Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus

Magneettimedia julkaisee Vesa-Ilkka Laurion suomennoksen Amanda Vollmerin videosta, ”HEAR ME LOUD AND HEAR ME CLEAR – IT’S A CON – ADV SPEAKS” (Kuule selvät sanani – se on huijaus). Kirjoituksen lopussa on myös suomentajan oma kommentti. Kuitenkaan tämä artikkeli ei kaikilta osin vastaa Magneettimedian linjaa.

Kuule selvät sanani – se on huijaus

Kuule selvät sanani, koska olen nähnyt monien ihmisten käyttävän käsittelijöidensä hämääviä iskusanoja. Ilmeisesti he ovat sopeutuneet valtavirtamediaan.

Lakkaa ottamasta myrkkyä. Lakkaa ruiskuttamasta myrkkyä. Lakkaa syömästä myrkkyä. Lakkaa kuuntelemasta myrkkyä, se myrkyttää mielesi. Olet vaikutuksille altis. Tämä on ollut valtava psykologinen operaatio heti alusta lähtien, pitkästä suunnittelustaan lähtien. Ei ole olemassa Covidia (koronavirustautia). Ei ole koskaan ollut olemassa Covidia. Kenelläkään ei ole ollut Covid-tartuntaa. Ei ole olemassa sellaista asiaa. Lakkaa sanomasta, että sinulla oli se, lakkaa sanomasta, että tunnet jonkun, jolla oli se. Lakkaa sanomasta, että puoskareiden myrkkypistos tukahduttaa Covidin oireita. Se ei tee niin. Se ei tee niin, koska sitä (Covidia) ei ole olemassa.

Mikä on flunssa? TÄMÄ on flunssa. Mitä flunssa on? Voit katsoa videoitani osoitteessa:

Mikä on flunssa? TÄMÄ on flunssa. Mitä flunssa on? Voit katsoa videoitani osoitteessa: Bit chute: Doctor Yummy

Mikään rokote ei ole koskaan pelastanut elämää, ei koskaan, ei koskaan ihmiskunnan historiassa.

Ne opettavat sinua kehon myrkyistä vapautumisen mekanismeista ja siitä, mitä flunssa on. Kun myrkytät kehoasi jatkuvasti, kehosi täytyy päästä eroon kuona-aineista. Kun sinulla on ravinnollinen puutostila, et pääse eroon kuona-aineista hyvin. Mitä tapahtuu? Ne tulevat pois kehostasi. Syntyy oireita, jotka poistavat kuona-aineet. Lima, keuhkot, suolisto, kaikki nämä alueet alkavat toimia kuona-aineista eroon pääsemiseksi. Tällaisia asioita alkaa tapahtua. Ja ihmiset sanovat: ”Olen sairas”, ja he tahtovat päästä eroon oireista, mutta oireet ovat kehon parantumismekanismeja. Kun sinulla on oireita, se tarkoittaa, että olet parantumassa.

Pane tämä aivoihisi. Korjaa siellä tämä nurinkurinen vastakkaisuus, johon sinut on saatu uskomaan. Mikään rokote ei ole koskaan pelastanut elämää, ei koskaan, ei koskaan ihmiskunnan historiassa. Ne (so. rokotteet) on suunniteltu sinun vahingoittamistasi varten, ne on suunniteltu sinun kontrolloimistasi varten, ne on suunniteltu sinun manipuloimistasi varten ja ne on suunniteltu sitä varten, että pelon avulla voidaan edistää väärää taudinaiheuttajateoriaa, sitä varten, että sinut saadaan pelkäämään näkymätöntä maailmaa, jotta sinua on helppo käsitellä ja helppo kontrolloida; vain tätä tämä on ollut alusta saakka, aivan alusta saakka.

Tiedän monista teistä, että tämä kuulostaa hyvin vaikealta mielessänne, että sitä on vaikea korjata. Ryhtykää toimeen, luottakaa minuun. Selvittäkää kukin mysteeri, ja tulette ymmärtämään, että kaikki ne tarinat, joita teille on kerrottu, ovat satuja. Ja sitten kun todella ymmärrätte, että he kirjoittavat historian ja he sepittävät tarinat ja he kirjoittavat väärän tieteen ja he johtavat kaikkia instituutioita, nuo aivan samat ihmiset, jotka valehtelevat teille uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, jotka omistavat valtavirtamedian ja valehtelevat teille valtavirtamedian välityksellä, alatte ymmärtää, alatte nähdä.

Ja tämä on se suuri asia, tämä on se suuri ponnistus, jossa valheen avulla teiltä otetaan pois loputkin vapautenne; siitä tässä on kysymys.

Kukaan ei kuole Covidiin. Ei ole olemassa Covidia. Ei ole olemassa Covidia. Mitä … ettekö voi ymmärtää?

Nyt ihmisiä kuolee. Nyt sairaalat tulevat täyttymään, odottakaa vain syksyyn. Kaikki nämä lampaat, kaikki nämä kurjat, kurjat mieleltään kontrolloidut psykologisen operaation uhrit, jotka ajattelevat, että he ovat todella erinomaisia valittuja ihmisiä saadessaan rokotuspiikin, myrkyttäessään itsensä, osana psykologista operaatiota, osana koetta, he ovat antaneet elämänsä pois, he ovat uhranneet itsensä demonille. Sen he ovat tehneet. He ovat antaneet sielunsa demoneille – ja tehneet sen ylpeinä. Se on hyvin surullinen asia, kovin raskas.

Älä nauti heidän myrkkyjään, älä nauti heidän geenimuunneltuja myrkkyjään, älä ota heidän tuoksuainemyrkkyjään ja kemiallisia myrkkyjään mistään heidän yhtiöistään. Boikotoi heidän yhtiöitään.

Nämä ihmiset tulevat joko saamaan plasebon (lumerokotuksen), koska kyseessä on koe, eikä heille tapahdu mitään, tai he tulevat kuolemaan syksyllä, kun tavanomaiset myrkyistä vapautumisen mekanismit alkavat toimia ja heidän huono elämäntyylinsä, tapansa, nousevat näkyviin ja he saavat jälleen oireita kehon yrittäessä poistaa kuona-aineita, ja kun näin tapahtuu, he tulevat saamaan komplikaatioita ja kuolevat. Tai voi tapahtua niin, että he tulevat olemaan hedelmättömiä, kyvyttömiä hedelmöitymään, tai jos he kykenevät hedelmöitymään – jos he itse asiassa söisivät jonkin verran ravintoa, he kykenisivät hedelmöitymään – heidän lapsensa tulevat olemaan heikkolahjaisia, heillä tulee olemaan vähemmän lapsia silloin, koska tämä on ollut sukulinjojemme lisääntymisen taantumista satojen vuosien ajan tällä tavalla. Ja voit nähdä todisteet siitä. Katso todisteita ihmisissä: kyvyttömyys harkita, ajatella, korjata tilanteita ja ymmärtää, kuinka pahoin heitä on huiputettu tähän asti. Tyhmeneminen on alkanut näkyä. Älykkyysosamäärä on alhainen. Siittiöiden lukumäärä on alhainen. On todella aika herätä.

Astu siis pois aivopesusta ja mielen kontrollista, puhdista mielesi psykologisesta operaatiosta. Lakkaa elämästä heidän valheissaan, yhdessäkään niistä, ja, arvaa mitä, valitettavasti he kontrolloivat molempia puolia. Niinpä enemmistö ihmisistä, jotka julkaisevat totuusjuttuja, ei ole sinun ystäviäsi; he ovat osa vihollista. He ovat niitä, jotka sekoittavat sinua syvemmin. Ole siis hyvin, hyvin varovainen – ketkä aiheuttavat sinulle harmia? Ja jos se on pelkoa, jos se on pelkkää pelkoa, poistu, poistu kokonaan, ryhdistäydy, puhdista itsesi.

Älä nauti heidän myrkkyjään, älä nauti heidän geenimuunneltuja myrkkyjään, älä ota heidän frekvenssimyrkkyjään ja kemiallisia myrkkyjään mistään heidän yhtiöistään. Boikotoi heidän yhtiöitään.

Älä rokotuta itseäsi heidän petollisilla huiputusmyrkyillään. Älä testauta itseäsi heidän petollisilla testeillään. Ymmärrätkö sinä, että kun olet sairas ja otat myrkkypiikin itseesi, järkytät kehoasi niin vakavasti, ettei se ehkä enää edes tuota oireita, ja ihmiset sanovat, että se on parantuminen – koska tukahdutit oireita järkyttämällä kehoa niin, etteivät sen ruumiilliset mekanismit toimi enää, ja sekö on parantuminen? Olet mieleltäsi sairas, jos luulet niin; sinulla ei ole tietoa kehosta, jos luulet niin.

Tämä on valheellisen, huiputtavan lääketieteellisen kultin taikurinshow. Se on taikurinshow. He saavat aikaan vaikutelman oireiden menemisestä pois rikkomalla myrkyttömäksi tekemisen – vapauttamisen, poistamisen – mekanismisi.

Arvaa, mitä tapahtuu uudelleen ja uudelleen – mikseivät ihmiset osaa yhdistää asioita, ymmärtää koko totuutta? Kun niitä (oireita) tukahdutetaan, ne tulevat takaisin. Kun niitä tukahdutetaan, ne tulevat takaisin, ja tavallisesti pahempina. Se on puoskarointia, puoskarintoimintaa. Jokainen, jolla on aivot ja hieman älykkyysosamäärää päässään, voi ymmärtää tämän. Kun saat rokotuksen ja kuolet, ihmiset ajattelevat, että se johtuu jostakin muusta. Tämä on kultin ajattelua, tässä toimii aivopesu. Pyydän, vapauta itsesi käsittelijöidesi ideologioista. Lähde pois kultin mielipidemuokkauksesta, aivopestystä ajattelusta, joka on vääristynyttä.

Ei ole olemassa Covidia, ei hoitokeinoa Covidiin, ei ole ivermectiniä, ei ole muunkaanlaisia älyttömiä hydroksiklorokiinimyrkkyjä, ei, ei, mikään noista asioista ei ole hyvä sinulle, mikään noista asioista ei paranna Covidia. Sitä ei ole lainkaan olemassa. Se keksittiin johtokunnan kokoushuoneessa, aivan kuten he ovat sepittelemässä seuraavaa kultin baareissa.

Teidän pitäisi ymmärtää se, ihmiset, teidän tulisi ymmärtää, että tämän pyramidin huipulla olevat vapaamuurarit ovat pitäneet teitä otteessaan vuosisatojen ajan. He omistavat median, he omistavat Hollywoodin. Luuletteko, että nuo muusikot ja nuo näyttelijät todella ovat lahjakkaita? Eivät ole, he ovat käyneet läpi rituaaleja näiden kultistien kanssa.

Se on vaikea pala nieltäväksi, mutta teidän on joko herättävä nyt tai te joudutte vedetyiksi heidän kulttiinsa ja te tulette joko kuolemaan tai menettämään olennaisen osan itsestänne. En osaa ilmaista sitä tätä selvemmin.

Kuten sanottu, oireet, kaikki oireet, ovat kehon parantumista. Kun sinulla on oire, silloin kehosi on paranemassa. Kun siis näet oireen ilmestyvän, ajattele, että jaha, kehoni on parantamassa jotakin, mitähän se olisi, mitä se voisi olla, mitä systeemiä se koskee, mitä kudosta se koskee. Olenko syönyt oikein, olenko stressaantunut. Vapaudunko myrkyistä kunnolla, puuttuuko keholtani jotakin tärkeää ravinnetta, esimerkiksi magnesiumia tai D-vitamiinia, tai onko minulla tarpeeksi glutationia kehossani päästäkseni eroon kuona-aineista, koska jos minulla ei ole, ne tulevat ihon kautta, ne tulevat hengityksen kautta, ne tulevat hikeni kautta, ne tulevat suolistoni kautta, ne tulevat keuhkojeni kautta, ne tulevat millä hyvänsä tavalla, jolla voivat, mutta eivät sillä tavalla, jolla niiden pitäisi tulla, mikä on maksan kautta.

Auta maksaa, tue maksaa, etkä tule koskaan enää sairaaksi, koska sinun ei tarvitse pusertaa niitä ulos tuollaisella alkeellisella tavalla. Eikä sinun tarvitse ottaa myrkkyjä, jotta saisit illuusion, että jotenkin se meni pois. Tämän yksinkertaisemmin en voi asiaa sinulle esittää.

Puhu siis oikealla tavalla, jos joku sanoo, että hänellä oli se tai jollakulla oli se, ja oikaise heitä: ”Olen pahoillani, olet erehtynyt, ei ole olemassa sellaista asiaa, olet syvän hypnoottisen lumouksen vallassa, ja olen pahoillani, etten ole mikään rikkomaan sitä puolestasi, mutta ei ole olemassa Covidia, ei ole koskaan ollut, eikä ole rokotetta Covidiin. Käytetty rokote on sinun elämälläsi tehtävä koe, se ei ole terveytesi hyväksi, se ei ole hyvinvointisi hyväksi. Miksi sinut täytyisi manipuloida ottamaan se, ottamalla pois vapautesi ja oikeutesi, vapautesi matkustaa, vapautesi rakastaa ja halata ja koskettaa ja tulla nähdyksi ja antaa lastesi nähdä kasvosi, hymyilevät kasvosi? Miksi heidän tarvitsisi tehdä tuo sinulle? Jos se olisi todellinen, jos siitä olisi apua, he eivät noin vain antaisi sitä sinulle ensinnäkään, maksaisit poskettoman hinnan siitä, jos se todella auttaisi sinua, tämä on totuus. Heidän ei tarvitsisi pakottaa sinua siihen, he eivät tarvitsisi mainospaloja sitä varten, he eivät tarvitsisi Hollywoodin taikureita kaupittelemaan sitä sinulle, heidän ei tarvitsisi ostaa poliitikkoja taivuttamaan sinut tekemään sen. Etkö kykene ajattelemaan, etkö kykene näkemään?”

Ja se, mikä on tulossa, on kuolema. Se tulee niille teistä, jotka olette myrkyttäneet itsenne, ja illuusiossa ne … syksyllä numerot tulevat olemaan valtavia, nuo tyhjät sairaalat, sairaalat, jotka ovat olleet tyhjiä alusta lähtien, ja hävetkää, te lääkärit ja hoitajat, te valehtelijat, jotka otatte kunnian, otatte kunnian itsellenne, vaikka ette ole tehneet muuta kuin vahingoittaneet ihmisiä. Ei ole mitään etulinjan työntekijöitä, te olette kaikki joukko huijareita, ja tekin tulette hukkumaan laivan mukana, koska älkää luulko, ettei tämä ole tilinteon hetki, koska se on, tuomion päivä on tullut ja teidät tullaan tuomitsemaan teoistanne.

Siksi ehdotan, että nousette nyt kun teillä vielä on mahdollisuus ja pelastatte itsenne, koska jos te vain kuljette mukana tullaksenne toimeen ja saadaksenne tilipussin, teille tulee todella kiire ja te tulette toivomaan, että olisitte tehneet niin. Luottakaa minuun tässä.

Tässä kaikki, valitkaa, minne menette, valitkaa, millä puolella olette.

Ei ole olemassa Covidia, eikä ole koskaan ollut. Covidiin ei ole parannuskeinoa, koska Covidia ei ole olemassa.

Kiitos.

LOPPUUN SUOMENTAJAN KOMMENTTI:

Koska tiedotusvälineissä tai muuten tasavallan presidentti, hallitus, eduskunta ja maan terveydenhuoltojärjestelmä (esim. THL) eivät tietääkseni ole kertoneet suomalaisille annettavien rokotteiden ja rokotusten perustavista tiedoista suomalaisille juuri mitään, tuon tässä esiin muutaman seikan.

Yhtäkään Suomen kansalle annettavaa rokotetta ei ole vielä hyväksytty tai lisensoitu. Niitä käytetään väliaikaisella hätätilaluvalla, ja ne ovat kokeellisia rokotteita. Kliiniset kokeet loppuvat vuonna 2023, kahden vuoden päästä. Maailman väestön jo alkanut rokottaminen on tuo puuttuva ja kesken oleva kliininen koe, joka siis kestää vielä pari vuotta. Koko ihmiskunta (8 miljardia ihmistä) on nyt lääketeollisuuden koekaniinina, ja kaikki maailman koronarokotukset ovat kliininen rokotekoe. Rokotteidemme kliinisistä vaikutuksista (haittavaikutuksista, myös kuolemista) ei siis ole vielä tietoa. Nyt annettavilla rokotuksilla tutkitaan, kuinka moni ihminen kuolee rokotuksiin, kuinka moni sairastuu eristeisiin akuutteihin tai kroonisiin sairauksiin ja millaisia sairauksia rokotteet aiheuttavat. Rokotteiden vaikutuksista ei ole olemassa mitään varmaa tietoa, koska kliinisiä kokeita ei ole tehty.

Ihmiset, siis esimerkiksi suomalaiset, on saatu mukaan koekaniineiksi lääketeollisuuden kliinisiin (3. vaiheen) kokeisiin niin, että suostumus ottaa nyt rokote katsotaan suostumukseksi osallistua kliiniseen kokeeseen. Suomalaisten lääkäreiden velvollisuus on kertoa tämä kaikille rokotettaville suomalaisille.

Koska kyseessä on kokeellinen rokote (massarokotukset ovat rokotekoe), hallitus tai terveysviranomainen ei voi määrätä sitä pakolliseksi kenellekään.

Aiemmin tehdyt eläinkokeet mRNA-rokotteilla (Pfizer, Moderna) ovat epäonnistuneet. USA:n CDC (tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus) ei edes luokittele mainittuja rokotteita ”rokotteiksi.”

Nyt annettavien rokotteiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu koskaan missään. Eläinkokeiden perusteella patologiset rajut reaktiot (ns. enhancement, ns. priming) ovat mahdollisia. Vaikutuksista hedelmällisyyteen ei tiedetä mitään. Suomalaisille annettavista rokotteista on tutkittu vain sitä, lieventävätkö ne mahdollisesti ns. ”Covidin” oireita jonkin verran.

Kuitenkaan Covidia (koronavirustautia) ei ole olemassa, koska koronavirusta (tai mitään sairautta aiheuttavaa virusta) ei ole olemassa. Maailman väestöllä suoritetaan rokotekoetta koronavirusta vastaan, jota ei ole olemassa. Koska rokotteissa ei ole yhtäkään terveellistä aineosaa, rokotteiden kaikki vaikutukset ovat haittavaikutuksia, ihmisten vahingoittamisia (kuolemaan asti), ja sellaisina rokotteet ovat rikos.

On hyvä ottaa selvää, kuka (ja kenen allekirjoituksella) rokotteet on Suomeen tuonut (siis kuka on tehnyt siitä päätöksen). Ainakaan minulta, Suomen kansalaiselta, ei ole kysytty yhtään mitään.

On väärin, jos kansan kustannuksella maahan tuodaan rokotteita sellaista virusta vastaan, jota ei ole olemassa. On väärin rokottaa Suomen kansa sellaista virusta vastaan, jota ei ole olemassa. On väärin rokottaa koko ihmiskunta rokotteella, jonka kliinisiä vaikutuksia ei tunneta. Lausuntojen mukaan pian lapsetkin rokotetaan sellaista virusta vastaan, jota ei ole olemassa (ja kaikki virukset ovat sellaisia, joita ei ole olemassa).

Jos rokotteet kliinisten rokotekokeiden jälkeen hyväksytään ja lisensoidaan, silloin ne todennäköisesti määrätään pakollisiksi – virusta vastaan, jota ei ole olemassa. Tämä merkitsee a) koko Suomen kansan massiivista vahingoittamista, ja b) sitä, että tuntematon määrä suomalaisia kuolee näihin rokotuksiin.

Tasavallan presidentin, hallituksen, eduskunnan ja maan terveydenhuoltojärjestelmän (esim. THL:n) olisi hyvissä ajoin tullut ilmoittaa jokaiselle suomalaiselle nämä tiedot, jotka tässä loppukommentissani tuon esiin. Vastattavaksi jää, miksei niin ole tehty. Eikö asia ole tärkeä? Miksi äärettömän tärkeää näyttää olevan se, että mahdollisimman moni rokotetaan rokotteella, jonka kliinisiä vaikutuksia ei tunneta ja joka on suunnattu virusta vastaan, jota ei ole olemassa?

Vesa-Ilkka Laurio

lääketiet. Lis. (eläkk.)

Suomen kansalainen

Lähteet

Hear Me Loud and Hear Me Clear – It’s a CON – ADV Speaks (bitchute.com) : https://www.bitchute.com/video/RL2xysVMoqYC/

https://www.bitchute.com/channel/6DNCVpNofW5k/

114 kommenttia

 1. mRNA-ROKOTTEET OVAT RIKOS
  Rokotukset mRNA-rokotteilla ovat ihmiskokeita, joista pitäisi kertoa, että on kyseessä koe. Tätä ei Suomessa kerrota. Ihmiset saavat myrkkypiikin luullen saavansa rokotuksen, joka estää heitä sairastumasta. Näiden rokotusten haittavaikutukset ovat suunnattomia ja jotka tulevat ilmi vasta myöhemmin, kuukausien ja vuosien kuluttua. Miksi tällaista myrkyttämistä tuetaan voimakkaasti valtiovallan toimesta? Miksi joka maassa on menneillään sama myrkytysoperaatio, jota pidetään pelastuksena Covid-19-viruksesta? Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen: ”Korona ei kukistu ennen kuin koko ihmiskunta on rokotettu”. Näin siis korkeat päättäjät. Ja kuitenkin kyseessä on yksi ihmiskunnan historian pahimmista huijauksista. Huijaus on ennalta suunniteltu, siitä on todisteet (katso stopworldcontrol.com). Jäljet johtavat sylttytehtaaseen: maailmaa hallitseva miljardöörikerho, jonka ydin ovat juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. Tämä kerho johtaa Maailman Talousfoorumia (WEF), bilderbergiläisiä, WHO:ta ja vapaamuurarijärjestöä. Vain sillä on kylliksi varoja lahjoa ja vaikuttaa tiedotusvälineisiin. Sen päämäärä on selvä: koko ihmiskunta on rokotettava! Mutta miksi? Miksi koko ihmiskunta pitää rokottaa? Kyseessähän on aivan tavallinen flunssavirus, johon kuolee lähinnä huonokuntoisia vanhuksia. Miksi systemaattinen valehtelu ja pelonlietsonta? Miksi esim. rokotefirma Pfizer saa myrkyttää miljoonia suomalaisia tuosta vaan valtiovallan suojeluksessa? Pfizer on aiemmin tuomittu useista petoksista. Olen löytänyt vastauksen kaikkeen tähän tutkittuani aikoinani juutalaisuutta. Maailmassa on pahoja voimia, jotka ohjaavat tätä planeettaa ihmisten tietämättä niistä yhtään mitään. Nämä pahat voimat naamioivat tekonsa näennäisesti hyvillä toimenpiteillä, kuten esim. Great Reset (Suuri Nollaus), mutta joiden ainoana tarkoituksena on oma valta ja ihmiskunnan orjuuttaminen. Muuten en usko Stefan Lankan teoriaan, ettei viruksia ole olemassa, johon Vesa-Ilkka Laurion artikkeli viittaa. Viruksista ja ihmisen immuunipuolustusjärjestelmästä ei vain tiedetä tarpeeksi. EI ELVYTYSPAKETILLE!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 2. Loistava yhteenveto! Järkyttävää, mutta totta! Vain älykkäät, koululaitoksen indoktrinaatioprosessissa epäonnistuneet, voivat nähdä tämän massiivisen koronavalheen läpi sekä koko systeemin petoksellisuuden. Vaikka tämän näyttäisi Ylenannon uutisissa, suurin osa aivopestyistä ja-kuolleista massoista ei heräisi ajattelemaan. Valitettavasti heidän ohjelmointinsa on jo niin pitkällä etteivät ota pelastusrengasta vastaan, vaikka se laskettaisiin eteen.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 3. Korona-hoax-kampanja tuntuisi lähtevän uudelle kierrokselle Intia-”muunnoksen” myötä. Kaava on sama vanha tuttu. Kiina ja Intia ovat ylihygienisen ja neuroottisen lännen mielestä likaisia ja saastaisia maita ja näissä tietenkin kehittyy sitten pöpöjä, jotka voivat levitä meillekin. Nyt on Intian suhteen meneillään samankaltainen tiedotuskampanja kuin aikoinaan Kiinan suhteen. Uutismateriaalia on tarkoitushakuisesti manipuloitu suuren yleisön pelottelemiseksi. Valtavasta väestöpohjasta on helppo poimia eriasteisista vaivoista kärsiviä ”potilaita” ja järjestää länsimaiden yleisölle kärsimysnäytöksiä ja poimia tilastotietoja laajasta uudesta epidemiasta maassa. Ja kuin ihmeen kaupalla uusi tautimuoto vastaa lännessä käytävän propagandasodan tarpeita. Intian kaltaisessa maassa tällainen kampanja voidaan polkaista pystyyn milloin vain. Tietenkin kyseessä on myös globalistien suosiman Pfizer-yhtiön kampanja Intian valtavien markkinoiden saamiseksi takaisin, koska yhtiö hylättiin taannoin pois sikäläisiltä markkinoilta puutteellisen testausmateriaalin ja depopulaattori Bill Gates-yhteyksiensä vuoksi. Maa on kuitenkin valtava ja täynnä köyhiä, jotka suostuvat joko aidoiksi tai valepotilaiksi propagandistien ja sotilastaktiikoita hyödyntävien lääkemarkkinoijien uutismateriaaliin.

  Uskokaa tai älkää, suurin osa Suomi-lampaista ei ole oppinut Kiina-mielikuvilla käynnistetystä korona 1.0-kampanjasta mitään. Ei yhtään mitään. Sama pelottelukaava tepsii heihin yhä uudelleen ja ilmeisesti he ryntäävät aikanaan piikkijonoon ottamaan uudet ”buusteri”-rokotteet, jotka tepsivät sitten paremmin uusiin variaatioihin. Kyseessä on sekä tehokas aivopesu että myös jo patologiseksi kehittynyt tyhmyys. Kohta en ymmärrä, miksi suomalaisia pitäisi edes pyrkiä valistamaan. Kansalla ei ole minkäänlaisia puolustusvalmiuksia ulkomailta ohjattuja massapsykologisia operaatioita vastaan. Sen sijaan he ovat valmiita hyväksymään pysyvät heikennykset omassa kulttuurissaan ja valtiomuodossaan, kuten tulevan rajun poliisivaltiomallin, jossa tartuntatautien leviämisen ehkäisy on vain hutera tekosyy globalistiselle tyrannialle. Nyt noustaan ylös juoksuhaudoista ja rynnätään hakemaan ”Vanjalta” kommunistien leipomaa leipää.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Intia variantti hype on jälleen sama huijaus , ei mitään tieteellistä pohjaa mutta kun tiedotusvälineet luovat väitteen niin osa ihmisistä uskoo

   Intiassa kuolee 27000 ihmistä siis päivässä ja se on normaali luku . Eli viikossa : 189000 . Kuukaudessa :756000 . Vuodessa : 9072000 ….mutta kun korona ..

   Sen lisäksi, kun virallinen data osoittaa kuolleita / 1 miljoona Intian, Englannin ja USA:n vertailussa niin on hiukan vaikea ymmärtää miksi Intian variantti olisi nyt iso uhka :

   Kuolleita / 1 miljoona

   Intia 204
   USA 1807
   Englanti 1872

   https://odysee.com/@TruthVault:0/India:6

   https://timesofindia.indiatimes.com/blogs/seeing-the-invisible/yes-850-died-of-covid-recently-in-a-day-but-27000-die-every-day-in-india/

   https://www.news18.com/news/india/pneumonia-killed-more-than-14-children-every-hour-in-india-in-2018-says-study-2385223.html

   Intian terveys ministeriö päivitti 28. Huhtikuuta covid-19 hoitosuunnitelman, se sisälsi suosituksen ivermectiinin ja Hydroxychloroquine käytön…ja kas kummaa viimeiset 2 viikkoa on menty tapauksissa alas siellä.

   https://thecovidblog.com/2021/05/16/india-turns-to-ivermectin-and-hydroxychloroquine-covid-cases-drop-significantly/?__cf_chl_jschl_tk__=11940c013cb15aa8f4f70480cf24af65ad2e10d0-1621399611-0-AUlCbxqXC5lK2U3YFdOahz-DtvMMC4JvilBCpp-_Xov9fGRGe5xfyG2OJ9-avLuiOJPv8659m54n7W9CaZm4BYCqQO6ePV5jlfIRy5FD4pU9kIFFZcCjsxSEG-z_YJxjVuAL1haGam5Y_iPlOVS5rDM0i-cGSdG794Ely_-z8j7-UyfLnHZg-cTezsrn-Hv-nbRuW9Q7Mn9U2TIeOG2IPN5tYdtTGPBHAMsa5dDXn24D4uAFmoeAnBqDG64qB66rxVfpiS7Et-Hdaggbsj0WBAWVTg3_CTZQDld1sd2QQFRrDsOsckFvpCFJszyTjyrJt8piyUrdsmEFl4hRnaUVy92XaK7UAdKJlatvusS7zilDI0Zul-RlqaU1TzN8o174E5rFXlSX5oURDie4vg5FTrGjI-wj4wWg1ZoCp_UrtR2P2ITTozE-uYglpewBQjrA7_QhRwmDGMWkagNhPVdi6YgObeTaGwgOHzvziePzEwdNg2h3swu224ABEI9et0AKeMgVO466quCnqrqvnHdQfzA

   https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2021/05/Revised-India-COVID-guideline.pdf?__cf_chl_jschl_tk__=46e47f918563c7f7c0a339a152202e7031882334-1621400458-0-AVP0ISB9y0i-vikXsbrkYA2qqu1qU5SSLdyJcs0rUmNfRlRwTmoxIx71FiDfK4OlLce6xPOt-JBINsGmTyrJ4Eh2phIrZSVNmFArIYG63JQnPqNdJg7RkXgSy_7u2psPpcNRW_gH9vgg59qPPRIA-TwQtN_OsoN1dYQ1fUoBz-2-YLInhxSuJP1k37SXrVPhcWX0YoMzFn07OxpGhFgiFwZDYquJiPJPssvybp8gMajXW9S8bxFjMs4VhAyvklJGO0cDefX9UO1Yjvp0Z5uhfn1tsgzLg-DpmZec1tMdZg5GxWe5FzjIwijKcnsiV4zlA3QKGwkdDnsVGfrWTlLBQ5l_MgEkr9phv7yoddynzK_blHda79mrTzzghlMFqBWFv8VTuQZnkdkmS13WoWU9nMrjHScaCGBz0TQn_vj63m3QoX4zpO-QZ_98SB7apJ2euz51rq2QHbxERiTUeKTJm4MaBsw7bWCVqadIcn-bp3_T

   6. Treatment for patients with mild /asymptomatic disease in home isolation

   Consider Tab Ivermectin (200 mcg/kg once a day, to be taken empty stomach) for 3 to 5 days

   3. Patients eligible for home isolation

   vi. The care giver and all close contacts of such cases should take Hydroxychloroquine prophylaxis as
   per protocol and as prescribed by the treating medical officer.

   India (COVID-19) Dashboard

   https://www.zoho.com/covid/india/

   Tuo ivermektiini & Hydroxychloroquine käyttö on ollut tehokasta muuallakin, ja siis jos Suomessa noudatettaisiin ennaltaehkäisevää flunssa hoito protokollaa, olisi nuo yleisesti käytössä täällä . Mutta kuten tiedetään THL & hallitus ei halua pelastaa ketään…päinvastoin mitä enemmän ihmisiä kuolee/joutuu sairaalaan/teho osastolle sitä parempi heille koska agenda on depopulaatio / ihmisten tuhoaminen eikä päinvastoin kuten kuuluisi .

   Ivermektiini & Hydroxychloroquine olisi täysin 100% :sesti korvannut korona rokotteet, siksi THL ym muut eivät ole lähteneet mukaan ennaltaehkäisevään hoito protokollaan . Näin siis THL & hallitus on toiminut täysin väärin, ja nyt ihmiset sitten kiljuen hakevat tapppavia korona injektioita täsyin turhaan .

   Normaali tapauksessa siis ennenkaikkea viranomaiset & lääkärit harjoittavat ennaltaehkäisevää hoito protokollaa jos sellainen on saatavissa ja tiedetään sen toimivan, ja nythän tilanne on juuri niin koska nuo ennalta ehkäisevät hoidot on jo testattu Mailmalla toimiviksi , data on jo olemassa. Mutta WHO / Bill Gates / THL ajaakin toista agendaa kuin ihmisten pelastaminen.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. Intia on globaalin valtamedian mukaan tällä hetkellä koronakatastrofin kourissa. On syytä kuitenkin säilyttää suhteellisuuden taju. Intiassa elää 1,4 miljardia ihmistä, ja heistä kuolee noin 27 000 joka päivä koronasta riippumatta.

    Koronaan liitettyjä kuolemia kaiken kaikkiaan on Intiassa suhteessa väkilukuun suunnilleen yhtä paljon kuin Suomessa ja paljon vähemmän kuin muissa Euroopan maissa.

    Jo Nash on kirjoittanut Intian tilanteesta artikkelin Left Lockdown Sceptics -nettilehteen:

    India’s Current ‘COVID Crisis’ in Context

    https://leftlockdownsceptics.com/2021/04/indias-current-covid-crisis-in-context/

    Hän on asunut Intiassa kahdeksan vuotta ja Britanniaan palattuaan ollut päivittäin yhteydessä sinne, koska auttaa köyhien ruokapankkiprojektin organisoinnissa. Nash huomauttaa, että vuosien ajan esimerkiksi ripuliin Intiassa on kuollut päivittäin enemmän ihmisiä kuin nyt koronahuipun aikana. Tärkeä taustatekijä on hänen mukaansa Intian suurkaupunkien, erityisesti Delhin, myrkyllinen ilma. Jostain syystä kumpikaan suurista puolueista ei halua tarttua tähän ongelmaan. On mukavampaa syyttää virusta hengityselinsairauksista. Nämä sairaudet ovatkin pitkään johtaneet Intian kuolintilastoja. Hengityselinsairauksien hoito ja ilmansaastekärsimysten helpottaminen vaativat puhdasta happea, jota usein ei ole riittävästi.

    Nashin intialaiset kontaktit kertovat, että ihmiset kärsivät nyt hoitamattomista hengityselinsairauksista. Sielläkin median koronavyörytys on saanut monet lääkärit pelkäämään potilaita ja monet potilaat pelkäämään sairaaloita. Epidemian alusta asti on jäänyt lääkärissä käyntejä ja sairaalahoitoja tekemättä, jolloin sairauden ovat pahentuneet sellaisiksi, että on pakko yrittää sairaalaan, mikä nyt aiheuttaa ruuhkaa.

    Nashin artikkelia täydentää puoliksi Intiassa asuvan Colin Todhunterin juttu

    India, COVID and the Need for Scientific Integrity not Sensationalism

    https://dissidentvoice.org/2021/05/india-covid-and-the-need-for-scientific-integrity-not-sensationalism/

    Todhunter on haastatellut mumbailaista terveydenhuollon asiantuntijaa Yohan Tengraa. Tämän mukaan ei oikeastaan tiedetä, ovatko koronainfektiot lisääntyneet Intiassa, koska ei ole selvyyttä siitä, kuinka monella positiivisen testituloksen saaneista on oireita, ja koska testi on viritetty liian herkäksi. Tengra kertoo, että esimerkiksi Mumbaissa 85 % ”koronatapauksista” on ollut oireettomia eli käytännössä terveitä ihmisiä, joilta on saatu positiivinen testitulos. Pitkän pelottelukampanjan tuloksena monet vähäoireiset ja jopa oireettomat hakeutuvat nyt sairaaloihin. Tässä heitä auttavat lääkärit, joilla on rahallinen kannustin määrätä koronapositiivisia ihmisiä sairaaloihin: he saavat osan koronapotilaiden koko hoitokustannuksista itselleen.

    Lähes terveiden tai terveiden potilaiden tulva täyttää sairaaloita, jolloin ne, jotka todella tarvitsisivat hoitoa, eivät pääse sinne.

    Tengran mukaan koronakuolintilastoja paisuttaa kaksi asiaa: toisaalta lääkärit käyttävät tehottomia ja vaarallisia lääkkeitä (kuten tuo ivermektiini) , toisaalta se, että pelkän aiemmin saadun positiivisen testituloksen tai yleisluontoisten oireiden perusteella kuollut voidaan luokitella koronakuolleeksi.

    Jos Mikko kuuntelit tuon Amandhan videon tarkkaan, niin hän nimenomaan tyrmää nuo ehdottamasi lääkkeet. Flunssassa oireiden tukahduttaminen vain pahentaa sitä tilannetta. Median luomaa feikkiepidemiaa (eli kohua) ei paranneta kemiallisilla lääkkeillä. Olen jankuttanut tästä jo YLI vuoden. Muutamat täällä ovat jo onneksi alkaneet käsittää virusteorian epäloogisuudet. Yli VUODEN jankuttamisen jälkeen.

    Tässä asia introverterteille, eli niille jotka ovat kiinnostuneita detailjeista :
    https://mvlehti.net/2021/04/09/laaketieteen-lisensiaatti-vesa-ilkka-laurio-koronavirusta-ei-ole-olemassa/

    Tässä punaniskoille:
    https://tokentube.net/view?v=1496996569

    Plusääni(12)Miinusääni(1)
    1. Niin no selitäpä miten pystyt jakamaan kaikkialle Maapallolle ihmisille ohjeet terveelliseen elämäntapaan sekä flunssien luonolliseen hoitoon, ja vielä ajallisesti niin että hoito kerkeäisi heitä auttaa ? En usko että onnistuu.Ja miten esim Intiassa köyhät edes pystyisivät toteuttamaan ihanteellisen terveen elämän tavan ja luonnollisen hoidon jos ovat köyhiä.

     Ivermektiin ja hydroxychloroquine on ihan tarpeeksi turvalliseksi todettuja lääkkeitä joilla on teho pelastaa ihmishenkiä .

     Suuret massat tuolla ei katsele Amandhan videoita. Heillä ei ole nyt tässä hetkessä tieto taitoa ,eikä ehkä edes välttämättä aikaa enää kovin paljoa opiskella, mutta nuo kaksi lääkettä voivat auttaa pahimman yli jos lääkäri ymmärtää niitä määrätä, ja siten ehkäistä että ihmiset joutuvat sairaalaan jossa on todistetusti vaarallista ja voi päätyä ruumishuoneelle, esim väärän hoidon vuoksi esim oikeasti tosi myrkyllisillä lääkkeillä joita osaamattomat lääkärit määräävät potilaille rutiinilla päivittäin kaikille.

     Itse koen että ihmishenki on tärkeää säästää jos se on mahdollista , tuolla on jo kuollut älyttömän iso määrä ihmisiä estämällä toimivien halpojen lääkkeiden käyttö.

     Enkä vedä omasta hatusta esim ivermektiinin tehoa, sitä on oikeasti tutkittu paljon :

     https://ivmmeta.com/

     Nuo Intian saaste ongelmat ym muut on varmasti totta, ja yleisesti tiedetään että ilmansaasteet tappaa joka vuosi monia miljoonia ihmisiä Mailmassa.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
     1. Mikko. Tuo hydroxychloroquine on voimakas malarialääke. Oireiden tukahduttaminen lääkkein pitkittää flunssaa ja tuollainen voimakas lääke rasittaa maksaa ja munuaisia entisestään. Samat virheet tehtiin ns. ’Espanjan taudin’ aikana 1918, kun aspiriini oli juuri tullut markkinoille. Sitä syötettiin ihmisille runsaasti, ja se johti oireiden pahenemisiin, sisäelinten vaurioihin, keukokuumeisiin yms. ja siihen ihmiset sitten kuolivat. Tästä syytettiin virusta – tietenkin.

      Sitä paitsi tuossa kommentissani 19.5.2021 at 11.27 tuon esiin, että esimerkiksi Mumbaissa 85 % ”koronatapauksista” on ollut oireettomia eli käytännössä terveitä ihmisiä, joilta on saatu positiivinen testitulos. Pitkän pelottelukampanjan tuloksena monet vähäoireiset ja jopa oireettomat hakeutuvat nyt sairaaloihin. Tässä heitä auttavat lääkärit, joilla on rahallinen kannustin määrätä koronapositiivisia ihmisiä sairaaloihin: he saavat osan koronapotilaiden koko hoitokustannuksista itselleen.

      Lähes terveiden tai terveiden potilaiden tulva täyttää sairaaloita, jolloin ne, jotka todella tarvitsisivat hoitoa, eivät pääse sinne.

      Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Tuo suomennos pitäisi ympätä kyllä itse videoon. Harva lukee noin valtavia tekstimuureja, samalla kyseessä olevaa videota silmäillen?

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 5. #KADULLE Verkkolähetys LIVE (Vol. 3) – 18.5.2021 Eduskuntatalolla ja verkossa alk. klo 13!
  Kolmas #STOPELVYTYSPAKETTI mielensoitus järjestetään Helsingissä tiistaina 18.5. alkaen kello 13:00 eduskunnan kokoontuessa täysistuntoon viime keskiviikosta lykkäytyneeseen äänestykseen EU:n elvytyspaketista. Verkkotapahtuma LIVE alkaa studiosta ja paikanpäältä kello 13:00 mennessä.

  https://www.youtube.com/watch?v=SJbyFHTutIU

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Korjaus. Tuossa jälkimmäisessä sinivärisessä siteerauksessa oleva ”frekvenssimyrkkyjään” pitää olla ”tuoksuainemyrkkyjään”. Tuoksu on flagrance ja äänettäessä se muistuttaa sanaa frekvenssi (frequency). ”Tuoksuaine” myös sopii paremmin kontekstiin. Luin myös yhden artikkelin, jossa päiviteltiin hajusteiden suurta myrkyllisyyttä USA:ssa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Hyvä teksti kaikin puolin. Jäi mietityttämään kommenteista kohta: ”mitään sairautta aiheuttavaa virusta ei ole olemassa.” Voisiko joku asiantuntija selittää, mistä esim hiv, isorokko tms. johtuvat, jos ei viruksesta? Lähes kaikki suomalaiset on kuitenkin rokotettu useita virustauteja vastaan rokoteohjelman kautta.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Kannattanee lukea Matti Vuenton viruksista kertova kirja,jossa kerrottiin,että koko rokotus-termi on lähtöisin siitä,että isorokkoa vastaan alettiin rokottamaan lehmärokolla;lehmärokko ei ollut tappava sairaus,mutta muodosti suojan isorokkoa vastaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
  2. Tämä on yksipuolista tiedon jakamista. Kyllä viruksia on mutta turha käydä vääntämään kättä sellaisen kanssa joka ei usko asiaan.
   Kuten Mark Twain huomautti: ”Se, mikä saa meidät pulaan, ei ole se, mitä emme tiedä, vaan se, minkä varmuudella tiedämme ettei se ole niin.”
   Epäilevä henkilö voi olla täysin oikeassa havainnoissaan ja samalla aivan väärässä johtopäätöksissään. Järki on ihmistä voimakkaasti motivoiva, mutta se ei ole sama asia kuin olla oikeassa. … Toisin sanoen aivot havaitsevat vain mitä haluavat.
   Jopa tiedemiehet löytävät sitä mitä haluavat löytää. Tai eivät löydä sitä mitä eivät halua löytää.
   Ja erityisen hyvin se pätee poliitikkoihin kuten tänään näimme omassa eduskunnassamme.

   Plusääni(5)Miinusääni(6)
   1. Olen selittänyt asiaa (mm. lukuisin suomennoksin) n. 4,5 kuukauden ajan täällä Magneettimediassa, koska juuri täällä, Magneettimediassa, sallitaan totuuden esiintulo. Pyydän perehtymään seuraaviin artikkeleihin ja niissä oleviin lukuisiin kommentteihini. Totuuden esiintulon juuri ovat Stefan Lankan tutkimukset ja artikkelit osoitteessa wissenschafftplus.de (siellä ”Wichtige Texte”). Hän osoitti, että nykyvirologia (vuoden 1954 jälkeen) on ollut suoraa huijausta. Virologien ”virukset” ovat fiktiivisiä viruksia, jotka (niiden ”genomit”) he kokoavat tietokoneiden avulla soluviljelmien pienistä genomipätkistä, joita he kuvittelevat viruksista peräisin oleviksi (koska ovat soluviljelmään lisänneet sairaasta ihmisestä/eläimestä peräisin olevaa kudosta, ja kudoksen kuolema tulkitaan virusten aiheuttamaksi, vaikka se johtuu itse laboratorioproseduurista, viljelmän nälkiinnyttämisestä ravintoliuoksen saantia rajoittamalla voimakkaasti ja lisäämällä solutoksisia antibiootteja). Tietokoneiden avulla fiktiivisesti koottuja ”kokonaisia genomeja” virologit kutsuvat viruksiksi (mikä on tietenkin fiktioon perustuva karkea huijaus). Kukaan ei ole koskaan nähnyt virusta. Kukaan ei ole eristänyt yhtäkään kokonaista virusta. Kukaan ei ole nähnyt elektronimikroskoopilla yhtäkään virusta suoraan mistään ihmisen/eläimen/kasvin kudoksesta (olemassa olevat kuvat ovat tuosta kuolleesta solukudoksesta; ne ovat kuolevien solujen tyypillisiä struktuureja). Kukaan ei ole määrittänyt biokemiallisesti yhtäkään virusta. Maailmassa ei ole yhtäkään tutkimusta/julkaisua, jossa osoitettiin viruksen olevan olemassa. Virukset ovat lääketieteellisen mafian (ja nyt Suomen johdon ja terveysmafian, THL:n) huijaus, ja koko virologia on vailla pohjaa oleva huijaus, joka tappaa pian koko ihmiskunnan (esim. rokotteilla ja kaikenlaisilla pakkopaidoilla). Viruksia ei synny niin, että intetään ja väitetään (tällaisesta suomalaisten KAIKKI tieto on peräisin) niiden olevan olemassa. ON OTETTAVA SELVÄÄ.

    Kehotan siis perehtymään siihen, mitä on esitetty:

    Koronavirusta ei ole olemassa

    Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista

    https://www.magneettimedia.com/nakokulma-ovatko-hallintomme-ja-thl-alun-alkaenkin-petos/ (tässä kohta B)

    Nyt koko ihmiskuntaa ollaan tuhoamassa (harventamassa) rokotteilla, jotka ovat kaikki MYRKKYJÄ. MYRKKYJÄ! Suomalainen inttäminen ja peeruskyyläminen ei ole totuus! Niin ei totuus löydy.

    Plusääni(21)Miinusääni(4)
    1. Olet kyllä selittänyt … jopa inttänyt … mutta ei se tee asiasta totuutta että selität ja vakuutat täällä mahtipontisesti.
     ’Viruksia’ on kuitenkin olemassa. On muitakin tutkijoita joita et voi mitätöidä.
     Jos viruksia ei olisi olemassa niin varmaan olisi enemmän näitä ’lankoja’ jotka eivät niihin usko. Eihän tämä Lanka voi olla ainoa viisas maan päällä.
     Se ettei korona virusta ole on eri asia. Ny on influenssa virus vain nimetty koronaksi. Ja siitä kertoo ettei normaalia influenssaa enää ole todettu, vain koronaa.

     Plusääni(5)Miinusääni(8)
     1. Flunssa on oire joka tulee kun keho puhdistaa itseänsä eli erittyy exosomeja. Siksi aivastuksella on tärkeä rooli missä kaikki kuollut ja toksinen tavara tulee ulos kehosta että keho puhdistuu. Siksi on täysin järjetöntä että meille sanotaan että pitää käyttää maskia ja aivastaa maskiin silloinhan me hengitetään omaa kuollutta tavaraa minkä piti nimenomaa tulla pois kehosta. Ja maskin kanssa tulee happivaje. Happi on elintärkeä kaikelle maailmassa. Happivajeesta voi tulla jopa aivovaurio. Ja kehityshäiriöitä lapsille.
      Mua niin suututtaa että meillä on näin julma hallitus joka pilaa rehellisten hyvien suomalaisten elämät, suomi on täynnä rehellisiä, hyviä, ahkeria suomalaisia. Pysykää vahvana. Jumala on rehellisten suomalaisten puolella.

      Plusääni(12)Miinusääni(2)
    2. Vesa-Ilkka: hieno asia, että jaksat tuoda totuutta esille myös Suomalaisille. Monelta puuttuu kielitaito ja osaaminen etsiä luotettavaa tietoa netistä. Tietääkseni kukaan muu ammatillisesti uskottava henkilö Suomessa ei ole uskaltanut paljastaa koko totuutta. Tämän vuoksi työsi on erityisen tärkeää ja toivon sen herättävän rohkeuden myös muissa. Itselle totuus viruksista selvisi maaliskuussa 2020, mutta nykyisin kaiken sensuurin myötä ”uusien heränneiden” on paljon vaikeampaa saada asiasta selvää. Jotta ihmiskunnan tulevaisuus voitaisiin turvata, on ongelman koko syvyys ymmärrettävä. Ei riitä, että kritisoidaan sulkutoimien vakavuutta – on ymmärrettävä, että mitään tarttuvia taudinaiheuttajaviruksia ei ole olemassakaan. Vain siten voidaan ymmärtää, että kaikki muka lääketieteelliset pakkotoimet ovat täysin turhia ja kyvyttömiä koskaan estämään minkään sairauden ”leviämistä”.

     Plusääni(15)Miinusääni(3)
   2. ”Kyllä viruksia on mutta turha käydä vääntämään kättä…”

    Alla on selitys englanniksi miten tämä sars-cov-2 luotiin in silico, tietokonemallina. Ei minua mitenkään vakuuta. CDC:n sivuilla puhutaan ”konsensuksesta” mallin luomisessa.

    https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

    Muutenkin vaikuttaa minusta järjettömältä selittää niin monia sairauksia nanoskaalan (eli miljoonasosa millimetri) ”viruksilla”, kun sairauksille löytyy useimmiten selitys elämäntavoista, siitä mitä syömme ja myrkyistä (ml. lääke-sellaiset) mille altistumme ? Vrt. että yrittäisi selittää moottorivikaa autossa katsomalla molekyylejä elektronimikroskoopissa.

    Plusääni(9)Miinusääni(2)
    1. Elämäntavat eivät selitä tautiepidemioita. Esim. kaksi vuotta sitten minulla oli flunssa, joka sekeätsti tarttui. Oireet olivat samat ympäri Suomea. Aina flunssaan ei kuitenkaan kuulu yskä ym. Nyt karatnteenien Suomessa minulla ei ole ollut nuhakuumeita.

     Jos selitättekin virukset olemattomiin, niin selittäkää nyt sitten taudit uskottavasti. Muuten kuukostatte joltain herännäislahkolta

     Plusääni(7)Miinusääni(12)
     1. Exosomeja erittyy kun keho joutuu kovan säteilyn alaiseksi, syntyy ”flunssaoireita” siis flunssa on kehon oma puhdistus menetelmä. Suuri säteily tappaa soluja jotka tulevat aivastuksen ja räkimisen mukana ulos. Siinä syy miksi usealla ihmisellä exosomeja erittyy samaan aikaan. 5 gee asennettiin kun ”pandemiasta” tuli tieto.

      Plusääni(4)Miinusääni(4)
     2. Flunssa johtuu kylmän ilman suorasta vaikutuksesta hengitysteiden herkkiin limakalvoihin (ilman mitään ”virusta”). Limakalvot vaurioituvat, ja tapahtuu solukuolemaa (ihmisen yleistilan säätelemässä määrin). Kehon ”talonmiehet” bakteerit saapuvat paikalle korjaamaan sotkuja, samoin eksosomit, kehon informaatiolähetit (genomipätkä proteiinikuoren sisällä), jotka viestittävät häiriötilanteesta (siksi genomi niiden sisässä), toimivat myös toksiinien poistajina ja proteiinituotannon synnyttäjinä soluissa, joihin ne menevät.

      Siis: bakteerit ja eksosomit (joita on luultu sairautta aiheuttaviksi viruksiksi) ovat kehon omia elintärkeitä struktuureja, ja ilman niitä kuolisimme.

      Ei mikään ”tartu”. Kyseisellä alueella (alueellasi ja koko Suomessa) yksinkertaisesti oli yksi ja sama kylmyys. Kylmyys suoraan vaurioittaa limakalvoja ja alveoleja, ei siinä mitään ”virusta” ja pahaa keijukaista tarvita! Kylmyys voi suoraan jopa palelluttaa jokaisen nenän, ja jos kylmä on esimerkiksi Uudellamaalla, monilta siellä paleltuu nenä samoihin aikoihin. Mikään ei ”tartu”, kylmä vain on laajalla alueella yhtaikaa. Ei siinä virusta tarvita. Ns. flunssaepidemia on kylmää ilmaa laajalla alueella. Joka luulee ”viruksia” tarvittavan, on kulttimafian (johon lääketiede kuuluu) aivopesemä, ja hän julistaa aivopesua. Löydät tarkan selvityksen asioista yllä kommentissani antamistani artikkeleista ja niiden kommenteista (näissä tärkeää tietoa). Olen kirjoittanut tästä jo liki 5 kuukautta.

      Flunssan oireita aiheuttaa myös toksiineista (tulos toksiinien kerryttämisestä kehoon esim. elämäntapojen seurauksena) vapautuminen, kehon oma prosessi. Keho työntää toksiineja ulos esim. keuhkojen kautta (ellei poisto maksan kautta onnistu), jolloin samat bakteerit ja eksosomit (”virukset”) ovat hoitamassa tuota prosessia. Silloin syntyy limaa (yskä) ja kuumetta (mainittu bakteerien ja eksosomien vaikutus) ja energiamäärää lisätään (kuume) ja sitten toksiinit köhitään ulos ja ihminen on parantunut. Oireet ovat aina paranemisprosessi!!! Jos oireet lääkkeillä poistetaan, paraneminen estetään. Oireita ei saa tukahduttaa, silloin vain oireet väliaikaisesti poistuvat mutta toksiinit (myrkyt) jäävät ja TILANNE PAHENEE.

      JÄRKI PÄÄHÄN! Ei ole viruksia. Oireet ovat kehon oma paranemisprosessi, hyvä ja terveellinen merkki (merkki siitä, että keho toimii oikein).

      Plusääni(12)Miinusääni(8)
     3. Säteilyllä ja kylmällä samat oireet ihmisille? En oikein niele tuota. Ja siis nyt ei juuri ole tauteja, kun kaikki välttekevät tartuntaa karanteeneissa ym. Kaksi vuotta sitten minulla oli kolme flunssaa ja sittemmin ei yhtään, kun olen pessyt käsiä ja on ollut kertakäyttöhanskoja ja vähemmän kontakteja. Minusta taudit tarttuvat väkisinkin jonkun pöpön kautta

      Plusääni(4)Miinusääni(5)
     4. Ovatko tuhkarokko ja vesirokkokinvain harhaa? Johtuvatko nekin kylmästä vaikojostain kasvista tai myrkystä tai pölystä ja alkoholilla ehkä terästettynä? Vai syntyvätkö ne siis elimistössä? Ja kuitenkin siis eri paikkakunnilla samaan aikaan? Samat myrkyt?

      Plusääni(3)Miinusääni(4)
   3. Viruksen olemassaolo perustuu v. 1954 tehtyyn olettamukseen kun ei muuta tietoa ollut käytettävissä. Virus ei ole koskaan määritetty eikä sitä ole koskaan eristetty.Nykyaikaiset tutkimusvälineet antaisivat kyllä mahdollisuuden korjata vanhentunut tieto.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Mielestäni Vesa-Ilkka Laurio selosti, että kyseessä on kehon puhdistautuminen. Siinä ei ole kyse sairaudesta vaan virheellisen tilan korjaamisesta. Saman suuntaisia toi esille myös John Blaid joka myös kumosi virusteoriat.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Lääketeollisuus sekä lääkevalvonta- ja terveysviranomaiset ovat halunneet tuoda massalääkintään vasta kehittelyvaiheessa olevan geeniterapeuttisen lääkkeen. Temppu on tehty julistamalla heppoisin kriteerein pandemia ja tämän perusteella hätätila. Tämä poliittisesti manipuloitu hätätila on toiminut perusteena poikkeusluvan myöntämiselle uusille covid-19-rokotteille. Näin olemme päätyneet tilanteeseen, jossa terveyskoneisto aivan tietoisesti rikkoo toisen maailmansodan sotarikosten vuoksi laaditun Nürnbergin koodiston tärkeintä kohtaa, joka kieltää lääketieteellisten kokeiden suorittamisen joko pakotettuna tai harhaanjohdettuna. Kammottavia lääketieteellisiä kokeita vankikoekenkilöillä suorittivat toisessa maailmansodassa mm. saksalainen Joseph Mengele Puolassa sekä japanilainen Shirō Ishii Kiinassa.

  Koronassa olemme ajautuneet tilanteeseen, jossa lääkekehittelyn pitkäkestoisin ja kallein vaihe eli kliiniset kokeet laajalla koehenkilöaineksella suoritetaan nyt massapopulaatiolla kokeen luonteesta näitä valistamatta. Kliiniset kokeet tulisi järjestää valvotussa hoitosuhteessa, jossa potilaiden vointia seurataan aktiivisesti. Nykyisessä mallissa jokainen ”koehenkilö” vastaa itsestään ja ongelmia kohdatessaan hakeutuu omatoimisesti terveydenhoitoon rokoteohjelman ulkopuolella.

  Ohittamalla kalliit ja pitkäkestoiset kliiniset kokeet rikotaan paitsi turvallisen ja eettisen lääkekehittelyn periaatteita myös sotarikokset tuomisevaa Nürnbergin eettistä koodistoa. Temppu on mahdollinen, koska tiedotusvälineistö ja valtiot on onnistuttu masinoimaan kokeen markkinoijiksi ja organisoijiksi. Kokeen, lääkeaineet ja tuotekehittelyn kustantavat suurelta osin veronmaksajat eri maissa, joten kyseessä on myös verovarojen kavaltaminen rikokseen ihmisyyttä vastaan.

  Kuinka voimme luottaa siihen, että koetulokset huomioidaan asiallisesti sen jälkeen, kun koevaihe on viety teknisessä mielessä läpi esim. vuonna 2023 ja koko tulosaineisto on saatavilla? Jos koe on järjestetty ja valvottu epäeettisten tahojen toimesta, niin kuinka tuloksiin sitten suhtaudutaan? Ollaanko valmiita keskeyttämään koe, kun merkkejä pahoista ongelmista ilmenee? Tehdäänkö lääkeaineisiin korjauksia, joiden jälkeen täytyy järjestää uusi koe? Jokainen uusi lääkeainekoostumus vaatii uudet kliiniset kokeet. Vai hylätäänkö koko mRNA-konsepti, koska riskit ovat liian isot? On aika selvää, että jos lääkekehittelyn etiikasta luovutaan radikaalisti missään kehittelyn vaiheessa, niin emme voi luottaa lääkkeen kehittelijöihin enää myöhemminkään. Emme myöskään näiden yhteistyökumppaneihin.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. On luultavaa, että mRNA-konseptin lääkkeitä on kliinisesti testattu jo ennen nykyistä koronaa, mutta läpimurtoa ei ole saatu aikaiseksi ja lääkkeiden teho riskeihin ja sivuvaikutuksiin nähden on heikko. Jopa eläinkokeiden tulokset ovat indikoineet suuria riskejä, kun eläimet on altistettu uudelleen taudinaiheuttajalle lääkinnän jälkeen. Pitkäaikaiset vaikutukset nykyisillä massarokotuksilla ovat vain huolestuneiden arvailujen varassa, koska mitään tulosmateriaalia näistä ei ole. Jos lääkekehittelijät ovat nykyisen koostumuksen kuitenkin laajahkolla testijoukolla testanneet ja todenneet sen lyhytaikaisesti melko turvalliseksi, niin silloin nykyinen koostumus on ollut olemassa jo ennen väitetysti uuden covid-19 taudin aiheuttajan ilmestymistä eli koko proseduuri on ollut huijausta. Rokote on ollut olemassa jo ennen koronaa, kuten myös vankka päätös tunkea nimenomaisesti mRNA-rokote (ja ties mitä muuta) massojen ihon alle. Kilpailevat versiot kuten venäläinen Sputnik V ja myöhemmin Johnson & Johnson ja AstraZeneca on syrjäytetty pois. Tosin näistä vain Sputnik V on perinteisen flunssarokotekonseptin mukainen (turha sekin).

   Koronasta on massapsykologian keinot rakennettu kultti ja on myös todistettu, että laaja osa väestöstä on täysin kykenemätöntä sekä kriittiseen ajatteluun että hankkimaan itselleen laaja-alaisesti tietoa. On tietenkin valitettavaa, että koronassa joudumme turvautumaan vaihtoehtomedian tarjontaan ja sielläkin meitä odottavat lukuisat harhaanjohtajat. Kultti on saanut nyt lujan otteen länsimaiden yhteiskunnista raha- ja tiedotusvallan sekä korruptoituneen julkisen vallan kautta ja maat ovat nyt henkisessä konkurssitilanteessa ja täydellisesti alistettu rikolliselle mafialle ja sen tyrannialle. Kultti jakaa erittäin jyrkästi länsimaiden asukkaat kannattajiin ja vastustajiin ja tällainen jakaminen aina ollut mafian päämäärä ja keino hajottaa ja hallita kansoja. Korona on täydellinen lottopotti heille.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
  2. Jos olet tutkinut perinpohjin WHO THL esimerkiksi ja siihen lisäten lääkeyhtiöt Pfizer , johnson &johnson, moderna niin huomaat että niihin ei ole missään asiassa luottamista. Ne tekevät rahaa ihmisten sairastuttamisella. En itse ole luottanut tilastoihin, vaalituloksiin ja polleihin moniin vuosiin. Ei ole mikään yllätys siis se että kukaan näistä roistoista ei joudu vastuusen ihmisten vammauttamisesta ja heidän kuolemista. Tälläiset yhtiöt muka haluavat meille hyvää? Kuka uskoo siihen todella?

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 9. Ohesta selviää, että se ”shedding” (karistaminen) on Phizerin rokotevastaisien keskuuteen liikkeelle laskema tornihuhu jonka tarkoitus on hajoittaa ja aiheuttaa kaaosta ja pelkoa vain. Eli se on pelkkä valhe, että k-rokotetut levittäisivät jotakin.

  Jos on aikaa, kannattaa kuunnella Amandha Vollmer, Dawn Lester & David Parker 2nd interview
  https://odysee.com/@dharmabear:2/What-Really-Makes-You-Ill-Lester-Parker-Vollmer-Part-2:9

  Tuosta videosta monet asiat selviää. Lääketiede on ehkä maailman korruptoitunein tieteen laji.

  Plusääni(16)Miinusääni(3)
  1. Tämä ’shedding’ -huhu debunkataan tuossa linkittämässäni ’What Really Makes You Ill? Amandha Vollmer, D. Lester & D. Parker (2nd)’ -videossa about kohdasta 32 min. eteenpäin.
   Myös tämä Amandha on alkanut kyseenalaistaa rokotteiden sisältämät väitetyt nanoteknologia innovaatiot. Onko nanoteknologiaa olemassakaan?
   Todellakin, kuten täällä joku jo kommentoikin, kyseessä on nanoskaalan (eli miljoonasosa millimetri) kokoiset ja sitä pienemmät partikkelit. Ihmisillä ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä näiden nanopartikkeleiden mittasuhteista – kunhan puhua hölöttävät eteenpäin niitä huhuja, mitä ovat netistä kuulleet.

   Sanon vain edelleen, että ”Imagination begins where seeing ends.” Kirjaimellisesti.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
   1. Tuo ”debunkkaus” ei ollut kovin vakuuttava. Pelkkää jaarittelua ilman mitään näyttöä. Enemmän olen kuullut vakuuttavaa näyttöä ja tutkimusviittetiä tuosta shedding ilmiöstä mm. lääkäri Lee Merrittin haastatteluissa. Hän viittaa tutkimuksiin tässä oheisessa videossa. Tuo Mike Adams saattaa itse olla joku agentti tosin.

    https://www.bitchute.com/video/u49KoFBsTuag/

    Sen sijaan nuo Amandhan ja keskustelukumppaniensa jutut ovat muutenkin New Age tyyppisiä ”olemme kaikki yhtä ja kun kaikki nyt vain tulemme yhteen niin maailman ongelmat ratkeaa”. Eli ovat itse hämmentäjiä. Mitäs jos myös mainittu Stefan Lanka on kontrolloitua oppositiota? Hän on väitteineen aika yksin. Se että ”virusta” ei ole voitu näyttää visuaalisesti toteen niin ei se poista tartunnan mahdollisuutta eli että on olemassa tartuttajia. On monia asioita joita ei ole vielä tieteellisesti todistettu, mutta ne ovat silti olemassa.

    Monet ihmiset voivat olla monta vuotta sairastumatta mihinkään, edes kausiflunssiin. Miksi siis heidän kehonsa ei tuota sairauksia puhdistaessaan itseään jos kerran kaikki sairaudet johtuisivat siitä kaikille ominaisesta detoxaamisesta tai kylmälle altistumisesta? No siksi kun heidän kuntonsa ja immuniteettinsa on niin hyvä, että se torjuu pahikset jo heti alkuteijöihinsä. Joidenkin peruskunto ja ravitsemustilanne on huonompi eivätkä he kestä niin hyvin ja sairastuvat. Väite että olisimma kaikki jo kuolleet aikoja sitten jos tartunta ja levitysteoria pitäisi paikkansa on siis väärä. Uskon että totuus on välimaastossa, että sairaudet johtuvat kummastakin, sekä sisäisen homeostaasin järkkymisestä, että ulkoisista tekijoistä.

    Plusääni(4)Miinusääni(8)
  2. ROKOTETUT LEVITTÄÄ!! Valitettavasti.

   Mm. Krista Kiuru tietää tämän = allekirjoittanut seuraavan kirjelmän!

   https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/U_39+2020.aspx

   Valtioneuvoston kirjelmä eduskunnalle komission ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi kliinisten tutkimusten tekemisestä ihmisille tarkoitetuilla lääkkeillä, jotka sisältävät muuntogeenisiä organismeja tai koostuvat niistä ja jotka on tarkoitettu koronavirustaudin hoitoon tai ehkäisyyn. (COM(2020) 261 final)

   Helsingissä 23 päivänä heinäkuuta 2020

   Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru
   Neuvotteleva virkamies Kirsi Törmäkangas

   OTE KOHDASTA 8 Valtioneuvoston kanta

   ” Vaikka kliiniset lääketutkimukset suoritetaan terveydenhuollon toimipisteissä, joissa kokeellisiin lääkevalmisteisiin liittyvistä riskin hallintatoimista voidaan huolehtia asianmukaisesti, rokote kokeisiin osallistuvat henkilöt eivät jää sairaala olosuhteisiin.

   Joissakin tapauksissa koehenkilö voi erittää rokotteen tai lääkevalmisteen sisältämää virusta ympäristöönsä, jolloin lähiympäristö voi altistua tahattomasti testausvaiheessa olevalle valmisteelle, jonka mahdollisia haittavaikutuksia ei vielä tunneta.”

   HUOM! MAHDOLLISIA HAITTAVAIKUTUSKIA EI TUNNETA!

   TIEDEMIES Kalevi Korento tutkinut rokotettuja.
   Levittävät 4 kuukautta piikkiproteiinia ympäristöönsä. Ovat vaarallisia etenkin lapsille. Rokotetun seura aiheuttaa muille mm. mustelmia eli verenpurkaumia, mutta myös paljon muuta, ihottumaa, ihon kihelmöintiä jne. jne. Tämän todenneet mm. äidit, joiden lapset käyneet neuvolassa. Tämä todettu myöskin useimpien kanssaihmisten kesken, monilla selittämättömiä mustelmia rokotettujen seuran jälkeen lapsista aikuisiin.
   Jos tämä ”ulkoista”, mitä sisällä verisuonissa tapahtuukaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Tässä linkissä näette miten arvioitu tilanne käyrä alkaa täysin epänormaalisti poiketa kun rokotukset ovat alkaneet vaikuttaa . Tuossa näkyy kaaviona joukkotuhonta , eikä siis yllätä kun sama toistuu Suomessa , olisi enemmän outoa jos ei toistuisi sama Suomessa, ja nythän juuri uutiset kertovat että tapaukset ovat ” asiantuntijoiden” mukaan huolestuttavasti nousemassa uudestaan….hmmm ei tarvi olla raketti insinööri että tajuaa sen , että kyseessä on myrkkyruiskujen aikaansaama tilanne, eikä minkään tartuntataudin .

  http://stateofthenation.co/?p=65597

  Samaa asiaa videossa , näin tämä covaids toimii, se ruiskutetaan ihmisen olkapäähän ja sitten odotellaan hetki ….THL ym muut sitten valehtelevat että kyseessä on tartuntatauti, vaikka se injektoidaan ihmisiin noilla myrkkyruiskuilla tarkoituksella . Suurta huijausta ja pahuutta!

  https://youtu.be/xSrc_s2Gqfw

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 11. Globalistieliitin järjestö Maailman Talousfoorumin (WEF) Young Global Leaders -ryhmään kuuluva pääministeri Sanna Marin (sdp) julisti 18.5.2021, että ”innovaatiot eivät riitä ilmastokriisin hallitsemiseen”. Samaan aikaan eduskunta äänesti globalismin agendan mukaisesti Marinin ”huippudiilistä” eli EU:n elvytyspaketin puolesta.
  https://mvlehti.net/2021/05/19/nuori-globaali-johtaja-sanna-marin-julisti-ilmastoagendaa-wefn-artikkelissa-eduskunnan-hyvaksyessa-elvytyspaketin/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 12. VIRUKSIA ON OLEMASSA
  Viruksia eli pieniä taudinaiheuttajia on olemassa, kuten bakteerejakin. Nämä pieneliöt voivat levitä ihmisestä toiseen. Tästä on niin paljon todistettuja tapauksia, että sairastumisia ei voi aina selittää johtuvan ihmisen oman elimistön prosesseista. Kuinka esim. eräällä saarella asuva intiaaniväestö kuoli tyystin jouduttuaan tekemisiin valkoisen miehen kanssa. Valkoinen mies levitti taudinaiheuttajaa, johon intiaaneilla ei ollut vastustuskykyä. Vesa-Ilkka Laurion väite, että flunssa johtuisi kylmästä, on myös väärä, sillä flunssia on myös tropiikissa. Stefan Lanka on aivan oikein todennut, ettei viruksia ole kyetty koskaan eristämään ja luonut sille perustalle oppinsa, mutta se ei todista eikö olisi pieniä taudinaiheuttajia. Pieneliöt ovat todennäköisesti niin pieniä, ettei niitä saada havaittua edes elektronimikroskoopilla fyysisten esteiden vuoksi. Koronahuijaus on kuitenkin tosiasia ja mRNA-rokotteet myrkkypiikkejä. En arvosta lainkaan nykyajan lääketiedettä, joka palvelee vain lääkevalmistajien etuja. Koko lääketiede tuottaa enemmän haittaa kuin hyötyä, sillä sairaudet ovat vain lisääntyneet uudella ajallamme. Itse olen perehtynyt psykiatriaan, joka on inhimillisen typeryyden huippu, joka ei tiedä mitään ihmisen psyykestä ja syöttää lääkkeitä, jotka aiheuttavat ainoastaan vahinkoa. Mutta sairautta levittäviä pieneliöitä on olemassa. Ihmisellä on nerokas immuunipuolustusjärjestelmä, jonka vahvistamiseen tulisi pyrkiä, eikä piikittää kehoon haitallisia myrkkyjä, joita kutsutaan rokotteiksi. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(14)
  1. Okei nimierkki ”Benjamin” – Show me the virus !

   Valkoinen mies juotti niille intiaaneille myrkkyviinaansa (viinalla käytiin kauppaa intiaanien kanssa), tai myrkytti tahallaan heidän juomavetensä. Usko tai älä – myös valkoinen mies pystyy sellaiseen. Ei pidä uskoa kaikkia peitetarinoita historiasta. Moni kaivonmyrkyttäminen on selitetty ”kulkutaudilla” meidän historiassamme.

   Lääkepuoskarien aiheuttama ns. ”Espanjan tauti” selitettiin myös viruksen aiheuttamaksi. Nyt myös diabetes type 2 yritetään selittää viruksen aiheuttamaksi. Tästä tehdään jopa tutkimusta Suomessa. Tietenkin Suomessa – tässä valheen pesässä. Täällä sikojen temmellyskentällä kaikki tuollainen on helppoa.

   Flunssaa voi olla myös tropiikissa koska ihmisessä voi käynnistyä tuo detox myös tropiikissa. Et ole ilmeisesti lukenut tai katsonut yhtäkään videota mitä tänne on laitettu? Luitko edes yo. artikkelin tekstin ?

   Lainaus suoraan tuosta yo. artikkelista :”mitä flunssa on. Kun myrkytät kehoasi jatkuvasti, kehosi täytyy päästä eroon kuona-aineista. Kun sinulla on ravinnollinen puutostila, et pääse eroon kuona-aineista hyvin. Mitä tapahtuu? Ne tulevat pois kehostasi. Syntyy oireita, jotka poistavat kuona-aineet. Lima, keuhkot, suolisto, kaikki nämä alueet alkavat toimia kuona-aineista eroon pääsemiseksi. Tällaisia asioita alkaa tapahtua.”

   Plusääni(14)Miinusääni(5)
    1. Tshang : ”Isorokko on siis alkoholin syytä ja että inkkarit sietävät sitä huonommin, oli heille kohtalokasta?” Olitko Tshang paikalla siellä ? Tiedätkö että historiasta valehdellaan ? Onko tullut vastaan semmoinen asia, että meidän historian kirjoitus on osittain valehtelua? Onko ihan uusi asia ?Tuleeko yllätyksenä ?
     Hyvin lahjakkaasti sekoitat asiat, onneksi olkoon. Virus on varmasti olemassa, kun sinä sen sait. Yhtä painava väite, kuin höyhen. – Show me the virus !

     Plusääni(10)Miinusääni(3)
     1. ”Kerro sinä mieluummin uskottava syy tartuntataudeille”

      Täällä kommenteissa, artikkeleissa ja lähteissä joita tänne magneettimediaan on linkitetty minun, Mikon, ja Vesa-Ilkan toimesta – on selitetty tuo asia moneen kertaan. Mutta tänne magneettimediaan tuuppaa kolme uutta artikkelia viikossa, joten sinne se tieto sitten peittyy.

      Lue esim. täältä, Vesa-Ilkka Laurio 16.4.2021 at 9.30 -kommentti, noin aluksi.

      Ohessa suora linkki, joka toimii poistamalla nuo risuaidat,
      #https://www.magneettimedia.com/koronavirusta-ei-ole-olemassa/#comment-49871#
      Siellä saman artikkelin kommenteissa on lisääkin tietoa. Kuten tämänkin artikkelin kommenteissa ja itse tekstissä. Valitettavasti tätä asiaa ei pysty kertomaan yhdellä lauseella, kuten nykyään on tapana.

      Olisi helpompaa keskustella tästä asiasta jollakin selkeämmällä alustalla – mitä tämä magneettimedia?
      Ehdotan oman blogini kommenttikenttää. Sinne ei tule kolmea uutta artikkelia viikossa.
      https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/03/19/todistekooste/

      Plusääni(10)Miinusääni(5)
     2. Lisäyksenä, että Royal Rife jo 100 vuotta sitten pystyi näkemään viruksen mikroskoopeillaan jotka suurimmaksi osaksi tuhottiin ja takavarikoitiin kun hän kykeni löytämään niiden värähtelytaajuudet. Siis BigPharman taholta vainottiin kun hän olisi voinut siten tarjota halvan hoidon syöpään ja tuberkuloosiin jne.

      Hän kävi taajuus spektrin läpi hertsin tarkkuudella kun virus oli näkökentässä ja kun se alkoi resonoimaan tietyllä taajuudella niin sillä selvisi sen kuolettava oskillaatio taajuus jota siihen kohdistamalla vahvalla aaltomuodolla voitiin sen rakenne tuhota ja siten neutraloida se ja hoitaa ihminen. Tämä on sitä vaiettua lääketiedettä josta valtavirta ei kerro. Ne jotka kiistävät tuon ovat itsekin ohipuhujia ja harhauttajia.

      Plusääni(3)Miinusääni(5)
  2. Flunssan oireet tulevat paitsi kylmästä myös kehon ajoittaisesta detoksikaatiosta (myrkyt heivataan ulos kehosta), kuten Mikko kommenteissaan hienosti on tuonut esiin. Detoksikaation päätie on maksa, mutta jos sitä kautta myrkkyjä ei saada pois, ne tulevat keuhkojen, ihon, suoliston ym. kautta (mistä vain mahdollista) – ja nämäkin prosessit idiootit luokittelevat sairauksiksi.

   Mitä valkoiseen mieheen tulee, valkoinen mies aina myrkyttää, avoimesti tai salaa.

   Ihmisellä ei ole immuunijärjestelmää, koska ei ole vastapuoltakaan, jolle pitäisi olla ”immuuni”. Kyseinen järjestelmä on oikealta nimeltään kehon oma parantumisjärjestelmä. Esim. ”vasta-aineet” ovat globuliineja, jotka rientävät korjaamaan rokotteiden (= myrkkyjen) aiheuttamia tuhoja.

   Jos joku sanoo: ”Viruksia eli pieniä taudinaiheuttajia on olemassa, kuten bakteerejakin”, sen tulee todistaa väitteensä tieteellisesti. Ellei ko. henkilö siihen pysty, hänen on oltava hiljaa. Ellei hän ole hiljaa, hän on uskomusten varassa hihhuloiva kokovartalopelle, jonka yhteenkään sanaan ei voi luottaa.

   Bakteerit ovat kehon omia luomuksia, kehon talonmiehiä, jonka korjaavat kehon vahingoittumisia. Ihmisessä on bakteereja kymmenen kertaa enemmän kuin soluja. Bakteerien tehtävä on esim. hävittää kuollutta kudosta. Yksikään bakteeri ole sellainen, että se sellaisena aiheuttaisi sairauksia. Ei bakteereja tee taudinaiheuttajiksi se, että niitä löytyy (talonmiehen työtä tehdessään) vauriopaikalta. Eiväthän palomiehetkään ole tulipalon sytyttäjiä sen vuoksi, että he ovat tulipalopaikalla. Sellaisen luuleminen on idiotiaa. Nykylääketiede on lähes kokonaan idiotiaa, tuhoamisjärjestelmä. Lääketiede on kansalle hyvin, hyvin vaarallinen tuhoamis- ja tappokoneisto. Korona on yksi esimerkki, ja pian lääketiede tappaa kaikki väkisin. Siihen, että puhut psykiatriasta (puoskarointia, jossa ei ole yhtäkään tieteellistä testiä), totean, että myös psyykkiset syyt (esim. sodanpelko, kuolemanpelko) voivat aiheuttaa sairauksia, mm. flunssan, tai tuberkuloosin.

   Ei ole hyvä olla idioottien laumassa. Nöyrry nyt lopulta hyväksymään tieteen (esim. Stefan Lankan esiintuomien asioiden) totuudet. ”Tiede”, johon luotat, on hirvittävää epätieteellisyyttä. Ei millään pahalla, mutta mielestäni edes jonkun on ravistettava sinut syvästä harhaisuudestasi terveelle tielle – vähän kaikessa. Mielestäni olet harhassa lähes jokaisessa asiassa, jonka olet tuonut esiin.

   Plusääni(22)Miinusääni(8)
   1. STEFAN LANKA -USKOVAISET
    En luota lääketieteeseen, sillä se palvelee lääkevalmistajien etuja. Mutta tiedän, että lääketieteellisissä tutkimuslaboratorioissa työskentelee tuhansia älykkäitä tiedemiehiä, jotka tietävät virusten olemassaolon. Heistä ei edes yksi tuhannesta usko Stefan Lanka -hihhulin teorioihin. Stefan Lankaan uskovien pieni joukko kyllä pitää kovaa meteliä teorioistaan, mutta ei niihin kukaan ajatteleva ihminen usko. Viruksista ja ihmisen immuunipuolustusjärjestelmästä ei ole vain vielä tarpeeksi tieteellistä tietoa. Stefan Lankaan uskova Amanda Vollmer kirjoittaa: ”Ei ole olemassa Covidia, ei hoitokeinoa Covidiin, ei ole ivermectiniä, ei ole muunkaanlaisia älyttömiä hydroksiklorokiinimyrkkyjä.” Nyt kuitenkin sekä ivermektiini että hydroksiklorokiini ovat lukuisissa tutkimuksessa osoittautuneet erittäin tehokkaiksi lääkkeiksi koronatautia vastaan,
    erikoisesti sen vakavaa vaihetta vastaan, ja pelastaneet tuhansia ihmishenkiä. Valtamedia on salannut näiden tehokkaiden lääkkeiden olemassaolon, koska se pyrkii voimallisesti propagoimaan rokotusten puolesta. Koronahuijaus on tosiasia, mistä voi lukea alla olevista nettiosoitteista. Mutta viruksien olemassaolon kieltäminen on hihhuliuskontoa. Meribiologi Stefan Lankan kirjoitukset eivät ole lukemisen arvoisia. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(7)Miinusääni(18)
    1. Benjamin, olet nyt elävä esimerkki ”hajoita ja hallitse” -tekniikan toimivuudesta. Vihollinen on ajanut meidät erillemme ja keskitymme nyt hyökkäämään toistemme kimppuun parantaen siten vihollisemme toimintamahdollisuuksia.

     Tiedän miltä tuntuu elää ”profeetan osassa” ja että se on raskas osa. Mutta sinulla, veli hyvä, on nyt ylpeys yhtynyt lankeemukseen. Edelläkävijät panevat nyt Suomessakin kaiken likoon koittaen paljastaa terveyssumutuksen koko syvyyden, mutta sinä olet jäänyt kiinni pinta-tason valeopposition ansaan. Nimenomaan nöyryyttä tarvitaan, jotta ongelma voi ratketa ja hedelmällinen työ yhteistä vihollista vastaan jatkua. Kaikki me muutkin olemme joutuneet muuttamaan uskomuksiamme nöyryyden kautta.

     Ymmärrän hyvin, että pikän aikaa itsestään selvyytenä pitämiään asioita on vaikeaa hylätä. Mutta myönnä erehtyväisytesi ja ole vähemmän varma oikeassa olemisestasi. Ylpeys, millä nyt hyökkäät rohkeita pioneereja vastaan, ei ole hyödyksi kellekään. Muistathan, että olet itsekin erehtyväinen.

     Kaikki ne ammattilaisten laumat, jotka mielestäsi tietävät viruksia olevan olemassa, ponnistavat siltä pohjalta, että perimmäisiä olettamia ei enää testata, toisin sanoen tehtävä tutkimustyö perustuu kokonaan tiettyjen teorioiden pohjalle. Valtavirrassa ei ole ollut tutkimusta noiden pohjateorioiden todenperäisyydestä lähes 70:een vuoteen. Kun mitään painetta perustusten tutkimiselle ei ole, asiat jatkuvat omalla painollaan kuten ennenkin. Osa tutkijoista tekee hyvää ammatillista työtä, mutta huomio ei keskity koko virologian alalla pohjaväittämien todistamiseen. Huomaat tämän itsekin, jos teet asiassa laajempaa tutkimusta.

     Kaikki mitä vihollisen järjestelmä on meille opettanut on valhetta. Jokainen auttaa nyt itseään parhaiten muistamalla sen, ettei itse ole edelleenkään päässyt perille totuuden tuntemisessa. Ja toinen toistaan jokainen auttaa nyt parhaiten siten, että antaa täyden tuen ja tunnustuksen jokaisen toisen työlle, koska kuitenkin taistelemme yhteistä vihollista vastaan.

     Nyt ei kannata lähteä sättimään niitä, jotka ovat laittaneet koko maineensa ja tulevaisuutensa likoon auttaakseen meitä kaikkia ymmärtämään miten syvässä suossa todella olemme – ja toisaalta miten suuri mahdollisuus parempaan tulevaisuuteen voisi olla, jos saisimme kaiken tämän laajempaan tietoon.

     Plusääni(13)Miinusääni(5)
     1. SOKEA USKO ON VAARALLISTA
      Tarkoitukseni ei ole sättiä ketään, mutta tietoni Stefan Lankasta ovat sellaisia, etten luota hänen teorioihinsa. Luotan enemmän virologi Luc Montagnieriin, joka sai lääketieteen Nobelin vuonna 2008 löydettyään HIV-viruksen. Luc Montaigne pitää koronavirusta laboratoriossa muokattuna. Hänen mielipiteensä on sensuroitu valtamediassa. Monien muiden älykkäiden tiedemiesten käsitykset koronaviruksesta on sensuroitu valtamediassa. Olemme hyvin vaarallisessa tilanteessa koronan suhteen ja valtamedia tekee kaikkensa saadakseen koko maailman rokotettua vaarallisella piikillä. Tässä se palvelee suoraan salaisia kansainvälisiä voimia, jotka ovat koronahuijauksen takana. On typerää antaa jollekin Stefan Lankan tapaiselle höyrypäälle mahdollisuus sekoittaa tavallisten ihmisten päitä typerillä teorioillaan, jotka muka mullistavat virologian. Alla olevista nettiosoitteista pääsee selville, mistä koronahuijauksessa on kysymys.
      ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
      elinahytonen.fi
      http://koronarealistit.com/
      https://vapaudenpuolesta.fi/
      https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
      https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
      http://stopworldcontrol.com
      BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
      Herran Toisen Tulemisen Kirkko

      Plusääni(7)Miinusääni(13)
     2. Sättimisestä ei ole kysymys, jos esittää eriävän mielipiteen. Tai kysymyksiä. Joidenkin mielestä nämä viruksettomuus-uskovaiset ovat erehtyneet tai vaikuttavat uskonlahkolta. Kaikki eivät halua leimautua tähän ryhmään kuuluviksi

      Plusääni(4)Miinusääni(4)
 13. ”Nähdään’ sanoi vainooja tässä viestikentässä. Ja sulki tietokoneen. Suomi on täynnä heitä, ohjelmoituja sicknati tyyppejä. Ne ketkä ei pääse kouluttautumaan ja hallitsemaan muita lain tai terveyden alalla, lopuista tulee stalkkaajia. Pitää olla kamerat mukana, nähdään sitten. Tosin heidän vaimo on lain yläpuolella. Eihän heitä mikään laki koskee. He kuolevat mieluummin kuin ovat oikeassa ja hyvän puolella Ja onkin järkyttävää, että olemme kansana tunteettomien roistojen vallan alla, joiden päämääränä on vain tuhota luonto ja ihmiset. Tämä on hätätila.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 14. Alkaa mennä oudoksi keskustelu kun aletaan jo painottaa ettei kuulu käyttää hydroxychloroquine lääkettä. Pää vaikutusmekanismi hydroxychloroquinessa on että se mahdollistaa sinkin liikkumisen soluun ja takaisin. Ilman kuljetus välinettä soluu sisään ei voi saada ylimääräistä sinkkiä niin vain niks naks, elimistö koettaa pitää sen melko vakiona ,myös vaikka söisi enemmän sinkki valmisteita. hydroxychloroquine on sinkki Ionophore joka mahdollistaa sinkin liikkumisen soluihin paremmin, sisään ja ulos solun kalvon läpi.

  Sinkki on tärkeä myös elimistön puhdistuksessa magnesiumin ohella.

  Sinkki on antioksidantti ja anti-tulehdusaine ja hyvin tärkeä elimistön puolustus mekanismille.

  Ympäristön myrkyt päätyessään elimistöön aiheuttavat oksidaatiota ( oxidative stress )

  Kun tasapaino elimistössä oksidanttien ja antioksidanttien välillä menee pois ideaali tilasta tulee ongelmia. Normaalisti terve keho hoitaa koko ajan tuota tasapainoa ja antioksidantit pitävät kurissa liikaa oksidaatiota.

  Kun sitten elimistö kuormittuu myrkyistä , alkaa oksidaatiota ilmetä liikaa voi syntyä solu vaurioita, tulehdusta, tulehdus-sytokiinien isompaa ilmeentymistä. Siksi sattuu olemaan tärkeää että elimistö kykenisi pitämään redox balannssin homeostaasissa.

  Jos esimerkiksi ihminen hengittää liikaa ilmansaasteita, se aiheuttaa enemmän oksidaatiota ja on haitaksi elimistölle , syntyy tulehdusta ja ongelmia =oksidaatista stressiä.

  Oksidaatio on normaali kehon prosessi jota ilman ihminen ei toimi. Ongelmaa tulee jos sitä on aivan liikaa, ei tarpeeksi antioksidantteja neutralisoimaan sitä.

  Jos Vollmer sanoo ettei kuulu käyttää hyviä toimivia lääkkeitä niin hän ei ymmärrä silloin enää asiaa minun mielestä.

  Kyse ei ole oireiden tukahduttamisesta vaan enemmänkin kehon toimintojen säätelemisestä, On liikaa tulipaloa ja se pitää sammuttaa ja sinkki on hyvä aine auttamaan siinä. Kun ihmisillä on liikaa tulipaloa , syntyy sytokiini myrsky…onko se sitten hauskaa ?

  Myös quercetin ja vihreä tee on sinkki Ionophore , ja yhtälailla hyödyllisiä varsinkin ennalta ehkäisyyn. Mutta monetkaan lääkärit eivät tiedä noista ollenkaan yhtään mitään , joten eivät voi edes ehdottaa niiden käyttöä. hydroxychloroquine taas on enemmän tunnettu ja ivermektiini ja varmaan lääkäreille helpompaa määrätä, koska ikävä kyllä moni lääkäri kavahtaa luontaisia hoitoaineita.

  Hyvä yhdistelmä Quercetin +Sinkki , ,ja voi vielä lisätä NAC joka pitää huolta keuhkoista ja estää veritulppia ym..Jo noilla päivittäin käytettynä pystyy ehkäisemään paljon.

  Jos hydroxychloroquine käytetään esim 2-3x yli myrkyllisyys rajan niin tulee ongelmia, vika ei silloin lääkkeessä vaan siinä että sitä käytetään väärin.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. En kyllä ymmärrä miten joku petrokemiateollisuuden tuote, kuten tämä hydroxychloroquine auttaa tähän median luomaan hysteriaan? Ei ole mitään virustautia – mikään ei tartu. Tavallinen flunssa on vain nyt nostettu median toimesta prameille, ja sillä hysterisoidaan.

   Yleensä nämä petrokemian tuotteet vain lievittävät oireita, pitkittävät oireita ja tainnuttavat, mutta eivät paranna. Myrkytyksen oireet (esim. Intian ilmansaasteista johtuvat oireet) eivät parane myrkyttämällä lisää jotain toista kehon osaa.

   Ihmisen sairastumisen perusmekanismit ovat myrkytys, ongelmat ravinnon saannin kanssa, tai vamma. Mitään viruksia ei ole, ja mikään ei tartu.

   Esim. useimmat kulkutaudit historiassamme olivat todellisuudessa, myrkytyksiä, terroria tai nälänhätiä. Niitä sitten peitellään tarinoilla kulkutaudeista, kun tietää ketkä niiden aiheuttajia ovat olleet. Lukekaa täältä se katekismus…

   Plusääni(13)Miinusääni(5)
 15. Tämä nettimaailmassa pyörivä k-rokotettujen ’karistamis’ (eng. shedding) -kohu on huijausta. PsyOp. Rokotettu ei levitä tai tartuta yhtään mitään muihin ihmisiin. Pahaa mieltä korkeintaan.
  https://odysee.com/@Johnny_Cirucci:4/JCI-2021-05-20–Dawn—David-Shedding-Scamdemic-PsyOps:3

  Debunking the misinformation
  https://odysee.com/@David_Parker_and_Dawn_Lester:5/BWTV_debunking:9
  ”In this discussion we expose the misleading and even false nature of some of the information promoted by so-called ‘experts’ and being shared widely.”

  Ja todellakin, rokotteiden ainoa vaikutus on myrkytys.

  ”Juoni, jolla asianosaiset vetävät itsensä asiasta ulos, on sangen yksinkertainen: he määrittelevät useat myrkylliset aineet varsinaisen lääketieteellisen aineen, otaksuttujen virusten otaksutun valkuaisaineen, apuaineiksi (= adjuvanteiksi). Yksinomaan tämän kestämättömän määrittelytoimenpiteen vuoksi nämä voimakkaat myrkyt eivät kuulu tiukan lääkeoikeuden piiriin. Se, miten paikkansapitämätön itse tämä turvallisuusväite on, näkyy siitä oppikirjan lausumasta, että ilman apuaineitaan (myrkkyjä) rokotteet ovat vailla vaikutusta.”

  Stefan Lankan lausunnosta voidaan päätellä, että rokotteiden ainoa vaikutus on myrkytys. Rokotteet ovat myrkkyseoksia.

  Koska teoria kuolevan solumassan muuttumisesta viruksiksi on jo yli neljä vuotta sitten kumottu, tuollaisia rokotteita ei saa ihmisille enää antaa. Itse asiassa aivan kaikki rokotukset tulee lopettaa, koska tuon teorian kumoamisen jälkeen mitään sairaaksi tekeviä viruksia ei voi enää olla olemassa (tuo teoria oli virologien ainoa virusten lähde, sekin siis vain teoreettinen lähde).

  Kun virukset häipyvät, häipyy ajatus rokotuksistakin.

  nimimerkki Tshang: Tuhkarokko on detox -ilmiö, jonka nimimerkki Mikko jo täällä erään artikkelin kommenteissa ansiokkaasti selitti:

  ”Jos elimistössä ilmenee jokin akuutti myrkytys voi elimistö silloin poistaa myrkkyjä työntämällä sitä myös iholle, josta seuraa esim tuhkarokko , joka ei ole viruksen aikaansaama tarttuva tauti vaan siis oire myrkytyksestä, jota elimistö yrittää poistaa ihon kautta ulos.”

  Ohessa linkki tähän kommenttiin. Poista sulut, niin linkki alkaa toimia: (https://www.magneettimedia.com/koronavirusta-ei-ole-olemassa/#comment-49801)

  Ohessa kuva https://i1.wp.com/www.fitwithheba.com/wp-content/uploads/2019/06/NaturalDetoxInfo-01.jpg?w=831&ssl=1
  ”The body has evolved thousands of highly intricate mechanisms for eliminating toxins. The liver, kidneys, gastrointestinal system, skin, and lungs all play a role in the excretion of unwanted substances.”
  lähde: https://www.fitwithheba.com/do-detox-diets-actually-work/

  Plusääni(12)Miinusääni(6)
  1. Sinä siis väität, että tuhkarokko ei tartu ihmisestä toiseen. Kuitenkin nämä taudit esiintyvät ryppäonä. Pyysin siis selitystä tälle. En mitään liturgiaa pudistumisesta ym. Siis mistä tartunta johtuuu? Tai siis, miksi nämä esiintyvät epidemioina?

   Plusääni(7)Miinusääni(9)
   1. ”miksi nämä taudit esiintyvät ryppäonä / mistä tartunta johtuuu? ” Koska esim. rokottamalla myrkytetään esim. kokonainen koululuokallinen lapsia kerralla. Siksi sama oire esiintyy ryppäinä. Ihmiset eivät ole mitään erillisiä saarekkeita. Kyllä lähes koko lauma sairastuu jos jokin tietty olosuhde sen vaivan aiheuttaa. Sitäpaitsi detox ilmiö jota tuokin on – ei ole sairaus. Myös flunssa on detox – ilmiö. Mikään sairaus ei tartu. Teidän yksittäiset havaintonne ei ole vielä vakuuttaneet, että missään olisi aivan ehdottomasti jostain tartunnasta kyse. Ignooraatte lauman samat olosuhteet ja uskotte vain tartuntaan. Esim. sama ruoka, sama sää, samat ilmansaasteet, samat homeitiöt huoneilmassa, jne.

    Plusääni(10)Miinusääni(6)
    1. BAKTEERIT JA VIRUKSET TARTUTTAVAT
     On mahdollista, että kehossa olevat bakteerit ja virukset voivat kehon immuunipuolustuksen heikentyä sairastuttaa kehon. Mutta on myös todistettu, että bakteerit ja virukset levittävät tautia, mutta oireettomat eivät tautia levitä. Yksi esimerkki. Suomessa lepraan on sairastuneet vain Intiassa vierailleet suomalaiset. Oliko nyt kyseessä suomalaisen omat eksosomit vai tartunta, sillä Suomessa lepraa ei tavata. Tietenkin lepra tarttui Intiassa. Stefan Lanka tulkitsee ihmisen immuunipuolustusjärjestelmää väärin. En ole asiantuntija, mutta luotan kyllä enemmän nykyajan virologeihin, kuin Lankan teorioihin. Nyt koronaviruksen suhteen on tietenkin kyseessä suurhuijaus, jossa tartuntoja ja kuolemantapauksia liioitellaan luodakseen pandemiaa. Mutta jo se, että tunnetaan virusten DNA:ta ja RNA:ta todistaa niiden olemassaolon, vaikka kokonaista virusta ei olekaan eristetty. Muuten en luota paljoakaan lääketieteeseen, joka toimii lääkevalmistajien ehdoilla. Monet luontaishoidot ovat parempia kuin lääkitseminen nykyajan synteettisillä lääkkeillä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
     http://www.elinahytonen.fi
     http://koronarealistit.com/
     https://vapaudenpuolesta.fi/
     https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
     https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
     http://stopworldcontrol.com
     BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
     Herran Toisen Tulemisen Kirkko

     Plusääni(6)Miinusääni(12)
   2. Tämä Tsang tuntuu edustavan rokoteuskovaisena big pharmaa ja yrittää tivata taviksilta vastauksia käytännössä siihen miten ihmiskeho toimii. Kukaan ei tiedä miten ihmiskeho toimii mutta myrkkyjen injektointi kehoon ei takuulla ole ratkaisu mihinkään hyvään. Tietääkö Tsang mitä aineita rokotteissa edes on? Voin hieman valaista jos kovasti laiskottaa tehdä omaa tutkimustyötä ja uskoa sokeasti ostettuun valtamediaan, Rockefellereiden rahoittamaan allopaattiseen lääketieteeseen ja miljardibisnestä pyörittävään big pharman sanomaan. Rokotteiden elohopea yksistään on neurotoksiini ja erittäin myrkyllinen aine ihmiskeholle joka ei välttämättä koskaan huuhtoudu elimistöstä pois. Jos keksit elohopealle jonkun terveusvaikutuksen niin ole hyvä ja kerro. Rokoteuskovaisen voi olla vaikeaa uskoa että poliot sun muut tuhkarokot ovat voineet (ovat, jos rehellisiä ollaan) tulla ympäristön myrkyistä kuten aikanaan DDT:stä. Myös ihmisten generoima EMF säteily on takuuvarma tautien ja syövän aiheuttaja. Tupakkakin oli aikanaan superterveellinen elämäntapavaihtoehto, koska televisiomainokset niin sanoivat. Varmasti keuhkosyöpien syynäkin oli se ettei käynyt ottamassa oikeanlaista rokotetta (⊙_◎).

    Loppuun sitaatti cv19vaccinereactionsin taannoisesta julkaisusta joka tuskin muuttaa rokoteuskovaisten parkkiintuneita mielipiteitä mutta voi tarjota muille rohkaisun:

    ”A small history lesson on vaccines…

    In case anyone calls you an anti-vaxxer or slaps some maligning label on you for refusing the jab: tell them to do their research. People 100 years ago, in
    Leicester, figured out the vaccines were making people sick. During the smallpox epidemic; Leicester had the smallest per capita number of smallpox – with the inverse happening in the ”well vaccinated” towns. Their method was to improve sanitation of water, food and quarantining the sick at home (not in hospitals where infections run rampant).

    It is worth noting that many of them were persecuted and maligned as well. Medical experts of that time warned that ”anti-vaxxers” were a public nemesis who would cause a massive epidemic. Any of this sound familiar?

    Moral? The brave people who stood up and said no introduced the ”moral” & ”conscientious objection” clause into law for decades to come.

    Source:
    https://www.bbc.com/news/uk-england-leicestershire-50713991

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
    1. Ei tuo Tshang mikään rokoteuskovainen ole jos on yhtään pidempään seurannut tätä alustaa. Ei tarvitse uskoa BigPharmaan ja rokotteisiin jos ei usko viruksettomuuteen ja bakteerittomuuteen.

     Kuten jo kirjoitin niin Royal Rife pystyi tappaamaan taudinaiheuttaja virukset ja bakteerit laitteillaan jo 100 vuotta sitten. Joku taho jssain ei ehkä halua että virusta ”löydetään” niin kuin Rife sen teki.

     Esim loiset, madot ja hepatiitti ovat selvästi tarttuvia. Ja ihmiset sairastuvat flunssiin trooppisissakin oloissa eli altistumatta millekään kylmälle joka keuhkoja vahingoittaisi.

     Laurion uskottavuus on koetuksella kun hän jossain vaiheessa alkoi vaihtamaan puolta revisionistisissakin aasioissa ja mollaamaan Hitleriä. Ja yksi revisionistien pääargumentti keskitysleirien kuolonuhreille on nimenomaan kulkutaudit kuten pilkkukuume.

     Plusääni(4)Miinusääni(5)
     1. On tehty kokeita, joissa hajottajamadot ilmaantuivat steriilissä huoneessa teurastettuun lampaaseen aivan kuten luonnossakin olisi tapahtunut. Huoneen steriiliys ei siis estänyt matoja saatikka bakteereja ilmaantumaan paikalle, kun kuolleen organismin jääneet piti poistaa. Pleomorfismi on yksi niistä asioista, jotka on tarkoituksellisesti lakaistu maton alle, vaikka historiallisesti asiaa tutkittiin ja havaintoja tehtiin. Loiset voivat toki tarttua, mutta onko niillä useampia eri tehtäviä? Ovatko ne automaattisesti taudinaiheuttajia? Ja jos ne joissain tilanteissa sitä olisivat, loisen siirtyminen organismista toiseen on täysin eri asia kuin viruksen siirtyminen, koska viruksilla ei ole elintoimintoja, vaan ne ovat yksinomaan proteiinikuoren sisään kapseloituja solujen hajoamisjätteitä.

      Mitä tulee kulkutauteihin, niin jo pelkkä sana on propagandallinen. Esimerkiksi noissa leiriolosuhteissa, kuten ei missään muuallakaan, tarvita minkäänlaista ”tartuntaa”, että ihmiset voisivat sairastua. Ajattele asiaa näin: jos jokin ryhmä sairastuisi tarttumalla, ensin kuitenkin yhden yksilön täytyy sairastua. Mistä tämä yksi yksilö sai taudin? Koska hän ei saanut sitä keneltäkään sairastuneelta (kukaan muu ei vielä ollut sairas), minkä vuoksi meidän tulee olettaa, että seuraavaksi toiset sairastuivat saamalla tartunnan häneltä? Miksi emme johdonmukaisemmin olettaisi, että kaikki muutkin sairastuivat samalla tavalla, eli saman mekanismin mukaan kuin tuo ensimmäinenkin yksilö?

      Kun kirkolla oli aikoinaan korkein valta maailmassa määrätä elämästä ja kuolemasta, ihmisille tehtiin sanomattasti pahaa sillä verukkeella, että nämä olivat demonien vallassa. Demonia et voinut nähdä tai havaita muillakaan aisteilla, mutta silti ihminen voitiin tappaa kyseisen demonin vaikutuksen takia. Nykyaikana kun uusi kirkko onkin pseudotiede, eli ns. virallistiede, niin demonin rooli on annettu tautitartunnalle. Sitä ei voi nähdä tai muutenkaan havaita, mutta ihmiseen voidaan kohdistaa mitä kamalampia toimia ”tartunnan” takia. Todisteiden osalta demonit ja virukset ovat aivan samalla viivalla.

      Muistutan vielä tieteellisesti pätevät ja todistettavat syyt sairaudelle: ne ovat myrkytys, väärä tai puutteellinen ravinto sekä vammautuminen. (Toxemia, malnutrition, injury). Ei ole olemassa mitään kulkutauteja. On jaetut olosuhteet, jotka sairastuttavat monet niistä ihmisistä, jotka yhdessä ovat joutuneet kyseisille olosuhteille alttiiksi. Vankileirillä tautien suurin aiheuttaja on todennäköisesti ollut puutteellinen ravinto, eli puutostilat.

      Mitä tulee revisionismiin ja kaikkeen muuhunkin totuuden etsintään, niin taaskin olisi hyvä muistaa, että oppiminen on pitkä matka eikä kaiken tämän kusetuksen keskellä lopullisen totuuden löytäminen ole yleensä helppoa saati nopeaa. Viisas on se, joka kykenee nöyrästi muuttamaan näkemyksiään uuden tai paremman todistusaineiston valossa. Esimerkkinä vaikka Hitler: oliko hän hirviö, oliko hän sankari – vai oliko hän sittenkin kaksoisagentti ja huijasi myös revisionisteja?

      Plusääni(8)Miinusääni(3)
     2. Hitler yritti saada kansallissosialismin Raamatun sisällöksi. Saatanallinen henkilö. Siinä hän kyllä oli hyvä, että piti kurin yhteiskunnassa, kuten esivallan pitää. Kurinpidossa erittäin hyvä. Sama kuri pitäisi saada Suomeenkin ja M-media kommentoijiin. Olen kiittänyt Hitlerin kurinpitoa.

      Ei Rife mitään ”viruksia” löytänyt. Ei ”viruksia” voi tappaa. Niidenhän sanotaan olevan kuolleita struktuureja (hieman proteiinia ja pätkä geneettistä materiaalia). Nuo struktuuri ovat kuolleen kudoksen/solun typpillisiä rakenteita. Tuohon aikaan ”virukset” olivat ”myrkyllisiä nesteitä.”

      Kuinka kuolleella partikkelilla voi olla ”värähtelytaajuus” eli ”kuolettava oskillaatiotaajuus”? Kuinka jokin taajuus on ”virus”? Mikä on ”kuolettava oskillaatio? Kuinka nimi ”virus” yhdistyi oskillaatioon?

      Tämän Sheddingin pieni puute on se, ettei hän todista väitteitään ja todista tuota ”virusta”. Tekniikkahan hänen mukaansa on olemassa, koska hän kuvaa sen.

      Minusta on alkanut enenevästi tuntua siltä, että olen täällä Magneettimediassa väärässä seurassa. Aivan kaikki on muuttumassa täällä valheeksi ja huijaamiseksi. Mitä hyötyä tänne on kirjoittaa mitään?

      Plusääni(8)Miinusääni(5)
     3. Kaikilla organismeilla on värähtelytaajuus, olivat ne sitten eläviä tai ”kuolleita”. Se on koko olemassalon luonne ja rakenne. Myös tyhjällä viinilasilla on oma resonanssitaajuutensa jolla sen saa rikottua kun sen löytää ja virittää signaaligeneraattorin tuottamaan tuota taajuutta ja kohdistaa sen lasiin.

      Rifestä on ollut jopa täällä Magneettimediassa artikkeli jo vuosia sitten:

      Royal Rife ja Bob Beck: laite joka kukistaa syövän?

      Plusääni(2)Miinusääni(4)
     4. Shedding 19.07

      Tuossa värähtelyasiassa olet oikeassa, mutta mikrobit eivät aiheuta sairautta. Kuten suomennoksessani Tracey Northern sanoo, se, minkä Rifen sanotaan havainneen, ei ole ”virus” vaan se, mitä nykyisin sanotaan pienen pieneksi microzymaksi (ja pari muutakin nimeä esittää). Kyseessä on pleomorfismi, jossa se, mitä sanomme bakteeriksi, saa eri olosuhteissa eri muotoja. Kyseessä on kehon puolustus, ei ”tappava oskillaatio”. Siksi pidän sinua huijarina.

      Thomas Cowan kertoo eräässä videossa Montegnierin havainneen, että kun huoneen toiselle reunalle laitetaan vesiastia, johon on lisätty DNA:ta/RNA:ta, ja toiselle reunalle vesiastia, jossa on raaka-ainetta, ja sitten kohdistetaan tuohon DNA/RNA -astiaan säteilya (esim. infrapuna) yön ajaksi, tuohon toiseen vesiastiaan ilmestyy täsmälleen sama DNA/RNA kuin on huoneen toisella puolella olevassa asiassa. Cowan totesi, että ”tuo on virus”, millä hän tarkoitti, että tuo näkymätön värähtely voi olla joissakin tapauksissa syy siihen, miksi jotkut taudit näyttävät ”tarttuva” selittämättömällä tavalla (tulee mieleen esim. tuhkarokko). Ihmisten välillä on näkymätön vaikutus, joka ei ole pelkästään psyykkinen vaikutus.

      Patogeeninen konkreettinen ”virus” on asia, jota ei ole olemassa. Lopeta levittämästä huijarinviestiäsi!

      Plusääni(8)Miinusääni(3)
 16. Mikrobiteoria – erään idiootin opas

  Suomennos Tracey Northernin podcastista An Idiot’s Guide to Germ Theory with Tracey Northern. Podcast on tekstimuodossa hänen sivustollaan,

  https://www.bitchute.com/video/erD483GOAf8m/

  https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/07/the-germ-theory-an-idiots-guide/

  Miten jouduimme tähän hankalaan tilanteeseen, jossa olemme? Mikä on se päätekijä, se sydän, joka pumppaa pelkoa ympäri maailmaa juuri nyt? Se on teoria mikrobeista taudinaiheuttajina. Ilman sitä he eivät koskaan olisi kyenneet viemään pelkoa sille hysteeriselle tasolle, jolla se nyt on. He eivät olisi koskaan kyenneet rakentamaan kaikenkattavaa ja voimakasta mahtilääketeollisuutta, eikä heillä koskaan olisi ollut niin paljon valtaa yli koko maailman. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että ymmärrämme, mikä mikrobiteoria on ja mikä se ei ole.

  Mikä on mikrobiteoria? Britannican määritelmä sanoo: ”Mikrobiteoria (germ theory): teoria, että tietyt sairaudet aiheuttaa se, että mikro-organismeja, organismeja, jotka ovat niin pieniä, että ne voidaan nähdä vain mikroskoopin avulla, tunkeutuu kehoon”, ja Merriam Websterin määritelmä: ”teoria lääketieteessä: infektiot, tarttuvat taudit ja erilaiset muut sairaudet johtuvat mikro-organismien toiminnasta.”

  Yksi asia, jonka lääketieteellinen järjestelmä aina heittää meille, on heidän suosikkisiteerauksensa ”korrelaatio ei ole sama kuin syysuhde”, joka pohjimmiltaan merkitsee, että pelkkä jonkin läsnäolo ei tarkoita sitä, että se on syy. He käyttävät tätä leimatakseen roskaksi kaikki väitteet, että heidän lääkkeensä saattaisivat tehdä meidät sairaiksi, mutta sivuuttavat sen kokonaan, kun kyseessä on mikrobiteoria. Itse asiassa mikrobiteoria toimii vain silloin, kun tuo sääntö rikotaan ja syytetään ensimmäistä asiaa, joka nähdään; kuin syytettäisiin palomiehiä tulipalosta, jota he ovat tulleet sammuttamaan, tai kärpäsiä jätteestä, jonka ympärillä ne pyörivät.

  Jotkut ihmiset saattaisivat yllättyä saadessaan tietää, että mikrobiteoria ja kaikki, mikä sen varaan on rakennettu, on vain alle 150 vuotta vanha virallisesti, ja aivan kuten nykyisin käynnissä oleva informaatiosota, myös tarina siitä, kuinka mikrobiteoria sai niin paljon jalansijaa, on voimakkaasti sensuroitu. Kenellekään lääketieteellisessä tiedekunnassa tai edes missään koulussa ei koskaan opeteta Bechamp-nimisestä tiedemiehestä, joka omana aikanaan oli tärkeämpi kuin Einstein. Hän oli ehdottomasti älykkäämpi ja vuosia edellä miestä, josta jokainen puhuu, Pasteurista.

  Pasteur oli kuuluisa ja vallanhaluinen showmies, jolla oli iso suu ja epämiellyttävä luonne. Hän oli myös erittäin julma, niin että jopa hänen aikalaisensa valittivat sitä, että hän sahasi pois elävien koirien kalloja ja jopa käytti tuomittuja vankeja vivisektioissa, tutkimusleikkauksissa. Hänestä ei pidetty, eikä hän missään tapauksessa ollut mikään suuri tiedemies, joten ihmeteltävää on, kuinka hänestä ja tästä teoriasta tuli niin kuuluisia. Ei ole kirjallisia todisteita tästä, mutta kaikki merkit viittaavat ulkopuoliseen vaikuttamiseen ja apuun – naruja epäilemättä vedeltiin ja yhteyksiä solmittiin. Hänet joko otettiin ”klubiin” tai hän oli yksi heidän nukeistaan, jota käytettiin hänen showmiestoimintansa vuoksi tuomaan esiin heidän kontrollimekanisminsa, joka oli oleva teoria mikrobeista taudinaiheuttajina, mörkö, näkymätön vihollinen, myös täydellinen ase ja samalla syntipukki kaikille kasvaville teollisuudenaloille (HEIDÄN teollisuudenaloilleen), jotka todella vahingoittivat ihmisiä. On tunnettua, että Rothschildeilla oli kiinteitä yhteyksiä Euroopan kuninkaallisiin ja Napoleoniin tuohon aikaan ja että he vaikuttivat kaikkeen sodista koulutukseen, joten epäilemättä heillä oli rooli Pasteurin ja hänen mikrobiteoriansa nousussa, mikä myös selittää sen, että Rockefellerit Amerikassa ja muut maat, joissa kuninkaalliset perheet olivat vallassa, ottivat asian nopeasti omakseen.

  Kaikki, mitä luemme Pasteurin kokeista, jotka pantiin toimeen kuin suuret näytökset ihmisjoukoille, on tavallisesti vääriä uutisia tai sensuroitua, kuten hänen lampailla tekemänsä pernaruttokokeet. Meille kerrotaan, että ne olivat suuri menestys ja että hänen pernaruttorokotteensa toi hänelle suuren omaisuuden. Kuitenkin v. 1971 hänen päiväkirjansa, jotka oli jätetty jälkipolville sillä ehdolla, että ne pidetään salassa, itse asiassa julkaistiin, kun viimeinen miespuolinen perillinen kuoli. Nuo päiväkirjat olivat pommi mikrobiteorialle. Ne paljastivat, kuinka hän petkutti, valehteli ja plagioi tiedemiestovereitaan, erityisesti Bechampia. Muistatko nuo lampaat? Ensimmäisessä kokeessaan hän rokotti 4 564 lammasta, joista 3 696 kuoli lähes välittömästi. Hänen täytyi maksaa kaikista tappamistaan lampaista, joten seuraavaa julkista koettaan varten hän yksinkertaisesti petkutti.

  Pasteur oli siis itse asiassa alkuperäinen mainosvaltti lääkeyhtiöiden ylivoimaisesti parhaan idean, rokotteen, markkinointikampanjalle. Perusta oli laskettu. Rokotteiden tuli olla täysin todistamattomaan mikrobiteoriaan perustuvan uuden terveysjärjestelmän perusta.

  Entä tämä Bechamp – miksi hänet jätettiin vaille huomiota? No, koska hänen työnsä todisti oikeaksi täydellisen vastakohdan sille, mitä Pasteur kaupitteli niin kovasti. Mikrobit eivät olleet sairauden syy.

  Sillä välin kun Pasteur harrasti seurustelua Napoleonin kanssa, vietti juhlia tovereidensa kanssa ja teki näyteikkunakokeitaan, Bechamp ahersi hiljaisesti laboratoriossaan tutkien mikrobeja vasta keksityllä mikroskoopilla. Hän näki, etteivät mikrobit itse asiassa olleet kaikki erilaisia lajeja. Hän näki niiden muuttuvan yhdestä muodosta toiseksi kuin perhosen toukat perhosiksi, kuin siemenet kasveiksi, kuitenkin sillä erotuksella, etteivät ne muuttuneet vain kerran tai kaksi kertaa vaan niillä oli monta muotoa. Ne näyttivät alkavan siemenenä tai itiönä; tämä oli pienin muoto, jota hän kutsui mikrozymaksi. Sitten ne kävivät läpi joukon erilaisia muotoja, tuberkuloosibasillimuodon, joka on sauvamuoto, Y-muodon, jonka he nyt väittävät olevan vasta-aine, ja erilaisia muita muotoja, joiden Pasteur väitti olevan eri lajeja, ja lopulta lopullisen muodon, joka purkaa esiin lisää noita itiöitä, ja siten takaisin alkuun. Tätä kutsutaan pleomorfismiksi (monimuotoisuudeksi).

  Tämän yhden havainnon olisi pitänyt haudata mikrobiteoria heti paikalla, koska kuinka he voivat sanoa jotakin tiettyä mikrobilajia syypääksi johonkin tiettyyn sairauteen, jos se ei ole mikään tietty laji vaan vain saman mikrobin yksi ilmenemismuoto? Se ei kuitenkaan tappanut mikrobiteoriaa, koska se jätettiin vaille huomiota, haudattiin ja sensuroitiin, ja nykyisin pleomorfismilla tarkoitetaan ”hyviä ja pahoja bakteereja.”

  Bechamp havaitsi myös, etteivät mikrobit tunkeutuneet kehoon ulkopuolelta vaan olivat jo kehossa ja että ne tuotti keho itse. Hän osoitti myös, että muuntuminen eri muodoiksi tapahtui, kun se kudos, jossa ne olivat, oli kuollut tai kuolemassa tai jos myrkkyjä lisättiin siihen. Hän huomasi niiden muuttuvan ja siivoavan kuolleita kudoksia ja soluja ja jopa neutraloivan joitakin myrkkyjä. Mikrobit eivät aiheuttaneet mitään; ne olivat siivoamassa jonkin muun aiheuttamaa sotkua. Ne ovat kuin raivaajaporukka pommin räjähtämisen jälkeen, ja joissakin tapauksissa niiden täytyy panna ylleen hazmat-asut (tarkoittaa ”kemikaalisuojapukuja”) saadakseen työn tehtyä. Tästä syystä ne muuttavat muotoa, suojellakseen itseään niiltä uhilta, joita ne ovat siivoamassa, ja selviytyäkseen vihamielisistä olosuhteista.

  Robert Koch tuli kiistaan mukaan samoihin aikoihin, ja hän tuli mukaan omalla panoksellaan esittämällä tieteelliset säännöt, jotka vahvistaisivat tämän mikrobiteorian. Näitä sääntöjä kutsutaan Kochin postulaateiksi. Yksi iso ongelma siinä oli se, että yrittivätpä he vaikka kuinka kovasti, he eivät voineet täyttää edes ensimmäistä sääntöä. He etsivät tuberkuloosibasilleja (teksti sanoo ”tuberkuliinia”, joka on siis ko. basilleista saatava valmiste, jota käytetään tuberkuloosin toteamiseen), sauvan muotoisia bakteereja, joiden he ajattelivat aiheuttavan tuberkuloosia, eivätkä he voineet löytää niitä jokaisesta henkilöstä, jolla oli oireita; he myös löysivät niitä täysin terveistä ihmisistä, joilla ei ollut mitään oireita. Nyt ymmärrät, miksi sitä (so. mikrobiteoriaa) yhä kaiken tämän ajan jälkeen kutsutaan ”teoriaksi” eikä ”laiksi.” Se ei ole koskaan täyttänyt yhtäkään niistä laeista, jotka on asetettu todistamaan se. Tästä syystä saamme mutkikkaita selityksiä selittämään heidät pois tästä tosiasiasta. Sitä kutsutaan kehäpäätelmäksi ja sonnan puhumisen taiteeksi.

  Sillä välin Atlantin toisella puolella Amerikassa Rockefeller ja hänen ”klubinsa” (epäilemättä Rothschildien ohjaamina) olivat nopeasti pystyttämässä tämän mikrobiteorian pohjalle modernia lääketieteellistä imperiumiaan, jollainen kopioitiin kaikkiin niihin maihin, joissa Rothschildeillä oli valta ja vaikutusvalta. Filantropiaa verhonaan käyttäen he tosiasiassa ostivat kaikki yliopistot ja lopettivat kaikki herbalistiset (luontaistuotteilla parantavat) ja homeopaattiset koulut ja sairaalat (koska ne menestyivät aivan liian hyvin ihmisten auttamisessa tulemaan terveiksi hyvin halvalla tavalla käyttämällä luonnollisia aineita, joita ei voitu patentoida eikä niin ollen kontrolloida ja joista nyt voimakkaat lääkeyhtiöt, jotka Rockefeller, joka oli nähnyt mahdollisuuden tehdä uusia lääkkeitä öljynjalostustoiminnastaan peräisin olevista aineksista, myös oli ostanut, eivät voineet saada voittoa). Seuraa rahaa.

  Voit lukea kaiken tästä prosessista yksityiskohtaisesti kirjasta, jonka nimi on ”The Medicine Racket”; on olemassa myös filmi nimeltä ”Rockefeller Medicine”, joka ihmeellisesti on vielä youtubessa. Moderni puhdasoppinen lääketiede on huijaus, ja se luotiin käyttämällä mafiataktiikkaa, joka on filantropian takana tapahtuvaa toimintaa. Huomaa, kuinka paljon valtaa Bill Gatesin filantrooppiset lahjoitukset ovat tuoneet hänelle nykyisin. Samaa menetelmää käytetään yhä uudelleen vallan ja varallisuuden saamiseksi.

  Tuohon aikaan, varhain 1900-luvulla, suoritettiin myös monia kokeita sen selvittämiseksi, kuinka varsinainen tartunta mikrobiteoriassa tapahtuu, kuinka nämä sairaudet siirtyivät yhdestä henkilöstä toiseen. Minulla on kaikki nämä tutkimukset yhdessä artikkelissa wordpress-sivustollani, ja sen artikkelin nimi on ”Contagion a fairy story.” En luettele kaikkia niitä kuluvan ajan ja kaikkien teidän ikävystymisenne vuoksi, mutta tässä on pätkä yhdestä kokeesta, jonka olen poiminut sen mielenkiintoisen johtopäätöksen vuoksi, jonka he sattumalta löysivät, koska se liittyy melko paljon meidän tilanteeseemme:

  Vuonna 1930 Dochez et al. yrittivät infektoida joukon miehiä kokeellisesti vilustumisella. Tutkimuksen tekijät totesivat tuloksissaan jotakin, mikä on kerrassaan ihmeellistä:

  ”Oli ilmeistä hyvin varhain, että tämä henkilö oli enemmän tai vähemmän epäluotettava, ja alusta lähtien oli mahdollista pitää hänet pimennossa menetelmämme suhteen. Hänellä oli vähäpätöisiä oireita sen jälkeen kun hän oli saanut testi-injektion steriiliä lihalientä (broth), ja yhtä vähän huomiota herättäviä tuloksia kylmästä filtraatista (suodoksesta), kunnes eräs assistentti toisena päivänä injektion jälkeen epähuomiossa viittasi tähän vilustumiselta välttymiseen. Tuona iltana ja yönä koehenkilö kertoi vakavista oireista, sellaisista kuin nuha, yskä, kipeä kurkku ja nenän tukkoisuus. Seuraavana päivänä hänelle kerrottiin, että hän oli saanut väärää tietoa filtraatin luonteesta, ja hänen oireensa asettuivat tunnissa. On tärkeää panna merkille, että objektiiviset patologiset muutokset puuttuivat kokonaan.”

  Toisin sanoen he eivät voineet nähdä mitään epätavallista olevan menossa mikroskoopilla. Näytti siltä, että tässä tapauksessa he olivat havainneet, että ihmisiä voitiin tehdä sairaiksi pelkällä suggestiolla (tiedostamattomalla vaikuttamisella). Mielenkiintoista, vai mitä? Missään muissa kokeissa ihmisiä ei voitu lainkaan saada sairastumaan, ellei heitä oltu injektoitu tai injektiota pistetty aivan heidän nenänsä edessä, kuten tässä kokeessa:

  ”Vuonna 1920 Schmidt et al. suorittivat kaksi kontrolloitua tutkimusta, joissa altistettiin terveitä ihmisiä sairaiden ihmisten kehojen nesteille. 196 ihmisestä, jotka altistettiin sairaiden ihmisten limaeritteille, 21 sai vilustumisen ja 3 influenssan. Toisessa ryhmässä 84 terveestä henkilöstä, jotka oli altistettu sairaiden ihmisten limaeritteille, 5 sai influenssan ja 4 vilustumisen. 43 kontrollista, jotka oli rokotettu steriilillä fysiologisella suolaliuoksella, 8 sairastui vilustumiseen. Suurempi prosentti ihmisiä sairastui suolaliuokselle altistamisen jälkeen (18,6%) kuin ’virukselle’ altistamisen jälkeen (11,8%).”

  Käytetäänköhän tässä sanaa ”virus” vanhassa merkityksessä vai uudessa? Plasebo-ryhmä siis sairastui eniten! Kaikista eri kokeista yhdessäkään yksikään henkilö ei sairastunut henkilökohtaisesta kontaktista, edes syljen vaihtamisesta keskenään.

  Sitten on outo Mashan ja Dashan tapaus 1950-luvulta. Uudelle äidille kerrottiin, että hänen kaksoislapsensa olivat kuolleet synnytyksen jälkeen. Kuitenkin totuus oli täysin erilainen: heidät lähetettiin Moskovan lähellä sijaitsevaan instituuttiin tutkittaviksi. Tämä oli oleva Mashan ja Dashan kohtalo, yhden kaikkein epätavallisimmista koskaan syntyneistä siamilaisista eli yhteen kasvaneista kaksosista.

  Koska heidän verenkiertojärjestelmänsä ovat yhteydessä toisiinsa, kaksosilla on yhteinen veri. Sen vuoksi bakteeri tai virus, joka menee yhden kaksosen verivirtaan, nähdään pian hänen sisarensa veressä. Kuitenkin yllättäen sairaus vaikuttaa heihin eri tavalla. Dasha on likinäköinen, vilustumisherkkä ja oikeakätinen. Masha polttaa tupakkaa silloin tällöin, on rakenteeltaan terveempi, omaa korkeamman verenpaineen kuin sisarellaan, hyvän näkökyvyn ja on vasenkätinen.

  Kaksosten erilaiset terveysmallit ovat mysteeri. Miksi yksi sairastui lastentautiin, kuten tuhkarokkoon esimerkiksi, toinen sen sijaan ei? Tuhkarokko-”pöpö” oli molemmissa heidän kehoissaan, heidän yhteisessä verivirrassaan, joten mikseivät molemmat sairastuneet tuhkarokkoon? Selvästikin ”tuhkarokkoon sairastumiseen” liittyy enemmän kuin tuhkarokkopöpön saaminen. Tämä ilmiö nähtiin yhä uudelleen näillä tytöillä (influenssan, vilustumisen ja muut lastentaudit he kokivat erikseen). Jos mikrobeilla ja viruksilla yksin olisi voima aiheuttaa infektiotauteja, miksi yksi kaksosista olisi sairaudesta vapaa ja toinen puolestaan sairas?

  Eräs mies, Royal Raymond Rife, myös tuli kuvioihin 1930-luvulla, ja hän keksi uuden mikroskoopin, joka kuin ihmeen avulla kykeni näkemään eläviä ja paljon pienempiä mikrobeja, mikä potentiaalisesti saattoi paljastaa heidän suunnitelmansa jälleen. Hän kykeni näkemään kaikkein pienimmät mikrobit, joiden tiedämme nyt olevan mikrozymeja (toisetkin tiedemiehet ovat antaneet niille nimiä: protistit [alkueliöt], somatidit). FBI takavarikoi hänen elämäntyönsä ja hänen mikroskooppinsa, eikä hän nähnyt niitä enää koskaan. Rife-parka ajautui juomaan ja hänen maineensa myös tuhoutui, eikä hän edes ollut mikrobiteorian vastustaja! Hän oli kuitenkin uhka lääkebisnekselle. Miksei lääketieteellinen teollisuus halunnut käyttää tätä ihmeellistä uutta teknologiaa vaan valitsi sen sijaan elektronimikroskoopin, joka voi nähdä vain kuolleita kudoksia, ei mitään elävää, ei mitään liikkuvaa? Luulen, että tiedämme.

  Mainitsen ohimennen, että hiljattain eräs mies Kanadassa, Gaston Naessens, on myös rakentanut samanlaisen mikroskoopin, ja hän itse asiassa tallentaa videolle pleomorfismia (monimuotoisuutta). Hän on jopa kartoittanut kaikki ne erilaiset muodot, joita niillä on, mutta tähän asiaan voitte perehtyä itse.

  Tämä mikrobiteorian paljastaminen vääräksi täytyi tyrehdyttää heti alkuunsa, joten mitä he tekivät? He keksivät virukset. Niiden täytyi olla pienempiä kuin valon aallonpituus, jottei kukaan voisi nähdä niitä tavallisella mikroskoopilla. Näin näkymätön vihollinen syntyi uudestaan, ja sen varaan voitiin rakentaa uusi bisnes, jota kutsutaan virologiaksi.

  Sattumalta 1930-luvulla myös Rockefeller, Rivers ja Flexner muuttivat sanakirjoissa viruksen määritelmää vanhasta määritelmästä ”nestemäinen myrkky” tähän uuteen määritelmään: ”Mikä tahansa erilaisista submikroskooppisista agensseista, jotka infektoivat eläviä organismeja aiheuttaen usein sairauksia ja jotka koostuvat yhdestä tai kahdesta RNA:n tai DNA:n rihmasta, joiden ympärillä on proteiinikuori. Koska virukset eivät kykene lisääntymään ilman isäntäsolua, niitä tyypillisesti ei katsota eläviksi organismeiksi.” Siis eivät eläviä. Silloin ne eivät ole mikrobeja, ja mitä silloin on tuo kaikki höpötys ”elävistä viruksista” ja elävistä virusrokotteista? Lisää kehäpäättelyä epäilemättä.

  Virologia on siis äärimmäinen valetiede. Rakennettuna mikrobiteorian sortuvien perustusten varaan ja teipattuna yhteen vasta kehitetyn genetiikkatieteen kanssa se on mörköjen jahtaamisen bisnestä, asioiden, joita ei ole olemassa ja joita kukaan ei voi kumota menemättä pedon vatsaan ja näkemättä sen koneiston rattaita, joka tekee fiktiotieteen mielikuvitustuotantoa tuotantonimellä ”Virusten metsästäjät” (jos se olisi Hollywood-tuotantoa, jota se tavallaan on). Stefan Lanka teki juuri sen. Hän meni näyttämön taakse ja näki kaikki näyttelijät ilman heidän meikkaustaan, ja hän tiesi, että se kaikki oli massiivinen silmänkääntötemppu. Viruksia ei ole olemassa, ei ole koskaan ollut.

  He ovat jopa ottaneet pleomorfismin (monimuotoisuuden), joka alkaa ryömiä esiin unohduksista, ja liittäneet sen viruksia koskevaan tarinaansa. Miksi heidän rokotteensa eivät toimi, oi, koska virus on muuttunut/mutatoitunut, sanovat he mielellään nyt, mutta se on juuri se asia, joka olisi voinut kaataa alkuperäisen mikrobiteorian, ja he ovat onnistuneet pönkittämään mikrobiteoriaa nro 2 sillä. Se on kuin taikatemppu, mutta ei kovin hyvä. Se on myös isku vasten kasvoja vanhalle Bechamp-paralle. He pitävät meitä pilkkanaan.

  Jokainen, joka väittelee yksityiskohdista, esimerkiksi erilaisten rokotteiden tai lääkkeiden aineosista, turvallisuudesta tai tehokkuudesta, on joko vielä tietämätön tai hänellä on toinen jalka sisällä ja toinen jalka ulkona tässä bisneksessä, varsinkin kun tiedämme, että heille on näytetty todisteet siitä, että mikrobiteoria on valhe ja ettei viruksia ole olemassa.

  On monia ihmisiä, jotka kontrolloivat tarinaa ja piilottelevat yksityiskohtia meiltä vielä. Heitä kutsutaan portinvartijoiksi ja kontrolloiduksi oppositioksi. Heidät on helppo tunnistaa, jos vain tiedetään kaikki se, mitä olen kertonut teille tässä. Heitä ovat esimerkiksi rokotevastaisessa liikkeessä ne, jotka huutavat, että he eivät ole rokotevastaisia ja tahtovat vain turvallisempia rokotteita. Tuo on kontrolloitu oppositio. Jos he todella tahtoisivat lopettaa vaaralliset rokotteet, he kertoisivat sen totuuden, etteivät ne ole koskaan toimineet eivätkä tule koskaan toimimaan, mutta hei, tuo olisi liian helppoa ja heidän täytyisi hankkia itselleen kunnon työpaikka.

  On myös sellaisia ihmisiä, jotka jankuttavat pahoista bakteereista ja terveellisistä mikrobiomeista. Ei ole olemassa ”hyviä ja pahoja” bakteereja. On olemassa vain bakteereja eri muodoissa riippuen siitä, millaisessa ympäristössä ne ovat. Tämä viittaa Bechampin maastoteoriaan. Bakteereja vain nähdään vaihtelevissa muodoissa kuten ihmisiä, joilla on yllään suojavaatetusta. Jopa sieni on yksi näistä muodoista, ja se on se, jota tarvitaan kaikkein myrkyllisimpiin siivoustöihin, aivan kuten sientä voidaan käyttää puhdistamaan suuria öljyvuotoja merellä tai kuten sienet siivoavat valottoman metsänpohjan kuollutta ainesta.

  Kun he puhuvat ”infektiosta”, he viittaavat siivouspaikkaan, jossa paljon bakteereja tekee kovasti työtä selvittääkseen jonkin sotkun. Jos esimerkiksi saat tikun sormeesi etkä yrityksistäsi huolimatta saa sitä pois, mitä tapahtuu? Muodostuu rakkula, ja se tulee olemaan kipeä, koska se on ”tulehtunut”, mikä tarkoittaa sitä, että ylimääräistä verta on kuljettamassa tavaraa sisään ja pois paikalta, muodostuu valkoinen kupla tikun ympärille, se on täynnä mikrobeja, jotka yrittävät hajottaa tikun, ja jos sitä ei voida hajottaa, silloin ihoa kasvaa sen alle ja lopulta keho puskee tikun ulos. Olen nähnyt tämän tapahtuvan omassa sormessani. TÄMÄ on sinun niin sanottu ”immuunijärjestelmäsi.” Ei kuitenkaan ole olemassa mitään immuunijärjestelmää, koska ei ole mitään, mille oltaisiin immuuneja, ja niitä asioita, joita he kutsuvat sairauksiksi, voi tapahtua useammin kuin kerran.

  Immuuniteoria rakentui havainnoille kyvystä tulla lääkeresistentiksi. Jos otat jotakin lääkettä säännöllisesti pieninä annoksina, kehosi tottuu siihen ja lääkkeen tuottaman vaikutuksen saamiseksi sinun täytyy ottaa enemmän ja enemmän. Samoin tulet immuuniksi myrkyille. Tällöin keho oppii, kuinka tulee toimia tietyn myrkyn suhteen tehokkaammin, ja se on hyvin tunnettu prosessi; he vain liimasivat sen mikrobiteoriaan ja sovelsivat sitä mikrobeihin, mutta koska tiedämme, että mikrobit eivät aiheuta sairautta, se ei sovellu, etkä voi olla immuuni uudelleen myrkyttymiselle. Et ”vahvista immuunijärjestelmääsi”, kuten luonnonparantajat mielellään sanovat. Lakkaat vain myrkyttämästä itseäsi ja annat kehollesi hyvää ja puhdasta sopivaa ruokaa. Se, minkä meille on opetettu olevan ”immuunijärjestelmä”, on itse asiassa jätteenkeräysjärjestelmä ja vaarallisen jätteen poistojärjestelmä.

  Jos ei ole olemassa immuunijärjestelmää ja jos me emme muodosta immuniteettia mikrobeja (omaa siivousporukkaamme) vastaan, silloin rokotteet ovat täydellinen ja kertakaikkinen huijaus. Miksi luulet heidän panneen adjuvantteja rokotteisiin saadakseen fiktiivisen (kuvitellun) immuunijärjestelmän reagoimaan joidenkin ”mikrobien” injektioon? Adjuvantit ovat pelkkiä myrkyllisiä aineosia, kuten raskasmetalleja. Yksi niistä on vanhastaan ortodoksisten puoskareiden suosikki: elohopea. He itse asiassa jakelivat sitä kuin makeisia entisaikaan kaikenlaiseen sairauteen yhdessä kokaiinin ja heroiinin kanssa – kolme hyvin suosittua lääkettä. Ei ihme, että kaikki pelkäsivät puoskareita. Sivumennen sanoen englannin sana ”quack” (puoskari) tulee saksan kielen elohopeaa tarkoittavasta sanasta ”Quecksilber.” Huvittavaa, miten he nyt kutsuvat luonnonparantajia tai jokaista erilaista metodia käyttävää puoskariksi. Aivan kuin projisoiden tai heijastaen sitä, mitä nuo satanistit käyttävät. Kunhan sanon.

  He ovat piilottaneet elohopeaa rokotteisiin vuosia. Niinpä kun he antavat rokotteen, keho ei reagoi mikrobeihin, se reagoi massiiviseen myrkylliseen purkaukseen, joka tulee kehoon sellaisesta suunnasta, jota on kaikkein vaikeinta käsitellä, suoraan kudoksiin ja verivirtaan, sivuuttaen siten luonnolliset puolustusmuurimme, ihon, limakalvot ja ruoansulatusjärjestelmän. Rokotteiden puolustajat sanovat mielellään tästä rokotteissa olevasta vaarallisesta myrkystä, että ”myrkky on annoksissa”, tarkoittaen pohjimmiltaan, että pikkuinen annos myrkkyä ei ole välttämättä myrkyllisyyttä.

  Mutta varhain 1900-luvulla todistettiin, että myrkyn sisääntulotapa voi muuttaa kaiken tuon. Katso, mitä Nobelin palkinnon saaja Charles Richet v. 1913 sanoi palkintopuheessaan anafylaksiasta (vaarallisesta yliherkkyysreaktiosta),

  https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/1913/richet/lecture/

  He ovat tienneet noista ajoista lähtien, että minkä tahansa (erityisesti proteiinien huolestuttavalla tavalla) injektio voi saada aikaan kehossa vakavan reaktion, jos se kohtaa saman aineen toisen kerran. Ja ajattele sitä, kuinka he antavat rokotteita toinen toisensa jälkeen ja etteivät he injisoi viruksia vaan proteiineja (muistako viruksen kuvauksen?). Ja he panevat myös tavallisia ruoka-aineita (kuten maapähkinäöljyä) niihin; ajatteletko, että se saattaisi myös aiheuttaa joitakin vakavia ongelmia, kun he ovat jättäneet vaille huomiota tämän Nobelin palkinnon voittaneen työn? Outoa, eikö olekin? Tietävätkö he vai eivät? Se ei ilmeisesti ole käsikirjoituksessa. Se on jälleen yksi epämukava totuus.

  Jos tietoa saadaksesi kuuntelet lääkäreitä tai valtavirtatiedemiehiä, katselet vielä Rockefellerin lääketieteen ohjaamaa ja tuottamaa muppet-showta. He kelaavat sinut sisään hienoilla CGI-kuvillaan (CGI = tietokoneella tuotettu kuva) ja luonnehdinnoillaan ja huiputtavat sinua hienoilla pitkillä latinalaisilla sanoilla ja kehäpäätelmillä. He mielellään kertovat minun ja sinun kaltaisille ihmisille, että me olemme tyhmiä, koska emme ole koulutettuja emmekä sen vuoksi mitenkään voi ymmärtää tiedettä. Eräs sairaanhoitaja itse asiassa sanoi tämän minulle tässä eräänä päivänä. Nämä ihmiset ovat läpikotaisin indoktrinoituja (mielipidemuokattuja) kulttiin, eivätkä he tiedä, kuinka voisivat kertoa totuuden myöntämättä, että heidän koko uransa on ollut valhe ja että he ovat tappaneet ihmisiä, eivät parantaneet heitä.

  Lääkäreitä sanotaan virallisesti kolmanneksi suurimmaksi kuolinsyyksi. Mutta he ovat virallisesti vain kolmansia siksi, että he väittävät, että syöpä ja sydänsairaus tappavat hieman enemmän ihmisiä, mutta siinä taas nuo kuolemat olivat myös lääkäreiden hoidoista eivätkä heidän omien kehojensa parantumisprosesseista, joten lääkärit ovat itse asiassa tärkein kuolinsyy nykyisin. Tuo on vaikea pala nieltäväksi, joten ymmärrät, miksi he katsoisivat parhaaksi olla menemättä heidän luokseen. Ainoat lääkärit ja tiedemiehet, jotka ovat kuuntelemisen arvoisia, ovat ne, jotka siirtyivät eläkkeelle tai lähtivät pois, kun he saivat selville totuuden. Jopa luonnonparantajia ja monia niin sanottuja vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on mikrobiteorian ja kaikkien sen lisukkeiden vallassa.

  Totuus on lopulta se, että meidän kehomme ovat ihmeellisiä itsensä parantavia organismeja. Keho tarvitsee apua parantuakseen vain äärimmäisissä hengenvaarallisen vahingoittumisen tilanteissa. Itse asiassa kun ajattelet olevasi kipeä tai ”sairastunut”, koska sinulla on oireita, niin nuo oireet ovat suoria merkkejä siitä, että kehosi on parantamassa itseään ja mikrobiomisi on suorittamassa tehtäväänsä. Myrkkyjen työntäminen ulos ihon kautta on luonnostaan tapahtuva prosessi, jonka näemme tapahtuvan sellaisissa tilanteissa kuin vesirokko tai todella mikä tahansa, mitä sanotaan rokoksi, jopa akne on sama puhdistusprosessi. Paljon eri nimiä samalle asialle. KAIKKI ne näkemämme oireet, joita he kutsuvat sairaudeksi, ovat itse asiassa sitä, että keho on parantamassa itseään jostakin, ja hei, kuka on tekemässä kaiken kovan työn silloin? Kyllä, nuo mikrobit! Nuo akuutit sairaudet, joiden he väittävät olevan tarttuvia tauteja, ovat kaikki kehosta ihon, suun, keuhkojen, suoliston ja melkein jokaisen meissä olevan aukon kautta poistuvien myrkkyjen purkauksia.

  Kun lääkärit puuttuvat asiaan lääkkeillään, jotka pysäyttävät kaikki nämä prosessit, he tosiasiassa sulkevat kaikki nuo poistamisväylät ja pakottavat kehon käsittelemään asian jotenkin jollakin muulla tavalla. Tässä krooninen sairaus syntyy. Nuo myrkyt on hoidettava jotenkin, ja väliaikaisesti niitä voidaan varastoida rasvaan, joka pitää ne poissa elinten ulottuvilta. Jos ne ovat liian myrkyllisiä siihen, ne voidaan eristää tuumoreihin tai kystiin. Kehon on sitten käsiteltävä ne uudet myrkyt, jotka lääkäreiden antamat lääkkeet ovat tuoneet lisäksi seokseen. Se on eräänlaista kehossa tapahtuvaa priorisointia: sulje ensimmäiset syylliset lukkojen taakse toistaiseksi ja ryhdy hoitamaan uutta hyökkäystä.

  Lääkkeet itse asiassa panevat kehon stressitilaan (taistele tai pakene), mikä on syy siihen, että näytämme voivamme paremmin, kun otamme lääkkeet. Tunnemme itsemme yleensä tarmokkaiksi, kun olemme stressitilanteessa. Se (lääkkeiden ottaminen) ei kuitenkaan ole parantanut mitään. Kehon on hoidettava myrkyllisen kuorman kertyminen joskus tulevaisuudessa (kun keho tulee pois stressitilasta, mikä tapahtuu tavallisesti silloin, kun olemme lomalla), ja mitä suurempi kuorma, sitä suuremmat ja dramaattisemmat tulevat oireet olemaan. Se on kuin onnettomuus odottaisi tapahtumistaan, paitsi että se ei ole onnettomuus.

  On paljon opittavaa siitä, mitä meille vasta nyt näytetään, kiitos internetin ja noiden ärsyttävien salaliittohörhöjen. Se voi näyttää ylivoimaiselta, mutta se ei ole, koska se on hyvin paljon yksinkertaisempaa kuin kehäpäättelyn ja räikeiden valheiden pönkittämä mutkikas teoria. Totuus on aina yksinkertaisempi kuin valheet. Totuus on aina ollut täällä sellaisten ihmisten kirjoittamana ja puhumana, jotka harjoittavat sellaista, mitä he sanovat vaihtoehdoiksi, mutta nämä todella ovat juuri totuus. Suosittelisin erityisesti sinua kurkistamaan Natural Hygieneen (Luonnolliseen Hygieniaan), joka ei ole sitä, mitä saatat nimestä ajatella. Kun kuulet sanan ”hygienia” nykyisin, ajattelet automaattisesti mikrobien tappamista, eikö niin? Tuo ei ole sitä, mitä sana itse asiassa tarkoittaa. Etsi se käsiisi ja hämmästy nähdessäsi, kuinka he (so. mafia, ei ko. sivusto) ovat vääristelleet asioita.

  [Suom. huom. TN:n linkkilistasta laitan tähän siinä olevan linkin aiheeseen ”Natural Hygiene”]:

  https://www.transformationinstitute.org/natural_hygiene.html

  Ei ole hyvä etsiä todisteita tieteestä, koska se on kaikki mikrobiteorian varaan rakennetun ja ”klubin” kontrolloiman systeemin sisällä kontrolloitua, ellet opi heidän kieltään ja sitä, kuinka tulee lukea heidän tutkimuksiaan ja havaita ammottavat virheet. Tämä voi vaatia vuosien harjoittelua ja tutkimista ja edellyttää itseluottamusta ja vakaumusta.

  Haluaisin lopettaa parilla Dawn Lesterin ja David Parkerin kirjasta ”What really makes you ill”, ottamallani sitaatilla, jotka mielestäni antavat hienon yhteenvedon asioista:

  ”On perustavaa laatua oleva periaate, että todistustaakka on niillä, jotka ehdottavat jotakin teoriaa, kuitenkin mikrobiteorian tapauksessa tuota todistusta ei ole; ei ole olemassa mitään alkuperäistä tieteellistä näyttöä, joka selvästi todistaa, että jokin mikrobi aiheuttaa jonkin spesifisen sairauden”;

  ”On olemassa kuitenkin monia syitä mikrobiteorian säilyttämiseksi ikään kuin se olisi tieteellisesti luotu ja oikeaksi todistettu; jotkut noista syistä liittyvät talouteen, politiikkaan ja geopolitiikkaan” – kaikessa tässä on kyse rahasta ja vallasta.

  Haluan vain avata teidän silmiänne hieman ja toivon, että ryhdytte tutkimaan sitä, mitä olen tässä sanonut, ja annan listan lukumateriaalista, jos tahdotte tutkia enemmän yksityiskohtia (linkkilista on TN:n artikkelin lopussa, mutta jätän sen tästä suomennoksesta pois). On hyvin tärkeää, että tempaisemme itsemme ulos tästä sairaasta ja vääristyneestä paradigmasta (vallitsevasta oppirakennelmasta), jonka he ovat rakentaneet kaikkialle ympärillemme, ennen kuin se tappaa meidät kaikki.

  Minusta tuntuu joskus, että käännekohta on lähellä. Toisina päivinä tunnen epätoivoa, ettemme koskaan pääse siihen. Epäilen myös, että he tietävät pelin olevan menetetty ja lypsylehmän olevan lähes jaloilleen kuollut, ja tämä saattaisi olla vain kuolevan paradigman lopullista kuolinkamppailua. Vai onko se vain heidän kansoja murhaavan depopulaatiosuunnitelmansa lopullista toteutumista?

  He ovat antaneet ymmärtää koko ajan, että terveysteollisuuden on muututtava. Mitä tuo muutos tuo, riippuu kuitenkin meistä. Meidän on perustettava se totuudelle, ei voitoille. Meidän on myös päästävä eroon pelosta ja luotettava omiin kehoihimme. Meidät on suunniteltu täydellisesti, ja niin on koko luonto. Mikrobiteoria ei ole luonnollinen, se ei ole minkään luonnonlain mukainen. Se on ihmistekoinen dogmi kultin sisällä. Äiti luonto tai Jumala, jos uskotte häneen, ei tehnyt mitään virheitä. Me teimme.

  Jos toimitus haluaa julkaista tämän erillisenä artikkelina, se sopii. VIL

  Plusääni(12)Miinusääni(4)
 17. Katsoin videon, jossa haastatellaan David Parkeria ja Dawn Lesteriä, jotka ovat kirjoittaneet kirjan ”What Really Makes You Ill?,

  https://odysee.com/@David_Parker_and_Dawn_Lester:5/BWTV_debunking:9

  [Debunking the misinformation with Billy Watson]

  Panin muistiin muutaman asian:

  1. Koska ”virukseksi” väitetty kuolleesta solumassasta elektronimikroskoopilla löytyvä struktuuri on kuollut struktuuri, jossa ei ole omaa biokemiaa eikä omaa aineenvaihduntaa (vain pätkä geneettistä ainesta, jonka ympärillä on proteiinikuori), se ei voi mutatoitua, toistan: se ei voi mutatoitua. Kuolleen solumassan kuollut struktuuri ei voi mutatoitua, koska siinä ei ole mitään elämää. Tuo ns. ”virus” ei voi tehdä mitään muutakaan, esim. ”tarttua”, ”tartuttaa” tai ”aiheuttaa sairautta.” Ei ole olemassa sairautta aiheuttavia viruksia eikä niin ollen mitään niiden vaikutuksia.

  2. Nykyisin on puhuttu ”sheddingistä”, mikä tarkoittaa sitä, että rokotetuista ihmisistä muka varisee viruksia (jopa erilaisina muunnoksina), jolloin ”korona” muka leviää ja ”koko ihmiskunta on vaarassa kuolla.” Koska kuitenkaan sairautta aiheuttavia viruksia ei ole olemassa (ei rokotetuissa eikä rokottamattomissa eikä missään), rokotetuista ei voi leviä mitään ”viruksia” tai ”tauteja”. Kuollut struktuuri (jollainen väitetty ”virus” on) ei voi levitä mihinkään eikä aiheuttaa mitään.

  3. Hydroksiklorokiini, jota ”koronaan” on suositeltu, on malarialääke, joka voi aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä ja sen seurauksena sydänkohtauksia ja kuolemia. Koska virustautia nimeltä ”Covid-19” (siis koronaa virustautina) ei ole olemassa, kyseinen lääke ei voi auttaa Covidissa.

  4. Ei ole olemassa koronavirusta. Koronassa ja koronatoimissa ei ole kyse viruksesta vaan kontrollista ja ihmiskunnan vähittäisestä myrkyttämisestä ja murhaamisesta noilla toimenpiteillä (esim. rokotteilla).

  5. Eksosomeja, joilla olisi joitakin tehtäviä (esim. viestien välitys) kehoissa, ei ole sellaisina olemassa. Tässä joudun korjaamaan tähänastista käsitystäni (jonka olen tuonut julki M-mediassa muutamassa kommentissa – peruutan siis kyseisissä kommenteissa eksosomeista sanomani). Eksosomi, joka kuvausten mukaan on samanlainen kuin yllä mainittu kuolleesta solumassasta löytyvä tyypillinen struktuuri, jota sanotaan ”virukseksi” (siis biokemiallisesti kuollut struktuuri, jossa on pätkä geneettistä materiaalia ja sen ympärillä proteiinikuori), on ”virusten” tavoin kuolleen solumassan tyypillinen kuollut struktuuri, joka näkyy elektronimikroskoopissa. Niinpä sekä virus että eksosomi ovat vain kuolleiden kudosten ja solujen tyypillisiä struktuureja, joilla kummallakaan ei ole mitään elämää tai mitään vaikutusta tai toimintaa missään koskaan. Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että eksosomeja olisi elävissä organismeissa, esimerkiksi ihmisten kehoissa, ja niillä olisi niissä joitakin ”tehtäviä.” Arveluita kyllä on ollut, mutta mitään todisteita ei ole. Eksomeja ei siis löydy elävistä kudoksista, vain kuolleista. Elektronimikroskoopissa ei tietääkseni myöskään voi tutkia mitään ”elävää” (esim. elävää kudosta ja sen rakenteita) tai ”liikkuvaa”, vain kuollutta kudosta ja sen rakenteita. Elävistä kudoksista ei siis saada mahdollisista eksosomeista elektronimikroskooppikuvia.

  Ja tähän sopii sekin selvennys, että tässä virus- ja korona-asiassa olen koko ajan, viime joulukuun lopulta tähän asti, ollut opiskelija, joka olen hankkinut itselleni (ja sitten muille) tietoa ja oppia. Kirjoitin 29.12.2020 täällä julkaistussa artikkelissani ”Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?” infektioiden, virusten ja bakteerien suhteen näin: ”koululääketiede, jota olen opiskellut, on tässä nähtävästi tietoisen petoksen tiellä, ja siksi olen itsekin tässä nyt uusien asioiden opiskelija ja oikean tiedon etsijä – jos erehdyn, minua oikaistakoon”. Edelleen opin uutta, mutta koko ajan tiedän entistä enemmän. Älköön siis kukaan ihmetelkö, jos joskus joudun korjaamaan aiemmin sanomaani. Tarvittaessa teen niin jatkossakin. Tehkööt muutkin niin, ja sitten voimme auttaa toinen toistamme. Maailma ja tiede ja terveydenhoito ja tiedotusvälineet ja kansojen hallitukset ovat täynnä valhetta ja syvää petosta, ja siksi sellaisesta viemäristä ylös kömpiminen ei tapahdu hetkessä. Joulukuun lopulle 2020 asti uskoin virusten olemassaoloon. Johann Loibnerin video ja Stefan Lankan artikkelit iskivät kuitenkin kuin salama tajuntaani, ja siitä alkoi opiskeluretki ja kirjoitustyö, joka jatkuu yhä.

  On tapahtumassa kammottavia asioita. Maailmaa hallitsevan ääririkollisen mafian tavoitteena on tappaa 95% ihmiskunnasta (loput 5% jätetään orjiksi tekemään tarvittavat työt). Nyt ihmiskunnanmurhaa toteutetaan keksityillä viruksilla, keksityillä epidemioilla ja pandemioilla, rokotteilla, synteettisillä ja enemmän tai vähemmän myrkyllisillä lääkeaineilla, valehtelulla, huijaamisella, tuhoamiseksi ja tappamiseksi muutetulla terveydenhuollolla, myrkyllisillä kemikaaleilla, ruokien ja juomien myrkyttämisellä (lisäaineet!), ilmakehän ja maaperän myrkyttämisellä (kemikaalivanat lentokoneista, torjunta-aineet), joka paikkaan väkisin tuodulla elektromagneettisella säteilyllä ja siihen perustuvilla laitteilla ja digitalisaatiolla (säteily lamaa ja sairastuttaa ja tappaa jokahetkisellä grillauksellaan), aborteilla, homoseksuaalisuudella (ei lisääntymistä), perheiden hajottamisella, vanhusten murhaamisilla (rokotukset, hoidon laiminlyönti, liiallinen lääkitys), köyhyydellä, itsemurhiin ajamisilla, velkarahajärjestelmällä (väkisin tuleva velkakierre, velkaorjuus ja yhteiskuntien tuhoutuminen) ja pian ilmastonmuutoshuijauksen vaatimilla kuristustoimilla ja siihen todennäköisesti liittyvällä avoimella terrorilla. Pelkästään tällä koronahuijauksella ja koronarokotushuijauksella saadaan helposti murhattua suurin osa ihmiskuntaa varsin ripeässä tahdissa. Tapettavat (ihmiskunta) ovat täysin rinnoin mukana omassa tappamisessaan ja tukevat sitä kaikin tavoin ja kaikella tarmolla.

  6. Flunssat oireet ovat usein sitä, että elimistö työntää myrkkyjä itsestään ulos hengitysteiden kautta (normaali väylä olisi maksa, mutta joskus keho joutuu käyttämään muita väyliä). Näin tapahtuu usein alkuvuodesta, kun joulun ajan mässäilyn ja ryyppäämisen (itsensä myrkyttämisen) jälkeen keho alkaa työntää ulos kertynyttä myrkkyä. Samoin tapahtuu usein ulkomaanmatkojen jälkeen (vaadittujen rokotusten ja juhlimisten kehoon tuomia myrkkyjä aletaan poistaa). Toinen flunssan oireita aiheuttava tekijä on vilustuminen. Flunssan oireita voi tulla niin kylmällä alueella kuin lämpimällä alueella ja missä päin maailmaa tahansa ja koska tahansa.

  7. Neuvo siihen tilanteeseen, että työnantaja alkaa vaatia maskin käyttämistä tai rokotteen ottamista työntekijöiltään. Työntekijä voi pyytää kirjallista riskiarviota maskin käyttämisestä tai rokotteen ottamisesta. Hän voi pyytää työnantajalta myös kirjallista selvitystä vakuutusturvasta, siitä, kattavatko työnantajan ottamat vakuutukset työntekijälle maskeista tai rokotuksista koituvat haittavaikutukset ja mahdollisen kuoleman. Tällaiset vaatimukset vievät työnantajilta innon ryhtyä määräämään maskeja tai rokotuksia pakollisina.

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
  1. Korjaus kommenttiini 25.5.2021 at 9.14, sen kohtaan 5. eksosomeista (solunulkoisista vesikkeleistä). Ryhdyin soveltamaan esittelemässäni videossa eksosomeista sanottua (videon kohta 38.40-43.00) virheellisesti. Video toteaa oikein, että eksosomit ovat kuolleen solumassan tyypillisiä struktuureja, eivät eläviä, ja tulin virheellisesti soveltaneeksi tätä niin, että kirjoitin, ettei eksosomeja ole elävissä organismeissa/kudoksissa. Virhe on siinä, etten tullut ajatelleeksi, että olioiden (esim. ihmisten) aineenvaihdunta ja solujen kuoleminen tuottavat koko ajan aineenvaihduntatuotteita ja debristä, jotka eivät ole eläviä. Siis: eksosomeja, jotka ovat kuolleita, omaa aineenvaihduntaa vailla olevia struktuureja, löytyy elävistä kudoksista ja organismeista.

   Se, mistä tuo videon kohta varsinaisesti puhuu, on se, että koska kehoistamme löytyvät eksosomit ovat kuolleita struktuureja, niillä ei voi olla omia ”tehtäviä” eivätkä ne ”tee” mitään. Ne eivät ”välitä tietoa”, ne eivät ”liiku” eivätkä ne ”mene soluihin”. Tällaista aikoinaan väitin luettuani jostakin sellaista (esim. tri Thomas Cowan aiemmin sanoi niin, ei enää). Eksosomit ovat yksinkertaisesti kuollutta soludebristä, kuolleita vesikkeleitä, joiden sisällä on pieni pätkä kuolleen solun geeniainesta. Eksosomeja ei saa yrittää tunkea biologiaan, koska ne eivät ole eläviä.

   Näitä kuolleita eksosomeja on tulkittu myös viruksiksi, mutta jälleen: tuollainen kuollut vesikkeli ei voi ”tehdä” mitään. Se ei voi ”olla vaarallinen”, ”aiheuttaa sairautta”, ”levitä” tai ”tunkeutua solun sisään.” Se ei voi kuulua biologiaan tai mikrobiologiaan. Sairautta aiheuttavia viruksia ei ole olemassa. Huom. internetissä ”viruksista” esitetyt kuvat ovat fiktiivisiä, tietokoneilla tuotettuja kuvia, eivät todellisia.

   Eksosomeja on siis olemassa kaikissa organismeissa, mutta ne ovat omaa toimintaa vailla olevaa kuollutta soludebristä, eivät muuta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. MUSTA SURMA
  Miten Stefan Lankan teoria selittää mustan surman, jossa ruttobakteeri levisi ja tappoi arviolta 60 miljoonaa ihmistä? Useita kokonaisia kyliä sairastui ja kuoli. Oliko kyse vain kehon tervehtymisprosesseista? ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(6)
  1. Musta surma oli joukko erillisiä oireistoja ja ilmiö oli olemassa useiden satojen vuosien ajan.
   Koululääketieteellisen ajattelun mukaan kuuluisi sanoa, että kyseessä oli useita eri sairauksia, jotka puutteellisen tiedon vuoksi kerättiin saman otsikon alle.

   Tässä on ansiokkaasti käyty läpi aihetta eri näkökulmista:

   https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/14/contagion-fact-checked/

   Plusääni(6)Miinusääni(3)
   1. SOKEAN USKON HÖPINÄÄ
    Nimimerkille ”Totuutta”. Mainitsemasi sivu on niiden uskovien sivu, jotka uskovat, etteivät pieneliöt tartuta. Kun tällaiseen uskoo, niin alkaa keksiä kaikessa syitä, jotka toteuttavat tämän uskon. Näin on myös Stefan Lankaan uskovien kanssa. Totuus kuitenkin on, että taudit voivat syntyä sekä kehon omista reaktioista että ulkoisen tekijän (bakteerit, sienet, virukset jne.) aiheuttamina. ”Koululääketiede” ei ole kaikessa väärässä. Se, että nyt esitetään suuria valheita koronaviruksen tartuttavuudesta, ei todista, etteikö koronavirus tartu ihmisestä toiseen. RT-PCR-testi vaan on käyttökelvoton ja antaa vääriä positiivisia tuloksia. Viruskieltäjien oppi on väärä ja vaarallinen, koska se estää parantamisen lääkkeillä kuten ivermektiini ja hydroksiklorokiini, jotka ovat pelastaneet tuhansien ihmisten hengen erityisesti Intiassa, jossa kun rokottaminen alkoi ja ivermektiinin käyttö loppui, niin kuolintapaukset lisääntyivät. Sokea usko on tyypillistä ajallemme ja sen on saanut aikaan nykyinen kristinusko, joka uskoo kolmeen jumalaan. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://www.elinahytonen.fi
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(5)Miinusääni(8)
     1. Jos noin on tarkoitus tappaa ”tautia aiheuttavia mikrobeja” (esim. ”viruksia”), tapat niitä struktuureja, jotka ovat paikalla parantamassa vaurioita (bakteerit ja sen pleomorfiset muodot), kuin tappaisit palomiehiä tulipalon sytyttäjinä, koska ovat tulipalopaikalla (SAMMUTTAMASSA tulipaloa). Estäisit siis väkivalloin parantumista ja tekisit taudit kroonisiksi. Se on tappamista ja tuhoamista.

      Plusääni(8)Miinusääni(4)
  2. Rutosta (paiserutto, keuhkorutto, verenmyrkytysrutto) on syytetty Yersinia pestis -bakteeria. Ns. ”musta surma” 1300-luvun Euroopassa oli rutto. Parantuneen hygienian myötä rutto on liki hävinnyt. Ruttoon liittyvät rotat ja katastrofaalinen hygieniatilanne kaupungeissa. Eräässä kirjassa todetaan, että keskiajan Lontoossa kärrättiin joka päivä pois 55 tonnia ihmisen ulostetta. Tämän lisäksi tulivat eläinten ulosteet. Kaupungit olivat eräänlaisia ulostekasoja. Kuten alussa todettiin, ulosteissa asuu bakteereja, jotka syövät ja hajottavat sitä ja tulevat itsekin silloin myrkyllisiksi. Ulosteissa viihtyvät ja sitä syövät rotat saattavat myrkyttyä ja kuolla. Kuolleet mustat rotat olivatkin merkki uhkaavasta rutosta. Rutto on myrkytys. Yersisia-bakteerit ovat paikalla yrittämässä korjata tilannetta.

   M-media on kovaa vauhtia muuttumassa valehtelujoiden ja huijareiden pesäksi (ja valehtelijoitahan liki kaikki suomalaiset ovat). Taidan siirtyä kirjoittamaan ja kommentoimaan sivustolle idiotiantyranniasta.wordpress.com. Tämä sivusto ei ole totuuden paikka. Alkaa kuvottamaan.

   Plusääni(14)Miinusääni(5)
   1. Valehtelijoita on joka paikassa, mutta suurin osa tekee sitä vain omaa tyhmyyttään ja tyhmyys on sama asia kuin ylpeys. On ihmisiä, jotka ovat vuosikymmeniä mukamas ”tutkineet” asioita, mutta sittenkin lankeavat tiedustelupalveluiden virittämiin ansoihin. Ihmiset uskovat siis sellaisiin ”salaliittoteorioihin”, jotka deep state on varta vasten istuttanut vaihtoehtokulttuurien sisään. Ylpeys sitten estää heitä myöntämästä itselleen, että he ovat erehtyneet. Tämä on ongelman ydin. Näiden ylpeilijöiden kanssa on turha neuvotella sen jälkeen kun he ovat paljastaneet itsensä. Itse olen kamppaillut vuosikymmenten aikana erittäin monen kanssa, eikä yhden ainoankaan kelkka ole kääntynyt.

    Tiedämme keitä nämä vihamieliset totuutta vääristelevät ylpeilijät ovat, mutta eihän se edusta tietenkään koko lukijakuntaa esim. näillä sivuilla. Kaikkein tärkeintä on saada totuus julkisuuteen mahdollisimman laajasti, koska se kuitenkin antaa mahdollisuuden monille oikeamielisille oppia tuntemaan totuus.

    On aivan selvää, että vastustajia ilmaantuu aina kun jotain erityisen tärkeää asiaa tuodaan esiin. Tämä tulee olemaan tilanne joka paikassa. Tällä hetkellä vielä äärimmäisen harva ymmärtää miten syvää kaikki yhteiskunnallinen huijaus on.

    Ehkä tämä paikka ei ole paras mahdollinen, koska niin moni uskoo valeopposition tarinoihin ja ylpeilee sillä. Mutta oleellisinta on saada tietoa levitettyä. Siinä mielessä meidän olisi hyödynnettävä kaikki sellaiset kanavat, joissa sensuuria ei vielä ole.

    Plusääni(8)Miinusääni(6)
    1. Siis tyhmyys + ylpeys!!!! Hyvä selitys! Riittää minulle, ja jään pohtimaan jatkoani täällä. Tuo selityksesi muuten sopii hyvin Suomen hallitukseen, JOKAISEEN kansanedustajaan, THL:ään, terveyseliittiin ja tiedoitusvälineisiin. Nuo kaksi piirrettä estävät minkään totuuden tulemasta esiin Suomessa koskaan. Keskimäärin suomalainen ei mistään hinnasta tunnusta olleensa väärässä, ainakaan missään isommassa asiassa. Olemme vanhitut valheeseen ja huijauksiin. Ei ole ulospääsyä Suomessa. Ehkä se auttaisi, jos annettaisiin erehtyneiden ilman syyttelyitä muuttaa mielipidettään, että ”kasvot” voisivat säilyä. On siis voitava antaa anteeksi. Tahalliset huijarit kuitenkin kuuluvat oikeuden eteen.

     Kiitos selityksestäsi!

     Plusääni(7)Miinusääni(3)
     1. Kiitos kiitoksesta. Ylpeys – minkä voi tulkita myös rohkeuden puutteena – on suurin kompastuskivi ymmärryksen leviämiselle. Asia on sikälikin surullinen, että kasvojen menettäminen on todellisuudessa ongelma lähinnä omaa itseä kohtaan. Muut välittävät ihmisen erehdyksistä huomattavasti vähemmän kuin ihminen itse.

      Me, jotka olemme muuttaneet näkemyksiämme ja olemme samaan edelleen valmiit, kannamme kuitenkin myös esimerkin vastuuta. Ymmärrys kulkee nöyryyden tietä ja meillä on vastuu vielä heräämättömiä kohtaan antaa heille mahdollisimman hyvä tilaisuus oppia sama, mitä joku toinen on aikaisemmin opettanut meille. Toivokaamme, että sillä tavalla totuus tulee esille myös kaiken kärsivällisyyden kautta. Kuitenkin hyvin tiedämme, että totuuden puolella seistessä tarvitaan aina runsain määrin kärsivällisyyttä ja uhrimieltäkin.

      Plusääni(5)Miinusääni(1)
 19. TOTUUS
  Jumala yksin on Totuus ja Kaikkitietävä. Ihminen voi oppia tietoja, mutta ne eivät tule totuudeksi ennen kuin niihin liittyy ymmärrystä. Pelkkä sokea usko ei näe totuutta, vaan totuus avautuu vain ymmärryksen avulla. Ja ihmisellä on kaksi lajia ymmärrystä, maallinen ja taivaallinen eli henkinen. Maallinen ymmärrys aukeaa jo lapsena jokaisella, mutta henkinen ymmärrys vain niillä, jotka rakastavat totta, koska se on totta. Rakkaus totuuteen avaa siis ymmärryksen. Itserakkaalla henkilöllä on vain tietoja, mutta ei totuuksia. Miten totuutta rakastetaan? Rakastamalla Jumalaa, joka on itse Totuus. Miten Jumalaa rakastetaan? Elämällä Kymmenen Käskyn mukaisesti: ”Teen laupeuden tuhansille, jotka pitävät minun käskyni” (1. käsky). Jeesus: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17).

  Kun ihminen rakastaa Jumalaa, niin Jumala avaa hänen ymmärryksensä kaikissa asioissa, vaikkapa virologiassa ja lääketieteessä. Kun itserakkaat ihmiset ovat luoneet lääketieteen palvellen lääkevalmistajia, ovat he samalla vääristäneet lääketieteen. Tästä on periaatteessa kysymys myös koronahuijauksessa. Lisäksi koronahuijaus palvelee salaisten ja pahojen voimien maailmanvaltausta. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
 20. Vaikka en uskokaan viruksiin sellaisena kuin yleinen valheellinen narratiivi esittää, en kuitenkaan sulje silmiäni ja kuvittele että kaikki hoituu itsekseen automaattisesti simsalabim ja henki säilyy.

  Täällä on nähtävissä näkemystä että kaikenlainen ”ei-luonnollinen hoito” ei olisi ilmeisesti sallittua tai toivottavaa tai että se olisi väärin, jopa tuomittavaa.

  Ei ole kysymys että virus aiheuttaa, eikä kysymys että virusta hoidetaan. Kysymys on patologiasta , prosessista elimistössä joka voi johtaa hengenvaaralliseen tilaan. Myrkyt kun kertyy ja kertyy liiaksi kehoon alkaa elimistö niitä poistamaan, myös esim keuhkojen kautta. Tässä prosessissa voi kertyä huomattavia määriä bakteereja ja limaa keuhkoihin, jolloin voi ilmetä infektio…tulehdusarvot nousta sadoilla ym…Ja vuosittain jo ennen tätä koronaa on aika iso määrä ihmisiä ympäri Mailman sairaana johtuen juuri tästä patologisesta prosessista, joka ikinen vuosi,joka voi joillekin olla vaarallinen, myös tappaa.

  Tämä patologia voi lähteä täysin käsistä, niin ettei ihmisen oman järjestelmä kykene sitä korjaamaan, ja ihminen voi päätyä teho-osastolle tai kuolla.

  Ihmisen parantumis mekanismit ei ole ensinnäkään täydellisiä, eikä sopeutuneita nykyajan toksiseen ympäristöön tarpeeksi. kun nykyajan määrät eri myrkkyjä on huomattavan isoja määriä, tulee joillakin vastaan seinä, eli tilanne on pahempi kuin mitä keho itse kykenee korjaamaan.

  Sekä Hydroksiklorokiini ja ivermektiini on oikein käytettyinä turvallisia, hydroksiklorokiinia käytetään myös esim reuman hoidossa. Hydroksiklorokiini on jostain 1945 asti käytetty . Ivermektiini on tietääkseni vielä turvallisempi kuin Hydroksiklorokiini.

  Reumaa tai lupus sairastavalle hydroksiklorokiini on lääke joka lievittää kipuja.

  Penisilliinit valmistetaan käyttäen petrokemian yhdisteitä.Eikö siis myöskään Penisilliiä kuulu käyttää …onko käsitystä millainen määrä ihmisiä on pelastettu kuolemalta ym penisilliineilla, tai vaikkapa infektiolta joka voi aiheuttaa esim jalan amputaation.

  Tällainen ” ei mitään lääkkeitä” ajattelu on minusta sellaista etten halua kuulua sellaiseen ollenkaan. Itsekin olen maannut sairaalassa pahan keuhkoinfektion vuoksi, ja vaikka se johtuikin myrkyistä, prosessissa tapahtui myös voimakas infektio joka olisi ollut luultavasti fataali, jos en olisi saanut lääkehoitoa siihen, mielummin valitsen elämisen jos joku minulta kysyy vaihtoehdoista…

  On vaarallista uskoa että pystyy pärjäämään tässä super toksisessa Mailmassa pelkästään omin keinoin aina, ilman lääkkeitä. Toki niille jotka ovat jo hyvin perillä aisoista nyt, ja pitävät koko ajan kehon puhtaana voi pärjätä hyvinkin ilman mitään lääkkeitä, ja tietävät hyvät luonnon tuotteet voivat hoitaa itseänsä, sitä en epäile. Eikä riitä että hokee vain ettei virukset aiheuta mitään….siitä ei ole tässä edes kysymys nyt, vaan kysymys on mitä patologisia prosesseja tapahtuu kun keho myrkyttyy liikaa ja miten mahdollisesti se voi edetä vaaralliseen tilaan ja miten siihen puututaan.

  Nämä on kaksi eri asiaa, ymmärtää että virus oppi on huijaus, ja toiseksi ymmärtää ihmisen patologia ja mihin kehon liiallinen toksisuus voi johtaa, ne prosessit mitä kehossa voi tapahtua worst case scanario. ja miten voisi ennalta ehkäistä asioita menemäksi niin pahaksi että joutuu makaamaan sairaalaan. Sitä voi ennalta ehkäistä sekä luonnollisin , että lääkkeillä…emme ole kaikki samalla viivalla, emmekä samanlaisia…jokainen on yksilö.

  Joku voi reali elämässä mennä huonoon kuntoon, viedään sairaalaan, intuboidaan…ei enää herääkään ja päätyy ruumishuoneelle. Kyse ei ollut että virus aiheutti mitään, vaan ongelmat kehossa, liikaa toksisia aineita joita keho ei kyennyt tarpeeksi ehkäisemään , infektio, hypoxia ,sepsis….

  Ei tässä Covidia hoideta vaan myrkytystä, jos Hydroksiklorokiini tai ivermektiini voi ehkäistä edellä kuvaamani skenaarion niin itse näkisin asian niin että noiden lääkkeiden käytöstä tulee enemmän plussa pisteitä kuin miinus pisteitä, jos välttää sairaalan/kuoleman. Niin jos ette ole huomanneet, ihmisiä on jo ennen koronaakin kuollut flunssan kaltaisiin oireisiin joka vuosi, aika paljonkin vuosittain.

  Yhtähyvin quercetin/vihreä tee uute + Sinkki ,NAC, D-vitamiini, C-vitamiini,lakritsi, raitis ilma jota saa kun ei käytä maskia, liikunta että keuhkot saa enemmän happea, melatoniini ym monet muut luonolliset aineet estävät patologista prosessia jota yritetään ennalta ehkäistä. Mutta emme elä mailmassa jossa esim Suomessa ihmiset saavat lääkäreiltä ohjeet näistä luonollisista dropeista, siksi toinen optio on ivermektiini & Hydroksiklorokiini.

  https://www.americasfrontlinedoctors.com/wp-content/uploads/2020/09/White-Paper-on-HCQ-2020.2.pdf

  Esim Ranskassa Hydroksiklorokiinia sai ostaa ilman reseptiä vielä viime vuonna, kuten muuten myös saa ostaa monissa maissa yhä. Sitten siellä närkästyttiin/pelästyttiin sitä että ihmiset voisivat saada apua, ja päättivät määrätä sen reseptilääkkeeksi siellä. Oli vastoin agendaa ja siksi puuttuivat lääkkeen vapaaseen saatavuuteen.

  En ymmärrä että täällä nyt väitetään ettei bakteereiden ja liman kertyminen keuhkoihin voi aiheuttaa infektiota. Tiedän omakohtaisesti miltä tuntuu kun keuhkot täynnä limaa eikä saa happea, hengittäminen vaikeaa.Keuhkot on otollinen hautomo mikrobeille, lämmintä/kosteaa ja keho valmistaa sinne yllinkyllin limaa joka on osa parantumis mekanismia, mutta välillä siinä käy huonosti , ja ihmisiä kuolee.Koska kehon liiallinen myrkytys saa elimistön paniikin omaisesti lisäämään limaa keuhkoihin yrityksenä poistaa myrkkyjä, se voi osua omaan nilkkaan, ja voi syntyäkin ikävä infektio sinne sitten..ei mukavaa.

  Toisinsanoen, en luota omaan kehooni täysin, en luota että se kykenee olemaan rationaalinen , niin että se poistaisi myrkyt tavalla joka ei vaarantaisi terveyttäni kriittiseksi pumppaamalla keuhkoni täyteen limaa.

  Vollmer ei näytä ymmärtävän ettei kaikki ole terveys guruja jotka tietävät niksit pystyen estämään tilanteiden eskaloitumisen vaaralliseksi. Onhan se helppoa kun tietää niksit ja jos on itse perus terve , mutta saarnata kaikille ihmisille jotain ”lääkkeetön hoito” käytäntöä tilanteeseen jossa myrkyt voivat aiheuttaa liian agressiivisen kehon reaktion, niin että voi ilmetä infektio/ hengitys vaikeutta ym , on se minusta hyvin kyseenalaista .

  https://www.lifesitenews.com/news/after-mexico-city-introduced-ivermectin-plan-covid-hospitalizations-and-deaths-disappeared?utm_source=editor_picks&utm_campaign=standard

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Mikko. Millä logiikalla se myrkyttällä kehoa lisää Hydroksiklorokiini ja ivermektiini -nimisillä myrkyillä auttaa ketään paranemaan tuosta kuvailemastasi myrkytystilasta? Ei millään logiikalla. Järki käteen nyt.
   Sama logiikka mitä kemoterapiassa. Myrkyttämällä kehoa lisää sytostaateilla – parannetaan myrkyttämällä saatu tauti. Ei logiikkaa – ei järjen hiventä.

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
  2. Mikon kommentissa pääroolissa on pelko ja nähtävästi ahdistus, ja on hyvä ymmärtää, että ne itsessään ovat myrkkyjä keholle. Kuolemanpelko on myrkky, joka kumpuaa ilkeistä voimista, kuten jo Raamatussa Hebr. 2:14-15 ilmoittaa.

   Ei siis ole koko ajan hyvä eikä aiheellista pelätä, että tässä elämässä saattaa kuolla. Kaikki kuolevat. Kristityille kuolema on aina iloinen ja helpottava asia, koska silloin pääsee eroon tästä perkeleen maailmasta. Kristitty tietää sydämessään, että – kuten jakeesta Room. 8:28 (”KAIKKI yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, joka Jumalaa rakastavat”) voi päätelläkin -, että kuolema vaikuttaa vain hänen parhaakseen, ts. joutuu palvelemaan häntä. Kun ruumis kuolee ja mätänee haudassa, silloin kuolema vain puhdistaa ruumiin siinä jäljellä vielä olevasta synnistä, ja niin, viimeisenä päivänä, rakkaan avustajan, kuoleman, puhdistama ruumis nousee ylös Jumalan luo ja liittyy sieluun, jonka jo sydämen usko (jossa sydämeen tulee Jumala, Pyhä Henki) on nostanut Jumalan luo. Kuolema vain palvelee kristittyä. Perkeleen omia kuolemakaan ei auta, kuten ei mikään muukaan.

   Jos Mikko kommentissaan tarkoittaa ”infektiolla” sitä, että bakteerit ovat taudinaiheuttajia, hän erehtyy. Eikä myrkkyjä ”kerry liikaa.” Elinvoimiltaan jo heikentyneet henkilöt vain eivät enää jaksa elää, ja esim. liman poisto keuhkoista (yskä) ei enää kunnolla toimi. Noin ihmisiä on aina luonnostaan kuollut, ja niin tulee aina kuolemaan. Voimat loppuvat.

   Mikon pelkäämä ”patologinen reaktio” on sitä, että keho on TEHOKAS alkaessaan parantaa itseään. Kun noita Mikon kuvaamia myrkkyjä aletaan – jos maksan kautta poistaminen ei kunnolla onnistu – purkaa pois keuhkojen kautta, silloin sen POISTON TYÖMIEHIÄ ovat nuo kehon talonmiehet, bakteerit. Bakteerit poistavat myrkyt kehosta (hajottavat ne ja syövät ne, jolloin syntyy limaa – jossa myrkyt ovat -, joka sitten yskitään pois). TÄMÄ EI OLE INFEKTIO VAAN PARANTUMISPROSESSI. Oireet ovat merkki siitä, että nyt keho parantaa itseään tehokkaasti. Sitä parantumisprosessia ei saa estää lääkkeillä tai mitenkään muutenkaan. Keho itse mekanismeillaan säätelee sen, että prosessi sujuu oikein ja järjestyksessä. Jos ihminen alkaa sorkkia prosessia, hän vahingoittaa itseään, ehkä tappaa itsensä.

   Ei myrkkyjä poisteta niin, että niitä poistetaan jotenkin kerralla ”liikaa”! Jos parantumisen oireet (kuume, joka on energian lisäämistä, yskä ja heikkouden tunne, joka on sitä, että voimat ovat ko. prosessissa) tuntuvat voimakkailta, silloin keho vain toimii tehokkaasti ja oikein. Kuume esimerkiksi on hieno ja hyvä oire, eikä sitä saa alentaa, koska silloin energiaa ja parantumista estetään.

   Jos jokin myrkky on liian myrkyllinen, sitä ei työnnetä ulos liman avulla ja hengitysteiden kautta, vaan se varastoidaan rasvaan! Ja jos myrkky on vielä vaarallisempi, se eristetään esim. tuumoreihin ja kystiin. Keho toimii luonnostaan AIVAN OIKEIN. Paranemisen oireineen on annettava tapahtua, eikä keho salli ”tilanteen karata kädestä”! Hysteria vain pahentaa asiaa.

   Ei ole olemassa bakteerien aiheuttamaa infektiota (siis että paranemisprosessi olisi bakteerien AIHEUTTAMA sairaus). Bakteerit ovat aina kehon omia auttajia ja pelastajia, ja joka niitä yrittää estää, se on mieletön ja itselleen vaarallinen. Antibiootit esimerkiksi tappavat juuri noita hyväntekijöitä, bakteereja, ja silloin niiden käyttäjä tuhoaa itseään ja taudit saattavat kroonistua tai tulla toistuviksi (esim. ns. angiina). Oireiden (= paranemisen) estäminen on itsensä tuhoamista. Ei mikään ”karkaa käsistä”! Jos ihminen tuolloin kuolee, syy on jokin muu kuin tuo paranemisprosessi.

   Mikko voi aivan hyvin syödä antibiootteja ja lääkkeitä, mutta hänen on hyvä tietää, että silloin hän tuhoaa parantumismahdollisuuksiaan eikä koskaan pääse myrkyistä ja sairauksista eroon. Hän siis myrkyttää itsensä huonoon jamaan.

   Se, että Mikko yhä luulee bakteerien olevan vaarallisia, käy ilmi hänen sanoistaan, että ”keuhkot ovat otollinen hautomo mikrobeille.” Totuus kuitenkin on, että keuhkot ovat ”sopiva tie poistaa myrkkyjä bakteerien avulla.”

   Ei keho päästä itseään ”karkaamaan käsistä”! Hysteria ja pelko siis ainoastaan pahentavat ihmistä ja hänen terveyttään. On uskallettava elää terveesti, niin kuin keho on luotu elämään. Minä itse esimerkiksi olen ollut jo vuosikymmeniä täysin terve, vaikka Mikko sanoo ympäristön olevan jo hyvin myrkyllinen. En pelkää. En ole hysteerinen. Silitän jokaista bakteeria päästä, ja sanon: ”Kiitos, kiitos!” Jos joskus tulee kuumetta ja limaa, sanon: ”Kiitos!” Jos joskus kuolen, sanon: ”Kiitos!”

   Usein ihminen on itse itselleen sairaus. Joka ei parane. Koskaan.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 21. BAKTEEREISTA JA VIRUKSISTA
  Amandha Vollmerin oppi selittää vain kolme sairauksien syytä: 1) myrkytys, 2) väärä ravitsemus ja 3) fyysinen tai psyykkinen vamma. Hänen mukaansa viruksia ei ole olemassa eivätkä bakteerit aiheuta tauteja. Vaikka en arvostakaan nykylääketiedettä, uskon kuitenkin, ettei sairauksia voi näillä kolmella syyllä selittää ja viruksia on myös olemassa. Tästä voisi jokainen tartuntatautilääkäri esittää lukuisia todistuksia. Yksikin tapaus, joka osoittaa, että bakteerit tai virukset ovat aiheuttaneet tartunnan kumoaa Vollmerin teorian. Mielestäni on kyseessä uskomusjärjestelmä, mutta ei tieteellinen teoria. Samaa tietenkin voi sanoa Stefan Lankasta, joka allekirjoittaa Vollmerin teorian. Vollmerin teoria kumoaa myös ihmisen immuunipuolustusjärjestelmän, jota ilman emme selviäisi elämästä tällä planeetalla. Tällaisten väärien teorioiden levittäminen on edesvastuutonta, sillä olemme mitä suurimman lääketieteellisen huijausyrityksen kohteena eli koronahuijauksen, jota puolustavat valtamedia, Suomen hallitus, THL, WHO ja Maailman Talousfoorumi (WEF). Nyt kannattaa käydä sotaa koronahuijausta vastaan eikä esittää teorioita, joilla ei ole mitään mahdollisuutta menestyä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
   1. TODISTUSTAAKKA
    Minulla ei ole todistustaakkaa, koska en ole virologi enkä aio sellaiseksi kouluttautua. Mutta minulla on tervettä järkeä, enkä usko siihen, etteivät bakteerit tai virukset levitä tauteja. Tämähän tarkoittaisi, ettei mitään kulkutauteja olisi olemassa, vaikka niistä on lukemattomia todisteita. Virologit ovat itsekin epävarmoja virusten alkuperästä. On lukuisia tapauksia, joissa oirehtiva henkilö on tartuttanut muita, esim. nyt koronatartunnat vanhainkodeissa. Stefan Lankan teoriat eivät vaikuta järkeviltä, joku järkevämpi ratkaisu tulisi löytyä ja ehkä vielä löytyykin. On myös älykkäitä virologeja kuten ranskalainen Luc Montaignier, joka pitää koronavirusta laboratoriotuotteena. En usko, että laboratorioissa työskentelevät virologit olisivat kaikki väärässä. Sokea usko ja terve järki ovat vastakohtia. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://www.elinahytonen.fi
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(2)Miinusääni(6)
    1. Lanka ei ole esittänyt asiassa teorioita, vaan ainoastaan tuonut esille ne tosiasiat millä tavalla puutteellinen on virallistieteen teoria ja käytäntö. Hän on tuonut julkisuuteen ne menetelmät, joita virologit käyttävät ja osoittanut, että kyseisillä menetelmillä ei ole onnistuttu löytämään viruksia.

     Rockefellerien lanseeraaman allopaattisen lääketieteen perusväittämänä on bakteerien ja virusten aikaansaamat tartuntataudit. Väittämän esittäjällä on todistustaakka. Samalla tavoin todistustaakka on jokaisella, joka esittää samankaltaisia väittämiä.

     ”En usko, että kaikki virologit ovat väärässä”. Mutta tämä ei ole uskon asia: jotta voidaan perustellusti ajatella, että sairaudet tarttuvat, niin tämä on voitava todistaa. Tartuttamistutkimuksia tehtiinkin aikoinaan viljalti, mutta ilmiötä ei kyetty näyttämään toteen. Nykyisin tartuttamiskokeita ei enää tehtä, koska ne ovat ”epäeettisiä”. Kätevää sinänsä, mutta se ei poista todistustaakkaa.

     Kun joku onnistuu tieteellisesti todistamaan, että taudit tarttuvat ihmiseltä toiselle, niin uskon sen ilman muuta. Nyt olen 14 kuukautta etsinyt ilmiölle todisteita eikä sellaisia ole löytynyt.

     Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Tieteelliseen ajatteluun kuului alun perin vahvasti ”poliittinen neutraalius” eli kyseenalaistaminen ja avomielisyys. Kaikenlaisia teorioita ja hypoteeseja voi esittää, mutta hypoteesien esittäjällä on velvollisuus pyrkiä osoittamaan väittämänsä oikeaksi. Tiedemaailmaan ei kuulu minkään väittämän torjuminen suoralta kädeltä ennen tutkimuksia. Täysin mielettömien väitteiden todistamiseen ei tietenkään kannata tuhlata aikaa.

   Tartuntatautien osalta olen kuullut, että on tehty kokeita, jossa tautia on pyritty suorastaan väkisin tartuttamaan ihmisistä toiseen eikä tartuntaa kuitenkaan ole saatu aikaiseksi. Tämä ei silti todista sitä, etteikö välittäviä eliöitä voisi olla olemassa. Toisen ihmisen vastustuskyky on näille vain paljon suurempi kuin toisten. Arkikokemusten mukaan tartuntoja tapahtuu, mutta ei säännönmukaisesti. Kaikki eivät sairastu.

   Vastustuskyvyssä näyttäisi olevan kaksi osaa. Treenautuva osa, joka reagoi uudentyyppisiin taudinaiheuttajiin melko hitaasti ja vaatii energiaa. Sitten on immuniteetin muistava osa, joka päihittää taudinaiheuttajat nopeasti ja vähällä energialla. Treenautuva osa on hitaampi, ja jos se on heikentynyt tai potilaan energiataso ja tila on jo ennestään huono, niin taudinaiheuttajat saattavat päästä elimistössä voitolle. Siksi aina uuden tautimuodon levitessä väestöön sen vähiten vastustuskykyinen osa sairastuu pahiten ja voi jopa kuolla oireisiin. Tätä tekijää vastaan perinteiset rokotukset voivat olla perusteltuja. Itse en näe terveiden rokottamisessa paljonkaan järkeä, koska heillä vastustuskyvyn treenautuva osa toimii riittävän ripeästi, vaikka he joutuisivatkin potemaan flunssan tai muun sairauden silloin tällöin. Massarokotuksilla ja eristystoimilla saatetaan aiheuttaa jopa vahinkoa siinä mielessä, että ihmisten luontainen vastustuskyky ei pääse treenautumaan uusille tautimuodoille. Tällöin tosin pitää sietää jonkin verran lisääntyvää kuolleisuutta. Toinen vaihtoehto on rajoittaa rokotukset ja eristykset vain kaikkein haavoittuvimpaan väestönosaan. Näin koronassakin olisi pitänyt tehdä. Koronassa on kaikki tehty väärin sekä terveen järjen että myös ihmisarvoa kunnioittavan politiikan kannalta. On valittu kaikista vaihtoehdoista huonoimmat mahdolliset ja näitä yritetään viedä läpi pelkopropagandan ja tyrannimaisten pakkotoimenpiteiden voimalla. Ihmisiä kohdellaan kuin elukoita.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 22. Tunnettu lääkäri, kirjailija ja koronahuijauksen paljastaja Vernon Coleman kirjoitti pari päivää sitten seuraavasti:

  ”Meidän on lopetettava kinastelu eksosomeista ja muista vastaavista sivuseikoista. Vaikka eksosomeja koskevassa väitteessä olisi tieteellistä järkeä, mitä siinä ei ole, yleisö tai [lääkäreiden] ammattikunta ei ikinä tule uskomaan sitä. Semmelweiss todisti infektioperiaatteen 1800-luvun puolivälissä.”

  https://vernoncoleman.org/articles/passing-observations-41

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 23. Nimimerkki Sheddingin kommenteista tässä kommenttiosiossa.

  Viesti vannoutuneelle virususkovalle

  Nimimerkki Shedding, joka huutelee nurkan takaa eikä uskalla tulla nälvimään omalla nimellään, on nimitellyt minua ”ohipuhujaksi ja harhauttajaksi” (22.5. at 21.11) ja kirjoitti: ”Laurion uskottavuus on koetuksella, kun hän jossain vaiheessa alkoi vaihtamaan puolta revisionistisissakin asioissa ja mollaamaan Hitleriä. Ja yksi revisionistien pääargumentti keskitysleirien kuolonuhreille on nimenomaan kulkutaudit kuten pilkkukuume” (25.5. at 12.57). Hävytöntähän tuollainen Sheddingin räksytys on, ja samalla niin lohduttoman, lohduttoman yksinkertaista.

  Olen 5 kuukauden ajan osoittanut, ettei kukaan koskaan ole tieteellisesti osoittanut sairautta aiheuttavia viruksia olevan olemassa. Sen ainoan ja kaiken lisäksi hypoteettisen tutkimuksen (prof. John Endersin tutkimus, julkaistu 1.6.1954), jonka varaan virologia on rakentunut, Stefan Lanka todisti Saksan eri oikeusasteissa epätieteelliseksi roskaksi, jossa ei oltu tehty minkäänlaisia kontrollitutkimuksia ja joka sen tähden johti absoluuttisen väärään virologiaan (siinä virukset ovat fiktiivisiä tietokoneluomuksia), joka nyt on johtanut iljettävään läpivalheelliseen koronasirkukseen ja lukemattomien ihmisten vammautumisiin ja kuolemiin myrkyllisten rokotteiden ja muiden koronatoimien vuoksi – ja tänään kuulin uutisista, että Suomessa aletaan myrkyttää Pfizerin hyväksymättömällä ja lisensoimattomalla kokeellisella koronarokotteella alle 12-vuotiaita lapsia! Täysin vastuutonta! Täyttä barbariaa!

  Sitten joku läpiaivopesty ”Shedding” tulee julistamaan, että virus on pystytty näkemään ja että virus oli näkökentässä ja että se pystyttiin tappamaan!

  En ole vaihtanut puolta revisionistisissa asioissa, kuten tämä Shedding väittää. Olen todisteet esittäen kertonut totuuksia Hitlerin ”kristillisyydestä” täällä (pyydän kaikkia kiinnostuneita katsomaan kommenttini siellä):

  Ensimmäisen ja toisen maailmansodan synnyttäjät ja muita havaintoja

  Minulle Hitler ei ole Jumala, vaan elävä Jumala on minulle Jumala. Hitler ei ole Jumala, vaikka Shedding antaa ymmärtää, että jos jollakulla henkilöllä ei Hitler ole Jumalana, sen uskottavuus on koetuksella, koska mollaa Hitleriä. Minä ennen Sheddingiä toin ensimmäisenä Suomessa julki, että holokaustia ei tapahtunut (SITÄ revisionismi on, eikö Shedding tiedä?)! Shedding on pikku poju tässä, ja pysyy. Lisäksi puraisee niin kuin myrkkykäärme puraisee. Itse Jumalakin joutuu sanomaan nimenomaan M-median kommentoijista yleisesti: ”Kyykäärmeen myrkkyä on heidän (Jumala tarkoittaa teitä) huultensa alla” (Room. 3:13). Silloin itse käärmekin on sisällä, se oikea virus.

  Tässä virusasiassa Sheddingin jumala on R. R. Rife. Hänestä hän sanoo, että hän pystyi näkemään viruksen mikroskoopeillaan ja käymällä läpi taajuusspektrin sai viruksen näkökenttään ja se alkoi resonoimaan tietyllä taajuudella, jota siihen takaisin kohdistamalla se voitiin tuhota ja niin ”hoitaa ihminen.” Toisessa paikassa Shedding kirjoittaa, että R. R. Rife pystyi tappamaan laitteillaan virukset.

  Shedding siis pitää viruksia elävinä. Virologit kuitenkin sanovat, että virukset ovat kuolleita struktuureja; ne ovat biokemiallisesti kuolleita, eikä niillä ole omaa aineenvaihduntaa. Niissä on pätkä geneettistä ainesta proteiinikuoren sisällä. Kuinka kuollut voidaan tappaa? Ei kuollutta voi tappaa tai sen rakenne tuhoamalla ”neutraloida” se. Niin ei siis myöskään voida ”ihmistä hoitaa.” Tässä kaikki on ohipuhumista ja harhauttamista. Mutta niin aivopesu toimii. Ei ole olemassa sairaaksi tekeviä viruksia!

  Yhdessä kommentissa Shedding sanoo hepatiittia tarttuvaksi. Nähtävästi hän tarkoittaa virusta, mutta hepatiitti A on myrkytys, joka leviää veden ja ravinnon mukana – ruokamyrkytys siis. Hygieenisten olojen parantuessa hepatiitti A on vähentynyt. Oireetkin ovat myrkytyksen oireita: vatsakipua, ripulia, keltaisuutta (maksan vahingoittumisen merkki) ja tummaa virtsaa. Ei ole olemassa ns. tartuntatauteja – niiden syy on aina jokin muu, esim. jokin ravinnollinen puutostila tai jokin vahingoittava vaikutus (kylmyys, kuumuus, myrkytys, säteily, psyykkiset syyt, jopa ominaisvärähtelyn vaikutus toisiin). Jotkut ilmiöt ovat luonnollisia kypsymisprosesseja, aivan kuten aika ajoin käärme luo nahkansa (se EI ole sairaus, vaikka koko nahka lähtee!).

  ”Flunssasta” hän sanoo, että siihen sairastutaan trooppisissakin oloissa (altistumatta kylmälle), ja tietenkin asia on niin, sillä myrkkyjen poisto kehosta ei katso ilmastoaluetta. Ei kylmyys ole flunssan ainoa syy. Lämpimillä alueilla on yleensä enemmän myrkkyjä ympäristössä ja monin paikoin ravinnossakin, joten totta kai sielläkin jotkut ihmiset poistavat myrkyt kehostaan hengitysteiden kautta (jolloin syntyy ”flunssa”), jos poisto maksan kautta ei jostakin syystä toimi.

  R. R. Rifen oppilaana Shedding siis ajattelee niin, että kun saadaan selvitettyä oletettujen ”virusten” värähtelytaajuudet, ne voidaan tuhota lähettämällä niihin takaisin samaa taajuutta vahvalla aaltomuodolla. Tämä taajuus on siis viruksen ”kuolettava oskillaatiotaajuus”, kuolettava siksi, että kun tuota värähtelytaajuutta voimallisesti kohdistetaan takaisin virukseen, sen seinämät värinän voimasta romahtavat ja näin muka virus saadaan ”neutraloitua” (vaikka se on valmiiksi kuollut). Virus tykitetään pirstaleiksi sen omalla värähtelytaajuudella.

  On kuitenkin niin, etteivät nuo R. R. Rifen näkemät ”virukset” ole mitään ”viruksia” vaan yksi bakteerien pleomorfismin (monimuotoisuuden) muoto, jota sanotaan mikrozymaksi (tai protistiksi [alkueliöksi], tai somatidiksi). Rife nimenomaan puhui tuosta näkemästään pleomorfismista. Siteeraan tästä yllä olevaa suomennostani Tracey Northernin podcastista:

  ”Bechamp ahersi hiljaisesti laboratoriossaan tutkien mikrobeja vasta keksityllä mikroskoopilla. Hän näki, etteivät mikrobit itse asiassa olleet kaikki erilaisia lajeja. Hän näki niiden muuttuvan yhdestä muodosta toiseksi kuin perhosen toukat perhosiksi, kuin siemenet kasveiksi, kuitenkin sillä erotuksella, etteivät ne muuttuneet vain kerran tai kaksi kertaa vaan niillä oli monta muotoa. Ne näyttivät alkavan siemenenä tai itiönä; tämä oli pienin muoto, jota hän kutsui mikrozymaksi. Sitten ne kävivät läpi joukon erilaisia muotoja, tuberkuloosibasillimuodon, joka on sauvamuoto, Y-muodon, jonka he nyt väittävät olevan vasta-aine, ja erilaisia muita muotoja, joiden Pasteur väitti olevan eri lajeja, ja lopulta lopullisen muodon, joka purkaa esiin lisää noita itiöitä, ja siten takaisin alkuun. Tätä kutsutaan pleomorfismiksi (monimuotoisuudeksi).

  ”Tämän yhden havainnon olisi pitänyt haudata mikrobiteoria heti paikalla, koska kuinka he voivat sanoa jotakin tiettyä mikrobilajia syypääksi johonkin tiettyyn sairauteen, jos se ei ole mikään tietty laji vaan vain saman mikrobin yksi ilmenemismuoto? Se ei kuitenkaan tappanut mikrobiteoriaa, koska se jätettiin vaille huomiota, haudattiin ja sensuroitiin, ja nykyisin pleomorfismilla tarkoitetaan ’hyviä ja pahoja bakteereja.’

  ”Bechamp havaitsi myös, etteivät mikrobit tunkeutuneet kehoon ulkopuolelta vaan olivat jo kehossa ja että ne tuotti keho itse. Hän osoitti myös, että muuntuminen eri muodoiksi tapahtui, kun se kudos, jossa ne olivat, oli kuollut tai kuolemassa tai jos myrkkyjä lisättiin siihen. Hän huomasi niiden muuttuvan ja siivoavan kuolleita kudoksia ja soluja ja jopa neutraloivan joitakin myrkkyjä. Mikrobit eivät aiheuttaneet mitään; ne olivat siivoamassa jonkin muun aiheuttamaa sotkua. Ne ovat kuin raivaajaporukka pommin räjähtämisen jälkeen, ja joissakin tapauksissa niiden täytyy panna ylleen hazmat-asut (tarkoittaa ’kemikaalisuojapukuja’) saadakseen työn tehtyä. Tästä syystä ne muuttavat muotoa, suojellakseen itseään niiltä uhilta, joita ne ovat siivoamassa, ja selviytyäkseen vihamielisistä olosuhteista.”

  Toinen siteeraus:

  ”Eräs mies, Royal Raymond Rife, myös tuli kuvioihin 1930-luvulla, ja hän keksi uuden mikroskoopin, joka kuin ihmeen avulla kykeni näkemään eläviä ja paljon pienempiä mikrobeja, mikä potentiaalisesti saattoi paljastaa heidän suunnitelmansa jälleen. Hän kykeni näkemään kaikkein pienimmät mikrobit, joiden tiedämme nyt olevan mikrozymeja (toisetkin tiedemiehet ovat antaneet niille nimiä: protistit [alkueliöt], somatidit).”

  Totuus asiassa on siis se, että R. R. Rife (ja hänen perässään Shedding) tappavat periaatteillaan ja laitteillaan juuri ne pleomorfiset bakteerit, jotka ovat tulleet paikalle selvittämään sotkua (syömään ja siten poistamaan myrkkyjä kehosta) ja parantamaan ihmistä. Tämä on ihmisten suoraa sairastuttamista ja tuhoamista ja joissakin tapauksissa tappamista! Auttajat ja parantajat tykitetään pirstaleiksi niiden omilla värähtelytaajuuksilla! Tämä ON tuhoamista!

  Kun kehoon huonojen elintapojen tai huonon ravinnon tai esimerkiksi rokotusten vuoksi kertyy myrkkyjä, elimistö alkaa poistaa niitä. Pääasiallinen poistoväylä on maksa, mutta joskus elimistö joutuu poistamaan niitä ihon, keuhkojen tai minkä tahansa kehon aukon kautta. Jos myrkyt ovat kovin myrkyllisiä, niin varastoidaan väliaikaisesti rasvaan. Hyvin myrkylliset aineet voidaan eristää tuumoreihin tai kystiin. Syövän hoito on siis se, että yksinkertaisesti lopetetaan kehon myrkyttäminen myrkyillä, ja se tarkoittaa elintapojen korjaamista, hyvää ravintoa, hyvää vettä, liikuntaa ja esimerkiksi saunomista (lämpö liuottaa myrkkyjä, jolloin ne saadaan hien mukana helposti ulos). Kaikki syöpälääkkeet ja säteilytykset (Sheddingin menetelmä) vain tuhoavat oikein täsmäiskulla syövän poistojoukkoja (bakteereja) ja pahentavat tilannetta (ongelma kroonistuu tai potilas kuolee). Lisäksi ne tuovat ja synnyttävät kehoon lisää myrkkyjä. Kehon on annettava tulla kuntoon ja tehdä oma hieno tehtävänsä rauhassa ja sitä tukien. Keho itse poistaa syövän, joka on vain myrkkyjen kertymistä ja eristämistä.

  Englanninkielinen Wikipedia kertoo San Diego Evening Tribune -lehden kirjoittaneen v. 1938, ettei Rife väittänyt, että hän voisi parantaa syövän, mutta hän kykeni ”inaktivoimaan sairausorganismeja” (siis eliminoimaan niitä auttajabakteereja). Saksankielinen Wikipedia toteaa, että Rife uskoi tuberkuloosiVIRUKSEEN ja syöpävirukseen (BX-virus), joka hänen mukaansa on aina syöpäkudoksessa. Rife kuulemma kertoi, että BX-virus liikkuu aktiivisesti ja on 66 nm pitkä ja PERÄISIN bakteerista E. coli. Rife myös uskoi pleomorfismiin, jonka mukaan mikro-organismit voivat kehittyä kehon soluiksi tai tuumorisoluiksi.

  Tuo, että Rifen ”virukset” olivat aktiivisesti liikkuvia ja monimuotoisia, osoittaa, että hänen ”viruksensa” olivat todellisuudessa bakteerien pleomorfisia muotoja.

  Rifen hypoteeseille ja näkemyksille ei saksankielisen Wikipedian mukaan ole ollut todisteita, ja niihin liittyy ristiriitaisuuksia. Hänen väitteistään mikro-organismien tai syövän hoidosta ei ole koskaan julkaistu tieteellistä tutkimusta missään tunnustetussa julkaisussa. Rifen menetelmän toimivuudesta ei ole tieteellistä näyttöä.

  Joissakin artikkeleissa on mainintoja onnistuneiksi sanotuista syöpähoidoista 1930-luvulla, mutta niiden kuvaukset ovat niin puutteellisia, ettei niistä tai niissä vaikuttaneista tekijöistä voi sanoa mitään varmaa. Lähinnä tulee mieleen oireiden tukahduttaminen Rifen sädehoidoilla, ei parantuminen. Kuinka auttajabakteerien tuhoaminen voisi auttaa? Kuinka myrkyt poistuisivat säteilyttämällä? Edelsikö entisistä raskaista hoidoista luopuminen näitä uusia ”hoitoja” ja oliko sillä vaikutusta tilanteeseen?

  Rife siis uskoi, että bakteereja tai viruksia on tuumoreiden sisällä ja että niillä oli spesifinen elektromagneettinen värähtelytaajuus. Hänen mieleensä ei juolahtanut, että bakteerit ovat paikalla poistamassa myrkkyjä ja parantamassa ihmistä. Nykyinen lääketiedekään ei ymmärrä sitä. Nykyinen ihmiskunta ja sen lääketiede ymmärtävät joka asiassa vain olemassaolon taistelun, mikä on seuraus ihmisten jumalattomasta tilasta. Jo jumalaton (= Kristuksessa uudestisyntymätön) ihminen itsessään on sota itseään vastaan.

  Ei ole olemassa sairautta aiheuttavia viruksia tai bakteereja. Ei ole olemassa koronavirusta. Ei ole olemassa Covid-19-nimistä virustautia. Ei ole olemassa virusepidemioita tai -pandemioita. Olemassa on vain oikea virus, perkele ihmisen sydämessä, ja sen projisointi ja syyllisyyden projisointi kaikkeen, mikä liikkuu tai minkä kuvitellaan liikkuvan. Suomen kansa on taikauskoinen ja primitiivinen hörhölauma, joka uskoo näkymättömiin peikkoihin ja tuhoaa siten itsensä ja kaiken. Koronatoimilla ja rokotuksilla syyllisyys ei poistu. Lisääntyy.

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
  1. Rife teknologiaa käytetään laajalti ja menestyksekkäästi siihen perehtyneen alakulttuurin parissa ja niiden ympärille luoduissa foorumeissa on jaettu kokemuksia. On hyvin vaarallista tuo lanka-uskovaisuus jota Laurio ja kumppanit julistaa jossa ihminen jätetään heitteille ilman mitään hoitoa. Myös klooridioksidia ovat menestyksellisesti käyttäneet miljoonat ihmiset ja parantaneet sen avulla monia sairauksia kuten jo linkittämieni sivustojen kautta pääsee näkemään. Omaakin kokemusta on molemmista. Laurio viittaa Wikipediaan Rife teknologian osalta joka on jo eräänlainen pohjakosketus.

   Toki tietyt ravintoaine puutokset pitää korjata myös, että tervehtyminen saadaan käyntiin. Ja myrkkyjen poistoon on kelaatiomenetelmiä kuten EDTA. Joillain ihmisillä myrkkyjenpoistokanavat(maksa ja munuaiset) eivät toimi optimaalisesti mahdollisten geenimutaatioiden kuten MTHFR johdosta joka vaikuttaa metylaatiosykliin ja näin ollen tarvitaan apua. Elimistöämme ei ole muutenkaan luotu käsittelemään kaikkea tätä nykyistä myrkkykuormaa jolle ympäristössä altistumme.

   Ja mitä hepatiittiin tulee niin myrkytysoireet tulevat yleensä parin tunnin sisällä kuten ruokamyrkytyksen osalla(kuvotus,oksennus,kuume,ripuli tms.), mutta hepatiitin osalta saattaa kestää pari viikkoa altistumisesta sen puhkeamiseen, eli jotain muuta on siinäkin taustalla.

   Plusääni(3)Miinusääni(7)
   1. Hoitoa ei ole oireiden tukahduttaminen, päinvastoin oireitten hoito on sairauden kukan kastelemista, jotta se jäytää ja jyrsii kehoa läpi elämän (krooninen sairaus) ja sairaus kukkii kukkimistaan. Kyseessä on taitovirhe.

    Nykylääketiede on juuri oireiden tukahduttamista aineilla (ja tässä tapauksessa siis myös laitteilla ja niiden säteilyillä). Se on nykylääketieteen määritelmä. Kyseessä on taitovirhe. Lääketiede ja lääkärit ovat olemassa lääketeollisuutta ja sen pohattojen ja taustapirujen lompakkoja varten. Lääkärikoulutus kouluttaa lääkärit tuollaisiksi puoskareiksi, joiden koko ajatusmaailma on yksi ja sama: puoskarointi.

    Lääketiede on hyvin, hyvin laajaa ja räikeää potilaiden heitteillejättämistä. Ei lääketiede saa olla lompakon hoitoa.

    Elimistö ON luotu optimaalisesti. Sitä EI saa ruveta mestaroimaan myrkyillä ja säteilyillä (ja lääkäreillä ja ”hoidoilla”)! Joka niin tekee, on ihmisiä tuhoava puoskari! Piste.

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
 24. SUOMEN KANSA EI OLE HÖRHÖLAUMA
  Vesa-Ilkka Laurio:”Suomen kansa on taikauskoinen ja primitiivinen hörhölauma, joka uskoo näkymättömiin peikkoihin ja tuhoaa siten itsensä ja kaiken.” Tämä on ikävää puhetta lääkärin suusta. Suomalaiset ovat tosin korona-asiassa ja monessa muussakin väärin informoituja, mutta pohjimmiltaan suomalaisissa on älyä ja totuudenrakkautta enemmän kuin monissa muissa kansoissa. Suomalaiset ovat lahjakas kansa, jolla on huonot johtajat. Myös kansainvälinen informaatioroska saastuttaa suomalaisten mieliä. Suomen taival liitettynä rikollisella tavalla EU:hun on ollut vahingollinen, joten siitä on päästävä. Meidän ei tarvitse erota EU:sta, vaan yksinkertaisesti ilmoittaa EU:lle, että emme ole koskaan virallisesti kuuluneetkaan EU:hun, vaan valtiojohtomme on vain tehnyt valtiopetoksen ja liittänyt Suomen EU:hun vastoin perustuslakia. Riittää siis pelkkä ilmoitus EU:lle, että sopimus EU:hun liittymisestä oli laiton ja mitätön. Tämän on selvästi esittänyt juristi Jaana Kavonius (https://mvlehti.net/2021/05/26/valta-kuuluu-kansalle-tuomiopaiva-25-5-2021-osa-v/ ). Vesa-Ilkka Laurio on mielestäni itse hörhö, joka uskoo sokeasti Stefan Lankan päättömään teoriaan, että bakteerit ja virukset eivät levitä tauteja. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(5)
  1. Suomalaiset vaikuttavat koronassa ja monissa muissakin asioissa typeryksiltä, mutta kansamme ei vieläkään ole raakalaislauma ja sillä on verenperintönä sydämensivistystä. Globalistien tai sionistien suunnittelema raju medical-apartheid ei saane laajaa kannatusta kansan keskuudessa. On kuitenkin toinen asia, kuinka kansanviisaus saadaan muutetuksi viralliseksi politiikaksi. Viranomaiset tai yritysten henkilöstövastaavat ovat Suomessa samanlaisia käskyjen noudattajia kuin muissakin maissa eikä heihin voi luottaa. Terveyspassin tivaaminen tai rokotteiden vaatiminen työsuhteen, opiskelupaikan ja muutenkin täysivaltaisen kansalaisuuden ehtona tulee olemaan viimeinen koetinkivi Suomen kansalle. Jos se siinä epäonnistuu, voidaan yhtyä Laurion väitteeseen. Tällä hetkellä globalistien ote Suomesta on rajumpi kuin olisi edes uskonutkaan. Kuinka syvälle kansan sieluun se sitten ulottuu, jää nähtäväksi.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. KANSA EI OLE SYYLLINEN
    Syylliset Suomen kansan johtamiseen harhaan ovat sekä kansainväliset voimat kuten vapaamuurarit ja sitä kautta juutalaiset että kotimaiset johtajat, jotka ovat itsekkäitä ja uudestisyntymättömiä ja siten taipuvaisia kaikenlaiseen petokseen ja vilppiin oman edun turvaamiseksi. Syyllinen on myös luterilainen kirkko, joka on tuputtanut saatanallista agendaansa jo satoja vuosia. Mutta kansa ei ole syyllinen, vaan se on johdettu harhaan kasvatuksella, koulutuksella ja tiedonvälityksellä. Ulkomainen viihdesaaste on tehnyt tehtävänsä. Pahimpana harhaanjohtajana pidän kuitenkin luterilaista kirkkoa, joka on estänyt ihmisiä saamasta yhteyden Jumalaan opettamalla väärää kolminaisuusoppia ja pelastumista pelkän sokean uskon avulla. Luterilainen kirkko ei tiedä mitään uudestisyntymisestä, joten se ei johda ihmistä taivaaseen vaan helvettiin. Jeesus sanoi: ” ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.”(Matt. 19: 17). Luterilainen kirkko opettaa: ihminen pelastuu ilman käskyjen noudattamista pelkän uskon avulla. Luterilainen kirkko on syyllinen siihen, että suomalainen on auktoriteettiuskovainen, mikä johtuu juuri tuosta opista ”yksin uskosta”. Luterilainen kirkko on syypää ateismin leviämiseen Suomessa. Suomalaiset ovat ehkä Euroopan lahjakkain kansa, mutta se ei osaa valita oikein johtajiaan. Toivottavasti tämä koronahuijaus avaa ihmisten mielet näkemään myös muut huijaukset, esim. maatamme hallitsevan virkamafian, josta juristi kansalaisaktivisti Jaana Kavonius puhuu. Oikealla johdolla suomalaiset voisivat olla esimerkillinen kansa koko planeetalle. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://www.elinahytonen.fi
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(5)Miinusääni(3)
 25. Sama juttu kaikkialla: rokotukset lisäävät kuolemia.
  Miksi media salaa asian.
  Modernan COVID-mRNA koronarokote sisältää tappavaa kemiallista myrkkyä
  https://uvmedia.org/2021/05/24/modernan-covid-mrna-koronarokote-sisaltaa-tappavaa-kemiallista-myrkkya/
  Shocker: Why is this substance in the Moderna COVID vaccine?
  Sitten käyttöturvallisuustiedote kertoo SM-102: n haittavaikutuksista / varoituksista. Esimerkiksi: ”Epäillään aiheuttavan syöpää. Epäillään vahingoittavan hedelmällisyyttä tai syntymätöntä lasta. Vahingoittaa keskushermostoa, munuaisia, maksaa ja hengityselimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. ”
  … Then the safety data sheet lights up with adverse effects/warnings re SM-102. For example: “Suspected of causing cancer. Suspected of damaging fertility or the unborn child. Causes damage to the central nervous system, the kidneys, the liver and the respiratory system through prolonged or repeated exposure. Very toxic to aquatic life with long lasting effects.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235125

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 26. Stefan Lanka: Korona-harhakuva

  Suomennos Stefan Lankan artikkelista ”Das Corona-Phantom” (julk. 12.1.2021). Artikkelissa Lanka esittää kehotuksia perehtyä joihinkin asioihin, ja niin tehdessään hän viittaa artikkeliin liittämiinsä kirjallisuus- ja artikkeliviitteisiin (osassa linkki). En liitä viitteitä tähän, koska ne ovat saksankielisiä. Saksantaitoiset löytävät ne alkuperäisestä artikkelista:

  https://www.bag-ivi-swissmedic-fall.ch/Corona_Phantom_13-1-2021.pdf

  Mikä se sitten on, jos viruksia ei ole olemassa?

  Suosittelen kolmea tietä koronakriisi-ilmiön ymmärtämiseksi ja yleiskuvan saamiseksi.

  Ensimmäinen tie on katsoa niihin kumoamisiin, joissa virologit, jotka väittävät sairaaksi tekeviä viruksia olevan olemassa, on kumottu heidän omilla lausunnoillaan. Silloin tulet havaitsemaan, että virologien lausunnot ja toiminta ovat erittäin epätieteellisiä. Valokuvat, joissa sanotaan olevan sairaaksi tekeviä viruksia, esittävät todellisuudessa solujen tyypillisiä rakenteita tai keinotekoisia proteiini-rasva-saippuakuplia, joita sellaisia sekoituksia pyöriteltäessä syntyy. Näissä valokuvissa on ratkaisevaa se, ettei niissä olevia rakenteita ole koskaan karakterisoitu biokemiallisesti. Esitetyistä rakenteista, joiden sanotaan esittävän viruksia, ei ole koskaan etsitty sitä pitkää geenisubstanssin pätkää, jota sanotaan viruksen ydinosaksi, viruksen perintöainesrihmaksi tai genomiksi.

  Mitä kaikkien sairaaksi tekevien virusten olemassaoloväitteiden kohdalla tehdään, on se, että hyvin lyhyistä ihmisen ja mikrobin biokemiallisen aineenvaihdunnan geenisekvenssipätkistä rakennetaan puhtaasti ajatuksellisesti tietokoneiden avulla hyvin pitkä geenisekvenssipätkä, jota todellisuudessa ei ole olemassa.

  Enemmän vielä: Vain hieman yli 50% tällöin käytetyistä geenisekvensseistä on todellisia, siis peräisin ihmisen ja mikrobin aineenvaihdunnasta. Loput niistä sekvensseistä, joita tarvitaan, jotta saadaan kasaan 100% väitetyn virusgenomin ajatuksellisesti rakennetusta geenisekvenssistä, keksitään vapaasti.

  Mutta asia käy vielä paremmaksi: Ne todellisesti olemassa olevat hieman yli 50% niistä geenisekvensseistä, joita käytetään virusgenomin rakentamiseen, ovat itse vain tilastollinen keskiarvo niin sanottujen geenisekvenssien loputtomasta ja jatkuvasti muuttuvasta moninaisuudesta. Ei virus vaan aineenvaihdunta tuottaa alituisesti muuttuvia ”geenisekvenssejä.” Todellisuudessa nämä lyhyet ”nukleotidit” palvelevat muutoksiin sopeutumista ja ovat olennainen edeltävä tapahtumasarja sille, kuinka biologinen elämä tulee meille näkyviin.

  Jokaisessa ihmisessä ja jokaisessa eläimessä tuotetaan siis alituisesti uusia nukleotidisekvenssien kombinaatioita. Jos etsitään sellaisia lyhyitä nukleotidijaksoja, jotka ovat samanlaisia kuin ne ”geenisekvenssit”, joita sanotaan viruksen osaksi, löydetään aina ja alinomaa muutoksia, joita – jälleen vailla minkäänlaista tieteellisyyttä – väitetään osoitukseksi viruksen mutaatiosta. Sellainen oletettu koronavirusmutantti – nyt kuulemma Englannista tuleva – palvelee nyt rajoitusten kiristämistä, hyvin myrkyllisten ja väärien koronahoitojen vaikutusten peittelyä ja jatkuvasti yhä laveammin määriteltyyn ”Covid-19”-syndroomaan annettavien hyvin myrkyllisten nanopartikkeli- ja geenirokotusten aiheuttamien nopeiden, keskipitkän aikavälin ja pitkän aikavälin rokotevahinkojen ennalta nähtävien oireiden mukaan tulemista.

  Kyseenalaistaminen ja kriittinen tarkastelu on jokaisen tiedemiehen ensimmäinen ja tärkein, kirjallisesti määrätty velvollisuus. Se, joka sanoo tätä tieteellistä kriittistä tarkastelua salaliitoksi, todistaa siten itsensä tieteellisyydenvastaiseksi, epäsosiaaliseksi ja sellaisen harhauskon kannattajaksi, jota ei saa tarkastella kriittisesti. Sellainen, mitä ei saa tarkastella kriittisesti, on aina vaarallista, manipuloivaa ja perusta tuholle ja itsetuholle. Koronapaniikkitoimenpiteiden aiheuttamien näkyvien tuhojen ja itsetuhojen aikaansaamiseen ei tarvita mitään ”virusta.” Tässä riittää väestön enemmistön historiallisesti kasvanut ja sen vuoksi huomaamaton harhausko ja pari tiedotusvälineiden vahvistamaa hyvä-paha-ylipappia.

  Toinen tie, jota suosittelen yleiskuvan ja varmuuden saamiseksi, on tarkastella sitä historiaa, missä, miksi ja miten sellaiset ajatukset ovat syntyneet, että luonto on pahansuopa ja että biologiassa on itsenäinen pahuus. Loogisista syistä ei voi olla olemassa sellaista pahan materiaalistuvaa periaatetta, että paha (”syöpä”) kykenee vaeltamaan kehon sisällä (”metastaasit”) ja kehon ulkopuolella (”taudinaiheuttajat, virukset”). Kuitenkin se, joka uskoo siihen, että ”syöpä” on pahanlaatuinen sairaalloinen muodostuma, eikä tunne todellisia syitä, uskoo myös lentäviin mini-metastaaseihin näkymättömien virusten muodossa.

  Tulet historiaa läpikäydessäsi toteamaan, että tämä nykyisin hallitseva hyvä-paha-materialismi syntyi nimenomaan vastareaktiona uskontojen pelottelulle ja vallan väärinkäytölle antiikin Kreikassa. Vastareaktiona kirkkojen vuosisatoja kestäneelle vallan väärinkäytölle tästä tietoisuutta vailla olevasta, hengettömästä ja sieluttomasta materialismista tuli valistuksen ja biologisen ja lääketieteellisen tieteen perusta. Lääketiede ja tiede valtiollistettiin tämän mukaisesti v. 1858, ja tuosta ajasta lähtien on harjoitettu melkein yksinomaan valetiedettä jo v. 1858 kumotun ja koskaan todistamattoman elämän ja sairauksien soluteorian, Rudolf Virchowin solupatologin, säilyttämiseksi.

  Kolmas ja sinulle todennäköisesti hyödyllisin tie yleiskuvan ja varmuuden saamiseksi on vaarin ottaminen vuodesta 1981 lähtien kehittyneestä paremmasta elämän, terveyden, sairastumisen ja paranemisen selityksestä. Sairauksia eivät aiheuta kumotusta solupatologiasta pakostakin tuloksena olevista taudinaiheuttajia tai pahoja geenejä koskevista teorioista. Ilmiöitä, joita me yhä vielä ja perusteettomasti pidämme itsenäisinä sairauksina, aiheuttavat sellaiset tapahtumat (kuten esim. koronadiagnoosi), jotka kohtaavat yllättynyttä ihmistä eksistentiaalisesti odottamatta ja jotka tosiasiallisina tai koettuina eristävät hänet hänen lähiympäristöstään.

  Tuhansien dokumentoitujen tietojen perusteella on yksiselitteisesti osoitettu, ettei luonnossa, kehossa ja elämässä ole olemassa oletettua ja väitettyä itsenäistä pahaa. Biologia ei voi olla hyvää eikä pahaa. Biologia ON. Elimistö käyttäytyy aina niin, että se myös äärimmäisissä tilanteissa tekee elossa säilymisen mahdolliseksi. Tällöin yleensä kiihdytetään asianomaisten elinten toimintoja. Jos se ei riitä olemassaoloa uhkaavasta tilanteesta pääsemiseksi, silloin lisätään joko kudosten luomista tai kudosten hajoamista, jotta niin saadaan elämä optimaalisesti sopeutettua elämää uhkaavaan tilanteeseen. Koululääketiede pitää tuota aina itsenäisenä sairautena, jota sen mukaan aiheuttavat vajavuudet, pahat geenit, huonot immuunitoiminnot, infektiot tai jokin niiden kombinaatio.

  Jos aiheuttavasta traumasta tosiasiallisesti päästään eroon tai jos ihminen onnistuu muuttamaan suhdettaan siihen niin, että sille voidaan jälleen ”hymyillä”, elimistö yrittää sen jälkeen palauttaa alkuperäisen tilan. Ylimääräinen kudos hajotetaan tai hajonnut kudos rakennetaan jälleen. Koululääketiede pitää näitä ilmiöitä taas toisena sairautena, ja sen vuoksi se uskoo, että tämän sairauden aiheutti toinen vajavuus, infektio jne. Nykyisen ”lääketieteen” (oppi oireiden tukahduttamisesta aineilla) perspektiivistä seuraavat asiat tulkitaan väärin toisistaan riippumattomiksi ja aina itsenäiseksi sairaudeksi:

  1. Kehon sopeutuminen jonkin trauman tai biologisen konfliktin aiheuttamaan pitkittyneeseen hälytystilaan.

  2. Toinen vaihe, parantumisvaihe trauman/biologisen konfliktin käytännössä tapahtuvan tai toimenpiteillä aikaansaadun lakkaamisen jälkeen päämääränä alkuperäisen tilan palauttaminen.

  3. Vaihtumisvaiheessa traumavaiheen pitkittyneen hälytystilan ja täydellisen toipumisen välissä tapahtuu parantumiskriisejä, jotka aina biologisten konfliktien keston ja intensiteetin mukaan voivat olla enemmän tai vähemmän rajuja. Myös nämä ilmiöt (äkisti puhkeava migreeni, päänsäryt, hermosäryt, hajuaistin ja suuntavaiston menetys, huimaus, epilepsia, sydäninfarkti, keuhkoveritulppa, psykoosit jne.) on tieteellisesti selvitetty, joten ne ovat helposti ymmärrettäviä, jälkeenpäin koeteltavia ja ennakoitavia siinä määrin kuin mitä syyhyn kohdistuva ja siten toimiva ennaltaehkäisy tai hoito sallii.

  Tämän ”universaalibiologian” tarkastelutavan avulla (sisältyy hyvin myös positiivisessa mielessä monitulkintaiseen nimitykseen ”biologia Hamerin mukaan”, koska tri Ryke Geerd Hamer poisti ns. pahan biologiasta ja lääketieteestä), laajennettuna ravitsemustieteen, osteopatian, fysiologian, toksikologian, tyyppiopin, kuten esim. ”terlusollogian” ja ”human designin”, tiedoilla, Bruno Gröning-piirin sensaatiomaisilla ja dokumentoiduilla tutkimustuloksilla ja muilla tiedoilla, voidaan johdonmukaisesti selittää kaikki oireet, ja erityisen helposti koko ajan kasvava oirekokonaisuus ”Covid-19”, ilman että tällöin täytyy ottaa esiin solubiologian kumottuja olettamuksia ja niiden apuhypoteeseja, mainitusta solubiologiasta pakostakin tuloksena olevia infektio-, immuuni-, geeni- ja syöpähypoteeseja.

  Lääketiet. tri Ryke Geerd Hamer on tietokokoelmansa positiivisessa johtopäätöksessä (tietokokoelmalleen hän on viimeksi antanut nimen Germanische Heilkunde tai ”Germanische”, sitä ennen Germanische Neue Medizin, Medicina Sagrada, Neue Medizin) yksiselitteisesti osoittanut, että jokainen kehon paikka, jokainen jonkin elimen toiminta-alue, on jonkin tietoisuuskokonaisuuden materialisaatio. Siihen itseensä voi osua jokin sana, ja silloin se voi joutua hälytystilaan, jopa tappavaksi muodostuvaan pitkäaikaiseen hälytystilaan: ”Sana voi tappaa”, mutta myös: ”Sana voi parantaa.”

  Tästä perspektiivistä jokainen aiheeton pelon tuotanto on eräänlainen itsestään täyttyvä ennustus, joka koskee varsinkin sellaista ihmistä enemmän, joka uskoo materiaalistuvan pahan olemassaoloon ja itsenäisyyteen sairauden, sairausgeenien, syövän, taudinaiheuttajien, virusten jne. muodossa. Tri Hamer on tarkkailemalla ja tunnistamalla biologian mielekkäitä ja luonnossa vallitsevia sääntöjä löytänyt jälleen siteen alkuperäiseen Ayurveda-filosofiaan, jossa sielulla ”atma” on ratkaiseva rooli. Niistä kiinnitetään seuraavassa huomiota aineenvaihdunnan erilaisiin ilmenemismuotoihin (kaikki veteen sidottuja).

  Niin saavat sellaiset oireet kuin äkisti alkava päänsärky, makuaistin ja suuntavaiston menetys ja huimaus yksinkertaisen selityksen. Niiden katsotaan kuuluvan testien käyttöönottamisesta lähtien jatkuvasti kasvavaan oirekokonaisuuteen ”Covid-19.” Alun perin, ja koronapaniikkia laukaisten, oli vain diagnoosi ihmisistä, joilla oli keuhkokuume, jossa ei voitu osoittaa mitään ”keuhkokuumetta aiheuttavaa taudinaiheuttajaa” (= atyyppinen pneumonia).

  Päänsäryt, jos paikannettavissa, johtuvat esimerkiksi aina hapenpuutteesta, kun edeltävän pitkittyneen hälytystilavaiheen jälkeen, jossa aineenvaihdunta automaattisesti vaihtuu hengityksestä käymiseksi, palataan jälleen takaisin hengitykseen eikä riittävästi happea ole käytettävissä tai happea voidaan kuljettaa vain vaivoin tai ei lainkaan ”happamien” aivoalueiden kautta. Pitkittyneeseen hälytystilaan joutuneen nervus trigeminuksen (kolmoishermon) aiheuttamat päänsäryt sekä verenvuotojen tms. aiheuttamat päänsäryt on tämän lisäksi selitetty ammattikirjallisuudessa.

  Tylppiä päänsärkyjä aiheuttaa mm. se, ettei käymisen voimakkaasti lisäämää maitohapon ja veden vapauttamista voida kuljettaa pois, ennen kaikkea kun kraniosakraalisten liikkeiden väheneminen ja/tai munuaiset rajoittavat veden kuljetusta pois aivoista.

  Hajuaistin ja suuntavaiston (joka aina on kytköksissä hajuaistiin!) heikkeneminen ja huimauksen syntyminen on myös selvitetty. Nuhassa turpoavat hajulimakalvot johtavat usein haju- ja makuaistin menettämiseen tai heikkenemiseen. On myös muita mahdollisuuksia, jotka voivat johtaa hajuaistin menettämiseen.

  Universaalibiologian tietämyksen mukaan hajuaistin menetyksen voi aiheuttaa myös jokin laukaiseva tapahtuma (shokki), kun jotakin ei haluttaisi haistaa. Vaarasta (hajuinformaatiosta) tai vain jostakin pahasta hajusta halutaan päästä eroon. ”Hajuvaarat” koetaan yksilöllisesti. Tällöin kyse voi olla todellisesta vaarasta, esimerkiksi tulipalosta (savu), tai vaarasta, joka koetaan assosiaationa, esimerkiksi fiktiivisestä viruksesta. Maski, joka asetetaan myös nenän päälle ja joka levittää epämiellyttävää hajua, voi myös johtaa hajuaistin menetykseen. Makuaistin menetyksen aiheuttaa universaalibiologian tietämyksen perusteella jokin laukaiseva tapahtuma, kun jotakin ei haluttaisi maistaa/nielaista. Vaarasta (makuinformaatiosta) tai vain jostakin pahasta mausta halutaan päästä eroon.

  Koronapaniikin perustana oleva primaarinen oire, keuhkokuume, on aina korjaustapahtuma, joka itse asiassa – epäilemättä aina – voi tulla kriittiseksi. Jos tähän tulevat lisäksi paniikki, liiallinen hoito, väärä hoito ja/tai erilaiset sairaudet (monisairaalloisuus, kuten Kiinassa, Italiassa, Saksassa ja kaikkialla asianlaita oli ja on), seuraukset voivat tulla nopeasti dramaattisiksi ja tappaviksi. Tämä ei ole koskaan ollut mitään uutta. Katso tästä asiasta kaikkia saatavilla olevia tilastoja ennen koronakriisiä ja sen aikana.

  Johtopäätös

  Kun olet tarkistanut tuon kaiken, tulet havaitsemaan, ettei koronakriisi ole muuta kuin minun ja muiden ennustama täysin järjenvastaisen hyvä-paha-hysterian itsestään tapahtuva leviäminen, hysterian, jolla ei ole minkäänlaista yhteyttä tosiasialliseen tieteellisesti käsitettävissä olevaan biologiseen todellisuuteen.

  Ole sinäkin nyt mukana ratkaisemassa, tuhoaako koronakriisin hysteriaan viemien harhauskoisten tähänastinen enemmistö edelleen biologisen, yhteisöllisen ja taloudellisen elämän perusteita vai syntyykö kokonaisvaltaisuuteen, järkeen ja todelliseen tieteeseen vetoavien ihmisten enemmistö, joka osaa käyttää koronakriisiä mahdollisuutena kaikille: kääntymiseen pois hyvä-paha-ajattelusta, -toiminnasta ja -tuntemisesta kohti syvempää ymmärrystä.

  Stefan Lanka 12.1.2021

  SUOMENTAJAN LISÄYS:

  Koska tämä Stefan Lankan artikkeli on eräänlainen johdatus koronapeikon ymmärtämiseen, laitan tähän loppuun linkit omiin asiaa koskeviin artikkeleihini ja niissä oleviin kommentteihini (niissä mm. useita suomennoksiani):

  Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus

  Koronavirusta ei ole olemassa

  Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista

  Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?

  Toiseksi alin linkki (”Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista”) sisältää aivan sen kommenttiosion lopussa (päivämäärällä 29.3.2021) yhdeksän kommentin kommenttisarjani, jossa ovat kaikki tärkeimmät suomennokseni asiasta + pari muuta kommenttiani kielellisesti tarkistettuina. Kommenttisarjan nimi on:

  ”KORONAVIRUS JA KORONA OVAT KAIKKIEN PÄÄTTÄJIEMME JA KAIKKIEN TERVEYSVIRANOMAISTEMME HUIJAUS. KOKO KANSAA ON HUIJATTU. HEIDÄT ON SAATETTAVA RIKOSOIKEUDELLISEEN VASTUUSEEN”, osat 1-9.

  Asiasta on olemassa myös ”TODISTEKOOSTE”, jossa todisteeni on koottu yhteen. Se löytyy näistä linkeistä:

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/03/19/todistekooste/

  https://www.mediafire.com/file/1oocx7ilx78r955/TODISTEKOOSTE_-_Ei_ole_olemassa_viruksia%255B35413%255D.pdf/file

  Materiaaliani saa vapaasti levittää ja julkaista. Nimeni saa jättää pois tai ottaa se mukaan, kuinka vain.

  Halutessaan Magneettimedian toimitus saa julkaista tämän kommenttini erillisenä artikkelina.

  Vesa-Ilkka Laurio
  lääketiet. lis. (eläkk.)

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 27. HELVETTI AIHEUTTAA SAIRAUDET
  Vesa-Ilkka Laurion kommentissa on totta vain se, että korona on hysteriaa. Sitä se on ja sen on aikaansaanut systemaattinen valehtelu tartunnoista ja kuolintilastoista: esim. USA:ssa on paljastunut tutkimuksissa, että kuolintilastoja on liioiteltu 16-kertaisiksi. Myös Suomessa kuolintilastoihin otetaan koronakuolemiksi suuri osa kuolemista, joilla ei ole mitään tekemistä todellisen kuolinsyyn kanssa. Näin on lietsottu pelkoa monissa maissa. Nyt valheellinen pelkopropaganda jyllää Intiassa ja Brasiliassa, joissa lääkärikunta ja media on lahjottu luomaan hysteriaa. Mutta tästä huolimatta koronavirus on olemassa, mutta meillä suomalaisilla on useimmilla siihen vastustuskykyä emmekä tarvitse rokotusta, sillä siihen kuolee vain sairaita vanhuksia. Mutta kaikkein harhaanjohtavin väitä Vesa-Ilkka Laurion kommentissa on tämä: ”Tuhansien dokumentoitujen tietojen perusteella on yksiselitteisesti osoitettu, ettei luonnossa, kehossa ja elämässä ole olemassa oletettua ja väitettyä itsenäistä pahaa. Biologia ei voi olla hyvää eikä pahaa.” Tämä väite yrittää kumota itse elämän perustotuuden. Kun ihminen luopui seuraamasta Jumalaa ja luotti vain materiaalisiin aisteihinsa, hän samalla loi pahan. Eli pahaa on kaikki, mikä on Jumalallisen Järjestyksen vastaista. Kääntyessään pois Jumalasta ihminen loi helvetit, joista virtaa vaikutusta fyysiseen maailmaan. Paratiisiin syntyi käärme ja muuta petoeläimet. Kaikki ihmiselle koituva paha on virtausta helveteistä, joissa siis asuu Jumalan kieltäneitä ihmisiä eli saatanoita ja piruja eli perkeleitä. Myös kaikki ihmiselle vahingolliset pieneliöt, kuten bakteerit, sienet ja virukset, ovat syntyneet ja yhä syntyvät helvetillisestä virtauksesta. Näin kaikki, mikä ihmistä vahingoittaa syntyy helvettien virtauksesta, olipa se sitten pieneliöitä, vahingollisia oppeja tai elintapoja yms. Meillä on onneksi nerokas immuunipuolustusjärjestelmä, jonka avulla selviämme useimpien vaarallisten pieneliöiden hyökkäyksiltä. Nykyajan lääketiede on monissa suhteissa väärässä, koska se lähtee materialistiselta pohjalta, mutta saksalainen luontaishoito ei ole oikea selitys ihmisen biologialle. Jos ei tiedetä mitään Jumalan, henkimaailman, taivaan ja helvetin vaikutusta ihmisen kehoon ja mieleen, niin silloin ei tiedetä mistään yhtään mitään. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 28. Aikoinaan Suomessa vahemmat järjestivät lapsille juhlia tartunataudin tartuttamiseksi lapsena. Näin esimerkiksi tuhkarokko järjestettiin päiväjärjestyksestä pois. Tuhkarokko tarttui lapsesta toiseen ja lapset saivat tautiin kuuluvat tyypilliset oireet.
  Tämä osoittaa selkeästi, että virustauteja on olemassa. Taudin oireita lapsilla ei pysty selittämään millään eksosomeilla tai puhdistusoireilla. Kyllä Benjamin Kivilohkare on tässä asiassa oikeassa..

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. On väärin luulla, että epidemiologinen havainto on diagnoosi! Se on jo itsessään petos ja yritys eksyttää muita. Tuhkarokkoa on sanottu myös normaaliksi kypsymisprosessiksi, jossa heivataan kehosta silloisia myrkkyjä ulos ja jota voisi verrata vaikka siihen, että käärme luo nahkansa monta kertaa. Se ei ole sairaus. On otettava huomioon psykologiset vuorovaikutukset ja se, että ihmisillä on muutenkin elektromagneettinen värähtelytaajuus, joka vaikuttaa näkymättömällä tavalla toisiin. Kolmanneksi on mahdollisuus, että yhteisissä tiloissa on jokin myrkyllinen tekijä, joka vaikuttaa, esim. jokin ilmanvaihdon asia, tapetti, maali, silloinen rakennusmateriaali, ruoka, vesi tms. Ei ole tieteellistä todistusta siitä, että viruksia olisi olemassa. Virologien nykyiset ”virukset” ovat fiktiivisiä, tietokoneella luotuja tuotoksia.

   Jos uskotte viruksiin, niin sitten vain ottamaan rokote (myrkky) joka oireeseen, jonka kykenette näkemään vain VIRUKSEN (lentävän peikon) aiheuttamaksi. Kuinka kuollut partikkeli (genomipätkä ja hiukan proteiinia) voi lentää ja ryhtyä väsäämään sairauksia? Muistakaa tukea rokotetuotantoa ja koko ihmiskunnan myrkyttämistä sukupuuttoon rokotteilla. Kuinka kukaan voi uskoa lentelevään vaaralliseen kuolleeseen peikkoon, joka raivaa tiensä ihmisen sisään ja siellä mihin hyvänsä ja puraisee pahasti, niin että ihminen saattaa kuolla ja tartuttaa kaikki ympärillään – ja tuhota koko ihmiskunnan?

   Suomalaisen hemmon, sellainen kuin on, on joskus täysin mahdoton selvitä aivopesusta. Ymmärtääkseni hemmo ei koskaan voi selvitä. Mutta suu kuolassa nyt viruksia piiloon!

   Yhden vinkin voin antaa: koska viruksenne lentelevät ilmassa, laittakaa päänne päälle propelli, niin se pyöriessään työntää virukset pois. Saatte hyvät tulot myydessääne propellejanne koko Suomen kansalle.

   Luulisi olevan sen verran ymmärrystä, että virusten olemassaolosta ei ole minkäänlaista tieteellistä näyttöä. Oireet (esim. tuhkarokko) ovat paranemis- tai kypsymisprosesseja, eivät ”tauteja” tai ”sairauksia”!

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
   1. Laitanpa tähän, mitä Amandha Vollmer sanoo tuhkarokon syystä videossa Amandha Vollmer: Detox, Health, Medical Cult, Spiritual Laws & Liberation (kohta 1:33:38-1:38:05),

    https://yummy.doctor/video-list/amandha-vollmer-detox-health-medical-cult-spiritual-laws-liberation/

    Lapsilla on kasvupyrähdyksiä, jolloin tapahtuu hyvin nopeaa solujakautumista ja paljon poistettavaa jätettä syntyy. Jos lapsille annetaan pahoja proteiineja, heille syntyy tuolloin usein tuhkarokko tai vesirokko (kumpi tulee, riippuu proteiinien laaduista). Tuhkarokko/vesirokko ei synny kaikille, sillä ne, joiden maksa on hyvässä kunnossa, poistavat jätteet (happamat proteiinit) helposti maksan kautta. Ne lapset, joiden maksa ei kykene poistamaan happamia proteiineja kunnolla, joutuvat poistamaan niitä myös ihon kautta. Happamat proteiinit (happamuutensa vuoksi) ”polttavat” itsensä ihon läpi, ja keho muodostaa paikalle rakkulan, joka on siis vaste hapoille. Rakkulan neste laimentaa hapon ja vaikuttaa siis hapon ”polttavuuteen” lieventävästi.

    Lapset tietenkin kasvavat yhtaikaa koko ajan, ja heidän kehonsa tuottavat mainittuja happamia jätteitä koko ajan, joten on helppo ymmärtää, että he ovat kaikki koko ajan ”valmiita” tuhkarokkoon/vesirokkoon. Se laukaiseva tekijä, miksi tuhkarokkoa/vesirokkoa esiintyy usein ryppäinä (jotka usein tulkitaan väärin ”epidemioiksi”), on AV:n mukaan: lasten kehojen keskinäiset värähtelyt (frekvenssit, ne ovat täysin mitattavissa) ja niihin vaikuttavat uskomiset ja ajatukset. Kun siis lapsia kootaan yhteen siinä tarkoituksessa, että kaikki saavat tuhkarokon/vesirokon, koko tilanne valmistaa yhteiselle prosessille: kun lapsi kuulee, mistä on kyse, hän (ja hänen kehonsa) mentaalisesti – ja siis värähtelyiden tasolla – on valmis ko. prosessiin, ja siksi noita prosesseja saadaan syntymään samanaikaisesti. Kyseessä on täysin luonnollinen ilmiö, joka liittyy lasten kasvuun.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Ei se mikään sairaus ollut, eikä kulkutauti. Oireet ovat paranemisprosessi, kun elimistö prosessoi esim. myrkkyjä tai tiettyjä aineenvaihduntatuotteita ulos (ehkä ihmisen kehitykseen lapsuudesta puberteettin liittyviä). Oireet olivat merkki, että olit täysin terve, koska elimistö prosessoi asioita normaalisti. Se ihottuma on myrkkyjen tuloa ihon läpi ulos. Kuinka sellainen olisi ”sairaus”??

    Plusääni(4)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat