Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia

Hillary Clinton valmistautuu Yhdysvaltojen 2016 presidentinvaaleihin. Vaaleissa ei ole luvassa yllätyksiä, sillä sekä ehdokkaat että vaalirahoittajat edustavat kaikille vastenmielisen tutuksi tullutta eliittiä.

Yhdysvalloissa kukaan ei voi tulla uskottavaksi presidenttiehdokkaaksi, ellei hän saa apua miljardöörirahoittajilta. Viime vuosina rahoittajien rooli on vain paisunut. Breitbart-julkaisun mukaan käytännössä kaikki Hillary Clintonin suuret vaalirahoittajat ovat tunnettuja juutalaisia sionisteja.

Breitbartin listalla ovat esimerkiksi ”holokaustista” valheellisia elokuvia ohjannut Steven Spielberg, väkivaltaisia maahanmuuttajia rahoittanut talousrikollinen George Soros, Israel-fanaatikko ja mediamoguli Haim Saban sekä Hollywood-kulttuurimarxisti Jeffrey Katzenberg.

Listalla on myös juutalainen mediamoguli J. J. Abrams ja juutalainen suursijoittaja Donald Sussman. Ainoat ei-juutalaiset nimet ovat Abramsin irlantilaistaustainen vaimo Katie McGrath sekä musta aktivisti Barbara Lee.

obamakipaMyös Jewish Telegraphic Agency uutisoi etnisesti harvinaisen yhdenmukaisesta rahoittajajoukosta. JTA:n mukaan tärkeimpien rahoittajien joukkoon kuuluu myös juutalainen Herbert Sandler. Vaikka juutalaiset muodostavat vain noin 2 % Amerikan väestöstä, takaa vaalirahakäytäntö heille käytännössä rajattoman poliittisen vallan.

JTA:n mukaan Clinton on luvannut juutalaisille rahoittajilleen, että hän tulee palvelemaan rikollisvaltio Israelia jopa Barack Obamaakin alistuvammin.

Obama kuuluu Clintonin tavoin demokraatteihin. Jewish Political News & Updates –julkaisu uutisoi kesäkuussa, että kunnianosoituksena rahoittajilleen Obama totesi avustajalleen olevansa ”juutalaista eniten muistuttava presidentti Yhdysvaltojen historiassa”.

Yhdysvallat lahjoittaa juutalaisvaltio Israelille 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa joka päivä.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat jätti jotain kertomatta USA:n vaalirahoittajista

4 kommenttia

  1. Täysin persaukinen valtio, antaa 8 miljoonaa dollaria päivittäin juutalaisille, ketkä eivät ole nähneet hädänpäivääkään ! Se on 2920 miljoonaa dollaria vuosittain, pelkästään jenkeistä. Mikä on juutalaisten yhden päivän rahasaldo kaikista valtioista yhteensä?

    Meidän kuuluisi tietää, että kun antaa juutalaiselle 5 euroa, hän ostaa sillä 3,5€ puukon, ja lyö sillä sinua selkään! Ja juutalainen tekeytyy vielä tilanteessa uhriksi, ja kynyttää loputkin rahasi itselleen.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
  2. Kaikki maailman rahat ovat juutalaisten Hitlerkin lainasi juutalaisilta rahaa sotaansa ja juutalaisten kaasuttamiseen. Jos syöt valion jäätelöä, aamuisin muroja, viet tyttösi mäkkiin, ostat ulkomaista pullovettä, puet vaatteita päällesi, ostat timantin, bensaa autoosi, tai keksippä jotain mikä ei ole juutalaisten jollain tavoin, jopa omavaraisesti elävätkin joutuvat ostamaan työkaluja ja aina on juutalainen rahastamassa. Näin on ollut viimeiset 200 vuotta ja kaikki maailman pankit ovat juutalaisten rahaa. Suomalaisten työttömyyskorvauksetkin lainataan juutalaisilta pankeilta. Vaikka juutalaisia vihataan jokaisella on jotain juutalaisten kanssa tekemistä. Maailmamme vaan sattuu olemaan juutalaisten hallussa kaikki raha jota käytät on juutalaisten , mitään valuttaa ei enää ole sidottu esim. kultakantaan raha pyörittää maailmaa raha sanan sijaan voisi käyttää juutalainen pyörittää maailmaa. eroon ei pääse, jopa uusnatsien käyttämät pilottipuserot jotka olivat 90 luvulla suosittuja valmistettiin juutalaisten myymistä materiaaleista, niin uskomatonta kuin se onkin juutalaiset ovat tavalla tai toisella meidän jokaisen arjessa mukana päivittäin. Juutalaisia varmaan huvittaa kun heidän kankaistaan tehdään hakaristilippuja ja skinhedien vaatteita, toiset kylvää vihaa, toiset rikastuu. Jopa nämä tietokokeet joilla viestimme ovat juutalaisten rahoittamissa tehtaissa tehtyjä ja kaikki globaalit yritykset kuuluvat juutalaisille, jos juot coca-colaa tai syöt pingviini jäätelön ym. annat rahasi juutalaisille.

    Plusääni(4)Miinusääni(18)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat