DMSO ja C-vitamiini – syöpähoidon tehokaksikko

Dimetyylisulfoksidia on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin vuosikymmenten ajan. Sitä on käytetty paikallispuudutteena, tulehduksen lievittäjänä ja antioksidanttina. Dimetyylisulfoksidilla voidaan hoitaa lukuisia muita sairauksia. DMSO voi auttaa niveltulehduksen, mielenterveysongelmien, keuhkoahtaumataudin tai jopa syövän hoidossa. Vaikka DMSO auttaa syövän hoidossa, tavanomaisen lääketieteen kannattajat eivät halua edes keskustella sen eduista. Mikäli DMSO:ta hyödynnettäisiin syövän hoidossa, paranemisennuste voisi nousta merkittävästi.

Dimetyylisulfoksidin käyttäjien mukaan on mahdollista, että DMSO palauttaa syöpäsolut hyvänlaatuisiksi kasvainsoluiksi tai normaaleiksi soluiksi. DMSO voi hidastaa paksusuolen-, munasarja-, rinta-, iho- tai virtsarakon syövän kehittymistä tai pysäyttää syövän kokonaan. Joidenkin todisteiden mukaan se voi myös auttaa luusyövän hoidossa. DMSO:ta on käytetty syöpäpotilaille sovelletussa, hoitovaikutteisessa erityisruokavaliossa.

Dimetyylisulfoksidia valmistettiin ensimmäisen kerran 1860-luvulla. 1950-luvulla havaittiin, että aine voi suojata soluja jäätymisen aiheuttamilta vaurioilta. 1960-luvulla tri Stanley Jacob, eräs tunnetuimmista DMSO:n puolestapuhujista, tutki yhdisteen muita lääkinnällisiä vaikutuksia. 1970-luvulla DMSO:n käyttö sallittiin hevosten ja koirien hoidossa, tulehdusta lievittävien vaikutusten vuoksi. Sitä käytettiin myös ihmisten reseptilääkkeenä virtsarakon tulehduksen hoitoon.

Mikäli tavanomainen lääketiede haluaisi oikeasti parantaa syövän, eikö olisi johdonmukaista kohdistaa hoito pelkästään syöpäsoluihin niin, että normaalit solut säästyisivät?

Kemoterapia ei kohdistu yksinomaan syöpäsoluihin. Tämän vuoksi kemoterapia:
1) Tappaa suuremman määrän tavallisia soluja kuin syöpäsoluja.
2) Pikemminkin vaurioittaa ja myrkyttää kuin säilyttää normaaleja soluja.

Mikäli tavanomainen lääketiede käyttäisi ensin ”täsmälääkettä”, silpovia menetelmiä ei tarvitsisi välttämättä käyttää. Todellisuudessa lääkefirmat eivät halua, että sairauteen löytyisi ”täsmälääkettä”. Täsmälääke tarkoittaisi lääkeyhtiöille satojen miljoonien dollarien tappioita, potilaiden hoidon tarve ja lääkärikäyntien määrä vähenisi. Todisteena tästä pidettäköön kahta ”täsmälääkettä”, joiden tehokkuus tiedetään, mutta vain muutamat lääkärit hyödyntävät niitä.

Mikä aiheuttaa syöpää?

Suurin osa ihmisistä luulee, että vauriot perimäaineksessa altistavat syövän kehittymiselle. Joissakin harvinaisissa tapauksissa mutaatiot voivat vaikuttaa heikentävästi immuunijärjestelmän toimintaan. Yleensä perimäaineksella ei ole mitään tekemistä syövän kehittymisen kanssa.

Oikeasti solut muuttuvat syöpäsoluiksi silloin, kun tietynlaiset mikrobit tunkeutuvat normaalien solujen sisäpuolelle ja vaikuttavat solujen toimintaan.

Syöpä levittäytyy aggressiivisesti ja hyökkää kehon immuunijärjestelmää vastaan. Yleensä syöpä havaitaan vasta siinä vaiheessa, kun kasvain on jo ehtinyt muodostaa syöpäsolujen verkoston elimistöön. Pelkkä kasvaimen hoitaminen ei riitä, mutta se on hyvä alku.

Jokaisen ihmisen elimistössä muodostuu syöpäsoluja, mutta yleensä immuunijärjestelmä tuhoaa ne hyvissä ajoin. Mikäli immuunijärjestelmän toiminta on syystä tai toisesta heikentynyt, syöpäsolut voivat jakautua. Tästä huolimatta varsinainen syöpäsolujen muodostuminen johtuu mikrobeista, jotka ovat tunkeutuneet normaaleihin soluihin.

Tri Royal Rife tutki syövän ja mikrobien välistä suhdetta 1930-luvulla. Hän ruiskutti koehiiriin syövälle altistavia viruksia. Kaikissa tapauksissa hiiret sairastuivat syöpään.

Tri Rife ehdotti hoitokeinoa, joka tappaisi pahanlaatuisen solun sisällä olevat bakteerit ja virukset. Hän saavutti menetelmällään loistavia tuloksia. Täytyy muistaa, ettei hoidon tarkoituksena ollut tappaa soluja tai korjata perimän vaurioita (DNA:ta ei tunnettu vielä 1930-luvulla), vaan tappaa mikrobit syöpäsolujen ulko- ja sisäpuolelta. Kun solujen sisällä olevat mikrobit kuolivat, syöpäsolut saattoivat muuttua takaisin normaaleiksi soluiksi.

Tri Rife ymmärsi, että syöpäsolujen sisällä olevista mikrobeista täytyi hankkiutua eroon. Hän käytti kehittämäänsä elektronista laitetta mikrobien tappamiseen syöpäsolujen sisä- ja ulkopuolelta.

Koska lähes mikään luonnollinen yhdiste ei pääse solun sisäpuolelle, ne eivät myöskään voi tappaa mikrobeja syöpäsolujen sisältä. Luonnolliset yhdisteet voivat tappaa syöpäsoluja ja vahvistaa immuunijärjestelmää, mutta yleensä ne eivät tehoa syöpäsolujen sisällä lymyileviin mikrobeihin.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa hoitokeinoa syöpään; hoidon täytyy keskittyä kehon kokonaisvaltaiseen parantamiseen. Syöpään johtavat solutason prosessit kestävät useita vuosia. Poikkeuksena altistuminen myrkyille tai korkean intensiteetin säteilylle. Immuniteetti ei heikkene tai soluvauriot eivät synny yhdessä yössä. Hoidossa tulisi puuttua taudin syyhyn, ei oireisiin. Hoidossa tulisi keskittyä sekä henkiseen että fyysiseen puoleen.

DMSO

Olisi lääkärien kannalta järkevämpää hoitaa potilaita oikeilla menetelmillä, kuin antaa potilaiden hoitaa itse itseään. Lääkärit osaavat tehdä tarkemman diagnoosin, valita oikeat hoitokeinot sekä auttaa mahdollisten ongelmien ilmetessä. Valitettavan usein lääkärit eivät suinkaan valitse tehokkainta, vaan parhaiten tuottavan hoitokeinon.

DMSO on vaaraton, 100% luonnontuote. Sitä esiintyy vihanneksissa, hedelmissä, viljassa sekä eläinperäisissä tuotteissa, mutta sitä saadaan myös puuteollisuuden sivutuotteena. Kuten monet muut potentiaaliset hoitokeinot, dimetyylisulfoksidin käyttö syövän hoidossa haluttiin vaieta kuoliaaksi. Luonnontuotteena DMSO:ta ei voi patentoida, eikä sillä voi tahkoa rahaa, koska puuteollisuus tuottaa sitä tonneittain. DMSO:n ainoa sivuvaikutus on kehon ominaistuoksun muuttuminen.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto huomasi DMSO:n auttavan särkyyn, ja päätti kieltää sen lääkinnällisen käytön. Tällä tavalla turvattiin aspiriinia valmistavien yritysten voitot. Tuohon aikaan aspiriinia käytettiin niveltulehduksen hoitoon. Tänä päivänä dimetyylisulfoksidia saa myydä vain ”liuottimena”. Hallituksen virastot toimivat tässäkin tapauksessa korruptoituneiden suuryritysten epävirallisena käsikassarana.

Yleisen väärinkäsityksen mukaan tavanomaisen lääketieteen puolestapuhujat ja korruptoituneet poliitikot tuomitsevat vaihtoehtoisten hoitojen käytön syövän hoidossa. Teknisesti ottaen tämä ei pidä paikkaansa. Todellisuudessa he tuomitsevat kaikki toimivat hoitokeinot, oli kyseessä sitten tavanomainen tai vaihtoehtoinen lääketiede. DMSO on loistava malliesimerkki. Tavanomainen lääketiede tuomitsee vaihtoehtohoidot siksi, koska syöpää hoitavat, vaihtoehtoiset hoitomuodot ovat usein tavanomaisia hoitokeinoja tehokkaampia.

Myös foolihappo on kasvavan mielenkiinnon kohteena sen mahdollisten syöpää hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Ainetta on tutkittu Purduen yliopistossa sekä muissa tutkimuslaitoksissa. Todennäköisesti tämäkin aine haudataan kaikessa hiljaisuudessa, ellei sitä saada jalostettua osaksi tuottoisaa hoitomenetelmää.

Vaihtoehtoisen lääketieteen piirissä DMSO:n lääkinnällistä käyttöä halutaan pitää erillään kemoterapiahoidosta. DMSO edesauttaa monien eri aineiden kulkeutumista syöpäsoluihin. Se läpäisee veri-aivoesteen leikiten.

DMSO tehostaa vetyperoksidin, cesiumkloridin, metyylisulfonyylimetaanin sekä monien muiden yhdisteiden imeytymistä elimistöön.

DMSO:n ja C-vitamiinin yhteiskäyttö

C-vitamiini on muistuttaa rakenteeltaan glukoosia. Näin ollen solut, erityisesti syöpäsolut, käyttävät C-vitamiinia samalla tavalla kuin ne käyttäisivät glukoosia.

Syöpäsolut ovat ehdottomia anaerobeja, eli ne ovat riippuvaisia glukoosista pääasiallisena energianlähteenä. Glukoositransportteri-proteiinit kuljettavat glukoosin syöpäsolujen sisäpuolelle.

Eläimistä suurin osa kykenee muodostamaan tarvitsemansa C-vitamiinin ravinnon glukoosista. Synteesissä on neljä vaihetta. Tämä selittää sen, miksi C-vitamiini muistuttaa rakenteeltaan glukoosia. Syöpäsolujen solukalvon proteiinit kuljettavat vitamiinimolekyylit sisäänsä, osittain ehkä sen takia, että solut luulevat niitä glukoosimolekyyleiksi. Vaihtoehtoisen selityksen mukaan syöpäsolut käyttävät C-vitamiinia antioksidanttina. Joka tapauksessa, C-vitamiinia kertyy syöpäsoluihin.

Jos syöpäsolujen saatavilla on runsaasti C-vitamiinia, tämä näkyy imeytyneen C-vitamiinin määrässä. Poikkeuksellisen korkeina pitoisuuksina C-vitamiinin vaikutus kääntyy päinvastaiseksi. Se toimii pro-oksidanttina, reagoiden soluissa olevan raudan ja kuparin kanssa. Näiden reaktioiden tuotteena syntyy pieniä määriä vetyperoksidia.

Koska syöpäsoluissa on poikkeuksellisen vähän vetyperoksidia hajottavaa katalaasientsyymiä, korkean C-vitamiinin nostama peroksidipitoisuus nousee niin korkeaksi, että solu luhistuu sisältä ulospäin. Tämän vuoksi suonensisäisesti annosteltu C-vitamiini toimii tehokkaasti, ja sitä voidaan antaa tavanomaisen syöpähoidon ohella. Tri Riordanin tutkimusten mukaan suonensisäisesti annosteltuna C-vitamiini toimii selektiivisesti syöpäsoluja vastaan. Yhdysvaltain terveysvirastossa työskentelevä tri Mark Levine toisti kokeen ja julkaisi tulokset.

Kuten monet syöpälääkärit pelkäävät, pienet määrät C-vitamiinia voivat jopa edistää syöpäsolujen kasvua. C-vitamiini auttaa syöpäsoluja korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, joita kemoterapia ja sädehoito aiheuttavat. Vain huomattavan korkeat C-vitamiinipitoisuudet kohottavat vetyperoksidipitoisuutta, ja toimivat kemoterapian tavoin. Syöpäsoluille haitallinen pitoisuus saavutetaan vain suonensisäisellä annostelulla.

Viimeisen viidentoista vuoden aikana tri Riordanin tutkijaryhmä RECNAC on julkaissut 20 tiedeartikkelia C-vitamiinista ja syövästä. RECNAC-projektin inspiroimana luotiin myös toinen, RECNAC II -projekti, joka toimii yhteistyössä Puerto Ricon yliopiston kanssa.
Ryhmä julkaisi loistavan artikkelin Integrative Cancer Therapies -julkaisussa, otsikolla ”Orthomolecular Oncology Review: Ascorbic Acid and Cancer 25 Years Later.” Tutkimuksen mukaan C-vitamiini edesauttaa syöpäsolujen hävittämisessä, mutta ei heikennä kemoterapiahoidon tehokkuutta.

Suonensisäisesti annosteltuna C-vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää. Se voi myös auttaa kehoa muodostamaan kollageenia, jonka avulla keho voi tehokkaammin eristää syöpäsolukon terveestä kudoksesta. Se hillitsee hyaluronidaasientsyymin toimintaa, syöpäsolut tarvitsevat entsyymiä etäpesäkkeiden muodostamista varten. Se myös laukaisee syöpäsoluissa apoptoosin. Syöpäpotilaat kärsivät usein keripukista, he ovat väsyneitä, voimattomia, he saavat helposti mustelmia ja heillä on huono ruokahalu. He nukkuvat huonosti ja heillä on matala kipukynnys. Keripukin oireet saattavat jäädä huomaamatta tavanomaista hoitoa tarjoavilta lääkäreiltä.

Koska syöpäsolut kuluttavat 15 kertaa enemmän glukoosia kuin terveet solut, otollisissa olosuhteissa syöpäsolujen tulisi myös kuluttaa 15 kertaa enemmän C-vitamiinia. Normaalit solut hyötyvät ylimääräisestä C-vitamiinista, mutta syöpäsolujen sisällä lymyilevät mikrobit saattavat kuolla C-vitamiinin vaikutuksesta. Mikrobien takia syöpäsolut ovat pahanlaatuisia, ja pysyvät sellaisina.

Kaksinkertainen Nobel-palkinnon saaja, kemisti Linus Pauling, sekä hänen kollegansa tri Ewan Cameron, onnistuivat nostamaan syöpäpotilaiden elinajanodotetta kymmenkertaisesti antamalla vain 10 grammaa C-vitamiinia päivässä, suonensisäisesti.

Tämä menetelmä eroaa Paulingin ja Cameronin kokeilusta neljällä tavalla:

1) DMSO:ta otetaan ilta-annoksen yhteydessä C-vitamiinin imeytymisen parantamiseksi.
2) Käytetään matalaglukoosisen dieetin yhteydessä, jotta syöpäsolut käyttävät C-vitamiinia glukoosin sijaan.
3) C-vitamiinista alle 15 % on kaliumaskorbaattia (askorbiinihapon kaliumsuola).
4) Sisältää niin vähän natriumaskorbaattia kuin mahdollista. Tämän tyyppinen C-vitamiini imeytyy vain heikosti syöpäsoluihin.

Askorbiinihapon kaliumsuola saa muodostaa korkeintaan 15 % kaikesta C-vitamiinista. Suurin osa C-vitamiinista tulisi saada muussa muodossa.

Hoidossa käytetään myös dimetyylisulfoksidia. DMSO auttaa C-vitamiinimolekyylejä läpäisemään syöpäsolujen solukalvot.

Nämä kolme tekijää myötävaikuttavat C-vitamiinin kykyyn läpäistä syöpäsolujen solukalvot:

1) Syöpäsolut kuluttavat 15 kertaa enemmän glukoosia kuin terveet solut, eivätkä syöpäsolut havaitse eroa glukoosin ja C-vitamiinin välillä.
2) Osa C-vitamiinista otetaan askorbiinihapon kaliumsuolana.
3) C-vitamiinin imeytymistä tehostetaan dimetyylisulfoksidilla.

Neljäntenä tekijänä voidaan mainita erityisesti syöpäsairaalle sopiva, vähän glukoosia sisältävä ruokavalio.

Voi aiheuttaa turvotusta tai tulehdustilan

Kun syöpäsolut ottavat vastaan suuren määrän C-vitamiinia, solujen sisällä olevat mikrobit voivat kuolla, jolloin solujen toiminta palautuu ennalleen. Toinen mahdollinen skenaario on se, että syöpäsolut kuolevat C-vitamiinin vaikutuksesta.

Mikäli solujen sisällä olevat mikrobit kuolevat, turvotusta tai tulehdustilaa ei yleensä synny. Tulehdustila voi syntyä tai turvotusta voi esiintyä, mikäli syöpäsolut kuolevat. Tämän vuoksi ohjeita noudattavan tulee nostaa C-vitamiinin annostusta varovasti, sekä tarkkailla aiheuttaako kuuri turvotusta tai tulehdusta.

Hoidon yksityiskohdat

DMSO voi aiheuttaa oireita joillekin henkilöille. Iholle siveltynä sen tiedetään aiheuttaneen ihottumaa. Mikäli aiot käyttää DMSO:ta iholle siveltynä, kokeile ensin yhdellä tipalla. Levitä tippa pienelle alueelle, niin näet aiheuttaako DMSO allergista reaktiota. Jos allergista reaktiota ei synny, laita tunnin päästä 10 tippaa ja levitä.

Jos DMSO aiheuttaa allergisen reaktion ihollasi, voit juoda DMSO:ta veteen laimennettuna. Jos kumpikaan tapa ei sovellu sinulle, et voi käyttää tätä hoitomenetelmää.

Miksi DMSO on tärkeä osa hoitoa

Hoidossa käytetään DMSO:ta iltaisin, ja C-vitamiinia kahdesti päivässä. Kun DMSO nautitaan ensin, kymmenen minuuttia ennen C-vitamiiniannosta, se ”avaa” syöpäsolut ja parantaa C-vitamiinin imeytymistä. Kun C-vitamiini pääsee syöpäsolujen sisäpuolelle, solut käyttävät C-vitamiinia polttoaineena, sillä ne eivät erota glukoosia ja C-vitamiinia toisistaan.

Teorian mukaan dimetyylisulfoksidin ansiosta syöpäsolut vastaanottavat enemmän C-vitamiinia kuin normaaleissa oloissa.

Kuten jo mainitsin, kun C-vitamiini pääsee vaikuttamaan syöpäsoluihin, solut joko kuolevat tai palautuvat normaaleiksi. Jos riittävä määrä syöpäsoluja kuolee, turvotusta voi ilmetä.

C-vitamiinin laadulla on väliä

C-vitamiinista on olemassa erilaisia muotoja. Yleisin on muoto on puhdas askorbiinihappo, mikä ei ole sitoutunut mihinkään mineraaliin. Tässä muodossa oleva C-vitamiini on elimistölle lähes hyödytön, sillä sen täytyy sitoutua mineraaleihin ennenkuin elimistö voi hyödyntää sitä. Optimaalinen C-vitamiinivalmiste sisältää sekä puhdasta askorbiinihappoa että askorbiinihapon suoloja, mutta ei kuitenkaan enempää kuin 15 % kaliumaskorbaattia.

Koska natriumia esiintyy pääasiassa solujen ulkopuolella, ja kaliumia solujen sisällä, kaliumaskorbaatti imeytyy parhaiten. Kuitenkin turvallisuussyistä suurin osa C-vitamiinista tulee nauttia muuna kuin kaliumsuolana. Mikäli mahdollista, vältä askorbiinihapon natrium- ja kaliumsuoloja, ja käytä tilalla jotain muuta.

Osa lisäravinnevalmisteista sisältää puskuroitua C-vitamiinia. Tuotteet sisältävät C-vitamiinia, askorbaatti- ja karbonaattisuoloja, kuten sinkkikarbonaattia. Vaikka nämä tuotteet ovat hyviä, voi olla tarpeellista nauttia lisäksi kaliumaskorbaattia, jotta 15 % vaatimus täyttyy. Natriumaskorbaattia tulisi nauttia niin vähän kuin mahdollista.

DMSO:n ja C-vitamiinin annostelu

Nautitaan kahdesti päivässä.

Aamuannos sisältää vain C-vitamiinia.

Ilta-annos otetaan kahdessa vaiheessa.

Levitä iholle tai nauti suun kautta (veteen laimennettuna) teelusikallinen DMSO:ta.

Odota kymmenen minuuttia. Liuota veteen 5 grammaa C-vitamiinia ja nauti suun kautta.

Aamuannos – Vain C-vitamiinia

Aamuannos sisältää 5 grammaa C-vitamiinia. Annos nauttitaan 12 tuntia ennen ilta-annosta, ja sen tulisi sisältää korkeintaan 15 % kaliumaskorbaattia. Loput 85 % ei saisi sisältää natrium- tai kaliumsuoloja.

Ilta-annos – DMSO ja C-vitamiini

Ensimmäinen vaihe: DMSO

Hoidossa tulisi käyttää vähintään 99 % puhdasta DMSO:ta. Ainetta sekoitetaan veteen sen verran, että liuos sisältää 70 % DMSO:ta ja 30 % vettä.

Käytetyn DMSO:n määrä on niin pieni, että se voidaan nauttia suun kautta, veteen liuotettuna. Mikäli tämä ei ole syystä tai toisesta mahdollista, voit levittää DMSO:n iholle. Aine tulisi levittää käsiin, jalkoihin tai vatsan alueelle.

Mikäli aiot nauttia DMSO:n suun kautta, kaada lasiin vähintään 4 unssia vettä ja sekoita nesteet keskenään ennen juomista.

Ilta-annos:

DMSO (suun kautta)

Jos käytät DMSO:ta sisäisesti, kaada lasiin 4 unssia vettä. Sekoita veteen yksi teelusikallinen DMSO:ta ja juo.

Koska DMSO voi aiheuttaa vatsavaivoja, annostelua on syytä nostaa porrastetusti. Voit käyttää seuraavanlaista jaksotusta:

Päivä 1. (Ilta) Neljäsosa teelusikallinen DMSO:ta, 4 unssia vettä.
Päivä 2. (Ilta) Puoli teelusikallista DMSO:ta, 4 unssia vettä.
Päivä 3. (Ilta) Kolme neljäsosa teelusikallista DMSO:ta, 4 unssia vettä.
Päivä 4. (Ilta) Yksi teelusikallinen DMSO:ta, 4 unssia vettä.
Päivä 5. (Ilta) Sama kuin neljäntenä päivänä.

DMSO (ihon kautta)

Jos käytät DMSO:ta transdermaalisesti, levitä yksi teelusikallinen käsien, jalkojen tai vatsan iholle (niin lähelle kasvainta kuin mahdollista). Levitä aine niin laajalle alueelle kuin mahdollista. Mikäli DMSO aiheuttaa ihottumaa, voit levittää ihorasvaa 10 minuuttia DMSO:n levittämisen jälkeen.

C-vitamiinin annostelu

C-vitamiinia tulisi nauttia 5 grammaa, kymmenen minuuttia DMSO:n jälkeen. Annoksen tulisi sisältää korkeintaan 15 % kaliumaskorbaattia. Loput 85 % ei saisi sisältää natrium- tai kaliumsuoloja.

Mikäli syöpäsi on tyypiltään sellainen, että turvotus tai tulehdus voi aiheuttaa hengenvaarallisen tilan, annostusta tulee nostaa vähitellen.

Voit käyttää seuraavanlaista porrastusta nostaessasi annostusta. Ota samansuuruinen annos aamulla ja illalla.

Päivä 1. Neljäsosa teelusikallinen liuotettuna 6 unssiin vettä.
Päivä 2. Puoli teelusikallista liuotettuna 6 unssiin vettä.
Päivä 3. Kolme neljäsosa teelusikallista liuotettuna 6 unssiin vettä.
Päivä 4. Yksi teelusikallinen liuotettuna 6 unssiin vettä.
Päivä 5. Käytä kokonaista annostusta.

Jos hoidon aikana ilmenee tulehduksen tai turvotuksen oireita, lopeta hoito välittömästi.

Alkalinen ruokavalio

Mikäli hoidat itseäsi menetelmällä, joka on suunniteltu tappamaan mikrobeja, on ehdottoman tärkeää välttää sellaisia ruokia ja juomia, jotka ruokkivat mikrobeja. Näin myös syövän hoidossa, sillä syöpä on mikrobiperäinen sairaus. Kehon pH-arvoa laskevat ruuat ja juomat heikentävät menetelmän tehoa, sillä mikrobit lisääntyvät nopeammin ja aggressiivisemmin happamassa ympäristössä. Toisin sanoen, mikrobit lisääntyvät nopeammin kuin kehosi kykenee hankkiutumaan niistä eroon. Tämä koskee myös syöpäsolujen sisällä olevia mikrobeja.

Menetelmän toimivuus riippuu olennaisesti ruokavaliosta. Paras tapa ehkäistä syövän leviämistä on syödä oikeanlaista, alkalisen ruokavalion mukaista ruokaa.

Alkalisessa ruokavaliossa ei käytetä:
1) Sokeria
2) Valkoisia jauhoja
3) Hiilihappojuomia
4) Lihaa
5) Maitotuotteita (paitsi raejuustoa, mikäli noudatat Budwigin ruokavaliota)

Kun olet luopunut mikrobien kasvua edistävistä elintarvikkeista, jäljelle jää vain käsittelemättömiä ruoka-aineita, vähäsokerisia hedelmiä, vihanneksia sekä muita terveellisiä ruoka-aineita ja juomia. Ruokavalio on paitsi alkalinen, myös vähäglukoosinen.

Huomionarvoisia seikkoja

Ruokaa tai muita lisäravinteita ei tulisi nauttia 45 minuutia ennen aamu- tai ilta-annosta. DMSO avaa syöpäsolut, joten C-vitamiinin tehokkuuden takaamiseksi kilpailevia yhdisteitä tulisi olla niin vähän kuin mahdollista.

Ilta-annoksessa C-vitamiini nautitaan 10 minuuttia DMSO:n jälkeen.

Päivän aikataulu voi näyttää tältä:
08:00 5 grammaa C-vitamiinia liuotettuna 6 unssiin vettä.
20:00 1 teelusikallinen DMSO:ta sekoitettuna 4 unssiin vettä
20:10 5 grammaa C-vitamiinia liuotettuna 6 unssiin vettä.

DMSO voi muuttaa kehon ominaistuoksua. Sinun tulisi käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet tunnin päästä DMSO:n nauttimisesta. Aamulla tulisi käydä uudelleen suihkussa ja vaihtaa puhtaat vaatteet. Joidenkin kohdalla nämäkään varotoimet eivät lievennä hajuhaittoja. Voit kysyä luotettavalta henkilöltä (joka ei itse käytä DMSO:ta), onko ominaistuoksusi muuttunut kuurin aloittamisen jälkeen.

Alkuperäinen artikkeli: http://preventdisease.com/news/13/082213_DMSO-and-Vitamin-C-The-Magic-Duo-for-Cancer-Treatment-That-Frightens-FDA-Conventional-Medicine.shtml

Aiheesta lisää:
Perinteiset syöpähoidot eivät hoida syöpää
Suonensisäinen C-vitamiini tuhoaa syöpää
Alkalihoito tehoa hyvin syöpään
C-vitamiini avuksi sydäntauteihin, syöpään ja solujen suojaksi

4 kommenttia

  1. Suomessa ei taideta myydä DMSO:ta, mutta MSM:ää kyllä löytyy. Hyvä tuote 🙂

    Plusääni(13)Miinusääni(0)
  2. DMSO on erinomainen aine myös erilaisiin särkyihin ja vammoihin ulkoisesti käytettynä nopeuttaen huomattavasti parantumista. Ihoärsytyksen poistaa aloe vera-geeli tai glyseriini. Ikävä haitta on hengitykseen tuleva paha valkosipulimainen haju. Potilasta se ei haittaa, mutta muut lähellä oleskelevat joutuvat koetukselle…

    Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat