Ampuiko Israel itseään jalkaan?

Reilu viikko sitten uutisoitiin Brysselin juutalaismuseon ammuskelusta. Jo ennen epäillyn pidätystä ja tunnistamista sionistit yrittivät ottaa kaiken hyödyn irti murhista. Nyt paljastuneet tiedot iskun taustoista ovat kuitenkin äärimmäisen noloja sionistien kannalta.

Museon ammuskelussa kuoli muun muassa israelilainen pariskunta. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu syytti veriteosta kaikkia, jotka eivät hyväksy juutalaisvaltion rikollista politiikkaa palestiinalaisia vastaan. Vielä uhmakkaampi oli ulkoministeri Avigdor Lieberman, jonka mukaan kaikki israelilaisia tuotteita eettisistä syistä boikotoivat osallistuivat omalla tavallaan murhaan. Toki sionistit vaativat ammuskelun varjolla myös kaikkia kansallismielisiä eurooppalaisia järjestöjä kiellettäväksi. Ainoastaan Israelilla tulee heidän mukaansa olla lupa toteuttaa tiukan linjan nationalismia.

Israelin ja Yhdysvaltojen kannalta olisi ollut herkullisinta, että ampuja olisi toiminut Iranin laskuun tai kuulunut esimerkiksi Hizbollahiin. Esimerkiksi Ha’aretzin, The Jewish Pressin ja Israel National Newsin syyttävä sormi kohosi pian ammuskelun jälkeen kohti Libanonia. Iran ja Hizbollah ovat menestyksekkäästi estäneet sionistien ja länsimaiden rahoittaman vallankumousyrityksen Syyriassa; Israelin kannalta olisi ihanteellista, jos vihollinen saataisiin nyt sotkettua Euroopan maaperällä toteutettuun paljon julkisuutta saaneeseen veritekoon. Israel National News esimerkiksi väitti, että syynä iskulle oli se, että Israelin miehitysjoukot (IDF) joutui vetäytymään Hizbollahin painostuksen vuoksi pois eteläisestä Libanonista vuonna 2000. Libanonilaiset viettivät voiton vuosipäivää 25.5. eli päivä ampumisvälikohtauksen jälkeen. Vihjailullaan sionistinen media yrittää painostaa IDF-joukkoja hyökkäämään uudestaan Libanoniin. Israel on aiemminkin yrittänyt syyttää Irania ja Hizbollahia terrori-iskuista ympäri maailmaa kykenemättä tarjoamaan kuitenkaan todisteita väitteidensä tueksi. Adrian Salbuchin mukaan Israel itse on ollut joidenkin näiden iskujen takana.

Kun länsimedia toistelee israelilaisten propagandaa ”terrori-iskujen” jälkeen, unohtuu usein mainita, miksi esimerkiksi Iranilla voisi olla motiivi iskeä israelilaiskohteita vastaan. Juutalaisvaltio yrittää kaikin keinoin estää Iranin ydinvoimahankkeen onnistumisen ja on turvautunut lukuisiin raakoihin terrori-iskuihin iranilaisia ydinfyysikkoja vastaan. Ydinohjelma on tärkeä Iranin taloudellisen tulevaisuuden kannalta, sillä Israelin johtamat länsimaat ovat asettaneet Iranille rankkoja talouspakotteita. Tämä on vaikuttanut suoraan myös maan energiapolitiikkaan ja tietysti kansalaisten laskevaan elintasoon. Juutalaisvaltio on kuin sarjamurhaaja. Iranilaisia tiedemiehiä on surmattu asentamalla pommeja heidän autoihinsa, mutta Yhdysvallat ei siltikään suunnittele terrorisminvastaista operaatiota Israeliin.

Brysselissä ammuskellut "ranskalaismies".
Brysselissä ammuskellut ”ranskalaismies”.

No, kuka Brysselissä oikein ammuskeli? Suomalainen valtamedia puhuu tapansa mukaan monikulttuurista uuskieltä ja kutsuu syyllistä ”ranskalaismieheksi”. Sosiaalidemokraattien europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari taas yhdisti ammuskelijan ”äärioikeistoon” ja muun muassa kreikkalaiseen Kultainen Aamunkoitto -puolueeseen. ”Ranskalaismies” on todellisuudessa toisen polven siirtolainen ja hänen nimensä on Mehdi Nemmouche. Kuuluiko Nemmouche Hizbollahiin? Oliko hän iranilainen tai kenties syyrialainen palkkamurhaaja? Antisemitisti? Ei. Nemmouchen henkilöllisyyden paljastuminen on erittäin kiusallista Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen kannalta. Brysselin ampuja on lehtitietojen mukaan ”al-Qaidan” inspiroima wahhabisti ja hän on viettänyt yli vuoden Syyriassa taistelemassa Bashar al-Assadin hallitusta vastaan. Nemmouche kuvasi museoiskun jälkeen jopa videon, jossa hän esitteli aseitaan ja tunnusti olevansa Brysselin ampuja. Videolla näkyy myös Assadin hallitusta vastustavan ääri-islamistisen ISIL-järjestön lippu. ISIL kuuluu kapinallisjärjestöihin, joille Yhdysvallat ja Israel ovat antaneet sotilaallista ja taloudellista apua Syyrian sisällissodan aikana. Juutalaismuseon ammuskelija olikin siis sionistien aseveli. ISIL-järjestön toiminta ei rajoitu Assadin hallinnon vastustamiseen, vaan se on syyllistynyt äärettömän raakohin hyökkäyksiin siviilejä vastaan. ISIL on kiduttanut, raiskannut, silponut ja ristiinnaulinnut naisia ja lapsia, mutta sionistinen valtamedia ei lännessä ole kirjoittanut asiasta juuri mitään.

ISIL-terroristi.
ISIL-terroristi.

Lyhyesti sanottuna: Brysselin ampuja Nemmouche on Israelin ja lännen liittolainen sodassa Irania, Syyriaa, Hizbollahia ja kaikkia itsenäisiä kansoja vastaan. Israel ampui itseään jalkaan, kun osallistui Nemmouchen elättämiseen ja kouluttamiseen Syyriassa. Israel pelaa vaarallista peliä tukemalla islamistifundamentalisteja. Juuri nyt Syyriasta on palaamassa kotimaihinsa tuhansia turhautuneita ja väkivaltaisia ”nemmoucheja”. Jokainen heistä on uhkatekijä tavallisten länsimaalaisten ihmisten turvallisuudelle ja tästä voi syyttää vain ja ainoastaan poliitikkojamme, jotka eivät uskalla vastustaa USA:n ja Israelin murhaamiselle perustuvaa ulkopolitiikkaa. Surullisinta siis on, etteivät ”nemmouchet” suinkaan suuntaa sodan jälkeen Israeliin, vaan esimerkiksi Eurooppaan. Vain muutama päivä Nemmouchen pidätyksen jälkeen Ranskan poliisi pidätti lisää ääri-islamisteja, joita todennäköisesti epäillään terrorismista. Sionistit ovat moneen otteeseen myöntäneet, että he haluavat monikulttuurisuutta ei-juutalaisiin maihin ja rotupuhtautta Israeliin. Iran, Libanon, Syyria ja Eurooppa joutuvat maksamaan kalliisti ”vapaan liikkuvuuden” periaatteesta, jota juutalaiset ovat innokkaasti markkinoineet meille toisen maailmansodan jälkeen. Esimerkiksi tunnettu israelilainen rabbi Baruch Efrati on ylistänyt ääri-islamistista maahanmuuttoa Eurooppaan:

Tulisi iloita siitä, että Eurooppa on menettämässä identiteettinsä rangaistukseksi siitä, mitä he tekivät meille juutalaisille. Eurooppa menettää sielunsa toisenlaiselle kansalle ja uskonnolle. Vaikka me juutalaiset käymme suurta sotaa arabeja vastaan Israelin herruudesta, on islam silti kannaltamme parempi uskonto ei-juutalaisille kuin kristinusko.

Ikävä kyllä eurooppalaiset poliitikot ja kansalaiset eivät uskalla ottaa kantaa edes sionistien härskeimpiin, väkivaltaisimpiin ja rasistisimpiin lausuntoihin. Jatkamme ”vapaan liikkuvuuden” politiikkaa, vaikka ainut siitä hyötyvä osapuoli on eurooppalaisia vastaan kulttuurisotaa käyvä Israel.

Israel vie Eurooppaa edelleen kuin pässiä narussa, mutta Lähi-idässä juutalaisvaltio on ahtaalla. Se ei ole kyennyt kampittamaan Iranin, Syyrian ja Hizbollahin muodostamaa ”Vastarinnan akselia”. Libanonissa juhlistettiin voitonpäivää 25.5. hyvin optimistisissa tunnelmissa, vaikka Israel on tehnyt kaikkensa maan sisäpoliittisen vakauden horjuttamiseksi. Libanonin presidentti Michel Suleiman erosi tehtävästään hiljattain, mikä on luonut maahan valtatyhjiön. Israel yrittää nyt ylläpitää sekaannusta ja vastakkainasettelua kahden suuren poliittisen liittouman – syyrialaismielisen Maaliskuun 8. päivän liiton sekä syyrialaisvastaisen Maaliskuun 14. päivän liiton – välillä. Politiikan tutkija Kevin Barretin mukaan Hizbollahin käsittävä Maaliskuun 8. päivä on toistuvasti esittänyt kompromissiratkaisuja presidenttinongelman ratkaisemiseksi, mutta Maaliskuun 14. päivän rahoittajat (Saudi-Arabia, Yhdysvallat ja Israel) ovat käytännössä estäneet neuvottelut. Koko Libanonin poliittinen järjestelmä etnisine kiintiöineen on länsimaisen kolonialismin perua ja sen tarkoituksena on ylläpitää sisäisiä jännitteitä, jotta kansa ei voisi yhdistyä länttä ja sionismia vastaan. Barret muistuttaa, että Libanonin lisäksi sionistit ovat vaatineet esimerkiksi Syyrian ja Irakin pilkkomista, jotta juutalaisvaltion herruus alueella voitaisiin varmistaa.

Voitonpäivän puheessaan Hizbollahin johtaja Sayyed Hassan Nasrallah otti selvän kannan presidenttikysymykseen. Maa tarvitsee johtajan mahdollisimman pian, mutta presidentin on ajettava Libanonin etua. Maaliskuun 14. päivän presidenttiehdokas Samir Geagea on tehnyt uransa aikana tiivistä yhteistyötä Israelin kanssa, joten hänen valintansa olisi kaikkien arabikansojen edun vastaista. Nasrallahin mukaan Israelin toiminta on kuitenkin tällä hetkellä epätoivoista. Presidenttivaalien sabotoinnin lisäksi juutalaisvaltio on esimerkiksi kidnapannut puolustuskyvyttömiä libanonilaisia paimenia ja tuhonnut libanonilaisten asuntoja sekä peltoja. Tämä ei ole itsevarman vaan pelokkaan valtion toimintaa. Juutalaisvaltion koko olemus perustuu muiden kansojen loukkaamiselle ja nöyryyttämiselle.

hizbvoitonpaiv

Israelilainen tiedustelu- ja sotilasaiheisiin erikoistunut DEBKAfile-julkaisu uutisoi, että juutalaisvaltiossa Nasrallahin puhe otettiin vastaan vakavin mielin. IDF:n johtajan pitivät puhetta ”sotaisana” alkusoittona sille, että Hizbollah tulee lähitulevaisuudessa siirtämään taistelijoitaan lähemmäs Israelin rajaa. Kun Syyrian terroristiarmeijat on kukistettu, uskoo IDF Hizbollahin keskittyvän taas sionistiseen arkkiviholliseensa. Hizbollah on kyennyt suojelemaan Libanonia sionistien iskuilta myös Syyrian konfliktin ajan, mikä on syönyt israelilaisten itseluottamusta. DEBKAfilen mukaan Nasrallahin puhe erosi merkittävästi hänen yleisestä kaavastan, sillä hän puhui yksityiskohtaisesti IDF:n toiminnasta saadusta tiedustelutiedosta: tätä on pidetty jopa epävirallisena sodanjulistuksena. Nasrallah syytti sionisteja Syyrian terroristien aseistamisesta ja totesi, että Israelin rikoksia ei tulla enää katsomaan sormien läpi, vaan niihin vastataan sotilaallisesti.

Juutalaisvaltio lähti soitellen sotaan Syyriassa, mikä on kostautunut niin Lähi-idän kuin Euroopankin maaperällä. Tämä tulee varmasti myös syömään kotirintaman kannatusta kauan ennustetulle Iranin-vastaiselle sodalle niin Israelissa kuin Yhdysvalloissa. Juutalaiset järjestöt ovat lobanneet hyökkäystä Irania vastaan etenkin Amerikassa jo vuosia. Irakin, Afganistanin, Libyan ja Syyrian fiaskojen jälkeen sionistiset sotahaukat ovat kuitenkin entistä epätoivoisempia. Mikäli sota saadaan Lähi-idän, Euroopan ja Yhdysvaltojen tavallisten kansalaisten kiivaasta vastustuksesta huolimatta, on se merkki paitsi sionistien äärimmäisestä vaikutusvallasta, niin myös länsimaiden äärimmäisestä korruptiosta.

 

Arvi Pihkala

27 kommenttia

 1. Täsmälleen näin.

  Jos tekijä olisi ollut Valkoinen Ihminen niin siionistit piehtaroisivat onnessaan, kun voitaisiin taas syyllistää meitä. Kun tekijä on jihadisti niin hiljaisuus vallitsee. Media ei puhu mitään, Netanyahu on kerrankin hiljaa.

  Siionistit ovat pirullisia, pahoja ihmisiä, joiden päämäärä todellakin on koko Valkoisen Kulttuurin tuho. He elävät mieluummin huonommassa, köyhemmässä maailmassa, kunhan he vain saavat olla valtiaita.

  Johtopäätös yksinkertaisesti on: Mitä tahansa heidän osalleen on joskus osunut, he ovat sen ansainneet. Joka kerta. Maailmassa ei ole toista ihmisryhmää, joka menestyy vain juonittelemalla toisia vastaan. Siionisti ei ole onnellinen, jos hän ei näe toisten menevän alaspäin.

  Pahoja ihmisiä, siinä kaikki.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Israel sai hyötyä museomurhasta, vaikka tekijä olikin jihadisti. On mahdollista, että jihadistin pani ampumaan Mossad.

  Kadun ihminen tai vaikkapa joku herätyskristitty ei tajua, että Länsi on jihadistien takana. Vaikka asia olisi kuinka päivänselvä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Persut eivät myöskään jo aattensa mukaisesti saa tajuta. He ovat sionisteja ja ovat suorastaan ekstaasissa, kun äärimusu on syyllinen. Persut ovat koko ajan jauhaneet jihadisteja vatsaan ja heille kaikki muslimit ovat jihadisteja ja siis lähes uusnatseja. Kyllä. Persujen ykkösvihollinen on uusnatsismi. Isku oli selvästi edullinen sionisteille eikä mikään omaan jalkaan ammus. Tietenkin ensin otettiin kaikki irti ja vaadittiin kaikkia nationalisteja vankilaan. Mutta islamin uhkahan on Israelin kestoteema propagandassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. NAURETTAVAA! tuo juutalaisten jatkuva syylistäminen tässäkin oli ihan selvä että ampuja oli itse syyrialainen jihad terroristi.

  Joka hyökkäsi uskonnollisista syistä taas kerran noi on arki päivää noissa muslimi maissa mikä ihmeen tapa teillä on syyttää juutalaisia joka asiassa kun valkoiset/mustat ym kaikki muutkin kykenevät aivan samaan.

  sillä tuskin on merkitystä onko tekijä siionisti tai ei kuten vanha viisas sanonta jokasessa rodussa/kansalaisuudessa on hyviä sekä pahoja joukossa itse uskon jopa että näillä pahoillakin ihmisillä on mahdollisuus muuttua paremmaksi henkilöksi se ei ainakaan ole kiveen kirjoitettu että näin ei olisi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Itse sen juuri sanoit mutta eikö se ole vain hyvä asia että turvallisuuteen painostetaan sekä vihapuheita valvotaan? Juutalaisethan ovat kuitenkin vähemmistönä euroopassa. Joten sehän on ymmärettävää että vähemmistöt pitää ottaa huomioon myös eikö se yleisesti kuulu Länsimaalaiseen demokratiaan suojella heikompia?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Juutalaiset rakastavat Sinua, olet jo heidän orjansa.

     ”On hyvä, että ihmiset eivät saa sanoa, mitä tunteet kertovat”. Ymmärrätkö itsekään, kuinka syvällä olet jo epäinhimillisyydessä?

     Tätähän juutalaiset nimenomaan haluavat.

     Että me pelkäämme puhua niin kuin me tunnemme. Että me emme uskalla sanoa ajatuksiamme ääneen. Että me alamme ilmiantajiksi.

     Kukaan ei edes sano, MIKÄ on vihapuhetta. Tällä tavalla ihminen alkaa pelkäämään, kun oikeastaan KAIKKI on vihapuhetta, jos se ei satu miellyttämään juutalaisia.

     Minä sanon nyt tässä suoraan. Minä VIHAAN tuollaista. Se tuli tunteella.

     Jos juutalaiset haluavat minulta ymmärrystä niin heidän pitää alkaa elämään niin kuin he saarnaavat. Ei enempää eikä vähempää.

     Annan muutaman esimerkin:

     Heidän pitää myöntää kiistaton johtava osuutensa bolshevistiseen vallankumoukseen. Heidän on pyydettävä anteeksi sitä rikosta, minkä tämä vallankumous teki Venäjän kristityille.

     Heidän pitää käsitellä Ariel Sharonin sotarikokset ja muut ihmiskuntaa vastaan tehdyt rikokset Israelissa – ennen ja nyt tehdyt rikokset.

     Heidän on korvattava palestiinalaisille kymmeniä ellei satoja miljardeja siitä, että he ryöstivät palestiinalaisten maat ja tappoivat ja alistivat palestiinalaisia samalla.

     Sanalla sanoen: Heidän on elettävä niin kuin he vaativat meiltä.

     Tästä en tingi tuumaakaan. En tuumaakaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. AJ! teidän nationalististen Feodalististen säätöjen mukaan kun pitäisi elää niinkuin toisen maailmansodan aikaisessa euroopassa

      (saksassa-italiassa) 😀 jos kerran juutalaisten vallanaikana tasa-arvo sananvapaus ym muita vapauksia on parannettu mitä ei tuolloin ollut edes aikomusta niin miksi vaihtaa huonompaan kun parempaakin on tarjolla 😀 😀

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Miksi juutalaiset eivät maksa itse suojelustaan? Miksi heitä pitäisi erityisesti suojella? Siksikö, että he maalailevat hakaristejä synagoogiinsa tämän tästä ja sillin tällöin narahtavat tästä? Leijonanosa tai suuret osaqt kaikista budjeteista tuppaavat menevän juutalaisjärjestöille tässäkin. Miksi vain juutalaisia pitäisi suojella ja vielä valtion varoin? Mikä heitä muka uhkaa erityisesti muihin verrattuna?

  Viha on umpisurkea juutalaistermim vaikka lähinnä uskonnollistyylinen idologinen viha liittyy nimenomaan Talmudin vihaan muita kohtaan eikä juuri muuhun. Jos ei pidä juutalaisjärjestöjen ym. hankkeista ja ilmoittaa nämä, niin kyseessä on vain varoittaminen tai totuuden paljastaminen hämärähommista.

  Länsimainen demokratia on ollut juutalaishuijaus alusta loppuun. Juutalaisilla on ollut kaikki valta koko ajan. Siksi he pystyvät saamaan läpi vaikka minkä hankkeen ja voivat esim. lakkauttaa sannavapauden tekaistun falseflag-iskun avulla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Sananvapaus parantunut juutalaisten aikana?

  Salli minun nauraa. Juutalaiset eivät tunne käsitettä sananvapaus. Heti, kun he saivat bolshevistisen vallankumouksen ja ihmisten vainoamisen kasvu-uralle niin jopas alkoi mielipidevaino.

  Sama on kaiku askelten nyt. Juutalaisyhteisöhän vihaa sananvapautta. Kuka koko ajan pyrkii säätämään ”vihapuhelakeja”? Juutalaiset.

  Minä VIHAAN tällaista. Tunteella.

  Mikä kiima teikäläisillä on kieltää ihmisiä puhumasta? Mikä siinä on niin pelottavaa? Haluaisin esimerkkejä ja täsmennyksiä. Erityisesti minua kiinnostaa ”vihapuheen” määritelmä?

  Näyttää nimittäin siltä, että tässä asiassa syyttäjä ja tuomari on sama: siionisti. Tätä siionisti rakastaa. Hän syyttää ja vain hän tuomitsee. Näin toimi NKVD, joka oli juutalaisten hallussa. Tulokset nähtiin: Kokonainen kulttuuri hävitettiin. Tämä oli se Oikea Holokausti.

  Tuohon Oikeaan Holokaustiin verrattuna siionistien kitisemä oli lasten leikkiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. bolshevistisen vallankumouksen? sehän oli enimmäkseen ateistinen liike vaikka itse ateistina sanonkin juutalaisilla ei ole sen enempää tekemistä koko asian kanssa

  mitä holokaustiin tulee niin kiellät sen todennäköisesti holokaustihan on täysin todistettu ei pitäisi rautalangasta joutua vääntämään natsithan itse dokumentoivat useammat murhat

  ym raakuudet ja pelkät leirien kaasukammiot ovat jo riittävä todiste sekä myös selviytyneiden uhrien kertomukset luulisi tossa olevan jo ihan tarpeeksi todistusaineistoa

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä, se todellakin oli ateistinen liike siinä mielessä, että se tappoi kristinuskon Venäjältä. Ja se oli juutalaisten ideoima (mm. Marx, Engels, Trotski), sillä oli juutalainen sydän ja sen pääpyövelit (mm. Yagoda) olivat juutalaisia. Jos se olisi johtanut hyvinvointiin niin juutalaiset olisivat ottaneet kaiken kunnian siitä.

   Mutta kun sen tavoite oli kristityn aatelin ja omistavan luokan tuho niin seurauksena oli simsalabim!, että nyt koko Venäjän kansallisomaisuus on harvalukuisen juutalaiseliitin käsissä. Oikeastaan käytännöllisesti katsoen kaikki Venjän röyhkeästi ryöstäneet oligarkit ovakin juutalaisia.

   Minulle on olemassa vain yksi Oikea Holokausti ja se on tämä juutalaisten ideoima ja johtama bolshevistinen vallankumous. Siinä tuhottiin kokonainen kulttuuri.

   Tämä toinen ”holokausti” oli siitä merkillinen, että siinä ”tuhottu” porukka on nyt maailman rikkain porukka ja elinvoimaisempi kuin koskaan.

   Miksi uskoisin tämän rikkaan porukan kitinöitä, kun näen heidän voivan hyvin ja näen, minkä he tuhosivat.

   Joskus, oikeastaan useimmiten, asiat ovat miltä ne näyttävät ja minä näen, että kitisevä porukka voi paksusti ja minä näen, että Venäjän kristityt tapettiin. Siinä kaikki.

   Ja en koskaan anna tätä anteeksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Tällaisia dokumentteja ei ole. Ei ole myöskään mitään kaasukammioita. Ei mitään raakuuksia. Kyseessä on röyhkeä juutalainen valhe, johon nyt siis pakotetaan koko ihmiskuntaa. Kyseessä on ihmiskunnan loppu mm. tällä tavalla törkeästi ja hirvittävällä tavalla orjuutettuna.

  Ei ollut minkäänlaista juutalaisten holokaustia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Oikeesti älä viitti toi on niin läpinäkyvää koitat vain saada huomioo ton tyylin tasosta jo näkee jos uskoisit edes oikeesti noita väitteäitäsi et kirjoittaisi kuin joku sadunkertoja se on helppo internetissä sanoa mitä huvittaa mutta todellisuudessa tiedät ihan hyvin että holokausti on niin totta kuin mahdollista tuskin edes netin ulkopuolella jaksat tommosta mustaa huumoria heittää se on muutenkin niin mautonta kun kyseessä on kuitenkin ihmishenget.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Bolshevikkivallankumouksen ohella olitte vastuussa saksalaisten kansanmurhasta sodan jälkeen. Se on salattu ja vain olemattomilla juutalaisureilla on merkitystä. Totta kai puhun valheistanne ja erityisesti naurettavasta holokaustivalheestanne. Sadunkertojia olette te talmudistit ja häntyrinne kommunistit.

   Tietenkin nettitaistelijana ja mutenkin tiedät holohoaxin olevan uskomattoman typerä valhe eikä esim. yhtään kaasukammiota ole löydetty koskaan. Sen sijaan on yritetty esittää ruumishuonetta ja vaatedesinfiointihuonetta kaasukammiona. Jopa suihkuhuoneita ja vaatteiden kuivaushuoneita.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juuri näin.

    Talmudistit näkevät mikroskooppisen rikan valkoisten silmissä, mutta hevosen kokoinen oma synti ei näy, ei vaikka kuinka nyhräisi. Ei, ei koskaan ole vielä pahaa talmudistia syntynytkään.

    Psykopaatteja ja narsisteja kaikki tyynni.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Pieni korjaus: kyllä kaasukammioita oli – syöpäläisten tappamiseen vaatteista! (Vaikka kyllähän kasaarijuutalaisen sionisti Rotschildin pankkigangsteri-koplan hallitsema velkaponzi-rahajärjestelmä koronkiskomisineen oli ja on varsinainen kansakuntia riivaava verenimijä-syöpäläinen, ennekaikkea läntisissä maissa – kunpa joku kaasuttaisi SEN ylläpitäjät kuoliaiksi).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Kaikki ääriaatteet on pahasta ”etulyöntiasemasta” puheen ollen sen takia niistä juuri haluttiin eroon koska ne aiheuttivat enemmän harmia kuin hyötyä

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minusta siionismi on juuri kuvaamasi ääriaate, josta on vain harmia. Toivottavasti sille käy niin kuin kävi bolshevikkivallankumoukselle…

   Toisaalta, jos siionismia suvaitaan niin ei siinä mitään, mutta turha sitten kitistä, jos muillakin etnisillä ryhmillä ja kansallisuuksilla on samoja tavoitteita.

   Muuten, juutalaiset ovat jo kohta sata vuotta vaatineet loputtomia korvauksia ”kärsimyksistään”. Koska palestiinalaiset saavat korvauksia juutalaisilta? Juutalaisjärjestöt ovat USA:ssa kärjessä vaatimassa korvauksia mustille vielä 150 vuotta orjuuden lakkautamisen jälkeenkin.

   Tämä on hyvä, sillä näin he petaavat itsensä maksumiehiksi, kun heidän ylivaltansa romahtaa. 🙂 Siinä vasta tilanne: goldsteinit korvaamassa jotakin jollekin. Se olisi kerrankin jotakin uutta auringon alla. 🙂

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Valehtelevat ja teeskentelevät vain. Edustavat absoluuttista Pahaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Loistavaa retoriikkaa juutalaisista ja vastarinnasta The Occidental Observer-sivuilla.

  Lukekaa hykerryttävä artikkeli ”How Dieudo met Jean-Marie: Or The Power of Goy-Hatred”. Siltä pesee positiivista näkemystä siitä, kuinka siionistit lakaistaan oikeaan paikkaan. 🙂

  Muutama makupala:

  ”Antisemiitiksi kutsuttiin ennen miestä, joka vihasi juutalaisia. Nykyään antisemiitti tarkoittaa miestä, jota juutalaiset vihaavat.” Voiko tuon paremmin sanoa? 🙂

  Ja lisää herkkua:

  ”if the niggers and the rednecks ever joined forces, they’d be unstoppable”. Hyvin, hyvin vapaasti käännettynä: ”jos neekerit ja punaniskat joskus yhdistäisivät voimansa, heitä ei pysäyttäisi kukaan”. Hear, hear!

  Ja ei se tähän lopu, rakkaat ystävät:

  ”Loppujen lopuksi, me kaikki ei-juutalaiset kärsimme juutalaisten rasismista. Me olemme tavallaan kaikki palestiinalaisia. Liittoutumia on rakennettu horjuvammallekin pohjalle.” Kuulkaa, kuulkaa, kuinka maa tärisee siionistin jalkojen alla…

  Onkin jo aika koota voimat, järjestäytyä ja lopettaa keskinäinen riitely. Maailmassa on riittävästi meitä, mustia ja muslimeja, jotta tämä harvainvalta voidaan panna paikkaansa. 🙂

  Kaikki maailman goyimit, yhtykää!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Vielä pakko lisätä.

  Siionistieliitti on Uuden Maailmanjärjestyksen takana (NWO).

  Kun siis taistelu on globaalinen niin herätetään Globaali Peikko: Global Anti-Semitism.

  Eli uusi bolshevistinen vallankumous, jossa juutalaisten oppien mukaisesti otetaan niiltä, kenellä on. Ja mehän tiedämme, kenellä globaalisti on. 🙂 Sweet justice. Omaa lääkettä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat