Osa äärijuutalaisista iloitsee hyväntekijän kuolemasta

Avustustyöntekijä Kayla Mueller joutui puoleksitoista vuodeksi ISIS-terrorijärjestön panttivangiksi. Viikolla kuusi ISIS ilmoitti 26-vuotiaan Muellerin kuolleen (WZID 2015).

Muellerin kuolema on herättänyt laajasti myötätuntoa ja surua maailmalla, mutta muutamissa äärijuutalaispiireissä sekä Israelin kannattajien keskuudessa Kaylan menehtyminen otettiin ilolla vastaan (EI 2015).

Mueller oli kotoisin Prescottin kaupungista Arizonasta. Valmistuttuaan yliopistosta vuonna 2009 Mueller muutti Intiaan työskennelläkseen avustusjärjestöissä, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Intiasta matka jatkui Israeliin ja palestiinalaisalueille.

Mueller toimi solidaarisuusaktivistina Israelin miehitystä palestiinalaisalueilla vastustavassa International Solidarity Movementissa (ISM). Muellerin toiminta oli sangen uhrautuvaa, sillä ISM:n lausunnon mukaan Mueller majoittui esimerkiksi Itä-Jerusalemissa asuneen palestiinalaisperheen luona estääkseen juutalaisten siirtokuntalaisten aikomukset talon viemiseksi.

Israelin puskutraktori tuhoamassa palestiinalaisten omaisuutta.
Israelin puskutraktori tuhoamassa palestiinalaisten omaisuutta.

Mueller osallistui väkivallattomiin protesteihin, joiden tarkoituksena oli pysäyttää Israelin sotilaskoneiston brutaalit aikomukset palestiinalaisten kotien tuhoamiseksi. Hän vastusti juutalaisarmeijan palestiinalaisiin kohdistavaa etnistä puhdistusta. Lisäksi hän saattoi palestiinalaisia lapsia kouluun suojellakseen näitä juutalaisilta siirtokuntaterroristeilta (EI 2015).

Vuonna 2011 Mueller palasi Arizonaan, missä hän työskenteli naisten turvakodissa sekä hiv- ja aids-klinikalla. Vuonna 2012 Muellerin avustustyö johdatti hänet Syyrian ja Turkin rajaseudulle auttamaan syyrialaisia pakolaisia (EI 2015).

 

Ääriainekset riemuitsevat Muellerin kuoleman kustannuksella

Kovan linjan Israelin tukijat olivat avoimesti iloisia 26-vuotiaan Kayla Muellerin kuolemasta ISIS-terroristien kynsissä, kirjoittaa toimittaja Rania Khalek sivustolla the Electronic Intifada (EI 2015).

Yhdysvalloissa syntynyt rabbi Ben Packer huutaa Facebook-päivityksessään, KAIKKI SYMPATIA- POISSA!! Packerin ystävät voivottelivat Facebookissa hänelle, että harmillista, kun ISIS ei polttanut Muelleria elävältä. Näin Khalek raportoi kuvankaapausten tukemana. (EI 2015). Packeria vielä pahemmin kirjoittaa konservatiivinen blogisti Debbie Schlussel. Hänen mukaansa Mueller oli juutalaisvihaaja ja Israel-vastainen ”huora” (bitch), joka ei sympatiaa ansaitse (Schlussel 2015).

Samoilla linjoilla oli Breitbartin toimittaja Joel Pollak, joka twitterissään nimitteli Muelleriä anti-Israel-aktivistiksi. Pollakin mukaan Mueller sai syyttää itseään siitä, että hänen idealisoimansa terroristit tappoivat hänet. (EI 2015). Pollakin uskontona on juutalaisuus (Felsenthal 2010).

Myös Rachel Corrie oli Muellerin kaltainen ihmisoikeusaktivisti, jonka yli ajettiin tarkoituksella juutalaisvaltion armeijan puskutraktorilla vuonna 2003. Corrie oli tuolloin estämässä palestiinalaisten kotien purkamista Gazassa (EI 2015).

Anti-Palestiinan aktivistin Lee Kaplanin mielestä Kayla Muellerin kuolemasta ollaan läntisen median välityksellä kehittelemässä toista ”Rachel Corrien kaltaista propagandatarinaa” (EI 2015).

 

ISIS-järjestöstä

Läntisen valtamedian tulisi muistaa uutisoinneissaan, että ISIS on sionistien ja Yhdysvaltojen luomus. Toisin sanoen ISIS näyttääkin olevan tulosta USA:n ja Saudien vuoden 2007 suunnitelmasta, joka synnytti sekasorron koko Lähi-idässä (THE HILL 2014). Joidenkin lähteiden mukaan ISIS-joukot ovat saaneet välitöntä sotilaallista sponsorointia Israelilta ja Turkilta (Cartalucci 2014; Press TV).

Myös Yhdistyneiden kansakuntien mukaan Israel on tukenut ISIS-terroristeja.

Selvää lienee, että USA ja sen Nato-liittolaiset tukevat ISIS-joukkoja juuri sionistisen eliitin vaikutuksen ansiosta. Tämä jo siksi, että USA:n ulko- ja sisäpolitiikka on sionistisen mafian kontrollissa (Lind 2003).

afternoon_of_rachel_corrie_pancakes_and_fun_facebook
Juutalaiset pilkkasivat puskutraktorilla murhattua Corrieta tekemällä pannukakkuja hänen nimissään.

Johtopäätöksenä tästä on, että osittain Israelin ja sionistisen eliitin synnyttämä ISIS on tehnyt sionisteja miellyttävän teon luultavasti tappaessaan Muellerin.

Obama osoitti täydellistä tekopyhyyttä vannoessaan rangaistusta Muellerin tappajille. Onhan Yhdysvallat yksi ISIS-järjestön luojista.

 

Lopuksi

Kuvastavatko näiden sionististen Israelin kannattajien kannanotot yleisesti Israelin johtajiston tai sionistisen eliitin luonnetta? Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on kyllä lausunut osanottonsa Kayla Muellerin kuoleman johdosta. Tämä oli kuitenkin vain poliittisesti korrektia teatteria. Olisi äärimmäisen epäedullista maan imagon kannalta, jos pääministeri alkaisi suoraan laukoa sisäisimpiä ajatuksiaan.

Sionistinen ajattelu perustuu monilta osin Talmudiin. Talmudin mukaan juutalaisia sitovat eri lait kuin muita. Talmudin mukaan vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat ovat eläimiä. Talmudin sanoman ytimessä rasistinen poliittinen ohjelma, jonka mukaan ei-juutalaiset pitää tuhota ja osa heistä alistaa orjiksi juutalaisen eliitin palvelukseen. Julkisessa keskustelussa käsitellään usein Raamatun ja Koraanin vaikutusta yhteiskuntaan niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä. Miksei Talmudia käsitellä koskaan? (Dilling 1983)

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

WZID (06.02.2015). Saatavilla.

THE ELECTRONIC INTIFADA (11.02.2015). Saatavilla.

THE HILL (22.06.2014). Saatavilla.

ISM honors Kayla Mueller (02/2015). Saatavilla.

Felsenthal, Carol (April 12, 2010). Saatavilla.

Cartalucci, Tony (13.6.2014). Land Destroyer

Press TV (2014). ISIL terrorist group West’s handiwork: Analyst

Lind, Michael (2003). MADE IN TEXAS GEORGE W. BUSH AND THE SOUTHERN TAKEOVER OF AMERICAN POLITICS.

Dilling, Elizabeth (1983). The Jewish Religion – Its Influence Today.

Debbie Schlussel (10.02.2015): Saatavilla.

48 kommenttia

 1. Loistava kirjoitus.

  Jos jostakin syystä vihaan juutalaisuutta, niin juuri tämäntapaisten ilmiöiden vuoksi.

  Ensinnäkin, miksi alati niin tolerantit ja suvaitsevat juutalaisjärjestöt eivät ENSIN SIIVOA OMIA SONTAKASOJAAN?

  Minä nimittäin muistan tämän nyt ja aina. Minä tiedän nyt, että on ihan KOSHER sanoa noin ja käyttäytyä noin. Me voimme iloita juutalaisen kuolemasta, se on siis ihan sopivaa?

  Pidetään mielessä, minkälaisia ihmisiä juutalaiset sisällään hyysäävät. Visusti ja tarkoin.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Tässä on vielä sellainen mukava aspekti, että nimenomaan JUUTALAISVALTIO ISRAEL tukee ISIS-terroristeja. Tämän on nyttemmin mm. YK saanut tietoonsa.

  Eli kyseessä ei ole pelkästään ääriainesten valtiollinen suoja, vaan Israelin suoranainen vastuu ISIS-rikoksista.

  Juutalaiset ovat tekemässä Israelissa megaluokan virheen ja minä rukoilen, että nämä äärijuutalaiset löytävät itsensä vastaavasta tilanteesta kuin tämä ihana nainen. Toivon sitä, hartaasti.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Miksi juutalaisten rasismi on aina täysin sairasta?
  Aina jos joku ei ole samaa mieltä heidän kanssaan, se ”pitäisi polttaa tai raiskata, tai sitten molemmat, ja sukulaiset kanssa”.

  Tässä kun olen muutamia vuosia tutkinut mitä maailmalla on tapahtunut/tapahtuu, niin ei voi kuin sanoa että talmudistit/sionistit ovat itse syypäitä siihen jos maailmassa räjähtää käsiin globaali juutalaisviha!

  Sitten olen miettinyt että onkohan noi talmudisti&co tarkoituksella soluttautuneet kunnon juutalaisuuteen, että saataisiin mustamaalattua hartaat juutalaiset, että vainot kohdistuisivat heihin, kun he itse nauravat partaansa jossain yksityissaarella tms? Koska juutalaisuus ja sionismi ei ole sama asia.Joku viisaampi voisi tähän jotain vastata…

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Millainen on ”kunnon juutalainen”? Sellainenko, joka vastustaa Talmudin oppeja ja sen lukijoita? Holokaustivalehtelun vastustaja? Juutalaiseliitin rikosten vastustaja ja paljastaja? Juutalaisjärjestöjen konnatöiden? Harvassa ainakin tällaiset tuntuvat olevan. Kovin harvassa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Harvassa ehkä ovat, mutta heitä on.

    Juutalainen itse paljasti Israelin ydinasevalmistuksen maailmalle. Sai siitä hyvästä 18 vuotta vankeutta.

    Et sinä löydä islamilaisesta maailmasta – jonka puolesta niin hartaasti hekumoit – sen enempää pyhiä samarialaisia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. No tuo nyt on jo niin törkeä valhe kuin vain voi olla. Kyllä muslimimaailmasta löytyy vaikka mitä. Itse tunnut äärimuslimien kaltaiselta raivoajalta. Todellakin olen kyllä nähnyt juutalaisia holohoaxin paljastajia, muttahekin ovat luopuneet juutalaisuudesta Vanunun tapaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Tämän Päpyn-Pilly Pullin-Repen ongelma on että häntä vaivaa kaksisuuntainen vainoharhaisuus.

      Yhtäältä hän näkee joka puolella salaliittoja ja juutalaisia joka kulman takana.

      Toisaalta hän näkee muut kommentoijat tällä foorumilla jotka ovat vähääkään eri mieltä hänen näkemyksistään jonkinlaisina agentteina ja valeopposition edustajina. Mikäli hän jatkaa tällä tavalla, sekä foorumin keskustelijat että kaikki mikä ei sovi hänen muottiin muodostavat salaliiton häntä vastaan – hänen mielessään.

      Islamia pakkosyötetään aivopesuna ihmisille kehitysmaissa jotka eivät osaa lukea ja kirjoittaa. Ja sinä kannatat tätä ja teeskentelet olevasi revisionisti ja (totuuden) torvi!

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Sinun islaminvihasi levittäminen on silmiinpistävää. Väitit myös Putinia vastavoimaksi juutalaisille. Tässäkin riensit juutalaisia puolustamaan ja haluat meidän uskovan myös selvät lavastusiskut. Haluat meidän uskovan surkeisiin valheisiin ja hyökkäävän myös islamia vastaan hommalaisen tyyliin.

      Selvät propagandistit olisi syytä poistaa. Mikä on mielestäsi oikeaa revisionismia?

      Mutta eikö täältä pitänyt alkaa moderoida noita kummeleita ja aaaa:ta ainakin pois? Sirkusta taas koko sivusto.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Päpy-Pilly Pulli-Repe kirjoitti:

      ”Sinun islaminvihasi levittäminen on silmiinpistävää. Väitit myös Putinia vastavoimaksi juutalaisille. Tässäkin riensit juutalaisia puolustamaan…jne”

      – Ei minulla ole mitään vihaa mitään erityistä uskontoa vastaan.
      Tosin, siinä muodossa kuin islam on edelleen tänään, sen kanssa ei voi olla käytännössä missään tekemisissä. Islamin ja islamilaisen maailman täytyy uudistua. Muussa tapauksessa se taantuu vielä seuraavat sata tai tuhat vuotta.

      – En ole väittänyt Putinia vastavoimaksi juutalaisille. Todella typerä ilmaisu sinulta. Olen todennut että osa hänen toimista näyttäisi muodostavan vastarintaa, vastavoimaa yksinapaista maailman hallintaa vastaan. Tämä ei tarkoita sitä että hyväksyy toisten valtioiden suvereniteetin loukkaukset ym.

      – Sinun muistisi oli niin lyhyt että se ei kyennyt tuomaan esille juutalaisia jotka ovat omalla panoksellaan vastustaneet ylivaltaa.
      Mustavalkoinen, valikoiva muistisi alkoi laukata kehää.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Juutalaiset ovat yksinkertaisesti äärettömän etnosentrisiä.

  Tämä näkyy kristallinkirkkaana heidän omassa maassaan eli JUUTALAISVATIOSSA nimeltä ISRAEL. Israelissa juutalainen saa olla oma itsensä: etnosentrinen, ylimielinen, julma, välinpitämätön.

  Hehän syyttävät meitä juuri siitä, mitä he ovat ja mitä me emme ole.

  Me otamme pakolaisia. HE EIVÄT OTA.

  Me emme tapa lapsia ohjuksilla. HE TAPPAVAT.

  Me olemme suvaitsevaisia. HE EIVÄT OLE.

  Me autamme kehitysmaita. HE EIVÄT AUTA.

  Mitä hyvää juutalaiset ovat tehneet Lähi-Idässä? Antakaa edes yksi esimerkki? Vain yksi vaivainen esimerkki?

  Mitä hyvää heidän tulostaan on koitunut heidän naapurikansoilleen? Kuinka monta niistä palaa nytkin? Kuinka monta miljoonaa pitää tappaa ennen kuin se riittää? Jääkö yksikään maa jaloilleen? Ei siltä näytä.

  Onko heidän rannikoillaan pakolaislaivoja? Ovatko he humaaneja? Ottavatko he Pohjois-Afrikasta lähteviä pakolaisia?

  Sallikaa minun nauraa.

  Yhdelläkään kaksoiskansalaisuudella kulkevalla juutalaisella ei ole puheoikeutta tässä asiassa, koska HEIDÄN MAANSA EI AUTA YHTÄKÄÄN PAKOLAISLAIVAA. Pitäköön sen suunsa visusti kiinni.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Ihan pakko vielä lisätä:

  Tähän käsittämättömän julkeaan kaksinaamaisuuteen kuuluu, että kipalakki päässä tulaan puhumaan kaikkiin mahdollisiin rasisminvastaisiin foorumeihin ja ollaan NIIN uskomattoman herkkiä, suvaitsevaisia ja tolerantteja, että kyyneltä puserretaan silmäkulmasta, kun ei oikein juutalainen itsekään ymmärrä, kuinka hyvä hän oikein onkaan.

  Ja vaaditaan (ja saadaan) meille välittömiä ja ANKARIA VANKEUSRANGAISTUKSIA, jos me sanomme yhdenkin pahan sanan ja jos joku vaikka loukkaantuisi, nyyh nyyh. Englannissa juuri tuomittiin alta parikymppinen mies puolen vuoden vankeuteen, kun hän rohkeni pistää Twitteriin sensaatiomaisen viestin: ”Juutalainen paljasti karvansa”.

  Kuvitelkaa, hän kirjoitti näin.

  Ja tuolla Israelissa iloitaan ihmisen kuolemasta ja solvataan häntä ”huoraksi” ja todennäköisesti poikia kiitellään, että ”kylläpä kauniisti kirjoitit”.

  Minulle muuten sopii tuo Israelin tyyli. Minulla on mielessä todella, todella, todella monta juutalaisnaista, joista ihan ilomielin käyttäisin moisia termejä. Se ei vain muuten sovi elämäntapaani, mutta voin vakuuttaa, että kun näen esim. tuon kammottavan ”Spectren” kuvan niin kyllä Danten infernot tulevat mieleen.

  Mutta pointti on: KAKSINAISMORALLISTISIA P…JA.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Juutalainen siellä juutalainen täällä!

  Mutta kuka on `juutalainen`? Ei Ainakaan Jeshua hammashiah ollut juutalainen, koskapa hän oli galilealainen. Myös hänen seuraajansa olivat galilealaisia yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, Judas Iskeriotia, joka etniseltä taustaltaan oli juudalainen.

  Joku väittää löytäneensä yhden ainoan maininnan Rtu:sta, jossa nimitys `juutalainen` esiintyy. Siinä täytyy olla joku väärinkäsitys, koskapa tuota määritystä ei löydy Rtu:sta (VT + UT).

  Juudalaiset ovat assimiloituneet perusteellisesti aina exoduksesta ensimmäiseen alijaan. Esimerkiksi makkabilaissotien aikana koko entente käännytettiin pakolla kuoleman rangaistuksen uhalla Mooseksen uskoon. Heissä ei enää tuolloin ollut juudalaista osoittamaan hebrealaisuuttaan, niin kuinka se voisi olla mahdollista meidän aikanamme.

  Haploryhmä J (y-dna), joka on yleisin haploryhmä tämän päivän miespuolisilla israelilaisilla, ei sekään todista mihin etniseen kansaperheeseen natiainen kuuluu. Samaan J-klaaniin kuuluvia löytyy kaikkialta Lähi-Idästä. Haploryhmä J ei kerro uskontoa.

  Ja mitä tapahtuikaan diasporan aikana, jolloin seka-avioliitot (rotuhygieenikkojen kehittämä halventava termi) olivat enemmän sääntö kuin poikkeus. Meni pari vuosituhatta kun toisessa alijassa pönki yhtenä homona natiiveiksi tekeytyneitä kiihkoilijoita, väittäen olevansa `juutalaisia`.

  He ovatkin siis nyt `juutalaisia` kun aikaisemmin heidän piti olla juudalaisia. Mutta kun he eivät olleet juudalaisia edes silloin niin kuinka he voisivat olla juudalaisia nyt. Niinpä he ovat siis nyt juutalaisia. Tämän pitäisi johtaa siihen päätelmään, että juutalaisuus ei ole rotu vaan uskonto ja näin se on ollut kauan aikaa.

  Tutkimalla mainitun rodun totaalista hajaannusta epäkansaksi, voimme aloittaa tutkimusmatkamme vaikkapa Exoduksesta, jolloin `suuri joukko sekakansaa lähti heidän mukaansa`, Kaanaanin maan valloituksesta, jolloin he eivät käskyn mukaan tappaneetkaan näitä, vaan avioituivat näiden kanssa, Babylonian ja Assyrian yhteisöjen sekoituksesta, makkabealaissotien joukkokäännyttämisistä, massiivisesta J:lemin jälkeisen ajan Aleksandrian keskuksen (sefardit) proselyytti-instituutiosta, joka ylitti käännynnäisten määrällään mennen tullen Kasaarien käännynnäisten (askenasit) määrän ja viimeisenä 2000-vuotisesta diasporan aikaisesta assimilaatiosta.

  Jeshua todisti sanoen: Te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhdenkin käännynnäisen ja teette hänestä kahta vertaa pahemman helvetin lapsen kuin itse olette.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Miksi itsekkäät ”juutalaiset” eli ne joita siionisteiksi mainitaan ovat niin julmia? Miksi he vihaavat kristittyjä? Miksi he vihaavat naisia ja lapsia? Mikä heidän on?
  Ei ole kuule hyvä sulkea henkeään kuten te teette. Tekin olette olleet vauvoja – avoimia kaikkeen. Miksi teistä on tullut hirviöitä, jotka sanovat että kristittyjen tappaminen on muka Jumalan tahto. Hei – oletko sinä järjissäsi. Todellisten kristittyjen uskoon kuuluu Kymmenen Käskyn noudattaminen. Mikä ei ole kuulunut tekojuutalaisten TODELLISEEN agendaan vuosisatoihin? Kaikki mitä Herra sanoi juutalaisista Evankeliumeissa on totta.

  Tämä on jotain, mitä kaikkien ihmisten pitäisi lukea:
  http://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm
  Esimerkki:
  Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.

  Kuinka monta juutalaista tunnet, joka on lukenut Evankeliumit Herraa kunnioittaen. Ja HE sanovat itseään älykkääksi. Salli nauraa. He taistelevat uskontoa vastaan, josta eivät tiedä mitään. Hölmön tunnusmerkki, olettaa eikä tiedä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Käsittämätöntä on juutalaisiin kohdistuva viha. Kaikkialla missä juutalaiset asuvat, on heidän vaikutuksensa paikalliseen kultuuriin poikkeuksetta rikastuttava, niin talouden, kulttuurin kuin tieteen aloilla. Missään eikä koskaan juutalaiset ole aloitteen tekijöinä terroriin tai väkivaltaan. Israel puolustaa vain oikeuttaan olla valtio valtioiden joukossa, minkä he sille voivat että heitä ympäröi äärimmäisen suvaitsematon ja väkivaltainen Islam. Muslimit ovat poikkeuksetta väkivaltaisuuksien aloittajia niin Lähi-Idässä kuin nyt myös Euroopassa. Antisemitismi on rasismia ja natsismia sen puhtaimmassa muodossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Minä vihaan juutalaisuutta vahvasti siksi, että:

   – juutalaiset ovat kyllä täällä meidän maissamme ah niin lutuisia maahanmuuton kannattajia, mutta kotimaassaan he eivät ota yhtäkään pakolaista yhdestäkään maasta

   Miksi unohdat tämän? Miksi minun pitää suvaita muslimien tulo maahani, kun Sinun ”rikastuttavat” juutalaisesi eivät heitä tahdo? Miksi minä olen rasisti, jos tahdon toimia samoin kuin Sinun ihailemasi juutalaiset?

   Minä vihaan juutalaisuutta siksi, että he pommittavat tietoisesti kouluja ja sairaaloita, joissa on ihmisiä.

   Ymmärrät siis tätä? Sano se suoraan, älä kiertele. Myönnä hyväksyväsi lasten, naisten ja vanhusten tappamisen ohjuksilla. Myönnä pois, se helpottaa. Sitten olet todella lähellä ”rikastuttavaa” juutalaisuutta. Juutalainen hyväksyy lasten tappamisen ohjuksilla. Sellainen on juutalainen.

   Minä vihaan juutalaisuutta siksi, että Hollywood ei ole tehnyt yhtäkään elokuvaa siitä, kuinka juutalaiset tappavat ihmisiä. Mutta kuitenkin juutalaiset ovat tappaneet ja tappavat ihmisiä koko ajan.

   Lue Shabrasta. Lue Shatilasta. Lue Jeninistä.

   Vihaan sitä, että minulle saarnaa paha ihminen hyvyydestä ja syyttää minua rasismista, kun minä olen täysin viaton. TÄYSIN VIATON. Minun käsissäni ei ole lasten, naisten ja vanhusten verta. Jokaisella Israelin passin kantajalla on. Jokaisella.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Olet siis katkera muslimi, joka ei pysty näkemään, että muslimit omalla toiminnallaan pakottavat Israelin puolustautumaan. Pitäisikö meidän suomalaistenkin hyväksyä muslimien terrorismi Suomessa ilman oikeutta puolustautua?

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Kaikkialla siellä, missä ovat asuneet, on käsittämättömästi todella reagoitu tähän ihanaan rikkauteen. Kuinka ihmeessä ei-juutalaiset ovat niin vaarallisia ja hulluja, että juutalaiset on karkotettu yli 70 maasta ja monesta useita kertoja. Myös rajoitetumpia toimia on eli juutalaiset eivät ole saaneet toimia tietyissä kaupungeissa ym. Ja kuitenkin yleensä he ovat olleet paikallisten mahtimiesten suosiossa tai hetitä on käytetty erinäisiin tehtäviin ja heiltä on lainattu rahaa. Heidät oli otettu olennaiseksi osaksi yhteiskuntaa. Ja silti lopputulos on tämä. Ei-juutalaisten täytyy olla todellakin jo äidinmaidossa juutalaisvihan imeneitä psykopaatteja. Juutalaisten täytynee siis ottaa valta ja alistaa ei-juutalaiset. Mutta kuinka tämä onnistui, kun he ovat niin vallaton ja varaton ihmisryhmä ja maailman vainotuin kansa? Jumala taisi auttaa ja olla heidän puolellaan!

   Vai olisiko sittenkin niin, että Talmudin opit ja niiden mukainen toiminta aiheuttaa vastareaktion, mikäli yhteisö ei halua alistua ja/tai tuhoutua? Yleensä esim. se, joka lentää ulos ravintolasta kuin ravintolasta, on itse syypää tähän käytöksellään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Minä esitän tässä avoimen kysymyksen kaikille Magneettimedian lukijoille:

  Minä olen kansallismielinen suomalainen. Minä en halua, että maani muuttuu sellaiseksi, että minä ja kaltaiseni eli valkoiset suomalaiset olemme vähemmistössä. Haluan siis säilyttää oman etnisen ryhmäni ”puhtauden” ja ainutlaatuisuuden. En ole muslimi, en ole musta afrikkalainen, en ole aasialainen, saisinko siis olla suomalainen, kiitos.

  Ja minä kysynkin nyt kaikilta juutalaisten ihailijoilta, että miten minä olen nyt paha ihminen, jos minua verrataan Israelin juutalaisiin?

  Haluavatko juutalaiset maansa muuttuvan muslimienemmistöiseksi? Käsi ylös nyt juutalaiset ja heitä ihailevat. Vastatkaa! Ottaako juutalainen Ruotsin tapaan 90.000 maahanmuuttajaa pääasiassa muslimimaista tänä vuonna.

  JOS JUUTALAINEN EI OTA, NIIN JUUTALAINEN PITÄÄ TURPANSA KIINNI. Alkaa ihan pikkuisen häiritsemään, että MINÄ OLEN PAHA ja JUUTALAINEN HYVÄ, jos minä teen TÄSMÄLLEEN SAMOIN KUIN JUUTALAINEN.

  Pitäisikö minun ryömiä maassa ja ruoskia itseäni, jos vain haluan samaa kuin juutalainen?

  Jos joku juutalaisten aivopesemä ääliö nyt ystävällisesti perustelisi minulle, mielellään heti, kuinka minä nyt olen paha ja lapsia ja naisia Israelissa pommittava juutalainen hyvä.

  Missä vaiheessa minusta on tullut paha? Ihan tarkalleen, missä vaiheessa? Olisi hyvä, jos joku kertoisi minulle.

  Per…le.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Hyvä veli kummeli.

    Minulla on Sinulle kysymys:

    Aivan ilmeisesti et fanita muslimeja ja käsittääkseni olet sitä mieltä, että israelilaisilla eli siis JUUTALAISILLA, on oikeus pommittaa heitä uhkaavia muslimeja.

    Voisitko nyt ystävällisesti selvittää minulle, miten nuo kuvaamasi pahat muslimit ovat pahoja vain Israelin naapurissa ja valtavan hyviä täällä meillä?

    Israelissa muslimeja voi pommittaa noin vain. Mutta täällä meillä juutalainen rakastaa heitä

    Miksi juutalainen ei rakasta muslimia Israelissa?

    Juutalainenhan in hyvä. Parempi muita. Paras.

    Minä haluan nähdä JUUTALAISEN auttavan. Minä haluan nähdä JUUTALAISEN ottavan vastaan satojatuhansia venepakolaisia. Minä haluan nähdä JUUTALAISEN uhrautuvan muslimin hyvinvoinnin edestä.

    Mikä JUUTALAISTA vaivaa? Miksi hän auttaa pommeilla? Miksi hän ei avaa rajojaan?

    Onko JUUTALAINEN ITSEKÄS? Onko JUUTALAINEN PAHA?

    Kysymyksiä, kysymyksiä.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Minä olen n. tuhannen polven suomalainen, enkä voisi edes kuvitella, että Suomen juutalaiset voisivat kuuna kullan valkeana vahingoittaa isänmaatani. Sen sijaan sinä väkivaltaan kiihottava muslimipaskiainen olet uhka niin juutalaisille kuin kuin myös minulle. En kuitenkaan suostu pelkäämään sinua. Olen valmis.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Juutalaiset ovat jo käytännössä tuhonneet isänmaasi.

      Sinä onneton tomppeli istut kohta savuavilla raunioilla ja kiität varmaan silloinkin juutalaisia, onnesta nyyhkien.

      Kysyn sinulta ihan yksinkertaisen kysymyksen:

      Ottavatko JUUTALAISET MUSLIMEJA MAAHANSA ns. ”maahanmuuttajina”?

      Mieti sitä. Mieti tarkkaan.

      Ja kysy sitten sen jälkeen lähimmältä juutalaiselta, että MIKSI MEIDÄN TÄYTYY OTTAA MAAMME TÄYTEEN MUSLIMIPAKOLAISIA?

      Olisi oikein mukavaa, jos rakastamasi juutalaiset kertoisivat sinullekin, juutalaisia ihailevalle tomppelille, että MISSÄ KOHDASSA MUSLIMIT MUUTTUVAT PAHOISTA HYVIKSI?

      Ja olet muuten ihan hyvässä vauhdissa tulossa kansallismieliseksi, kuten minä, näköjään… 🙂

      Nyt kun vielä huomaat, että juutalaiset pitävät Sinua pilkkanaan, niin kyllä sinusta vielä mies tulee. Asenne on ihan oikea. Pitääkin olla valmiina. Minäkin olen valmiina. Oikein erinomaisen valmiina. 🙂

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Tämä kummeli. 🙂

  Kaikella kunnioituksella, mutta voisit edes yrittää perustella, edes jotakin, edes jollakin tapaa. Juutalaiseksi olet yksinkertaisesti liian tyhmä, joten olet heidän ihailijansa.

  Jospa, hyvä ihminen, tietäisit, mitä he teikäläisistä ajattelevat. 🙂

  Muslimitrolli. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Seuraavassa hyvä kirjoitus aiheesta kuinka kahden valtion malli on mahdotonta toteuttaa kummallekaan osapuolelle:
  https://aikapommi.wordpress.com/israelin-palestiinan-konflikti/

  Edellisen linkin teksteihin kannattaa tutustua muutenkin ihan vaan opiksi mitä tuleman pitää, siis ei vain sinne jonnekin, vaan myös tänne Suomeen.

  Monikulttuurisuuden kannattajat, jotka innolla ajavat agendaansa, tulevat aiheuttamaan globaalit juutalaisvainot. Enää ei yksinomaan huudeta muslimiprotestraattorien kulkueissa: Kaffir, Kaffir ,, jne., vaan yhä kiihtyvällä voimalla huudetaan: Kaibar, Kaibar ,,, jne.

  Edellinen sotahuuto `Kaffir` kertoo vihasta ei-muslimeja ja kristittyjä kohtaan kun taas jälkimmäinen `Kaibar`-sotahuuto juutalaisia kohtaan.

  Muslimighetot `no go zone`-alueineen ovat jo niin läpeensä sharia-lain saastuttamia, ettei sillä ulkopuolisen ole hyvä kulkea. Nämä tulevat olemaan arkipäivää myös meillä Suomessa. Ja mikäli tähän maahanmuuttointoon, vastaanottajan puolelta on uskominen, niin kaikki tapahtuu muutamissa vuosissa.

  Esimerkiksi Suomi on selkeä dar al harp-piiri eli sodan alue, koska dar al islam-piirissä on jo saavutettu sharia. Meillä Suomessa on sananlasku: Älä puhu paskaa, mutta muhameteilla se menee näin: puhu pelkkää tagiyjaa. Kumpikin tarkoittaa valehtelemista, muhameteilla keinona päämäärien saavuttamiseksi.

  Tämä uutinen monikulttuurisuudesta ei yllättäne kaikkia. Kerrottiinhan sen ilosanoma jo rapiat 2500 vuotta sitten. Kyseessä oli neljäs valtakunta, joka nousee kansojen merestä.

  `Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niinkuin ei rautakaan sekaannu saveen` (Dan 2:43).

  Eurooppaan laskeutuu noin yli kaksi miljoonaa muslimia vuosittain. Kun otamme huomioon eurooppalaisten syntyvyyden ja vertaamme sitä muslimien syntyvyyteen (+ maahanmuuttoon) yhtälö on eurooppalaisille kestämätön. Alle kaksi vuosikymmentä ja Euroopassa on reilusti yli sata miljoonaa muslimia.

  Jotenkin tulee mieleen, Suomen tulevia kohtaloita ajatellessa, ne lukemattomat äitinsä kohtuun murhatut lapset. Tämä suuri väestöhävikki tullaan nyt korvaamaan – muslimeilla.

  Muslimin on mahdotonta sopeutua länsimaiseen kulttuuriin aivan niin kuin palestiinalaiselle hyväksyä talmudistien uskonto. Koettakaapa sovittaa yhteen vaikkapa seuraavat kulttuurierot:

  Islam vs. Länsi:

  Jumala maailmankuvan keskuksena vs. Ihminen maailmankuvan keskuksena,
  Jumalan pyhyyden loukkaamattomuus vs. Ihmisen sisäisen integraation loukkaamattomuus,
  Moraali jumalallisesti annettu vs. Moraali on ihmisen valinta,
  Jumala lainsäätäjä vs. Ihminen lainsäätäjä,
  Auktoriteetti vs. Autonomia,
  Hengellinen, yliluonnollinen kausaliteetti vs. Tieteellis-tekninen, luonnollinen kausaliteetti,
  Absolutismi vs. Relativismi,
  Yksiarvoisuus vs. Moniarvoisuus,
  Jokin on totta, koska Jumala on ilmoittanut sen vs. Jokin on totta, koska tiede on todistanut sen,
  Uskonto kaiken kattava ja elämää hallitseva vs. Uskonto erillisenä elämänalueena,
  Uskonto ja valtio yhtä vs. Kirkon ja valtion ero,
  Ihanteena yhteisöllisyys vs. Ihanteena yksilöllisyys,
  Kollektivismi vs. Individualismi, privatismi,
  Kunnia ja häpeä perusmotivaationa vs. Oikeus ja syyllisyys perusmotivaationa,
  Valtaorientoitunut vs. Totuusorientoitunut,
  Ihmissuhdekeskeinen elämäntapa vs. Suorituskeskeinen elämäntapa,
  Elämä on yhdessäoloa ja yhteenkuuluvuutta vs. Elämä on tuottamista ja pätemistä,
  Passiivinen vs. Aktiivinen,
  Determinismi vs. Vapaa tahto ja ihmisen valinta,
  Kieli kätkee asioita vs. Kieli ilmaisee asioita,
  Sukupuolten eriyttäminen, patriarkaalisuus vs. Sukupuolten tasa-arvo,
  Vanhuus on ihanne-ikä vs. Nuoruus on ihanne-ikä,
  Mallioppiminen, toisto, ulkoa opettelu vs. Logiikka, deduktio, analyyttisyys

  (Edellinen litania teoksesta: Ari Hukari, Islam kuvastimessa)

  Kumpi ja kampi aloittavat pian tappelun. Kumpi voittaa? Ei voi kuin ihmetellä miten yhteen sovittamattomia ovat islamilainen ja länsimaalainen arvotus. Tutustumalla Islamin sunnaan edellistä luetteloa voitaisiin jatkaa, mutta siinä olevat rouheet jo kertovat syvän kuilun olemassaolosta.

  Mutta ketä voimme syyttää globalisaatiosta, integraatiosta ja monikulttuurisuudesta? Syyllinen on tässä: `Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät` (Ilm 17:17).

  `Katsokaamme, että emme sotisi itse Jumalaa vastaan`.

  Siellä joku ihmetteli, miksi juutalaiset ovat historiansa aikana saaneet milloin mistäkin maasta hatkat. Enemmän saattaa olla ihmettelemistä lähivuosien ilmiöllä eli miksi juutalaiset saavat hatkat kaikista maista lähes sama-aikaisesti.

  `Salaisuus avoin visuun kätköön jää,
  sen kansat vasta myöhään käsittää`.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Höpö höpö.

  Muslimin kanssa elämme mainiosti, jos muslimi elää omassa maassaan. Itse asiassa juutalaisten kanssa on samoin.

  Juutalaisille ISRAEL, JUUTALAISTEN MAA.

  Muslimeille muslimien maat.

  Ja meille meidän maamme.

  Muutan kantaani, vasta kun JUUTALAINEN SYLEILEE MAAHANMUUTTAVIA KYMMENIÄTUHANSIA MUSLIMEJA. Jos juutalainen haluaa rakentaa maansa vain omalle kansalleen, niin sitten juutalainen pitää päänsä kiinni minun maani asioista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Nikolai Starikov kertoo kertoo kuinka venäjän keskuspankki toimii :)! Kuinkahan hereillä venäjällä ollaan tähän juutalaisten valtaan siellä ja ympäri mailmaa?

  Why America needs a major war in Europe?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Juttu on niin, että pitäisi itse tietää jotain kun alkaa kirjoittelemaan sivustoille, höynähtäneiden ääritollojen käännöksiä lukemalla ei tieto kasva. Jos maassa asumisesta ei ole mitään kokemusta voi kuvitella mitä vain. Kun katsoo ns. palestiinan pakolaisleiriä niin pihassa seisoo täysin meidän autokantaamme vastaavaa kalustoa, sateliitit joka huoneistossa – tarkastus pisteen jonossa meni muutama minuutti- ei voi verrata Kiberaan, eikä Sowetoon.

  Palesttinan asukkaista huomaa monta seikkaa, he ovat sotkuisia, kaikki romu ikkunasta kadulle, aasit sidotaan etujaloista yhteen kuumaan auringonpaisteeseen, hevonen seisoo viikkokausia pienessä puukehikossa….tätä voisi jatkaa loputtomiin. Jos odottava äiti jää kiinni ambulanssissa pommi teipillä kyljessään ei voi kuin ihmetellä mikä pahuus on ihmiseen asettunut. Tunnen ihmisiä molemmin puolin ja suuri osa heistä tulee keskenään hyvin toimeen, kukaan Israelin arabeista ei varmasti lähtisi ehdotetun itsenäisen Palestinan puolelle, se kertoo paljon siitä mitä Israel heille antaa – sairaanhoidon , äänioikeuden ja koulutuksen. Samoin jos palestiina joskus tulisi, he haluaisivat muuttaa länsipuolelle jos se sallittaisiin.

  Kun katsoi Arafatin hautajaisia niin siinä selvisi, tuo rynkkyllä rätkyttävä porukka ei meinannut saada ukkoa edes hautaan sovussa, hyvä että arkku pysyi jotenkuten kasassa. Jos heille annetaan valtion avaiomet ne on hukassa jo samana päivänä.

  Arabien ja Juutalaisten arvostusta saanut Kaarlo Syväntö (poismennyt) kertoo kattavasti aiheesta kirjassaan Tienraivaaja.
  Hän muutti maahan jo ennen Israelin valtion perustamista ja sai elinikäisen Israelin kansalaisuuden – lukekaa niin tiedätte mikä on ongelman ydin lähi-idässä. Kun oppii tuntemaan Vapahtajan niin on kaikki mahdollista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Lähtökohtasi on mielenkiintoinen.

   Olet siis sitä mieltä, että palestiinalaisten maiden ryövääminen ja heidän kyliensä tuhoaminen on ihan oikein ja kaikin puolin hyväksyttävissä, koska ”satelliitit on joka huoneistoissa”. Miten tämä satelliitti-asia nyt ihan tarkalleen oikeuttaa ihmisten asuntojen tuhoamisen. Voisitko ystävällisesti selventää? Minulle ei oikein auennut tämä.

   ”Ostavatko” juutalaiset palestiinalaisen maan satelliittiantennilla, kenties? Se olisi kyllä ihan juutalaista, uskon sen heti.

   Onko ”sotkuisuus” tai ”eläinten kohtelu” peruste palestiinalaisten kohtelulle? Haluan, että selvennät tätä. Jos puhuisit Suomessa esim. mustalaisista näin, niin häkki heilahtaisi.

   Teillä kristityillä on juutalaisten kohdalla sokea piste. Kaikki juutalaisten tekemä on oikein, koska se on JUUTALAISEN tekemä. Olette täysin juutalaisen lumoissa ja hyväksytte selkeän rasismin ja sorron, koska sortaja ja rasisti on juutalainen.

   Samaan aikaan syytät minua rasistiksi.

   Nimeä yksikin asia, jossa minä olen rasisti.

   Minä en tasoita puskutraktorilla kyliä. Minä en rakenna muureja. Mina en tee teitä vain juutalaisille.

   Miten minä olen nyt rasisti ja juutalainen hyvä?

   Minä olen heti pahempaakin pahempi, vaikka vain puhun asiasta, mutta lapsia tappavat ihmishirviöt ovat jotenkin Jeesuksesta seuraavia. Toden totta, alan ymmärtää sitä, että on ollut uskonsotia. 🙂

   Palestiina on ryöstetty, raiskattu maa. Maa on täynnä joukkomurhattujen palestiinalaisten hautoja.

   Jos maailmassa olisi oikeutta, kaikki juutalaisjohtajat vietäisiin Nurnberg-tyyliseen oikeudenkäyntiin ja maailma saisi oikeutta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. ISIS on uutisten mukaan kaapannut satoja kristittyjä. Selvästi järjestö on Mossadin luomus ja saumaton osa Mossadin ja CIA:n visioimaa kulttuurien sotaa.

  Juutalaiset ovat soluttaneet koko maailman ja ovat aina pitäneet huolta siitä, että oikea pyssyjengi saa kaikki aseet ja tappaa kilpailijoiden kannattajat ja on luottomiesten johdossa. Miksi muuten koko maailma on ajautumassa erinäisten sotaherrojen hallitsemaksi kaaoskentäksi? Jo aikoinaan sissiliikkeet olivat Mossadin ja apujärjestöjen turvin joko kommareita tai jotain muita. Kommunismin jälkeen esim. Buthaina Nevelnin mukaan kurdien sissiliikkeet ovat Mossadin leluja ja kaikki muut kurdijärjestöt ja heidän kannattajansa tapettiin.

  Totta kai juutalaisten ohjauksessa käydään kristittyjä tuhoamaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ISIS = Mossad = CIA.

   Tämä on täysin selvä asia.

   Vain vähemmän kuin kaksi vuotta sitten amerikkalaiset ja israelilaiset julistivat erittäin hyvin dokumentoidusti, kuinka he tukevat erilaisia Syyrian kapinallisryhmiä. Tästähän kirjoitettiin kuukausikaupalla, siitä oli lukemattomia vetoomuksia mm. Euroopan valtioille. Silloinhan Obama ja Netanyahu kerjäsivät tukea Euroopastakin sotaretkelle Syyriaan.

   Mutta kun Netanyahu ei ole vielä onnistunut saamaan eurooppalaisia aivan kaikkia Israelin naapureita pommittamaan niin päätettiin ”kouluttaa kapinallisia”.

   Silloin amerikkalaiset ja juutalaiset kovaan ääneen ilmoittivat tukevansa erilaisia kapinallisryhmiä. Aseita, rahaa ja kaikenlaista tukea satoi taivaalta kuin mannaa, kun juutalaispankkiirit painoivat lisää velkaa amerikkalaisille veronmaksajille ja rahat lähetettiin kapinallisille.

   Kuka voi tämän kieltää? Käsi ylös!

   ISIS on 100 % amerikkalaisten ja juutalaisten luomus.

   Se on osa jo vuosikymmeniä jatkunutta suunnitelmaa, jonka tarkoituksena on tuhota kansallisvaltiot, jotta jäljelle jäisi vain joukko keskenään taistelevia ja heikkoja ryhmittymiä. Pitkän ajan tavoite on, että kaikki maa Irakin Kaksoisvirroilta Välimerelle on juutalaisten maata.

   Ja kuka muka ei näe, että tätä samaa juutalainen tekee nyt Euroopassa?

   Eurooppa ajetaan umpikujaan hillittömällä maahanmuutolla. Kärjessä huutavat aina juutalaiset vaatien toleranssia, vaatien suvaitsevaisuutta.

   Kumma kyllä, mutta juutalainen ei vaadi omaan maahansa samaa kuin hän vaatii meidän maihimme. Omassa maassaan hän haluaa elää juutalaisten keskellä. Sinne hän ei halua monikulttuurisuutta.

   Mutta voi, kuinka hän rakastaa monikulttuurisuutta Ruotsissa? Voi tuota ihanaa, hyvää juutalaista! Mikään uhraus ei ole liikaa ruotsalaiselle tai suomalaiselle. Voi ei, meidän pitää syleillä muslimia, meidän pitää kouluttaa sadattuhannet muslimit. Mitäpä meidän lapsistamme? Ei sillä ole väliä. Kaksoiskansalaisuudella molemmissa maissa, Israelissa ja Ruotsissa/Suomessa elelevä juutalainen lupaa kaikki meidän rahamme muslimeille ja neekereille. Diversiteetti!

   Mutta voi sentään, kun tämä sama ah niin ihana juutalainen astuu koneesta Tel Avivissa niin enää ei kulutetaa rahaa muslimeihin. Nyt on vain juutalainen tärkeä!

   Sanonko suoraan, miksi vihaan heitä? Kerronko vielä lisää?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Laittomat rakennukset ”ajetaan nurin” myös Suomessa, täällä esim. pakkohuutokaupataan. Näitä tapauksia Suomessa ei juuri ole, koska ihmiset noudattaa lakia. Mielenkiintoinen on tällä palstalla palestiina-alueen itsenäistämisestä – miksi, eikö se pitäisi palauttaa Jordanialle, joka sen menetti sodassa.

  Ainut tie rauhaan on se että ihmiset oppivat ja pystyvät elämään toistensa kanssa. Se että Israelilla on koneisto kunnossa ei tee pysyvää rauhaa, ei myöskään väkivalta joka ei hyväksy juutalaisia lähi-itään tule onnistumaan, oma valtio ei riitä se on nähty jo Arafatin aikana.

  Mustalaisilla on oma kulttuurinsa suomessa, jos heitä olisi täällä miljoona homma karkaisi käsistä. Näin vain on että toiset ovat aikaansaavampia kuin toiset. Kun matkustat Afrikan läpi, näet heidän(yleistäen) puutteensa, mutta myös heidän ilon. Palestiinassa ei ole kumpaakaan ja jos ihmiset ei itse osaa ryhdistyä niin vaikeaa on jatkosakin. Näin asian näen, tuntemani arabit ovat hyvin tietoisia asiasta ja kärsivät veljiensä (symb) teoista.

  Hyvässä hengessä jatkossakin..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vai ”laittomat rakennukset”?

   Palestiinalaisia, ikivanhoja, kyliä jyrätään maan tasalle. Laittomia?

   Juutalaiselle kaikki mikä ei ole hänen etunsa mukaista on, tietenkin, ”laitonta”. Ja toisaalta, kaikki mikä on hänen etunsa mukaista, on, tietenkin, ”laillista”.

   Israelin valtiossa ei ole mitään ”laillista”. Se on alun perin laiton ja laittomana se pysyy.

   Ja onneksi maailmassa on yksi, alati toistuva, vuorenvarma universaali totuus.

   Tiedätkö, mikä se on?

   Tällainen väkivalloin otettu otetaan aina väkivallalla takaisin. Kuten juutalaiset itse sen sanovat: Heitä vihataan.

   Se pitääkin paikkansa. Ja heitä on vähän.

   Heillä on ydinase, mutta juutalaisten harmiksi he eivät ole ainoat sen omistajat. He puhuvat ”Samson-optiosta”, jolla he uhkaavat mm. Eurooppaa. He sanovat, että ”he tuhoavat maailman, jos he tuhoutuvat”.

   He sanovatkin sen siis itse. He ja maailma tuhoutuvat.

   Ja voin vain sanoa: He totisesti saavat, mitä he tilaavat.

   Siihen miekkaan he uppoavat. Se on 100 % varma. Ja sen jälkeen heidän nimensä on kirottu kaikkien vielä elävien keskuudessa. Se on heidän Gehennansa. Ja sen he ovat itse omalla ylpeydellään rakentaneet.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Arabien hyökkäyssodan jälkeeen maa-alue siirtyi Israelillle takaisin, josta Siinai palautettiin. Tämän jälkeen suuria osia näistä on lunastettu tuplasti ja enemmänkin Israelille – myymällä. Esim. silloin hyödyttömiä suoalueita joita suomalaisten Lokomon koneet oli raivaamassa.

    Varmasti on ollut molemmilla omat hyötynäkökohdat, kun isoveli myy nuoremmalle mopoa ei siinä kaikkia kerrota ja toinen tinkii miinkä pystyy.

    Jaksan uskoa että rauha ei kokonaan alueelta karkaa, tämän sivun kirjoituksista menee tervekin sekaisin, joten koko aikaansa ei kannata tänne käyttää. Keväällä koitan poiketa Hebronin sisemmällä turvarenkaalla ja uskon että homma hoittuu kuten aikaisemminkin. Kuvauslupaa ei vielä ole. Hyvässä hengessä jatkaen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Viiden valtion voimin hyökättiin, mutta nöyryytys ei enää onnistunutkaan. tämän tietää kaikki. Osa (kiihko)arabeista vain haluaa lyödä päätänsä seinään – harmi vain niiden osalta jotka haluaisivat tehdä työtä ja menestyä. Päätän katsauksen ”paikan päältä” tähän, kiittäkää, iloitkaa ja menestykää.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Valhetta. Esim. Egyptillä ei olut minkäänlaisia hyökkäysaikeita eikä ryhmitystä millään tavalla. Myös muualla Israel iski yllättäen. Meille on valehdeltu kaikki tuosta sodasta

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Hyvä ystäväni, Israelin armeijan hävittälentäjä, todistaa toisin,

     Kysymyksessä ei ollut puolustussota, vaan nimenomaan `aktiiviseen puolustukseen` liittyvä ennakoiva isku. Tämähän on tunnustettu yleisesti.

     Tiedustellessani häneltä, miten hän kestää tuhansien egyptiläisten tappamisen, hän vastasi:

     Sota on pelkkä työmaa. Hävittäjään asettautuminen on kuin laittaisi työhaalarit päällensä. Se mitä sitten tapahtuu ei liikuta millään tavalla. Nukun yöni hyvin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Suomi on juutalaisvaltio, jossa maan johto todellakin teki pankkikriisin ja huijasi valuuttaluotoilla ja alkoi sitten ajaa ihmisiä pakkohuutokauppoihin, jossa pankkien lähipiiri sai ilmaiseksi arvokkaita vakuuksia ja vielä tukea päälle näistä kaupoista.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Nimimerkille ”Paikan päältä”.

  Sanottaisiinko maltillisesti näin: Toivon Israelin valtiolle sellaista kohtelua tulevaisuudessa, jonka tämä valtio on naapureilleen suonut. Toivon, että juutalaisvaltioita kohdellaan kuten juutalaisvaltio on kohdellut Syyriaa. Toivon, että juutalaisvaltiota kohdellaan, kuten Irakia on kohdeltu. Toivon, että juutalaisvaltiota kohdellaan, kuten Libyaa on kohdeltu.

  Toivon, että juutalaisvaltio eristetään, kuten Gaza on eristetty. Toivon, että juutalaisvaltion laivoja kohdellaan kuten juutalaisvaltio on kohdellut laivoja matkalla Gazaan.

  Minä rukoilen, että heitä kohdeltaiisiin juuri täsmälleen niin kuin he ovat naapureitaan ja palestiinalaisia kohdelleet. Viimeiseen Hellfire-ohjukseen asti.

  Se olisi minusta oikein. Sitä minä toivon.

  Eli haluan heille sitä, mitä he ovat muille tehneet.

  Juuri sitä, tarkalleen sitä. Ei enempää, ei vähempää.

  En ole jumalinen ihminen, mutta tässä asiassa toivon, että Jumalat kuulevat minua. Minä hartaasti toivon niin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 19. Nordfrontin sivuilla (nordfront.se) hieno artikkeli.

  ”Mitt första möte ned Motståndsrörelsen”. Vapaasti käännettynä: ”Ensimmäinen tapaamiseni Vastarintaliikkeen kanssa.”

  Siinä nainen kirjoittaa Vastarintaliikkeen tulosta omaan elämäänsä.

  Kannattaa lukea.

  Verrattuna antifa-liikkeen sairaisiin itseään ja omaa kansaansa vihaaviin naisen irvikuviin, tämä nainen kirjoittaa kauniisti ja mieleenpainuvasti valkoisista naisista ja omasta kansastaan.

  Vastarintaliike elää !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat