paikat siksi että vaikutus vallalla saavat peitettyä mafian rikokset ettei niihin kukaan tartu.

    Eduskunnat eli pieni mafioosien ja diktaattoreiden täyttämä ryhmä on aina ollut valmis sotimaan, koska tavoittelevat mafiansa haltuun toisen maan kaivoksia, öljyä mitä vaan ja panevat oman kansansa tykin ruuaksi eturintamaan koska oavt rikollisia ja ryöväreittä.
    Sodat tulevat siis edustuksellisesta parlamentarismista, koska valta jaetaan pikkuruiselle Mafia ryhmälle.

    Sotia ei olisi jos olisi perustuslaillinen kansan äänestys valta ollut Venäjällä ja Suomessa, yhtään sotaa ei olisi olut maidemme välillä, koska kumpikaan kansa ei olisi äänestänyt sodan puolesta ja omia poikiaan tykin ruuaksi.

    Edustuksellinen parlamentarismi on ensimmäisenä haudattava ja puolueet kiellettävä valheellisesti itseään mainostavina huijareina laidasta laitaan.
    Puolueiden probakanda ja valhe tilaisuudet tulisi kieltää kiihotuksena muulla tavoin ajattelevia ihmisiä vastaan kiihotuksena.

    Puoluuet järjesti ensimmäisen, toisen ja pian kolmannen maailman sodan ja Sveitsi on ainut joka tulee äänestämään sotaan liittymistä vastaan, muualla pieni Mafia parlamentti ryhmä pakottaa kansansa tykin ruuaksi.. Näkeekö kukaan että puoleet on vaarallisia itseään kehuvia ja toista panettelevia valta hullu huijarien käsissä olevia vaarallisia elementtejä. Diktaattorit kiinnostuvat puolueista koska edustuksellisessa parlamentarismissa valta on pikkuruisen ryhmän käsissä, ketä muita se vetää kuin diktaattorit ja Mafioosit puoleensa, ne joita valta ei kiinnosta, eivät liity puolueisiin. Eli ovat ainoat sivistyneet tässä maailmassa, koska eivät halua varastaa tselleen kansalle ja kansan äänestyksillä yksin kuuluvaa päätös valtaa. Kuten puolueet ja Edustuksellinen parlamentarismi varastaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Vesa-Ilkka, itse joskus uskoneena huomasin, ettei asia voi olla noin kuinka selität. Raamattu vakuuttaa, vahvistaa ja pyrkii kaikin keinon kertomaan sen, että Jumala on hyvä eikä hänen tahdostaan tapahdu mitään pahaa. On bisarria ajatella, että öljysodat ja kansanmurhat ovat lähtökohtaisesti ihmisiä rakastavan Jumalan inspiroimia. Jumala loi ihmisen kuvakseen ja ihmisen puhdas moraali on Raamatun valossa Jumalan moraalin kaltainen, mutta turmeltunut, tämä ei kuitenkaan voi olla filosofisesti hyväksyttävä syy oikeuttaa julmuudet, sillä ihminenhän on moraalisesti ajateltuna ihmistä voimakkaamman ja älykkäämmän kärmeen petoksen uhri (Genesis). Miksi ihmeessä Kristus sallii kärsimyksen ja rikoksen tapahtuvan vilpittömästi hyvää tahtovien ihmisten elämässä? Esivalta ei suojele 100% hyvän tekijöitä ja on korruptoitunut läpeensä myöten. Onko se Jumalan inspiroimaa toimintaa, että poliittset auktoriteetit järjestelevät ihmiskauppaa? Jumalan suunitelmat kuvataan Raamatussa monessa kohtaa täydelliseksi, mutta ainakaan kuvaamasi metodit antaa pahalle valta ja siten ajaa väki Jeesuksen tykö ei toimi. Muslimimaissa hätä ajaa ihmiset väärän Jumalan luo ja hengellisyyden puute länsimaisessa elämässä saa ihmiset etsimään vastauksia milloin taikuudesta ja milloin tieteestä, koska ”Jumalan teot ovat salaisia maailman ihmisiltä”. Miksi salata asiat kun suorilla todisteilla ja kiistattomilla näytöillä voisi voittaa kaikkien etsivien uskon? Yhä useammat menettävät uskonsa ja toivonsa kun ajattelevat, että Jumala auttaa, mutta apua ei kuulu – vauvoja kenties murhataan ja viattomia pikkulapsia kaupataan huumeiden ja kaiken muun ohella. Kuka siinä voittaa ja miksi Jumala haluaa tuhota rakastamansa maailman alkuihmisen virheiden tähden, vaikka kaikkivoipaisuudessa hän voisi itse todistaa itsensä niin selvästi, ettei kenelläkään jää kysyttävää tai kenenkään ei tarvitsisi joutua helvettiin epätietoisuutensa tähden.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
  1. Taitaa olla taas nimimerkki ”Me” uuden nimimerkin takana hyökkäämässä Jumalaa ja hänen sanaansa vastaan. Todella kuvottavaa hurskastelua ja Jumalan syyttelyä. Yhtäkään raamatunkohtaa nimimerkki ei esitä. Hän ilmoittaa ”joskus” uskoneensa”, joten nyt hän on pelkkä ulkokultaileva saatanan orja, täydellisessä pimeydessä, Ap. t. 26:18 (”pimeydessä”, ”saatanan vallassa”); 2. Kor. 11:14-15 (”saatanan palvelijat tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi”).

   Eikä kristinusko ole ”uskoa Jumalaan”. Kristinuskossa uskon kohde on Kristuksen lunastustyö ristillä ja ylösnousemuksessa. Vaikka syntiinlankeemus turmeli ihmiset, kaikilla ihmisillä on vielä jonkinlainen käsitys Jumalan olemassaolosta, elleivät ole synneillään kokonaan paaduttaneet itseään. Lähes kaikki siis tavalla tai toisella ”uskovat Jumalaan” (siksihän maailma on täynnä erilaisia ihmistekoisia uskontoja). Tuollainen yleinen usko Jumalan olemassaoloon ei ole pelastavaa uskoa, pelastava on vain Kristuksen lunastustyö, kristinusko – Jumalan teko.

   Nimimerkki ei tiedä tai tunnusta sitä, että syntiinlankeemuksessa ihmiskunta turmeltui kokonaan, tuli synnin ja perkeleen orjaksi (perkele siis asuu luonnostaan kaikkien ihmisten sydämissä, Matt. 15:19), vailla kykyä omin voimin irrottautua perkeleestä (perkele ilmenee ihmisessä ”omana minänä”, ”omana tahtona”, ”omana ymmärryksenä” jne.). Siksi Jumalan Pojan oli tultava ja itsessään lunastettava meidät Jumalan edessä. Ilman Poikaa koko ihmiskunta hukkuisi ikuiseen helvettiin, Mark. 16:16.

   Ihminen ei siis ole Jumalan edessä hyvä eikä hyvään kykenevä (vaikka nimimerkki sokeudessaan ja sydämensä tuntemattomuudessaan niin väittää) vaan synnin ja perkeleen orja: ”sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23). Jokainen luonnollisen ihmisen ajatus, sana ja teko on Jumalan edessä syntiä, vaikka ihminen ulkokultailisi kuinka paljon hyvänsä. Jumala katsoo sydämeen, ja siellä on perkele, ellei ihminen ole pelastunut uskossa Kristuksen sijaissovitukseen (jolloin sydämeen tulee Pyhä Henki ja perkele joutuu kaikkoamaan pois). Ihmisellä ei siis ole ”puhdasta moraalia” tai kykyä ”tahtoa vilpittömästi hyvää” (hyväksi ihminen tekeytyy vain orjallisesti, joko palkkion toivossa tai rangaistuksen pelossa, ei vapaasti). Luonnollinen ihminen on perkeleen orja, käytännössä kävelevä perkele (hurskastellessaankin). Koko luonnollinen ihmiskunta on perkeleen orjien joukkio.

   Nimimerkki väittää täynnä perkeleellistä myrkkyä, että Jumala toimii väärin rangaistessaan ihmisiä syntien vuoksi, ”sillä ihminenhän on moraalisesti ajateltuna ihmistä voimakkaamman ja älykkäämmän käärmeen petoksen uhri (Genesis)”. Nimimerkki unohtaa, että luonnollinen ihminen tekee vapaasta tahdostaan syntiä (kuten nimimerkki kommentin kirjoittamisellaankin) ja vastustaa kaikin voimin Jumalan lakia sydämessään ja nousee evankeliumia (Jeesusta) vastaan (nimimerkkikin on luopunut uskosta). Ihminen vihaa sitä, että Jumalan laki tuomitsee hänen himonsa ja syntinsä. Ihminen on syypää Jumalan vihaan, kuolemaan ja helvetin tuomioon. Vain Kristuksen sijaissovituksen uskominen sydämessä voi pelastaa Jumalan vihalta.

   Miksi sitten Jumalan laki ja Jumalan vihan osoitukset (rangaistukset, koettelemukset, onnettomuudet, luonnollisen ihmisen kannalta ”pahat”) ovat olemassa? Niiden tarkoituksena on ajaa ihmistä sydämen katumukseen (hätään syntien vuoksi), ”kasvattaa Kristukseen”, Gal. 3:24. Rangaistuksillaan Jumala ajaa ihmisiä ahtaalle, että he tulisivat katumukseen ja tarttuisivat syntien anteeksiantamukseen Kristuksessa. Siksi ”paha” ja ”laki” ajavat hyvään, pelastumiseen. Se on rakkautta: ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Roo. 8:28).

   Nimimerkki ei suostu ymmärtämään sitä, että Pyhä Jumala ei pyhyytensä vuoksi siedä mitään syntiä edessään. Siksi Jumala komentaa laillaan ja ahdistaa elämänkohtaloilla ihmisiä, että he nöyrtyisivät katumukseen ja pelastuisivat uskossa Jeesuksen Kristuksen lunastustekoon. Jumala sovitti Kristuksessa (siis itsessään) ihmiset, ja se tulee uskoa (sitä on kristinusko). Jumala itse meni kuolemaan puolestamme pelastaakseen meidät. Eikö se nimimerkille riitä?

   Kun siis Jumalan edessä on katumaton syntisten joukko, esimerkiksi Suomen kansa, hän kääntää sellaiselle joukkiolle selkänsä. Syypää tässä on Suomen kansa itse. Kun Jumala kääntää pois kasvonsa (suojansa, varjeluksensa), perkele pääsee vapaasti riehumaan (kuten Suomessa nykyisin). Jos siis perkele aiheuttaa Suomessa kaikkea hirvittävää tuhoa, se on kansan syy, ei Jumalan syy. Kyseessä on Jumalan sallimus. Hän on jättänyt sallimuksessaan Suomen kansan perkeleenriepoteltavaksi, että kansa tulisi parannukseen (sydämen katumukseen + sydämen uskoon). Nimimerkki on pihalla kuin lumiukko, ja niin on koko kansakin (todellisia uskovia maassa on hyvin vähän). Perkele pääsee riehumaan täällä täysin vapaasti, ja syypää on kansa. Evankeliumi on ainoa voima, joka sitoo perkeleen, ja siitä Suomen kansa on luopunut.

   Nimimerkki siis väittää, ettei Jumala aiheuta pahaa. Hän sotii Jumalan sanaa ja siten Jumalaa vastaan (osoitus perkeleestä nimimerkin sydämessä). Jumalan sana sanoo:

   ”minä (Herra), joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka TUOTAN ONNEN JA LUON ONNETTOMUUDEN…” (Jes. 45:7) – – ”Voi niitä, jotka menevät alas Egyptiin apua etsimään ja turvautuvat hevosiin, luottavat sotavaunuihin, koska niitä on paljon, ja ratsumiehiin, koska niitten luku on ylen suuri, mutta eivät katso Israelin Pyhään, eivät kysy neuvoa Herralta. Mutta myös hän on viisas, ja HÄN TUOTTAA ONNETTOMUUDEN; hän ei peruuta sanojansa, vaan NOUSEE PAHANTEKIJÄIN SUKUA VASTAAN ja väärintekijäin apuuntuloa vastaan” (Jes. 31:1-2) – – ”tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut?” (Aamos 3:6) – – ”Sillä ei hän sydämensä halusta vaivaa eikä murehduta ihmislapsia. Kun jalkojen alle poljetaan kaikki vangit maassa, kun väännetään miehen oikeutta Korkeimman kasvojen edessä, kun ihmiselle tehdään vääryyttä hänen riita-asiassaan – EIKÖ HERRA SITÄ NÄKISI? ONKO KUKAAN SANONUT, JA SE ON TAPAHTUNUT, JOS EI HERRA OLE KÄSKENYT? EIKÖ LÄHDE KORKEIMMAN SUUSTA PAHA JA HYVÄ? MIKSI TUSKITTELEE IHMINEN ELÄESSÄÄN, MIES SYNTIENSÄ PALKKAA? Koetelkaamme teitämme, tutkikaamme niitä ja palatkaamme Herran tykö. Kohottakaamme sydämemme ynnä kätemme Jumalan puoleen, joka on taivaassa. Me olemme luopuneet pois ja olleet kapinalliset; sinä et ole antanut anteeksi, olet peittänyt itsesi vihassasi, ajanut meitä takaa, surmannut säälimättä; olet peittänyt itsesi pilvellä, niin ettei rukous pääse lävitse. Tunkioksi ja hylyksi sinä olet meidät tehnyt kansojen seassa. Suut ammollaan meitä vastaan ovat kaikki meidän vihamiehemme. Osaksemme on tullut kauhu ja kuoppa, turmio ja sortuminen” (Valit. 3:33-47).

   Jumalan sana ilmoittaa vielä, että synnin palkka on KUOLEMA, Room. 6:23. Kristuksessa pelastumattomat joutuvat myös ikuiseen helvettiin, Mark. 16:16. Onko se muka väärin? Pitäisikö Jumalan säästää ja suosia saatanaa ja saatanan orjia (luonnollista ihmiskuntaa)? Esivallallakin, joka on Kristuksen asettama (Room. 13:1), on Jumalan palvelijana jopa ”miekan” (kuolemantuomion) oikeus jumalattomiin ihmisiin (esim. Suomen kansaan), Room. 13:1-5. Onko se jotenkin väärin?

   Jumala on rakkaus, mutta hän ei rakasta saatanaa ja saatanan orjia. Jumalan rakkaus ilmeneekin siinä, että hän lähetti Jeesuksen Kristuksen pelastamaan ihmiset uskon kautta, Joh. 3:16. Koska nimimerkki ei ole enää uskovainen, hän on Jumalan vihan ja tuomion alla:

   ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Huomaako nimimerkki: JUMALAN VIHA!

   ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31).

   Kuka siis aiheuttaa pahan? Vastaus: perkele ja ihminen yhdessä.

   Ja kyllä muslimimaissakin tunnetaan Raamattu. Sen tarjoamaan pelastukseen tulisi sielläkin tarttua. Jumalan sana käskee sanan julistuksen ja kasteen avulla hävittämään väärät uskonnot (kaikki muut kuin kristinusko, joka on Jumalasta, ei ihmisistä) maan päältä:

   ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää” (Matt. 28:19-20).

   Nimimerkki on siinä väärässä käsityksessä, että Kristusta ”etsitään”. Ei Kristusta etsitä vaan uskotaan. Hänet on ilmoitettu selvästi Raamatussa. Usko on sydämen usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen.

   Katumattomien jumalattomien rukouksia (avunpyyntöjä) Jumala ei kuule: ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). On siis ensin tultava parannuksenteossa Jumalan lapseksi, ja sitten Jumala kuulee (hän kuulee vain omiaan).

   Apu on kaikille tarjolla koko ajan: Raamattu, jossa Pyhä Henki vaikuttaa. Pyhä Henki vaikuttaa sanaansa liittyneenä sekä sydämen katumuksen (lain sanan kautta) että sydämen uskon (evankeliumin sanan kautta). Kaiken vaikuttaa Jumala sanansa kautta. Ihminen ei omin voimin voi mitään.

   Jo heti syntiinlankeemuksen jälkeen Jumala antoi evankeliumin (alkuevankeliumin): ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen, perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15). ”Vaimon siemen” on Jeesus Kristus. Pelastus ja apu on aina ollut koko ihmiskunnalle tarjolla alusta saakka. Ei pitäisi huutaa ja syytellä Jumalaa. Hukkuminen on omaa syytä.

   Nämäkin asiat olen monia kertoja tuonut julki täällä Magneettimediassa. Miksei asia mene perille? Miksi jumalaton vinkuna jatkumistaan jatkuu? Kuvottaa.

   Plusääni(8)Miinusääni(17)
   1. Kommenttini oli ensimmäinen tälle palstalle, en ole ”ME”. Hienosti vastattu ja siteerattu, olet varsin hyvin oppinut Raamattusi ja Kristillisen dogmatiikan filosofian, mutta en kuitenkaan saanut vastausta kysymyksiini sinulta, kun en myöskään vuosien rukoustyön kautta. Miksi Jumala sallii vauvojen murhaamisen ja sen perkeleen mädättämisen kun ihmiset ovat tietämättömiä asioista? Perusajatuksenahan on se, että sellainen toiminta ei ole reilua ja siten se sotii ihmisen sisäänrakennettua moraalia vastaan. Väität, että ihmisen perustila on ”perkeleen hallussa” ja ihminen ei siis ole kykenevä mihinkään Jumalalle mieluisaan ennen kuin on hyväksynyt Jeesuksen herrakseen. Se on älyllinen itsemurha väittää niin, sillä hyvän tekeminen (altruismi) ja toisten puolesta uhrautuminen jne, ovat myös ei-uskoville ihmisille ominaisia. Ihmiset tuntevat epäitsekästä rakkautta toisiaan kohtaan ja se on myös hyvin keskeinen osa oikeuden ja moraalin tutkimisessa ja ymmärtämisessä. Raamatussa on paljon viitteitä siitä, kun Jumala on osoittanut kunnioituksensa altruistisesti käyttäytyville henkilöille / marttyyreille ja UT:n keskeisin osahan on Jeesuksen marttyyri kuolema ihmisten hengellisen kohtalon puolesta.

    Puhut myös kiivaasti siitä, että meidän tulisi katua syntiämme. Se on Kristinuskon keskeisin dogmi, joka luo mekanismin nöyrtymiselle Jumalan edessä. Tässä on kuitenkin ongelmana se, että osa Kristinuskon synniksi luokittelemat teot eivät ole ihmisten mielestä tuomittavia, kun puolestaan osa synneistä on selkeästi väärin jokaisen meidänkin mielestä. Parhaat esimerkit on toisen vahingoittaminen, pettäminen, varastaminen jne. kun taas esimerkiksi masturbointi tuskin on kovinkaan monen maallikon silmissä tuomittava asia (eriytetään tästä pornonkatselu, se on helposti todistettavissa, että porno ajaa ihmisen viettielämää sekaisin).

    Ehkä hieman kiusallakin haluan kysäistä, että miksi Raamattu väittää melko selkeästi, että maapallo on litteä ja neliskanttinen (Jes 11:12, Ilm 7:1, 20:8), paikallaan pysyvä (Aik 16:30, Psalmi 96:10, 93:1) ja lepää pilareiden / perustusten päällä (Sam 2:8, Job 9:6).

    Pystytkö Vesa- Ilkka selittämään tämän?

    Kun keskustelu nyt hairahtui artikkelista Raamattuun ja uskontoon, haluaisin myös kysyä, että miksi Johannesksen evankeliumissa luvattu pelastus jokaiselle uskovalle kumoutuu eksytyksen vuoksi? Evankeliumissahan luvataan, että jokainen joka uskoo Jeesuksen herrakseen on pelastuva. Tunnen entisenä Kristittynä ihmisiä monista eri seurakunnista ja tiedän, että jokainen heistä uskoo vilpittömästi Jumalaan ja Raamattuun, mutta ovat kadotuksen tiellä johtuen seurakuntien sisällä leviävästä eksytyksestä ja jopa ”saastuneista kasteista”. Onko oikein, että uskoon tulleet nuoret lampaat johtuvat väärille urille tietämättään? Kuuluin itse hyvin fundamentalistsiseen liikkeeseen, jossa emme muuta tehneetkään kuin luimme Raamattua, rukoilimme, teimme syvää ja katuvaa parannusta, levitimme sanomaa ja paastosimme, mutta kun myöhemmin ”heräsin” tilanteesta ja aloin tekemään tutkimusta liikeestä, oli selvää, että liike kaikessa raittuiden tunnusmerkeissäänkin oli sekin korruptoitunut eksytys, vaikka nimenomainen tehtävämme oli kitkeä ja ilmiantaa eksytystä muista seurakunnista. Tämäkö on reilua, että vilpittömästi Jeesuksen herrakseen valinneet joutuvat käärmeen kitaan?

    Loppuun haluan mainita, että vaikken pysty uskomaan Raamattuun monestakaan syystä, kannatan silti monia Kristillisiä arvoja ja elämäntapoja elämässäni. Esimerkiksi miehen ja naisen sitoutuminen avioliitossa turvaa parhaan kasvualustan terveille lapsille. Kristinusko sai aikoinaan minussakin paljon muutoksia aikaiseksi, mutta katsoin myöhemmin sen olevan dogmaattisuudessaan ja vaikeine filosofisine kysymyksineen liian haastava puntaroitavaksi ja katsoin myös aikoinaan sen vaativan ”sokeaa uskoa” joka ei ole turvallista älyllisesti. Jokainen asia on pystyttävä haastamaan todisteiden valossa, eikä Raamattu pystynyt niitä haasteita hyvällä tahdollakaan voittamaan.

    Plusääni(11)Miinusääni(2)
    1. Vesa- Ilkka,
     Huomasin myös tekstissäsi kummallisen ristiriidan. Jesajan kirjasta siteerattuna Jumala aiheuttaa onnen ja onnettomuuden, mutta myöhemmin vastauksessasi sanot ”Kuka siis aiheuttaa pahan? Vastaus: perkele ja ihminen yhdessä.”

     Ymmärtääkseni Kristinuskoa tulkiten perkele ei ole ihmisen sydämmessä Jumalan tahdosta, vaan omasta tyhmyydestään, tietämättömyydestään. Miksi VT:n Jumala on täten ristiriidassa UT:n ja Paavalilaisen dogmatiikan kanssa?

     Plusääni(6)Miinusääni(1)
     1. Tällä hetkellä ja tässä tilanteessa en voinut lukea kakkia kommenttejanne. Itse mielelläni henk.koht. Laurion tahtoisin tavata keskustellen. Laurio epäilee kaikkia vastustajikseen, olkoon sitten niin.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. Nimimerkille Lary Masa osa 1

     Viittaukseni nimimerkkiin ”Me” johtui siitä, että tekstinne ovat perustaltaan samankaltaisia. Ja nythän nimimerkki ”Me” ehti jo avuksesikin opastuksellaan: ”Laurio epäilee kaikkia vastustajikseen”. Totuushan kuitenkin on, että olen paljastanut ulkokultailijat Jumalan vastustajiksi, en itseni vastustajiksi.

     Tekstistäsi paljastuu, ettet sinä koskaan mikään oikea uskovainen ole ollutkaan. Käytät näet tällaisia ilmauksia: ”ennen kuin on hyväksynyt Jeesuksen herrakseen” – – ”vilpittömästi Jeesuksen herrakseen valinneet” – – ”sen vaativan ’sokeaa uskoa’ joka ei ole turvallista älyllisesti”.

     Teet siis uskosta ihmisen teon (”hyväksynyt”, ”valinneet”, ”sokea” uskominen). Jos ihminen omilla tahdonratkaisuillaan kykenee tekemään pelastusratkaisuja, silloin Kristus on kuollut turhaan ja kristinusko on täysin tarpeeton.

     Kristillisen uskon (sydämen uskon Kristuksen sijaissovitukseen) vaikuttaa Pyhä Henki (siis Jumala itse) evankeliumin sanan välityksellä, ei ihminen itse. Sodit sitä Jumalan sanan ilmoittamaa totuutta vastaan, että luonnollinen (so. Kristuksessa pelastumaton) ihminen on hengellisesti KUOLLUT, vailla kykyä vaikuttaa mitenkään pelastuksensa hyväksi. Raamattu sanoo:

     ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte KUOLLEET RIKOKSIINNE JA SYNTEIHINNE, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin; mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut, on tehnyt meidät, jotka olimme KUOLLEET RIKOKSIIMME, eläviksi Kristuksen kanssa – armosta te olette pelastetut – ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa, osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja – ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme” (Ef. 2:1-10; ks. myös Kol. 2:13).

     Jakeista käy selville myös se, että ihmisen pelastuminen uskon kautta ja hengellisesti eläväksi tuleminen ovat yksin Jumalan työtä: ”Jumala on eläviksi tehnyt teidät” – – ”Jumala on meidät herättänyt” – – ”armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja ette tekojen kautta” – – ”me olemme hänen tekonsa”. Koska usko ei ole ihmisen itsensä eikä hänen tekojensa kautta, se on Jumalan vaikuttama – lahja siis.

     Useassa kohdassa Raamattu ilmoittaa luonnollisen ihmisen olevan ”pimeys”, siis vailla kykyä mihinkään hengelliseen (Kol. 1:13; Ap. t. 26:18; Ef. 5:8).

     Raamatussa sana ”liha” tarkoittaa Hengen vastakohtana ihmisen luonnollista lankeemuksenalaista tilaa, esim: ”Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki” (Joh. 3:6).

     Niinpä luonnollinen ihminen pitää evankeliumia hullutuksena eikä siis mitenkään omin voimin voi ryhtyä uskomaan siihen: ”Mutta LUONNOLLINEN IHMINEN EI OTA VASTAAN SITÄ, MIKÄ JUMALAN HENGEN ON; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:14).

     Raamattu on Pyhän Hengen profeettojen ja apostolien välityksellä kirjoittama (2. Piet. 1:20-21; 2. Tim. 3:16), joten luonnollinen ihminen ei voi omin voimin tai päätöksin ottaa sydämessään vastaan Jumalan sanaa (lakia ja evankeliumia), jossa Pyhä Henki vaikuttaa. Luonnollinen ihminen ei mitenkään voi synnyttää sydämessään kristillistä uskoa tai katumusta (hän pystyy vain teeskentelemään niitä ulkonaisesti).

     Luonnollisen ihmisen tahto on JUMALAA VASTAAN: ”lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan” (Room. 8:7) – – ”Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan” (Gal. 5:17).

     On siis selvää, että uskon vaikuttaa Jumala itse (Pyhä Henki sanaansa liittyneenä):

     ”Sillä teidän on suotu, Kristuksen tähden, ei ainoastaan uskoa häneen…” (Fil. 1:29) – – ”meitä kohtaan, jotka uskomme – sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa” (Ef. 1:19-20) – – ”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta” (Room. 10:17) – – ”usko, jonka Jeesus vaikuttaa” (Ap. t. 3:16) – – ”uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala” – – ”Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt” (Joh. 6:29).

     Nimimerkin usko, jonka ihminen omin voimin synnyttää (hyväksyminen, valitseminen, sokea uskominen), ei ole kristillistä uskoa, ja sen palkka on kirous: ”Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia” (Gal. 3:10).

     Myös parannuksenteon toisen osan, sydämen katumuksen, vaikuttaa Pyhä Henki, nyt lain sanaansa liittyneenä. Katumus on omantunnon hätää syntien ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi, ja oikea katumus on nimenomaan sydämen katumusta (ei ulkonaisten tekojen korjailua, ulkokultaisuutta): ”Kovuudellasi ja SYDÄMESI katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa” (Room. 2:5).

     Aiemmassa viestissäni kirjoitinkin jo: ”Apu on kaikille tarjolla koko ajan: Raamattu, jossa Pyhä Henki vaikuttaa. Pyhä Henki vaikuttaa sanaansa liittyneenä sekä sydämen katumuksen (lain sanan kautta) että sydämen uskon (evankeliumin sanan kautta). Kaiken vaikuttaa Jumala sanansa kautta. Ihminen ei omin voimin voi mitään.”

     Sydämen katumus on siis lain (Uuden testamentin käskyjen) sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen synnyttämä aito ja syvä sydämen hätä sydämen syntisyyden ja suoritettujen tekosyntien vuoksi. Sydän kauhistuu perin juurin, ja ihminen tuntee romahtavansa ytimiään myöten (vanha, syntinen ihminen kuolee). Kun laki esimerkiksi sanoo: ”Älä varasta”, se itse asiassa sanoo sinulle ja kaikille: ”Sinä varastat” (so. ainakin sydämessäsi). Sydän särkyy. Sitä uhkaa helvettiin hukkuminen. Sydän pelästyy lain nuhtelun myötä (koettelemuksilla ja elämän kohtaloilla on samanlainen nuhteleva ja rankaiseva vaikutus sydämeen), ja ihminen menee suureen epätoivoon. Mutta juuri niin pitää tapahtuakin, sillä niin ”vanha” ihminen kuolee ja Pyhä Henki pääsee evankeliumin sanaan liittyneenä synnyttämään sydämessä ns. ”uuden ihmisen”, jossa Pyhä Henki hallitsee. Parannuksenteossa (sydämen katumus + usko), jonka yksin Pyhä Henki vaikuttaa, vanha ihminen kuolee ja uusi, vanhurskas ihminen syntyy. Näin ihminen uudestisyntyy Jumalan sanasta. Lain sanan kauhistamaa sydäntä Jumala ei hylkää epätoivoon, vaan nyt sydän on valmis Pyhän Hengen vaikuttamalla uskolla ottamaan vastaan syntien anteeksiantamuksen, Kristuksen:

     ”Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli” (Ps. 34:19) – – ”Jumalalle kelpaava uhri on särjetty henki; särjettyä ja murtunutta sydäntä et sinä, Jumala, hylkää” (Ps. 51:19) – – ”Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa” (Ps. 147:3) – – ”Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi” (Jes. 57:15).

     Särjetty sydän tarttuu riemumielin syntien anteeksiantamukseen Jeesuksessa Kristuksessa ja saa lohdun. Ihminen pelastuu ja elää ikuisesti. Laki on siis viemässä kaikkia Kristukseen:

     ”Niin muodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme” (Gal. 3:24).

     Nykyisissä seurakunnissa on se eksytys, että lain saarna ja nuhtelu on julistettu pannaan. Kirkoissa ei enää julisteta ihmisille lain tuomioita synneistä eikä uhata katumattomia helvettiin joutumisen rangaistuksella. Nykysuomalaiset eivät siedä nuhtelua, ja korvasyyhyynsä he ovat hankkineet itselleen väärät opettajat ja väärät kirkot. Suomalaiset liki hirttävät ne saarnaajat, jotka uskaltavat nuhdella heitä lain saarnalla. Kun laki hylätään, ei pääse syntymään sydämen katumusta eikä armon (Kristuksen) tarvetta. Ei ole ”kasvattajaa Kristukseen”. Sielut hylätään perkeleen haltuun (perkele asuu luonnostaan jokaisen ihmisen sydämessä syntiin lankeemuksen peruina) ja helvetin kuiluun. Siksi nimimerkkikään ei ole saanut oikeaa opetusta. Hänet on eksytetty, ja syystäkin hän valittaa ja ihmettelee. Hän voi löytää oikean tien vain lukemalla/kuulemalla sekä Jumalan lakia että evankeliumia sydämellä. Lain täytyy tappaa hänet, että hän tulisi eläväksi (parannuksessa perkele joutuu kaikkoamaan pois sydämestä ja Pyhä Henki astuu tilalle). Sitä kaste kuvastaakin (vanha ihminen hukkuu ja uusi syntyy).

     Sydämen katumus ja sydämen usko ovat siis yhdessä parannuksenteko. Sitä ei tee ihminen itse vaan Jumala yksin sanansa kautta. Ihmisen pelastuminen on Jumalan teko (2. Kor. 5:18-19; Room. 5:8-10).

     Plusääni(4)Miinusääni(7)
    3. Nimimerkille Lary Masa osa 2

     Kun nimimerkki kirjoittaa: ”en kuitenkaan saanut vastausta – – vuosien rukoustyön kautta” – – ”emme muuta tehneetkään kuin luimme Raamattua, rukoilimme, teimme syvää ja katuvaa parannusta, levitimme sanomaa ja paastosimme, mutta kun myöhemmin ’heräsin’ tilanteesta ja aloin tekemään tutkimusta liikkeestä, oli selvää, että liike kaikessa raittiuden tunnusmerkeissäänkin oli sekin korruptoitunut eksytys”, hän on rehellinen. Hän oli tullut näkemään, että omavoimainen kristinusko on eksytys. Kaikki hänen kokemansa kristinusko oli pelkkää ulkokultailua ja ihmisponnistelua, ja se uuvuttaa ja vie epätoivoon. Tämä oli hänen heräämistään, ja toivottavasti hän nyt näkee oikean tien: yksin Jumalan itsensä vaikuttamat katumuksen, uskon, uudestisyntymisen ja pelastumisen. Siksi kirjoitan hänelle tämän kommentin.

     Hän valittaa, ettei hän saanut vastausta vuosien rukoustyön kautta. Hänen rukoustyönsä oli turhaa, koska sitä ei vaikuttanut Pyhä Henki sydämessä (Joh. 4:23-24; Room. 8:26-27) eikä hän edes ollut lainkaan uskovainen (sydämen uskovainen) eikä Herran oma. Jumala ei kuule katumattomia syntisiä (Joh. 9:31), joten nimimerkin rukoustyö oli alun alkaenkin turhaa. Jumala kuulee vain omiaan, niitä, joiden rukoukset vaikuttaa sydämessä Pyhä Henki.

     Hän oli seurakunnassaan ”lukenut Raamattua”, mutta nähtävästi väärän opetuksen vuoksi sanan ei sallittu osua sydämeen vaan lukijoita ohjattiin ulkokultaisuuteen, sanan ulkonaiseen noudattamisyritykseen. Se on eksytystä ja Jumalan sanan voiman pilkkaa.

     He myös tekivät ”syvää ja katuvaa parannusta”, mutta se kaikki oli turhaa, koska se oli ulkokultailua eikä lain sanan sallittu osua sydämeen (heidän sydämensä eivät särkyneet lain vasaran voimasta) ja uskokin oli ulkonaista ulkokultailua. Aika iljettävää näytelmää tuollainen, todella. Oikea parannus on se, että Jumalan laki tappaa ihmisen ja sitten Jumalan evankeliumi tekee hänet eläväksi.

     Sanassa (laissa ja evankeliumissa) vaikuttavaa Pyhää Henkeä (hänen vaikustaan sydämessä) ihminen voi vastustaa, sillä välineen (sanan, sakramentin) kautta vaikuttavaa Jumalaa ihminen voi vastustaa. Useimmat ihmiset hylkäävät Jumalan sanan, Pyhän Hengen vaikutuksen. Suoraan vaikuttavaa Jumalaa kukaan ei voi vastustaa, eikä kuolevainen ja syntinen ihminen voisi kestääkään suoraan vaikuttavaa Jumalaa: ”Sinä (Mooses) et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon” (2. Moos. 33:20). Jumala on mahdollista nähdä vasta kun on tultu ”jumalallisesta luonnosta osalliseksi” (2. Piet. 1:4) ja ”alennustilan ruumis on muuttunut Jeesuksen Kristuksen kirkkauden ruumiin kaltaiseksi” (Fil. 3:21), 1. Joh. 3:2.

     Epäuskossaan nimimerkki ihmettelee, miksi Jumala sallii syntejä, ”kun ihmiset ovat tietämättömiä asioista”. Minusta nimimerkki on sisäisesti kovasti myllerryksessä, jopa sekaisin.

     Miten niin ”tietämättömiä asioista”? Kyllä jokainen ihminen nimenomaan tietää olevansa syntinen, sillä huono omatunto todistaa siitä. Lisäksi synneistä (Jumalan lain rikkomuksista) nuhteleva laki ja syntien anteeksiantamuksen lupaava evankeliumi ovat olleet jo alusta lähtien, heti syntiinlankeemuksen jälkeen (ja Jumalan luonnollinen laki, kymmenen käskyä, on ollut omissatunnoissa alusta lähtien; Siinain vuorella se annettiin vielä kirjallisesti, kun syntiinlankeemuksen johdosta omattunnot alkoivat hairahtua). Heti syntiinlankeemuksen jälkeen Jumala antoi alkuevankeliumin, jossa luvattiin käärmeen (perkeleen) pään rikki polkeva ”vaimon siemen” (Jeesus Kristus) eli syntien anteeksiannon hankkija, Vapahtaja (1. Moos. 3:15). Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen (”siemeneen”), Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, ja molemmat uskot ovat aivan samaa pelastavaa uskoa, uskoa syntien anteeksiantamukseen. Tämä Jumalan ilmoitus on AINA ollut olemassa. Se annettiin heti syntiinlankeemuksen jälkeen Aadamille ja Eevalle (ja siten KOKO IHMISKUNNALLE), ja Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt (ei tällä nimellä mutta asiallisesti). He olivat ensimmäinen kristillinen kirkko, kun he uskoivat Jumalan lupauksen. Lupaus ”siemenestä” siirtyi Nooan väen toimesta edelleen kaikkialle ihmiskuntaan, ja ei ole Jumalan syy, jos jossakin päin luovuttiin tuon lupauksen siirtämisestä jälkipolville (jolloin ko. paikoissa jäätiin perkeleen valtaan ja syntyi esim. vääriä, ihmistekoihin pohjaavia uskontoja, aivan kuten nimimerkkikin omasta kokemuksestaan kertoo). Jumala on KÄSKENYT viedä kristinuskon kaikkialle: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää” (Matt. 28:19-20).

     Nimimerkki tekee väärin syyttäessään Jumalaa ihmisten laiminlyöntien ja luopumusten seurauksista. Jumala ohjaa todellisuudessa kaiken täsmällisesti aivoituksensa mukaan (esim. syntejä hän nuhtelee synneillä milloin ja missä hän itse Kaikkivaltiaana päättää). Kaikki paha on synnin seurausta. Synnin lokalisaatio on sydän, siis sielu. Siellä, sydämessä, asuu syntiinlankeemuksen seurauksena perkele luonnostaan jokaisen ihmisen sydämessä. Hän, käärme, makaa siellä kerällä ja hallitsee sieltä kaiken ihmisessä. Luonnollisen ihmisen tahto on sen myrkkykäärmeen pää (siksi ihmisten ”uskonratkaisut” ja ”valinnat” kumpuavat perkeleestä ja jäävät siten ulkokultailuksi; ei perkele itsensä kimppuun käy). Luonnollisen ihmisen ”oma minuus” on käärme hänessä. Luonnollisen ihmisen oma ymmärrys on käärmeen ymmärrys. Syntiinlankeemuksen jälkeen jokainen ihminen on luonnostaan perkeleen ja synnin orja.

     Matt. 15:19 kertoo, että synti nousee SYDÄMESTÄ: ”Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset” (ks. myös Hebr. 3:12). 1. Joh. 3:8 kertoo, että synti nousee perkeleestä: ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8). Joh. 8:34 kertoo, että kyseessä on orjuus (ihminen siis EI voi omin voimin irrottautua sydämen synnistä ja sydämessä asuvasta perkeleestä): ”jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.” Ap. t. 26:18 vahvistaa, että luonnollinen ihminen on perkeleen eli saatanan orjuudessa, ”saatanan vallassa”, ”pimeydessä” (siis hengellisesti kuolleena). 2. Tim. 2:26 kertoo, että perkele on ”vanginnut jumalattomat tahtoaan (siis perkeleen tahtoa) tekemään”. Joh. 8:44 kertoo, että ne, jotka hylkäävät Jeesuksen Kristuksen, ovat ”isästä perkeleestä”. Perkele siis asuu jokaisen luonnollisen ihmisen sydämessä, ja luonnollinen ihminen on perkeleen ja synnin orja (orjuudesta voi vapauttaa vain Kristus). Siksi juuri SYDÄN on puhdistettava: ”käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta” (Hebr. 10:22). Sydän on ”ympärileikattava” uskolla (perkele joutuu ulos ja Pyhä Henki tulee tilalle – siinä ympärileikkaus): ”oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä” (Room. 2:29; Henki vaikuttaa sanassa vaikuttaen uskon sydämessä). Uskon vaikuttaa sydämessä Pyhä Henki, ja tultuaan sanan myötä sydämeen hän jää sinne asumaan (2. Kor. 1:22; Gal. 4:6). Jos joku ei usko, vika ei ole Jumalassa vaan peite on epäuskoisen sydämen päällä (2. Kor. 3:15).

     Jumala katsoo sydämeen, ei pelkästään ulkonaisiin tekoihin: Luuk. 16:15; Ap. t. 1:24; Jer. 17:10; 1. Sam. 16:7. Ja sydämessä hän näkee perkeleen ja synnin orjuuden. Siksi Pojan täytyi tulla ja kuolla meidät sovittaakseen. Herra on ainoa apu, ei ihminen omin voimin voi saada hengellisissä asioissa aikaan mitään, Hoosea 13:4 ja 9.

     Synnin ja perkeleen orjana jokainen luonnollinen ihminen on perisynnin vallassa. Perisynti on sekä perisyyllisyyttä (Aadamin synnin syyllisyyttä) että siitä johtuvaa periturmelusta (siirtyy luonnollisen polveutumisen välityksellä jälkeläisiin):

     ”yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi – – yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi”(Room. 5:18-19). Luonnollinen ihminen on ”synteihinsä kuollut”, hengellisesti kuollut, kuten edellä todettiin. Kaikki ovat luonnostaan ”vihan lapsia”, Jumalan vihan alaisia, Ef. 2:3.

     Nimimerkki kirjoittaa luonnollisen ihmisen kyvyistä: ”hyvän tekeminen (altruismi) ja toisten puolesta uhrautuminen jne, ovat myös ei-uskoville ihmisille ominaisia. Ihmiset tuntevat epäitsekästä rakkautta toisiaan kohtaan ja se on myös hyvin keskeinen osa oikeuden ja moraalin tutkimisessa ja ymmärtämisessä.” Kuitenkaan hyvää tehdessään luonnollinen ihminen ei voi tehdä sitä tosi rakkaudesta Jumalaan (luonnollinen ihminen on hengellisesti kuollut) vaan esimerkiksi inhimillisestä säälistä tai orjallisesti, joka palkkion tai kunnian toivosta tai rangaistuksen tai ylenkatseen pelosta. Luonnollinen ihminen kykenee siis ulkonaisesti esiintymään hyvänä, ja se on ns. yhteiskunnallista vanhurskautta, joka on kyllä hyvä asia ja siitä tulee palkkio, mutta Jumalan edessä se on syntiä (Jumala katsoo sydämeen, ja siellä on synti ja perkele tallella ja rakkaus Jumalaan puuttuu). Ulkokultailulla ei ole mitään arvoa Jumalan edessä. Luonnollinen ihminen pakenee Jumalaa (huono omatunto), ja hän on ilman toivoa ja ilman Jumalaa (Ef. 2:12). Hän myös vihaa Jumalaa (Room. 8:7) ja hänen evankeliumiaan (1. Kor. 1:23). Nämä ovat periturmelusta. Luonnollisessa ihmisessä EI asu mitään hyvää:

     ”Sillä minä tiedän, ettei minussa, se on minun lihassani, asu mitään hyvää” (Room. 7:18).

     Periturmelusta ihminen ei omin voimin kykene poistamaan itsestään: ”Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa” (Room. 8:3).

     Kuten siis aikoinaan perkele vietteli Aadamin ja Eevan syntiin, niin samoin nykyisinkin perkele viettelee ihmisiä olemaan pitämättä Raamattua Jumalan sanana ja halveksimaan sitä. Tässä nimimerkki katsokoon eteensä, sillä hän kirjoittaa: ”vaikken pysty uskomaan Raamattuun.”

     Nimimerkin on hyvä myös ymmärtää, että koska luonnollinen ihminen on hengellisesti kuollut, hänellä ei ole mitään vapaata tahtoa hengellisissä asioissa – hän on synnin ja perkeleen orja kaikessa: ”kaikki, mikä ei uskosta, on syntiä” (Room. 14:23). Ulkokultailun kykyä ihmisellä on jäljellä jossakin määrin.

     Sitten nimimerkki kirjoittaa: ”Puhut myös kiivaasti siitä, että meidän tulisi katua syntiämme. Se on kristinuskon keskeisin dogmi, joka luo mekanismin nöyrtymiselle Jumalan edessä.” Edellä todettiin, että katumus on sydämen katumusta (omantunnon kauhistumista syntien vuoksi), jonka vaikuttaa Pyhä Henki lain sanaansa liittyneenä. Se ei ole ihmisen tekemistä eikä mikään ”dogmi” tai omavoimainen ”nöyrtyminen. Se on Jumalan vaikutus, joka luhistaa vanhan, syntisen ihmisen, jotta ihminen tulisi armon ja Kristuksen tarpeeseen, uskoisi ja pelastuisi.

     Nimimerkki kysyy sitten: ”miksi Johanneksen evankeliumissa luvattu pelastus jokaiselle uskovalle kumoutuu eksytyksen vuoksi? Evankeliumissahan luvataan, että jokainen, joka uskoo Jeesuksen herrakseen, on pelastuva. Tunnen entisenä kristittynä ihmisiä monista eri seurakunnista ja tiedän, että jokainen heistä uskoo vilpittömästi Jumalaan ja Raamattuun, mutta ovat kadotuksen tiellä johtuen seurakuntien sisällä leviävästä eksytyksestä ja jopa ’saastuneista kasteista’. Onko oikein, että uskoon tulleet nuoret lampaat johtuvat väärille urille tietämättään? – – Tämäkö on reilua, että vilpittömästi Jeesuksen herrakseen valinneet joutuvat käärmeen kitaan?”

     Edellä kävi jo ilmi, että nimimerkin seurakunnassa ei ollut oikea sydämen usko eikä oikea sydämen katumus. Siellä ulkokultailtiin nähtävästi hartiavoimin. Siellä EI ollut uskovia tai vilpittömästi uskovia, nimimerkin kuvauksista päätellen. Usko ei ole ihmisen teko, ei ihmisen ratkaisu tai päätös, sillä oikean uskon vaikuttaa sydämessä yksin Pyhä Henki evankeliumin sanaansa liittyneenä. Siellä oltiin siis jo valmiiksi eksytyksessä. Nimimerkin seurakunta oli eksytys. Eikä kukaan ”vilpittömästi usko Jumalaan ja Raamattuun” ja samalla ole eksytyksestä johtuen ”kadotuksen tiellä”! Ainoa selitys tällaiseen nimimerkin möläytykseen on se, että hän pitää tässäkin uskoa ihmisen omana tekona ja päätöksenä. Nimimerkki elää yhä eksytyksessä, eikä hän ole päässyt siitä irti.

     Eikä vain ”Johanneksen evankeliumi” lupaa pelastusta uskovalle, siitähän kertoo koko Raamattu. Eikä kukaan oikea uskova, jossa siis asuu Pyhä Henki (1. Kor. 3:16; 6:19), eksy pois Kristuksesta, ellei hän tieten tahtoen luovu pyhästä sanasta ja tee Pyhää Henkeä murheelliseksi ja sotkeutuu sitten maailmaan ja perkele valtaa taas sydämen. Tällaisia ihmisiä on sangen paljon, ja Raamattu kertoo heistä näin: ”Ja mitkä (vertauksen siemenistä) kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat” (Luuk. 8:13).

     Niitä uskovia taas, jotka säilyttävät sanan vilpittömässä ja hyvässä sydämessä (Luuk. 8:15), mikään ei ota pois Jeesuksen Kristuksen kädestä:

     ”Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, EIKÄ KUKAAN RYÖSTÄ HEITÄ MINUN KÄDESTÄNI” (Joh. 10:27-28) – – ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:38-39).

     Oikeita (sydämen) uskovia mikään mahti tai eksytys maailmassa ei voi ottaa pois uskosta, elleivät he itse aktiivisesti hylkää sitä ja aja pois Pyhää Henkeä.

     Plusääni(3)Miinusääni(8)
    4. Nimimerkille Lary Masa osa 3

     On hyvä myös tietää, että Jumala tietää kaiken ennalta (tämä ennalta tietäminen ei vaikuta mitään). Hän tietää, ketkä uskovat ja ketkä eivät. Hän tietää, ketkä kestävät uskossa ja ketkä eivät. Hän tietää myös, ketkä langettuaan uskosta palaavat ja ketkä eivät. Tämä on Jumalan salaisuus eikä se ole ihmisen tutkittavissa: ”Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä! Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa? Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava? Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen” (Room. 11:33-36).

     Jumala on jo iankaikkisuudessa valinnut ne, joista tulee hänen omiaan, mutta tätä ei tule ymmärtää sellaisenaan, sillä valinta tapahtuu koko ajan Kristuksessa. Kristuksen lunastustyö on tarjolla kaikille, koko ihmiskunnalle, ja jokainen voi helposti tietää, onko hän valittu vai ei. Valittu on se, jolla on sydämen usko Kristuksen sijaissovitukseen (siihen, että Kristus toimi sijaisenamme ja sovitti syntimme Jumalan edessä ristillä). Siitä nimimerkkikin näkee, onko hän valittu vai ei. Kaikilla on joka hetki mahdollisuus tulla valituksi Jumalan sanan kautta. Ketään ei ole suljettu ulos. Jumala siis toteuttaa iankaikkista armonvalintaansa koko ajan Kristuksessa – se on prosessi, joka jatkuu.

     Iankaikkisesta valinnasta, jota siis Jumala koko ajan Kristuksessa tekee, Raamattu kertoo näin:

     ”hän, joka on meidät pelastanut ja kutsunut pyhällä kutsumuksella, ei meidän tekojemme mukaan, vaan oman aivoituksensa ja armonsa mukaan, joka meille on annettu Kristuksessa Jeesuksessa ennen ikuisia aikoja” (2. Tim. 1:9) – – ”ja uskoivat, kaikki, jotka olivat säädetyt iankaikkiseen elämään” (Ap. t. 13:48) – – ”Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen” (2. Tess. 2:13) – – ”niin kuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä (Kristuksessa) valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa, edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan” (Ef. 1:4-5) – – ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa; mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut” (Room. 8:28-30).

     Valitsemus perustuu siis ennaltatuntemiseen, johon sisältyy ennaltamääräys. Uskoon tulleet ovat valittuja. Jumala on iankaikkisuudessa päättänyt tehdä kristityille sen, minkä hän ajassa tekee. Valinta tapahtuu armosta, Kristuksen tähden. Valinta on siis pelastumisen syy. Valitut eivät siis voi jäädä pelastumatta. Vaikka kristityt on iankaikkisuudessa määrätty autuuteen, tämä määrääminen ei tapahdu yksin kaikkivaltiaalla kädellä vaan ”Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen” (2. Tess. 2:13), siis niin, että Jumala on evankeliumissa lähestynyt heitä ja Pyhä Henki on evankeliumissa vaikuttanut heihin ja saanut heissä aikaan uskon. Kristuksen ansion lisäksi myös Hengen pyhitys ja usko kuuluvat iankaikkisen valitsemuksen tapahtumaan. Ei ole muuta iankaikkista valintaa kuin Jeesus Kristus.

     Iankaikkinen valinta on siis peruuttamaton tosiasia, mutta se ei ole absoluuttinen, sillä se tapahtuu Kristuksessa ja Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. Kristinusko on itse asiassa uskoa iankaikkiseen valitsemukseen. Pyhän Hengen vaikuttama usko on valitsemuksen väline.

     Vihanvalintaa ei ole, on vain Jumalan armontahdon vastustajia. Jumala esittää opin valinnasta vain siinä tarkoituksessa, että sen avulla ihmisiä ohjataan Jumalan sanaan, kehotetaan parannukseen, neuvotaan hurskauteen ja vahvistetaan uskoa. Parannuksen vaatimus ja evankeliumin lupaus koskevat kaikkia ihmisiä.

     Jumala tietää siis kaiken pahankin etukäteen. Hän tietää, mihin ihmiset ryhtyvät. Jumalan aivoituksissa pahan on edistettävä Jumalan valittujen pelastumista: ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Room. 8:28).

     Jumala ei vaikuta pahaa, luo pahaa, auta pahaa eikä edistä pahaa. Nimimerkki kirjoittaa toisessa kommentissaan (alempana): ”Huomasin myös tekstissäsi kummallisen ristiriidan. Jesajan kirjasta siteerattuna Jumala aiheuttaa onnen ja onnettomuuden, mutta myöhemmin vastauksessasi sanot ’Kuka siis aiheuttaa pahan? Vastaus: perkele ja ihminen yhdessä.’” Jos hän olisi pysähtynyt hetkeksi miettimään, hän olisi huomannut minun jo kommentissani (siinä, johon hän vastasi) tarkoittaneen, että Jumalan sallimus, se, että hän kääntää katumattomalle syntiselle kansalle selkänsä, jolloin perkele pääsee vapaasti vaikuttamaan, on tuota ”onnettomuuden aiheuttamista”. Syypää ei ole Jumala vaan kansa, joka pysyy katomattomassa syntisessä tilassaan. Kyseessä on Jumalan sanankäyttö, ja samalla tavalla Jumala puhuu muutamassa muussakin paikassa. Hän kutsuu sallimustaan, sitä, että hän kansan katumattomuuden syystä kääntää pois kasvonsa ja mahdollistaa niin perkeleen riehunnan, omaksi aiheuttamisekseen. Kyseessä on sallimuksesta koituva rangaistus, joka tähtää siihen, että kansa tulisi parannukseen ja pelastuisi. Kyseessä ei ole ristiriita vaan Jumalan kielenkäyttö. Sallimuksestaan Jumala sanoo:

     ”Niin minä annoin heidän mennä pois sydämensä paatumuksessa, he saivat vaeltaa omien neuvojensa mukaan” (Ps. 81:13) – – ”Menneitten sukupolvien aikoina hän on sallinut kaikkien pakanain vaeltaa omia teitänsä” (Ap. t. 14:16).

     Tuo salliminen ei ole tahtomista. Jumalan ylläpidon kannalta kaiken täytyy joka hetki tapahtua niin kuin tapahtuu (ihmisen kannalta kyllä voi tapahtua toisin kuin tapahtuu). Onnettomuudet ja rangaistukset palvelevat Jumalan armollista tahtia ja ne johtavat parannukseen Jumalan viisaan neuvon mukaan. Jumala on siis rangaistessaankin hyvä.

     Tietäessään pahan etukäteen Jumala pitää yllä järjestystä ja panee pahalle rajan, jota se ei saa ylittää. Kaiken, ihmisten aiheuttaman pahankin, on palveltava Jumalan valittujen pelastumista. Siksi ihmisen on mahdotonta saada selville, mistä syystä mikäkin tapahtuu niin kuin tapahtuu.

     On kyseessä synnin ansaittu rangaistu, kun Jumala rankaisee jotakin maata tai kansaa sanansa halveksimisesta niin, että rangaistus koskee myös jälkipolvia. Ei niille tehdä vääryyttä, joita rangaistaan – he saavat vain synnin palkan.

     Nimimerkki viittaa lastenmurhiin (abortteihin): ”Miksi Jumala sallii vauvojen murhaamisen ja sen perkeleen mädättämisen kun ihmiset ovat tietämättömiä asioista”. Jumala toimii kaikkeutta ylläpitäessään oman aivoituksensa mukaan. Syntien rangaistus voi tulla jo ajassa, jos ne alkavat tehdä elämisen mahdottomaksi maan päällä. Pahaa rankaisemaan Jumala on asettanut esivallan (Room. 13:1-4). Suomessa on pahaa salliva esivalta (esim. aborttilaki), koska Suomessa kansa itse on julistautunut omaksi esivallakseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§) eikä kansa koskaan rankaise itseään. On hirvittävä Jumalan rangaistus, että hän on sallinut syntisen kansan nousta itse omaksi kurinpitäjäkseen, jolloin kaikki kuri ja järjestys tuhoutuu ja maa ja kansa joutuvat perikatoon. Historiassa Jumala on jo ajassa ryhtynyt rangaistuksiin; hän mm. hukutti vedenpaisumuksessa koko muinaisen ihmiskunnan syntien vuoksi (Nooan väkeä lukuun ottamatta). Julkisen homoseksuaalisuuden vuoksi hän tuhosi Sodoman ja Gomorran. Seitsemän Kanaanin maata hän määräsi tuhottaviksi niiden karkeiden syntien vuoksi. Lopullisesti synneistä tuomitaan viimeisellä tuomiolla. Niiden, jotka vastustavat abortteja, tulee julkisesti nousta vastustamaan niitä. Nykyisin Suomessa juuri kukaan ei vastusta lastenmurhia aborteissa, ja Suomen tuhoutuminen on lähellä. Tosin on mahdollista, että Kristuksen paluu tapahtuu nyt hetkenä minä hyvänsä ja tapahtuu viimeinen tuomio.

     Nimimerkki ilmoittaa kannattavansa kristillisiä arvoja ja elämäntapoja. Ne ovat yllä mainittua yhteiskunnallista ulkonaista vanhurskautta. Niillä ei kuitenkaan ole merkitystä Jumalan edessä, joka katsoo sydämeen, ei pelkkiin ulkonaisiin tekoihin. Nimimerkki turvaa ”älyllisyyteen” ja ”todisteisiin”, siis itseensä ja järkeensä, ja sivuuttaa Jumalan ja sanan ja siinä vaikuttavan Pyhän Hengen, joka vaikuttaa sydämessä katumuksen ja uskon ja vie ihmisen pelastukseen. Ihmisen luonnollinen järki on turmeltunut, hengellisissä asioissa täysin sokea.

     Eräänlaisena (nykysuomaisille tyypillisellä) poikkeamana nimimerkki ystävällisesti kirjoittaa vielä: ”Ehkä hieman kiusallakin haluan kysäistä, että miksi Raamattu väittää melko selkeästi, että maapallo on litteä ja neliskanttinen (Jes 11:12, Ilm 7:1, 20:8), paikallaan pysyvä (Aik 16:30, Psalmi 96:10, 93:1) ja lepää pilareiden / perustusten päällä (Sam 2:8, Job 9:6).” Pystytkö Vesa- Ilkka selittämään tämän?”

     Jakeen Jes. 11:12 ”maan neljä äärtä” ja jakeiden Ilm. 7:1 ja 20:8 ”maan neljä kulmaa” tarkoittavat kaikkea maailmaa (kyseessä on kuvakieli). Jakeiden 1. Aikak. 16:30, Ps. 96:10 ja 93:1 ”maan piiri pysyy lujana, se ei horju” tarkoittaa Jeesusta Kristusta korotuksen ja kirkkauden tilassa, kaikkeuden Herraa, jonka valtakuntaa kukaan ei voi kukistaa. Jakeen 1. Sam. 2:8 ”Sillä maan tukipylväät ovat Herran, hän on asettanut niiden päälle maanpiirin” tarkoittaa, että Jumala on pystyttänyt maan perustukset ja että hän ylläpitää niitä. Jakeen Job 9:6 ”hän järkyttää maan paikaltaan, ja sen patsaat vapisevat” tarkoittaa kontekstissaan konkreettisesti, että koko maa tärisee maanjäristyksissä ja maan perustukset vapisevat.

     Plusääni(3)Miinusääni(7)
    5. Raamattu ei puhu mitään litteästä tai neliskulmaisesta maasta, ennemminkin pyöreästä, sillä esim. ”maan piiri” tarkoittaa pyöreätä maata. Eng. “the circle of the earth.”

     Täällä lisätietoa :
     http://www.christiananswers.net/q-eden/edn-c015.html

     Lisäksi Raamattu puhuu tuossa pääilmansuunnista jotka tunnettiin jo tuolloin ja Jumalan vallasta, voimasta ja luomistyöstä (pilarit), mutta joka tapauksessa tuollainen vääristely, filosofointi, ja vääntely ei ketään helvetin tuomiolta pelasta.

     Jeesus fariseuksille : ”Taivasta te kyllä osaatte lukea, mutta ette aikojen merkkejä.” – Matteus 16

     Plusääni(2)Miinusääni(4)
     1. Väärin, väärin, väärin.

      Raamattu ei puhu pallomaisesta ”maapallosta”, sillä sellaista ei ole olemassa. ”Circle” on litteä, ei pallo. Maailma on litteä ympyrä, jonka ulkoreunoja ympäröi jäinen kehä, jota kutsutaan Antarktikseksi. Tätä jäärinkiä emme koskaan tule läpäisemään. Kupumainen taivaankansi peittää litteän maailman ja ilmakehän. Aurinko ja kuu ovat ilmakehässä ja ovat paljon pienempiä kuin huuhaatiede meille väittää. Aurinko ei koskaan ”laske” horisontin taakse, vaan siirtyy kauemmas meistä ja ihmissilmän näköpiiristä. Kuitenkin, jos katsot aurinkoa esimerkiksi kameralla, jossa on voimakas zoom, ”laskeva aurinko” palaa jälleen näkyviin. Tämä johtuu pakopisteen perspektiivistä.

      Planeetat ovat vaeltavia tähtiä. Tähdet ovat äänitajuuksia taivaankannen vedessä. Äänitaajuudet voivat todistetusti tuottaa valoa ollessaan veden kanssa kosketuksissa. Taas jälleen, jos tarkastelet tähteä esimerkiksi tehokkaalla kameralla ja sen zoomilla, näet etteivät tähdet ole kaukana tai kovin suuria, ja mikä tärkeintä, ne eivät ole kiinteää ainetta, vaan alati sykkiviä äänitaajuksia.

      Vertaa:

      Job. 38:7 When the morning stars sang together, and all the sons of God shouted for joy?

      Mantereet ilmeisesti lepäävät tukipilareiden varassa, jotka ulottuvat meren syvyyksiin. Kuitenkin tietty “huteruus” vaikuttaa mantereisiin ja vuorovedet todennäköisesti johtuvat mantereiden “kellumisesta” vedessä. Huuhaatieteilijät väittävät naurettavasti, että kuu aiheuttaa vuorovedet, mutta miten piskuisen kuun painovoima voi olla voimakkaampi kuin suuren maapallon painovoima, etenkin kun meret lepäävät viimeksi mainitun pinnalla? Niinpä niin, painovoima on surkea vitsi eikä ole todentavissa oleva teoria. Newton oli muuten innokas okkultisti ja todennäköinen vapaamuurari. Kannattaako luottaa?

      Se avaruus, jonka tunnemme scifi-leffoista ei ole olemassa. Kukaan ei ainakaan elävänä tule koskaan poistumaan tästä maailmasta ja sen ilmakehästä. Kukaan ihminen ei ole koskaan käynyt ”avaruudessa”. NASA on 100% vapaamuurariprojekti ja esimerkiksi kuvat ”maapallostamme” ovat heidän omien sanojensa mukaan tietokonekäsiteltyjä kuvakomposiitteja. Kaiken tämän tarkoituksena on erottaa ihminen Jumalasta ja syövyttää tämän tämän aivot ja sielu okkultistisella silmänkääntötempulla nimeltä nykytiede.

      Sen lisäksi, että ihmissilmä voi itse todentaa maailman litteyden esimerkiksi lentokoneesta käsin, totuus löytyy tietenkin Raamatusta. Tarjoan seuraavat jakeet englanniksi, sillä ne on helppo kaivaa netistä:

      Job 22:14 Clouds veil Him so that He cannot see, as He walks on the circle of the sky.
      ^Maa on litteä ympyrä, jonka yläpuolella Jumala kulkee.

      Gen. 1:14 And God said, Let there be lights in the firmament of the heaven to divide the day from the night; and let them be for signs, and for seasons, and for days, and years:
      ^Taivaanvalot ovat ilmakehässä.

      Gen. 1:7 And God made the firmament, and divided the waters which were under the firmament from the waters which were above the firmament: and it was so.
      ^Taivaankannen yläpuolella on vettä, johon tähdet on kiinnitetty.

      Proverbs 8:27 When He established the heavens, I was there, When He inscribed a circle on the face of the deep.
      ^Jälleen Jumala loi litteän ympyrän vetten päälle.

      1 Chronicles 16:30 Fear before him, all the earth: the world also shall be stable, that it be not moved.
      ^Maailma ei pyöri 1000 km tunnissa, kuten huuhaatiedehuijarit väittävät. Tuntuuko siltä, että liikkuisit tällä nopeudella? Lisäksi huuhaatiede väittää, että “aurinkokuntamme” kulkee suurella nopeudella “alati paisuvan maailmankaikkeuden” läpi. Mutta miten on sitten mahdollista, että tähtikuviot pysyvät aina samoina vuosituhannesta toiseen?

      Isaiah 40:22 It is he that sitteth upon the circle of the earth, and the inhabitants thereof are as grasshoppers; that stretcheth out the heavens as a curtain, and spreadeth them out as a tent to dwell in:
      ^Jälleen litteä ympyrä, ei pallo, jonka ylle kupumainen taivaankansi on pystytetty.

      Job 26:10 He hath compassed the waters with bounds, until the day and night come to an end.
      ^Litteän maailman meret on suljettu (jääringillä nimeltä Antarktis).

      Lisääkin löytyy Raamatusta, mutta tämä riittänee tällä erää.

      Kannattaa luottaa Raamattuun eikä kuunnella kuolevaisten ihmisten huuhaatiedettä ja epäillä Jumalan Sanaa, kuten se on Raamattuun kirjattu.

      Colossians 2:8 Beware lest any man spoil you through philosophy and vain deceit, after the tradition of men, after the rudiments of the world, and not after Christ.

      Psalm 146:3 Put not your trust in princes, nor in the son of man, in whom there is no help.

      Muistakaamme, ketkä hallitsevat yhteiskuntiamme ja ovat ainakin viimeiset 500 vuotta aktiivisesti myrkyttäneet ihmismieliä erottaakseen nämä Jumalasta. Suurin osa nykytieteestä on turhamaisten okkultistien harrastelua. Newton, Galileo, Kopernikus, Keppler, Leonardo, Einstein, Hawking, Leibniz, Darwin jne. jne., kaikki ovat jonkinlaisia okkultisteja/saatananpalvojia, monet vapaamuurareita, eräät valejuutalaisia. Näiden huijareiden älyttömät teoriat on helppo ampua alas, kun lopettaa ihmisauktoriteetteihin luottamisen ja irtautuu siitä aivopesusta, jonka kohteena olemme kehdosta hautaan.

      Plusääni(4)Miinusääni(9)
     2. Fiduksella on paljon mielenkiintoista tietoa, mutta nyt on astuttu kyllä flat earth psy op ansaan. Se on selkeä vedätys jolla pyritään tekemään toisinajattelijoista naurunalaisia. Väite että etelämantereella sijaitsisi reuna ei pidä paikkaansa. Australiassa on lentoyhtiö joka järjestää huvimatkoja sinne Antarktikan ylle katselemaan maisemia. Sieltä pitäisi nähdä reuna jos sellainen olisi. Muutenkin ne sääpallovideot joissa väitetään horisontin olevan suora on ilmeiseti manipuloituja kun kuvissa olevat objektit kuten antennit vääristyvät vinoon samassa suhteessa kuin kuvaa on taivutetttu suoraksi, jne. Tai sitten ne ovat muuten vain perspektiiviltään liian kapeita jolloin kaartuma ei tule näkyviin. Muitakin debunkattuja väitteitä on.

      http://www.antarcticaflights.com.au/

      Jotain salaista, kiehtovaa ja poliittisesti epäkorrektia Antarktikalla toki muuten voi olla kun on monia retkikuntia sinne lähetetty ja alueelle pääsyä rajoitettu jne.

      Plusääni(5)Miinusääni(1)
   2. En ymmärrä, miten Laurio voi ottaa noin jyrkän asenteen Lary Masan kirjoitukseen, joka minusta ei ollut lainkaan ”hyökkäävä” eikä varsinkaan ”täynnä perkeleellistä myrkkyä”. Pikemminkin tuo myrkky tihkuu tässä Laurion vastauksessa.
    Jo aiemmin olen pannut merkille, miten räikein termein Laurio syyttää ja tuomitsee Suomen kansan ”ikuiseen helvettiin”, jos se ei tee parannusta.
    Myöhemmin hän kuitenkin todistelee Raamatulla, että parannus tulee yksin Jumalan vaikutuksesta. Jää siis miettimään, että kumpi se sitten on syyllisempi, Suomen kansa vai Jumala, joka ei anna kansan tehdä parannusta?
    On huomioitava, että Jumala ei kutsu kokonaisia kansoja, vaan yksilöitä. Hän kutsuu jokaisen nimeltään. Lähetyskäsky on antanut aikoinaan katoliselle kirkolle valtuudet miekkalähetykseen ja ihmisten pakkokastamisiin kirkon jäseniksi. Mitä tämä osoittaa lähetyskäskystä? Sen että se on väärennös. Alkuperäinen on jäänyt historian kirjoihin todisteeksi.
    ”Ikuinen helvetti” on myös väärennös. Ja näitä löytyy Raamatusta lisää. Helvetillä pelottelulla on saatu aikoinaan paljon ihmisiä sidottua kirkon jäsenyyteen, mutta viime aikoina se on toiminut päinvastoin ajaen ihmisiä pois kirkoista ja siksi kirkko on lakannut julistamasta helvettioppiaan. Oppi sinänsä ei ole poistunut, vaan elää ja voi hyvin.
    En suosittele takertumaan liian tiukasti Raamattuun, joka sentään on vain ihmisten kokoama ja mukailema tuohon muotoon. Sen lopulliset kirjoittajat olivat syvällisesti okkultismiin perehtyneet egyptiläiset munkit 300-luvun alussa, joten heidän vaikutuksensa on erittäin selvästi nähtävänä useissa kohdissa ja voidaan sanoa, että saatanan likainen peukalomerkki on Raamatun jokaisella sivulla.
    Kuten aiemmissa viesteissäni (4) kesustelussa https://magneettimedia.com/feminiinisyyden-uusi-tuleminen/#comment-42151
    mainitsin, on okkultismi ja pakanuus päässyt vaikuttamaan jo Vanhaan Testamenttiin, on sen vaikutus näkyvissä myös Uudessa.
    En kuitenkaan hylkää Raamattua kokonaan, sillä Jumala on säilyttänyt siinä totuuttaan niin paljon kuin on tarpeen ihmisen pelastukseksi. Ja lisäksi Hän on kätkenyt siihen valtavan määrän piilotettua profetiaa aivan meitä varten nähdäksemme, miten Hän on alusta lähtien ollut kaiken takana ja ohjaamassa. Mitään ei ole tapahtunut Hänen sallimattaan. Myöskin tämä tilanne mikä nyt on maailmassa, on näytetty Raamatussa ja vaikka kuinka moneen kertaan ja monelta kantilta katsottuna. Jumala on piilottanut nuo asiat niin ovelasti, että edes saatana ei ole huomannut niitä ja ne ovat jääneet häneltä turmelematta. Niinpä Raamattu on valtava aarrearkku, joka on lähes tutkimaton. Teologit ovat vain raapaisseet aarrearkun pintaa, mutta heillä ei ole ollut avainta sen aukaisemiseen.
    Jos saisin blogin alulle, voisin ruveta avaamaan tuota arkkua. Niille, joille olen sitä raottanut, ovat pyytäneet, että kirjoittaisin kirjan siitä. Mutta … siitä tulisi kirjasarja, eikä minulla ole mahdollisuutta sellaisen julkaisemiseen.

    Plusääni(6)Miinusääni(2)
  2. Lary masa: ”Miksi ihmeessä Kristus sallii kärsimyksen ja rikoksen tapahtuvan vilpittömästi hyvää tahtovien ihmisten elämässä?”
   Tämä on kipeä kysymys tälläkin hetkellä monen ihmisen huulilla. Miksi Jumala salli minulle tämän tapahtua? Miksi Hän ei auttanut, kun huusin Hänen puoleensa? Missä Hän oli silloin, kun sitä ja sitä tapahtui?
   Papit joutuvat kohtaamaan nämä kysymykset tuon tuostakin ja he yrittävät mahdollisuuksiensa mukaan lohduttaa kärsiviä ja ahdistuneita ihmisiä. Mutta heillä ei ole keinoja siihen eikä vastauksia esitettyihin kysymyksiin.
   Tänä kesänä Jumala on erikoisesti pannut sydämelleni tämän asian. Olen etsinyt vastauksia näihin kysymyksiin ja Jumala on antanut niitä. Vastaukset ovat niin laaja kokonaisuus, että minun pitäisi aloittaa blogin pitäminen, jossa niitä käsittelisin. Tämä sivusto hukkuu materiaaliin, jos alan tänne kirjoittaa.
   Kysynkin siis neuvoa sellaisilta, jotka tietävät asioista enemmän, että mikä olisi turvallinen ja yksinkertainen alusta blogilleni? Ikäihmisenä en osaa monimutkaisia ohjelmia käyttää. Googlen vakoiluohjelmat ovat tiedossa ja niihin en halua joutua.
   Kun saan blogini alulle, ilmoitan sitten sen osoitteen ja pääsette lukemaan vastaukseni. Toivon että niistä olisi hyötyä ongelmien kanssa kamppaileville.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Lupasin ilmoittaa blogin avaamisesta. Se löytyy täältä:
    nakymia.blogi.net
    Sen otsikko on ”Raamatullisia NÄKYMIÄ maailmantilanteeseen”.

    Olen tutkinut aihetta nyt lähes 25 vuotta ja materiaalia on kertynyt jo jonkin verran. Raamattu on avannut ainakin minulle aivan uuden näkymän koko maailmanhistoriaan. Sitä tulen avaamaan myös niille, jotka ovat kiinnostuneita.

    Haluan vielä sanoa sen, että Magneettimedia on Raamatun mukaan totuuden asialla. Se on vahvistanut löytöjeni todenperäisyyden, koska kun en tiennyt vielä näitä maailmantilanteen todellisia taustatekijöitä, ihmettelin Raamatun ilmoittamia asioita, että mitä ne mahtavat tarkoittaa. Mutta kun luin Mm:aa, minulle alkoi selvitä, että mistä niissä oli kyse. Kiitos siis kaikille teille Mm:n toimituksessa, jotka olette kirjoituksillanne ja uhrautuvalla, epäitsekkäällä työllänne tuoneet näitä asioita tietoomme! Lisäksi olen terveysaiheisten juttujen kautta löytänyt fyysisen terveyden, jota osaan nyt arvostaa erityisesti.
    Jumalan siunausta edelleenkin!

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
 3. Hyvä kirjoitus. Globalistit on hyvä yksiselitteinrn nimi viholliselle. Se propaganda pitää lähtökohtaisesti hylätä eikä lähteä koskaan puolustuskannalle selittrlemään omia sanomisiaan. Kansallismielisen liikkeen täytyy nojata vankkaan historiantutkimukseen ja -tuntemukseen.

  ’Omavaraisuutta’ ei kuitenkaan tekstissä selitetä tässä mitenkään. Toivottavasti se ei tarkoita taloudellista autarkiaa, sillä erikoistuminen ja vaihdanta on erityisesti pienten kansojen elämän ehto. Globalistit ja niiden talouspoliittiset superstruktuurit ovat täydellisen parasiittisia. Ihmiskunta ei tarvitse niitä elääkseen ja vaurastuakseen. Me ei saada niiltä mitään arvokasta tai välttämätöntä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. @Kentauri

  Taitaa kyllä Kentauri itse olla astunut kierojen okkultistien valtavaan ansaan, joka viritettiin satoja vuosia sitten. Ymmärrän kuitenkin skeptisyytesi. Onhan kyseessä valtavan suuri valhe, jota moni ei tohdi edes epäillä, mutta sitä meidän maailmamme vain on, valheita valheiden päälle. Hyvä kuitenkin pitää avoin mieli ja tutustua asiaan ennen kuin sen tuomitsee. Itse tiedän, että maailmanyhteisö pitää kaikkia naruja käsissään, joten ainakaan heiltä totuutta ei tule herumaan.

  Yhteiskuntiamme hallitsevat tahot eivät itse ”maapalloon” usko, mutta valhe ei olekaan heitä vaan ”alamaisia” varten. Siitä vain YK:n logoa katselemaan. Siitä löytyy totuudellinen litteä maailmamme, jota ympäröivät seppeleet kuvaavat Antarktista. Mitä Antarktikseen tulee, kun kerran toit asian esille, sen reuna lienee huomattavan leveä. Itse asiassa emme tiedä sen kokoa, sillä kukaan ei ole tietenkään onnistunut saavuttamaan sen reunaa eikä tuskin kukaan koskaan tässä tule onnistumaankaan. Ihmiselle ei ole asiaa sen ulkopuolelle. Se, että turisteja lennätetään Antarktiksen rannikolle ei merkitse mitään. Jos lähdet ilman virallista lupaa seikkailemaan Antarktikselle, tuskin pötkit kovin pitkälle ennen kuin viranomaiset pysäyttävät sinut, puhumattakaan äärioloista, jotka sisämaassa vallitsevat. Mutta joo, Antarktis tosiaan on hyvinkin poliittisesti epäkorrekti yllä mainituista syistä johtuen. Selkäpiitäni karmii ajatella, mitä maailmanyhteisö siellä touhuaa. Tuskin he kuitenkaan onnistuvat Jumalan aiempaan vihaan enää mitään lisäämään toiminnallaan.

  Tästä aiheesta, siis litteästä maasta/maailmasta, voisi sanoa hyvin paljon, mutta koska jaoit lentokoneisiin liittyvän linkin, voisin pureutua tähän kysymykseen hieman tarkemmin. Vilkaise toki alla olevaa linkkiä:

  https://www.flightradar24.com/9.91,19.47/2

  Milloin tahansa katsot lentokonetutkaa, et tule koskaan näkemään lentoliikennettä eteläisen Tyynen valtameren, eteläisen Intian valtameren tai Atlantin valtameren eteläosien yllä. Googleta ”flat earth map” ja tiedät syyn. Todellisessa litteässä maailmassamme nuo etäisyydet ovat valtavat. Jos katsomme valheellista pallokarttaa, näemme, että etäisyys esimerkiksi Etelä-Afrikan ja Australian välillä ei ole mitenkään mahdottoman valtava. Kuitenkin jos haluat lentää näiden maiden välillä, sinun pitää poikkeuksetta tehdä välilasku milloin Dubaissa, milloin Hong Kongissa. Koskaan et voi oikeasti tehdä suoraa lentoa näiden maiden välillä, vaan sinun pitää kummallisesti poiketa kaukana pohjoisessa (Dubai, Hong Kong, yms.) ja sitten sukeltaa taas takaisin etelään. Onko järkeä? Ei ainakaan pallokartassa. Kuinka ollakaan, litteässä kartassa taas tämä on suorin mahdollinen reitti. Litteässä kartassa et voi lentää Etelä-Afrikan ja Australian välillä ilman välilaskua, sillä matka on liian pitkä.

  Toinen esimerkki lentoreittien eriskummallisuuksista. Lähimenneisyydessä lensin Helsingin ja Tokion välillä. Katsoessamme pallokarttaa, reitin tulisi kulkea Keski-Aasian halki, eikö? Näin ei kuitenkaan ollut. Lensimme enimmäkseen Siperian yllä. Itse asiassa huomattavan osan matkasta lensimme Siperian Jäämeren rannikkoa myötäillen. Tämä reitti muodostaisi valtavan kaaren pallokartalla. Mitä järkeä tässä olisi? Eikö tällainen reitti toisi lisäkustannuksia lentoyhtiölle lentokoneen turhaan polttaessa lentobensiiniä? Vastaus kuitenkin löytyy litteältä kartalta. Tuolla kartalla tämä reitti on suorin mahdollinen. Moni Magneettimedian lukijoista on varmasti tehnyt pidempiäkin lentomatkoja esimerkiksi maanosien välillä, mutta kuinka moni on pysähtynyt ihmettelemään kummallisia kaarenmuotoisia lentoreittejä, joita he kulkevat paikasta toiseen? Lennollahan on usein edessä olevassa istuimessa esimerkiksi kuvaruutu, joka näyttää lennon edistymisen. Jos istuu ikkunan vieressä, tuon reitin voi alla levittäytyviä maamerkkejä tarkkaillen myös omin silmin todentaa. Netistä kuvia näistä omituisista lentoreiteistä löytyy, jos ei tähän hätään muista omia lentokokemuksiaan.

  Ja kyllä, kun sää on selkeä, tuhansien kilometrien korkeudestakin maa on litteä kuin pannukakku. Pyöreyttä ei ole lainkaan. Tuosta korkeudesta, mikäli maa olisi pyöreä, tämä pyöreys olisi hyvin, hyvin huomattava. Horisontti ei myöskään pysyisi silmien tasolle, vaan viettäisi alaspäin silmiesi ulottumattomiin. Näin ei kuitenkaan ole. Maailma on litteä.

  Plusääni(4)Miinusääni(9)
 5. @Kentauri

  Taitaa kyllä Kentauri itse olla astunut okkultistien ansaan, joka viritettiin satoja vuosia sitten. Ymmärrän kuitenkin skeptisyytesi. Onhan kyseessä valtavan suuri valhe, mutta sitä meidän maailmamme vain on, valheita valheiden perään. Hyvä kuitenkin pitää avoin mieli ja tutustua asiaan ennen kuin sen tuomitsee. Itse tiedän, että maailmanyhteisö pitää kaikkia naruja käsissään, joten ainakaan heiltä totuutta ei tule herumaan.

  Yhteiskuntiamme hallitsevat tahot eivät itse ”maapalloon” usko, mutta valhe ei olekaan heitä vaan ”alamaisia” varten. Siitä vain YK:n logoa katselemaan. Siitä löytyy totuudellinen kuvaus litteästä maailmastamme, jota ympäröivät seppeleet kuvaavat Antarktista. Mitä Antarktikseen tulee, kun kerran nostit asian esille, sen reuna lienee huomattavan leveä. Itse asiassa emme tiedä sen kokoa, sillä kukaan ei ole tietenkään onnistunut saavuttamaan sen ulkoreunaa ja kukaan tuskin koskaan tässä tuleekaan onnistumaan. Ihmiselle ei ole asiaa sen ulkopuolelle. Se, että turisteja lennätetään Antarktiksen rannikolle ei merkitse mitään. Jos lähdet ilman virallista lupaa (jota et saa) seikkailemaan Antarktikselle, tuskin pötkit kovin pitkälle ennen kuin viranomaiset pysäyttävät sinut, puhumattakaan äärioloista, jotka sisämaassa vallitsevat. Mutta joo, Antarktis tosiaan on hyvinkin poliittisesti epäkorrekti yllä mainituista syistä johtuen. Selkäpiitäni karmii ajatella, mitä maailmanyhteisö siellä touhuaa. Tuskin he kuitenkaan onnistuvat Jumalan aiempaan vihaan enää mitään lisäämään toiminnallaan.

  Tästä aiheesta, siis litteästä maasta/maailmsta, voisi sanoa hyvin paljon, mutta koska jaoit lentokoneisiin liittyvän linkin, voisin pureutua tähän kysymykseen hieman tarkemmin. Vilkaise toki alla olevaa linkkiä:

  https://www.flightradar24.com/9.91,19.47/2

  Milloin tahansa katsot lentokonetutkaa, et tule koskaan näkemään lentoliikennettä eteläisen Tyynen valtameren, eteläisen Intian valtameren tai Atlantin valtameren eteläosien yllä. Googleta ”flat earth map” ja tiedät syyn. Todellisessa litteässä maailmassamme nuo etäisyydet ovat valtavat. Jos katsomme valheellista pallokarttaa, näemme, että etäisyys esimerkiksi Etelä-Afrikan ja Australian välillä ei ole erityisen suuri. Kuitenkin jos haluat lentää näiden maiden välillä, sinun pitää poikkeuksetta tehdä välilasku milloin Dubaissa, milloin Hong Kongissa. Koskaan et voi oikeasti tehdä suoraa lentoa näiden maiden välillä, vaan sinun pitää kummallisesti poiketa kaukana pohjoisessa (Dubai, Hong Kong, yms.) ja sitten sukeltaa taas takaisin etelään. Onko järkeä? Ei ainakaan pallokartassa. Kuinka ollakaan, litteässä kartassa taas tämä on suorin mahdollinen reitti. Litteässä kartassa et voi lentää Etelä-Afrikan ja Australian välillä ilman välilaskua, sillä matka on liian pitkä.

  Toinen esimerkki lentoreittien eriskummallisuuksista. Lähimenneisyydessä lensin Helsingin ja Tokion välillä. Katsoessamme pallokarttaa, reitin tulisi kulkea Keski-Aasian halki, eikö? Näin ei kuitenkaan ollut. Lensimme enimmäkseen Siperian yllä. Itse asiassa huomattavan osan matkasta lensimme Siperian Jäämeren rannikkoa myötäillen. Tämä reitti muodostaisi valtavan kaaren pallokartalla. Mitä järkeä tässä olisi? Eikö tällainen reitti toisi lisäkustannuksia lentoyhtiölle lentokoneen turhaan polttaessa lentobensiiniä? Vastaus kuitenkin löytyy litteältä kartalta. Tuolla kartalla tämä reitti on suorin mahdollinen. Moni Magneettimedian lukijoista on varmasti tehnyt pidempiäkin lentomatkoja esimerkiksi maanosien välillä, mutta kuinka moni on pysähtynyt ihmettelemään kummallisia kaarenmuotoisia lentoreittejä, joita he kulkevat paikasta toiseen? Lennollahan on usein edessä olevassa istuimessa esimerkiksi kuvaruutu, joka näyttää lennon edistymisen. Jos istuu ikkunan vieressä, tuon reitin voi alla levittäytyviä maamerkkejä tarkkaillen myös omin silmin todentaa. Netistä näitä omituisia lentoreittejä löytää, jos ei tähän hätään muista omia lentokokemuksiaan.

  Ja kyllä, kun sää on selkeä, tuhansien kilometrien korkeudestakin horisontti on litteä kuin pannukakku. Pyöreyttä ei ole lainkaan. Tuosta korkeudesta, mikäli maa olisi pyöreä, tämä pyöreys olisi hyvin, hyvin huomattava. Horisontti ei myöskään pysyisi silmien tasolle, vaan viettäisi alaspäin silmiesi ulottumattomiin. Näin ei kuitenkaan ole. Maailma on litteä.

  Plusääni(2)Miinusääni(5)
 6. Hyvä kirjoitus, väärältä taholta. Suomen kansallismielisen kentän suurin ongelma on Suomen kansallismielinen kenttä. Osa porukasta on selkeitä desantteja, jotka keskittyvät toisten haukkumisen ja mustamaalaamiseen, toiset metsästävät hillotolppaa, useimmat eivät näe/halua nähdä todellista vihollista vaan suuntaavat tarmonsa mitättömyyksiin tai täysin harhaan. Vastarintaliikkeen ongelmana on yksi historian suurimmista​ saduista ja täysin kritiikitön suhde kolmanteen valtakuntaan. Isänmaalliseksi itsensä tuntevan ihmisen tulisi herätä ajattelemaan omilla aivoillaan ja toimia omassa elämässään hyväksi havaitsemaan tavalla. Se miten kohtelee perhettään, läheisiään ja jokaista kohtaamaansa ihmistä on paljon tärkeämpää ja merkityksellisempää kuin torilla pidetyt palopuheet. Kautta historian Messiaan tai johtajan seuraaminen on johtanut ojasta allikkoon. En väitä että herääminen olisi helppoa on paljon helpompaa niellä valmiiksi pureskelu totuus/vale, mutta jos jaksat ponnistella ja heräät todelliseen maailmaan kykenet nousemaan oman elämäsi herraksi ja hylkäämään orjan osasi.

  Plusääni(2)Miinusääni(10)
  1. Sinulla se vain taitaa olla kritiikitön suhtautuminen Kolmannen valtakunnan vastaiseen propagandaan. Eikä politiikkaa tehdä vain olemalla siivosti ja asiallisesti kohtaamiensa ihmisten suhteen. Kyllä sitä edelleen tehdään palopuheilla yms. Omilla aivoillaan ajatteleva huomaa kyllä Vastarintaliikkeen olevan ihan oikeassa Kolmannen valtakunnan suhteen.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Jos luetun ymmärtäminen on tällä tasolla, ei järkevää keskustelua pääse syntymään. Kommentti ei ilmeisesti miellyttänyt tai et sitä kyennyt ymmärtämään koska keksit omasta päästäsi sanoja suuhuni. Kolmannen valtakunnan yhteiskuntajärjästelmän avoin tarkastelu vailla arvolatauksia oli pointtini. Yhtälailla valtamedian propaganda ja reliikin palvojien kritiikitön suhtautuminen aiheeseen on yhtä tuhoisaa sinänsä mainiolle aatteelle. Myös kansallissosialismin on kyettävä uudistumaan ja tunnustaa menneet virheet ettei niitä tarvitse toistaa. Siihen miten ihmisiä kohtaa/kohtelee pätee vanha viisaus ”jokaiselle ansionsa mukaan”. Voit itse päätellä onko se aina ”siivoa ja asiallista”. PS. Niinkuin totesin herääminen on tuskallista ja vaatii rohkeutta kyseenalaistaa omat luutuneet käsityksensä. Mitään muutosta ei tule tapahtumaan niin kauan kun ulkoistamme ajattelun jollekin toiselle ja tyydymme toisteleman kuluneita fraaseja.

    Plusääni(3)Miinusääni(8)
    1. Hyvin ilmaistu Mito Islam, itse olen huomannut myös että nämä kansallismielisiksi itseään kutsuvat täällä ovat liikkeellä kovin huonoin tiedoin niin historiasta kuin myös osittain nykyhetkestä. Täällä magneetissa myös joutuu tietyn porukan haukuttavaksi jos puhuu liikaa totuutta.

     Plusääni(1)Miinusääni(9)
    2. Sinun viestisi oli epämääräistä sillisalaattia. Kritiikistäsi Vastarintaliikettä vastaan ei saanut tolkkua. Et perustellut yhtään mitään. Kuinka ihmeessä voisi yleensä keskustella, jos ei esityksessä ole mitään selvää sanomaa. Ei tuo miltään keskustelunavaukselta kuulostanut.

     Ja vastauksessa sanotaan, että MMedian lukijat siis tietävät keskimääräistä vähemmän….

     Plusääni(7)Miinusääni(1)
 7. Pisti silmään tuo ” Todellinen vihollinen ”

  Oletteko aivan varmoja ketkä ovat niitä vihollisia ?

  https://www.henrymakow.com/documentary_highlights_nazi_so.html

  https://www.youtube.com/watch?v=RBMSk0R_TIM

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Soviet_Story

  Pankkiirit ovat rahoittaneet eri konflikteja jo hyvin kauan , se on heidän modus operandi.

  https://www.savethemales.ca/001583.html?_ga=2.55608365.728064793.1510197393-1424437275.1509938625

  https://www.henrymakow.com/did_stalin_help_fund_hitler.html

  Aivan nokkajemme edessä esim nyt viime aikoina on käynnissä yksi ”riitely” operaatio nimeltä Catalonia

  https://www.middleeastmonitor.com/20171003-senior-israel-official-supports-catalonia-secession-from-spain/

  https://www.middleeastmonitor.com/20171003-director-of-mossad-we-carry-out-thousands-of-operations-in-the-enemy-countries-every-year/

  Tarina ei varsinaisesti vielä kerro , onko Catalonian johto olleet vain ”hyödyllisiä idiootteja” jotka uhrataan, vai onko heidän tulevaisuus turvattu jollakin sopimuksella ?

  Nämä tahot pyrkivät kaikkialla Mailmassa toteuttamaan heidän Modus Operandiaan ,saamaan eri ryhmät ja osapuolet riitelemään keskenään kun ja jos se ajaa eliitin etuja, ja yleensä se ajaa.

  Esim antifa on selvästi yksi näistä pelinappuloista jota ohjataan eliitin tahoilta toteuttamaan riitelyä, vastakkainasettelua, Joten onko kenenkään mielessä käynyt se että näiden eri ryhmien toiminta on juuri sitä mitä eliitti heidän toivoo tekevän ?

  Riitely on = Command & Conquer , sitä käyttäen eliitti hallitsee ja manipuloi yksilöitä,ryhmiä ja valtioita tai Catalonian tapauksessa autonomista aluetta.

  Ainut kuva jonka saan kansallissosialismista , tai muista vastaavista on että ne ovat utopiaa käytännössä, koska ne ovat aina ohjattuja & illuminatin johtamia , Illuminatin luomaa dialectia. Natsismi oli alunpitäen jo tarkoitettukin häviävän . Vahvat statismiin perustuvat järjestelmät ovat olleet lähihistoriassamme vahvoja illuminaatin tuhoamiskoneita.

  ”It appears that the Illuminati control the world by funding and controlling both sides of every conflict. This is ”the Illuminati dialectic.” Conflict is just a charade designed to control and exploit humanity.”

  Henry Makow

  Itse pysyn kaukana jokaisesta ryhmittymästä jotka ovat ilmiselvästi olemassa toteuttamassa vastakkain asettelua/konfliktia , koska nämä kaikki tuppaavat aina olemaan enemmän tai vähemmän ohjattuja liikkeitä jotka toteuttavat Modus Operandi by Illuminati .

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. (alunperin kirjoitettu viikko siiten )

  Pisti silmään tuo ” Todellinen vihollinen ”

  Oletteko aivan varmoja ketkä ovat niitä vihollisia ?

  https://www.henrymakow.com/documentary_highlights_nazi_so.html

  https://www.youtube.com/watch?v=RBMSk0R_TIM

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Soviet_Story

  Pankkiirit ovat rahoittaneet eri konflikteja jo hyvin kauan , se on heidän modus operandi.

  https://www.savethemales.ca/001583.html?_ga=2.55608365.728064793.1510197393-1424437275.1509938625

  https://www.henrymakow.com/did_stalin_help_fund_hitler.html

  Aivan nokkajemme edessä esim nyt viime aikoina on käynnissä yksi ”riitely” operaatio nimeltä Catalonia

  https://www.middleeastmonitor.com/20171003-senior-israel-official-supports-catalonia-secession-from-spain/

  https://www.middleeastmonitor.com/20171003-director-of-mossad-we-carry-out-thousands-of-operations-in-the-enemy-countries-every-year/

  Tarina ei varsinaisesti vielä kerro , onko Catalonian johto olleet vain ”hyödyllisiä idiootteja” jotka uhrataan, vai onko heidän tulevaisuus turvattu jollakin sopimuksella ?

  Nämä tahot pyrkivät kaikkialla Mailmassa toteuttamaan heidän Modus Operandiaan ,saamaan eri ryhmät ja osapuolet riitelemään keskenään kun ja jos se ajaa eliitin etuja, ja yleensä se ajaa.

  Esim antifa on selvästi yksi näistä pelinappuloista jota ohjataan eliitin tahoilta toteuttamaan riitelyä, vastakkainasettelua, Joten onko kenenkään mielessä käynyt se että näiden eri ryhmien toiminta on juuri sitä mitä eliitti heidän toivoo tekevän ?

  Riitely on = Command & Conquer , sitä käyttäen eliitti hallitsee ja manipuloi yksilöitä,ryhmiä ja valtioita tai Catalonian tapauksessa autonomista aluetta.

  Ainut kuva jonka saan kansallissosialismista , tai muista vastaavista on että ne ovat utopiaa käytännössä, koska ne ovat aina ohjattuja & illuminatin johtamia , Illuminatin luomaa dialectia. Natsismi oli alunpitäen jo tarkoitettukin häviävän . Vahvat statismiin perustuvat järjestelmät ovat olleet lähihistoriassamme vahvoja illuminaatin tuhoamiskoneita.

  ”It appears that the Illuminati control the world by funding and controlling both sides of every conflict. This is ”the Illuminati dialectic.” Conflict is just a charade designed to control and exploit humanity.”

  Henry Makow

  Itse pysyn kaukana jokaisesta ryhmittymästä jotka ovat ilmiselvästi olemassa toteuttamassa vastakkain asettelua/konfliktia , koska nämä kaikki tuppaavat olemaan enemmän tai vähemmän ohjattuja liikkeitä jotka toteuttavat Modus Operandi by Illuminati .

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat