Tiina Wiik ryhtyi holokaustihistorioitsijaksi – sekoitti ”kaasukammiot” keskenään

”Maahanmuuttokriittinen” blogisti Tiina Wiik julkaisi lopulta Magneettimedialle vastineen, joka on jatkoa hänen aiemmalle hyökkäysyritykselleen julkaisuamme kohtaan.

Wiikin vastine on pitkä ja teemoiltaan rönsyilevä, mutta tahdomme vastata suurimpaan osaan hänen väitteistään.

Mielenkiintoisinta on kuitenkin se, mitä Wiik ei kirjoittanut. Koko kiista syntyi noin viikko sitten siitä, että Wiikin mukaan Magneettimedia valehtelee kirjoittaessaan juutalaistaustaisten merkittävästä roolista länsimaiden politiikassa sekä erityisesti monikulttuurisuusliikkeessä. Wiik ei myöskään pitänyt siitä, että olemme tuoneet esille Israelin tuen ISIS:n ja al-Qaidan kaltaisille ääri-islamistijärjestöille.

Pyysimme Wiikiä kommentoimaan artikkeleitamme, jotka liittyivät olennaisesti alkuperäiseen kiistaan: ”Miksi kirjoitamme juutalaisista”, ”Juutalaiset ja rasismi: monikulttuurinen aivopesu Suomessa”, ”Vetoomus maahanmuuttokriittisille medioille ja kirjoittajille” sekä ”Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä”.

Kummallista kyllä, Wiik ei käsittele artikkeleita tai niiden teemoja lainkaan vastineessaan. Tarkoittaako tämä sitä, että Wiikin mielestä analyysimme juutalaistaustaisten vaikuttajien asemasta kulttuurimarxistisessa liikkeessä sekä Israelin asemasta ääri-islamistien tukijana ovat täyttä totta?

Wiikin ”vastine” perustuukin lähes kokonaan yksittäisten lauseiden nyppimiseen historiallisista artikkeleistamme (vaikka poikkeuksiakin on). ”Vastineeksi” Wiik on referoinut pitkiä tekstipätkiä valtavirtaisilta historiasivuilta ottamatta yleensä kuitenkaan kantaa meidän alkuperäisiin väittämiimme. Tätä ei kutsuta argumentoinniksi vaan ohipuhumiseksi.

Suuri osa ”vastineesta” on Internetin keskustelupalstoilta tuttua pikkunäppärää sanailua, jolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa, mikä on juutalaisen vaikutuksen rooli maailmanpolitiikassa, Lähi-idässä tai kulttuurimarxilaisessa liikkeessä. Siksi emme kommentoi enempää ”vastineen” tällaisia osuuksia:

”…Magneetin vakavin ongelma, eli kykenemättömyys erottaa falsifioimatonta väitettä totuudesta. He ilmeisesti luulevat, että totuus on mikä tahansa väite, jota ei voida osoittaa vääräksi.

Falsifioimattomien väitteiden ongelman voisi tiivistää näin: ’Maailmaa todellisuudessa hallitsevat näkymättömät, tieteellisillä mittauslaitteilla havaitsemattomat menninkäiset. Ai et pysty todistamaan sitä vääräksi? No sitten sen täytyy olla totta ja sinä olet väärässä sitä kyseenalaistaessasi.’”

Siionin viisaat ja Albert Einstein

”Vastineensa” alussa Wiik kertoo pitävänsä epäilyttävänä sitä, että eräässä artikkelissamme vertaamme Siionin viisaiden pöytäkirjojen sisältöä länsimaiden poliittiseen kehitykseen. Wiikin mukaan tämä on epäluotettavan julkaisun merkki.

Mahtaako Wiik tietää, että myös lukuisat juutalaiset julkaisut ja vaikuttajat ovat toistuvasti tehneet vastaavia vertauksia juuri siksi, että esimerkiksi länsimaiden sionistinen lobbauskulttuuri on kuin suoraan Pöytäkirjojen sivuilta (1, 2)? Henry Ford onkin kuuluisa sitaatistaan:

”Ainut, mitä tahdon sanoa Siionin viisaiden pöytäkirjoista on, että ne kuvaavat hyvin meitä jo ympäröivää todellisuutta. Ne ovat 16 vuotta vanhoja ja tähän päivään mennessä kehitys on edennyt juuri niiden kuvaamalla tavalla.”

Mikäli Wiik tahtoo käynnistää perinpohjaisemman keskustelun Pöytäkirjojen historiallisista taustoista, täytyy hänen vedota parempiin lähteisiin kuin anonyymien nettikirjoittajien RationalWikiin.

”Vastineensa” Albert Einsteiniä koskevassa osuudessa Wiik väittää, että suhteellisuusteorian ytimessä olevan E=mc2 –yhtälön kaksi vuotta ennen tunnettua juutalaisfyysikkoa kehittänyt italialainen Olinto De Pretto ei ole ”edes mitenkään vakavastiotettavana kisaajana suhteellisuusteorian keksijyydestä”.

Mihin Wiikin jyrkkä väite perustuu? Edes valtamedia ei ole samaa mieltä hänen kanssaan. Ilmeisesti Wiik esitti itsevarmaa vain siksi, että näin hän saisi vakuutettua lukijakuntansa Einsteinin kiistattomasta asemasta suhteellisuusteorian isänä.

Rakentavan kritiikin vesittyminen ja sivuraiteille suistuva keskustelu

Wiik kyseenalaistaa myös uutisemme Ukrainan nykyisen presidentin Petro Porošenkon rikollistaustasta.

Tähän osuuteen sisältyy ehkäpä Wiikin artikkelin rakentavin kritiikki: kaksi vuotta sitten julkaisemamme uutisen lähdesivu Strategic Culture ei ole täysin luotettava, minkä vuoksi emme kykene vahvistamaan Porošenkon syyllisyyttä esimerkiksi ihmis- ja huumekauppaan.

Wiik vetää tästä kuitenkin liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä väittäen: ”Kaikesta päätellen väitteet rikostaustasta ovat propagandaa.” Sekä länsi- että Venäjä-mieliset lähteet ovat yhtä mieltä siitä, että oligarkki-Porošenkon historia on rikollinen ja korruptoitunut (1, 2, 3).

Korruptionvastaisen Transparency Internationalin mukaan Porošenko on jatkanut lainvastaista toimintaa myös presidenttikautensa aikana. Wiik teki siis yhden käyttämämme lähteen osalta aivan oikeaa rakentavaa kritiikkiä, jonka hän kuitenkin vesitti tehokkaasti puolustelemalla rikollista Porošenkoa vain siksi, että tämä on taustaltaan juutalainen.

Alkuperäisen kiistan teemoista yksi oli juutalaisten rooli Neuvostoliitossa. Wiikiä hiersi se, että olimme todenneet Nobel-palkitun Alexandr Solženitsynin vahvistaneen, että juutalaisilla oli maassa etuoikeutettu asema vielä senkin jälkeen, kun Stalin astui valtaan. Wiikin mukaan emme saisi siteerata Solženitsyniä, koska emme ole kaikista poliittisista kysymyksistä samaa mieltä tämän kanssa:

”Historian uudelleenkirjoittajille tyypillisesti Magneetti ei tulkitse edes valitsemiaan lähteitä suoraviivaisesti vaan ottaa totena itselleen mieluisat väitteet ja jättää huomiotta epämieluisat.

Magneetti yrittää hankkia uskottavuutta siteeraamalla valikoivasti ja suppeasti esim. Aleksandr Solzhenitsyniä mutta puhuu ristiin hänen kanssaan silloin, kun Solzhenitsynin näkemykset eivät kelpaakaan.”

Viimeinen lause on kummallinen ja virheellinen siksi, ettemme ole kirjoittaneet toistaiseksi lainkaan kriittisiä tekstejä Solženitsynistä. Toisin sanoen Wiik laittaa sanoja suuhumme. Olemme täysin varmoja, että olemme eri mieltä Solženitsynin kanssa monista asioista, mutta sen ei pitäisi yllättää ketään: maailmassa ei ole yhtään ihmistä, joka tulisi nostaa erehtymättömän epäjumalan asemaan.

Ajamalla keskustelun raiteiltaan ja keskittymällä Solženitsynin persoonaan Wiik kuitenkin syyllistyy jälleen yleisön harhauttamiseen: eikö keskustelussa ollutkaan kyse juutalaisten roolista Neuvostoliitossa? Mitä sanottavaa Wiikillä on siitä? Ei mitään.

Wiik ei pyrikään kumoamaan Solženitsynin argumenttia juutalaisten etuoikeutetusta asemasta. Hänellä ei ole vasta-argumentteja, vaikka hän ei haluakaan myöntää tätä ääneen. Ainut tapa pelastaa oma uskottavuus on johtaa keskustelu sivuraiteille.

Hollywood

Wiik kommentoi myös uutistamme juutalaisten roolista Hollywoodissa.

Hän tekee järkevän valinnan, kun hän ei suoraan väitä, etteikö juutalaisilla olisi suhteettoman paljon valtaa kansainvälisen viihdeteollisuuden mekassa. Amerikanjuutalaiset lähteet nimittäin itsekin myöntävät tämän avoimesti.

Mikäli Wiik haluaa jatkaa keskustelua aiheesta, voi hän alkajaisiksi tutustua artikkeleihin ”Miksi kirjoitamme juutalaisista, osa 2” (kohta 12), ”Kyllä, juutalaiset hallitsevat mediaa” sekä ”Hollywoodismi – ideologia, joka tuhosi kulttuurimme”.

Holokaustirevisionismi: ohipuhuminen argumentaatiotaktiikkana

Vaikuttaa siltä, että holokaustirevisionismi ei ole Wiikille entuudestaan tuttu aihe, mutta hän syöksyi sanataistoon silti tavallaan ihailtavan uhkarohkealla ja itsevarmalla asenteella.

Kuten artikkelin alussa kuitenkin jo totesimme, ei ohipuhuminen valtavirtaisia artikkeleita summittaisesti suomentamalla ole vielä itsessään argumentointia. Erityisen noloksi meno muuttuu Wiikin ”vastineen” lopussa, kun hän yrittää antaa armonlaukauksen holokaustirevisionismille sekoittaen kuitenkin Auschwitzin eri ”kaasukammiot” iloisesti keskenään.

Wiik siteeraa käännösartikkeliamme ”Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään”, mutta hän ei kommentoi käytännössä lainkaan artikkelin asiasisältöä.

Sen sijaan hän tarttuu (ilmeisen sattumanvaraisesti) artikkelin Krema I –rakennusta koskevaan kappaleeseen, jossa muistutetaan, että nykyään turistirysänä toimiva rakennus ei ole autenttinen, vaan Neuvostoliitto uudelleenrakennutti sen sodan jälkeen. Wiik kirjoittaa:

”Krema I jälleenrakennettiin alkuperäisten perustusten päälle ehjänä säilyneet rakenteet uuteen rakennukseen sisällyttäen.”

Lähteenään hän käyttää valtavirtaisen holokaustilobbyn kirjoittamaa historiaa. Mahtoiko Wiik kuitenkaan valtavirtahistoriaa suomentaessaan miettiä lainkaan Stalinin ja Neuvostoliiton sotapropagandakoneiston pyyteettömyyttä?

Uskooko Wiik todella, että Stalin uudelleenrakennutti Krema I:n hyvää hyvyyttään, ainoana tavoitteenaan historiallinen totuus? Mikäli vastaus on kyllä, on Wiikin usko ”Isä Aurinkoisen” pyyteettömään hyvyyteen vahvemmalla pohjalla kuin Suomen Kommunistisen Puolueen rivijäsenellä konsanaan.

Wiik jatkaa ohipuhumista ja kopioi valtavirtaisten historiankirjojen sisältöä kirjoittaen: ”Krema I:ä ei käytetty juutalaisten joukkotuhontaan vaan se oli pikaisesti kyhätty kaasukammio venäläisten vankien yms. teloittamista varten, eräänlainen testiversio.”

Krema I:n ”testikaasutukset” ristiriitaisine ”silminnäkijätodisteineen” ovat olleet jo vuosikymmenten ajan yleinen vitsi revisionistipiireissä. Mikäli Wiik haluaa jatkaa niihin liittyvää keskustelua, suosittelemme aluksi tutustumaan Carlo Mattognon teksteihin ”Auschwitz: Crematorium I” sekä ”The First Gassing at Auschwitz: Genesis of a Myth”.

Leuchter, Rudolf, kaasukammiot

Wiik yrittää paeta kaasukammiokeskustelua kiistämällä Fred Leuchterin tutkimustulokset sillä perusteella, että tällä ei ollut insinöörin lisenssiä. Leuchter oli ”vain” Amerikan johtava kaasukammioasiantuntija.

Kuten Auschwitz-artikkelissamme kuitenkin todettiin, ei kenenkään tarvitse tukeutua pelkkään Leuchteriin, sillä Germar Rudolfin huomattavasti laadukkaammat tutkimukset vahvistavat samat johtopäätökset; Zyklon-B:tä ei käytetty ihmisten murhaamiseen:

”Syanidikaasu sitoutuu pysyvästi rautaan. Rakennusten kiviseinissä oli puolestaan paljon rautaa. Kummallista kyllä, Rudolf ei löytänyt syanidin jälkiä niistä rakennuksista, joiden väitettiin olevan ’murhakaasukammioita’. Usein murhahuoneiksi väitettiin rakennusten suihkutiloja. Rudolf ja Leuchter molemmat selvittivät, että syanidipitoista tuholaistorjuntakaasua löytyi vain desinfiointikammioiden seinistä. […]

Leuchterin tutkimustulokset olivat lähes liian hyviä ollakseen totta, sillä desinfiointikammioiden (1 / 1 000) ja väitettyjen murhakammioiden (1 / 1 000 000) seinien syanidipitoisuudet erosivat kolmella suuruusluokalla. Valtavirtaiset kemian julkaisut eivät ymmärrettävistä syistä uskaltaneet ottaa kantaa tutkimuksiin. Koska media ja tiedemaailma eivät halua koskea aiheeseen pitkällä tikullakaan, ainut vuoropuhelu aiheesta käydään oikeussaleissa vastaajan ja syyttäjän välillä!

Vaikka seinien kemiallinen tutkiminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa, sama tulos on saatu useaan otteeseen. Maallikkokin voi nähdä eron. Desinfiointirakennusten seinät ovat värjäytyneet räikeän sinisiksi sekä sisä- että ulkopuolelta. Sen sijaan ’murhakaasukammioiden’ seinissä sinistä väriä ei ole.

Viralliset saksalaiset asiakirjat vahvistavat kemistien teorian siitä, mihin tarkoitukseen eri rakennuksia käytettiin. Myrkyllistä sinihappoa käytettiin esimerkiksi patjojen ja vaatteiden desinfiointiin. Myrkkyä ei koskaan käytetty niissä paikoissa, joissa Yhdysvallat ja Englanti Nürnbergin näytösoikeudenkäynnin aikana väittivät sitä käytetyn.”

Mikäli Wiik on täysin vakuuttunut siitä, että Zyklon-B:tä käytettiin juutalaisten murhaamiseen, miksei hän ottanut edellämainittuihin kappaleisiin kantaa?

Wiik yrittää harhauttaa lukijoita väittämällä löytäneensä holokaustirevisionistien sokean pisteen: ”On ristiriitaista leikkiä, että kaasu tekisi työskentelyn mahdottomaksi, koska holokaustinkiistäjät pääsääntöisesti tunnustavat sen, että kaasua käytettiin tuholaistorjuntaan.”

Käännösartikkelimme voi vaikuttaa toki ”ristiriitaiselta”, mikäli sitä ei lue kokonaan alusta loppuun. Ehkä Wiik ei lukenutkaan. Vaikuttaa nimittäin siltä, että häneltä jäivät seuraavat kappaleet kokonaan huomioimatta:

”Zyklon-B:tä käytettiin Auschwitzissa tuholaistorjuntaan. Hygienian kannalta oli äärimmäisen tärkeää, että esimerkiksi vankien patjat desinfioitiin tehokkaasti. Nestemäistä sinihappoa (vetysyanidi) adsorboitiin savimaisiksi rakeiksi, minkä tavoitteena oli tehdä tappavan vaarallisesta kaasusta mahdollisimman ’turvallista’.

Nürnbergissä Zyklon-B-purkkien lähetyslaskuja pidettiin todisteena ihmisten ’kaasutuksista’. Tuomioistuin ei ottanut käytännössä lainkaan huomioon sitä, mikä Zyklon-B:n normaali käyttötarkoitus oli: sitä käytettiin laajasti sodan aikana esimerkiksi vaatteiden ja patjojen desinfiointiin. Ei ollut ollenkaan epänormaalia, että sotaa käynyt Saksa hankki ainetta tautien riivaamille työleireille. […]

Degeschin kaasukammiot asennettiin 1942 saksalaisille työleireille, kun pilkkukuume saapui. Leirit käyttivät tonneittain Zyklon-B:tä. Majdanekin ja Auschwitzin desinfiointikammiot ovat edelleen pystyssä. Ne tunnistaa Zyklon-B:n värjäämistä sinisistä seinistä. Desinfiointikammiot ovat paljon pienempiä kuin rakennukset, joissa kaasua väitetysti käytettiin ihmisten murhaamiseen. ’Murhakammioissa’ ei kuitenkaan ole Zyklon-B:n jälkiä!

Nürnbergin kaasukammioilluusio luotiin yhdistämällä mielivaltaisesti kahden eri tyyppisen kammion piirteitä. Pienissä desinfiointikammioissa oli ammattimaisesti suunnitellut tuuletuslaitteet, turvallisesti eristetyt ovet, Zyklon-B:n tehokkaasti höyrystäneet lämmittimet sekä johdattimet ja korkeat savupiiput, joilla tappava kaasu poistettiin rakennuksesta.

’Murhakammioiksi’ väitetyt ruumishuoneet olivat täysin erilaisia. Ne olivat pitkiä, kylmiä ja kosteita rakennuksia, jotka oltiin rakennettu osaksi maan alle, jotta ne pysyisivät viileinä. Ilmanvaihto oli tehotonta eikä katoissa ollut aukkoja Zyklon-B-rakeiden pudottamista varten. Keskellä huonetta oli suurikokoinen pöytä, johon ruumiit asetettiin ennen kuin ne vietiin viereisen huoneen polttouuneihin.

Jostain kumman syystä ruumishuoneita (ja toisinaan pesuhuoneita) alettiin yhtäkkiä kutsua ’kaasukammioiksi’ ja samalla todelliset ammattimaisesti suunnitellut kaasukammiot katosivat kokonaan keskustelusta. Hämäriä murhahuoneita alettiin kutsua epämääräisellä nimellä ’Krema’.”

Wiik yrittää vieläpä viedä uskottavuuden Germar Rudolfilta mustamaalaamalla tätä, mutta päätyykin nolaamaan itsensä: ”Rudolf ei joutunut vankilaan tieteellisten löytöjen vaan niiden vääristelyllä tehdyn vihanlietsonnan vuoksi.”

Wiik ei joko lainkaan tunne Saksan lainsäädäntöä ja Rudolfin historiaa, tai sitten hän yksinkertaisesti valehtelee. Saksan lakien mukaan valtavirtaisen holokaustitarinan kumoavan tutkimustiedon esittäminen on jo sinänsä ”vihanlietsontaa”. Rudolf ei kannustanut ketään tekemään rikoksia juutalaisia vastaan. Hänet tuomittiin siksi, että Saksan ”oikeusjärjestelmän” mukaan holokaustin epäily on itsessään viharikos juutalaisia vastaan.

Rudolfia mustamaalaamalla Wiik antaa legitimiteetin Saksan mielivaltaiselle ajatusrikoslainsäädännölle.

Naula holokaustirevisionismin arkkuun?

Wiikin mielestä holokaustin ”todistamiseen” ei lopulta edes tarvita esimerkiksi murhakaasukammioiden olemassaolon todistavia asiakirjoja, koska totuus löytyy muun muassa Josef Göbbelsin ”päiväkirjoista”.

Olemme kuitenkin jo aiemmin julkaisseet kriittisen laina-artikkelin Göbbelsin ”päiväkirjoista” ja osoittaneet, ettei teos suinkaan kumoa holokaustirevisionistien esittämiä väestötieteellisiä, kemiallisia, logistisia ja fyysisiä todisteita.

Lisäksi Wiik linkittää lukemattomille valtavirtaisille sivuille artikkeleihin, jotka hänen mukaansa ”todistavat” esimerkiksi Göringin ja Eichmannin ”tienneen holokaustista”. Wiik ei kuitenkaan jaksa edes lyhyesti referoida suomeksi linkittämiään artikkeleita, joten mikäli hän haluaa keskustella tarkemmin vaikkapa Eichmannin uskottavuudesta, on hänen oltava hieman viitseliäämpi.

Sitä odotellessa lukijamme voivat katsoa videon, jossa Eichmann kertoo toisen maailmansodan jälkeen oikeudelle nähneensä ”holokaustin” aikana mystisen verisuihkulähteen.

Pitääkö Wiik Eichmannin ”silminnäkijälausuntoa” uskottavana todisteena siitä, että veri saattaa suihkulähteen tavoin pulputa kuolleiden juutalaisten ruumiista?

Lopuksi Wiik yrittää haparoivin käsin lyödä naulan revisionismin arkkuun ottamalla kantaa Robert Faurissonin ja Eric Huntin Auschwitz-artikkeleihin sekä kuuluisaan ”No holes, no Holocaust” –teesiin. Ensin hän lainaa suomentamaamme Faurissonin tekstiä Krema II –rakennuksesta ja jatkaa sitten Krema I –rakennukseen liittyen:

”Magneetti menee jo ristiin omien kertomustensa kanssa. Joissain artikkeleissa sitä seikkaa, että kaasukammiot jälleenrakennettiin natsien räjäytysten jäljiltä, käytetään väitteissä holokaustin historiallisuutta vastaan. […]

Tässä artikkelissa Magneetin väite taas on, että aukot ovat katossa, mutta ne ovat väärennöksiä. Heidän tarinansa muuttuu sen mukaan, mitä milloinkin tarvitaan selitettäväksi.”

Wiik sekoittaa joko tahallaan tai vahingossa kaksi täysin eri rakennusta toisiinsa:

 • Krema I, jonka Stalin uudelleenrakennutti sodan jälkeen ja jonka kattoon puhkaistut reiät paljastuivat alkuperäisten pohjapiirrosten avulla huijaukseksi.
 • Krema II, jonka ”kattoon tehtyjen reikien” kautta SS-miehet pudottivat valtavirtahistorian mukaan myrkkyä juutalaisten päälle. Kummallista kyllä, rakennuksen katossa ei kuitenkaan ole reikiä.

Olisi siis parempi, että Wiik keskittyisi tulevaisuudessa kokonaan ”omaan juttuunsa” eikä leikkisi juutalais- tai holokaustiasiantuntijaa vain siksi, että juutalaisia täytyy periaatteen vuoksi puolustella aina ja kaikkialla.

 

Toimitus

123 kommenttia

 1. Wiik nyt vaan on niitä joiden mielestä oma pieru haisee hyvältä.

  Plusääni(118)Miinusääni(10)
 2. En ymmärrä näiden monien maahaanmuuttokriitikoiden siionismi-kiimaa. Mikä tekee heistä juutalaisten ja siionismin kritiikkitömiä palvojia. Ihmeellisintä tässä on se että Tiina Wiik on ateisti. Jos hän olisi aivopesty siionistikristitty voisi vähän ymmärtääkin hänen juutalaisten ihailemisen.

  Kun MV-Lehti julkaisee magneettimedian tai muuten juutalaisia kritisoivia artikkeleja, alkaa nopeasti lehden kommentointipalstalla siionisti-maahanmuuttokriitikot kirjoittamaan vastineitaan, että juutalaiset ovat hyviä jne. Ovatko kaikki Perussuomalaisten poliitikot siionisteja? Miksi niin merkittävä osa maahanmuuttokriitikoista ovat siionisteja? Esim. James Hirvisaari ja Olavi Mäenpää ovat ymmärtääkseni siionistikristittyjä.

  Juutalaiset ja siionistit ovat koko tämän monikulttuurisuus-helvetin ja aivopesun takana. Miten voidaan voittaa sota jos ei tiedetä kuka on todellinen vihollinen. Eivätkö Barbara Spectre ja Karmela Liebkind ole juutalaisia.
  Juutalaiset toimivat aina kulisseissa ja he aina pyrkivät saamaan eri ryhmät toisiaan vastaan. Ja samalla kun toiset tappelevat keskenään, juutalaiset samaan aikaan tyhjentävät kassakaapin ja nauravat norsunluutorneissaan kuinka tyhmiä ei-juutalaiset eli goyimit ovat.

  Plusääni(142)Miinusääni(10)
 3. Agendan nainen ei luonnollisestikaan koskaan myönnä olevansa väärässä, fanaattisesti täytyy omaa tietämättömyyttään puolustella. Noloa. Toivottavasti tämän myötä edes jotkut heräisivät huomaan mikä luopio tämä henkilö on. Pretty face, ei paljon muuta.

  Plusääni(88)Miinusääni(6)
 4. Tämä maailman mediaa hallitseva vastenmielinen etninen ryhmä on riidankylväjä luonteeltaan.

  Tämä ryhmä toimii itse äärimmäisen etnosentrisesti, sisäpiirimäisesti ja sillä ei ole muuta moraalia ja etiikkaa kuin vain yksi kysymys: ”Onko siitä hyötyä meille?”,

  Jos vain vähänkin, aivan minimaalisestikin, viitsii tutkia asioita ja niiden taustoja niin tämä on kristallinkirkas tosiasia.

  Miksi me sitten olemme heidän vallassaan ja miksi johtajamme palvovat heitä?

  Olen sen jo aikaisemminkin sanonut. Ja olen sen oppinut Kevin MacDonaldilta, joka tieteellisen tarkasti kuvaa juutalaisuutta ja juutalaisia ryhmäevoluution kautta.

  Heitä palvotaan ja heitä uskotaan, koska se KANNATTAA. Johtajamme myyvät meidät, lapsemme ja koko kulttuurimme, kos´ka HE SAVAT SIITÄ RAHAA JUURI NYT. Kyllä he asian tuntevat, mutta jos he hiukankin, pikkuriikkisenkin, poikkeavat herrakansan viitoittamalta tieltä, heitä rangaistaan.

  Ja meidän johtajamme ovat juuri siksi mitättömiä ihmisiä. Johatjiksi valikoituu heikkoja, helposti johdettavia, pehmeitä, ahneita ja näköalattomia surkimuksia. Jos vain viitsii vilkaista laänsimaiden johtajia niin sen näkee heti.

  Muutama esimerkki: Obama. Sieluton toope. Tämä tomppeli on päässyt sellaisen lihapadan ääreen, että hän ei siitä lähtisi, vaikka hänen pitäisi myydä isoäitinsä. Hillary Clinton taas on sotarikollinen ja käsittämättömän ahne, suorastaan demonimainen ääliö, joka silmää räoäyttämättä pommittaa Iranin kivikauteen, jos herrakansa näkee sen mahdolliseksi. Trump on täysin herrakansan taskussa.

  Tony Blair, George Bush, sotarikollisia, kammottavia ihmisraunioita, jotka neoconsionistien narussa sätkien tuhosivat Lähi-Idän. Tämä on fakta. Herrakansa on jo niin ylimielinen, että se ei edes yritä peittää tekojaan, vaan nauraa avoimesti meille.

  Hollande, Sarkozy, you name it. Koska nämä ”johtajat” ovat tehneet yhtäkään päätöstä johtamiensa kansojen hyväksi? Sallikaa minun nauraa, He johtavat kansansa tuhoon, taloudellisesti, sosiaalisesti ja parhaillaan fyysisesti.

  Merkel, lapseton vanhapiika, joka saa tyydytyksen, kun hän orjuutaa oman kansansa palvelemaan ääliöitä. Theresa May, täsmälleen samanlainen nolla.

  Entä omat ”johtajamme”?

  He kilpailevat sillä, kuka eniten kyykistyy. Parhaimmillaan sisään otetaan samaan aikaan edestä ja takaa ja kiihkoisasti huudetaan nautinnosta, kun oma kansa vaipuu köyhyyteen ja tuhoon.

  Nytkin tätä kirjoitettaessa uusin ääliöjohtajamme ottaa 6 miljardia lisälainaa (pääosin invaasioääliöiden elättämiseen) ja tätä pidetään ”johtajuutena”. Täkynä 0,5 % veronalennus. Ja siis 6000 miljoonaa lisää lapsillemme hirsipuuhun.

  Johtajamme eivät ole vain surkimuksia, he ovat rikollisia. He kirjaimellisesti tuhoavat maamme ja HEILLE MAKSETAAN SIITÄ. Tämä on kqaikkein keskeisintä: Niille, jotka tuohoavat maamme, niille MAKSETAAN. Se, joka telee eniten vahinkoa, palkitaan RUHTINAALLISESTI. Jos olet maanpetturi ja tuhota maasi, niin herra kiittää sinua ja sirottaa rahaa tiellesi.

  Entä sitten OPPOSITIO?

  Nyt nauran eniten.

  Katsokaa Soinia. Hänen silmänsäkin ovat jo sammuneet. Hän on kuin zombie. Hän saa palkkionsa, mutta sittenkin, sittenkin, hän tietää kyllä, mikä hän on. Hän tietää kyllä, mitä hän teki: Juuri hän johdatti Suomen kansan hirviön syliin. Hänellä olisi ollut mahdollisuus hidastaa tuhoa, jopa muuttaa suuntaa, mutta hän onkin suurin petturi kaikista. Hän johdatti viattoman, hienon kansan, orjuuteen, surkeuteen, köyhyyteen. Ja nyt me vain maksamme ja maksamme ja maksamme ääliöille, kunnes koko kansaa ei enää ole.

  Tulevaisuudessa tätä aikaa pidetään surkeana, luopioiden, selkärangattomien pettureiden aikakautena. Lapsille opetetaan koulussa graafisesti kuvilla ja tilastoilla, kuinka maailman kehittynein, korkeatasoisin, sivistynein kulttuuri, tuhottiin muutamasta lantista. Kuinka ääliöt, maanpetturitollot pääsivät herrakansan johdolla valtaan ja tuhosivat kokonaisen kulttuurin.

  Mutta ennen sitä pettiurit oppivat vielä PELKÄÄMÄÄN. Sitä odotellessa.

  Plusääni(92)Miinusääni(5)
 5. Älkää nyt kiusatko liikaa Wiikiä. Siinä on todella kehityskelpoinen nuori nainen. Suomen koululaitos, ateismia ruokkiva tiedeyhteisö, mediat ja viihteeksi naamioitu aivopesu ovat nyt mitä ovat ja niiden syöttämää puppua joutuu jokainen omilla aivoillaan ajatteleva oksentelemaan pois koko ikänsä.

  Plusääni(21)Miinusääni(51)
   1. Ei erehtymiseen ”kannuja” tarvita. Minkähänmoiset naiset ne ovat tämänkin mamu sopan keittäneet. Ja aivan tarkoituksella. Kukaan ei ole erehtymätön oli sitten mies tai nainen. Ei ole häpeä kompastua juutalaisuuteen, sillä aivopesua on harjoitettu jo 80-vuotta keskeytyksittä WWII jälkeen. Oli sitten ”uskovainen” tai ateisti. Päinvastoin tämä todistaa, mitä göbbelsmäinen propankandakoneisto saa aikaan.
    Juutalaiset ovat olleet aktiivisia työssään ja tehneet sitä väsymättä päivästä toiseen jne. Sen todistaa Yhdysvaltain ja Euroopan johtajien keekoilu kipa päässä kuin zombit ”yhden totuuden” polulla. Juutalaisten arvostelukin on kriminalisoitu antiseminismiksi, vaikka se perustuisi täysin asiapohjaisiin kysymyksiin. Vastakohtana voidaan mainita Venäjä, jota arvostellaan kaikesta mahdollisesta, kai jo ylipäätään hengittämisestäkin. Puuttumatta nyt mitenkään Wiikin viehättävään ulkonäköön hän on yksi järkevimpiä naisia tämän päivän Suomessa, jos se ei mene jakeluun, silloin on syytä katsoa ympärilleen ja avata silmät todellisuudelle. Jos nainen on kaunis, se ei merkitse automaattista tyhmyyttä tai kyvyttömyyttä muodostaa mielipiteitä, jotka kestävät ”katseen” ja vielä erehtyäkin joskus tai mikä vielä demokraattisempaa – jonka puolesta ME vänkäämme – olla asioista eri mieltä asioina, ilman henkilökohtaisuuksiin menemättä. Jos emme tätä ymmärrä olemme kohta ”väärässä” seurassa.

    Plusääni(9)Miinusääni(27)
    1. Wiik ei pelkästään valehtele vaan HYÖKKÄÄ AKTIIVISESTI juuri niitä oppositiovoimia vastaan, jotka paljastavat juutalaisten ja ylipäätään eliitin rikollisuudesta. Hän tuskin on viaton aivopesun uhri vaan VIHOLLINEN.

     Plusääni(62)Miinusääni(6)
     1. Vihollinen tai ei, niitä joka tapauksessa piissa kuin hiekanjyviä hiekkarannalla, sillä niin ”poikkitieteellistä” on ylipäänsä ”kouhia” WWII aikaisia tapahtumia niin natsi-Saksan kuin juutalaistenkin osalta. Eikäpä valtavirtaa vasten ”uivien” tarvitse kummoistakaan vaivaa nähdä, sillä HE kaivavat omia hautojaan. Kun oikein valehtelee menee itsekin lopulta niin sekaisin, että ”punainen lanka” katoaa. ”Valheella on lyhyet jäljet” ja lopulta niiden peittely vie kaiken ajan ja energian. Sillä väärin tekemisellä pärjää aikansa, mutta lopulta se vie pohjattomaan kuiluun. Siis pääasia on se, että itse tietää ja näkee totuuden. Pajunköyttä tarjotaan joka päivä ja voi nähdä ne laumat, jotka sitä syövät. Mutta jos oivaltaa ”koukun näkyvän” lihavasta kasiaisesta huolimatta, ei sitä tarvitse nielaista, vaikka siihen kuinka ”tilastojenkin” todistelulla kehoitetaan. Sanotaan, että lauma ja parvi tuo turvallisuutta, mutta se ei ole ehdottomasti paikkansapitävä suure. Se saattaa luoda vain mukavan tunnelman ja ”hyvät naurut” matkalla helvettiin.

      Plusääni(11)Miinusääni(2)
 6. Tuo mimmi kusi omiin muroihinsa aika kohtuullisesti. Kannattiko?

  Plusääni(81)Miinusääni(4)
 7. Surullisinta on että Wiikistä varoiteltiin jo pitkän aikaa Iljaa ja muita mv toimittajia. Iljaa kiinnostaa vain klikkaukset ja antaa mädätyksen tapahtua…

  Eipä ole MV sanallakaan kommentoinut näitä viikon aikana tapahtuneita juttuja..

  Plusääni(64)Miinusääni(4)
   1. Anonyymien kirjoitukset foorumeilla tai facessa merkkaavat mulle kuin kilo paskaa, eli ei mitään. Kun ihminen sanoo suoraan tai esiintyy omalla nimellään, niin silloin vasta annan sille yhtään minkäänlaista arvoa. Anonyymien viestit ja yhteydenotot heitän suoraan mappi Öhön.

    Plusääni(29)Miinusääni(50)
     1. Iljalla alkaa mopo karata. Keksin itse miettimättä paria sekuntia pidempään muutaman tusinan syytä pysyä anonyyminä. Kaikki kun ei elä julkisuudesta, you know.

      Itsellä ns. toisinajattelijana on mennyt ihmissuhteita poikki ilman julkisia nettikirjoitteluakin ja se todella kirpaisee ja syvältä. Pitääkö uhrata itsensä vielä julkisestikin ja menettää mahdollisesti työpaikkoja jne jotta ihmemies Janitskin antaisi tavallisille ihmisille arvon?

      Vittu mikä jätkä. Nyt meni maku totaalisesti. Adios MV. Arrogantti kuspää.

      Plusääni(40)Miinusääni(7)
    1. Wiikin tapaus on täysin selvä ilman mitään varoituksia. Asian tulisi selvitä välittömästi tyypin muutaman kirjoituksen jälkeen. Tietenkin yksityisissä ilmoituksissa yleensä käytetään omaa nimeä. Mutta kaikki eivät luota henkilöihin, joiden taustoja eivät tunne.

     Plusääni(43)Miinusääni(3)
    2. Kyllä tuolla MV:n keskusteluissa ja kommenteissa on yksi sun toinen kyseenalaistanut Tiina Wiikin touhuja ja sanomisia moneen kertaan ja pitkällä aikavälillä. Jos pelkkä anonyymiteetti on perustelu olla huomioimatta näitä varoituksia niin oudot on logiikat….

     Kyseinen daami dissailee aika tylysti ihmisten mielipiteitä ja ottanut jonkun kaikkitietävän kuningattaren roolin – kun taustalta paistaa täysi tietämättömyys asioista. Enkä puhu nyt pelkästään mistään juutalaisagendoista joita hän ajaa. Hän työntää nokkansa vähän joka paikkaan ’alan asiantuntijana’.

     Plusääni(61)Miinusääni(5)
    3. >Anonyymien kirjoitukset foorumeilla tai facessa merkkaavat mulle kuin kilo paskaa

     Ok. kuten esimerkiksi keskustelufoorumisi ”Juttuvinkit” osio josta poimit jutun aiheita? Eli nämä jutut mistä kirjoitat eivät merkkaa sinulle paskan vertaa? Hieno mies ja varmasti kansalaisten asialla..NOT.

     Plusääni(40)Miinusääni(7)
    4. Ilja esittää yksinkertaisempaa ja tietämättömämpää kuin on. Se että voi ylipäätään toimia media-alalla tai markkinoinnin parissa ja tietää miten nettijulkaisualustat ja muut härpäkkket toimii jolla taataan uutisvirta kuvineen jolla nostetaan suosio ja näkyvyys lyhyessä ajassa vaatii jo aika paljon osaamista jota ei muka rehedin oloisella juntahtavalla lieksahan murtehella piiloteta. Eli kuten muissa kommenteissa on arveltu, täytyy olla suht laskelmoitua toimintaa valita Wiikin ja Gonzon kaltaisia jalustalle.

     Hän myöskään ei ole suoraan kiistänyt saavansa venäjältä rahaa, tai en ole kaikkia hänen sanomisiaan kuullut, mutta ne mitkä olen, niin on vastannut syytöksiin vain ihmettelemällä, että missä on todisteet. Siis suoraa kiistämistä ei ole vaan asian ohjaamista puuttuviin todisteisiin. Korjatkoon joku jos olen väärässä ja on muuta sanonut. Myös rikollisyhteydet Bandidosin kautta on osoitus rikollisesta mielenlaadusta.

     Plusääni(29)Miinusääni(8)
   2. Kävitkö koskaan siellä keskustelufoorumilla? Siellä oli pitkät ketjut Tiinasta jo kauan kauan ennen kuin iskit näppisi tähän paskaan jota myös Tiinaksi kutsutaan. Oletko sinäkin osa hallittua oppositiota kun annat äänen tällaiselle sionistille?

    Plusääni(47)Miinusääni(6)
   3. Moi Ilja. Antaako Tiina sinulle jotain privaattitanssiesityksiä webbikameran välityksellä sinne Barcelonaan? Vai mistä syystä annat niin paljon palstatilaa hänelle?

    Miltä tuntuu olla hyväksikäytetty ja höynäytetty hyödyllinen idiootti?

    Mites se Wiikin huumetausta, aikas tekopyhää sinulta moittia Jessika Aroa vastaavasta kun Tiina on potenssiin sata pahempi tapaus..

    Odotan innolla tulevia oikeudenkäyntejäsi ja myönnän olevani vahingoniloinen. Ihan vaan siitä syystä että olit niin hölmö että et tajunnut kuinka Wiik käyttää sinua hyväksesi viedäkseen huomion pois eliitistä ja vouhottamalla muslimeista.

    ?

    Plusääni(32)Miinusääni(11)
   4. Ilja Janitskin! Kohta on saatu muslimit ja kristityt toistensa kurkkuun kaikkialla maailmassa. Onneksi olkoon! Ei olisi onnistunut ilman sinua. Onhan sinulla varmasti Israelin passi? Jos ei ole, voit ainakin lohduttaa itseäsi sillä tosiasialla että ansaitset kohtalosi, jutku.

    Plusääni(17)Miinusääni(4)
 8. Susanna Kaukinen on toinen aktiivinen MV-blogissa, joka vaikuttaa siionistilta.

  ”Juutalaiskysymys sen sijaan on ja se repii rivejä.”

  ”Tähän jakoon ei ole varaa. Porukka on saatava saman sateenkaaren alle siitä huolimatta että tämä kysymys on sovittamaton. On ymmärrettävä, ettei siitä voida olla samaa mieltä, eikä sen suhteen tulla koskaan olemaan samaa mieltä. Se nyt vain on näin.”

  http://blogit.mvlehti.net/sydamellinenseparatisti/2016/07/31/isanmaallisen-puoluekentan-katastrofi/

  Plusääni(24)Miinusääni(7)
 9. Voi Tiina Tiina. Pidin sinua fiksuna mutta nyt on pakko muuttaa käsitystä. Totuus ei pala tulessakaan ja jos se kiristää pantaa, niin sille ei voi mitään. Totuus on totuus.

  En ymmärrä miksi hän puolustelee rikollista Porochenkoa (Peter Walzman) koska meidän kyläänkin lomittajaksi tullut ukrainalainen kertoi Peteristä pitkät tarinat. Ja ihmeteli miten metsän keskellä asuu joku joka tietää asioiden oikean laidan. Ja joka ei usko juutalaisen median valheita. Sanottakoon että tämä Ukrainan poika oli Suomessa kun maksettu sisällissota Krimillä alkoi. Hän ajoi sinne, pelasti vaimonsa ja lapsensa ja he muuttivat kaikki Suomeen. Nyt he ovat töissä ja maksavat veronsa kuten suomalaisetkin. Hänen kanssaan on ollut hyviä keskusteluja, koska hänen sukulaisensa ovat sotilasjohdon upseereita. Sieltä saa todellista tietoa.

  Kun tapasin tämän ukrainalaisen ensimmäisiä kertoja niin kysyin menikö häneltä kompassi rikki kun tuli Suomeen. Eikä mennyt esim. Saksaan tai Ranskaan. Hän sanoi että hän halusi maahan, josta kukaan ei ole kiinnostunut. Ja niin kauaksi euroopan keskustasta kuin mahdollista. Nyt kaksi vuotta myöhemmin ymmärrän miksi.

  Plusääni(50)Miinusääni(3)
  1. Neiti Wikin sukunimi saattaa olla jäänne ruotusotanimestä, joita ruotsalaiset upseerit jakelivat 1700-luvulla, kun eivät viitsineet opetella suomalaisia nimiä. Neiti Wiik saattaa hyvinkin kuulua Sursillien suureen eliittisukuun, joita enemmistö nykyisistä Suomea mädättävistä johtajista, poliitikoista, virkamiehistä, kirkkoherroista on ja on ollut aina 1500-luvulta alkaen tähän päivään saakka. Sieltä löytyy ruotsinkielisiin sukuihin kuuluvia ja dna:lta juutalaistaustaisia esiäitejä. Myös Suomen presidentien lähes kaikkien sukulinjat tavalla tai toisella johtaa ”hapansilakoihin”.

   Plusääni(28)Miinusääni(4)
 10. MV-lehti on pääasiassa ihan samaa sisältöä muutenkin:

  http://mvlehti.net/2016/08/11/hirvisaari-sankari-vai-roisto/

  Katsokaa jutun kuvaa! Muutenkin siis vasarahammereita, gonzoja ja hirwisaaria jatkuvalla syötöllä. Hirwisaaren ulostuksesta voisi todeta, että suomalainen kulttuuri ei ole oikeasti mitään aivotonta sionismia.

  MV vaikuttaa wiesenthalilaiselta ja putinistiselta Verkkomedian kaksoselta, joka on vain enemmän sionismiin päin suuntautunut kuin pelkkään putinismiin.

  Plusääni(23)Miinusääni(7)
  1. Hirwisaari ei ole sanari, vaan hän ja lehti halventavat miljoonia murhattuja saksalaisia ja kristittyjä. Kuvassa naamioterroristi teloittaa kristityn, vaikka kaikki terrorismi on Mossadin pseudoterrorismia ja ISIS on Israel. ärimusut Lähi-idässä saavat hoitoa Israelissa, jos haavoittuvat. Juuri he tuhoavat siellä kristittyjä, kuten Israel on ryöstänyt niin kristittyjen kuin muslimien maat jne. Siis kv. juutalaisuus kristinuskoon ja muuhun maailmaan vihamielisen oppinsa mukaan tuhoaa kristittyjä ja kristinuskoa, kirkkoja ym. Myös Lännessä se on kristinuskon nakertamisen takana. Maailmansodassa oli kysymys kv. juutalaisuuden hyökkäyssodasta kansallissosialistista Saksaa vastaan. Se oli niin vapaamuurarien lännen kuin kommunistisen idän todellinen hallitsija. Saksalaisia murhattiin miljoonia vielä sodan jälkeen. Saksalaiset taistelivat sääntöjen mukaan. Holokausti on valhetta ja juuri saksalaiset edustivat kristinuksoa ja kristittyjä. Nimenomaan myös ja etenkin kansallissosialismi. Sen sijaan Hirwisaaren uskonlahko ei edusta kristinuskoa. Kristinuskoon eivät kuulu juutalaisten palvominen ja sokea palveleminen. Se on antikristinuskoa, täysin vastakaista kristiuskolle.

   Mitään sankarillista ei ole sionismin myötäilyssä ja palvelemisessa. Sillä on täysi valta Suomessa ja Euroopassa. Hirwisaaren ja MV:n kuva edustaa karkeaa eksytystä, Mossadin eksytystä. Samaa viestiä tulee joka tuutista. Hirwisaari edustaa korkeinta eliittiä ja on sen asialla. Hän edustaa suomalaisten vastustajaa ja tuhoajaa, kv. sionismia, joka on mamutuksen taustalla ja kristinuskon vihollinen.

   Tietenkin kuva on täysin MV:n putinistisen eli tapkudistisen linjan mukainen.

   Plusääni(43)Miinusääni(6)
   1. Harvinaisen täsmällinen analyysi.

    Se vain on niin: Aina se ”usual suspect”.

    Kaikki tämä teatteri alkoi siitä kusetuksesta, jota kutsutaan 9/11.

    Ja tuo barbaarinen, suorastaan paholaismainen väkivalta, jota ”ISIS” käyttää. Kuka idiootti uskoo, että ”ISIS” olisi todellinen muslimiorganisaatio ja se todellakin on pistänyt viisaat muslimipäät yhteen ja ”edistää” nyt islamin asiaa näillä keskiaikaisilla raakuuksilla? 2010-luvulla?

    Tämä idioottimainen sionistien satujen uskominen kuvastaa vain päättäjiemme ja mediamme täydellistä huoraamista. Vaikka rautalangasta väännetään valhe silmien eteen ja maa on verestä punainen niin päättäjä hakkaa päätään demonin itkumuuriin ja sulkee silmänsä.

    Vaikka silmien edessä kansoja tuhotaan, lapsia ammutaan kouluihin ohjuksilla ja muureja ja aitoja rakennetaan erottamaan herrakansa muista niin päättäjä itkee sadan vuoden takaista ”holokaustia”, tasku täynnä lapsista maksettua verirahaa.

    Tämä petos on maailmanhistorian kauhein, se vetää vertoja mille tahansa hirmuteolle. Meidän silmiemme edessä demoni raiskaa maapalloa ja häntä ihaillaan ja hänen, tämän demonin, kärsimyksiä voivotellaan.

    Jos Jumala on olemassa, iso Jos, niin heittäköön hän sen kuuman tiiliskiven näiden hirviöiden päähän. NYT!

    Plusääni(34)Miinusääni(7)
 11. Aikaisempi kirjoitukseni moderoitiin (ja hyvästä syystä).:)

  Juuri nyt näemme tulevaisuutemme televisiossa edessämme. Rion olympialaiset tuovat silmiemme eteen sen multikultionnelan, jonka sionistidemoni on kaikkiin valkoisiin maihin suunnitellut.

  Äärimmäisen väkivaltainen, äärimmäisen velkaantunut, äärimmäisen epävakaa, äärimmäisen korruptoitunut maa. Ihmisiä pahoinpidellään ja tapetaan vain muutaman dollarin tähden. Poliisi lakkoilee maksamattomien palkkojen takia, vain armeija pystyy takaamaan edes jonkinlaisen, hetkellisen rauhan.

  Tämä on se maailma, johon meidän johtajamme meitä vievät. Siinä kaikki.

  Plusääni(42)Miinusääni(7)
 12. Vaikka Tiiinalla on sokeat pisteensä(juutalaiset,rokotukset ym.), on hänellä ansionsakin, kansantajuisesti tuotettua islamkritiikkiä joka saa ehkä jokusen lukian hakeutumaan Magneettimedian sivuille etsimään syitä islamisaatioon. Tuskin Tiina, kuin ette tekään muuta kantojanne vaikka kuinka kovin yritätte omaa totuuttanne toisillenne todistella.Magneettimedia on kovin tuhti pala nieltäväksi kylmiltään valtamediassa aivopestylle lukialle,joten loiva lasku Tiinan blogin kautta voi olla paikallaan.
  Pitäkää lippu korkealla, Jatkakaa samaa rataa, älkääkä ottako hernettä nenään jos kaikki eivät ole samaa mieltä kanssanne.
  Ps.hyvät kannut ei ole ikinä pahasta.

  Plusääni(22)Miinusääni(35)
  1. Valitettavasti asia nyt vain on niin, että meillähän EI OLE ongelmaa islamin ja/tai islamilaisten kanssa, vaan meillä ON ONGELMA sionistien kanssa. SIONISTIT ajavat islamia maihimme.

   Tiina on kuin onkin aivan tasan tarkkaan vihollisen asialla, kuten kaikki islamia vastaan hyökkäävät.

   Islam EI OLE ongelma. Ongelma on massainvaasio, joka olisi ongelma siitä huolimatta, vaikka kaikki massainvaasioääliöt olisivat auringonpalvojia.

   Globaalieliitti HALUAA riitaa, väkivaltaa ja pysyvää ristiriitaa. Tämä on vuosituhantinen sionistinen tapa toimia: Luo vihaa ja epävakautta. Mossadin tunnuslause on ”War by deception” eli vapaasti käännettynä ”Sotaa pettämällä”.

   Miksi minulla olisi mitään ongelmaa muslimin kanssa, jos hän elää rauhassa omassa maassaan ja ennen kuin sionistidemoni tuli, näin olikin asia. Nyt kun riidankylväjä on paikalla niin kaikki pitää tuhota, kiveäkään ei saa jäädä kiven päälle ja kaiken lisäksi sionistien sotien lopputulos pitää siirtää meille.

   Jos halutaan luoda vihaa niin ainoa oikea viha on viha, joka kohdistuu eliittiin, joka on tämän keinotekoisen vihan meidän ja muslimien välille luonut.

   Vihollinen on johtaja, joka kumartaa eliittiä, joka on eliittiä, joka rahasta ja vallasta luo maihimme helvetin.

   Luku- ja kirjoitustaidoton ääliömusta tai ääliösantamusta ei ole vihollinen, vaikka vihollisen pillin mukaan hyppääkin.

   Vihollinen on ylhäällä ja sitä juuri tiinawiikit peittävät.

   Vihollisen kuvan näet joka päivä ympärilläsi ja hän ei ole hyväntahtoinen suvakkiääliö, vaan hän saa paljon palkkaa hyvästä virasta. Hän on herra, joka huoraa maansa ja kansansa. Mies ja nainen hyvässä virassa, hyvässä toimessa, ”johtaja”, ”komissaari”, ”pankkiiri”, ”ministeri”, ”puheenjohtaja”.

   Ja hänen takanaan on se demoni, joka kaiken suunnittelee, joka maksaa verirahat pahimmille maanpettureille.

   Itse asiassa, jos asia tarpeeksi pitkälle katsotaan, niin muslimi on veljemme tässä taistelussa. Musta ei mitään ymmärrä, mutta ei hänkään tähän sontaan syyllinen ole, vaikka meitä kuppaakin, laiska kun on luonteeltaan.

   Juuri se ah niin hyvä naama hyvässä virassa, hän se on. Mitä korkeampi virka, sitä suurempi vihollinen.

   Se on niin yksinkertaista.

   Plusääni(54)Miinusääni(10)
 13. Hyvä PeLeX, ei tarvitse rautalangasta vääntää, olen tajunnut asiat jo vuosia sitten. Pointtini oli se, jos yksikin Tiinan lukija kiinnostuu islamisaatioon/invaasion syistä/aiheuttajista ja eksyy tänne ja herää on se aina plussaa.

  Plusääni(26)Miinusääni(5)
 14. Käytännön esimerkki oikeasta elämästä: ystävä(suvakki,anarkomarko ja nainen) eksyi mv lehden sivuille huumosen vihakamppanjan seurauksena, bongasi Wiikin blogin,hetkisen kuluttua keskustelut pyörivät islamisaation/invaasion ympärillä. Mädätyksestä huolimatta järkevä ihminen,heräsi kysymys”minkä takia Tämä tapahtuu”. Ohjasin näille sivuille vastausta hakemaan. Edelleen ystävä ja nainen.

  Plusääni(14)Miinusääni(8)
  1. Mito, tottakai, olet oikeassa. Jokainen oikealle tielle ohjattu ihminen on suuri voitto.

   Vihollinen tietää tämän ja hyökkää sananvapautta vastaan armottomasti kaikilla rintamilla juuri nyt.

   Toisaalta kansallis/mieliset/sosialistit ovat syystäkin varuillaan, sillä vihollinen on luonteeltaan demoni, joka ei karta mitään keinoja tahtonsa saavuttamiseksi. Niinpä suoraselkäisten ihmisten on epäiltävä kaikkea ja kaikkialla.

   Voi vain ihailla sitä nopeaa tietoisuuden lisääntymistä. Ihmisiä pystyy rekrytoimaan helposti, koska valtamedia on menettänyt otteensa ihmisiin. Ihmisten silmissä palaa epäilys, epäusko ja enemmän ja enemmän myös viha. Terve viha, oikeaan suuntaan. Siitä kasvaa tuuhea puu, jonka varjossa kasvaa uusi sukupolvi, joka ei pelkää.

   Plusääni(14)Miinusääni(5)
 15. Ja silti Ilja mainostaa Kurun (FDL sionisti) ja Wiikin (juutalainen) Monokulttuuri FM -ohjelmaa joka viikko.
  Paras osoitus että koukkunokkien kanssa ollaan tekemisissä oli kun kyseisessä ohjelmassa oli vieraana kokoomuksen Saul Schubak xD

  hahahahaha, ei voi kuin nauraa kun Iljaa ja MV:tä viedään kuin litran mittaa ja käytetään eliitin agendan suojelemiseksi xD

  Plusääni(43)Miinusääni(3)
 16. MV-Keskustelufoorumilta katosi mystisesti piiiiiiiiitkä keskustelu Tiina Wiikistä vain hieman ennen Tiinan hyökkäystä Magneettimediaa vastaan. Jokainen tehkööt siitä omat päätelmänsä.

  Plusääni(50)Miinusääni(3)
  1. Huomasin saman. Lisäksi vain viikkoja ennen tätä Tiinan koordinoitua hyökkäystä, alkoi kyseisellä foorumilla hirveä ulina juutalaisviestien ’siivoamisesta’ foorumilta. Kirsikkana kakun päällä foorumille ilman rekisteröitymistä kirjoittaminen estettiin.

   Kieltämättä hieman epäilyttää.. Voiko Ilja vain olla niin yksinkertainen ettei näe kuinka juutalaiset kusevat häntä silmään ja käyttävät hyväkseen? Vai eikö Iljaa kiinnosta muu kuin klikkaukset kuten tuossa ylempänä sanottiin?

   Plusääni(45)Miinusääni(3)
  2. MV:n mode kävi kuumana juutalaiskeskustelussa MV:n keskustelufoorumilla:

   ***

   ”Se ei näköjään mene perille, että joka muualla olevaa ketjua ei tarvitse viedä sivuraiteille juutalaisjuttuihin, vaikka on pyydetty aloittamaan ko. aiheesta uusi ketju täällä. Tästä eteenpäin poistan juutalaisviestit muualla kuin täällä ennakkoon ilmoittamatta. Tai koko ketjun.

   ”Että voi olla aikuisten ihmisten hankala ymmärtää, että joka helvetin ketjuun ei tarvitse tunkea juutalaisjuttuja. Jos tämä asia ei ala kohtapuoliin kohenemaan, juutalaislätkyttäjät poistuvat ja tulee koko foorumille banni juutalaiskeskusteluihin, koska ei ole kenenkään etu, että foorumi on yhtä ”juutalaiset siellä ja juutalaiset täällä” -lässytystä.”

   ***

   Tästä voi vetää omia johtopäätöksiään MV:n toimittajan (kuka lieneekään tämä T2) agendasta ja jopa suoranaisesta sensuurista jota ei pitänyt olla. Ei nyt ainakaan keskustelufoorumilla herranjestas!

   Katsokaas MV:n arvon toimittajat kun siionistit/juutalaiset ovat sotkeentuneet vähän KAIKKEEN ja siten keskustelu ennemmin tai myöhemmin kääntyy myös heihin. Ei monestakaan aiheesta voi keskustella ilman tätä tosiasiaa. Maahanmuutto nyt esimerkkinä joka on MV:n pääaihe jatkuvasti muodossa tai toisessa.

   Plusääni(57)Miinusääni(3)
 17. No nyt valehtelette heti alussa, nimittäin tuosta Israelin tuesta ISISille. Tuo väite ilmeni teidän artikkelissanne, jossa väititte YK:n raportin paljastavan asian. Alkuperäinen lähdejuttu (te käytitte toisen polven lähdettä, Occidental Observeriä, joka siteerasi taas Haaretzia) puhui Israelin yhteistyöstä Syyrian kapinallisten kanssa. Ne ovat aivan eri asia kuin ISIS, ja jokainen, joka on seurannut Syyrian kriisiä, tietää sen. Ei ole mikään salaisuus, että kapinallisten koalitiota autetaan. Ovathan amerikkalaisetkin heitä ihan avoimesti aseistaneet.

  Hassua, miten hyppäätte olennaisimman kritiikin ohi, kuin se ei siellä olisikaan. Jatkatte vieläkin noista syanidijäämistä, vaikka selitin rautalangasta vääntämällä sen tieteellisen virhekäsityksen, mikä johti Leuchterin tuloksiin. Leuchterin persoonalla ei niinkään ole asian kannalta väliä, selitin hänen taustansa vain selvennykseksi sille, miten hän saattoi olla niin tietämätön aineen myrkyllisyyden tasoista eri eliöille. Leikitte kuitenkin, että ette edes huomanneet sitä kohtaa, ja jatkatte saman virheen pohjalta väittelyä. Ihmisen tappamiseen riittää alle 2% siitä syanidimäärästä, mikä tarvitaan tuholaistorjuntaan, koska tasalämpöiset ovat aineelle paljon herkempiä. Altistusajaksi tarvitaan hyönteisille 96 kertaa pidempi aika kuin ihmisille, joten tietenkin tuholaistorjuntakammioissa on enemmän jäämiä. Yrittäkää nyt pysyä edes omien tarinoidenne tasalle: siteeraamassani jutussa sanoitte, ettei syanidijäämiä ollut murhakammioissa lainkaan. Nyt sitten vaivihkaa vaihdatte siihen, että oli niitä jäämiä vähän. Samoin yritätte argumentoida siltä pohjalta, kuin kaikki kaasukammiot olisivat olleet samanlaisia, ja kuin niiden ammattimaisuutta voisi kuvailla samoin termein. Eivät ne tietenkään olleet samanlaisia, koska prosessi kehittyi ajan mittaan. Tehokkaita kuumailmajärjestelmän sisältämiä murhakammioita oli esim. Majdanekissa, mutta Auschwitzin kammiot olivat alkeellisempia. Edistyneimpiä olivat myöhimmin rakennetut kammiot, jotka oli tehty tarkoitusta varten, ei muunnettu aiemmista tiloista.

  Samoin se teidän itse keksimänne matematiikka holokaustin uhreisrta jäi tästä pois. Tuo Guardianin artikkeli, millä yritätte todistella Einstein-juttua ei ole todiste. Guardian vain kertoo siitä kirjailijasta, joka esitti väitteen plagioinnista. He eivät väitä, että mies olisi oikeassa (siksi he käyttävät sanaa claim, koska kyseessä on vain väite) tai väitä, että Einstein ei olisi asiaa keksinyt. Siksi otsikossa ”Einstein’s E=mc2 ’was Italian’s idea'” on nuo heittomerkit loppuosan ympärillä: kyseessä ei ole fakta vaan väite, eikä Guardian yritä asiaa faktana esittää.

  Zyclon B:tä ei voi käyttää desinfiontiin. Se ei ole tehokas bakteereja, viruksia tai sieniä vastaan, joten sitä käytetään vain isompia eliöitä vastaan.
  Kommenttini Poroshenkosta ei liity mitenkään juutalaisuuteen, ainoastaan tarjoamiinne lähteisiin. Sanoisin aivan saman kenestä tahansa, joista tuollaisilla lähteillä väitteitä esitetään. Se, että jälkikäteen yritätte paikkailla hätiköidysti julkaistua juttua uusilla lähteillä, jotka eivät väitteitä todista sen kummemmin, ei muuta asiaa miksikään. Juuri tuossa on yksi teidän suurimmista ongelmistanne, mistä kannattaisi oppia: älkää sokkona kääntäkö ulkomaalaisia juttuja tarkistamatta niiden todenperäisyyttä, varsinkaan kun kyse on noin epämääräisestä lähteestä. Vielä hölmömpää on mennä takuuseen tarkistamattomista jutuista väittäen, ettei kukaan voi osoittaa virheitä tai valeita jutuista.

  Te ette kumoa mitään sanomisia Krema I:stä. Sillä, mikä on yleinen vitsi revisionistipiireissä, ei ole sen enempää tekemistä historian kanssa kuin kreationistien kuvitelmilla on biologian kanssa. Oikeaa vasta-argumentointia ei ole lainkaan.

  Ja mitä ihmettä tuo horina Krema II:sta on? En minä sekoita kammioita toisiinsa, en missään vaiheessa väitä kyseesä olevan Krema I. Kai te nyt tiedätte, että Krema II räjäytettiin myös, eli se on jälleenrakennettu ihan samoin?! Katto on tallessa kappaleina, ei se nyt nähtävillä oleva ole oikea. Ilmeisesti te luulette Krema II:n olevan alkuperäinen rakenne. Auschwitzissa kaikki kammiot ehdittiin räjäyttää, alkuperäisiä rakennuksia nähdäkseen pitää katsoa vaikka Majdanekia, josta lähdettiin niin kiireellä, että jälkien tuhoaminen jäi kesken. Tässä on kuva Krema II:n raunioista. http://www.scrapbookpages.com/AuschwitzScrapbook/Tour/Birkenau/RuinsII01.html

  Joka tapauksessa, lähdin vastaamaan haasteeseenne ja tein sen menestyksellä: te pyysitte osoittamaan virheen tai valeen juutalaisjutuistanne, tein sen moneen kertaan. Asia on minun puoleltani loppuunkäsitelty. Ihme, että olette niin herkkänahkaisia, että suututte siitä, että teitä sanotaan juutalaisvastaisiksi. Minä kirjoitan usein islamista negatiivisesti, enkä todellakaan alkaisi hurskastelevasti väittämään vastaan, jos joku minua kutsuisi islamvastaiseksi tai uskontovastaiseksi. Sitä minä olen. Olkaa tekin mitä olette suoraselkäisesti ja peittelemättä. Minua ei kiinnosta riidellä kenenkään kanssa.

  Plusääni(16)Miinusääni(75)
  1. Ja tässä on niistä rei’istä Krema II:n katossa. Kolme rei’istä on löydetty raunioituneesta katosta varmuudella, kaikki reiät näkyvät myös sodanaikaisissa ilmakuvissa. Tuollaisesta on ihan turha jankata ikivanhoilla argumenteilla, koska en oikeasti usko, että te ette tästä asiasta olisi kuulleet. Taitaa olla aivan samoin kuin tuon Zyclon B -jutun kanssa, eli olette kyllä kuulleet ne oikeat argumentit, mutta teeskentelette tietämätöntä. http://www.bbc.co.uk/history/worldwars/genocide/deniers_01.shtml

   Plusääni(7)Miinusääni(60)
    1. Sieltä tulee se perusmantra että kun ne juutalaiset on vaan niin helvetin älykkäitä. Ei kannata antaa mitään huomiota Tiinalle, toivon mukaan Iljakin ottaa neuvosta vaarin ja vastaisuudessa ei julkaise mitään Tiinaan liittyvää. Ällöttävä sionisti ja syöpä.

     Plusääni(44)Miinusääni(4)
     1. Nuorena nyt saa olla vähän hölmö ja sinisilmäinen eikä tarvi ajatella asioita vaan toistaa muualta luettua mantraa. Erityisen hölmöö molemmilta osapuolilta on puhuja jostain Fysiikan historiasta kun, ette tiedä tai ymmärrä Fysiikasta mitään eli pidättäytykää vaan niissä juutalaisissa ja islamissa.

      Tuolla Wiikin blogissa toi kohta, jossa eka lainataan ”holokaustista selviytyneitä blaablaa oli joku miljoona eli silloin olisi pitänyt olla blaablaa 11miljoonaa” … Tiina toteaa: ”ei sitä tolleen lasketa, että väärin menee alusta loppuun.. pitäisi blaablaa”, niin siihen pitäisi kyllä näyttää ihan laskutoimituksilla, että miten se pitäisi laskea!!

      Ei Matematiikassa riitä tollasien latteuksien kirjoittaminen vaan matematiikkassa ollaan täsmällisiä ja asiat osoitetaan l-a-s-k-e-m-a-l-l-a. Tietty ymmärrän, että humanisti ei osaa mitää laskea, eihän hän muuten olisi humanisti, mutta silloin sanotaan, että ”musta tuntuu, että ei sitä tolleen lasketa koska blaablaa eikä esitetä jotain varmasti asian tietävää jos ei sitä itse osaa laskea”

      Vähän nöyryyttä Tiinalle lisää ja sinnikkyyttä tulevaisuuteen niin hyvä tulee.

      Plusääni(6)Miinusääni(20)
   1. ”Mitäs menneistä”, tavataan sanoa. Vain pässit juoksevat päänsä yhteen. Sillä aikaa kun pässit tapplevat keskenään, susi katsoo hetkensä koittaneen. Suoranainen kansansatu, mutta niiden takana piilee aina opetus.
    Edessä on sota ja teurastus Euroopassa islamistien Pyhasota. Siinä ei uskontokuntia seulota, niitä jotka ovat uhripuiolella. Kaikki, jotka eivät usko Allahiin tuhotaan vihalla ja vimmalla. Onko sellaista, joka pitäisi ”kirjaa” tapahtumista, ettei tarvitse jälkikäteen tapella miten asiat menivät. Maailma on monisyinen paikka ”hämäräbisneksineen” ja vehkeilyineen, joista tavallinen kansalainen ei tiedä. 100 -varmaa on, että kaikkia kusetetaan mennen tullen ja suoraan silmille. Millä muulla pohjalla päivänpolitiikkakaan makaa. Politiikot valehtelevat vuolaasti täyttä paskaa vaalien alla ja etenkin sen jälkeen. Kaikki sanat syödään viimeistä pilkkua myöten. Tästä voi vetää piuhoja maailman maiden salaistenpalvelujen ja turvallisuuspoliisin tekemiin operaatioihin maailman mittakaavassa. Kaikki kulissien takainen toiminta on piilossa ja tavallinen jamppa näkee TV-uutisista vain ”loppunäytöksen”, joka on joskus täydellinen, joskus taas niin tökerö, että sen ymmärtää lapsikin. Mutta on olemassa aikuisia, joihin se menee kun ”kuuma veitsi voihin”.
    Esimerkiksi Hillary Clintonin sairaustiedot ja lääkärintodistuksen vuotanut mies on ”heittänyt” henkensä 24 tunnissa eli vuorokausi sen jälkeen kun tiedot pääsivät julkisuuteen. Tästäkin tapellaan mikä on puppua ja mikä ei. Mutta YLE ja vihervasemmisto sekä kulttuurimarxistit ilmeisesti nukkuvat yönsä hyvin kun tälläisen naisen peukalon alla on ydinase ja muut ”pelit ja vehkeet”. Minä en nuku. Niin se vain on. Ja kotoisasti vielä kohuttiin Kekkosen dementiasta ja kyvystä hoitaa maan aisoita 1980-luvun alussa. Nyt Yhdysvaltain Presidentiksi ollaan heittämässä dementikkoa, jonka oireet ovat arvaamattomia muistikatkoksineen ja pakkoliikkeineen.
    Pitkän elämän eläneenä voin sanoa, että kyllä härskiksi menee ennen kuin maailma loppuu.
    Mitä tulee juutaisiin ja juutalaisuuteen sekä ns. kansanluonteeseen. Lähtökohtaisesti sellainen ihminen ja kansakunta ei ole oikein ”mukava”, joka pikku-lapsesta lähtien opetaan olevan ”parempi” kuin muut ja jopa ”hallitsevassa” asemassa muihin kansakuntiin verrattuna. Hitler ihasteli saksalaisuutta ja etenkin hän ”pasteerasi” arjalaisuudella ja sillä, että koko valloitetun Euroopan kansakunnat ovat velvollisia palvelemaan heitä. Tämä on demonisoitu ja tehty ihmisyyttä kohtaan harjoitettuna rikollisuutena sekä vastemmilisempisenä asiana, mitä koskaan kukaan on suustaan päästänyt. Sammakkojen sammakko. Hitler ajoi Mersulla, mutta niin ajaa Israelkin. ”Pata kattilaa soimaa”. Tämähän on silkkaa antiseminismiä, koska Israelin valtion harjoittaman polittiikan arvostelu tai vähäisin kyseenalasitaminen ns. ”maallisin” kriteerein on kriminalisoitu eli sakkoa vetää tai jopa kakkua. Sen sijaan Venäjän tekemät omat valtapoliittiset ja ulkopoliittiset liikkeet ovat koko maailman ja nyt Suomenkin hampaissa aina. Suomi on unohtanut historiansa opetukset ja sen stubidomaisesti, että ”geologialle” emme voi mitään Venäjä tai millä nimellä hyvänsä oleva valtio tulee aina ja iänkaikkisesti olemaan Suomen rajanaapuri 1000 kilometrin maarajalla. Juutalaiset pääsääntöisesti ovat itse ”ansainneet” vihat päällensä. Joku perustelee sitä Raamatulla ja Valitunkansan kokemana vainona ja vihana jota se joutuu kokemaan ”itseisarvollisesti” ilman mitään tosiasiasiallista syytä. Juutalaisten pyöriminen vihervasemmiston ja kommunistien kanssa ns. Monikulttuurisuuspolitiikan ”junttamiehinä” USA:ssa ja Euroopassa ei voi mitenkään herättää ”lämpimiä” tunteita terveellä kansallisuusmielisyydellä varustetussa ihmisessä, jota herjataan natseiksi ja äärioikeistoksi sekä Hitlerin oppipojiksi hitler -tervehdyksineen.
    Juutalaisilla ei ole mitään oikeutta ”häärätä” takapiruina ainoankaan suvereenin eurooppalaisen kansallisvaltion hajoittamistoiminnassa mukana. Tämä on suoranainen vihateko valkoista rotua kohtaan ja sellaisen kansakunnan oikeuteen määrätä oman maansa politiikasta ja siitä, että se pysyy turvallisena, rauhallisena yhteiskuntajna, jossa voi kasvattaa lapsensa, nuorensa ja nuoret aikuiset ilman väkivallan ilmapiiriä ja kyvytöntä poliisia ja vihamielisiä politiikkoja, jotka vihaavat omaa kansaansa ja haluavat tuhota sen ylikansallisten pankkikorporaatioiden maksamien lahjuksien ja voitelurahojen mädättämällä moraalilla. Lopuksi vielä haluan sanoa, että tämän kaikkien periaatteiden kirsikka kakun päällä on eurooppalaisen ja suomalaisen naisen /tytön oikeus koskemattomuuteen ja turvallisuuden tunteeseen elää ja olla vapaasti siinä yhteiskunnassa johon on synytynyt ja kokea sen kaikki suomat elämykset terveenä niin fyysisesti kuin etenkin psyykkisesti perustamaan perheen kuin sen aika aikanaan koittaaa.

    Plusääni(21)Miinusääni(3)
   2. Eipä Tiina ole ollut siellä tukkimiehen kirjanpitoa pitämässä, että kuinka moni uunista ulos tullut oli juutalainen! Jos minut joku haluaa jälleen saada uskomaan siihen, niin pitäs pystyä esittämään todisteita!Epäilty on syytön niin pitkään kunnes toisin todistetaan! Minua ei voitais Saksassa pidättää epäilemisestä, koska en epäile, vaan olen sata varma, että saksalaiset ei tappaneet juutalaisia!
    Ja oliskohan Wiikillä kommentti siihen miksi Yhdysvalloissa lopetettiin kaasuttamalla telottaminen? Ei tainnut onnistua edes nykytekniikalla edes yhden telottaminen kerrallaan? Niin mitenkähän kuuden miljoonan paljon alkeellisemmissa olosuhteissa?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Tiinalla on joku viisasten kivi jota muilla ei ole: kaikki HÄNEN lähteensä ovat faktaa, ja vastaavasti hän TIETÄÄ että muiden lähteet ovat epäluotettavia, propagandaa ellei jopa suurta valetta. Siis aina silloin kun jokin seikka ei sovi hänen ahtaaseen maailmankuvaansa.

   Miten hän tämän kaiken tietääkin, on suuri mysteeri. Kuitenkin tämä näyttää olevan asiassa kuin asiassa hänelle peruste jollekin hänen mielipiteelleen. Eikä hän näe asiassa mitään kummallista. Siitäkään huolimatta että tiedämme historiankirjoja kirjoitetun uudelleen (lähinnä voittajien toimesta), kaikenmaailman tutkimustuloksia manipuloidun maailman sivu. Puhumattakaan nyt maailman median keskittymisestä muutamien harvojen – ja juu Tiina, siionistien – käsiin.

   Onneton vastine.

   Plusääni(48)Miinusääni(4)
   1. Tässä olis vielä hyvä tietää, että (krypto-jude) Wiik käytti alkuun MV-Blogiaan kannattajakunnan keräämiseen. Sitten vain yks-kaks ilmoitti siirtyvänsä blogspottiin, kun MV-Blogeissa ei saa mainostuloja (sic!)

    Silti Ilja jakaa sionistin/juden materiaalia viikosta toiseen… Olen kieltämättä aika pettynyt, että tälläiset kosher-”nationalistit” onnistuvat viemään kansallismielisiä täysin väärään suuntaan ohjaamalla ihmiset pois TOTUUDEN, eli islamisaation juuri syiden luota ja saavat kansallismieliset öyhöttämään pelkästä islamista

    Plusääni(44)Miinusääni(5)
  3. Nuorena nyt saa olla vähän hölmö ja sinisilmäinen eikä tarvi ajatella asioita vaan toistaa muualta luettua mantraa. Erityisen hölmöö molemmilta osapuolilta on puhuja jostain Fysiikan historiasta kun, ette tiedä tai ymmärrä Fysiikasta mitään eli pidättäytykää vaan niissä juutalaisissa ja islamissa.

   Tuolla Wiikin blogissa toi kohta, jossa eka lainataan ”holokaustista selviytyneitä blaablaa oli joku miljoona eli silloin olisi pitänyt olla blaablaa 11miljoonaa” … Tiina toteaa: ”ei sitä tolleen lasketa, että väärin menee alusta loppuun.. pitäisi blaablaa”, niin siihen pitäisi kyllä näyttää ihan laskutoimituksilla, että miten se pitäisi laskea!!

   Ei Matematiikassa riitä tollasien latteuksien kirjoittaminen vaan matematiikkassa ollaan täsmällisiä ja asiat osoitetaan l-a-s-k-e-m-a-l-l-a. Tietty ymmärrän, että humanisti ei osaa mitää laskea, eihän hän muuten olisi humanisti, mutta silloin sanotaan, että ”musta tuntuu, että ei sitä tolleen lasketa koska blaablaa eikä esitetä jotain varmasti asian tietävää jos ei sitä itse osaa laskea”

   Vähän nöyryyttä Tiinalle lisää ja sinnikkyyttä tulevaisuuteen niin hyvä tulee.

   Plusääni(9)Miinusääni(14)
 18. Olemme täällä siionismin/talmudistien vastustajia tai ainakin suurin osa. Jos haluaa oikeasti saada aikaan jotain niin pitää mennä sairauden alkulähteille eikä yrittää vain hoitaa oireita. Suurin osa maahanmuuttokriittisistä eivät näe muuta kuin islamin pahana joka paikassa ja sitten jätetään alkulähteille menemättä, ketkä tätä maailmaa oikein pyörittää? Ne eivät ole islamisteja jotka ovat kansainvälisten pankkien, hollywoodin tuotantoyhtiöiden, lääketeollisuuden, lehtien takana, eivätkä he ohjaile tätä elintasosurffareiden vaeltamista jne. vaan siionistinen eliitti on tämän takana, tämän voi jokainen selvittää helposti itse jos vain viitsii. On erittäin typerää touhua yrittää hoitaa pelkästään oireita, ei siitä ole mitään hyötyä, on mentävä alkulähteille, muuten tämä touhu on pelkkää tuulimyllyjä vastaan taistelua. Siionistien tarkoitus on juuri luoda vastakkain asettelua esim. islamistien ja kristittyjen välille ja pitää meidät kiireisinä oireita hoitaen ja pitää meidät sokeina ja raivon partaalla, jotta emme huomaisi ohjailijaa. ja kuka vetelee naruista.

  Plusääni(48)Miinusääni(6)
  1. ”Jos haluaa oikeasti saada aikaan jotain niin pitää mennä sairauden alkulähteille eikä yrittää vain hoitaa oireita. ”

   Juuri tästä syystä Tiina, Kuru ja kumppanit keskittyvät vain oireeseen eli islamiin. Tarkoitus ei olekaan saada mitään aikaan, koska he ovat vain osa hallittua oppositiota.

   Plusääni(52)Miinusääni(4)
 19. Tiina on pelkkää hallittua oppositiota. Painukoot sionisti vittuun Suomesta, muuta Tiina sinne Israeliin vaikka.

  Plusääni(44)Miinusääni(4)
 20. Kyllä, oikein on koukkunokkajuutalainen tämä Wiik. Ja kunnon kaljupääjuutalainen Kuru. Lokka on selvä Marokon kauhujuutalainen. Ja sitten eritoten tämä jonkun täällä esiinnostama Kaukinen on päivänselvä natsisiionisti. Kyllä. Juutubesta löytyy todisteet, ja wikipediasta loput. Niin ja semmonen piti vielä sanoa että ennen sai Kärkkäiseltä sianlihasta tehtyä kiusausta. Täytyy olla salaliitto siinäkin ko ei saa ennää.

  Plusääni(15)Miinusääni(27)
 21. http://www.renegadebroadcasting.com/firestarter-radio-epiphanies-realizations-8-9-16/

  Sinead on ohjelman keskivaiheille koonnut suoraan hevosen suusta juutalaisjohtajilta puheenvuoroja, joissa hehkutetaan ja visioidaan valkoisten kansanmurhaa ja todetaan, kuinka pitkällä jo ollaan. Mukana ADL:n nykyinen johtaja. Hirwisaari ja MV edustavat voimia, jotka ovat suomalaisten vakavimmat viholliset ja valkoisten kansamurhan takana. Vaikka he esittävät toista ja väittävät haluavansa suomalaisen kulttuurin säilymistä.

  Plusääni(22)Miinusääni(7)
 22. Ei holokaustikriittisyys ole juutalaisvastaisuutta.Voisikohan joku kaivella esiin Hitlerin kuusitoistakohtasen ehdotuksen Puolan ratkasukseksi?Oli ollut kuulemma todella hyvä ehdotus, jopa niin hyvä, ettei sitä uskallettu lukeakkaan Ranskan ja Englannin radioissa vaikka niin oli luvattu Hitlerille. Olisi nimittäin käynyt niin, että sotaa ei olisi tullutkaan.

  Plusääni(42)Miinusääni(3)
 23. ”Ei holokaustikriittisyys ole juutalaisvastaisuutta”

  No eihän sen tietenkään pitäisi olla, mutta kun näitä kommentteja yllä lukee niin saa sen vaikutelman että on!

  Mitä muuten tarkoitat holokausti kriittisyydellä?

  Totuus on se että holokausti tapahtui mutta huomattavasti pienemmässä mittakaavassa kuin mitä jutikat ovat väittäneet. Ei siis mitään helvetin 6-13 milj. niin kuin juutaloiset itse ovat väittäneet!

  Itse ihmettelen näitä nykyisiä lelunatseja jotka väittävät että Saksalaiset eivät murhanneet jutikoita toisessa maailmansodassa!?

  Vielä 90-luvun lopulla Suomen Natsit eivät kieltäneet holokaustia vaan sanoivat että kyllä surmasivat mutta liian vähän!

  Pekka Siitoinkin totesi että ei 6 milj. vaan 3 milj. jutikkaa tapettiin Saksan toimesta ja kehui sitä hienoksi asiaksi kameroiden edessä.

  Tunsin itse noihin aikoihin Suomalaisen Natsin joka kuului Saksalaiseen Natsi organisaatioon joka oli alkuperäisten sodan aikaisten Natsien perustama.

  Lisäksi minulla oli puoliksi Saksalainen lapsuuden ystävä jonka isä oli sodan aikainen SS-sotilas.

  Omalla paikkakunnallani vieraili aikaisempina vuosina kesäisin paljon Saksalaisia turisteja ennen kuin tahti alkoi hiljenemään 2000-luvulle tultaessa.

  Muistan lapsuudestani hauskan muiston, olimme kuumana kesäiltana pelaamassa tennistä kavereiden kanssa(puoli-Saksalainen mukana) Saksalais turistien suosiman hotellin kupeessa sijaitsevalla metsän keskelle rakennetulla tenniskentällä.

  Saksalais turisteja tuli kourallinen katselemaan pelaamistamme ja puoliksi Saksalainen kaverini sai hullun päähänpiston ja alkoi näytellä Hitler-tervehdystä heille. Me muut lähdimme mukaan tähän yhtään enempää ajattelematta mitä siitä voisi seurata.

  No ei tarvitse varmaan mainita että nämä turistit vetivät herneet nenään oikein huolella, nimittelivät meitä huoran penikoiksi ja hulluiksi Saksan kielellä ja eräs näistä vanhemman puoleinen mies käveli tenniskentän viereen ja viittoili vihaisesti meitä tulemaan luoksensa.

  Hän nosti vasenta hihaansa ja näytti meille pientä tatuointia(muistelen että se oli vanhanaikaisilla kirjaimilla tehty kirjainyhdistelmä kenties A ja jokin muu kirjain josta en selvää saanut)

  Hän hoki meille saksaksi, Ich war ein Nazi, Ich war ein Nazi!, näyttäen samalla tatuointiaan. Hän sanoi muutakin mitä me muut puoliksi Saksalaista ystävääni lukuunottamatta emme ymmärtäneet.

  Jälkeen päin kysyin ystävältäni mitä muuta mies oli sanonut saamatta kuitenkaan koskaan vastausta.

  Muistan vieläkin että tapauksen jälkeen kaverini oli nolostuneen ja hiljaisen oloinen.

  Paljon tämän tapauksen jäkeen 2000-luvun alkupuolella kävin mielenkiintoisen keskustelun kolmen Saksalaisen eläkeläisen kanssa jotka olivat lomalla Suomessa. Kaksi näistä miehistä oli palvellut Natsi-saksan armeijassa toisen maailmansodan aikana.

  Siinä ulkouimalan kahvilan terassilla istuessamme ja keskustellessamme kysyin myös näiden kahden sotaveteraanin mielipidettä väitettyihin Natsien sodan aikaisiin edesottamuksiin.

  Miehet vastasivat hyvin lyhyesti ja silminnähden vaivaantuneena että eivät halua juurikaan puhua siitä mitä tapahtui todeten kuitenkin samalla että ”rikoksemme ei vanhene koskaan” toisen heistä todetessa samalla että”nuoruuteni painajainen” ei jättänyt häntä koskaan rauhaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(23)
  1. Juutalaistentarina-sarjassahan niiltä iteltä lipsahti, että oli vain 3miljoonaa juutalaista Euroopassa vuonna 41.Ja kun korvauksia haki Laurion mukaan n.3miljoonaa juutalaista sodan jälkeen Saksalta, niin holokaustettujen määrä ”kojokojo”nolla kappaletta.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 24. En tienyt Wiikin olevan juutalainen. Toivottavasti sukunimi on todellakin vain ruotsalaisten antama.
  Mä kirjoitin MV-lehteen, että tutustuminen Magneettimediaan on ISO juttu, ettei edes profiilijutkut osaa tätä lukea.

  Plusääni(12)Miinusääni(5)
  1. Mielenkiintoinen ”sattuma” teuvo auran wikipedia sivulta lainattua:

   ”Lahtisen kuoltua Aura avioitui vuonna 1976 uudelleen. Uusi vaimo oli Arne Bernerin vapaamuurariveljelleen esittelemä Sirkka Wiik. Tamminiemen pesänjakajat -kirjan mukaan Teuvo Aura menetti lopullisesti mahdollisuutensa presidentinvaalissa Sirkka Auran ja tämän pojan Boris Wiikin jouduttua keväällä 1979 syytteeseen verorikoksista.”

   Tällaisen henkilön kanssa Ilja on ryhtynyt ajamaan yhdessä sionistien agendaa.

   Plusääni(18)Miinusääni(3)
 25. Tiina Wiik kaveraa Ilkka Huotari nimisen sionistin kanssa, jolla on Youtubessa videoita joissa puolustelee Israelia. Kommentoi Tuonen Joutsen -videoita MV:tä haukkuen..

  Tiina on käärme ja näköjään Iljakin on mukana kansan silmään kusemisessa.

  Nyt tänään on ollut MV:ssä juttu jossa ehdotetaan että ”ehkä jos vaan vaihdetaan persujen johto niin kaikki muuttuu paremmaksi” eli kansaa valmistellaan nyt näennäiseen puoluejohtajan vaihtoon että typerykset äänestävät uudestaan sionisteja.

  ps. Ilja petaa MV:n keskustelufoorumia entistä kosherimmaksi – Nyt jo pelkästä toisen kirjoittajan juutalaiseksi nimittelystä saa bannit.

  Plusääni(39)Miinusääni(6)
 26. Iljan aviisihan oli keväällä 2015 avainasemassa persujen jytkyn luonnissa.. pitkin kevättä ja talvea mainostivat persuja, sitten kun oli Tapanilan joukkorikastus ja muut vielä päälle.. MV julkaisi vielä vaalipäivänä sopivasti feikkiuutisen uudesta joukkoraiskauksesta joka varmisti lisää ääniä persuille.. MV siis rakensi persut ja sitten pudotti heidät korkealta.. samaa tehdään nyt Trumpia mainostamalla, tietäen että pettymys on luvassa jenkeille.. ei ole kauaa kun MV mainosti täysillä Suomidemokraatit nimistä porukkaa joka olisi lähdössä politiikkaan mukaan, johdossa on Olavi Mäenpää joka on täysi sionisti..

  Plusääni(23)Miinusääni(5)
 27. Niin. MV tuki persuja, vaikka persut näyttivät jo kyntensä ennen vuoden 2011 vaaleja ja myös oppositiopolitiikassa sen jälkeen. Persujen tukeminen 2015 on selvä merkki. Vastaavien sionistiporukoiden tukeminen jatkui sen jälkeen. Välirikko tuntuu jotenkin epäuskottavalta kokonaisuudessaan. Sovitut roolit taitavat olla. Putinismi ja länsityylinen sionismi tämän jälkeen osapuolilla. MV ei persuja pudottanut, vaan he pudottivat itse itsensä. MV jatkoi uutena valeoppositiona. Muiden hajoamistuotteiden ja eripuratuotteiden kanssa. Persuja ja Halla-ahoa etenkin tuettiin vielä todella pitkään vaalien jälkeen.

  Tiina Wiik ryhtyi holokaustihistorioitsijaksi – sekoitti ”kaasukammiot” keskenään

  Tuolta jäi pois se muistutus, että todellisuudessa Länsi murhaa muslimeja koko ajan Lähi-idässä ja muuallakin. Irakissa on murhattu jo miljoonia ja maa on tuhottu ja pidetään tuhottuna. Nimenomaan kuolemanpartiot siellä ja muualla ovat Lännen kuolemanpartioita. Lännen kristityt kansakunnat on orjuutettu ja todellinen käskijä on juutalainen. Irakilaiset eivät ole psykopaatteja, joten korkeintaan he kokisivat ehkä pientä vahingoniloa ja sitäkin vain hetken, jos Länsimaat sortuisivat omaan saatanallisuuteensa ja siellä alkaisi myös kaaos. Mutta normi-ihminenkatuisi tätä. Ei sieltä tulla oikeasti iskemään tänne, vaan nekin iskut ovat Mossadin järestämiä. Mutta siis juuri Hirwisaari ja MV edustavat kuolemanpartioita, koska tukevat kv. juutalaisuutta. Lehden kuvassa on röyhkeästi kaikki käännetty päälaelleen.

  MV:ssä toistuvasti viitataan viralliseen historiakäsitykseen, mikä on tietenkin sionismin etu, vaikka tuollaista kuvottavaa holokaustivalehtelua ei olisikaan mukana.

  Olympialaisista puheen ollen, todellakin siellä ilmastohuijausta avajaisissa, terroristihysteriaa ja turvallisuustoimia, mokutuspropagandaa ym. Ja tiedämme, että urheilija, joka on vain tuulettanut tekemäänsä maalia tekemällä perinteisen käsivarren kohotuksen, joka liitetään siis tunnetusti äärioikeistoon/nationalismiin/fasismiin, on saanut välittömästi elinikäisen kilpailukiellon joka tasolle. Niin juutalaiskommunistista kaikki on. Sionistien orjia kaikki. Hirvittävän mielenvikaista ja alhaista. Kauhistuttavaa matelemista ja ryömimistä-

  Plusääni(22)Miinusääni(12)
 28. Tuota MV-lehden todellista roolia olen itsekin pohtinut. Jo lehden alkuperäinen nimi vaikuttaa siihen uskottavuuteen pahasti ja onko kirjoitustyyli tahallaan niin yliampuma, että lehti ihan väkisinkin halutaan leimauttaa juntti lehdeksi? Tällä hetkellähän kaikkia jotka MV-lehden juttuja linkittävät pidetään hiukan vajaina kun lehden uutisointityyli on mitä on. Ja sehän on tehokas keino leimata kaikki maahanmuuttokriittiset hiukan vajaaälyiseksi, varsinkin kun lehden kommenttiosiossa viljellään kirosanoja ja ulkomaalaisten hakkaamis- tai jopa tappokehoituksia.
  Lehti on myöskin saanut valtamediassa niin paljon näkyvyyttä, että on pakko ihmetellä kuinka se on mahdollista jos lehti on oikeasti pankkiirien/siionistien valtaa vastaan.
  Mv-lehti tekee myös tehokkaasti sitä muslimien ja kantaväestön riitauttamis taktiikkaa. Tätähän globalistit juurikin toivovat. Kansan pitäisi oikeasti ymmärtää, että eivät ne tavalliset muslimit ole se ongelma vaan siionistit ja ääri-islam.
  Ja tuon kaiken lisäksi MV-lehdessä on myös niitä kristinuskolle naureskelevia juttuja, Johanna Tukiaisen kuvilla höystettynä, joten se ei mielestäni kristillisiä arvoja noudattavassa maassa ole hyvää uutisointia.
  Toki MV-lehdessä on paljon hyvääkin uutisointia, mutta jos lehti on sitä valeoppositiota kuten moni epäilee, niin pakkohan siellä on myös olla sitä hyvää uutisointia jos meinaa olla uskottava vastamedia.
  Tämähän on tietysti siionisteille ja valtamedialle erinomainen tilanne kun saadaan ns. vastamedia riitelemään keskenään, vielä kun vaan varmuudella tietäisi kuka on sitä aitoa oikeaa vastamediaa ja kuka valeoppositiota.

  Plusääni(33)Miinusääni(5)
  1. Hyviä huomioita ja oikein loogista. Onko Ilja tietoinen asiasta vai viedäänkö häntä kuin pässiä narussa? Ainakin jostain hänen kommenteistaan paistaa tietämättömyys mitä tuolla maailmalla oikeasti tapahtuu. Lainataan usein mm. Pamela Gelleriä joka hänkin on umpijuutalainen-siionisti.

   Esimerkiksi muut vähänkään merkittävät vaihtoehtomediat maailmalla kyseenalaistavat terrori-iskujen todellisia tekijöitä. Viimeisimpänä nyt vaikkapa Nizzan ja Munchenin iskut joissa molemmissa oli ’sattumalta’ silminnäkijänä ja videon kuvaajana paikalla oli Richard Gutjahr niminen toimittaja joka on naimisissa täyssiionisti Einat Wilfin kanssa joka on Knessetin jäsen ja kuuluu Netanjahun lähipiiriin.! What are the odds?!?

   MV ei koske aiheeseen tikullakaan vaan toistaa valtamedian narratiivia yksyhteen. Ja se jos joku haisee.
   Muistaakseni Ilja jossain kommentoi ettei lähde!tällaisiin ’foliojuttuihin’ koska ei halua pilata MV:n mainetta. Joka on perusteluna täysin naurettava. Mikä vitun maine? 🙂

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
  2. MV ei välttämättä sinällään ole valeoppositiota mutta sitä käytetään sellaisena. Kyseinen Tiina Wiik on aina minua hämmästyttänyt. Mikä tämä tällainen henkilö on. Hän vouhkaa maahanmuutosta ilmeisen populistisesti mutta ei tuo mitään uutta näkökantaa esille eikä tee mitään konkreettista asian eteen. Tämä hyökkäys Magneettimediaa ja nimenomaan näitä juutalais-juttuja vastaan selkeytti asiaa sikäli että Tiina tuli paljastaneeksi korttinsa.Hän on siionisti ja siksi ei pidä muslimeista.
   Toinen asia joka ihmetyttää on se että Tiina Wiik ja siionisti-kaverinsa Ilkka Huotari eivät paljasta taustojaan. Heitä ei löydy mistään muualta kuin blogeistaan ja jostain fb:stä ja Twitteristä. Heillä ei ole työpaikkaa, ei oppilaitosta jonka kirjoilla ovat tms.
   Jos esiintyy noinkin näkyvästi niin pitäisi olla huomattavasti avoimempi.

   Plusääni(34)Miinusääni(4)
   1. Olen huommanut että varsinkin tässä tämän kesän aikana on MV:n juttujen otsikoinnissa alettu painottamaan islamia entistä voimakkaammin tyyliin ”MUSLIMI murhasi” ”MUSLIMI raiskasi” – ovatko muut huomanneet tämän? Eli islamia pyritään jatkuvasti tuomaan negatiivisessa valossa esiin, ketä tämä hyödyttää ? Juutalaisia.

    Aika blatanttia sionismia, islamin demonisointia tyyliin Pamela Geller (jonka juttuja MV on myös uutisoinut) ja tietysti tämä juutalainen Wiik, Mäenpää, Kuru ja muut.

    Tiina tosiaan paljasti agendansa, katsoi ilmeisesti että tässä vaiheessa (about 1000 subia Youtubessa) voi lyödä kaikki kortit pöytään kun ensin on saavutettu ”suosio”..

    Ilja menetti maineensa täysin nyt, jos hänellä selllaista koskaan olikaan lähtiessään mukaan Tiinan heimon agendan edistämiseen.

    Uskon myös että ryppy rakkaudessa perussionistien kanssa on teatteria, osa näytelmää.

    Plusääni(25)Miinusääni(6)
    1. Niin, nimenomaan pitäisi hyökätä niiden kimppuun jotka ovat tämän sotkun takana eli siionistieliitin. Näitä muslimeita käytetään hyväksi mennen tullen ettei paljastuisi itse pääpiru kaiken takana.
     Ranskassakin on ollut satoja vuosia todella paljon muslimeita eikä ongelmia ole ollut. Mistä ne nyt keksivätkin alkaa räjäyttelemään kaikkea mahdollista ja tappamaan ranskalaisia. Joku on heidät provosoinut hyökkäämään valtaväestön kimppuun ja se joku on siionistit.

     Plusääni(14)Miinusääni(4)
     1. https://spingolaspeaks.net/2016/08/13/buthaina-neveln-dr-tarek-farag/

      Kuuntele esimerkkiä musliminaisesta, joka on paennut Irakista 2004. Normikansalaiset eivät ole sen kummempia siellä. Vaikka meillä on mielikuva ihmisvirroista, niin ne ovat yllättävän hyvin tiedustelupalveluiden hallussa. Ei sieltä tulla tänne iskemään, ellei Mossad kumppaneineen ole mukana. Vaikka joku haluaisi kostaa tosiaan sukunsa tappamisen yms. Mutta he eivät koskaan iske Israeliin, poliitikkoja tai muita vastaavia syylisiä kohtaan. Aina vain tavallisia valkoisia pulliaisia, joita nyt halutaan valjastaa kultturien konfliktiin. Asekaupat ja pommit ovat tarkasti seurattuja. Pommeja voi tietenkin valmistaa, mutta kyllä kaikki terrori esim. Ranskassa on yleensä täysin lavastettua. Suurin osa väkivallastakin on niissä täysin keksittyä. Syntipukki sopivasti kuolee, jos sellaisia käytetään. Hänellä on aina passi mukana ja se säilyy aina räjähdyksestä kuin räjähdyksestä.

      Ei Ranskassa mellakoikaan kuin vastatullut väestö ja mellakatkin on tiedustelupalveluiden suosimia ja järjestämiä ja rettelöitsijät, jotka villitsevät ja toimivat täällä.

      On siten harhaan johtavaa väittää, että Ranskan muslimit olisi provosoitu jonkun kimppuun. Tällainen kaikki on sionistien valehtelua.

      Plusääni(10)Miinusääni(5)
     2. Onhan meilläkin tietty nämä sionistit, mutta silti. Ja siellä tuhotuissa maissa koko ajan joudutaan siis vastustamaan oman maan johtoon istutettua murhaajista ja ryöstäjistä koostuvaa nukkehallintoa vastaan. Takuulla kryptoja hekin, luulen ma.

      Plusääni(11)Miinusääni(3)
     3. Kiitos Spingola linkistä. Lisää näitä. Esim. tuossa musliminainen tunnistaa sentään vihollisen ja oleellisen.

      Inhottaa, kun puhutaan: Saksa sitä, Ranska tätä, Venäjä niin ja niin. Ei ole oikein mitään valtioiden valtaa enää, on vain kommunistieliitti joka maassa, joka käyttää valtioita ja kaikenlaisia asioita välineinään = proxy. Savuverhonaan. Kulisseinaan.

      Ei ole ollut mitään oleellista ja todellista suurvaltojen välistä vastakkainasettelua enää 1945 jälkeen, enimmäkseen näytelmää vain. Ehkä Libya ja Irak jotain olivat, kunnes nekin tuhottiin raa-asti. Kylmäsota oli esitystä. Kuten nykyinen terrorisminvastainen sota.

      Dr. Mahathir’s speech at the OIC Conference held on 16th October, 2003 in Putrajaya, Malaysia. – ”Jews rule the world by proxy. They get others to fight and die for them.”

      https://youtu.be/36c1PTAya2U

      Wake Up !

      Plusääni(16)Miinusääni(3)
     4. Terrorismi keksittiin juutalaisuuden parissa ja ensimmäiset terroristit olivat Venäjällä toimineita kommunistijuutalaisia. Kerroin toisaalla, kuinka Israelin johto osallistuu King Davidin hotellin räjäytyksen muistoijuhlallisuuksiin. Nimenomaan näissä juhlallisuuksissa juhlitaan terroristeja ja ”hyvää terrori-iskua”, jossa sai surmansa myös sivullisia juutalaisia. Tämä porukka on poikkeusilmiö. Ei ihme, että Mossad on kaiken nykyterrorinkin takana. Silti suomalaiset palvovat ja hännystelevät Israelia. Etenkin nämä terrorismista räkyttävät sionistit. Ja nimenomaan juutalaisjärjestöjä, joiden propagandaa h etoistelevat islamia vastaan. Nämä maanpetturit vaativat myös suomalaisten oikeuksien kaventamista terroriuhan ja antisemitismin uhan verukkeella. Soinit joka maassa. Trump on jo vaatinut internetin sensurointia, koska ”Isis värvää tekijöitä verkossa”. Hän on myös vaatinut terroriepäiltyjen kiduttamista. Tästä on lyhyt matka myös nationalistien kiduttamiseen. Siis oikeiden sellasten. Antisemitismihän on suuri uhka.

      Plusääni(14)Miinusääni(3)
 29. Myös valtamedia on mukana tässä teatterissa, jossa MV:tä mainostetaan jatkuvasti. Vertaa Magneettimedia, josta enää kukaan ei oikein puhu. Koska eivät halua mainostaa laadukasta julkaisua.

  MV:tä saatetaan myös käyttää sananvapauden riistämiseen kansalaisilta (vihapuhe), ja Ilja on siten vain eliitin hyödyllinen idiootti.

  Plusääni(29)Miinusääni(3)
 30. Ei noin idiootti voisi olla ja pyörittää silti julkaisua, joka laskelmoidun ovelasti pelaa kv. juutalaisuuden pussiin joka askeleella ja joka väylää pitkin. Vaikuttaa selvästi vihollisen edustajalta ja siis valeoppositiolta. Putinismin näennäinen länsivastaisuus saattaa hämätä tuon valheellisen vainoamisen ohella ja siksi jotku vielä kuvittelevat, että vain käytettäisiin valeoppositiona.

  Mitenkäs tuo oman nimen käytön vaatiminen? Olisiko osa kaikkien suomalaisten potentiaalistenkin toisinajattelijoiden kartoittamisprojektia? Kummallisesti lehden juttuja voi kommentoida vain FB-tililtä, joten kommentointi vaatii jo suoraan tämän sionistisivuston tukemista ja lisäksi profiilit ovat useimmiten melko monen tahon selvitettävissä (eli kuka on takana). Tietenkin riittävän kova taho saa selville joka ikisen netissä liikkujan. Myös Tor-porukan. Mutta ainahan kaikki on helpompaa, jos ei ip:tä tarvitse lähyteä selvittämään ja toisianajttelija voidaan myös rekisteröidä.

  Katsokaa nyt Hirvisaaren jutun kuvaa. Tai sisältöä: Hirwisaari, Kuru, Lokka, Wiik, Vasarahammer, Jamesgonzo, FDL.. Lista on loputon ja kaikki silkkaa juutalaisuutta.

  Plusääni(27)Miinusääni(3)
 31. Tämä Tiina on kirjoittanut mm. MV blogissaan leirimme häiriköistä ja haluaisi alkaa siivoamaan omaa puoltaan, hän kirjoittaa jostain ”pussikaljanatseista” ja jne. jotka kuulemma pilaavat maahanmuuttokriittisen liikkeen, ketähän nämä niin sanotut ”pussikaljanatsit” Hitler paitoineen ja rasismineen sitten ovat hänen kirjoituksissaan ja ketähän hän mahtaa tarkoittaa? Itse en ole tälläisiin törmännyt, enkä tiedä mitä nämä ”pussikaljanatsit” oikein ovat, kuulostavat minun korviini mielikuvitus tuotteilta. Voiko tästä päätellä, että hän kenties haluaisi alkaa nimenomaan puhdistamaan niin sanottuja ”antisemitistisijä” aineksia maahanmuuttokriittisestä liikkeestä, mutta yrittää välttää sen suoraa sanomista, vihjailemalla jollain ”pussikaljanatseilla”, joita ei mahdollisesti ole edes olemassa? Ja nyt vielä tämä hyökkäys Magneettimediaa vastaan, niin tämähän alkaa muuttua erittäin epäilyttäväksi. Mutta totuus selviää tästäkin ennemmin tai myöhemmin.

  Plusääni(33)Miinusääni(3)
 32. Tiina Wiikin selvännäkijäkyvyt ja mielikuvitusjutut ihan vertaansa vailla.
  Wiik: ”Israelin yhteistyöstä Syyrian kapinallisten kanssa. Ne ovat aivan eri asia kuin ISIS”

  Hyvinpä wiik tuntee syyrian kapinalliset ja isisin ja näiden yhteistyökuviot. Syyrialaisista 85% ei vastusta isisiä ja 25% antaa suoran tukensa ISISille. Niin wiikin mielestä syyrialaiset ja isis on muka aivan eri asia. Muija heittelee hatusta valheita ja omia mielikuvituksellisia mielipiteitään, jotka sopivat Israelin ja (usan) tukemiseen.

  Wiik:”Zyclon B:tä ei voi käyttää desinfiontiin. Se ei ole tehokas bakteereja, viruksia tai sieniä vastaan, joten sitä käytetään vain isompia eliöitä vastaan.”

  Siis mitä tuo eukko horisee??? Aivan sekopäisiä juttuja. Zyclon B on nimenomaan desinfiointiaine, jota voidaan myös käyttää kaasuna tuholaistorjuntaan.

  Wiik:”Kommenttini Poroshenkosta ei liity mitenkään juutalaisuuteen, ainoastaan tarjoamiinne lähteisiin.”

  Niin vaikka Poroshenko on juutalainen. No onpa näppärää tai lähinnä typerää.

  Täytyy joskus kaivella jos jaksaa noi sen muutkin höpötykset ja ylipäänsä suurin osa Wiikin tekstistä perustuu mielikuviin ”minun lähteeni ovat absoluuttisen luotettavia ja superhypertieteellisiä” ja varsinkin jos ne on juutalaisten tuottamia(valheita) ja ”muiden lähteet ovat epäluotettavia, epätieteellisiä” ja ties mitä.

  Täsmälleen samanlaista soopaa tuottaa nää vasemmistoanarkistibloggarit, joiden tekstit on täynnä asiavirheitä ja valheita, ja pelkkiä kirjoittajan mielikuvia.

  Plusääni(38)Miinusääni(4)
 33. Likka on mahdollisesti tv:stä tutun Enbusken sukulainen. Rannikkoruotsalaisen Wiikin ja Enbusken yhdistää Keloneva.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
 34. Koitan nätisti.
  Tiina Wiik saa itse sanoa että on juutalainen. Toisekseen – se on monen muun mukana poistamassa ählämeitä.
  Jutkuista SAA puhua MV-lehdessä. Negatiiviseen sävyynkin. EI tule bannia. (?)
  Monet on sanonut täällä ihan paskaa – koska jos olette seuranneet MV-ketjuja – ei siionisti-jutku saa paljon pisteitä.
  Kirjoitin tänne vaikka holohoaxista aikoinaan nimimerkillä NSDAP.
  Mutta summa summarum:
  ONKO HYVÄ ETTÄ ON PAIKKA MISSÄ KAIKKI NÄKEE JA VÄITTELEE??!!

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
  1. Seppo/Talmud/Hullu jne. jne ilmaantui yllättäen valeopposition puolesta valittamaan. Eli ei yhtään yllätä. Tosiasiahan on, että juutalaiskeskustelut on siirretty siellä kaikki yhteen karsinaan. Moderaattorit esittävät, että eivät ymmärtäisi aiheesta mitään. Verkkomediassakaan ei ollut tuollaista sensuuria. Muutenkin linja tuntuu tiukentuneen ja mode sanoi, että kyllä Israelia saa arvstella ym. Ei sananvapaus kommenteissa muutenkaan olisi mikään peruste luottaa mihinkään.

   Juutalaisethan ovat kertoneet haluavansa oikeuteen kaikki mediat, joissa heitä nimitellään noin eli he aikovat saada muitakin sanoja kielletyiksi kuin sanan ”neekeri”. Agent Provocateur uurastaa siis tässäkin näemmä.

   Ei asiaa, vaan provosointia enemmän. Täällä raivokkaasti MV:tä puolustanut Diabolik muuten onkin MV:ssä holohoaxia puolustava suvakkitrolli. Ainakin blogipuolella sattui silmiin.

   Plusääni(11)Miinusääni(7)
   1. ”Raakkeli”

    Jos olet kerta Verkkomediaa lukenut, niin sinun pitäisi tietää että juuri MINÄ olen pitänyt kommenteissani kaikkien voimakkainta ääntä suvakkeja ja kaikkia heidän kaltaisiaan vastaan!
    Olen myös kommenteissani puolustanut Magneettimediaa useasti.

    Sanoit:

    ”Täällä raivokkaasti MV:tä puolustanut Diabolik muuten onkin MV:ssä holohoaxia puolustava suvakkitrolli. Ainakin blogipuolella sattui silmiin”

    Tuo on täysin asiatonta valheellista PASKAA!!

    Kukaan joka minut oikeasti tuntee ei voisi sanoa minua suvakkitrolliksi.
    Vihaan heidän kaltaisiaan Suomen ja koko Euroopan mädättäjiä joille tärkein tavoite on kulttuurimarxistisen vallankumouksen loppuunsaattaminen.

    Heidän kaltaisiaan vastaan asenteeni on aina, nyt ja ikuisesti tämä:

    https://pbs.twimg.com/media/CWmL_RLWcAEsnmW.jpg

    Plusääni(8)Miinusääni(3)
 35. Globaali (sionisti)eliitti ajaa parhaillaan kaikkiin valkoisiin maihin ns. ”uutta normaalia”, johon kuuluu silmitön, arvaamaton väkivalta. Eliitin media tukee sionistia tässä hankkeessa.

  Juuri nyt uusin meemi on ”henkisesti häiriintynyt”. Tämä on tyypillistä sionistipropagandaa. Näin kaikki tappajat saadaan ”sorrettujen” piiriin ja loppujen lopuksi syy rikoksiin kansaamme kohtaan on, simsalabim, me itse!

  Eli ensin sionisti tuhoaa USA/Israel/NATO:n sotakoneistolla Lähi-Idän ja aiheuttaa massiivisen muuttoliikkeen, jota rohkaistaan, tietenkin, Soroksen rahoituksella (kts. esim. W2EU jne.). Tämä luo infrastruktuurin, jonka ympärille voi rakentaa ”ISIS-kulttuurin” eli Mossad (”Sotaa pettämällä”-logoineen) voi nyt vapaasti luoda järjettömiä hyökkäyksiä ympäri valkoista maailmaa. Syy on aina meidän, sillä emme ole kyenneet ”auttamaan henkisesti häiriintyneitä”.

  Nyt ollaan siinä tilanteessa, että itse asiassa me pyydämme anteeksi tappajilta. Sillä me olemme kohdelleet heitä huonosti.

  Kaiken tämän takana on seuraava suunnitelma:

  Ensinnäkin, meidän pitää tottua siihen, että maamme ovat nyt ja aina vaarallisia ja turvattomia. Toiseksi, pitää syntyä viha meidän ja muslimien välille, jotta jatkossa muslimeja voidaan käyttää (mustien tukemana) hyökkäyksissä meitä vastaan. Kun luodaan viha, niin väkivalta on osa elämäämme ja meidän on pakko vastata väkivaltaan väkivallalla.

  Tämä on tyypillistä sionistitoimintaa. Koko Lähi-Itä on malliesimerkki tästä. Se on Mossadin Primus operandi. Luodaan epävakautta, vihaa ja kauhua. Sitten katsotaan sivusta, kuinka kristityt ja muslimit tappavat toinen toisiaan. Jos vihaa ei synny tarpeeksi, lisätään painetta: Hulluja löytyy helposti. Moni muslimi/musta on jo asenteeltaan väkivaltainen ja heidän integroimisensa on muutenkin mahdotonta, sillä mikään maailman raha ei muuta esim. mustaa ahkeraksi ja tunnolliseksi ”eläkkeidemme maksajaksi”, vaikka sionistinarratiivi sitä meille syöttää.

  Samaan aikaan sionisti käyttäytyy omassa maassaan äärimmäisen rasistisesti ja suorastaan demonimaisesti niitä samoja ihmisiä kohtaan, joita he ovat avokätisesti lähettämässä meidän maihimme. Mikään meille sopiva ei sovi sionistille: Sionisti ei voi avata rajojaan, koska se on vaarallista. Mutta meidän PITÄÄ avata rajamme, koska se on meidän velvollisuutemme, me emme ole ihmisiä, jos emme auta, maksoi mitä maksoi. Kummallista kyllä, sionistin ihmisarvo ei laske siitä, että HÄN EI AUTA. Sionisti ei avaa rajojaan syyrialaisille, vaikka sionistimedia raivoaa meille, jos me emme auta, kaikin voimin ja koko ajan.

  Tämä nyt tapahtuva kammottava petos muuttuu kohta meidän valkoisten kansanmurhaksi, meidän omissa maissamme, jos emme päättäväisesti nouse taistelemaan.

  Jos joku epäilee tätä, niin kannattaa tutustua siihen helvettiin, jonka sionistit n. sata vuotta sitten aloittivat Venäjällä. Kuka uskoi silloin (vuonna 1918), että kohta kokonainen kansa tapetaan, julmasti ja ilman pienintäkään sääliä? Juuri samalla tavalla nyt pohjustetaan meidän murhaamistamme. Täsmälleen sama on tahti.

  Ja meidän maanpetturimme tietävät tämän, mutta uskovat itse selviävänsä, kunhan nöyrästi tottelevat herraansa.

  Jos kansa ei nouse, sitä ei kohta enää ole. Tämä demoni ei ole ihmisestä, sitä ei pidä sääliä, sitä ei ole oikeasti ihmisenä olemassa. Ihmisen on se tuhottava, muuten ihmistä ei kohta enää ole.

  Plusääni(25)Miinusääni(3)
 36. Mediasta yleensä senverran, että aikaisemmin tuli itsekin ihmeteltyä, että miten nuo ovatkin nuo toimittajat noin yksisilmäistä väkeä, mutta ei enää, ei enää vuosiin.

  Ensinnäkin, toimittajiksi valikoituu (valitaan) nykyään seuraavanlaista väkeä:

  1. Uskolliset, paatuneet kulttuurimarxistit. Näillä ihmisillä mikään muu ei merkitse kuin agenda. Mitä tahansa vääristelllään, peitellään, muokataan vapaasti niin kauan, että se sopii narratiiviin. Nämä ihmiset eivät tule uutisoimaan edes tulevaa kansanmurhaa, koska heille valkoisten kansanmurha on välttämätön askel siihen maailmaan, jossa vihdoinkin kaikki on kulttuurimarxistin tahdon mukaista.

  Tämä vihervasemmistolainen ei pidä valkoista ihmistä minkään arvoisena, jos valkoinen ihminen ei hyväksy 100:sti kaikkea mitä kulttuurimarxisti suvaitsee hänelle kertoa. Nämä ihmiset ovat ”Stalinin innokkaita apureita”. He olisivat ilomielin itse hakkaamassa ja kiduttamassa viattomia ihmisiä, vaikka he esiintyvätkin ah niin hyvinä ihmisinä. Nämä ihmiset ovat aidosti pahoja, heillä ei ole mitään toivoa muuttua hyväksi ihmiseksi.

  2. Ns. ”hyvät ihmiset”. Maakunnallisissa lehdissä näkyy tällainen ihmistyyppi. Tälle ihmiselle pahinta, mitä hänelle voi tapahtua, on leimautuminen ”rasistiksi”. Siksi tämä ihminen hyväksyy narratiivin, joka hänelle ylhäältä annetaan. Ja toisekseen, hänen on kumarrettava herraansa, sillä hän menettää työpaikkansa, jos hän ei alistu ja usko kaikkea, mitä hänelle sanotaan. Hän on ”palkkahyvä”, ”palkkamaanpetturi”.

  Molempia ryhmiä yhdistää suorastaan patologinen tarve toistaa ylhäältä annettua mantraa.

  Kaikki YLE:n uutisointi apinoi lännen sionistimediaa: Trump paha/Clinton hyvä, Venäjä paha/USA hyvä, pakolainen hyvä by definition / maahanmuuttokriitikko natsi, ilmastonmuutos valkoisten maksettava / Kiina vapautetaan maksuista jne. jne.

  Esim. Turkin kohdalla Erdogan on milloin hyvä, milloin paha, riippuen puhtaasti siitä, mitä herrakansa sanoo medioissaan.

  Israelia kukaan ei uskalla aidosti kritisoida, kaikki artikkelit Israelista päätyvät aina juutalaisvaltion ymmärtämiseen: Minkäs sille voi, pakko tappaa, kun arabi ei ymmärrä… Omaa parastaan, eli ei osaa alistua. Jne, jne.

  Taloudessa ainoa oppi on se, että Kiinaa ei saa arvostella ja kaikki tuotanto pitääkin siirtää Kiinaan. Mikä tahansa asia, joka vaikeuttaa meidän talouttamme, on hyvä: ilmastonmuutosmaksut, energian hinnan nousu, työpaikkojen siirtyminen Kiinaan jne. jne. Pääasia, on että meillä menee huonosti ja palkkataso laskee. Matalaa palkkatasoa erityisesti rakastetaan.

  Jos jokin asia on meille paha, sitä muokataan kauniimmaksi ja jos jokin asia on meille aidosti hyvä, se demonisoidaan.

  Media ei enää välitä tietoa, se on puhdas propaganda-ase.

  Sääennusteet ovat jossakin määrin luotettavia ”uutisia” ja urheilutulokset (jos niihin ei sisälly kirjallista osiota). Jos niissä on kirjallinen osio, se on varmuudella kulttuurimarxismia.

  Kaikki kulttuuriuutisointi on aina, kategorisesti, monikulttuurin ihannointia eli hyökätään aina omaa kulttuuria vastaan.

  Media on vihollisen vahvin ase.

  Plusääni(29)Miinusääni(3)
   1. Itse asiassa vedän takaisin.

    Sääuutiset EIVÄT ole luotettavia, koska ”ilmastonmuutos” on yksi niistä asioista, jonka avulla sionisti haluaa vahingoittaa valkoisten kansojen taloutta. Israelhan ei tietenkään koskaan ota osaa mihinkään ”yhteisvastuulliseen”, vaan kansansa tapaan imee toisten verta.

    Urheilussa Israel ei Nobeleja tienaa, sillä urheilussa (vielä toistaiseksi) ei riitä, että nyhrää papan rahoilla derivaatteja, vaan tulos mitataan heti ilman sisäpiiritietoa. Muistankin kerran lukeneeni erään juutalaisen kirjoittamasta kirjasta, kuinka hän (juutalaiset) halveksuivat meitä, goyimeja, koska olimme niin ihastuneet urheiluun.

    Ehei, Israel ”urheilee” järjestämällä ohjuksia kouluihin ja sairaaloihin. Se on sitä ”urheaa” sionistista ”urheilua”. Varma voitto, ei voi hävitä.

    Plusääni(18)Miinusääni(27)
  1. Media = Dezinformatsiya , myös provokaatiota ( provokatsiya ) hyödyntävät isolla vaihteella ( MV LEHTI )

   ”‘The communists must be prepared to make every sacrifice and, if necessary, even resort to all sorts of cunning schemes and stratagems, to employ illegal methods, to evade and conceal the truth… The practical part of communist policy is to incite one [enemy] against another… We communists must use one country against another.. My words were calculated to evoke hatred, aversion, and contempt… not to convince but to break up the ranks of the opponent, not to correct an opponent’s mistake but to destroy him, to wipe his organization off the face of the earth. This formulation is indeed of such a nature as to evoke the worst thoughts, the worst suspicions about the opponent.’”

   http://www.heretical.com/miscella/dinform.html

   https://20committee.com/2014/03/29/understanding-provocation/

   Communist on tietenkin yhtä kuin sionisti. Luulenpa muuten että koko mv lehden Jessika Aro juttu on ollut alusta asti sovittu näytelmä, Jessikalle ehkä luvattiin jotain palkkioksi siitä että saa lokaa niskaansa, tosin painaako se nyt pirinistillä niin paljoa…se oli vain sionisti kikka jotta saataisiin deception toimimaan. Minusta koko MV onJanitskin ”agent provocateur” toimintaa ,toimitus2 on joku umpi hullu sionisti myös, ja ketä lie muut toimittajat, no Molarin jo tiedämmekin, ja hän iski kätensä paskaan tässäkin lähtemällä sionistien harhautus operaatioon mukaan.

   Tuo ” The practical part of communist policy is to incite one [enemy] against another” kuulostaa juuri siltä mitä MV:n ydintehtäväksi on päätetty, loppu muu on teatteria.

   CCCP is back!!! , ja kukas sitä Neuvostoliittoa hallitsi ? Juutalaiset, ja ketkä johtavat nyky Venäjää ? Juutalaiset . On riis roppakaupalla Dezinformatsiyaa, provokatsiyaa kaikkialla, paitsi Magneettimediassa jossa nyt vielä ollaan jotenkin kärryllä käsittääkseni tarinan juonesta.

   Wiik painukoon Israeliin saastuttamasta Suomalaista maaperää .

   Plusääni(14)Miinusääni(4)
 37. ”Vaikuttaa siltä, että holokaustirevisionismi ei ole Wiikille entuudestaan tuttu aihe, mutta hän syöksyi sanataistoon silti tavallaan ihailtavan uhkarohkealla ja itsevarmalla asenteella.”.

  Wiik puhuu juuri sillä varmuudella minkä vain täydellinen tietämättömyys voi antaa.

  Plusääni(23)Miinusääni(3)
  1. No kyllä hän sanoi tutustuneensa revisionistien tuotantoon jopa ja silti suomalaisista tiivistelmistä selviää totuus heti myöskin. Eli valehtelija siis täydellisesti. Järjestelmällisen valheen viljelijä eli vihollisemme. Ei noissa Nizkorin ja muiden holotahojen julkaisuissa ole päätä eikä häntää. Pikemminkin kohdeyleisön toivotaan tietävän ei-mitään ja siis toiminta on petkutusta. Myös kohteiden toivotaan rryhtyvän valehtelijoiksi antamalla esimerkki.

   Plusääni(14)Miinusääni(3)
   1. Tiina Wiik avaa sanaisen arkkunsa ja päästää mitä kummallisempia sammakoita ulos lainkaan ajattelematta että pitää myös seistä sanansa takana eli perustella kantansa.
    En usko että Tiina oikeasti ymmärtäisi mitään jostain holokaustirevisionistien tuotannosta. Hän kertoi blogissaan että hänellä on ollut yksinkertaisesti niin kiire että ei ole pystynyt vastaamaan Magneettimedian vaatimuksiin todistaa oikeaksi väitteensä. Kuulemma pohjatyö ja asian tutkiminen vie niin paljon aikaa. Varmasti viekin, ellei asiaa ole koskaan tutkinut oikeasti. Aikaisemmin hän kertoi että oli jäänyt työttömäksi ja blogi oli ainoa tulonlähde eli aikapulaa tuskin on.
    Jos on kerran otsaa hyökätä laadukkaasti perusteltua tutkimusta vastaan niin luulisi että on selvittänyt asiat ensin itselleen juuria myöten.

    Plusääni(22)Miinusääni(5)
 38. Kyllä niihin asioihin on törmännyt. Etenkin raivoisa juutalaisten asialla oleva. Hän väittää olevansa tieteellinen ja osaa kirjoittaa. Asiat ovat varsin yksinkertaisia ja väittelyitä onnetissä. Sitäpaitsi hän ei pystyisi kirjoittamaan noin vakavalla naamalla eli hän joka tapauksessa tietouisesti valehtelee noissa jutuissaan. Ei tuota voi kirjoittaa vain kopioimalla kuin koululainen viisaalta kuulostavaa tekstiä. Hänhän vastailee myös omin sanoin. Yleissivistys jo täytyy olla sillä tasolla, että hänen täytyy tietää valehtelevansa. Jokainen Nizkorin postaaja valehtelee tietoisesti. Ja juurikin tällainen. Koulutettuja nettisotureita he ovat.

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 39. MV-Lehti ei tarvitse Wiikiä.

  Mutta Wiik tarvitsee MV-Lehteä.

  Tiinan blogit ja videot pitäisi laittaa totaaliseen boikottiin, jopa siitä huolimatta että Monokulttuuri FM -ohjelmassa on myös Lokka.

  Plusääni(20)Miinusääni(6)
 40. Ennustan että seuraavaksi Wiik lähtee politiikkaan mukaan. Sionistinen valeoppositio kuten PerusSionistit, on hänen puolueensa tottakai. Sitten alkaa takinkääntö.

  Tosin en tiedä tohtiiko Wiik lähteä kun tietää että menneisyys ei kestä päivänvaloa, ja tulemme pitämään huolen siitä että Tiinan menneisyys tulee julki tarpeen tullessa. Ehkä tästä syystä Tiina pyrkii häärimään taustalla, mutta narsisti kun on, hän haluaa paistatella partavaloissa (jotka MV tarjoaa, jotakin vastaan?).

  Plusääni(24)Miinusääni(7)
 41. Niin tai näin mutta sekä juutalaiset että muslimit ovat ihmiskuonaa.

  Plusääni(12)Miinusääni(13)
 42. Täällä on yllättävän paljon islamin/muslimien puolustajia. Muslimit ovat omalla käytöksellään ja (epä)tavoillaan munanneet itsensä.

  Burkhat ym. eivät kuulu Suomeen – eivätkä kuulu Eurooppaan. Jos niihin pukeutuu, saa syyttää itseään seurauksista. On tahallista provokaatiota pukeutua niihin. Eikä suurmoskeija taatusti kuulu Suomeen.

  Ei suomalaisen tarvitse puolustella juutalaisia tai muslimeja. Kyllä heillä riittää puolustajia ja asiansa ajajia aivan tarpeeksi muutenkin. Meidän on puolustettava sitä mikä on meille pyhintä ja arvokkainta; omaa maatamme ja kansaamme.

  Plusääni(14)Miinusääni(5)
  1. Muslimeilla ja magneettimedian kannattajilla eli vanhoillislestoilla/fanaatikoilla/natseilla/foliohatuilla/päästään vialla olevilla on paljon yhteistä: uskonkiihko, homo- ja juutalaisviha ym. Ovat kuin paita ja perse.

   Plusääni(12)Miinusääni(17)
 43. mm. Eikö vapaassa maassa saa pukeutua siten kuin haluaa? Miksi ihmeessä muslimit eivät saisi pukeutua siten kuin haluavat? Suurmoskeijasta en tiedä, mutta jos maahan otetaan muslimeja, niin kai heillä on oikeus perustaa moskeijoita. Ehkä ei valtion rahalla, mutta yksityisesti.

  Muutenkaan en ymmärrä, miksi kaikki muslimit ovat tuominneet itsensä. Tataareja on Suomessa ollut aina. Muutenkin mamuväkivalta tuntuu liittyvän enemmän kulttuureihin yms. kuin uskontoon. Mossadin feikkiterrori ei ole missään nimessä millään lailla muslimien vika. Vähemmän Halla-ahon, Memrin ja Wiikien propagandaa eli seulan läpi tai ei ollenkaan kannata kuunnella. Vihasaarnaajia ovat juuri he.

  Miksi ihmeessä ei saisi puolustaa muslimeja, jos joku hullu sionisti sylkee vihaa perusteettomasti heidän päällensä? Johan siinä silloin ryvettyy itsekin ja koko maa, jos ei yritä panna kuriin näitä vihan kylväjiä, jotka nimenomaan edustavat todellista vihollista ja sitä kaikkein kauheinta.

  Plusääni(10)Miinusääni(20)
  1. Miksi pitäisi puolustaa/kannustaa/tukea pedofiili uskonnon harjoittajan oikeutta uskoonsa? Ei kuulu Suomeen. Siksi sitä ei tule tukea tai edistää. Sitähän kuitenkin edistetään eli mikä on nyt ongelmasi?

   Ihansama mihin liittyy mamuväkivalta ,sitä esiintyy ja tulijoiden kädestä. Ei kukaan ole pakottanut tulemaan tänne sillä mentaliteetilla millä ovat tulleet. Varastamaan, raiskaamaan ja hyväksikäyttämään. Ei mikään media ole niitä aivopessyt käyttäytymään niin.

   Saat puolustella kyllä jos siltä tuntuu. Mites kun media lähinnä peittelee noiden rikoksia. Vai onko se niin että se tehtävä on jätetty mvlle vaan. Aika kaukaa haetulta tuntuu itsestä.

   Plusääni(19)Miinusääni(5)
 44. Tataarit ovat maallistuneita. He ovat sopeutuneet ja sulautuneet osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Ei heitä erota muista suomalaisista. Olipa tarkoitushakuisen huono vertaus.

  Sen sijaan pakoloiset, maahantunkeutujat joita on päästetty rajan yli kävelemään Suomeen kymmeniä tuhansia eivät ole tänne tervetulleita. He eivät ole Suomeen tervetulleita! Heidän mukanaan tulee vain rikollisuutta ja ongelmia. Kymmeniä tuhansia on karkoitettava Suomesta.

  Näyttävät, suuret moskeijat minareetteineen ovat valloituksen symboleita islamille. Eikä Suomea ja Eurooppaa islam saa valloittaa.

  Valloitettuaan Bysantin, Itä-Rooman pääkaupungin Konstantinopolin muslimit muuttivat Hagia Sofia kirkon moskeijaksi. Kirkko oli otettu käyttöön vuonna 537. Se toimi yli tuhat vuotta kirkkona. Kunnes muslimit sotasaaliina muuttivat sen moskeijaksi.

  Suomessa on suomalaiset tavat, lait ja kulttuuri. Ja ne pohjautuvat Kristinuskoon. Se ken tänne haluaa tulla eläköön sen mukaan. Joka niin ei tee toimii kuin vihollinen.

  Plusääni(17)Miinusääni(4)
 45. http://www.renegadebroadcasting.com/graham-hart-show-dawn-ploe-muammar-gaddafi-8-15-16/

  Myös Gaddafista leviteltiin valheita vuosikymmeniä. Mm. terrorismin tukemisesta. Mossad pyrki lavastamaan erinäisiä jippija tämän valehtelun tueksi ja CIA määräsi lampaansa kirjoittamaan niitä. ESe tekee yhteistyötä kaikkien valtalehtien kanssa ja esim. Udo Ulfkotte on myöntänyt kirjoittaneen rahasta kokonaisia kirjoja CIA:n valheita mm. Gaddafista. Uskon kyllä, että Ulfkotten paljastus on vain hänen roolinsa mukainen ja valehtelu sekä yhteistyö jatkuvat edelleen. Hänhän jatkaa juuri islamofobisella saarnalinjalla persusionistiseen tyyliin.

  Ainakin demokraattisessa Suomessa maan tapa on vapaamielisyys eikä vihollista tunnisteta asusta. No kyllä tietenkin hakaristit on kielletty, mutta sekin on väärin.

  Plusääni(7)Miinusääni(9)
 46. http://blogit.mvlehti.net/sydamellinenseparatisti/2016/08/17/hate-facts-by-the-reactionary-tree/

  Tällaisen Susannakin pukkasi. Palestiinalaisia moititaan valtapuolue Hamasin tukemisesta ja sitä väitetään terroristiorganisaatioksi. Lisäksi irvistellään sillä, että iso osa arabeista ei luota juutalaisiin. Minusta prosenttimäärä on uskomattoman pieni. Sitä on varmaan pienennetty. Kummallisen Susannan taustavoimat ilmeisesti paljastuvat tässä. Selittäisi monet oudot jutut.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
  1. Jahas, kovin yksipuolinen lista tuo Kaukisen julkaisema , olen nähnyt toisenlaisiakin listoja esim tämä :

   https://abagond.wordpress.com/2013/04/24/are-christians-more-violent-than-muslims/

   Mutta minusta eksytään jo harhateille jos aletaan ”listaamaan” näitä juttuja, koska listojen mukaan emme voi leikkiä Jumalaa osoittaen sormella muslimia tai Kristittyä ja päättää saako hän elää vai kuolla, yksilöitä on jokaisessa uskonhaarassa….on kunnon muslimeja, on kunnon Kristittyjä , ja on myös pahoja .

   Minusta pitäisi lähteä siitä että lähtökohtaisesti kaikilla ihmisillä on arvo, oli hän muslimi, kristitty, hindu, jne… ja sen arvon voi menettää jos yksilö toimii väärin, eli aika ratkaiseva ero siinä tuomitaanko yksilöt jo lähtökohtaisesti etukäteen vaiko jälkikäteen heidän toimiensa mukaan.

   yksi yhteiskunnan tehtävistä on juuri toimia tuomarina/rankaisijana yksilöitä kohtaan jotka toimivat väärin, se tosin toimii huonosti kuten näemme, mutta tiedämme kuitenkin miten sen ”pitäisi toimia”.

   Kaukinen olisi voinut julkaista samalla listan Juutalaisten toimista. MV sallii tuollaisen listan julkaisemisen , mutta jakaa banneja jos foorumissa puhutaan miten Judet on asioiden takana, business as usuall..

   Plusääni(8)Miinusääni(6)
 47. ”Leuchter oli ”vain” Amerikan johtava kaasukammioasiantuntija.” Filosofian kandi, joka kaupotteli omia tuotteitaan kuolemantuomioiden toteutukseen. Aika heikolla tolalla on maan asiantuntijuus alalla, jos kyseinen herra olisi johtamassa joukkoa.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat