Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa

Euroopan RCE-rabbikeskuksen johtaja rabbi Menachem Margolin on ottanut yhteyttä kaikkien EU-maiden hallituksiin. Margolinin mukaan juutalaisille on myönnettävä erityisoikeus kantaa ampuma-aseita kaikkialla Euroopassa.

RCE:n lisäksi Margolin kuuluu European Jewish Associationin johtoon. Lobbausryhmien mukaan Euroopan aselakeja on ”välittömästi” muutettava niin, että juutalaiset yksityishenkilöt saavat haltuunsa ampuma-aseita, joilla taistella tehokkaasti ”terrorismia” vastaan. Newsweekin haastatteleman Margolinin mukaan ”mahdollisimman monen” juutalaisen tulisi saada erityisluvalla aseita.

Juutalaisryhmät vetoavat kannanotossaan tietysti Pariisin ampumavälikohtauksiin. Heti Charlie Hebdo –iskun jälkeen monet alkoivat epäillä, että sionistit tulevat käyttämään joukkomurhaa hyväkseen Euroopan lainsäädännön muuttamiseksi. Näin on myös käynyt. Esimerkiksi Ranskassa ollaan kehittämässä uutta ”terrorisminvastaista” lainsäädäntöä. Kuin alkusoittona tälle ranskalaiskamerunilainen koomikko Dieudonné vangittiin ”terrorismista” siksi, että hän oli kirjoittanut nettisivuilleen juutalaisia ärsyttäneen satiirisen päivityksen. Sananvapauden rajoittamisen ja tietourkinnan yleistymisen lisäksi Charlie Hebdo on johtanut siihen, että eurooppalaisten veronmaksajien rahoja suunnataan nyt erilaisiin juutalaiskohteisiin. Sen sijaan, että puolustusvoimat suojelisivat haavoittuvaisimpia eurooppalaisia siviilikohteita ”terroristeilta”, on ne määrätty palvelemaan vain juutalaisia.

Menachem Margolin.
Menachem Margolin.

Margolinin mukaan on vain loogista, että terrorisminvastaiset veroresurssit ohjataan ennen kaikkea Euroopan juutalaisille. Hänen mukaansa nyt on ”lopetettava puhuminen ja siirryttävä tekoihin”. ”Antisemitismi, rasismi ja suvaitsemattomuus uhkaavat jälleen Eurooppaa ja eurooppalaisia arvoja,” juutalaisjohtaja sanoo. Jostain syystä ”antisemitismi” erotetaan litaniassa aina ”rasismista”, sillä ilmeisesti juutalaiset ovat tässäkin suhteessa erityisasemassa kaikkiin muihin vähemmistöihin nähden. Erityisaseman lunastamiseen riittänee se, että omistaa joukon maailman suurimpia pankkeja ja tiedotusvälineitä. Vastaavia lakiesityksiä ei tiettävästi ole tehty minkään muun vähemmistön hyväksi Euroopassa.

Margolin toteaa, että ampuma-aseet toisivat juutalaisille mielenrauhaa, joka heiltä tällä hetkellä Euroopassa puuttuu: ”Meitä uhataan päivittäin. Emme uskalla käydä synagogassa tai juutalaisissa kouluissa.” Margolin vaatii myös, että EU-valtioiden budjeteista on käytettävä huomattavasti nykyistä suurempi osa juutalaiskohteiden ympärivuorokautiseen suojeluun. Hänen mukaansa juutalaisten ei tule jättää Eurooppaa ”terrorismin” vuoksi; Israeliin palaamisen sijaan juutalaisten on käytettävä aseellista voimaa turvatakseen asemansa Euroopassa. Hän kertoi myös, että juutalaisia suosiva aselakiesitys on saanut erittäin positiivisen vastaanoton monissa eri juutalaisyhteisöissä.

Kuvia Israelista. Juutalaisille vaaditaan sekä Lähi-idässä että lännessä erityisoikeuksia kantaa aseita kaikkialla.
Kuvia Israelista. Juutalaisille vaaditaan sekä Lähi-idässä että lännessä erityisoikeuksia kantaa aseita kaikkialla.

juutalaisetaseetjuutalaisetaseet2

Euroopan juutalaisjärjestöjen vaatima malli on käytännössä jo voimassa miehitetyssä Palestiinassa. Viime marraskuussa Israelin sisäisen turvallisuuden ministeri Yitzhak Aharonovitch höllensi maan aselakeja merkittävästi. Päätöksellä on merkittäviä vaikutuksia etenkin Itä-Jerusalemin ja Länsirannan miehitetyillä alueilla. Tämän seurauksena kymmenettuhannet aiemmin sopimattomiksi luokitellut juutalaiset saavat nyt hakea ampuma-aselupia. Hallitus perusteli lakiuudistusta samalla tavalla kuin Margolinin johtamat Euroopan juutalaiset omaansa: aseiden tarkoituksena on saada ”juutalaiset tuntemaan olonsa turvalliseksi”.

Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan Aharonovitch on kiihottanut rasistisilla lausunnoillaan Israelin poliisia tappamaan rikoksista epäiltyjä palestiinalaisia pidättämisen sijaan. Nyt järjestöt pelkäävät, että uudet aselait tulevat lisäämään palestiinalaisvastaista sortoa ja väkivaltaa (1, 2, 3, 4) siirtokunta-alueilla. Asemyynti kymmenkertaistui loppuvuodesta, mutta palestiinalaiset ovat edelleen puolustuskyvyttömiä. Vain juutalaisilla on oikeus omistaa väkivallan välineitä. Fatah-johtaja Tawfiq Tirawin mukaan uusi aselaki voi johtaa ”ennennäkemättömään väkivallan aaltoon” palestiinalaissiviileitä vastaan.

Hilltop Youth.
Hilltop Youth.

Laki kieltää ei-juutalaisia omistamasta aseista miehitetyillä alueilla. Tämä siitäkin huolimatta, että armeijakoulutuksen saaneet juutalaiset siirtokunta-asukkaat hallitsevat kuuttakymmentä prosenttia miehitetystä Länsirannasta ja asuvat sotilaallisissa siirtokunnissa, jotka ovat kansainvälisen lain mukaan rikollisia. Israel on painostanut palestiinalaishallintoa puuttumaan herkästi laittomaan asekauppaan ei-juutalaisten keskuudessa. Juutalaisradikaalit ovat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen ja tehneet aseellisia iskuja moskeijoita ja arabisiviileitä vastaan. Esimerkiksi Hilltop Youth –juutalaisterroristit pyrkivät aktiivisesti laajentamaan siirtokunta-alueita tekemällä väkivaltaisia iskuja aseettomia palestiinalaisia ja esimerkiksi palestiinalaiskouluja vastaan. Terroristit saavat tukea muun muassa Israelin ”puolustusvoimilta”, johtavilta israelilaispoliitikoilta sekä juutalaiselta lehdistöltä

Juutalaisten vaatimat erivapaudet niin Euroopassa kuin miehitetyssä Palestiinassa ovat esimerkkejä juutalaisista etuoikeuksista. Juutalaiset ovat lännen rikkain ja vaikutusvaltaisin vähemmistö, mutta he vaativat silti länsimaalaisten veronmaksajien tukea ja esimerkiksi lainsäädäntöä, jolla heihin kohdistuva kritiikki kielletään kokonaan. Israelissa sionistit ovat säätäneet lakeja, jotka takaavat aseet laittomissa siirtokunnissa eläville juutalaisille, mutta kieltävät ne jopa kaikista nuhteettomimmilta palestiinalaisilta. RCE ja European Jewish Association vaativat aseita ”mahdollisimman monelle Euroopan juutalaiselle”, vaikka länsimaiset juutalaisjärjestöt ovat perinteisesti lobanneet erittäin ankarien aselakien puolesta.

George Soros.
George Soros.

Juutalaisomisteinen valtamedia ei mielellään puhu juutalaisten suhteettoman suuresta edustuksesta aseiden yksityisomistuksen vastaisessa liikkeessä. Esimerkiksi juutalaisdiplomaatti Elliott Abrams on kuitenkin myöntänyt, että juutalaiset ovat äärimmäisen epäluuloisia länsimaalaista kantaväestöä kohtaan ja elävät jatkuvassa (vainoharhaisessa) väkivallanpelossa. Tästä syystä kantaväestön ”antisemitististä” ja ”väkivaltaista” potentiaalia vastaan taistellaan lobbaamalla rajatonta maahanmuuttoa, poliisin laajoja urkintaoikeuksia sekä aseet siviileiltä kieltävää lainsäädäntöä.

Aihe on erityisen kiusallinen nyt, kun on selvinnyt, että juutalaismiljardööri George Soros rahoitti Yhdysvaltojen mustien väkivaltaiset Ferguson-protestit, joiden vuoksi monet valkoiset päättivät hankkia aseen kotiensa, perheidensä ja yritystensä suojelemiseksi. Entistä törkeämmäksi asian tekee se, että Soros on sijoittanut miljoonia dollareita painostusjärjestöihin, jotka vaativat aselakien kiristämistä. Juutalaismiljardööri on usuttanut siis väkivaltaiset roistojoukot kaduille ja vaatii samalla, että lainkuuliaisilta ei-juutalaisilta kansalaisilta riistettäisiin viimeisetkin itsepuolustuksen edellytykset.

Mustat riehumassa Fergusonissa.
Mustat riehumassa Fergusonissa.

Etenkin Yhdysvalloissa aihe on juutalaisten julkisuuskuvan kannalta ongelmallinen. Koska asekysymys herättää suuria tunteita kantaväestössä, juutalaisjärjestöt levittävät jatkuvasti propagandaa, jossa vastuu asekiistoista sysätään valkoisten ”natsien”, ”fasistien” ja ”rasistien” harteille. William Pierce kuvailee ilmiötä artikkelissaan ”Aselait Saksassa 1928–1945”:

JPFO:n [juutalainen aselobbausjärjestö. Toim. huom.] motiivit ovat selvät. Monet ei-juutalaiset aseharrastajat tietävät hyvin, että aggressiivisimpia asekontrollin kannattajia Yhdysvalloissa ovat juutalaiset. Juutalaisvastaisuus on ollut kovassa kasvussa aseharrastajien keskuudessa. Aseharrastajat tietävät, että juutalaiset omistavat valtamedian, jonka kanta aseisiin on lähes yksiselitteisen negatiivinen. Aseiden omistajat tietävät myös usein, että kongressissakin äänekkäimmät aseoikeuksia vastustavat lainsäätäjät ovat juutalaisia.

JPFO:n on tehtävä kovaa pr-työtä, jotta juutalaisvastaisuus aseharrastajien joukossa ei kasvaisi entisestään. Juutalaiset ’aseaktivistit’ tahtovat siirtää huomion todellisista syyllisistä – median ja politiikan juutalaisesta eliitistä – ja kohdistaa aseharrastajien vihan juutalaisten suurimpiin vihollisiin, kansallissosialisteihin. Vaikka harhautusstrategia ei toimisikaan täydellisesti, se hämmentää ihmisiä ja tekee aseharrastajista vaarattomia juutalaisten näkökulmasta.

Pierce näki, että länsimaisten hallitusten sota kansalaisten yksityisyyden suojaa ja aseiden omistusoikeutta vastaan tulisi johtamaan valkoisten ihmisten kannalta katastrofiin. Hän kirjoitti aiheesta jopa Best seller –jännityskirja The Turner Diariesin. Kirjassa Yhdysvaltojen hallitus säätää ”Cohen-lain”, joka kieltää siviileiltä aseiden omistusoikeuden. Samalla hallitus kiristää poliittisia sananvapauslakeja ja iskee mielivaltaisesti kaikkia valkoisia kansalaisia vastaan, jotka puolustavat itseään laittomilla aseilla varustautuneilta maahanmuuttajajengeiltä. Uutiset Sorosista, Fergusonista, Pariisista ja Euroopan juutalaisjärjestöjen lakiuudistusvaatimuksista kuulostavat The Turner Diariesin lukeneiden korviin pelottavan tutuilta.

 

E. S.

25 kommenttia

 1. Poliitikot ovat vihollisiamme näiden juutalaisten lailla. He rakentavat Euroopasta miehitettyä Palestiinaa, jossa juutalaiset tekevät mitä haluavat. Ehkäpä pahempaakin paikkaa. Suutelemme pian tomua heidän jaloissaan, mikäli yleensä ehkä haluamme olla elossa.

  Miksi kukaan ei panee vastaan? Miksi annamme tuhota lapsiltamme tulevauuden? Olemmeko lampaita vai paskaa? Olisiko islam todellinen vaihtoehto? Tai uusi kristillisyys hitleriläisittäin?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Juutalasisilla on tutkitusti paljon mielenterveydellisiä oireita olisi parasta että juutalaisilta sekä muslimeilta kerätään kaikki aseet pois.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. Todella kummallinen erivapausvaatimus juutalaisilta jälleen. Ei riittänyt että tappoivat Jeesuksen, tällä ryhmällä on tilillä paljon ihmisoikeusrikoksia ympäri maapallon Palestiinasta lähtien. Jos ei ole muille tehnyt pahaa tai muuten petkuttanut ei myöskään tarvitse itse peljätä ja asetta kantaa mukana turvanaan. Eihän yleensä siviileistä muut kanna asetta mukanaan kuin ammattirikolliset tai muuten vainoharhaiset, niin yksinkertaista se vain on. Menkööt arabit ja juutalaiset selvittämään välinsä sinne lähi-itään tai vaikka ameriikan ihmemaahann joka on oikea tekopyhyyden tyyssija. Olen 100% varma, ei kestä kauan kun euroopassa huomataan että mielipuolena pidetty Hitler oli aikaansa edellä.

  (Toimitus on muokannut viestiä. Muistetaan, että pidetään sanamuodot laillisina, kiitos!)

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. 1 Mutta kuin aamu tuli, pitivät kaikki pappein päämiehet ja kansan vanhimmat neuvoa Jesusta vastaan, häntä kuolettaaksensa,

    2 Ja sitoivat hänen, menivät pois ja ylönantoivat hänen maaherralle Pontius Pilatukselle.

    3 Kuin Juudas, joka hänen petti, näki hänen kuolemaan tuomituksi, katui hän, ja toi jälleen ne kolmekymmentä hopiapenninkiä pappein päämiehille ja vanhimmille,

    4 Sanoen: minä pahasti tein, että minä petin viattoman veren. Mutta he sanoivat: mitä meidän siihen tulee? katso itsiäs.

    5 Ja hän heitti hopiapenningit templiin, läksi sieltä, meni pois ja hirtti itsensä.

    6 Mutta pappein päämiehet ottivat hopiapenningit ja sanoivat: ei näitä sovi panna uhriarkkuun; sillä se on veren hinta.

    7 Niin he pitivät neuvoa, ja ostivat niillä savenvalajan pellon, vierasten hautaamiseksi.

    8 Sentähden se pelto on kutsuttu tähän päivään asti veripelloksi.

    9 Silloin täytettiin se mikä sanottu oli Jeremias prophetalta, joka sanoo: ja he ottivat kolmekymmentä hopiapenninkiä, sen arvatun hinnan, jonka he arvasivat Israelin lapsilta,

    10 Ja antoivat ne savenvalajan pellosta, niinkuin Herra on minun käskenyt.

    11 Mutta Jesus seisoi maaherran edessä. Niin maaherra kysyi häneltä, sanoen: oletkos sinä Juudalaisten kuningas? Jesus sanoi hänelle: sinäpä sen sanot.

    12 Ja kuin hänen päällensä kannettiin pappein päämiehiltä ja vanhimmilta, ei hän mitään vastannut.

    13 Silloin sanoi Pilatus hänelle: etkös kuule, kuinka paljon he sinua vastaan todistavat?

    14 Ja ei hän vastannut häntä yhtäkään sanaa, niin että maaherra suuresti ihmetteli.

    15 Mutta juhlana oli maaherra tottunut päästämään kansalle jonkun vangin irralle, jonka he tahtoivat.

    16 Niin oli heillä silloin yksi kuuluisa vanki sidottuna, joka kutsuttiin Barabbas.

    17 Kuin he siis koossa olivat, sanoi Pilatus heille: kumman te tahdotte, että minä päästän teille? Barabbaan, taikka Jesuksen, joka kutsutaan Kristus?

    18 Sillä hän tiesi, että he hänen kateuden tähden olivat antaneet ylön.

    19 Mutta kuin hän tuomio-istuimelle istui, lähetti hänen emäntänsä hänen tykönsä, sanoen: älä sinä mitään tee sille vanhurskaalle; sillä minä olen paljon kärsinyt tänäpänä unessani hänen tähtensä.

    20 Mutta pappein päämiehet ja vanhimmat yllyttivät kansaa anomaan Barabbasta, mutta Jesusta hukkaamaan.

    21 Niin vastasi maaherra ja sanoi heille: kumman näistä kahdesta te tahdotte, että minä päästän teille? mutta he sanoivat: Barabbaan.

    22 Pilatus sanoi heille: mitä siis minun pitää tekemän Jesukselle, joka kutsutaan Kristus? Sanoivat he kaikki hänelle: ristiinnaulittakaan.

    23 Niin sanoi maaherra: mitä hän pahaa teki? Mutta he huusivat sitä enemmin ja sanoivat: ristiinnaulittakaan.

    24 Kuin Pilatus näki, ettei hän mitään auttaa taitanut, mutta enempi pauhina tuli, otti hän vettä ja pesi kätensä kansan edessä, sanoen: viatoin olen minä tämän vanhurskaan vereen: katsokaat itsiänne.

    25 Ja kaikki kansa vastasi ja sanoi: hänen verensä tulkaan meidän päällemme ja lastemme päälle.

    26 Silloin päästi hän heille Barabbaan; mutta Jesuksen, kuin hän hänen ruoskinut oli, antoi hän ylön ristiinnaulittaa.

    27 Silloin maaherran huovit veivät Jesuksen raastupaan, ja kokosivat hänen tykönsä kaiken joukon.

    28 Ja kuin he olivat hänen riisuneet, puettivat he hänen purpuraiseen kaapuun,

    29 Ja tekivät orjantappuroista kruunun ja panivat hänen päähänsä ja ruovon hänen oikiaan käteensä, ja kumarsivat polviansa hänen edessänsä, pilkkasivat häntä ja sanoivat: terve, Juudalaisten kuningas!

    30 Ja kuin he olivat sylkeneet hänen päällensä, ottivat he ruovon ja löivät häntä päähän.

    31 Ja sittekuin he olivat häntä pilkanneet, riisuivat he häneltä kaapun, ja puettivat hänen omiin vaatteisiinsa, ja veivät hänen ristiinnaulittaa.

    32 Mutta kuin he menivät ulos, löysivät he yhden miehen Kyrenistä, nimeltä Simon: sen he vaativat hänen ristiänsä kantamaan.

    33 Ja tulivat siihen paikkaan, joka kutsutaan Golgata, se on: pääkallon paikka.

    34 He antoivat hänelle etikkaa juoda sapella sekoitettua; ja kuin hän maisti, niin ei hän tahtonut juoda.

    35 Mutta sitte kuin he olivat hänen ristiinnaulinneet, jakoivat he hänen vaatteensa ja heittivät arpaa, että täytettäisiin, mitä sanottu oli prophetan kautta; he ovat minun vaatteeni jakaneet, ja minun vaatteistani ovat he heittäneet arpaa.

    36 Ja istuen he vartioitsivat häntä siinä.

    37 Ja he panivat hänen päänsä päälle hänen syynsä kirjoitetun: TÄMÄ ON JESUS, JUUDALAISTEN KUNINGAS.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. 1 Niin Pilatus otti silloin Jesuksen ja ruoskitsi hänen,
      2 Ja sotamiehet väänsivät kruunun orjantappuroista, panivat sen hänen päähänsä ja puettivat hänen purpuravaatteesen,
      3 Ja sanoivat: terve, Juudalaisten kuningas! ja antoivat hänelle korvapuusteja.
      4 Taas tuli Pilatus ulos ja sanoi heille: katsokaat, minä tuon hänen teille ulos, että te tietäisitte, etten minä löydä yhtään syytä hänessä.
      5 Niin Jesus meni ulos, kantain orjantappuraista kruunua ja purpuraista vaatetta. Ja hän sanoi heille: katso ihmistä!
      6 Mutta kuin ylimmäiset papit ja palveliat hänen näkivät, huusivat he, sanoen: ristiinnaulitse, ristiinnaulitse häntä! Pilatus sanoi heille: ottakaat te häntä ja ristiinnaulitkaat; sillä en minä löydä yhtään syytä hänessä.
      7 Vastasivat häntä Juudalaiset: meillä on laki, ja meidän lakimme jälkeen pitää hänen kuoleman, että hän teki itsensä Jumalan Pojaksi.
      8 Kun siis Pilatus tämän puheen kuuli, pelkäsi hän vielä enemmin
      9 Ja meni taas raastupaan ja sanoi Jesukselle: kusta sinä olet? Mutta ei Jesus vastannut häntä.
      10 Niin Pilatus sanoi hänelle: etkös mitään minulle puhu? Etkös tiedä, että minulla on valta sinua ristiinnaulita ja valta sinua päästää?
      11 Jesus vastasi: ei sinulla olisi yhtään valtaa minua vastaan, jos ei se olisi sinulle annettu ylhäältä: sentähden on hänellä suurempi synti, joka minun sinulle antoi ylön.
      12 Ja siitä ajasta pyysi Pilatus häntä päästää. Mutta Juudalaiset huusivat, sanoen: jos sinä hänen päästät, niin et sinä ole keisarin ystävä; sillä jokainen, joka itsensä tekee kuninkaaksi, hän on keisaria vastaan.
      13 Kuin Pilatus tämän puheen kuuli, vei hän Jesuksen ulos ja istui tuomio-istuimelle, siihen paikkaan, joka kutsutaan Litostroton, mutta Hebreaksi Gabbata.
      14 Mutta se oli pääsiäisen valmistuspäivä, lähes kuudennella hetkellä. Ja hän sanoi Juudalaisille: katso, teidän kuninkaanne.
      15 Mutta he huusivat: ota pois, ota pois, ristiinnaulitse häntä! Pilatus sanoi heille: pitääkö minun ristiinnaulitseman teidän kuninkaanne? Ylimmäiset papit vastasivat: ei meillä ole kuningasta, vaan keisari.
      16 Niin silloin hän antoi hänen heille ristiinnaulittaa. Mutta he ottivat Jesuksen ja veivät pois.
      17 Ja hän kantoi ristiänsä ja meni siihen paikkaan, joka kutsutaan Pääkallon paikaksi, mutta Hebreaksi Golgata.
      18 Siellä he ristiinnaulitsivat hänen ja kaksi muuta hänen kanssansa kahden puolen, mutta Jesuksen keskelle.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tottakai.

  Viimeistään siinä vuonna 2020-2025 ollaan siinä tilanteessa, että Länsi-Eurooppa on kuin Neuvostoliitto pahimman bolshevikki(lue: juutalaisjohtoisen)terrorin alla.

  Ihmisiä rohkaistaan valvomaan toisia kansalaisia ja ilmiantamaan ”epäilyttävä” aines. Tästä palkitaan viroilla ja rahalla. Lapset ilmiantavat vanhempiaan, naapurit toisiaan ja, tietenkin, juutalaisjohtoinen valtiollinen poliisi (Tseka/NKVD) valvovat kaikkia kaiken aikaa.

  Eliitti ja lampaan tavoin toimivat ”hyvät ihmiset” sallivat tämän, sillä ”eihän minulla ole mitään pelättävää”. Lisäksi nöyrää ja orjien lailla toimivaa enemmistöä palkitaan, jotta toisinajattelijat saadaan kerättyä vankiloihin ja leireille lopetettaviksi. Lukekaa Solzhenitsyniä, hän kuvaa yagodien johtaman onnelan sanasta sanaan.

  Tähän tullaan hiipimällä, kun kaikki oikeudet annetaan pois meiltä ja toisaalta kaikki sallitaan juutalaisille (esim. aseenkanto, ”omat” poliisit jne.).

  Epäily on ja laitonta, heidän sanomaansa ja kirjoittamaansa ei saa epäillä, se on vihapuhetta.

  Ja kun raja on ylitetty, kauhun tasapaino pakottaa ajattelevatkin ihmiset nöyrtymään rahallisen, sosiaalisen tai fyysisen uhan alla.

  Ja voin kertoa, löytyy miljoonia halukkaita teurastajien apulaisia, jotka mielellään ryhtyvät toisten vainoajiksi. He ilmiantavat, kiusaavat, vainoavat ilokseen. He haluavat todistaa oman hyvyytensä kirjoittamalla, puhumalla ja kaikintavoin herrakansaa ylistämällä.

  Tämä on jo nurkan takana.

  Luuleeko joku, että 1910-luvun venäläinen kristitty tiesi, että hänen heimonsa häviää kartallta 20 vuoden kuluessa? Luuleeko joku, että yagodat, Trotskit ja Engelsit kertoivat, että kohta alkaa teurastus?

  Ei, sitä ei kerrota, mutta nyt kerrotaan, kuinka tärkeää on kitkeä ”vihapuhe” ja vangita ”pahat ihmiset”. Nyt pitää ”puolustaa vähemmistöjä”.

  Ihan kohta alkaa toinen meno…

  Sama mylly, sama hirveä kohtalo odottaa taas kerran valkoisten ihmisten parhaimmistoa. Kurjimmat, matalaotsaisimmat ja toisaalta nöyrimmät ja pehmeimmät saavat elää – jos ovat nöyriä.

  Minä sanon vielä kerran: Se portto, joka tappoi Venäjän kristityn kansan, on taas raskaana. Ja se portto ei ole muslimi tai kristitty, niin kuin se ei ollut bolshevikkivallankumouksen johdossakaan… Se sama on taas kiimassa…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. 5.01.2015 tapahtunutta; Venäjä katkaisee Ukrainan kaasutoimitukset kuuteen Euroopan maahan

  Vladimir Putin määräsi Venäjän valtion energiayhtiön Gazpromin leikkaamaan kaasutoimituksia Ukrainaan ja Ukrainan kautta Eurooppaan. Aikana jolloin ”kauttakulkuriskit Eurooppalaisille kuluttajille Ukrainan alueelta” Gazprom leikkasi kaasun vientiä Eurooppaan 60%, Eurooppa syöksyy energiakriisiin muutamassa tunnissa. Ehkä tämä selittää räjähdysmäisen kasvun maakaasun hinnassa
  (ja öljyn) 14.01.2015, kaasuyhtiöt Ukrainassa vahvistivat, että Venäjä on leikannut tarjontaa; ja kuusi Euroopan maata ilmoittivat täydellisestä Venäjän kaasun katkaisemisesta. EU raivosi, että äkillinen katkaisu joihinkin sen jäsenmaihin on ”täysin mahdotonta hyväksyä”, mutta Gazpromin toimitusjohtaja Aleksei Miller myöhemmin lisäsi, että Venäjä aikoo siirtää kaikki sen maakaasun joka virtaa Ukrainan reittiä virtaamaan Turkin kautta. Venäjän energiaministeri Alexander Novak totesi yksiselitteisesti, ”päätös on tehty.”

  Päätös on tehty, Novak sanoi. ”Me monipuolistamme ja poistamme riskit epäluotettavista maista, jotka aiheuttivat ongelmia viime vuosina, myös Eurooppalaisille kuluttajille”.

  Venäläiset ovat vähentäneet toimituksia 92 miljoonaan kuutiometriin 24 tunnin aikana, verrattuna luvattuun 221 miljoonaan kuutiometriin ilman selitystä, sanoi Valentin Zemlyansky Ukrainan kaasuyhtiö Naftogazista. ”Emme ymmärrä, miten me toimitamme kaasua Eurooppaan. Tämä tarkoittaa sitä, että muutama tunti ja ongelmat toimituksissa Eurooppaan alkaa.”

  Lopullinen isku EU:n ylimielisyydelle oli Gazpromin toteama, että kaasunavan valmistumisen jälkeen ja Turkin putken, Gazprom lopettaa kaikki kaasun toimitukset Ukrainan kautta Eurooppaan. Venäjän kaasua on saatavilla Eurooppaan vain Turkin kautta! Jos Eurooppa haluaa Venäjän kaasua, on sen rakennettava oma linja alkaen Turkkiin päättyvästä putkesta.Ja tämän lisäksi, vielä laajennettava jakeluverkostoaan Etelä-Euroopan maihin, vuoksi Washingtonin tappaman South Stream linjan.

  Suuri skandaali on syntymässä, miten Saksa häikäilemättä turvaa oman kaasutoimituksen kautta Nord Stream putkilinjan ja sitten vielä käyttää kaikkia mahdollisia keinoja sabotoidakseen South Stream kaasuputken. Ei ole varmempaa tapaa sytyttää konflikti Pohjois ja Etelä EU:n välillä. Mahdolliset tulevat käyttäjät South Stream kaasuputkelle varmasti tuntevat ”ikuista kiitollisuutta” Washingtonin tappamasta hankeesta.

  Ikuinen EU-ehdokas Turkki tuntee vahingoniloa katsoessaan EU:n ahdinkoa, samalla kun maa laskee tulevaisuudessa saatavia tuloja kaasun kauttakulusta. Turkki myös sattuu olemaan Gazpromin toiseksi suurin asiakas Saksan jälkeen. Suurin häviäjä on Ukraina, maailman suurin kaasunvarastaja ja kiristäjä. Huolimatta kaikista ylimielisistä puheista, EU:lla ei ole todellista vaihtoehtoa Venäjän maakaasulle.
  Brysselin on nieltävä sen ylpeys ja tultava järkiinsä. Nyt innolla odotamme kuinka Lännen valtamedia kääntää tarinan Venäjä vastaiseksi.

  Kustannukset Euroopan noudattamista Washingtonin pakotteista Venäjää vastaan on saavuttanut huippupisteen. Näyttää siltä, että Venäläiset ovat saaneet tarpeekseen
  Washingtonin aggressioista ja Washingtonin vasalleista Euroopassa. Venäjä sanoo; maakaasu ei enää kulje Ukrainaan. Maakaasu menee Turkkiin. Jos Eurooppa haluaa maakaasua, Eurooppa voi rakentaa itselleen kaasuputken Turkista.
  Eurooppa ehkä jäätyy talvella, eikä mitään jää jäljellä Washingtonin vasallivaltio imperiumista. Tilanne on nyt, että Washingtonin vasallien täytyy valita,
  ohjataanko Ukrainasta tulevaa alentunutta kaasun määrää enemmän kotitalouksille vai teollisuudelle? Tämän lisäksi vielä, Ukraina varastaa osan Eurooppaan toimittamastaan kaasusta. Taloudelliset menetykset ovat väistämättömät Saksan ja muun Euroopan teollisuudelle jo muutenkin taloudellisesti tapetussa Euroopassa. Joko nyt Eurooppa hylkää Washingtonin Neokonservatiivit? Sitten Washington seisoisi yksin, kuin sotarikollinen hyökkääjä, ilman Euroopan suojaa.

  Washington on jo tuonut sodan Venäjälle, toimet on kuin sodassa ja se tuoksuu kuin sota, se voi olla vain sotaa. Washington hyökkää talous-, rahoitus-, kauppa-poliittis toimin Venäjää vastaan. Ainoa kysymys on, miksi? Näkökulmasta Venäläisten näyttää selvältä, että Neokonservatiivit ajavat Yhdysvaltoja ainoaksi ylivallaksi maailmassa, ja että he eivät yksinkertaisesti ole sellaisia ihmisiä,
  joiden kanssa voit neuvotella vilpittömässä mielessä tai heihin voisi luottaa. Neokonservatiivit uskovat että heillä on yliote, he luulevat olevansa osa tehokkainta ja ”poikkeuksellista” maata maan päällä ja maailmankaikkeudessa, ja he eivät koskaan neuvottele mieluummin sanelevat. Kuten ylimielinen ihminen, joita Neokonservatiivit ovat, Washington on nopeasti menettämässä liittolaisia ja ystäviä
  ympäri maailmaa ja maa ei ole läheskään niin mahtava kuin se on ennen ollut, kiitos syvällisen epäonnistumisen investoida itseensä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. http://carolynyeager.net/heretics-hour-dreyfus-affair-guilty

  Tämän mukaan Dreyfus oli kuin olikin syyllinen. Varmasti juttu esitetään nykyisin kaikkialla ihan vääristellysti.

  Voisiko olla jopa niin, että juutalaiset järjestivät koko jutun saadakseen aikaan esim. Ranskassa armeijan pudhistuksen? Muu yhteiskuntahan oli jo täysin vapaamuurarien eli juutalaisten hallussa. Armeija vain osaksi (Boulanger ym.)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Huhhuh. Tämä Dreyfusin juttuhan on kuin holohoax. Dreyfus oli selvästi syyllinen, mutta juutalaiset pistivät pystyyn maailmanlaajuuisen painostuksen ja Ranska oli kuin olikin juutalaisten vallassa jo 1700-luvun lopulta.

   Tästä jutusta ovat juutalaiset vain valehdelleet jatkuvasti ja sen vuoksi kaikki uskovat heidän versionsa asiasta. Juttu on hyvin samanlainen kuin USA:ssa ADL-järjestön syntyyn johtanut tapahtumasarja vuonna 1913. Siellä juutalaiset eivät menestyneet ihan yhtä hyvin ja totuus tytön murhasta on paljon laajemmalle levinnyt kuin Dreyfus-jutun faktat. Uskomatonta, kuinka hyvin minultakin on täysin pimennetty tämän jupakan taustat.

   Dreyfus on selvästi syyllinen. Juutalaiset turvautuivat koko arsenaaliinsa. Uhkasivat maailmanlaajuisella boikotilla, Rothschild-rahaa satoi miljoonia vastakampanjoihin ja murhiakin tehtiin ja väärennöksiä ym.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. The Occidental Observerin sivustolla (uusimmassa artikkelissa) nimimerkki ”hadrian” kirjoittaa osuvasti siitä, mikä odottaa valkoisia ihmisiä lähitulevaisuudessa.

  Artikkelissa ensin kuvataan sitä, kuinka ”Charlie Hebdo”-provokaation ainoa oleellinen seuraus on juutalaisten suojelu ja valtion hyökkäys kaikkia ”antisemitistejä” vastaan.

  Nimimerkki ”hadrian” paneekin sitten asian paikkaan:

  Juutalaiset ovat pohjustamassa seuraavaa valkoisen ihmisen joukkotuhoa samaan tyyliin kuin tehtiin kymmenille miljoonille venäläisille kristityille juutalaisjohtoisen (ja -ideoidun) bolshevikkivallankumouksen jälkeen. Silloinhan venäläinen ihminen tuhottiin ja jäljelle jäi vielä nykyäänkin mudassa vaeltava, kastroitu tyhjä ihmisraato.

  Nyt meille ollaan tekemässä samaa koko läntisessä maailmassa.

  Ensin luodaan holtiton maahanmuutto kaikkiin valkoisen ihmisen maihin. Näin taataan se, että me jäämme vähemmistöön omissa maissamme. Huomatkaa, että samaan aikaan Israel on luotu ydinasein varjelluksi turvapaikaksi juutalaisille. ISRAEL ei ole kaikille, kuten meidän maamme, ISRAEL on vain juutalaisille.

  Kun ensin olemme vähemmistössä, sitten erikoissuojeltu juutalaisvähemmistö voi rauhassa aloittaa seuraavan ”bolshevikkivallankumouksen” ja silloin meidät tapetaan. Yksinkrtaisesti: Meidät tapetaan.

  Jäljelle jäävät nöyrät ja raa’at. Tyhmimmät ja nöyrimmät saavat elää.

  Ettekö usko?

  Katsokaa, kuinka Venäjä on jo sata vuotta vaeltanut mudassa ja kurjuudessa kun samaan aikaan tämän maailman rikkaimman maan varat ovat juutalaisoligarkkien hallussa. Katsokaa, kuinka maailman vaurain maa USA on velkaannutettu ja kurjistettu maaksi, joka osaa vain sotimisen ja ISRAELIN suojelun, hinnalla millä hyvänsä.

  Kymmenen-kahdenkymmenene vuoden kuluttua päällemme laskeutuu Gehenna.

  On viimeinen aika nousta ylös ja suojella omaa kansaamme, meitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Ai niin, juutalaisilla on jo erivapaus Lähi-Idässä.

  He ovat ainoita, jotka saavat kantaa ydinaseita.

  Tiedättehän sanalaskun ”Se, joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.”

  Kenties siis toinenkin sanalasku pitää paikkansa:

  ”Se, joka ydinaseeseen tarttuu, se ydinaseeseen hukkuu.”

  Kuka tietää.

  Onhan maailmassa sellainenkin sananlasku, että ”sen edestään löytää, minkä taakseen jättää.” Jos jättää taakseen sotarikoksia ja siviilien massamurhia, niin…

  Vaikea sanoa. Onko maailmassa oikeutta?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Ja vielä: Holokaustijuhla lähestyy.

  Aion kunnioittaa sitä, puhdistamalla lampolan sonnasta.

  Se on jotenkin niin ylevää tämän teeman juhlinnassa. 🙂

  Ja varsinkin nyt kun Netanyahukin kävi itkeä tirauttamassa Pariisissa sanavapauden puolesta, tosin kädet palestiinalaislasten veressä, mutta sehän ei ole Israelin johtajia ennenkään häirinnyt. Sielläpäin se on ylevää.

  Ja niinpä ylevästi luon sontaa, kun maailma juhlii ”holokaustia”. Molemmissa sama teema.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Veljet ja siskot!

  Lukekaa Enza Ferreriä!

  Hän näyttää, kuinka nykyajan nainen seisoo ryhdikkäästi ja kertoo totuuden.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. No alkoihan se ilmeneen pariisien iskujen syyt.

  Juutalaiskauppaan tehtiin isku ja iskujen tekijöiden kuvat olivat julkisuudessa jo ennen kuin heitä oli edes saatu kiinni ja molemmat kuolivat poliisien luoteihin, kappas vaan, ei voineet edes kuullustella epäiltyjä.

  Mutta mutta, mikä tässä on tärkeintä, niin nyt on perusteet myöntää tuo aseenkanto juutalaisille ja tapahtui niinä päivinä, että kun vain katsot juutalaista, iskeytyy otsaasi kaininmerkki.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. EU:n laajuinen apartheid ja ”freudenthalismi” että vain Juutalaisilla on oikeus puolustaa itseään.

   Onko tämä tosiaa sitä mitä halutaan? Suomeen on muuten kovalla vauhdilla tunkemassa ”Common Purpose” -järjestö, joka salaa aivopesee NLP-koulutuksella maamme eri tason johtajia hyväksymään multikultit, apartheidin, veronmaksajien rahojen käytön kansainvälisten pankstereiden kasinopeleihin jne.

   Googlaa: Halla-aho Common Purpose

   Onko ok?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat