Yle-toimittaja Marko Hietikko naureskeli raudoitetun mielenosoittajan pahoinpitelylle

Monikulttuurisuusfanaatikkona profiloitunut Yle-toimittaja Marko Hietikko naureskeli sosiaalisessa mediassa tapaukselle, jossa käsiraudoitettu kansallismielinen mies pahoinpideltiin poliisiautossa.

Pahoinpitely sattui eilen itsenäisyyspäivän mielenosoituksen yhteydessä. Huumetaustainen äärivasemmistolainen Jari Laine hyökkäsi iltapäivällä kansallissosialistista Kohti vapautta –marssia vastaan, ja yhteenotto tallentui videolle.

Laine jäi yhteenoton jälkeen makaamaan liikkumatta maahan pitkäksi aikaa. Sen sijaan kansallissosialistiselle marssille osallistunut mielenosoittaja revittiin nopeasti maasta, raudoitettiin (videon kohta 1.00) ja vietiin poliisiautoon.

Maassa makaava Laine näkyy videolla olutvatsa paljaana kohdasta 4.55 alkaen. Kiinniotettu ruotsalaiskansallissosialisti puolestaan huutaa kohdassa 5.35 ”Hell Seger” eli ”Eläköön voitto”, johon mielenosoittajat vastaavat.

Tunnisteita 13A5 ja 13A4 kantavat poliisit repivät kansallissosialistin kohdassa 5.40 poliisiautoon.

Kohdassa 5.50 poliisi alkaa taputella isällisesti maassa makaavaa Jari Lainetta vatsaan ja pyytää häntä nousemaan pystyyn. Laine kertoo poliisille olleensa vastustamassa ”natseja”. Poliisille oli siis täysin selvää, että samaan autoon laitettiin kaksi vihamiestä, joista yhden kädet olivat vapaat ja toisen taas ei.

Poliisi käsittelee Lainetta täysin eri tavalla kuin kiinniotettua kansallissosialistia. Laine talutetaan rauhallisesti ilman rautoja poliisiautoon, jossa hän myöhemmin hyökkää niputetun mielenosoittajan kimppuun.

Videolta ei näy, ottivatko poliisit 13A5 ja 13A4 myös Laineen kiinni vai olivatko asialla eri poliisit. Selvää kuitenkin on, että viranomaiset syyllistyivät erittäin törkeään väkivaltaan rauhallista mielenosoitusta vastaan.

Jari Laine vatsa paljaana.
Jari Laine vatsa paljaana.
Poliisit viemässä marssia suojellutta kansallissosialistia maijaan.
Poliisit viemässä marssia suojellutta kansallissosialistia maijaan.

jarilaine3 jarilaine4 jarilaine5

Nautintoa väkivallasta?

Yle-toimittaja Marko Hietikko vaikutti saaneen sadistista tyydytystä pahoinpitelyuutisesta, sillä hän kirjoitti Twitteriin välittömästi: ”Ylpeää uhriutumista voittamattomilta kansallissosialisteilta?”

Hietikon viesti oli vastaus twiittiin, jossa äärivasemmistolaisen kerrottiin pahoinpidelleen puolustuskyvyttömän ihmisen. Hietikon mielestä oli hauskaa, ettei raudoitettu mielenosoittaja kyennyt suojautumaan.

Lokakuussa Hietikko esiintyi samassa poliittisessa tilaisuudessa aloitteellista väkivaltaa kannattavan äärivasemmisojärjestö Varisverkoston perustajajäsenen kanssa.

Koska Hietikko on töissä Yleisradiolla, me suomalaiset veronmaksajat elätämme häntä ja tuemme hänen poliittista kampanjointiaan.

 

Lue myös: Itsenäisyyspäivän marssi: valtamedian valheita ja poliisiväkivaltaa!

7 kommenttia

 1. Ei kannattaisi Hietikon paljon huudella, Karma puree persuksiin ennemmin tai myöhemmin.

  Mitä tulee poliisin toimiin niin tässä kohtaa rikottiin mm. poliisilain 1luku 1$, 1luku 2$, 1luku 3$, 1luku 4$, 1luku 5$, 1luku 6$. LIsäksi syyllistyttiin rikolaki 5luku 3$; vaihtoehtoisesti rikoslaki 5 luku 6$, rikoslaki 21 luku 6$, rikoslaki 5 luku 11$, rikoslaki 5 luku 13$, rikoslaki 21 luku 14$, rikoslaki 5 luku 15$, rikoslaki 25 luku 8$, rikoslaki 40 luku 8$, rikoslaki 40luku 10$.

  Noista voi sitten valita joko kaikki tai sopivimmat kun kannetta ryhdytään ajamaan. Jolleivat jo ihmisoikeusrkkomuksiin keskittyneet yritykset ole ottaneet yhteyttä ja ilmoittaneet halukkuuttaan ajaa asiaa. Mutta veikkaan että eivät ole.

  Plusääni(47)Miinusääni(0)
  1. Ja kun otetaan vielä huomioon että kyseessä on Ruotsin kansalainen ja Suomi on kaksikielinen maa niin hänellä on oikeus palkata asianajaja Ruotsista avustamaan itseään tulevassa oikeuskäsittelyssä. Ruotsinkielinen version Suomen lainsäädänöstä löytyy Finlexistä. Mutta jos käräjäoikeus ei ole ruotsinkielinen niin sitten tulee tulkeja vielä paikalle.

   Syytettyinä tullee olemaan kumiluoti-Jari, asiaan osallistuneet poliisit sekä Suomen valtio. Ja toivottavasti korvauksia haetaan yhteisvastuullisesti. Suomen valtio ne joutuu loppukädessä maksamaan koska epäilen ettei kumiluoti-Jari ole missään töissä.

   Korvauksia pitää vaatia jo nyt aiheutuneista vammoista, kivusta ja särystä sekä kärsimyksestä. MUTTA myös mahdollisesti myöhemmin aiheutuvista sairauksista ja haitoista. Tämä tarkoittaa sitä että kaveri saattaa päästä poliisien ja Jarin kustannuksella sairaaseläkkeelle. Sen myöntäminen Ruotsin lain mukaan kun on huomattavasti helpompaa kuin Suomen ääkärijärjestelmässä. Ja korvauksetkin ovat kokonaan toista luokkaa.

   Tästä tulee melko kallis paukku kun asianajaja ja henkilö saapuvat Ruotsista lentämällä Suomeen ja matkustavat takaisin. Ja kaikki kulut menevät käräjäoikeuden maksuihin koska ne ovat asian selvittämisessä syntyneitä kuluja. Ja kaikki on syytä maksaa.

   Poliisi ja yhteiskunta tekisi viisaasti jos nyt keräsi ison kolehdin kaverille ja löisi sen käteen. Ja sanoisi että kuitataan asia rahalla. Sellainen 15 000 – 20 000 olisi sopiva korvaus jotta asia jäisi niikseen. Johan lentolipuista tulee se 8000e ja oikeudenkäyntikulut päälle oin 10 000e. Säästettäisiin vaan suurelta vaivalta. Ja poliisit eivät saisi tuomiota mahdollisista virkarikoksista tai rikoslain mukaisesta toiminnasta. Tämä juttu kun menee varmasti korkeimpaan asti.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Poliisit syyllistyy ensimmäisessä kuvassa eläinsuojelurikokseen ,pahoinpitelemällä ylipainoisen hylkeen.

  Plusääni(44)Miinusääni(0)
 3. Myös Ylenanto radion tv-toimittelija hietsun hautuumaalta mielenosoitusiltana oli jotenkin sekaisin päästään. Hän aikoi sanoa suorassa lähetyksessä jotain isänmaallisista mielenosoittajista, mutta pyysi anteeksi kuulijoiltaan ja korjasi natseiksi. Heh. Kaiken lisäksi tämä poikanen myös väitti, että jotkut ovat pahoillaan siitä, että poliisi suojelee oikeistolaisia mielenosoittajia. Aika pöljä.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 4. No tämähän on hyvä tietää niin muistaa sitten hietikon kohdalla käyttää nippusiteitä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 5. Tässä jälleen todiste siitä miten YLE valitsee toimittajat poliittisin perustein. Ainoastaan Sirola-opiston käyneet demla-mädättäjät saavat toimittajan leipätyön. Sama koskee kaikkea muutakin valtamediaa. Onneksi kansa alkaa herätä valheseen jota on tuputettu vuosikymmeniä. Sitten on tämä suvakki-ryhmä joka haluaa elää kuplassa. He eivät halua herätä todellisuuteen, koska totuus ei olekaan sellainen mistä YLE ja muu vanhamedia uutisoi. On helpompi elää kuplassa ja valheessa. Elää kuten media ja hallitus sanoo olevan ”oikein”. Silloin leikkaukset ja säästöt ja verorahojen siirto kansalta mädättäjien taskuihin jää huomioimatta.
  Onneksi iso heiluri on jo heilahtamassa. Kaikki mädätys ja kusetus ja sen kätyrit tullaan kaivamaan esiin ja tuomiolle. Kukaan mädättäjä ei säästy Suomen kansan vihalta.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Hietikko ansaitsee tulla hakatuksi sidottuna kuin kulkukoira konsanaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat