Royal Rife ja Bob Beck: laite joka kukistaa syövän?

Mitä jos kasvaimesta pääsisi eroon ilman leikkausta tai kipua? Entä jos alle 5000 dollarilla voisi parantaa pitkälle edenneen syövän?

Monet potilaat ovat kuulleet lääkärin suusta: ”Mitään ei ole enää tehtävissä, on aika valmistautua väistämättömään”… mutta eivät ole syystä tai toisesta menettäneet toivoaan. Alussa epäusko ja pelko voi vallata mielen, kun tulisi kokeilla vielä yhtä menetelmää kun tavanomaiset hoitokeinot eivät toimineet…

Monet Rifen laitetta kokeilleet ovat kertoneet, että kipu hellittää ensimmäisenä. Tämän jälkeen palaa ruokahalu, ja keho alkaa korjata itseään. Jos olet maallikko, et todennäköisesti ole kuullut Rifen laitteesta tai sen kehittäjästä, tri Rifesta. Tarina on kuitenkin lukemisen arvoinen – erityisesti jos syöpä koskettaa tavalla tai toisella elämääsi.

Tri Royal Raymond Rifen tarina

Tri Royal R. Rife (1888-1971) oli poikkeuksellisen älykäs mikrobiologi, jonka intohimona oli totuus ja parantaminen. Hänen tarinansa on malliesimerkki lahjakkaasta miehestä, joka on valmis uhraamaan kaiken säästääkseen ihmiskunnan pitkälle edenneen syövän aiheuttamalta kärsimykseltä.

Valitettavasti on myös olemassa ihmisiä, jotka pyrkivät tienaamaan sen avulla keinoja kaihtamatta…

Tästä tarinasta ei puutu juonittelua ja draamaa. Se on tarina, joka valaa toivoa ihmisiin jotka pelkäävät sairastuvansa tai jotka sairastavat syöpää. Historiassa muutamat kirkkaat mielet ovat kehittäneet menetelmiä, joilla taudin voi päihittää. Menetelmät on unohdettu – ja keksitty uudelleen. Tämä artikkeli valottaa tiedettä syövän taustalla ja kertoo neljästä miehestä, jotka noin 100 vuoden ajanjaksolla kehittivät keinoja hankkiutua taudista eroon.

Se myös paljastaa temput, joilla syöpäteollisuus on yrittänyt häiritä heidän työtään. Lääkemafia on tehnyt uutterasti töitä loatakseen laitteiden ja niiden kehittäneiden miesten maineen viimeisen 110 vuoden aikana. Onneksi on olemassa hyviäkin ihmisiä, jotka tekevät töitä meidän hyväksemme. Jatkan The Truth About Cancer –sivuston viitoittamalla linjalla, eli tarkoitukseni on herätellä toivoa tautia sairastavissa, sillä syöpä on mahdollista päihittää.

1900-luvun alkupuolella tri Royal Rife kehitti mikroskoopin, jonka erottelukyky riitti elävien virusten tarkasteluun (mikroskoopista käytettiin nimitystä Universaali mikroskooppi). Siinä oli yli 6000 osaa ja suurennos oli jopa 60 000 kertainen. Laitteen kehittämisen ansiosta hän sai kunnian olla ensimmäinen tiedemies, joka näki omin silmin kuinka syöpävirus valtaa ihmissoluja.

Tutkittuaan syöpävirusta, joka on eräänlainen mikrobi, hän tunnisti useita eri kantoja spektroskoopin avulla. Laite saatta kuulostaa monimutkaiselta, mutta käytännössä kyseessä on kristalli, joka kuultaa valoa ja laite jakaa valon yksittäisiin aallonpituuksiin. Valon jakaminen osiin on tärkeää, sillä näkymätön ja näkyvä valo koostuu aallonpituuksista, jotka voidaan mitata.

Royal Rife huomasi, että jokaisella syöpäviruksella on oma ainutlaatuinen spektroskooppinen sormenjälkensä. Saatuaan selville jokaiselle virukselle ominaisen sormenjäljen, hän sai virukset näkymään virusmikroskoopilla (Universaali mikroskooppi).

Tieteellisesti tarkasteltuna kyse on valon aallonpituuksien resonanssitaajuuksista. Kun yksittäinen valonsäde tai aalto osuu virukseen, virus resonoi tai värähtelee, jolloin virus on havaittavissa erikoismikroskoopilla. Aivan kuten ääniaallot, kuulemme äänen tietyllä tavalla riippuen siitä kuinka värähtely saavuttaa korvamme. Äänen voi myös tuntea värähtelynä, esimerkiksi kuurot aistivat äänen tällä tavalla. Resonanssia voi käyttää hyödyksi, sillä jokainen syöpävirus resonoi omalla tavallaan.

Universaalin mikroskoopin avulla Rife näki kuinka syöpävirus valtasi petrimaljaan istutenut kudoksen solut. Hän myös havaitsi, että syöpävirus muuttaa muotoaan elämänkaarensa aikana, samalla tavalla kuin hyönteiset muuttavat muotoaan elämänkaarensa aikana (perhonen munii munia, joista kehittyy toukkia, joista kehittyy perhosia). Ilman tätä tietoa virusta on vaikea jäljittää, ja se sekoittuu helposti muihin olioihin.

Mikä on RIFE-taajuus?

Tutkittuaan syöpäviruksia useiden vuosien ajan, tri Rife kehitti tekniikan, jota kutsutaan RIFE-taajuudeksi. Yksinkertaisesti selitettynä kyseessä on resonanssitaajuus (taajuus jolla virus värähtelee) joka saa viruksen värähtelemään ja jonka intensiteettiä tai voimakkuutta lisätään tarvittaessa. Tämä saa viruksen rakenteen hajoamaan ja virus tuhoaa itsensä. Rife viittasi ilmiöön nimellä ”mortal oscillatory rate” (suom. tappava värähtelytaajuus), lyhennettynä MOR.

Asiassa on kuitenkin se hyvä puoli, että jokainen solu ja bakteeri värähtelee omalla ainutlaatuisella taajuudellaan, ja terveet solut ja probiootit värähtelevät korkeammilla taajuuksilla. Tämän vuoksi vain kohteena olevat syöpävirukset kuolevat eikä muille kudoksille aiheudu haittaa. Itiöt kuolevat ja keho pääsee eroon tartunnanaiheuttajista vahingoittumatta.

Rife testaa kokeellista hoitomuotoa

Vuonna 1934 Royal Rifelle pääsi tekemään tutkimuksia ihmiskoehenkilöillä. Ryhmän henkilöt valittiin Pasadena Countyn sairaalasta, ja heistä jokaisella oli terminaalivaiheen syöpä. Heidät oli käytännössä jätetty kuolemaan, sillä syöpäteollisuus ei kyennyt tekemään heille enää mitään.

Potilaat tuotiin Rifen laboratorioon San Diegoon, jossa he ottivat osaa ainutlaatuiseen kokeelliseen hoitoon. Tutkimus suoritettiin Etelä-Kalifornian yliopiston patologien ja onkologien erikoistutkimuskomitean valvonnassa.

Heidän tehtävänään oli dokumentoida potilaiden tilan eteneminen 90-päiväisen hoitojakson aikana. Heidän ilmoittamansa tulokset olivat huimia: 86,5 prosentilla potilaista syöpä oli hävinnyt hoitojakson aikana. Jäljelle jääneen 13,5 prosentin hoitoa tehostettiin vielä 30 päivän ajan, jolloin myös heistä jokaisen syöpä hävisi. Yhteenvetona voidaan sanoa, että Rifen sädeteknologia kukisti 100 % terminaalivaiheen (neljännen vaiheen) syövistä kaikilla koehenkilöillä.

Kaikki eivät halua löytää parannuskeinoa

Kaikki eivät kuitenkaan olleet innoissaan hyvistä tuloksista. Rifen teknologia oli uhka koko syöpäteollisuudelle ja lääketieteen instituutioille, jotka saavat tilastojen mukaan suurimman osan tuloistaan syöpähoidoista. Toisin sanoen, jos syöpä voidaan parantaa, he menevät vararikkoon – ja menettävät miljardeja dollareita, jotka tulevat syöpäpotilaiden hoidoista.

Tätä ei voitu sallia. Syöpäteollisuus pyrki kaikin keinoin pimittämään ihmisiltä tiedon, että oli olemassa kivuton hoitomuoto, jota käyttämällä terminaalivaiheen syöpäpotilaiden parantumisaste oli 100 %. Hoitomuoto oli myös edullinen, sillä se kuluttaa vain vähäisen määrän virtaa.

Vallitseva lääketiede ei halunnut ihmisten saavan ”vaarallista käsitystä” siitä, etteivät he tarvitse lääkkeitä. Sehän tarkoittaisi, että he eivät tarvitse Lääketeollisuutta! Lääkemafia (American Medical Association, American Cancer Society ja FDA) pyrkivät tukahduttamaan, hävittämään ja kumoamaan totuuden ennen kuin se tulisi julki. Ja he onnistuivat siinä hyvin… ainakin jonkin aikaa.

Tri Royal Rife piti pikkutarkasti kirjaa laboratoriokokeiden tuloksista, hän otti esimerkiksi kuvasarjoja kokeistaan, mistä kertyi suuri määrä todistusaineistoa siitä, että Rife Frequency –laite toimi. Käyttämällä ”sädelaitetta” – tai taajuusgeneraattoria – hän lähetti sähköimpulsseja hellävaraisesti ja kivuttomasti kohteena oleviin syöpäviruksiin solujen sisällä. Se sai virukset denaturoitumaan (niiden rakenne hajosi), mikä teki niistä toimintakyvyttömiä.

Yksityiskohtaisemmin selitettynä tri Rife käytti kahta taajuusgeneraattoria lähettämään ”kantotaajuutta” (korkea taajuus) ja matalaa taajuutta, joka täsmää mikrobin (syöpävirus) ominaistaajuuden kanssa. Tämä sähköinen energia läpäisi syövän tartuttaman solun kalvon ja sai mikrobin ylivärähtelemään ja sen rakenteen romahtamaan. Se toimii kuin laser, joka puhkaisee reiän kohteeseen, jolloin sisältö valuu ulos ja tappaa sen. Huomautus: Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on erittäin tärkeää, että Rifen laite lähettää radiotaajuuksia eikä ääntä, sillä radiotaajuudet läpäisevät kehon paremmin kuin äänitaajuudet

Royal Raymond Rifen menestys oli alkusoittoa hänen romahdukselleen. Hänen maineensa tuhottiin, hänen mikroskooppinsa purettiin ja tärkeimmät osat varastettiin. Hänen kollegoitaan uhkailtiin niin että he käänsivät selkänsä hänelle, minkä lisäksi todisteet hänen saavutuksistaan, jotka osoittivat syövän olevan parannettavissa, varastettiin. Takaiskut olivat valtavia, mutta hän jatkoi menetelmän kehittämistä niin hyvin kuin vain kykeni kunnes hän kuoli vuonna 1971 83-vuotiaana alkoholismiin ja unilääkkeisiin.

Tesla ja Priore kehittävät eletromagneettisiin taajuuksiin perustuvia hoitoja

Nikolai Tesla

Toinen tiedemies, Nikolai Tesla, otti soihdun kantaakseen 1900-luvun puolivälissä. Hän oli sähköteknologian uranuurtaja ja vastuussa monista keksinnöistä. Hän myös päätteli, että sähköä voitiin käyttää parantamiseen hyödyntämällä aaltojen keskittämiseen liittyvää ilmiötä.

Menetelmä on äärimmäisen mielenkiintoinen. Se toimii hieman samalla tavalla kuin Rifen elektromagneettinen taajuus, mutta siinä käytetään pitkittäisiä aaltoja radiotaajuuksien sijaan. Tämä aalto läpäisee kohteen ja palaa takaisin ajassa hetkeen, jolloin sairautta ei ollut olemassa.

Vaikka ei ole olemassa asiakirjoja, jotka osoittaisivat Teslan kehittäneen mitään teknologiaa erityisesti syövän parantamista varten, on todennäköistä että hänen työllään oli vaikutusta. Valitettavasti, mutta ei yllättävästi, myös nämä tärkeät tiedot varastettiin ja piilotettiin yhteiskunnalta kun Teslan laboratoriot tuhottiin.

Antoine Priore

Antoine Priore kehitti elektromagneettisia laitteita hoitokäyttöön 1960- ja 70-luvulla. Hänen kokeensa osoittivat 100 % toimivuuden kaikkiin sairauksiin, myös syöpään. Priore ymmärsi, että kaikilla elävillä olennoilla on solurakenne, joka emittoi elektromagneettisia aaltoja. Näillä aalloilla on oma ainutlaatuinen rakenteensa tai sormenjälki. Kun halutun mikrobin (kuten esimerkiksi syöpäviruksen) sormenjälki saadaan selville, se voidaan tuhota käyttämällä vahvistettua sähköaaltoimpulssia.

Lisäksi sähköisen aallon suunta voidaan muuttaa päinvastaiseksi lisäämällä pienoisaalto. Samalla tavalla toimii Teslan ajanmuunnosjärjestelmä. Kun järjestelmään tuodaan pienoisaalto, jostain syystä kaikki alkaa kulkea uuden aallon tulosuuntaan – ikäänkuin rapu joka ui takaperin, mutta voimakkaammin. Se saa sairauden muuttumaan takaisin tilaan, joka vallitsi ennen kuin sairaus oli alkanut.

Priore havaitsi tämän parantumisprosessin, ja hän sai kaikki sairaudet parantumaan ja koehenkilöiden kehon osat palautuivat ennalleen. Soluihin syötettiin pitkittäissuuntaisia sähköimpulsseja, jotka saivat solut palautumaan alkuperäiseen perimän määrittelemään muotoon. Niin sanottu ”ihme” oli tapahtunut. Ja joka oli erittäin vaarallinen yhteiskunnalle, joka pyrkii tienaamaan sairaudella.

Näin ollen vuonna 1974 kaikki rahoitus ja tuki vedettiin yhtäkkiä pois. Tämä tapahtui juuri ennen kuin Priore kykeni käyttämään täysikokoista laitetta ihmisiin pelkkien koe-eläinten sijaan. Laite olisi tarvinnut nelikerroksisen rakennuksen, jotta sillä olisi voinut säteilyttää koko ihmiskehon ja jotta sähköenergia olisi läpäissyt jokaisen solun. Tämä oli välttämätöntä kehon luontaisten korjausmekanismien kiihdyttämiseksi.

Prioren järjestelmä eroaa kemoterapiasta ja sädehoidoista. Laite on ohjelmoitu tietylle mikrobille ominaista taajuusjakaumaa varten siten, että se vaikuttaa vain kyseisiin mikrobeihin. Koska ihmissoluilla on eri elektromagneettinen taajuus, laite ei vaikuta niihin millään tavalla. Eräs tiedemies selitti asian seuraavalla tavalla – sähköimpulssit kulkevat elimistön läpi kamman tavoin ja virtaavat kaikkien ihmissolujen lävitse aiheuttamatta yhtään rasitusta. Mikrobit taas saavat osumat aallosta ja kokevat rasitusta, joka tappaa ne.

Kemoterapia- ja sädehoidoissa ympäröivälle kudokselle aiheutuu yleensä merkittävää vahinkoa. Tämä rasittaa valtavasti immuunijärjestelmää ja maksaa, joiden täytyy kestää myrkyllisyyttä.

Rifen löytö herää uudelleen henkiin

Vuonna 1986 Barry Lynes julkaisi kirjansa The Cancer Cure That Worked. Lynes toi Rifen teknologian takaisin ihmisten tietoisuuteen, ja antoi sille mahdollisuuden tulla tunnustetuksi syövän ja muiden kroonisten sairauksien hoidossa.

Vuonna 1990 Albert Einstein College of Medicinen tutkijat Lyman ja Kaali löysivät parannuskeinon AIDS-virukseen käyttämällä samankaltaista teknologiaa kuin Rife, Tesla ja Priore.

He johtivat matalajännitteistä virtaa (50-100 mikroamppeeria) HIV-infektoituneeseen vereen koeputkissa. Viruksella on proteiinikuori, joka tuottaa käänteistranskriptaasia, entsyymiä jota tarvitaan ihmissolun kalvon läpäisyyn, ja virta estää sen tuotannon. Eli jos virus ei kykene läpäisemään solukalvoa, se ei kykene asettumaan soluun ja lisääntymään. Tämä sammuttaa sen koko järjestelmän. Ilman hoitoa isäntäsolun koneisto tuottaa viruksia kunnes solu repeää ja vapauttaa miljoonia vastasyntyneitä viruksia verenkiertoon valtaamaan uusia osia kehosta. Lisäksi, jos virus ei kykene tuottamaan käänteistranskriptaasientsyymiä, siitä tulee näkyvä ja altis immuunijärjestelmän hyökkäykselle. Mikä johtaa sen tuhoutumiseen.

Tutkijakaksikko käytti elektrodeja, jotka asetettiin HIV-potilaiden suoniin, joista sähköimpulssit pääsivät kehon sisäpuolelle. Tämä menetelmä oli kallis käyttää, ja sitä tuli käyttää kuukausittain sillä se vahingoitti verisuonia. Mutta se tehosi erittäin hyvin AIDS-virukseen.

Vuonna 1992 Lyman ja Kaali saivat patentin menetelmälleen, joka osoittautui kiistatta toimivaksi. Se kuitenkin pidettiin pimennossa yleisöltä, jälleen kerran.

Tri Bob Beck kehittää teknologiaa

Vuonna 1991 tri Bob Beck, tiedemies, tutustui Albert Einstein College of Medicinen tutkija tri Kaalin kehittämään teknologiaan ja kehitti sitä ei-invasiiviseksi. Hän kytki elektrodit ihoon kohtiin, joissa valtimot ja laskimot ovat lähimpänä ihoa, eli ranteisiin ja nilkkoihin. Hän huomasi, että ranteet olivat erityisen johtokykyisiä ja joista virta siirtyisi parhaiten verenkiertoon ja tyrmäisi patogeenit (mikrobit). Virta on suuruudeltaan vain 50-100 mikroamppeeria, eli se ei vahingoita ihoa tai aiheuta sivuvaikutuksia.

Tri Beck uskoi vakaasti, että syöpä johtuu ”järjestelmätason” epätasapainosta verenkierrossa virtaavien syöpäsolujen ja immuunijärjestelmän vahvuuden välillä. Hänen ratkaisunsa oli poistaa mikrobit verenkierrosta ja ”yliladata” immuunijärjestelmä, mikä mahdollistaa immuunijärjestelmän torjuvan syöpäsolut kuten on tarkoitettu.

Tri Bob Beck kehitti hoito-ohjelman, jossa hän kiinnitti potilaan ranteeseen tietyllä tavalla. Tämä mahdollisti mikrovirran (pieni sähkövirta) läpäisevän ihon ja siirtyvän verenkiertoon. Nämä hienovaraiset sähköimpulssit tuhosivat mikrobit ja sallivat niiden huuhtoutua pois elimistöstä normaalin puhdistusprosessin myötä. Kyseessä oli eräänlainen järjestelmätason kevätsiivous – roskien poistaminen mahdollistaa puolustusjärjestelmän toiminnan paljon korkeammalla kapasiteetilla.

Tekemällä näin hän havaitsi että verenkierron sähköistäminen tuhosi tehokkaasti patogeenit, bakteerit, virukset, sienet, syövän ja muuta. Yleisnimitys näille ”jutuille” on mikrobi. Ne ovat niin pieniä, että niiden näkemiseen tarvitaan erikoismikroskooppi. Niitä tulee kehoon monista lähteistä, kuten esimerkiksi huonosti kypsennetystä ruoasta, geenimuunnelluista elintarvikkeista, prosessoidusta ruoasta, kemikaalivanoista ja saastuneesta vedestä (myös pullovedestä).

Nämä mikrobit häiritsevät immuunijärjestelmän toimintaa ja mitokondrioiden energiantuotantoa, eli ne heikentävät kehoa yleisellä tasolla ja solutasolla. Kun ne pääsevät solun sisälle, ne alkavat tuottaa syöpäsoluja muuttamalla perimäainesta, joka alkaa luomaan kopioita syöpäsoluista.

Näin syöpäsolut muodostavat kasvaimen ja lisääntyvät nopeasti. Tämän jälkeen mikrobit siirtyvät ja hyökkäävät muiden solujen kimppuun ja muodostavat lisää yhdyskuntia. Tätä kutsutaan metastaasiksi.

Hyvänä uutisena voidaan sanoa, että mikrobeista vain pieni määrä on syöpäviruksia, joten niiden ominaistaajuuksien selvittäminen ei ole vaikeaa. Royal Rife on jo selvittänyt ne, ja tri Lynesin tutkimusten avulla tieto tuotiin jälleen esille hyödyntämistä varten. Sitten tasaisesti annettuna plasma-aaltosäteily tai matalan taajuuden aallot tuhoavat ne.

Toinen mielenkiintoinen ilmiö on se, kun syöpävirus ihmissolun sisällä tuhoutuu, ihmissolun toiminta palautuu takaisin normaaliksi.

Tämä ilmiön ymmärtämiseksi täytyy ymmärtää kuinka syöpäsolu alkaa normaalista ihmissolusta. Jokin menee pieleen, jolloin syöpävirus pääsee solun sisään. Sen jälkeen se ottaa vallan solun hallintakoneistosta. Viruksesta tulee parasiitti, joka käyttää solun ravinteita käyttämällä omaa hallintajärjestelmäänsä.

Se on kuin organismi joka elää solun sisällä ja ottaa vallan ja pakottaa solua tuottamaan rakennuspalikoita parasiittiselle osalle, joka valtaa yhä suuremman ja suuremman osan elimistöstä. Mutta kun virus hajoaa osiin, solun hallintakoneisto palautuu ja kaikki aiemmat toiminnot jatkuvat – olettaen että syöpähoito ei tuhoa ihmissoluja.

Tämä soluissa elävän syövän hävittäminen säästää elimistöä ylimääräiseltä työltä jota tarvitaan uusien solujen muodostamiseen. Tauti yksinkertaisesti poistetaan soluista ja keho palautuu ennalleen. Jos osa kudoksesta vahingoittuu palautumiskyvyttömäksi, se täytyy rakentaa uudelleen, mutta suurin osa kudoksesta kykenee jatkamaan normaalia toimintaansa.

Syöpäteollisuuden käyttämät kemoterapia, sädehoito ja leikkaukset taasen aiheuttavat niin suurta vahinkoa, että hoito itsessään on aiheuttanut monien potilaiden kuoleman. Päinvastoin kuin Rifen ja Beckin elekrolääketieteellinen menetelmä, joka tappaa tunkeutujat ja jättää kehon elinkelpoiseksi. Siis huomattavasti parempi vaihtoehto!

Tri Beck myös sisällytti ravinto-ohjeita, joka vahvistaa elimistöä, jolloin jätteet poistuvat nopeammin ja detoksifikaatioprosessi hidastuu. Liiallinen detoksifikaatio liian nopeasti voi aiheuttaa elimistönlaajuisia ongelmia. Heikko henkilö voi kärsiä vakavista jälkioireista jos prosessia ei hoideta oikein. Tästä syystä on erittäin suositeltavaa, että Rifen ja Beckin protokollaa käyttävät henkilöt palkkaavat ammattilaisen, joka osaa tarkkailla heidän terveydentilaansa ja tilan kehittymistä.

Vasta kun ymmärrät kuinka suuri merkitys ruokavaliolla on terveyteesi, sitten ymmärrät että ruokavaliota tulee muuttaa pysyvästi. Näin voit ennaltaehkäistä sairaudet tai pitää terveyttä yllä vakavan sairastumisen jälkeen.

Olen lisännyt artikkelin alla oleviin lähdeviitteisiin useita lähteitä aiheen laajempaa tutkimista varten. Rifen laitteita on saatavilla kaupoista, mutta vain kivunlievitykseen ja eläinlääketieteellisiä sovelluksia varten. Tämä johtuu siitä, että Syöpäteollisuus ei halua menettää voittoja toimivasta järjestelmästä. On kuitenkin tapoja kiertää ne ja monet lähdeviitteistä voivat olla erittäin valaisevia.

Valtamedia ja vallitseva lääketiede haluaa pimittää tiedon ihmisiltä. Ole hyvä ja jaa tietoa ystävillesi ja perheenjäsenillesi. Saatat pelastaa jonkun hengen!

 

Lähde: The Truth About Cancer

Lue myös:

Amerikassa, Aasiassa ja Itä-Euroopassa suosittu
Syöpäteollisuuden sota toimivia hoitokeinoja vastaan
Mikä aiheuttaa syöpää?

8 kommenttia

 1. Katellut aiemmin hiukan RIFE koneita, Spooky2 on ehkä ihan hyvä peli, en omista sitä enkä ole käyttänyt mutta ilmeisesti aika hyvä käsittääkseni ja maksaa murto osan mitä voi maksaa jokin monen tonnin RIFE kone.

  http://www.spooky2.com/index.html

  Se miksi ennenkaikkea jokaisessa taloudessa olisi hyvä olla RIFE kone on koska kaikilla on parasiitteja, ja parasiitit eivät ole hyvä. Yhdistämällä RIFE+yrtit parasiitittien elämä käy helvetilliseksi.

  Suomessa on outo kulttuuri parasiittien kannalta, lemmikkien omistajat madottavat lemmikkinsä kyllä aika hyvin, mutta eivät itse kuitenkaan häädä matoja, parasiitteja itsestään. Kaikilla niitä on ja niistä eroon pääseminen ei ole helppoa , tarvitaan hyvät yrtit, riittävän pitkä madotus aika, ja tarvittaessa RIFE tai zapping koneita , halvin ja helpoin on käyttää jatkuvasti Diatomaceous earth joka silpoo suolistossa olevia parasiitteja, se on hyvä myös lemmikeille.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
   1. Täältä itse olen ostanut :

    https://www.diatomretail.co.uk/collections/diatompure-human/products/diatompure-human-grade-2-5kg

    – Silpoo parasiitteja suolistossa , luonnollinen anti-parasiitti aine suolistolle

    Itse ostin 2 kilon ja se kestää pitkään, myös eläimille voi antaa esim kissoille . Huomioitavaa että ihmisille & eläimille sisäiseen käyttön sen on aina oltava ”human grade” , on olemassa myös toista laatua joka ei sovellu sisäiseen käyttöön, esim tuo linkin DE, DiatomPure on human grade eli voi huoletta käyttää.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. ”aalto läpäisee kohteen ja palaa takaisin ajassa hetkeen, jolloin sairautta ei ollut olemassa”

  Anteeksi rienaukseni, mutta mikä aalto se sellainen on joka harrastaa aikamatkustusta ja vie meidät todellisuuksineenkin mukanansa terveempään ulottuvuuteen?

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 3. Vähän ihmetyttää masiinan vaikutus kehon sisään. Valo kun ei läpäise ihmiskudosta tai no röntgen – ja gamma säteet, koska nekin ovat tavallaan valoa. Mutta muille aallonpituuksille kohde pitää paljastaa ja tämän vuoksi juuri käytetään säde -hoitoa, koska nämä hiukkaset läpäisevät ihmiskehon ja kehon avaamista ei tarvita.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
  1. Suosittelen lukemaan jotain radiotekniikasta, enkä päästämään tällaisia aivopieruja.

   Kun aallonpituus on tarpeeksi pitkä, se läpäisee lähes kaiken. Lyhyet aallonpituudet eivät.

   Lyhyet aallonpituudet ovat GigaHertsi-taajuuksia, pitkät MegaHertsi-taajuuksia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat