Nato, monikulttuurinen terrorismi, rasisminvastainen viikko

”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. Se oli todellisuutta ehkä 1800-luvulla, mutta nyt siirrymme 2000-luvulle. Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.”

Näin totesi juutalainen Nato-komentaja Wesley Clark, joka johti hyökkäystä kansallismielisiä serbejä vastaan 1990-luvun lopulla.

Aloin hiljattain kirjoittaa artikkelia Suomen Nato-yhteistyöstä sekä sen vaikutuksista tulevaisuuden pakolaispolitiikkaan. Ironisesti ”rasisminvastaiselle viikolle” osuneet terrori-iskut Brysselissä vain alleviivaavat aiheen ajankohtaisuutta.

Tämä artikkeli on kirjoitettu sillä oletuksella, että iskun takana todella ovat Israelin Yinon-strategian radikalisoimat laittomat siirtolaiset. On toki täysin mahdollista, että hyökkäykset on toteuttanut suurvalta itse, mutta maahanmuuttopoliittisen keskustelun kannalta tällä ei ole väliä. Aiheeseen palataan tulevina päivinä tarkemmin.

Hiljattain valtamedia uutisoi, että ainakin kolmannes kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista laittomista siirtolaisista katoaa ”maan alle” viranomaisia pakoon. Yhteiskunnalta piilossa elävien tunkeutujien verkosto on kuin aikapommi, joka uhkaa tehdä Suomesta seuraavan Brysselin.

Punaisen Ristin ja eliitin lobbaama ”rasisminvastainen viikko” on loistoesimerkki siitä, kuinka nopeasti ilmiöt kärjistyvät informaatioyhteiskunnassa. Eilen koko Suomi vielä kohisi Etelä-Afrikasta adoptoidun ”Valtterin” (täysin epäuskottavasta) bussitragediasta. Jopa valtakunnan ylirabbiini Sauli Niinistö kertoi järkyttyneensä helsinkiläisten bussikuskien ”rasismista”, vaikka puolet ammatinharjoittajista ovat itse maahanmuuttajia.

Seuraavaksi tuli kepeä ketsuppikohu, jonka siivellä ”rasismista” suivaantuneet city-liberaalit täyttivät sosiaalisen median ostamiensa Felix-tuotteiden kuvilla. Markkinointi & Mainonta –lehti kannusti kaikkia globaalikapitalisteja kampanjoimaan ahkerasti ”rasismia” vastaan. Ovathan laittomat siirtolaiset parasta orjatyövoimaa!

Suvaitsevaisuuskarnevaalit ja ketsuppihupailu tyssäsivät verisesti, kun uutiset viimeisimmästä monikulttuurisesta teurastuksesta kantautuivat Brysselin kaduilta.

Juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat kirjoitti maanantai-iltana, että ”meillä on lyhyessä ajassa räjähtänyt rasismiongelma”. ”Räjähdyksellä” viitattiin tietysti suomalaisiin, jotka ovat protestoineet sitä vastaan, että heidän hyvinvoinnista leikataan jatkuvasti, jotta kasvava tunkeutujapopulaatio saisi nauttia sosiaaliyhteiskunnan kaikista ilmaisista hedelmistä.

HS:n ”räjähdysartikkelia” jakoi sosiaalisessa mediassa muun muassa Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, joka sekin ajaa globaalikapitalistien orjatyövoimahanketta.

brysseltat brysselkokoomus

Todellisuus räjähtää päin näköä

Pian ”räjähdys” kuitenkin konkretisoitui Erkon imperiumille erittäin kiusallisella tavalla.

Vielä pari päivää aiemmin Brysseliin muuttanut Toivo Sukari oli ehtinyt esitellä Iltalehdelle luksusasuntoaan ja hehkuttaa: ”Vapaa liikkuvuus Euroopassa on hieno asia. Me selviämme pakolais- ja maahanmuutto-ongelmista kyllä. Muualta muuttavat tuovat osaamista ja väriä Suomeenkin.”

Monikulttuurisen Euroopan uusi väri on verenpunainen. Terrori-iskut eivät ole tietenkään saaneet käännettyä globaalikapitalistien kelkkaa. Esimerkiksi Keskustanuoret ja Kokoomus reagoivat iskuihin nopeasti, syyttäen alkuperäisväestön ”rasismia” yhteiskunnan ongelmista. Kuinkas muutenkaan.

Tympeä, mutta maininnan arvoinen yksityiskohta kansainväliseen ”rasisminvastaiseen” hysteriaan syntyi Ranskassa, jossa juutalaiset lobbaajat omivat teemapäivän jälleen itselleen. Ranskan hallitus ilmoitti haaskaavansa miljoonia euroja uuteen ”rasisminvastaiseen” hankkeeseen muun muassa siksi, että ”antisemitismi” maassa on nostanut päätään. Ilmaista rahaa juutalaisille.

Ranskan hallituksen ensimmäinen taidonnäyte oli fiktiivinen videosarja, jossa pahat valkoiset rasistit esimerkiksi töhrivät juutalaisten rakennuksia ja potkivat maassa makaavia juutalaisia. Videot olivat ohjaajansa ja upporikkaiden juutalaisten painostusjärjestöjen mielikuvituksen tuotetta, mutta mitäs pienistä: ”Ne olisivat voineet tapahtua.


Erityisen hirtehisiä ”rasisminvastaisista” videoista teki kuitenkin se, että Ranskassa juutalaisia on viime vuosina itse jäänyt kiinni rikoksista, joista hallitus syyttää nyt ”valkoisia rasisteja”. Vuosi sittten poliisi sai kiinni itse teossa 73-vuotiaan miehen, joka oli töhrinyt ihmisten autoja maalaamalla niihin sanan ”juutalainen”. Kiinniotettu ja hänen vaimonsa olivat itse tehneet aiemmin poliisille rikosilmoituksia kohtaamastaan ”antisemitismistä”.

”Antisemitististen” viestien kirjoittaja olikin itse juutalainen, joka uskoi voivansa edistää omia poliittisia päämääriään syyttämällä ranskalaisia juutalaisvastaisuudesta.

Mitä taas tulee hallituksen tuottamaan pahoinpitelyvideoon, niin se olisi ollut realistisempi, mikäli hyökkääjät olisi esitetty Jewish Defence League –terroristijärjestön (1, 2, 3) jäseninä ja uhri esimerkiksi palestiinalaisaktivistina. Mutta juutalainen rasismi ja poliittinen väkivalta ovat tabuja, joihin ei saa koskea varsinkaan ”rasisminvastaisena päivänä”!

Nato ja ääri-islamistinen terrorismi

Mutta se ”rasisminvastaisen” teemaviikon kaksinaismoralismista. Miten maahanmuuttajaväkivalta liittyy Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan?

Euroopan maahanmuutto- ja ulkopoliittinen korruptio ruokkivat toisiaan. Länsi ja Nato suojelevat Yhdysvaltojen ja Israelin ylivalta-asemaa käymällä järjettömiä sotia erityisesti arabivaltioita vastaan.

Tuhoamalla perinteiset yhteiskuntarakenteet ja raiskaamalla paikallisväestön länsi luo pakolaisvirtoja ja loistavia värväystilaisuuksia Islamic Staten (IS) ja al-Qaidan kaltaisille terroristijärjestöille.

Kun Eurooppaan tunkeutuneet ääri-islamistit rakentavat tänne terroristisoluja ja murhaavat valkoisia siviilejä, vaatii eliitti lisää ajatusrikoslakeja, kireämpää aselainsäädäntöä ja poliittisen itsenäisyyden myymistä EU-liittovaltiolle. Sama kaava toistuu jokaisen terrori-iskun jälkeen. Eliitin mukaan globalismin ja sionismin synnyttämiä tauteja ei paranneta sulkemalla rajoja vaan lisäämällä globalismia ja sionismia!

Eliitti on siis tietoisesti luonut Euroopan terrorismi- ja pakolaisongelman, jota se käyttää nyt kyynisesti hyväkseen kahmiakseen entistä enemmän poliittista vaikutusvaltaa itselleen. Silmittömän maahanmuuttajaväkivallan säikäyttämä vaalikarja ei hämmennyksen keskellä näe kokonaiskuvaa, vaan on valmis luovuttamaan lopunkin itsenäisyytensä ja yksityisyydensuojansa ystäväksi tekeytyneen vihollisen käsiin.

Laajenemiskiimainen Nato tulee käyttämään Brysselin synnyttämää turvallisuustyhjiötä hyväkseen. Eliitin lakeijat suurten sanomalehtien toimistoissa tulevat väittämään, että vain sotilaallinen liittoutuminen tulee pelastamaan Suomen kaaokselta.

Lehdistö tulee sivuuttamaan kokonaan sen, että esimerkiksi Nato-maa Turkki tukee valtavirtaistenkin tutkijoiden mukaan IS:n ja al-Qaidan kaltaisia terroristijärjestöjä muun muassa Syyriassa.

bryssel3
Tunnelmia Brysselistä.

bryssel1 Armed-police-stand-guard-near-the-scene-in-Belgium-619748

Nato vaatii vapaata maahanmuuttopolitiikkaa

Nato ei tule rankaisemaan esimerkiksi Turkkia IS:n tukemisesta, koska terrorismin torjunta ja rauhan ylläpitäminen eivät ole Naton todellisia tehtäviä.

Sen ainut tehtävä on taata Yhdysvaltojen ja Israelin ylivalta maailmanpolitiikassa, ja mikäli ääri-islamistiset terroristit ovat tässä avuksi, tulee Naton jäsenten tuki terroristeille jatkumaan vastaisuudessakin.

Internetin ansiosta tieto Nato-maiden ja näiden liittolaisten avusta ääri-islamisteille on levinnyt laajalle. Tämä on ollut sotilasliitolle kivulias julkisuustappio, minkä vuoksi se aloitti viime syksynä propagistisen vastaiskun.

Lokakuussa Nato ilmoitti ”epäilevänsä”, että ”muukalaisvihaa lietsotaan Euroopassa järjestelmällisesti”. Toisin sanoen Naton mukaan maahanmuuttovastaisuus ei johdu maahanmuuttajien käytöksestä vaan pahantahtoisten agenttien provokaatioista. Hieno salaliittoteoria. MTV3 kirjoitti:

”Sotilasliiton strategisen viestinnän keskuksen johtaja sanoo, että eri maissa tehdyt havainnot kertovat jonkin tahon koettavan vaikuttaa mielipiteisiin Euroopan alueella. Yhtäläisyyksiä on havaittu esimerkiksi siinä, minkä tyyppistä vihamielinen aineisto on ja kuinka sitä levitetään.

Lehden [Dagens Nyheter] mukaan pakolaiskriisi on tarjonnut runsaasti sytykkeitä muukalaisvihalle ja rasismille. Se kirjoittaa myös, että Naton informaatiosodan asiantuntijat koettavat parhaillaan selvittää, mikä taho on järjestäytyneen vihakampanjoinnin takana.

Nato siis pitää maahanmuutovastaisuutta yhtenä hybridisodankäynnin menetelmänä. Maahanmuuttovastaiset kansalaiset ovat sotilaallisia uhkia Naton silmissä. Mikäli Suomi saataisiin peloteltua sotilasliiton jäseneksi, koittaisi maahanmuuttokriittisille toisinajattelijoille kuumat paikat.

Nato on surfannut myös kuumimman poliittisen trendin harjalla ja syyttänyt Venäjää Euroopan pakolaiskriisistä (1, 2, 3). Muistattehan, Venäjä hyökkäsi Irakiin ja Libyaan sekä sytytti Syyrian sodan. Eikö niin? Näin naurettava valehtelu on mahdollista vain siksi, että toistaiseksi kaikki suuret sanomalehdet ja televisiokanavat ovat suostuneet mukisematta Israel-alisteisen maailmanpolitiikan pelinappuloiksi.

Esimerkiksi Magneettimediaa vastaan antisionismimme vuoksi hyökännyt Kalevan entinen päätoimittaja Markku Mantila kertoi pari viikkoa sitten Turun Sanomille, että valtioneuvosto seuraa ”tosissaan” Nato-vastaista nettikeskustelua. Sionismi, vapaiden rajojen maahanmuuttopolitiikka ja Nato ovat punoutuneet Mantilan maailmassa tiiviisti yhteen.

Mikäli kansanviholliset eivät omistaisi mediaa, koko maailma olisi nauranut kippurassa esimerkiksi Nato-komentaja Philip Breedlovelle, kun tämä väitti naama peruslukemilla, että ilman Bashar al-Assadia ja Vladimir Putinia Euroopalla ei olisi pakolaisongelmaa!

Brussels_Maalbeek-_3598970b brusselssplit1_3598938b

Nato rakennettiin murskaamaan nationalismi

Euroopassa Naton laajenemispyrkimykset ja tämän synnyttämä näennäinen suurvaltojen vastakkainasettelu on tarjonnut eliitille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia purkaa valtioiden itsenäisyyttä.

Esimerkiksi Venäjän ja EU:n ”välien kiristyminen” Ukrainassa on antanut molempien osapuolten hallituksille hyvän tekosyyn keskittää poliittista päätöksentekoa ja rajoittaa kansalaisten poliittisia vapauksia. Kumpikaan osapuoli ei ole edes yrittänyt torjua esimerkiksi terrorismiongelmaa määrätietoisella maahanmuuttopolitiikalla. Kaikki uho on kansan edun vastaista teatteria.

Idän sotahaukoille Suomen Nato-jäsenyys olisi onnenpotku, sillä se tarjoaisi oivan syyn jatkaa poikkeustilapolitiikkaa.

Eniten Suomen Nato-jäsenyydestä kärsisi Suomi itse. Selkein uhkakuva olisi tietysti tilanne, jossa Venäjän ja lännen välille syttyisi sota, jolloin olisimme auttamatta tykinruokaa.

Nato muodostaa myös toisenlaisen uhan. Sotilasliitto itse myöntää, että sen tärkein tavoite on alusta asti ollut taistella itsenäisiä ja kansallismielisiä valtioita vastaan. Naton tehtävä on murskata Libyan tavoin kaikki maat, jotka ajavat omaa etuaan ylikansallisen pankkimonopolin sijaan:

”Usein sanotaan, että Nato perustettiin vastauksena Neuvostoliiton uhalle. Tämä on totta vain osaksi. Todellisuudessa Naton luominen oli osa paljon laajempaa hanketta, jolla oli kolme tavoitetta:

1. Neuvostoliiton leviämisen estäminen

2. Kansallismielisen militarismin uudelleenheräämisen estäminen tuomalla suuri määrä amerikkalaissotilaita Eurooppaan

3. Tukea Euroopan poliittista yhdistymistä [siis liittovaltiohanketta. Suom. huom.]

Sotilasliiton alkuperäisiä tavoitteita ei välttämättä lausuttu ääneen, mutta kaksi niistä pitävät edelleen, Neuvostoliiton kaaduttuakin. Naton tehtävä on estää militantin nationalismin nousu, levittää demokratiaa ja ajaa Eurooppaa kohti poliittista yhdistymistä.”

Nato on siis Suomen itsenäisyyden suurimpien uhkien, kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden ja EU:n, aseistettu siipi. Nato on julistanut tavoitteikseen nationalismin tuhoamisen ja eurooppalaisen liittovaltion luomisen.

Olemme nähneet, miten Lähi-idälle on käynyt, kun Nato on vienyt sinne ”demokratiaa”. Nyt Naton vaalima antinationalistinen liberalismi on ajamassa Eurooppaa vastaavaan kaaokseen.

Liekö ihme, että liberalismia ja rahoitusmarkkinakapitalismia aseellisesti levittävä Nato onkin nauttinut Euroopassa suurinta kannatusta juutalaisten keskuudessa. Juutalainen JWeekly kirjoitti jo 1997, kuinka Nato tukee Euroopassa asuvien juutalaisten intressejä:

Keski-Euroopan juutalaiset pitävät Natoa selviytymisensä avainkysymyksenä.

Juutalaisjohtajat Itä- ja Keski-Euroopassa uskovat, että Naton laajeneminen olisi hyvä tapa ankkuroida heidän asuinmaansa osaksi länttä. Nato-jäsenyys tulisi heidän mukaansa demokratisoimaan aluetta ja turvaamaan juutalaisten tulevaisuuden.

’Nato-jäsenyys ja erityisesti [tuleva] EU-jäsenyys tulevat helpottamaan maahanmuuttoa. Lisää juutalaisia muuttaa tänne ja juutalaispopulaatio tulee kasvamaan,’ sanoi Tomas Kraus, Tšekin tasavallan juutalaisyhteisöjen liiton johtaja.

[…]

Puolan juutalaisyhteisön johtajat ovat ottaneet kantaa erityisen selkeään sävyyn viime kuussa. Jerzy Kichler, Puolan juutalaisliiton tuore 49-vuotias johtaja, teki julkilausuman, jossa vaadittiin Puolan liittämistä Natoon.

Samaan aikaan American Jewish Committeen johtoryhmä tapasi New Yorkissa ja teki myös julkilausuman, jossa hekin vaativat Puolan liittämistä Natoon.”


Video: Ainut keino pelastaa Eurooppa on suurvalloista riippumaton kansallismielisyys.

Kohti monikulttuurista Nato-Suomea?

Suomen tilanne ei pitkään aikaan ole ollut niin uhkaava kuin nyt. Läpensä sionistinen Perskeko-hallitus ei ole edes yrittänyt peitellä Nato-rakkauttaan.

Amerikan presidentinvaalikisaan osallistuva, juutalaisessa Lehman Brothers –rikollispankissa työskennellyt John Kasich käytti Suomea keppihevosenaan Nato-väittelyssä helmikuussa:

”Hyökkäys Natoa vastaan, tekaistuna mistä tahansa venäjää puhuvan väestön tekosyystä, joko Nato-maihin tai Suomeen tai Ruotsiin, tulee olemaan hyökkäys meitä vastaan. Ja minusta meillä on mahdollisuus Amerikkana laittaa jotain todella suurta jälleen yhteen.”

Kasichin uhosta uutisoivat innoissaan niin Kokoomuksen kuin Perussuomalaistenkin puoluelehdet.

Perussuomalaisten Suomen Uutisiin aiheesta kirjoitti julkisionistinen kansanedustaja Simon Elo, joka matkusti Yhdysvaltoihin asti selvittääkseen, miten Israel-lobbyn rahoilla toimiva presidenttisirkus toimii. Elon puolue Perussuomalaiset kannattaa Suomen liittämistä Natoon, vaikka äänestäjien reaktioita pelkäävät puoluepomot eivät ole tätä mielellään sanoneet suoraan.

Viimeksi Suomen Nato-yhteistyö nousi näyttävästi lööppeihin, kun selvisi, että yhdysvaltalainen hävittäjälaivue saapuu tänä keväänä harjoittelemaan Rissalaan yhdessä Suomen ilmavoimien kanssa. Näin Suomi heittää bensaa suurvaltapolitiikan liekkeihin.

Perussuomalaiset, Kokoomus ja muut maanpetokselliset ”konservatiiviset” ryhmät väittävät mielellään, ettei pieni Suomi pärjää yksin. Siksi on liittouduttava vahvojen kanssa. Ja koska Venäjä on historiallinen vihollisemme, ovat Amerikka ja Nato ainoat vaihtoehdot. Tämä on klassinen ”pienemmän pahan” periaate, joka ei kestä kriittistä tarkastelua.

Amerikkalaiset joukot tulevat järjestämään kolme harjoitusta Suomen maaperällä kevään ja kesän aikana. Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö pimitti tiedon harjoituksista viimeiseen asti, mikä raivostutti jopa monia poliitikkoja.

Ukraina-teatteri on oivallinen tekosyy vahvistaa sotilasliiton ja Yhdysvaltojen läsnäoloa Suomessa. Juuri Euroopan itäiset maat (joksi Suomi toisinaan luetaan) ovat herättäneet viime kuukausina eniten ahdistusta vapaata maahanmuuttoa lobbaavissa amerikkalaispankeissa.

Naton tehtävä on pitää eurooppalaisten maiden rajat auki ja nationalismi kurissa. Nato on ilmoittanut pitävänsä maahanmuuttokriittisiä kansalaisia vihollisinaan ”informaatiosodankäynnissä”. Mikäli Suomi päättäisi sulkea rajansa ja irtaantua EU:sta, sallisivatko Nato ja Yhdysvallat sen? Onko edessä uusi vapaussota?

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös: Suomen puolustusvoimat ajetaan alas kansainvälisen riippuvuuden lisäämiseksi

11 kommenttia

 1. Valtaapitävien maanpettureiden (poliitikkojen lisäksi mukaanluettuina esim. maahanmuuttovirasto ja monet muut viranomaistahot) ja heitä tukevan valheellisen, läpimädäksi korruptoituneen valtamedian sota valkoihoista väestöä kohtaan, ei vain Suomessa vaan suurimmassa osassa läntistä maailmaa.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Pääsiäis-saagaa mukaillen , niin kuin Juudas petti Jeesuksen , niin samoin on nuo mainitsemasi instituutiot ovat vuosien varrella pettäneet tämän kansakunnan ja sen kansalaiset. He ovat hajoittaneet kansakuntamme yhtenäisyyden , jotta maamme voidaan antaa saalistajille.

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
 2. `Ja että sinä näit jalkain ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen (hbr. פלג = palag = jaettu, epäyhtenäinen, ositettu, lohkonainen) valtakunta; kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niin kuin sinä näit rautaa olevan saven seassa` (Dan 2:41).

  Finanssi- ja poliittinen eliitti tulee epäonnistumaan Euroopan federaatiohankkeessaan.

  Eurooppa oli aikaisemmin rikas ja vahva monikulttuurinen maanosa, joka oli kansallisvaltioista muodostunut kokonaisuus. Mutta nyt se on hajanainen, epäyhtenäinen, jaettu, ositettu tai lohkottu valtakunta (unioni). Siinä on voimaa, mutta siinä on myös heikkoutta.

  Avoimien ovien maahanmuuttopolitiikka hajotti Euroopan yhtenäisyyden. Euroopan federaatiohanke olisi onnistunut, mikäli unionin integraatio olisi ajettu läpi ennen avoimien ovien maahanmuuttopolitiikan toteuttamista.

  Ennen aikojaan toteutettu avoimien ovien maahanmuuttopolitiikka nostatti eurooppalaisissa nationalistiset ihanteet ja kansallismielisyyden. Tämä tulee johtamaan demokratian kriisiin ja avaamaan ovet kaiken aikaa kasvavalle anarkismille.

  Mikäli unionin federalisointi olisi toteutettu rikkaan eurooppalaisen monikulttuurisuuden pohjalta, se olisi onnistunut; silloin kun Eurooppa oli vielä monikulttuurinen, jokaisella maalla oma kulttuurinsa. Mikäli vallitsevaa monikulttuurisuutta olisi vielä tuettu, Euroopan federalisointi olisi mennyt sitäkin helpommin läpi.

  Mutta nyt avoimien ovien maahanmuuttopolitiikka tuhoaa tehokkaasti alkuperäisen eurooppalaisen monikulttuurisuuden. Tähän Euroopan federalistinen integraatiopolitiikka kaatui, eikä se enää siitä nouse, vaan se on muuntuva päättäjille vaikeasti hallittavaksi sekakulttuuriksi, jossa kaikki ovat yhtä ja yksi kaikkia vastaan.

  `Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niin kuin ei rautakaan sekaannu saveen` (Dan 2:43).

  Hajanaisuuden tilaan saatettu Euroopan Unioni tullaan toki ajamaan kansainvaellusten aikaa muistuttavaan käymistilaan. Mikäli tähän on pyrittykin, niin nostan hattua, totta tosiaan siinä tullaan onnistumaan. Mikään kansanryhmä ei tule koskaan kotoutumaan, vaan tulee tapahtumaan juuri päinvastoin, sillä juuriltaan revityt siirtolaiset tulevat näyttämään meille närhenmunat:

  `Sillä kansa (etnos = kansanryhmä) nousee kansaa (etnos = kansanryhmä) vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin` (Mat 24:7).

  Kansanryhmä kansanryhmää vastaan tarkoittaa myös sisällissotia oman maan kansalaisten kesken ja tähän eurooppalaisia kansoja juuri nyt yllytetäänkin.

  Näillä näkymin Suomi tulee häviämään maailman kartalta. Todellisuudessa Suomea ja suomalaisuutta ei enää olekaan, sitä vain monet eivät vielä huomaa tai ole huomaavinaan. Mutta tulee koittamaan totuuden päivä ja se on silmien avaamisen päivä se.

  Tarkkailkaa presidenttien ilmeitä ja heidän elonkehäänsä (älkää uskoko uutisointiin, missä kuollet julistavat kuolleille):
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032221310920_uu.shtml

  Lähi-Idän ja Kaukasuksen siirtolaisten reitti pohjolaan on huomattavasti lyhempi Venäjän kautta kuin perinteinen reitti Euroopan kautta. Se on suorin tie Suomeen ja Suomi on ensimmäinen eurooppalainen maa, joka ottaa vastaan siirtolaiset, joutuu kirjaamaan heidät ja siten he jäävät tänne.

  Halutessaan, osoittaakseen voimansa, Venäjä voi vastata Euroopan asettamille talouspakotteille lähettämällä Koillis-Euroopan unionimaahan, Suomeen, milloin tahansa, vaikkapa 5000 siirtolaista per päivä kymmenen päivän ajan ja näin se vain noudattaisi kansainvälisiä sopimuksia ja lakeja. Tämäkin olisi vain rahtunen siitä rahvaasta, joka sillä on reservissä, eikä se edes vähenisi.

  Pohjoismainen yhteistyö perustuu petokseen Suomea kohtaan, joten sieltäkään ei tule apu.

  Näyttävää false flagia odotellessa kun Suomea pelotellaan liittymään NATOon.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 3. Globaali sionistieliitti ja sen lakeijat ovat jo onnistuneet kaikissa tärkeimmissä tavoitteissaan Euroopassa, jopa loistavasti.

  Ensinnäkin, Eurooppa on jo nyt sosiaalisesti, taloudellisesti ja yhteisöllisesti murskattu. Kun Elysium, Israel, on aidoilla ja muureilla suojattu, ja äärimmäisen väkivaltaisen, brutaalin sotakoneiston sateenvarjon alla, niin samaan aikaan Eurooppa makaa maassa, avoimien rajojensa kanssa ja sitä potkii kaikki maailman roskaväki aamusta iltaan. Uhri vuotaa verta ja sitä raiskataan, solvataan ja sen päälle syljetään, mutta uhri kiittää vedet silmissä raiskaajaansa ja vaatii lisää sitä samaa.

  Samaan aikaan Elysiumin sionistiväki nauraa ja pilkkaa Euroopan valkoista ihmistä ja valjastaa kaikki voimansa siihen, että Euroopan hyvää tarkoittavat idiootit tuhoavat viimeisenkin kansallismielisen vastarinnan omissa maissaan.

  Kristityillä, ja yleensäkin valkoisilla ihmisillä, ei ole mitään syytä vihoitella muslimien kanssa, mutta sionisti elää siitä, että kaikki muut vihaavat toisiaan ja sionisti operoi samalla muiden maissa, tämän vihan sateenvarjon alla. Tämä Mossadin organisoima ”terrorismi” on Mossadin tunnuslauseen mukaista: ”You shall have war with deception” tai jotakin muuta sionistisontaa.

  Jos muslimit ja valkoiset ihmiset saisivat elää ilman Elysiumin porttojen propagandaa niin he löytäisivät hetikohta toinen toisensa ja näkisivät, että on vain yksi vihollinen: Elysiumin portto. Kun siitä päästään, niin muslimien ja valkoisten välillä olisi rauha. Kestävä sellainen.

  Mutta nyt on yksi Elysium, Valitun Kansan maa, josta käsin operoidaan: Irak, Libanon, Libya, Syyria, kohta ehkä Iran. Kuin demoni Elysium operoi ja kaikki sen naapurit palavat, kaikissa maissa on helvetti irti, kaikkia pitää pommittaa, kaikkien pitää lähteä Eurooppaan pakoon. Samaan aikaan Elysiumin kaksoispassimaanpetturit suoltavat saastaisista suistaan propagandaansa: ”Ei pidä antaa pelolle sijaa!”, kun omassa maassa Valittu Kansa tappaa heti, kylmästi, jos joku uhkaa katkaista hiuskarvankin yhdenkin Valitun päästä.

  On vain yksi vihollinen, yksi demoni: Se on oikean Elysiumin kansa, joka elää keskellämme, se puhuu mm. Pressiklubissa, joka viikko se solvaa meitä ja samalla muuraa omat rajansa. Siellä on demoni, siellä on vihollinen.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 4. Pitkänäperjantaina voi tykittää hieman synkemmin.

  Vaadin ehdottomasti kaikille suomalaisille oman maansa maanpettureille, kaksoispassimaanpettureille Elysiumista ja yleensäkin yhteiskuntaamme mädättäville voimille samaa kohtaloa kuin tämän maailman ceaucesuille. Ei mitään sääliä. Ei pienintäkään.

  Nyt ollaan joukolla itketty jonkun valtterin kokemaa tai kokemaksi luultua ”rasismia” ikään kuin tämä olisi jonkinlainen ongelma.

  Samaan aikaan australialainen TV-ryhmä kävi Ruotsissa Rinkebyn lähiössä kuvaamassa somalien ”sopeutumista”. Filmi on nähtävillä esim. Youtubessa.

  Filmi näyttää AIDON RASISMIN eli sen, kuinka vähälahjaiset, äärimmäisen aggressiiviset somalit käyvät välittömästi kuvausryhmän kimppuun, hakkaamalla ja pahoinpitelemällä. Ei huudella, ei olla ”inhottavia”, vaan hei hakataan ja pahoinpidellään.

  Tätä ei yksikään (kohta toivottavasti lyhydynnokassa roikkuva) YLE:n maanpetturitoimittaja tai joku kulttuurimarxistinen sionistien nuorassa hyppivä ”tutkija” ei tuonut esiin ajankohtaisohjelmassa.

  Kun pikkupoika äitinsä ohjeistuksella kertoo kärsimästään kuvitellusta rasismista niin presidenttiä myöten vaaditaan kansaamme nöyrtymään. Mutta kun kaltaisiamme kohdellaan kuin epäihmisiä niin hiljaisuus vallitsee.

  Minä vaadinkin näille kaikille maamme ja kansamme pettureille Ceaucescun kohtaloa. Ei enempää, ei vähempää.

  He tietoisesti halveksivat omaa kansaansa, vihaavat omaa kansaansa, sulkevat silmänsä oman kansansa kokemasta vääryydestä. He tekevät sen rahasta, vallasta, medianäkyvyydestä. He haluavat olla muita ”parempia” sillä hinnalla, että heidän oma kansansa mataa maassa ja sitä solvataan, sitä raiskataan, sen päälle syljetään.

  On aika nousta ylös kurjuuden alhosta ja tehdä se, minkä vapaa mies on aina sorron alla tehnyt. Nämä maanpetturit eivät ansaitse oikeudenkäyntiä, heitä on jo kuultu, he ovat jo sanansa sanoneet. Heidän kohtalonsa on heidän kirjoittamansa, he ovat sen itse muokanneet halveksimalla kansaa, joka maksaa heidän huvinsa.

  Amen.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Siis juutalainen rappari Niinistö räyhäsi jonkun Valtterin valheista, mutta ei piittaa suomalaislapsista, joita mamujengit kiusaavat ja pahoinpitelevät rasistisista syistä kouluissa ja jo päiväkodeissa. Vanhemmat yllyttävät ja päivähoitajat ja opet sallivat kaiken. Itse asiassa Niinistön isäntä on käskenyt Niinistöä juuri toiminaan suomalaisten ja suomalaislasten pään menoksi

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
 5. Jos muslimit ja valkoiset ihmiset saisivat elää ilman Elysiumin porttojen propagandaa niin he löytäisivät hetikohta toinen toisensa ja näkisivät, että on vain yksi vihollinen: Elysiumin portto. Kun siitä päästään, niin muslimien ja valkoisten välillä olisi rauha. Kestävä sellainen. http://www.area51aliens.org

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat