16 luonnonmukaista antibioottia ja antibakteerista ainetta, joiden tulisi löytyä jokaisesta kodista

Jokaisen tulisi pitää luonnon omat antibiootit käden ulottuvilla. Poikkeustilan sattuessa lääkehuolto ei välttämättä toimi. Silloin nämä aineet tulevat erityiseen tarpeeseen.

 

 1. Oreganoöljy

  Oreganoöljy on mielestäni yksi parhaimmista antibioottisista yrteistä. Aine on erittäin väkevää. Kun valmistetaan oreganoöljyä, yhteen paunaan tarvitaan 1000 paunaa oreganoa.

  Tutkimusten mukaan: Georgetownin yliopiston tutkimuksessa oreganoöljyä lisättiin Stafylokokki-bakteeriviljelmään. He havaitsivat, että pienetkin määrät toimivat yhtä tehokkaasti tavanomaiset antibiootit. Journal of Medicinal Food -lehdessä raportoitiin tutkimuksesta, missä oreganoöljy hillitsi kasvua viidellä haitallisella bakteerilajilla. Vaikutus oli erityisen tehokas E. colia vastaan.

  Oreganoöljy sisältää kahta aktiivista ainesosaa – karvakrolia ja tymolia. Tri Axe kertoo verkkosivuillaan karvakrolin hoitavan, tai lievittävän bakteerien aiheuttamia tulehduksia, sieni-infektioita, parasiitteja, viruksia, tulehdusta, hiivainfektioita ja kasvaimia. Eri lähteet suosittelevat oreganoöljyä nautittavan korkeintaan 2-4 viikon jaksoissa. Henkilökohtaisesti suosittelen käyttöä pillerimuodossa, voimakkuutensa vuoksi. Pidän Gaia -tuotesarjan oreganoöljystä. Oreganoöljyllä on myös viruksia ja sieniä tappava vaikutus.

 2. Oliivinlehti

  Oliivinlehti on oliivipuun lehti. Kyseessä on erittäin suosittu yrttipohjainen vaihtoehto tavanomaisille antibiooteille.

  Tutkimusten mukaan: Vaikka joidenkin tutkimustulosten mukaan oliivinlehti ei sovellu yleisantibiootiksi, se hillitsee haitallisten suolistobakteerien sekä antibioottiresistenttien MRSA bakteerien kasvua. Oliivinlehtiuutteella on myös viruksia ja sieniä tappava vaikutus.

 3. Valkosipulinkynsi

  Valkosipulinkynsi sisältää runsaasti antioksidantteja. Yksi parhaiten tunnetuista valkosipulin aktiivisista ainesosista on allisiini, mitä esiintyy vastamurskatussa valkosipulissa. Terveydelle suotuisat ominaisuudet syntyvät kuitenkin kaikkien ainesosien yhteisvaikutuksesta, sillä myös kypsytetyllä valkosipulla on havaittu lupaavia terveysetuja.

  Tutkimusten mukaan: Useat tutkimukset vahvistavat valkosipulin antimikrobiset ominaisuudet. Erään tutkimuksen mukaan valkosipuli tehosti antibioottina käytetyn gentamisiinin vaikutusta, ja jopa vähensi sen munuaisille aiheuttamaa rasitusta. Toisen tutkimuksen mukaan valkosipuli lyhensi flunssan kestoa. Marylandin yliopistolta tutkimukset viittaavat siihen, että sen avulla voidaan vahvistaa immuunijärjestelmää. Valkosipulilla on myös viruksia ja sieniä tappava vaikutus.

 4. Goldenseal (Hydrastisjuuri)

  Goldenseal-juuri on erittäin voimakas adstringentti. Sitä käytetään yleensä limakalvoinfektioiden hoitoon. Sitä käytetään myös tulehduksiin. Goldenseal sisältää antimikrobisia alkanoideja, joista tärkein on berberiini. Goldenseal-juuren tehoaineet estävät bakteereja tarttumasta kudoksen pintaan. Goldenseal ehkäisee tehokkaasti alkueläinten ja sienten aiheuttamia infektioita, sillä on myös ripulia estävä vaikutus.

  Tutkimusten mukaan: Pohjois-Carolinan yliopiston tutkimus vahvistaa tehon MRSA-bakteereja vastaan. Egypt Agricultural Centerin suorittamassa tutkimuksessa kalat infektoitiin bakteereilla. Osa kaloista sai antibiootteja, osa goldenseal-juurta. Antibiooteilla hoidettuista kaloista 84 % selviytyi, kun taas goldenseal-juurta saaneista selviytyi 87 %.

 5. C-vitamiini

  Korkea C-vitamiinipitoisuus vahvistaa immuniteettia. Stressi ja sairaudet kuluttavat elimistön C-vitamiinivarastoja. Tämän vuoksi jo maalaisjärjen avulla voidaan päätellä, että stressin alla C-vitamiinin saannin turvaaminen on erityisen tärkeää.

  Tutkimusten mukaan: New Yorkissa sijaitsevan Albert Einstein College of Medicine -yliopiston tutkijat havaitsivat C-vitamiinin tappavan resistentin viljelmän kasvuston. Mikrobit eivät kyenneet muodostamaan resistenssiä C-vitamiinille. Löydät lisätietoa C-vitamiinista osoitteesta peakenergy.com. Suosittelen hakemaan tri Thomas Levyn C-vitamiinia käsitteleviä videoita Youtubesta. Henkilökohtaisesti käytän liposomaalista C-vitamiinia.

  Omien kokemusteni perusteella flunssa tai flunssan kaltaiset oireet helpottavat nauttimalla 1000 mg C-vitamiinia kolmesti päivässä, viikon ajan. Yleensä oireet katoavat 2-4 päivän kuluessa!

 6.  

  Myös nämä ovat kokeilemisen arvoisia:

 7. Auringonhattu-uute

  Antibakteerinen, vaikuttaa hengitysteissä, ruoansulatuskanavassa ja virtsaelimissä. Oiva apu kipeään kurkkuun.

 8. Andrographis paniculata

  Antibakteerinen, auttaa ylempien hengitysteiden infektioihin ja poskiontelovaivoihin. Auttaa kurkkukipuun, yskään ja päänsärkyyn.

 9. Manuka-hunaja

  Antibakteerinen, erinomainen haavojen hoitoon ja MRSA-bakteereja vastaan.

 10. Mehiläiskittivaha

  Antibiootti, tulehdusta lievittävä ja viruksia tuhoava vaikutus; auttaa hengitystieinfektioihin.

 11. Kolloidihopea

  Antibiootti, ylempien hengitysteiden sairauksiin, hammassärkyyn. Kolloidihopean on kerrottu tehoavan yli 600 erilaiseen basillikantaan, kun taas suurin osa käsikauppana myydyistä antibiooteista tehoaa vain muutamaa kantaa vastaan. Voidaan käyttää korva- ja poskiontelotulehduksiin.

  Kärsin hammassärystä muutama vuosi takaperin. Kokeilin lukuisia käsikaupparohtoja. Ne vain turruttivat kivun, mutta eivät kovinkaan hyvin. Tein hakuja sairauden nimellä ja löysin ratkaisun. Purskutin kolloidihopealiuosta suussani useiden minuuttien ajan päivittäin. Temppu toimi, eikä kyseisen hampaan (tai muidenkaan hampaiden kanssa) ole ollut ongelmia sen jälkeen! Käytin Sovereign Silver -merkkistä tuotetta, sillä se imeytyy helposti. Voit käyttää mitä tahansa tunnettua merkkiä tai valmistaa tuotteen itse! Löydät Youtube-videoista ohjeita kuinka valmistaa itse kolloidihopeaa.

 12. Mahonia

  Antibakteerinen; suolisto ja virtsatiet

 13. Teepuuöljy

  Antibiootti; hillitsee hiivojen ja sienten kasvua sekä bakteeri-infektioita

 14. Greipinsiemenuute

  Yleisantibiootti, fungisidi, estää virusten ja parasiittien kasvua.

 15. Riippaonnenpensas

  Yleisantibiootti

 16. Ubikinoni

  Antibiootti; ylemmät hengitystiet, keuhkoputkentulehdus, keuhkoahtaumatauti

 17. Bromelaiini

  Antibiootti; ylemmät hengitystiet, keuhkoputkentulehdus

 


Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:
10 luonnon omaa antibioottia
Mehiläiskittivahan 7 terveyshyötyä
Tutkijat: Hunaja edelleen paras antibiootti
Hämmästyttäviä yrttirohtoja ympäri maailmaa
Kolloidihopea ja miksi lääkeyhtiöt eivät pidä siitä

3 kommenttia

 1. Outoa, että neitsytkookosöljy oli jätetty kokoaan pois. Oman kokemukseni sekä kansainvälisen tutkimuksen mukaan se on erittäin tehokasta esim. flunssan torjuntaan. Samoin D3 vitamiini olisi pitänyt kuulua listaan. Myös happivalmisteet kuten otsoni ja vetyperoksidi loistivat poissaolollaan.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 2. Olen tutustunut hopeaveteen syvällisemmin 4 v aikana ja käytännössä se korvaa kaikki bakteerien,virusten,sienten ja loisten hoitomuodot,näin se korvaa myös kaikki rokotteet.Ainoa onglemat tulee oikein valmistuksessa ja annostuksessa.Kun tauti on jo päällä hopeavettä pitää käyttää reilusti,koska pitoisuudet ovat promillien luokkaa,silloin se tehoaa 100%.Yleensä parantuminen alkaa alle vuorokaudessa,mutta borrelioosi,tai muut sitkeämmät taudit vaativat jopa kuukausien kuureja.Tähän mennessä ei ole löytynyt yhtään taudinaiheuttajaa joka ei olisi kuollut hopeavesihoidossa (mineraalihoito).
  Puhdasta 99,99% hopeaa EI saa suomesta,siksi myrkyllisen koruhopean kanssa ei kannata pelleillä,vaan ottaa asiasta perusteellisesti selvää terveytensä takia. Meillä ollaan sairastettu viimeksi 08.2011,ennen,kuin aloin valmistamaan hopeavettäni,eikä se ole kertaakaan pettänyt.Ihmiskunta elää lääketieteen valheessa,sen päällimmäinen tarkoitus on tehdä rahaa terveytemme kustannuksella.
  Vastuu omasta terveydestään kasvaa,varsinkin nyt kun terveydenhuoltoa ajetaan alas. Antibiooteille ei ole tulossa mitään korvaavia lääkkeitä,eikä viruksiin ole olemassa muita lääkkeitä,kuin hopeavesi,siksi jokaisen kannattaisi perehtyä hopeaveden saloihin itsensä ja perheensä takia. http://www.hopeavesi.fi/laaja_esittely —–JA —– http://pohjoistuuli.com/?page_id=140

  Plusääni(12)Miinusääni(7)
 3. Tämä hopeavesijuttu on todella tehokas mutta rokoteteollisuus on jälleen ”kyhäelemässä” rokotetta esim. antibioottiripuliin, jonka ihan lääketeollisuuden ja lääkäreiden aiheuttama jonka ovat saaneet aikaan määräämillään monilla antibioottikuureilla joita ymmärtämättömät ihmiset ovat joutuneet syömään vaivoihinsa joihin sitä ei olisi edes välttämättä tarvittu. Erittäin leväperäistä ja typerää ”hoitamista”vailla järjenhäivääkään. No nyt kalastellaan ”koekaniineja” rokottetutkimukseen oikein kirjeiden voimalla. Antibioottiripuliahan voidaan hoitaa ulosteensiirrolla joka nyt on paljon vaarattomampi kuin ne surullisenkuuluisat myrkkyrokotteet joista on kuultu jo ihan tarpeeksi. Ja siks toiseksi ulostesiirtohoidon voi tehdä jopa kotona eikä siihen tarvita yhtään harhaoppista mestaroimaan. Mielestäni tutkijat itse pitäisi velvoittaa rokotteidensa koekaniineiksi omille myrkyllisille tuotoksilleen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat