Ylikersantti osallistui Pride-mielenosoitukseen: armeija mädätetään Nato-yhteensopivaksi

MV-lehti kysyi tänään, kenen palveluksessa ja missä tarkoituksessa aliupseeri Juho Pylvänäinen osallistui sotilaspuvussa mielenosoitukseen? Ylikersantti on vain vähän miehistön yläpuolella.

Aliupseeri Juho Pylvänäisen osallistuminen Pride-mielenosoitukseen oli vähemmän itsenäinen, kuin osallistuminen poliittiseen ohjaukseen armeijan saattamiseksi USA–Nato -henkeen yhteensopivaksi.

Kun Pylvänäisen kavereita ja tykkääjiä tarkastelee, hänen touhuunsa linkittyy iso kulttuurimarxistien verkosto.

Vähemmän maineikas amerikkalaismielinen everstiluutnantti Torsti Sirén jakoi ylikersantti Juho Pylvänäisen kuvan, ja kirjoitti sunnuntaina 3. heinäkuuta: ”Juholle kaikki kunnia. Esitaistelija rohkeudessaan.”

YLE-Svenskan entinen uutispäällikkö, nykyinen puolustusvoimien pääesikunnan tiedottaja Henrik Gahmberg on mukana Sirénin joukossa tykkäämässä touhusta.

Gahmberg on ylipäätänsä aina siellä, missä Sirén touhuaa. Kuten on myös pääesikunnan kyberpuolustussektorin johtaja Catharina Candoli, homosuhteessa elävä majuri (evp). Petri Ålander, valtioneuvoston kanslian tilannepäivystäjä Aleksi Roinila, majuri Paavo Kärnä ja Trafin johtaja kommodori evp. Kauko Lehtinen.

”Juho teki yksinkertaisesti historiaa. Edistys edistyy ja kehitys kehittyy ainoastaan rohkeilla teoilla.” (Sirén, 3.7.2016).

Pääesikunnan kyberpuolustussektori on tämän johtajan varassa: Catharina Candoli.
Pääesikunnan kyberpuolustussektori on tämän johtajan varassa: Catharina Candoli.
14202605

Helsinki Pride oli sionismin ja sadomasokismin juhla.

14202635 14202631 14202618 14202619 14202620 14202606

”Koko armeija Prideen!”

Suomen merivoimien kapteeniluutnantti, turvallisuuspäällikkö Joachim Rosenlöf, maasotakoulun majuri Paavo Kärnä ja nimikkeistökeskuksen johtaja majuri Juha Kurki tykkäävät kovasti Torsti Sirénin Pride-intoilusta.

Torsti Sirén on intoillut gay-aktivistien puolesta jo useita vuosia. Kesäkuussa 2012 Sirén hehkutti, että Amerikan Yhdysvallat on ottanut gay-aktivistit poliittiselle agendalleen.

10.8. 2012 Sirén esitti toivomuksen, että Suomen asevoimat osallistuisivat Pride-mielenosoitukseen. Pride-kulkueeseen osallistuminen on yhdysvaltalaiseen ulkopolitiikkaan sitoutumista, ja osoittaa sotilaallista yhteensopivuutta amerikkalaiseen käytäntöön.

Pride-mielenosoituksen jälkeen Juha Pylvänäinen kirjoitti Facebookissaan: ”Ihana Pride! Mulla oli eilen kunnia marssia Helsinki Pride -kulkueen keulilla yhdessä HeSetan pj Annu Kemppaisen, sekä tämän vuoden Pride-suojelija Silvia Modigin kanssa. Iso kiitos!”

Tämä ”kunnia” osoittaa, että mielenosoitukseen osallistuminen oli huolellisesti etukäteen suunniteltu hanke. Ylikersantti on aliupseerina armeijan pieniä ja vähäisiä, joten tällä kertaa Pylvänäinen tarjottiin poliittista ohjelmaa varten esille.

Yleisradion toimittaja Jessikka Aro, edellisen puolustusministerin erityisavustaja Patrik Gayer, somemajuri James Mashiri ja joitakin vuosia sitten Raamattuja seksilehtiin vaihtanut Setan aktivisti Tarja Koivumäki tykkäävät hankkeesta.

James Mashiri kirjoittaa: ”Well done! Respect and my sword and shield, if needed!”

homoaktivisti-768x438 Pride-768x562

Kuvakaappaus Juho Pylvänäisen Facebook-sivulta. Vain yksi esimerkki läheisestä vuorovaikutuksesta Jessikka Aron kanssa.
Kuvakaappaus Juho Pylvänäisen Facebook-sivulta. Vain yksi esimerkki läheisestä vuorovaikutuksesta Jessikka Aron kanssa.

Kritiikkiä

Tunnettu urheilumies, majuri Arjo Kaarre on hiukan vähemmän mädättynyt kuin monet hänen kollegansa.

Jatko-opintoja suorittava Kaarre ei ole mädättämisessä edennyt Torsti Sirénin vauhdilla, ja kysyy hiukan hilliten mielenosoituksiin osallistumista: ”Saako sotilaspuvussa osallistua mielenilmaukseen? Vai onko tässä sellaisesta kyse?”

Kaarre toki klikkasi tykkäämisen Facebookiin itse osallistumisen puolesta. Eihän sitä uskalla tehdä toisin, sillä muutenhan voisi tulkita, että upseeri on antiamerikkalainen!

Reservin ylivääpeli, Vääpelikillan johtokunnan jäsen Esko Sarkanen hiihtää perässä aina siellä, missä Torsti Sirén sanoo jotain ja kirjoittaa: ”Puolustusvoimat on hienosti olleet ihmisoikeuksien puolella.”

Näyttämölle nostettu aliupseeri Juho Pylvänäinen kirjoittaa Torsti Sirénille: ”Yksittäisiltä sotilashenkilöiltä pelkkää hyvää tähän mennessä. Sattui muuten sopivasti tämä aihe just uuden saapumiserän palvelukseenastumisen kanssa samoihin.”

Juho Pylvänäisen kommentista ovat tykkäämässä tietysti Torsti Sirén ja pääesikunnan kyberpuolustussektorin johtaja Catharina Candoli.

Majuri (evp) Petri Ålander pistää vaaleanpunaisia sydämiä ja kirjoittaa ”JEES!!! ”sekä ”HELEVETIN!!!! hienosti toimittu”.

Sitten hän paljastaa enemmän syistä, miksi ei ollut Pride-kulkuessa: ”Valitettavasti olin Lappeenrannassa mökillä saunomassa kyseiseen aikaan skottilaisen aviomieheni kanssa.”

 

Lue myös:

Pride – koko perheen juhla?
USA:n sotilastiedustelun ja informaatiosodan viranomainen Jessikka Aron työparina

11 kommenttia

 1. Jos kutsu tulee, niin en enää lähde näitä pystysaatanoita puolustamaan minkään vihollisen hyökkäykseltä, minkäänlaisella eleellä. Sama koskee vallassa olevaa vapaamuurariperustaista mätäklikkiä päättäjinämme.

  Sotilasvala on nyt minun osaltani peruttu.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Sotilasvala on voimassa ja sitä noudatetaan. Kun tarkkaan miettii niin asiassa ei ole ristiriitaa.

   Isänmaa ei näy ylläolevissa kuvissa. Sen sijaan kuvissa näkyy sionisteja, jotka ovat pukeutuneet isänmaallisesti, tosin vieraan isänmaan mukaisesti. Siksi en näe kuvissa omaa Isänmaatani ja en mitään puolustettavaa. Ei ristiriitaa. Tiedän kyllä, mitä puolustan ja sitä ei näissä kuvissa näy.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Sotilasvala on kerran vannottu ja sen mukaan eletään. Muu on isänmaanpetturuutta ja piste.

  Plusääni(4)Miinusääni(10)
 3. Jopa eräät sukupuolisesti poikkeavat suomalaiset pitävät homojen alakultuuria esittelevää Pride-kulkuetta pelkästään kielteisenä ilmiönä.
  http://mustaorkidea.blogspot.fi/2016/06/gay-pride-ja-pervot.html

  Tuolta kommenteista yksi helmi (siellä on muitakin hyviä kommentteja näillä ihmisillä) :
  Anonyymi29.6.2016 10.58

  ”Kysymys on pohjimmiltaan siitä, että marxilaiset käyttävät homoja ja muita vähemmistöjä omien poliittisten tavoitteidensa välineinä. Nythän suunta USA:ssa on se, että homoilla ei enää tee mitään, kun heillä on jo oikeuksia ja etenkin valkoiset homot ovat suorastaan vastapuolella, koska ovat väärän värisiä.

  Myös transihmiset ovat pian vasemmiston poistolistalla juuri sen takia, että he puolustavat sukupuolen biologisuutta ja usein nimenomaan myös puolustavat perinteisiä sukupuolikäsityksiä ja ehkä jopa perinteisiä sukupuoliroolejakin.

  Tämä ei millään tavalla palvele vasemmisto-marxilaisten tavoitteita, koska heidän ohjelmassaan tärkeää on luoda eripuraa yhteiskuntaan sen kaikilla tasoilla luomalla vastakkainasetteluja. Tämän takia halutaan asettaa vastakkain miehet ja naiset, työntekijät ja työnantajat, maahanmuuttajat ja kantaväestö, feministit ja tolkun ihmiset, ihmiset ja luonto, ihmiset ja eläimet – ja niin edelleen.

  Marxilaisuuden ytimessä on yhteiskunnan riitauttaminen sen kaikilta osin ja pyrkimys siihen, että tästä kaaoksesta aikaansaadaan sitten vasemmistolainen ylivalta. Kaikki vähemmistöt kelpaa vasemmistolle tämän tavoitteen ajamisen välineiksi. Itse he käyttävät tästä termiä intersektionaalisuus.”

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa ”kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli ”anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ⁶ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

   Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä ”antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Eliitin toimesta Suomi-Venäjä kaksoiskansalaisten rajaaminen pois armeijan tehtävistä:
  Tässä on kaksi oleellista pointtia;
  Tällainen päätös on täysin linjassa EU:n ja Naton valtiollisten hybridiuhkien torjunnassa,että Venäjän passin omaavat tullaan rajaamaan tulevaisuudessa pois tällaisista tehtävistä,tätä pidetään hyväksyttävänä yleisesti.
  Mutta samaan aikaan samaiset puolustusvoimat tunkee monikulttuuria Suomen armeijaan esim.mustilla ja muslimeilla,joita ei nähdä uhkana,ja joiden syrjinnästä nousisi iso meteli.
  Katsokaa tuoreen esitteen kuvaa ja slogania:”Maanpuolustus kuuluu kaikille”
  http://puolustusvoimat.fi/sata
  ”Eri tausta,sama tahti” – monimuotoisuus puolustusvoimissa
  http://puolustusvoimat.fi/documents/1948673/2267766/PEVIESTOS-Eri-tausta-sama-tahti-monimuotoisuus-puolustusvoimissa.pdf

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat